Uit het nieuws 31-01-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De Russische beer brult weer

 

Als we de westerse media moeten geloven dan zou de Russische leider Vladimir Poetin volkomen onterecht beweren dat zijn land is omsingeld door NAVO bases en dat de wereld zich moet voorbereiden op de komende agressieve acties van Rusland. Maar volgens Poetin is het Russische machtsvertoon aan de grens met de Oekraïne geen provocatie maar juist een reactie op westerse dreiging. Na de val van de muur zijn er door het westen en Rusland afspraken gemaakt waarin werd vastgelegd dat de NAVO geen centimeter ten oosten van Duitsland zou uitbreiden. Maar Amerika, Europa en de NAVO partners hebben deze afspraken met voeten getreden door de westerse invloedssfeer steeds verder naar het oosten uit te breiden. Er zijn in totaal 30 originele documenten vrijgegeven, waaronder memo's, gespreksverslagen en brieven waarin meer dan duidelijk wordt dat aan Rusland talloze garanties zijn gegeven dat de NAVO onder geen enkele voorwaarde naar het oosten zou uitbreiden. Dat wordt ook nog eens duidelijk gemaakt in de op 12 december 2017 vrijgegeven originele documenten. Al deze afspraken zijn op grove manier door het westen geschonden. Bovendien is een hele trits voormalige Oostbloklanden lid geworden van Europa en de NAVO.

 

NAVO uitbreiding naar het oostenDeze afbeelding maakt goed duidelijk hoe de gemaakte afspraken door het Westen zijn geschonden

Russische militaire deskundigen zeggen met de ervaringen uit het verleden in het achterhoofd waarbij zowel Napoleon als Hitler hebben geprobeerd het land onder de voet te lopen, Rusland zich niet opnieuw zal laten verrassen.

Zo begon in de zomer van 1812 Napoleon met maar liefst 466.000 manschappen, het grootste leger in de Europese geschiedenis van dat moment, aan zijn veldtocht tegen Rusland. Daar stond een Russische troepenmacht van in totaal 610.000 man, met 200.000 paarden tegenover. Napoleon zei over Rusland: “Rusland is een reus op lemen voeten. Als ik Kiev aanval, (wat toen nog onderdeel vormde van het Russische rijk) raak ik hem in zijn voeten en valt hij om. Als ik Sint-Petersburg aanval, raak ik hem in het hoofd. Maar als ik Moskou aanval, raak ik hem in zijn hart. Ik zal me op Moskou richten.” Napoleon dacht door Rusland recht in het ‘hart’ te raken, het in één klap te kunnen uitschakelen. Na een tocht van 82 dagen over 800 kilometer trok hij op 14 september 1812 met zijn troepen Moskou binnen. Hij trof daar een vrijwel lege stad aan. Vrijwel de hele bevolking had de stad verlaten en verder ontdaan van een groot deel van haar voorraden.

Napoleon in Moskou

Uiteindelijk bezweken duizenden van Napoleons troepen aan kou en honger en tienduizenden werden gevangen genomen. Slechts 40.000 van de 466.000 troepen overleefden de aanval op Rusland. De Russen verloren 450.00 troepen.

Op 22 juni 1941 viel nazi-Duitsland de Sovjet-Unie binnen. In de maanden die volgden bewogen tienduizenden transporttreinen oostwaarts. Alleen al het Duitse troepencontingent bestond onder meer uit 3.200.000 troepen, 3.350 pantservoertuigen en 7.184 stukken artillerie.  De Wehrmacht wist uiteindelijk enorm diep in het Sovjetgrondgebied door te dringen en een aantal zeer grote overwinningen te boeken, maar zou er niet in slagen het Rode Leger op de knieën te krijgen. Tot 31 augustus 1941 waren al een half miljoen Duitse soldaten gesneuveld, gewond of vermist. Het offensief naar Moskou kwam vanwege de kou half november 1941 tot stilstand. Ze kwamen niet verder dan op 18 kilometer van Moskou. Meer dan 800.000 Duitse soldaten waren toen al gesneuveld. De Russen verloren gedurende de 2e Wereldoorlog maar liefst circa 13 miljoen militairen en 7 miljoen burgers. Geen wonder dat Rusland zich niet opnieuw wil laten verrassen.

In de jaren ’90 voerde de VS/NAVO onder leiding van de Amerikaanse president (Slick Willie) Bill Clinton wiens regeerperiode in het teken stond van manipulatie, bedrog, corruptie en schandalen, een illegale en bloederige oorlog tegen Servië (toen nog deel van Joegoslavië), enkel omdat dit land bondgenoot van Rusland was gebleven. Clinton liet van 24 maart tot 10 juni 1999 31.000 bommen op Servië gooien. Er werden niet alleen militaire installaties, maar ook bruggen, fabrieken en zelfs scholen gebombardeerd. Ook het gebouw van de Chinese Ambassade werd geraakt wat veel irritatie heeft opgeroepen bij de Chinezen. Bij deze bombardementen werden 2000 burgers gedood. Hij noemde de bombardementen een “Humanitaire interventie” en “belangrijk voor de Amerikaanse nationale belangen”. Clinton dwong de Serven de Dayton akkoorden te ondertekenen, en Bosnië over te geven aan moslim heerschappij. Daarmee werden de eerste onafhankelijke islamitische enclaves in het zuidoosten van Europa gecreëerd, ten koste van orthodox-christelijk gebied, dat beschermd werd (en wordt) door Rusland.

 

De man van 31.000 bommen op voormalig Joegoslavië

Volgens Moskou heeft de NAVO met haar expansiedrift richting Rusland een ‘rode lijn’ overschreden en noemt een eventueel preventief militair ingrijpen gerechtvaardigd. De Russische minister Sergey Lavrov zei op een persconferentie dat de NAVO alarmerende hoeveelheden wapens naar de grens met Rusland brengt, en waarschuwde dat de Westerse naties zich inlaten met provocaties die zouden kunnen leiden tot oorlog. Dat Lavrov met deze uitspraak wel een punt heeft blijkt uit het feit dat de NAVO bezig is oorlogsschepen en gevechtsvliegtuigen naar Oost-Europa te sturen. Bovendien kondigde de NAVO op 24 januari aan versterkingen naar Oost-Europese lidstaten te sturen en troepen in gereedheid te brengen. Ook hebben de Verenigde Staten 8500 militairen klaarstaan voor inzet in Europa. Deze troepen kunnen op korte termijn in actie komen als de NAVO snel wil reageren op een Russische inval in Oekraïne.

 

De extra gevechtsvliegtuigen en oorlogsbodems moeten Rusland afschrikken, zei NAVO-chef Jens Stoltenberg. Hij waarschuwt dat Rusland een “zware prijs” zal betalen indien het zich “bemoeit met Oekraïne”.Volgens hem hebben een handvol NAVO-lidstaten aangekondigd dat ze hun huidige of toekomstige inzet voor de NAVO zullen opvoeren. Zo heeft Denemarken aangekondigd een fregat naar de Baltische Zee en vier straaljagers naar Litouwen te sturen“ter ondersteuning van de al lang bestaande NAVO luchtpolitiemissie in de regio.” Spanje en Frankrijk richten zich op Zuidoost-Europa, waarbij Madrid naar verluidt overweegt schepen te sturen om "zich bij de NAVO-zeestrijdkrachten te voegen en overweegt straaljagers naar Bulgarije te sturen". Ondertussen heeft Parijs “zijn bereidheid uitgesproken om troepen onder NAVO-commando naar Roemenië te sturen.” Tegelijkertijd heeft Washington "ook duidelijk gemaakt dat het overweegt zijn militaire aanwezigheid in het oostelijke deel van het Bondgenootschap uit te breiden", aldus de verklaring. De stap is bedoeld om de geallieerde afschrikking en verdediging te versterken, aangezien Rusland naar verluidt "zijn militaire opbouw voortzet" in de buurt van Oekraïne.

 

Anatoly Antonov, de Russische ambassadeur in Washington, waarschuwde voor “het onderschatten van de wil van Moskou” om te antwoorden op de “bedreigingen van de NAVO,” en hij noemde het een “zeer gevaarlijke dwaling.” Inmiddels zou Rusland bezig zijn haar troepenmacht tot 175.000 uit te breiden. Bovendien is Moskou bezig Iskander-M-brigade tactische nucleaire faciliteiten naar de grens met de Oekraïne te verplaatsen wat door het Westen als een enorme provocatie wordt gezien. Ook is Moskou bezig met troepenverplaatsingen naar Wit-Rusland. Volgens Russia Today is Rusland bezig een elektronisch gevechtsbataljon aan de Oekraïense grens te plaatsen- een high-tech reconnaissance-eenheid- om de beweging van de vijand te observeren. De Oekraïense krant Vesti (de grootste van het land) heeft op 24 januari een meer dan 20 pagina lang pamflet gepubliceerd van de hand van de Oekraïense regering waarin burgers wordt verteld wat ze moeten doen in geval van oorlog en bombardementen.

Niet alleen in het oosten van Europa zijn de spanningen vanwege een dreigende oorlog met Rusland groot. Ook in het noorden zetten ze zich schrap. Het Zweedse leger maakt zich klaar, omdat er verschillende signalen zijn dat het land door Rusland in de gaten wordt gehouden. Het draait allemaal om het Zweedse Gotland, een eiland in de Oostzee. Ook zijn de Zweden angstig voor de Iskander-raketten die in Kaliningrad staan. Dat is een stukje Rusland aan de Oostzee, ingeklemd tussen Polen en Litouwen. Met deze raket kan gemakkelijk een deel van de raketschild-infrastructuur in Europa worden vernietigd.  Die Iskander-raketten, die bekend zijn omdat ze staan opgesteld op een vrachtwagen, hebben een bereik tot 500 kilometer en kunnen zowel conventionele raketkoppen als kernkoppen vervoeren.

Iskander raket.

En dan zijn er ook nog de mysterieuze drones die de laatste tijd over Zweden vliegen. Ze zijn al gesignaleerd boven het parlement, boven het Koninklijk Paleis en boven verschillende militaire locaties. De Zweden weten niet zeker waar ze vandaan komen, behalve dat het speciale drones van een leger zijn. Vermoedelijk uit Rusland.

Naast de militaire opbouw aan de grens met de Oekraïne, is de Russische marine met een gigantische vlootoefening begonnen die zich uitstrekt van de Atlantische Oceaan, Stille Oceaan tot de Middellandse Zee. De oefening is er volgens het Russische ministerie van Defensie op gericht om „de activiteiten van de marine en de luchtmacht ter verdediging van de Russische belangen in de wereldzeeën te verfijnen en om bedreigingen van Rusland vanuit zee en oceaan het hoofd te bieden.” Meer dan 140 marinebodems, 60 vliegtuigen, circa 10.000 troepen en zo’n 1000 wapensystemen zijn bij de oefening betrokken. En als dat nog niet massaal genoeg is, vindt er vrijwel tegelijkertijd ook nog eens een gezamenlijke vlootoefening van Rusland, China en Iran plaats in de Indische Oceaan.

 

Het is niet voor het eerst dat Poetin waarschuwt dat het Westen bezig is een grens te overschrijden. Tijdens de Internationale Veiligheidsconferentie in München in 2007, waarschuwde hij de Westelijke leiders al dat Washington zijn grenzen op bijna elk terrein had overschreden en sprak van een “extreem gevaarlijke situatie” waarin niemand meer veilig is: “De éénpolige wereld van de VS heeft oorlog, verwoesting en onveiligheid gebracht” aldus Poetin. In een rapport uit 24 november 2011 waarschuwt de Russische Geheime Dienst (FSB) dat het Westen onder leiding van de Verenigde Staten en de NAVO, aanstuurt op een wereldwijde oorlog en dat deze oorlog mogelijk de meest verwoestende in de menselijke geschiedenis zal worden door de mogelijke inzet van kernwapens.

 

Tijdens een toespraak op een bijeenkomst van de “Internationale Discussieclub Valdai” in Sotsji aan de Russische Zwarte Zee, op 9 oktober 2014, uitte Poetin opnieuw heftige kritiek op de buitenlandse politiek van Washington. Hij beschuldigde de VS ervan de globale stabiliteit te ondermijnen door te proberen aan andere landen hun wil op te leggen. In april 2015 dreigde Poetin zelfs met een atoomoorlog als de NAVO actief blijft in de Baltische landen. Eén verkeerde beweging zou de hele wereld in een Derde Wereldoorlog kunnen storten.

Volgens militaire deskundigen in Rusland heeft Washington een veroveringsplan ontwikkeld wat inhoud dat Amerika streeft naar wereldwijde alleenheerschappij en indien nodig dit met agressieoorlogen te willen realiseren. Door dit beleid zijn volgens Moskou de legers van de NAVO, nog nooit zo dicht bij een grootschalige oorlog tegen Rusland en China geweest. Volgens de Russische Gen. Nikolai Makarov chef van de Generale Staf  ‘kunnen locale en regionale omstandigheden leiden tot conflicten die tot een wereldwijde oorlog kunnen escaleren waarbij het gebruik van nucleaire wapens niet uitgesloten moet worden. Volgens Makarov loopt Rusland het risico meegesleept te worden in conflicten. Zo wijst hij op de expansiedrift van de NAVO richting oosten waardoor de kans op een confrontatie scherp is toegenomen.

De nationale doctrine zegt dat wanneer Rusland, of een van haar bondgenoten, met nucleaire wapens aangevallen mocht worden en haar bestaan in gevaar mocht komen,  Rusland op dezelfde manier zal terugslaan. Al in 1997 verklaarde Rusland in het Nationale Veiligheid Concept dat de duizenden kernwapens van het land “gebruikt zullen worden als het bestaan van de Russische Federatie bedreigd wordt” door een andere kernmacht of superieure militaire macht.

De geopolitieke analist Konstantin Sivkov de chef van een Russische denktank in Moskou zei in maart 2015 dat de beste manier om het probleem tussen de Verenigde Staten en Rusland op te lossen, is een nucleaire bom op Yellowstone National Park te gooien en hopen dat hiermee de ondergrondse vulkaan geactiveerd wordt, waarbij het hele continent verwoest wordt. Sivkov schreef dit in een artikel gepubliceerd door de the Russian language VPK News. Terwijl de gevolgen van een dergelijk bombardement catastrofale gevolgen zal hebben voor de hele wereldbevolking, zo schreef hij, zal het gevolg van het gebruik van een dergelijk wapen, mogelijk alle agressie tegen Rusland daarmee worden uitgeschakeld. Als andere mogelijkheid noemt hij een nucleaire bom op de San Andreas breuk voor de kust van Californië te gooien waardoor er een kettingreactie van aardbevingen zal volgen waardoor grote delen van de VS verwoest zullen worden. Hij zegt te hopen dat een dergelijke actie een tsunami zal creëren die 1500 kilometer landinwaarts tot verwoestingen zal lijden.

Dr. Yevgeny Fedorov, een lid van de Economische commissie van de Doema, van de regerende Partij van Verenigde Rusland, adviseerde een kernwapen te laten vallen op een Amerikaanse basis in Nevada om de VS te laten zien dat Rusland het meent. “De Amerikanen hebben een demonstratie nodig. De meest overtuigende demonstratie is wanneer de faciliteiten van het Amerikaanse ministerie van Defensie fysiek worden vernietigd. Ik heb het over dergelijke faciliteiten, waarvoor het internationaal recht ons het recht geeft om ze te vernietigen door demonstratief het testbereik in Nevada aan te vallen met een ballistische raket."

Wat opvalt, is dat zelfs Vladimir Poetin een opleiding heeft gevolgd bij de Young Global Leaders van het World Economic Forum. Ook was hij in 2009 aanwezig in Davos op een Meeting van het WEF. Op 27 januari 2021 werd hij opnieuw door Klaus Schwab tijdens een virtuele bijeenkomst welkom geheten: Meneer de President, welkom bij de Davos Agenda. Rusland is een belangrijke wereldmacht en Ruslands deelname aan het World Economic Forum kent een lange traditie. Op dit moment in de geschiedenis, waar de wereld een unieke en korte kans heeft om van een tijdperk van confrontatie naar een tijdperk van samenwerking te gaan, is het vermogen om uw stem te horen, de stem van de president van de Russische Federatie, essentieel. Zelfs en vooral in tijden die worden gekenmerkt door verschillen, geschillen en protesten, is een constructieve en eerlijke dialoog om onze gemeenschappelijke uitdagingen aan te pakken beter dan isolatie en polarisatie.

De profeet Jesaja beschrijft een tijd die niet meer zover weg lijkt te zijn. De machten uit de tijd van Jesaja waren niet in staat de hele wereld te vernietigen, en het lijkt er daarom op dat diverse profetieën betrekking moeten hebben op onze tijd. Jesaja beschrijft een totale vernietiging op een niet natuurlijke manier, mogelijk ten gevolge van een nucleaire bom of bommen. De profeet beschrijft onder meer met verontrustende accuratesse een nucleaire winter, een periode van abnormale koude en duisternis na een nucleaire oorlog, waarbij rook en stof de atmosfeer van de aarde verduistert zodat de zonnestralen niet meer kunnen doordringen. Jesaja 13:10  Want de sterren en de sterrenbeelden des hemels doen hun licht niet stralen, de zon is bij haar opgang verduisterd en de maan laat haar licht niet schijnen.

Tot voor kort leek het er op dat de Russische troepenmacht aan de grens met de Oekraïne vooralsnog gezien moest worden als een waarschuwing want er werden tot dusver geen medische teams en veldhospitalen aan de grens waargenomen. Er komen nu echter berichten dat Rusland medische eenheden naar de grens de Oekraïne aan het verplaatsen is. Deskundigen zeggen dat Poetins dreigementen met een invasie alleen serieus moeten worden genomen als hij medische eenheden naar de grens verplaatst. Nu dit gebeurt, lijkt een Russische invasie van Oekraïne op handen te zijn.

Diverse onderwerpen met betrekking tot de Covid-19 zwendel

 

(1) Worden er inderdaad doelbewust levensgevaarlijke vaccinbatches in omloop gebracht?

Experts beweren dat vaccinmakers doelbewust specifieke partijen coronavaccins in omloop brengen die gevaarlijk zijn en leiden tot verminkingen en sterfgevallen. “Er wordt met kwade opzet een massaal experiment binnen een experiment uitgevoerd om te testen welke vaccins het beste doden, dan wel de meeste schade aanrichten. Het gaat om een gerichte genocide en de bevolking geen idee heeft wat er aan de hand is.” Ze vertellen dat dit doelbewust en door de farmaceuten onderling wordt gecoördineerd. De onthulling werd gedaan tijdens een zitting van de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich. Hij verwees naar een recente presentatie van Michael Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, die laat zien hoe ze verschillende batches gebruiken om een experiment binnen een experiment te creëren en te achterhalen welke dosering nodig is om – althans daar lijkt het op – mensen te doden en te verminken, aldus Füllmich.“Voor mij als advocaat is dit onomstotelijk bewijs van voorbedachtheid,” benadrukte hij.

Longarts Wolfgang Wodarg wees er tijdens de zitting op dat de coronavaccins niet allemaal hetzelfde spul bevatten. “Er is hard bewijs dat de batches verschillende effecten hebben.”Wodarg liet vervolgens grafieken zien waaruit blijkt dat de vaccinmakers om de beurt experimenteren. Dus als bijvoorbeeld Pfizer bezig is met een experiment, houden de overige farmaceuten zich afzijdig. Daarna start een andere vaccinmaker een experiment en stopt Pfizer.“Dit is bewijs dat het gepland is,” zei de Duitse arts. Craig Paardekooper heeft een website gemaakt, www.howbad.info, waar je aan de hand van partijnummers kunt achterhalen hoe gevaarlijk bepaalde partijen vaccins zijn. Stew Peters en Dr. Jane Ruby leggen dezelfde  opzettelijke moord op kinderen en volwassenen door Big Pharma bloot met “dodelijke dosis” experimenten met “toxische“en “supertoxische” injecties.

 

Nu de Covid injecties het immuunsysteem van een paar miljard mensen ernstig verzwakken en beschadigen, en zeker met behulp van boostershots compleet dreigen te vernietigen, kunnen volgens diverse deskundigen de ziekenhuizen zich opmaken voor een enorme golf zieken en ziekten die de gezondheidszorg compleet zullen overweldigen.  

 

Ambulancehulpverlener schrijft in een brief aan CDA-Kamerlid Van den Berg wat hij de afgelopen 1½ jaar heeft meegemaakt

 

(2) Ambulancehulpverlener Wilco, sinds 2001 werkzaam als ambulancehulpverlener, schrijft in de brief: “De reden dat ik u benader is een aantal debatten die ik gezien heb en waaruit ik de conclusie getrokken heb dat u in een (comfortabele) bubbel leeft en geen enkel benul hebt van wat er zich in het land afspeelt.” Hij schrijft over het opvallend hoge aantal patiënten met allerlei (ernstige) gezondheidsschade die hij na de injectiecampagne vervoerd heeft. Hij verteld dat twee gezonde collega’s van hem ‘toevallig’ dood zijn gevonden in huis, dat drie broers van collega’s eveneens dood in huis zijn aangetroffen. Ook schrijft hij dat drie mensen in de buurt waar hij woont plots zijn overleden na de injectie. “Ik kan u met klem vertellen dat ik dat in al mijn jaren op de ambulance maar zeer, zeer sporadisch heb meegemaakt,” verklaart Wilco, die opmerkt dat ook collega’s vragen beginnen te stellen over het opvallend hoge aantal mensen met bloedproppen. Volgens informatie op de website van EudraVigilance-European database hebben de injecties tot en met 15 januari maar liefst 37.927 doden tot gevolg gehad en 3.392.632 ernstige bijwerkingen.

 

 (3) Verpleegkundige slaat alarm: ‘De mortuaria overstromen en dit is slechts het begin’

Volgens de Amerikaanse verpleegkundige Corrine Lund worden er zoveel lijken binnengebracht dar er koelwagens op de parkeerplaats moeten worden gezet om de lichamen van overledenen in op te slaan. Ze voegt toe dat mensen sterven door myocarditis, beroertes en boezemfibrilleren: aandoeningen die te maken hebben met het brein, hart en bloedproppen. Op een gegeven moment werd haar gevraagd om te melden hoeveel plekken er beschikbaar waren in het mortuarium in het ziekenhuis waar ze werkt.

“In eerste instantie dacht ik: dat is vreemd. Maar ik besteedde er verder weinig aandacht aan,” zei Lund in de Stew Peters Show. Een week geleden werd er een trailer neergezet bij de ingang van het ziekenhuis. Het duurde niet lang voordat ook deze trailer vol lag met lichamen. In de trailer is plaats voor 10 lichamen en er liggen nu negen, aldus de verpleegkundige. De lichamen blijven hooguit twee tot drie dagen in de trailer liggen voordat ze worden opgehaald door een begrafenisondernemer. Het aantal sterfgevallen stijgt met als gevolg dat ze nu een mortuarium op de parkeerplaats moeten neerzetten, zei de verpleegkundige. “Dit is ongehoord. Mensen sterven plotseling en ik denk dat dit slechts het begin is.”Presentator Stew Peters zei dat deze mensen sterven als gevolg van de coronaprikken. Lund knikte bevestigend. “In dit gebied is de vaccinatiegraad zeer hoog. De patiënten die sterven, zijn gevaccineerd. Punt uit. Ze sterven door het vaccin.”

(4) Duizenden truckers op weg naar parlement in Canada

Sinds 15 januari mogen buitenlandse truckers Canada alleen binnenkomen als ze volledig gevaccineerd zijn tegen corona. Ook Canadese truckers die naar de Verenigde Staten willen, moeten vanaf die datum zijn ingeënt. De eerste trucks van het grootste truckerskonvooi ter wereld zijn op de avond van 28 januari aangekomen in de Canadese hoofdstad Ottawa om te protesteren tegen de vaccinatieplicht die is ingesteld door Klaus Schwabs puppet Justin Trudeau de premier van Canada. Er wordt ook wel gesproken van ‘medische tirannie’. Vele duizenden truckers protesteren tegen de vaccinatieplicht.  Het konvooi bestaat uit zo’n 50.000 trucks. “Het is 70 kilometer lang,” zei woordvoerder van het Vrijheidskonvooi Benjamin Dichter tegen de Toronto Sun. “Ik heb beelden gezien die vanuit een vliegtuig zijn gemaakt. Het is indrukwekkend.”

Truckers onderweg.

Uit alle richtingen trekken de truckers op naar de zetel van de dictatuur en worden onderweg aangemoedigd. Pat King uit Alberta was 15 jaar lang vrachtwagenchauffeur. “We kunnen niet langer zo blijven leven. En als vader moet ik de toekomst van mijn kinderen en de toekomstige generaties beschermen,” zei hij. Ryan Mihilewicz, een trucker uit Saskatchewan, zei: “Onze veteranen hebben hard gevochten voor onze vrijheden en al die vrijheden worden van ons afgenomen. Het is tijd dat Canadezen iets terugdoen. De overheid moet beseffen dat zij voor het volk werkt, niet andersom.”

“Gedurende deze pandemie heb ik toegekeken hoe onze overheid langzaam maar zeker de economie, mentale gezondheid en toekomstige stabiliteit van dit land heeft verwoest,” zei Patty Every, een ondernemer uit Nova Scotia en oprichter van de Atlantic Freedom Fighters. Het Canadese volk heeft er genoeg van. Het is tijd om op te staan en datgene te beschermen waar ons land voor staat: vrijheid, aldus Every. Zie ook hier.

Trudeau is uit zijn woning in Ottawa vertrokken en naar een geheime plek overgebracht. Hij noemde het konvooi een protest van ‘een marginale minderheid’, die niet representatief is voor het gedachtegoed van de Canadezen. Maar hij liegt want er vindt een enorme opstand plaats. Media en overheid bagatelliseren het konvooi omdat ze bang zijn. Hoewel Trudeau sprak van een ‘klein’ protest sprak de politiechef van Ottawa Peter Sloly van een ‘enorme’ demonstratie. Justin Trudeau komt net als vele andere regeringsleiders ook voort uit de Young Global Leaders van de WEF-sekte van Klaus Schwab. Bovendien bestaat een deel van de Canadese regering, net als in Nederland, uit volgelingen van deze kliek. Trudeau blijkt ook een satanist te zijn.  Hier toont de Premier van Quebec ook zijn loyaliteit aan de duivel en knippert 666.

Overal ter wereld verenigen truckers zich en organiseren ze protesten. In de Verenigde Staten is ‘Convoy to DC 2022’ opgericht. Truckers gaan vanuit Californië dwars door de VS naar Washington. De verwachting is dat er zich onderweg duizenden truckers zullen aansluiten. Ook zij pikken de corona-terreur van het Biden regime niet langer. Ook in Nederland en in diverse andere Europese landen organiseren vrachtwagenchauffeurs zich.

Jezus komt

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud