Vladimir Zelenko noemt coronaprik massamoord met voorbedachte rade

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 16 december 2020) (Laatste bewerking: 3 augustus 2022)

 

De op 30 juni 2022 op 48-jarige leeftijd aan kanker overleden Amerikaanse arts Dr. Vladimir Zelenko, die in het begin van de coronacrisis met groot succes coronapatiënten behandelde met het verboden middel Hydroxychloroquine. Hij noemde de tegenstanders van Hydroxychloroquine zelfs massamoordenaars en was een van de eersten die het toedienen van de coronaprik moord met voorbedachte rade, genocide en misdaad tegen de mensheid noemde. Ook anderen spraken van een Kill Shot, een sluipmoordenaar. In de Stew Peters Show noemde Zelenko gevaccineerden onderdeel zijn van een experiment.

Ook sprak hij over een wereldwijde luciferiaanse aanval tegen Gods Schepping. Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van Hydroxychloroquine. Het onderzoek werd tientallen keren herhaald en dat leverde dezelfde resultaten op. Voor dit succes werd hij zelfs genomineerd voor de Nobelprijs totdat gezondheidsagentschappen hem een verbod oplegden het middel Hydroxychloroquine nog langer te gebruiken. In 2020 werd Zelenko van Twitter geweerd, onder meer vanwege zijn uitspraken over de coronavaccins. “Neem ze niet. Ze werken niet. Ze zijn ongelooflijk gevaarlijk en onveilig,” zei de arts. Tegen gevaccineerden zei hij: “Je hebt een bom in je lijf. Het spijt me, maar daar heb je zelf voor gezorgd. Maak niet nog meer bommen. Haal geen injecties meer.” Zelenko voegde toe dat geprikten de ontploffing kunnen voorkomen door preventief antivirale middelen te nemen en de ziekte meteen te behandelen met Hydroxychloroquine of Ivermectine als ze toch corona krijgen.

Vladimir Zelenko - WikipediaVladimir Zelenko

 

Volgens arts Vladimir Zelenko veroorzaken de coronavaccins sterfte, chronische ziekten zoals kanker en auto-immuunziekten, enorm veel miskramen en onvruchtbaarheid. Dat zei hij tijdens een interview met Maria Zeee. Zelenko noemt de coronavaccins een heel effectief middel voor bevolkingsbeheersing. De arts verwees naar een powerpointpresentatie die in oktober 2020, twee maanden voor de uitrol van de vaccins, werd getoond tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de Amerikaanse medicijnautoriteit Food and Drug Administration (FDA). Heel kort was een slide te zien met daarop een lijst van bijwerkingen die de coronavaccins kunnen veroorzaken, waaronder myocarditis, hartaanvallen, beroerte, sterfte en een aantal verschrikkelijke neurologische aandoeningen.

 

De slide was slechts een fractie van een seconde in beeld. Het agentschap wist dus al in oktober 2020, voordat de vaccins werden goedgekeurd voor noodgebruik, welke bijwerkingen de prikken kunnen hebben. De bijwerkingen die worden geregistreerd door de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS en EudraVigilance in Europa komen precies overeen met wat er volgens de FDA zou gaan gebeuren, merkte Zelenko op. Ook uit de Pfizer-documenten die zijn vrijgegeven, blijkt dat er sterfgevallen en vreselijke bijwerkingen zijn opgetreden, wat aansluit op de informatie waar de FDA over beschikte.“Hoe noem je dat? Met voorbedachten rade, massamoord, misdaden tegen de menselijkheid en genocide,” benadrukte de arts.

 

Over de zogenaamde vaccinaties zei Zelenko in een getuigenis voor het rabbinale gerechtshof in Israël: “De enige reden waarom je kinderen zou willen injecteren met dit gif is als je aan kinderoffers doet.” Eind 2021 waarschuwde Zelenko in een videoboodschap dat er van alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. Er zouden aanwijzingen zijn dat Big Pharma van plan was om Zelenko, Bryan Ardis en andere coronakritische artsen uit de weg te laten ruimen door huurmoordenaars. De inlichtingenfunctionaris vertelde hem dat Pfizer-baas Albert Bourla via zijn connecties en PAC oftewel politiek actiecomité plannen smeedt om kritische artsen te laten omleggen. “We zijn deze mensen een doorn in het oog” zei Zelenko in de Stew Peters Show. Hij voegde toe dat dr. Ardis ook een waarschuwing heeft ontvangen.

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud