Uitspraken Irwin N.Graulich over Libanon

 

Door: Franklin ter Horst (Bijgewerkt 15 januari 2008) (Laatste bewerking: 27 januari 2013)

 

De Amerikaan Irwin N.Graulich, een bekende en inspirerende spreker over morele zaken, ethiek, godsdienst en haalt uit naar de hypocriete reacties van de Libanese regering en burgers op IsraŽlís offensief tegen de terreurbeweging Hezbollah in de zomer van 2006. Hier zijn verhaal.

 

Graulich,

Laat ik er geen doekjes om winden. Je laat toe dat ťťn van de grootste terroristische organisaties zich overal in je land vestigt. Je staat hun toe dat het hele zuiden van Libanon, een derde deel van het land, wordt overgenomen en dan beweer je dat je onschuldig bent! Je laat toe dat de terroristen geavanceerde versterkte bunkers bouwen en je hebt niet het zware materieel gezien, waarmee ze dat gedaan hebben. Je laat toe dat de Hezbollah-terroristen hun intrek nemen in veel van je steden en dorpen, waaronder de complete overname van de grootste buurten van Beiroet, waar ze commando- en besturingscentra bouwen en dan nog beweer je onschuldig te zijn. Je laat toe dat Hezbollah wapens, bommen en raketten opslaat in jouw kelders. Je gedoogt dat ze wapens binnenbrengen in je restaurants, warenhuizen en gebouwen, maar toch noem je jezelf een "onschuldig burger".Jullie kijken naar de parades van Hezbollah met honderden en duizenden deelnemers, waaronder kinderen, die schreeuwen īJihad, dood aan IsraŽl, dood aan de Joden en dood aan de Amerikanen", die Amerikaanse en IsraŽlische vlaggen verbranden, terwijl paraderende soldaten met Nazi- achtige saluten jullie juichkreten in ontvangst nemen, en jullie, "onschuldige burgers", hadden niet eens in de gaten dat alles werd vastgelegd op video.

 

Terroristen van Hezbollah

 

Heel Libanon hangt vol met grote aanplakbiljetten van terreurleider Hassan Nasrallah met daarop teksten waarin de vernietiging van IsraŽl wordt aangekondigd, maar toch kiezen jullie ervoor om deze terroristische partij op te nemen in de regering. En alle zogenaamde "onschuldige Libanezen" weten nergens van. Ruim tienduizend raketten en lanceerinrichtingen zijn je land binnengebracht, tegelijk met andere militaire uitrusting, per vliegtuig, per vrachtwagen en per schip en de overheid wist nergens van; laat staan al die "arme onschuldige burgers", die nou lopen te janken. Kortom, je laat de "duivel" toe in je huizen en in je levens, je neemt geld, voedsel en medicijnen van de duivel aan, en dan geef je de schuld aan - hoe kan het ook anders, de Joden. De Libanezen hebben "willens en wetens" toegelaten (liever gezegd: eraan meegeholpen) dat moorddadige terroristen zich hebben kunnen vestigen in hun soevereine staat. Maar desondanks weigeren ze nu enige verantwoordelijkheid te aanvaarden. Er zijn natuurlijk enkele echte onschuldige burgers, maar er zijn ook honderden, zo niet duizenden, mooie Duitse baby's en moeders in Dresden en Berlijn aan stukken gereten. Als een aanval uitgaat vanuit jouw land dan is het hele land verantwoordelijk. Zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Al is het is niet altijd eerlijk, wat er gebeurt.

 

Ik haat het, wanneer mensen me keihard voorliegen en van me verwachten dat ik hun drogredenen voor zoete koek slik. Denkt de moslim-wereld dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen (en de rest van de westerse wereld FtH) zo stom is? Alleen de landverraders bij CNN, zoals Larry King, Nic Robertson, Wolf Blitzer en anderen zullen misleid worden voor deze propaganda in de stijl van Jozef Goebbels. De verwarde immorele linkse kerk en hun lijfblad The New York Times ziet slechts "onschuldige burgers in heel Libanon". Europa, dat hoog morele bastion dat het Nazisme baarde, zal kijken naar foto's van wanhopige mannen, vrouwen en kinderen zonder de zaken in hun verband te zien. Landen als Zweden, Zwitserland en Ierland, die in de tweede wereldoorlog niet konden kiezen of ze nu Hitler of Churchill moesten steunen, roeren nu de trom van de hoge morele autoriteit en leveren kritiek op IsraŽl. En vergeet vooral Vichy- Frankrijk, dat in 2006 wordt aangevoerd door "Petain" Chirac, dat vooroploopt om IsraŽls reacties te veroordelen.

 

Luister allemaal, jullie "onschuldige Libanezen samen met je onschuldige, Hezbollah steunende regering". Wil je weten, waarom je steden en dorpen smeulen? Wil je weten, waarom 800.000 mensen dakloos (vluchteling) zijn en er 600 (inmiddels ca 1000 FtH) dood zijn? Wil je weten, waarom jullie infrastructuur verwoest is. Het antwoord is, dat de Joden simpelweg niet weer hun koffertjes willen pakken om op weg te gaan naar de gaskamers. Nazi's of nazi-achtige aanhangers van Hezbollah, Hamas, SyriŽ of Iran kunnen de Joden niet zomaar meer hun huizen uitdrijven en de Middellandse Zee indrijven.  De Joden in IsraŽl of elders zullen zich niet meer laten wegvoeren, zoals jullie elke dag dromen. Let op, alle radicale moslims over de hele wereld en ook de (voormalige) Franse leider Jaques Chirac, de Joden zullen niet weer richting de vernietigingskampen gaan om zich te laten begraven, en als jullie toch durven proberen om dit te bewerkstelligen, dan zullen Kana, Zuid-Beiroet, Tyrus, Nabati-jeh, Bint Jbeil, Kounine, Beit Jahoun, Rasjaja, Baalbek, Madzjdel Zoun, Ait-a-Sjab enzovoort allemaal er lelijker gaan uitzien dan Dresden en Berlijn. En Teheran zal heter worden dan Hirosjima.

 

Let op Libanon, je land smeult omdat de Joden er hun buik vol van hebben om vermoord te worden. Jullie blijven de Joden maar opjagen, door ze te terroriseren en door soldaten te ontvoeren, maar het resultaat zal zijn, dat heel - ja heel - Libanon zal branden. Luister goed, vijanden van IsraŽl, jullie maken een grove fout. Ik raad iedereen, die op bezoek gaat bij Sajed Hassan Nasrallah, die in zijn kleine rattenhol zit, terwijl zijn vechters als kleine olijven van de boom vallen, met klem aan een goede levensverzekering af te sluiten. Meneer de held, Nasrallah, is slechts een zetbaas van Iran, dat zijn terroristische Hezbollah-vazallen uitzendt om de Joden uit te roeien. Het verbazingwekkende is dat Iran geen Arabisch land is. Ze zouden geen partij in het Arabisch-IsraŽlische conflict moeten zijn. Ze grenzen niet aan IsraŽl. Dus er is geen ruzie met Iran over grondgebied zoals met anderen, die allemaal zeggen dat IsraŽl hun land bezet.

 

Toch steekt Ahmadinedzjad Hitler naar de kroon als het gaat om haat tegen IsraŽl en de Joden. Geen wonder dat de Iraanse president zich zo voelt, want IsraŽl is hem de baas op zo goed als elk gebied: technisch, militair, wetenschappelijk, cultureel, moreel en religieus. Tot dusver is elke poging door deze machoachtige, mohammedaanse of Arabische landen om IsraŽl te vernietigen, uitgelopen op een verschrikkelijke nederlaag. Evenals Saddam Hoessein heeft de magere kleine Ahmadinedzjad de ambitie om de grote held van de moslimwereld te worden. Wat Ahmadinedzjad niet begrijpt is dat IsraŽl geen tongspatel - zoals de Amerikanen bij Saddamís gevangenneming gebruikten (zie afbeelding)-als ze hem en zijn kompanen zullen grijpen.

 

De waarheid die verteld moet worden, is dat, mocht Iran ťťn verkeerde beweging maken in de richting van IsraŽl, IsraŽl hem dan een zodanig pak slaag zal geven, dat er geen Sjiiet in zijn land over blijft.

 

Met dank aan Jan Smelt voor de vertaling

 

Terug naar: Inhoud