Zionistische spionnen in actie

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 7 janauari 2011) (Laatste bewerking: 13 januari 2022)

 

Voor zover u het nog niet wist: ĎIsraŽl maakt gebruik van diverse soorten zionistische vogels, honden, koeien, slangen, ratten, kwallen en andere dieren om hun vijanden te bespioneren en de stuipen op het lijf te jagen.í En dan zijn er nog de door IsraŽl ontwikkelde Ďhybride dierení waaronder een gemuteerde neushoorn en andere griezels. Het is nauwelijks te geloven maar dit soort absurde berichten halen wereldwijd de krantenkoppen en worden zelfs door velen geloofd en gezien als geheime wapens van het zionisme.

 

Zo beschuldigt de Palestijnse terreurbeweging Al-Qassam Brigades, de militaire tak van Hamas IsraŽl er op 10 januari 2022 van ďeen IsraŽlische militaire dolfijn te hebben gevangengenomen die was uitgerust (met wapens) om de jagers van het verzet (Hamas) op te sporen en te doden.Ē Een video vrijgegeven door Al-Qassam Brigades toonde een apparaat met wapens dat op de rug van de gevangen dolfijn was geÔnstalleerd. Het dier zou voor veel onrust hebben gezorgd aan de kust van de Gazastrook, waardoor veel terroristen op de vlucht zouden zijn geslagen. Wie de vijanden van IsraŽl gelooft, houdt de Joodse staat er een heel bataljon van aanvalsdieren op na. Zo bevinden er zich een hele serie verdachte reptielen waaronder Mossad-hagedissen in de buurt van de nucleaire faciliteiten, aldus Teheran.

 

De favoriete vogelsoort van de Mossad in de gier. Zo meldde de Britse omroep BBC op 5 januari 2011 datSaoedi-ArabiŽ een manke gier zou hebben opgepakt die zou zijnontmaskerd als spion van de IsraŽlische geheime dienst Mossad. De gier zou spionageapparatuur aan zijn poten hebben gehad met de woorden 'Universiteit van Tel Aviv'. In Saoedische kranten en op internet wemelde het vervolgens van de complottheorieŽn. ĎZo zou een gier een hoogte van 11 kilometer kunnen bereiken en zodoende voor de Mossad ideaal zijn bij het verzamelen van allerlei geheime informatie.í Saoedi-Arabische functionarissen waren ervan overtuigd met een door de Mossad afgerichte gier van doen te hebben. De gier maakte echter gewoon deel uit van het lopende lange-termijn onderzoek naar vogeltrekpatronen, maar de inwoners van Saudi-ArabiŽ en de aangrenzende landen hadden veel fantastischer ideeŽn. Voor hen was deze vogel een gevleugelde zionistische spion, en zou de zender die het droeg belangrijke geheime informatie naar het 'zionistische regime' hebben verzonden. De Saoedische krant Al Weeam wees erop, dat de gier was neergestreken in de buurt van het huis van een plaatselijke sjeik. De mensen die door de verslaggever van de krant werden geÔnterviewdĎbeweerden dat het agressieve karakter van de vogel en de vieze geur uit zijn bek het bewijs vormden van een zionistisch complot.í

 

Mossad gier

Het bleef niet bij deze ene gevleugelde Mossad agent want op 11 december 2019 werd er in het noorden van Saoedi-ArabiŽ opnieuw een gier-spion in de boeien geslagen.Volgens het officiŽle Saoedische rapport was de 'Mossad-agent' voorzien van fotografische -en 'spionage'-apparatuur. Natuurlijk was ook deze gier geen Mossad-agent, maar een vogel met een plaatsbepalingapparaat, dat door de Veterinaire Afdeling van Tel-Aviv Universiteit aan zijn lichaam was bevestigd. De afdeling onderzoekt de migratie van vogels in de regio. Het is niet duidelijk wat het lot van de arme gier is, maar gezien het feit dat er in diverse Arabische landen al een groot aantal van deze 'IsraŽlische spionnen' zijn geŽxecuteerd is dat waarschijnlijk ook het lot van deze gier.

 

Ook Soedan kreeg bezoek van zoín gier. Op 6 december 2012 meldde de Soedanese media dat de Soedanese autoriteiten in de Darfur regio, een voor IsraŽl spionerende gier gevangen hebben genomen. Deze gier zou door IsraŽl van spionageapparatuur zijn voorzien en naar Soedan gestuurd om daar op slinkse wijze informatie te verzamelen. Ook deze gier maakte natuurlijk gewoon deel uit van het lopende lange-termijn onderzoek door ecolgen naar vogeltrekpatronen. Het artikel in de Saoedische krant veroorzaakte echter een explosie van opmerkingen op Arabische nieuwswebsites en online forums. Mensen in de hele regio zeiden ervan overtuigd te zijn dat 'de zionisten' wilde dieren trainen in het uitvoeren van geheime opdrachten. Het Iraanse persbureau Tabnak wist zelfs te melden dat de Ďspioní was uitgerust met het persoonsnummer X63 (het identificatienummer op de pootring van de vogel). Het persbureau voorspelde Ďmeer van dit soort spionagevluchten te verwachten.íEn inderdaad, na Saoedi-ArabiŽ was nu Soedan dus aan de beurt en wie weet waar deze Ďspionerende gierení nog meer zullen worden ingezet!

 

En wat natuurlijk ook verschrikkelijk is is dat de Mossad haaien heeft opgeleid om toeristen in Egypte te terroriseren door ze armen en benen af te bijten en zodoende het toerisme in het buurland om zeep te helpen. Eerder al was er sprake van door de Mossad met spionageapparatuur uitgeruste dolfijnen. Op 5 december 2010 zei Said Mohammed Abdel-Fadil Shusha, gouverneur van onder meer de populaire badplaats Sharm el-Sheikh in een telefoongesprek met de Nationale Egyptische TV dat ,,Mossad-haaien vier toeristen hadden aangevallen waaronder drie Russen, een OekraÔner en een Duitse vrouw van 70 jaar die om het leven gekomen is.Ē Geloof het of niet, maar de idiote beschuldiging van deze figuur is door diverse journalisten in het Westen overgenomen waaronder in BelgiŽ en Nederland. Het Algemeen Dagblad schreef op 7 december 2011: ,,De geruchten dat de IsraŽlische veiligheidsdienst de Mossad achter de dodelijke haai aanvallen zitten om het toerisme in Egypte te schaden, is niet onmogelijk.Ē Van een Russische duikster is een hand afgebeten en andere slachtoffers zijn gebeten in hand en rug. Sharm al-Sheikh is een populaire duikplaats vanwege het overvloedige koraal, het heldere water en de exotische vissen.

Mossad haai

 

Gelukkig zijn er ook nog normale mensen in Egypte te vinden zoals blijkt uit de uitspraak Mahmoud Hanafy, een professor van de Suez Canal University van de Marine. Deze zei het ďdroevigĒ te vinden dat de Nationale Egyptische TV de theorie helpt verspreiden dat de aanvallen het werk zijn van een IsraŽlische samenzwering.

 

In 2010 kwam op de Egyptische televisie een duikleraar aan het woord, die waarschuwde voor kwallen in de Rode Zee. Contact met deze kwallen zou leiden tot verlammingen, en mogelijk zelfs tot de dood. Natuurlijk beschuldigde hij IsraŽl ervan de kwallen te hebben afgericht.

 

Ook het PLO-bewind in Ramallah zegt slachtoffer te zijn van de door de Mossad afgerichte dieren. In 2008 meldde het persbureau Palestine Today dat Joodse kolonisten ratten in grote kooien naar Jeruzalem hadden gebracht. Zij zouden de ratten moedwillig in bepaalde woonwijken hebben uitgezet, om de daar wonende Arabieren te terroriseren. Bewoners zeggen enorme ratten te hebben gezien, die immuun waren tegen gif. In andere delen van het door de ďBende van RamallahĒgeregeerde gebieden zouden bewoners verwondingen hebben opgelopen door aanvallen van afgerichte wilde zwijnen en giftige slangen die alleen Palestijnen bijten. IsraŽl zou deze slangen trainen om onschuldige Arabische boeren aan te vallen in de gebieden die onder controle van het bewind staan. Deze komt van het Bethlehemse nieuwsagentschap Maían, en berust op het verhaal van een vrouw uit de omgeving van de stad AriŽl. De vrouw zou door een slang gebeten zijn. De Arabieren in haar omgeving zouden hebben gezien hoe de slang na zijn aanval in de richting van de Joodse plaats AriŽl vluchtte. Volgens hen het overduidelijke bewijs dat het reptiel door IsraŽls bevolking uit AriŽl tegen de Arabieren zou zijn opgehitst. Het PLO-bewind heeft ook het verhaal over de varkens in de wereld geholpen. ĎToch knap om zulke dieren zo af te rechten, en ze daarbij ook nog te leren om onderscheid te maken tussen Joden en Arabierení aldus het blad Israel Today, in de Nederlandse uitgave van oktober 2009.Men moet IsraŽls vijanden nageven dat ze wel gevoel voor humor hebben!

Een dode Europese bijeneter heeft op 20 mei 2012 de inwoners van het dorpje Altinavya in het zuidoosten van Turkije danig verontrust. De vogel had namelijk een metalen ringetje om zijn poot met daarop de inscriptie '24311 Tel Avivunia IsraŽl' en werd vervolgens aangezien voor een IsraŽlische spion. De bewoners besloten de politie te informeren nadat ze hadden vastgesteld dat de neusgaten van de vogel wel ongewoon groot waren en misschien wel eens een microchip van de IsraŽlische inlichtingendiensten zouden kunnen herbergen. Het regionale bureau van het Turkse ministerie van Landbouw werd ingeschakeld voor nader onderzoek. Er werden zelfs rŲntgenstralen op de vogel losgelaten. Die kwam erachter dat het een Europese bijeneter betrof. Een functionaris bij het ministerie zei aan de BBC dat het enige moeite heeft gekost om de lokale politie ervan te overtuigen dat de bijeneter niet op zoek was naar Turkse staatsgeheimen en geen bedreiging vormde voor de nationale veiligheid. Het ringetje had slechts ten doel om de migratieroutes van de vogel in kaart te brengen.

De Europese bijeneter

 

Arrestatie eend

 

De Egyptische politie heeft een eend gearresteerd omdat ze bang waren dat deze als spion was gestuurd door IsraŽl, zo meldde het Egyptische Al-Ahram persbureau op 31 augustus 2013. Uiteindelijk bleek het niet om een eend maar om een ooievaar te gaan. De vogel werd gespot door een visser in de rivier de Nijl toen deze daar met andere vogels rondzwom. De visser merkte dat de vogel een apparaat op zijn veren had waarvan hij vreesde dat die zou kunnen worden gebruikt om informatie te verzamelen. Menes, zoals hij door de Egyptenaren werd genoemd, werd onmiddellijk gevangen genomen en belandde - zoals de meeste ontmaskerde spionnen - achter de tralies. Een veterinair comitť concludeerde, dat door betrokken regeringsambtenaren opgeroepen was, dat het apparaat noch een bom noch een spionage-apparaat was. In plaats daarvan ontdekten ze dat het een wildlife tracker is die gebruikt wordt door Franse wetenschappers om de bewegingen van trekvogels te volgen, bevestigde Ayman Abdallah, hoofd van Qena veterinaire diensten. Menes was dus niet door de IsraŽlische geheime dienst Mossad gestuurd.

Nadat de onschuld van Menes was bewezen, werd hij snel op vrije voeten gesteld. Vogelbeschermers dachten dat de ooievaar vervolgens naar het visrijke beschermde natuurgebied in zuidelijk Egypte zou vliegen. Maar Menes koos een nabijgelegen eiland in de Nijl. Daarmee was zijn noodlot bezegeld, want Menes werd neergeschoten en belandde in een Egyptische kookpot. Het eten van ooievaars zou heel gebruikelijk zijn, klonk het van de kant van de teleurgestelde vogelbeschermers. IsraŽl is nog niet verantwoordelijk gesteld voor de dood van Menes, maar dat kan natuurlijk nog komen.

ĎSchoen gestolen door Mossadí

Dat IsraŽl van alles wat er in de wereld gebeurt de schuld krijgt is inmiddels wel duidelijk. Maar soms kan het nog gekker. Hun brutaalste misdaad tot op heden is de diefstal van een enkele schoen van een moslim in Groot-BrittanniŽ. Het gaat om Asghar Bukhari, medeoprichter van het Muslim Public Affairs Committee in Groot-BrittanniŽ en een zeer vijandige criticus van de Joodse Staat. In een Facebook-bericht beweerde Bukhari dat iemand in zijn huis heeft ingebroken en ťťn enkele schoen heeft gestolen. Bukhari noemt de Ďdiefstalí een daad van psychologische oorlogsvoering door de zionisten. Bukhari: Ďhet enige dat ze meenamen was ťťn schoen, de andere lieten ze achter om me te laten weten dat er iemand was geweest. Dat is hun manier van intimidatie.' Deze malloot zorgde voor heel wat hilarische reacties op de sociale media onder de hashtag #MossadStoleMyShoe. Een poster waarschuwt dat, hoewel Cinderella (Assepoester) het eerste slachtoffer van de Mossad was geweest, ze duidelijk niet het laatste slachtoffer was geweest. Iemand zette zelfs een Twitter-account op voor Asghar's Schoen. Bukhari vond het Facebook bericht kennelijk nog niet genoeg en plaatste daarnaast ook een 15 minuten durende tirade op YouTube waarin hij zijn belachelijke beweringen verdedigt.

Het laatste bericht komt van de terreurbeweging Hamas in Gaza. De Hamas authoriteiten claimen namelijk op 19 augustus 2015 voor de kust van Gaza een "spionerende dolfijn" gevangen te hebben genomen. Bronnen in Gaza zeggen dat de dolfijn was uitgerust met ďspionage materiaalĒ met inbegrip van cameraís en zelfs een apparaat waarmee dodelijke pijlen afgeschoten konden worden.De dolfijn zou zijn Ďgearresteerdí door de Ezzedine al-Qassan Brigades de militaire tak van Hamas, aldus de IsraŽlische legerradio. ĎHet is nog niet helemaal duidelijk welke IsraŽlische geheime dienst de dolfijn op Hamas heeft afgestuurd.í

Caught in the act: Zionist spy exposed.Zionistische spionerende dolfijn

Zoals bekend houdt de IsraŽlische marine er een vloot onderzeeboten op na uit de Dolphin klasse van Duitse productie. Echter de Radio van het leger maakte duidelijk dat Hamas wel degelijk een dier bedoelde en geen boot. De dolfijn in kwestie was niet bereikbaar voor commentaar.

Op dinsdag 26 januari 2016 verschenen er berichten op internet dat bewoners van de Zuid-Libanese stad Bint Jbeil een IsraŽlische gier gevangen genomen hebben en met een touw vastgebonden. De gier werd beschuldigd van spionage na het overvliegen van de IsraŽlisch-Libanese grens. IsraŽlische burgers belden de Israel Natuur en Parken Autoriteit dat er op Facebook verslagen en foto's van een gier te zien waren. De gier droeg een IsraŽlisch identiteitsbewijs met daarop de lokatie vanwaar het dier afkomstig was. Vogels, evenals andere dieren, zijn vaak gelabeld met GPS tracking systemen of identificatie bandjes om hun bewegingen in de gaten houden. Deskundigen die zich met de bewegingen van deze dieren in de gaten houden zeiden dat de vogel al een aantal dagen ongeveer 2,5 mijl Libanon ingevlogen was. De spionerende gier is in de nacht van donderdag op vrijdag 28-29 januari weer aan IsraŽl overgedragen.

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud