Uit het nieuws 30-05-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

Rusland begint zich steeds agressiever tegen IsraŽl te gedragen.

Rusland heeft lange tijd toegestaan dat IsraŽl luchtaanvallen uitvoert op Iraanse en Hezbollah-strijdkrachten in SyriŽ, maar heeft te kennen gegeven dat IsraŽl daar mee moet stoppen en waarschuwt voor eenďscherpe escalatieĒ. IsraŽl weigert hier echter gehoor aan te geven want de opbouw van Iraanse troepen in SyriŽ wordt als een directe bedreiging voor de Joodse staat beschouwd. Normaal bestookt SyriŽ de IsraŽlische aanvallen met tientallen luchtafweerraketten, maar dat heeft tot dusver weinig resultaat opgeleverd. Terwijl de IsraŽlische luchtmacht recent verschillende doelen bombardeerde in de buurt van de stad Masyaf in het noordwesten van SyriŽ, waren het dit keer Russische strijdkrachten die met geavanceerde S-300 luchtafweerraketten het vuur openden op IsraŽlische gevechtsvliegtuigen, schrijft The Times of Israel. De vliegtuigen keerden echter allemaal veilig terug op hun basis en waren nooit echt in gevaar. Toch betekent dit een belangrijke en gevaarlijke beleidsverandering van de kant van Moskou.

Russian S-300 air defense missile systems drive during the Victory Day military parade marking 71 years after the victory in WWII in Red Square in Moscow, Russia, on May 9, 2016. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko, File)Russische S-300 luchtafweerraketten tijdens militaire parade op 9 mei 2016

Rusland heeft zich lange tijd niet of nauwelijks met de IsraŽlische bombardementen in SyriŽ bemoeit maar sinds de Russische inval in de OekraÔne zijn de betrekkingen vertroebeld omdat volgens Moskou IsraŽl teveel de kant van de OekraÔne kiest. Sindsdien komt Moskou plotseling met verontrustende opmerkingen zoals een verklaring dat Rusland Jeruzalem niet als hoofdstad van IsraŽl erkend en eist Poetin in een brief aan de IsraŽlische premier Naftali Bennett dat IsraŽl de beroemde Alexander Nevsky kerk in Jeruzalem aan Rusland moet overdragen. De voormalige regering-Netanyahu was dit in 2020 overeengekomen met de Russische autoriteiten, maar de overdracht is tegengehouden door een rechtbank in Jeruzalem.

 

Ook veroordeelde Poetin de reactie van IsraŽl op gewelddadige rellen op de Tempelberg in een telefoongesprek met PLO-leider Mahmoud Abbas. Eveneens in een telefoongesprek met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov sprak Ismail Haniyeh politiek leider van Hamas, zijn waardering uit voor de reactie van Moskou. Haniyeh riep op tot een ďcentrale Russische rol bij het beteugelen van deze agressieĒ door IsraŽl. ďOns standpunt is stevig in deze kwestie. We hebben altijd aan de kant van het Palestijnse volk gestaan ​​in hun recht op zelfbeschikking en hun recht om hun Palestijnse staat te stichtenď, aldus Lavrov. De reactie van Moskou komt de Palestijnse terreurbewegingen goed uit want ze zoeken opnieuw een argument voor een volgende oorlog tegen IsraŽl. Ze hebben al aangegeven de mars door Jeruzalem (zondag 29 mei) niet te zullen accepteren. Op deze dag herdenkt IsraŽl de herovering van het oostelijk deel van Jeruzalem op JordaniŽ in de Zesdaagse oorlog van 1967. Bovendien zijn ze ervan overtuigd dat IsraŽl probeert de Tempelberg volledig over te nemen en daarmee de Al-Aksa moskee een van oorsprong Byzantijnse kerk die 79 jaar na de dood van Mohammed in een islamitisch heiligdom is veranderd.

 

Verder zegt Moskou de soevereiniteit van IsraŽl over de Golanhoogten niet te erkennen. Plaatsvervangend ambassadeur van Moskou bij de Verenigde Naties, Dmitry Polyanskiy tweette daarover: ďWe maken ons zorgen over de aangekondigde plannen van Tel Aviv om de nederzettingenactiviteit op de bezette Golanhoogten uit te breiden, wat in strijd is met de bepalingen van de Conventie van GenŤve van 1949. Rusland erkent de soevereiniteit van IsraŽl over de Golanhoogten die deel uitmaken van SyriŽ nietĒ.Dat IsraŽl de Golanhoogten bezet zou hebben is trouwens een fabel want het is de rechtmatige eigenaar van deze Hoogvlakte. Het hoort onlosmakelijk tot het erfdeel van het volk van IsraŽl.

 

Dat Polyanskiy verwees naar Tel Aviv als hoofdstad van IsraŽl in plaats van naar Jeruzalem moet ook als een signaal gezien worden. Inmiddels zijn er ook Russische voertuigen met het ĎZ-symboolí gezien aan de Syrische kant van de Golanhoogten. Velen vrezen dat dit uiteindelijk zou kunnen uitmonden in een gewapende confrontatie. Een aankondiging van het Russische ministerie van Defensie op 28 februari 2022 met betrekking tot gezamenlijke Russische en Syrische luchtmachtpatrouillemissies langs de Golanhoogten, vertegenwoordigt een belangrijke boodschap van Moskou over zijn bedoelingen, aldus IsraŽlische waarnemers. Het lijkt er op dat Poetin zijn blik ook op het Heilige Land heeft gericht. Dat is wellicht de reden waarom hij de Syrische dictator Bashar al- Assad van de ondergang heeft gered, terwijl Washington druk doende was met hulp van ISIS hem van het toneel te verwijderen. Dat is niet gelukt. Poetin blijft al-Assad, onverminderd steunen en ook is hij heel close met de Libanese terreurbeweging Hezbollah en de middeleeuwse Ayatollahs in Iran. Poetin steunt zo ongeveer alle vijanden van IsraŽl op diplomatiek, financieel en militair gebied.

 

Poetin en de Syrische dictator Assad

 

IsraŽl weet dat er op geen enkele macht van buitenaf, zelfs niet op de Verenigde Staten, kan worden vertrouwd om te overleven bij een krachtige dreiging. Van de wereld hoeft IsraŽl geen hulp te verwachten maar het is ook niet volledig op zichzelf aangewezen want zie wat de profeet Jesaja daarover te zeggen heeft:

 

Jesaja 41:10 -14 ďvrees niet, want Ik ben met u, zie niet angstig rond, want Ik ben uw God Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met mijn heilrijke Rechterhand. Vrees niet, gij wormpje Jacob, gij volkje IsraŽl! Ik ben het, die u help; luidt het woord des Heren, en uw Verlosser is de Heilige Israels.Ē

 

Rusland is geen vriend van IsraŽl. Het is ťťn van de meest antisemitische landen van de wereld en heeft zich door de eeuwen heen schuldig gemaakt aan talloze pogroms waarbij tienduizenden Joden zijn vermoord. In zijn boek ďDisinformation,Ē onthult Ion Mihai Pacepa, voormalig hoofd van de Roemeense militaire inlichtingendienst tot in detail hoe de leiders van de voormalige Sovjet Unie tientallen jaren doelbewust bezig zijn geweest het antisemitisme in de wereld aan te wakkeren. Voor uitvoerige informatie over het Russische antisemitisme klik hier voor mijn artikel ďHoe Rusland al tientallen jaren het antisemitisme aanwakkert.Ē

 

Ten gevolge van de oplopende spanningen tussen Rusland en IsraŽl komen er plotseling heel wat berichten voorbij dat dit wel eens het begin zou kunnen zijn van de door de profeet EzechiŽl geprofeteerde Gog-Magog-oorlog. Profetische alarmbellen rinkelen, volgens een recente aflevering van "The Watchman" op Trinity Broadcasting Network (TBN). Hierin bespreken Joel Rosenberg, hoofdredacteur van ALL ISRAEL NEWS, de betekenis van de Russische invasie van OekraÔne en waarom IsraŽl goed moet opletten. De sprekers zijn het er over eens dat er profetische implicaties zijn voor de aanwezigheid van Rusland in het Midden-Oosten en de komende oorlog van Gog en Magog. "We weten niet wanneer en we weten niet precies of dit het scenario is, maar het lijkt erop dat de zaken zich in die richting ontwikkelen. Als Rusland, wiens troepen in heel SyriŽ zijn ingebed, IsraŽl binnenvalt op de aangrenzende Golanhoogten, zou dat de vervulling kunnen zijn van de profetie van EzechiŽlĒ zo is de mening.

EzechiŽl 38: 2-3-4-5-6 ďMensenkind, richt uw aangezicht tegen Gog in het land Magog, de grootvorst van Mesek en Tubal; profeteer tegen hem, en zeg: zo zegt de Here Here: zie, ik zŗl u, Gog, grootvorst van Mesek en Tubal! Ik zal u komen halen, haken slaan in uw kaken en u doen uittrekken met uw gehele leger: paarden en ruiters, allen volledig uitgerust, een grote schare, met grote en kleine schilden, allen vertrouwd met het zwaard; ook Perzen, EthiopiŽrs en PuteeŽrs, allen met schild en helm; Gomer en al zijn krijgsbenden; Bet-Togarma ver in het noorden met al zijn krijgsbenden Ė vele volken met u.Ē

Uit EzechiŽl 38-4 blijkt, dat het initiatief voor deze oorlog eigenlijk uitgaat van de God Zelf, want er staat: Ik zal u komen halen, haken slaan in uw kaken en u doen uitrekken met uw gehele legerÖ Gog wordt dus door God zelf aangezet om IsraŽl aan te vallen. Er zal sprake zijn van een onbeschrijflijk grote internationale en multiculturele troepenmacht die zijn krachten bundelt om ťťn van de kleinste landen ter wereld aan te vallen: IsraŽl!

EzechiŽl maakt duidelijk dat IsraŽl bij de aanval van Gog en zijn bondgenoten, God als bondgenoot zal hebben. De oorlog van Gog is een wonderlijke oorlog want EzechiŽl meldt niets over een militaire tegenstander, ook IsraŽl word niet genoemd en al evenmin iets over IsraŽlische slachtoffers. De God van IsraŽl zal zelf ten strijde trekken tegen de vijandelijke legers die tegen IsraŽl oprukken en zullen door een rechtstreeks ingrijpen van God worden verslagen. In IsraŽl en onder de volken zal deze gebeurtenis gezien worden als een Godsgericht. Het leger van Gog zal in IsraŽl in de val lopen en vernietigend verslagen worden.

Sommigen vragen zich af of de groeiende alliantie tussen Rusland en China een nieuwe ďas van het kwaadĒ vormt in het Noorden en tekenen zijn van een nieuw Gog en Magog-scenario. China maakt echter geen onderdeel uit van dit scenario want daar wordt door EzechiŽl geen melding van gemaakt. China voert de macht aan van de koning van het oosten bij de slag van HarmŠgedon. HarmŠgedon is in de Bijbel het klassieke slagveld van de laatste grote oorlog.Het is het toneel van de uiteindelijke strijd tussen de Ďmachten van goed en kwaadí.

Wat hebben BMW, Porsche, Volkswagen en pizzabakker Dr. Oetker gemeen?

Bron: israelcnn.com. In het boek Nazimiljardairs beschrijft de Nederlands-Joodse financiŽle onderzoeksjournalist David de Jong hoe de naziís Duitse industriŽlen hielpen miljarden te vergaren met de verschrikkingen van het Derde Rijk en de Shoah (Holocaust) Ė en ook daarna.

Nazimiljardairs Ė Door David de Jong

De auteur legt haarfijn uit hoe de Verenigde Staten hen toestonden ermee weg te komen uit politiek opportunisme en waarom sommige bedrijven hun oorlogszonden nog steeds niet onder ogen willen zien. In 1946 werd GŁnther Quandt, zakenmagnaat van Duitslands meest iconische industriŽle imperium Ė een dynastie die tegenwoordig BMW bestuurd Ė gearresteerd op verdenking van samenwerking met de naziís. Quandt beweerde dat hij door zijn aartsrivaal, minister van propaganda Joseph Goebbels, was gedwongen zich bij naziís aan te sluiten, en de rechtbanken spraken hem vrij. Maar Quandt en vele anderen logen. En zijn erfgenamen, en die van andere nazi-miljardairs, zijn sindsdien alleen maar rijker geworden, terwijl hun rekeningschap met dit duistere verleden op zijn best onvolledig blijft.

Velen van hen blijven tot de dag van vandaag delen van de wereldeconomie beheersen en bezitten iconische merken waarvan de producten in alle continenten worden verkocht. De meedogenloze erfenis van de dynastieŽn die Daimler-Benz domineerden, Allianz Verzekeringen mede oprichtten, en nog steeds Porsche, Volkswagen en BMW beheersen Ė is tot het verschijnen van dit boek uit het zicht gebleven.

ďEen provocerend groepsportret van vijf industriŽlen die hun fortuin uitbreidden door samen te spannen met Hitler en vervolgens, na de Tweede Wereldoorlog, wegliepen met minimale straf en nauwelijks een deuk in hun imagoÖĒIn dit nauwgezet onderzochte boek dwingt de heer de Jong ons, een onderzoeksjournalist en voormalig verslaggever bij Bloomberg News, om de hedendaagse erfenis van deze nazi-banden onder ogen te zien.Ē

De Nederlandse WEF-sekte minister van Buitenlandse Zaken Wobke Hoekstra brengt omstreden bliksembezoek aan IsraŽl en de leiders van de PLO in Ram-allah.

Hoekstra bracht op 18 mei een bezoek aan IsraŽl en de leiders van de Palestinian Libaration Organisation (PLO) in Ram-allah. Op het programma van Hoekstra stond onder meer een onderhoud met Yair Lapid en een bezoek aan Yad Vashem in Jeruzalem, de officiŽle staatsinstelling van IsraŽl voor het herdenken van de Joodse slachtoffers van de Shoah en de redders van Joden. In het gastenboek schreef Hoekstra: ďIk vind het kolossale kwaad van de Holocaust niet te bevatten, maar Yad Vashem geeft een stem aan degenen die deze horror zelf hebben ervaren. Het is onze plicht hun herinnering in leven te houden en onze stem te verheffen tegen antisemitisme, haat, uitsluiting en geweld.Ē Mooie woorden maar slechts bedoeld voor zeer naÔeve toehoorders want vervolgens ging Hoestra in de middag op bezoek in Ram-allah voor ontmoetingen met de PLO-minister van Buitenlandse Zaken Riyad Malki en premier Mohammad Shtayyeh. Deze figuur heeft er een gewoonte van gemaakt IsraŽl te demoniseren en Palestijnse terroristische aanslagen op onschuldige IsraŽlische burgers te verheerlijken.

Shtayyeh geeft rouwbrieven uit voor Palestijnen die zijn omgekomen bij het uitvoeren van aanslagen op onschuldige IsraŽlische burgers en bezoekt hun rouwtenten om zijn condoleances te betuigen aan hun families. Hij benut elke mogelijke gelegenheid om te benadrukken dat de Palestijnse Autoriteit financiŽle steun zal blijven geven aan de families van de Palestijnse gevangenen en van degenen die zijn omgekomen bij het uitvoeren van terroristische aanslagen. Hij heeft nooit terroristische aanslagen veroordeeld waarbij IsraŽli's werden gedood.

Mohammad Shtayyeh en de andere haatprediker zijn baas Mahmoud Abbas

Ook maakt Shtayyeh zich schuldig aan het voeren van een kwaadaardige internationale lastercampagne tegen IsraŽl. Telkens wanneer hij staatshoofden, leden van buitenlandse regeringen en vertegenwoordigers van internationale organisaties ontmoet, belastert hij de staat IsraŽl.Zo beschuldigdt hij IsraŽl er onder meer van een 'apartheidsstaat' te zijn en een 'staat die oorlogsmisdaden begaat'. Ook roemde hij op 9 januari 2022 tijdens de ceremonie van de Palestijnse Martelarendag in Ram-allah de rol van drie Arabische terroristen die hebben deelgenomen aan de moordpartijen van 1929 door deze moordenaars ďmartelarenĒ te noemen. Bij deze moordpartij werden 67 Joden op beestachtige manier door Arabieren vermoord en raakten er 60 gewond. Klik hier voor mijn artikel over deze moordpartij. Maar Hoekstra ging gewoon met deze haatzaaier aan tafel zitten. Wat een minachtig voor al die Joodse slachtoffers van deze terreurorganisatie in Ram-allah.

Ook tikte de arrogante bemoeial Hoekstra IsraŽl op de vingers voor het uitbreiden van nederzettingen in de aloude Bijbelse gebieden en sprak hij over een twee-staten oplossing ondanks het feit dat de ďBende van Ram-allahĒ in haar handvest niets aan duidelijkheid te wensen overlaat de staat IsraŽl te willen vernietigen en daarmee uitroeiing van de het Joodse volk. Om IsraŽl nog verder te irriteren had hij ook nog een ontmoeting met vertegenwoordigers van Palestijnse en IsraŽlische NGOís waaronder BíTselem en Breaking The Silence. BíTselem is een politieke belangenorganisatie die vooral ten doel heeft de IsraŽlische aanwezigheid in wat men de Palestijnse gebieden noemt, te beŽindigen. Breaking The Silence beschuldigt het eigen leger van wandaden tegen de Palestijnen. Ook joeg Hoestra zijn IsraŽlische gastheren op de kast door een bezoek te brengen aan de Palestijnse organisatie Al Haq, een anti-IsraŽlische NGO. Deze NGO is eerder door de IsraŽlische regering op een terreurlijst gezet en wordt daarom gezien als een terreurorganisatie.

Niks aan de hand zei Hoekstra, omdat IsraŽl het enige land ter wereld is dat Al Haq als een terreurclub ziet. Hij negeert echter dat deze Palestijnse NGO banden heeft met de terreurbeweging PFLP dat als oogmerk heeft Joden volledig uit te roeien. Hoestraís bezoek aan deze groeperingen en de haatzaaiers in Ram-allah getuigd van pure minachting aan het adres van IsraŽl. Keer op keer geven de Nederlandse ministers van BuZo steun aan een Ďvolkí dat niet bestaat en eisen dat IsraŽl delen van het aloude thuisland opgeeft aan een stel landrovers. Ook Wopke Hoekstra, laat zien tot de club van Palestijnse fans te behoren die geen enkele moeite doen te onderzoeken hoe het zit met IsraŽls recht op het land.

 

Er is nog veel onduidelijk maar Nederland heeft het Apenpokkenvirus nu al op de klasseA-pathogeen lijst gezet, naast onder meer cholera en ebola.

 

Is het niet opvallend dat het Nuclear Threat Initiative (NTI) in samenwerking met de Veiligheidsconferentie in maart 2021 in MŁnchen de uitbraak van een apenpokkenpandemie heeft gesimuleerd. Uit een document blijkt dat zowel het Amerikaanse als het Chinese RIVM, vertegenwoordigers van de Bill & Melinda Gates Foundation, Janssen, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Merck en andere groepen aan deze simulatie hebben deelgenomen. De simulatie voorspelde dat de uitbraak van apenpokken zich zou voordoen tussen 15 mei en 5 juni 2022. Dat hebben ze dus bijna tot de dag nauwkeurig voorspeld want de WHO bevestigde de eerste gevallen van apenpokken in mei 2022. In 2017 lagen de "vaccins" al kant en klaar.Gaan de alarmbellen al rinkelen? De simulatie doet denken aan de gebeurtenis in september 2019, vlak voor de uitbraak van het Wuhan-virus. Toen bracht de Global Preparedness Monitoring Board een jaarrapport uit met de titel A world at risk van de WHO waarin de noodzaak werd benadrukt om voorbereid te zijn op een uitbraak van een virus! Volgend hierop vond op 18 oktober 2019 een bijeenkomst plaats onder leiding van onder meer de WEF-sekte samenzwering en de Bill&Melinda Gates Foundation onder de noemer Event 201. Tijdens deze bijeenkomst vond een 3Ĺ uur durend simulatie-experiment plaats van een wereldwijde pandemie veroorzaakt door een nieuw coronavirus.

 

Apenpokken of monkeypox: dit moet je weten als verpleegkundige - NursingApenpokkenvirus

Zo is er dus ook nu weer een oefening gehouden. De bevindingen werden samengebracht in dit rapport. Het lijkt net als bij het wuhan-virus (later omgedoopt tot Covid-19) op een gecoŲrdineerde poging om de mensheid opnieuw op te zadelen met een nieuwe pandemie. Opvallend is dat het virus bijna gelijktijdig in meer dan een dozijn verschillende landen is verschenen op vier verschillende continenten, schrijft Off-guardian.org. Ondanks slechts twee ďgevallenĒ in de hele Verenigde Staten, komt New York weer met maskeraanbevelingen.

Volgens diverse deskundigen is het apenpokkenvirus heel besmettelijk, maar verloopt de ziekte bij de meeste mensen vrij mild. Ze kunnen eerst last krijgen van koorts, hoofdpijn, spierpijn, opgezwollen lymfeklieren, rillingen en vermoeidheid. Na een paar dagen krijgen ze ook huiduitslag. Binnen een paar weken verdwijnen de symptomen. Verreweg de meeste mensen genezen vanzelf.

Er is nog veel onduidelijk, maar het RIVM en de Nederlandse zorgminister Kuipers weten nu al met zekerheid dat apenpokken een gevaar vormt voor de volksgezondheid.Daarom schrijft Kuipers in een Kamerbrief dat het RIVM heeft geadviseerd apenpokken aan te merken als een klasseA-pathogeen, naast onder meer cholera en ebola, vanwege een recente toename van het aantal besmettingen en de bevestiging van de eerste gevallen in Nederland. Door dit virus aan de A-lijst toe te voegen zijn ze weer in de gelegenheid wettelijke maatregelen te nemen zoals gedwongen quarantaine (inclusief medisch toezicht), verbod van beroepsuitoefening en andere dwangmaatregelen zoals wij die vanaf het voorjaar van 2020 hebben meegemaakt. De GGD vraagt nu als mensen die contact hebben gehad met of in de buurt zijn geweest van iemand die positief testte op het apenpokkenvirus om tot drie weken in quarantaine te gaan.

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie, noemt de paniekberichten over apenpokken Ďangstpornoí. ďDe media en overheid wakkeren de angst onnodig aan. Het is zwaar overdreven om te zeggen dat het virus circuleert. ďHet sterftecijfer bij mensen is minder dan 1 procent,Ē benadrukte Malone. ďHet wordt alleen verspreid door nauwe contacten.ĒDe door Bill Gates gefinancierde organisatie GAVI heeft hun beoordeling van de medische dreiging van de apenpokken gegeven, die hier te vinden is. Veel lezers van dit stuk zullen niet verbaasd zijn dat deze GAVI-beoordeling van de dreiging sterk neigt naar overdrijving. Zo probeert het artikel parallellen te trekken tussen apenpokken en Ebola. Het lijkt er op dat wij weer hetzelfde gaan meemaken als met het Wuhan-virus. De ziekte kan gemakkelijk bestreden worden met klassieke volksgezondheidsmaatregelen. Het sterftecijfer is niet hoog maar net als in het voorjaar van 2020 is de angstzaaierij, de verkeerde informatie, de desinformatie en de oplichting al weer begonnen. Ook in dit geval lijken de leugens weer te groeien als de neus van Pinokkio.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 Ďplandemieí en vaccinatiezwendel

 

(1) Gegevens onthullen dat sterftepieken samenvallen met vaccinatierondes

 

Volgens de Amerikaanse cardioloog Richard Fleming was er pas sprake van oversterfte na de mondkapjesplicht en de vaccinatiecampagne. Dat zei hij in de show van Alex Jones. ďDaarvůůr was er geen oversterfte.Ē Fleming lichtte toe dat hij zich heeft gebaseerd op data van de Amerikaanse gezondheidsdienst Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Dat laat zien dat er zich vlak na de mondkapjesplicht, na de initiŽle vaccinatiecampagne en de boostercampagne sterftepieken voordoen. Deze sterfgevallen worden niet veroorzaakt door longontsteking, wat je zou verwachten bij corona, maar hartziekte, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, beroerte en neurologische aandoeningen, waaronder prionziekten en alzheimer, aldus Fleming. De arts benadrukte dat de data ons nu laten zien dat al deze ziekten het gevolg zijn van het vaccinatieprogramma. ďZe worden veroorzaakt door de vaccins en het dragen van mondkapjes.ĒJones voegde toe dat levensverzekeraars een vergelijkbaar beeld zien. ďHet komt overal naar buiten. Dit is een gigantische misdaad tegen de menselijkheid.Ē

Fleming waarschuwde in mei vorig jaar al dat het Ďvacciní leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Hij werd weggezet als complotdenker en antivaxxer. Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, passeert de bloed-hersenbarriŤre en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen gekkekoeienziekte veroorzaakte, zei de arts. Bij resus-makaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en een aantal neurologische aandoeningen in de hand werken. Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op, aldus de arts.

(2) Nationale Bond tegen Overheidszaken wil veearts en viroloog Marion Koopmans van het OMT-team onder ede laten horen

 

De rechtszaak met betrekking tot de coronamaatregelen van de Nationale Bond tegen Overheidszaken gaat een nieuwe fase in. ďEindelijk is het zover!Ē schrijft de Bond. Het verzoekschrift voorlopig getuigenverhoor onder ede tegen Marion Koopmans zal op 27 juli 2022 behandeld worden door de rechtbank Utrecht. Het verzoekschrift was overigens al in december 2021 ingediend bij de rechtbank. Vanuit de Bond is Koopmans driemaal schriftelijk verzocht Ė op 9 juni, 24 juni en 5 juli 2021 Ė per aangetekend schrijven om duidelijkheid te geven over de totstandkoming van de Corman-Drosten-paper en de PCR-testen. Koopmans voelt zich kennelijk boven alles en iedereen verheven want zij heeft niet inhoudelijk op het verzoek gereageerd. De Bond heeft ook Ines Steffens van het ECDC, het Europese RIVM, driemaal Ė 6 juni, 29 juni en 4 augustus Ė per e-mail verzocht om van haar zijde opheldering te verschaffen. Ook daar is geen enkele reactie op gekomen. De Corman-Drosten-paper vormt de Ďachilleshielí van het totale coronabeleid. Om vast te stellen of men besmet is met het coronavirus wordt de zogenaamde Polymerase Chain Reaction (PCR) test gebruikt. Deze test zegt echter helemaal niets over de aanwezigheid van corona. Dit document is in een onmogelijke termijn van ťťn dag door het ECDC goedgekeurd en voor publicatie vrijgegeven op 23 januari 2020.

Moleculair bioloog Pieter Borger en 21 andere wetenschappers hebben hierin maar liefst 10 ernstige tekortkomingen aangetroffen. Wordt het verzoekschrift toegewezen, dan zal Marion Koopmans onder ede gehoord worden. Zij heeft dan geen andere keuze dan naar waarheid de door de Bond gestelde vragen te beantwoorden. Onder ede aantoonbaar liegen, betekent verplicht strafrechtelijke vervolging. Mocht gedaagde er niet in slagen om de vragen te beantwoorden die in het verzoekschrift zijn opgenomen, dan vormt dit de grondslag om alle coronamaatregelen met terugwerkende kracht en voor de toekomstige maatregelen nietig te doen verklaren, aldus de Bond. Deze rechtszaak is een voorliggende stap op een collectieve rechtszaak met betrekking tot de coronamaatregelen en schadeclaims.

Veearts en viroloog Marion Koopmans is lid van het Outbreak Management Team (OMT) door velen ook wel (het overheid manipulatie team) genoemd en is ťťn van de aanjagers van de angstpandemie en in belangrijke mate de oorzaak van het inperken van onze vrijheden. Dit team dat zo goed als alle beslissingen heeft genomen ten aanzien van de ĎCovid-19 plandemieí en de regering adviseert welke koers te varen, kwam reeds in januari 2020 met adviezen aan de regering, ruim twee maanden voordat er in Nederland sprake was van een uitbraak van het Wuhan-virus! Koopmans mag regelmatig aanschuiven bij de tv-gesprekstafels om de noodzaak van de repressieve dwangmaatregelen te benadrukken. Onlangs was ze weer in de vaak eenzijdige talkshow bij Jinek. Jinek: ďAls ik goed volg wat je al jaren zegt, dan is de kans dat (er) een tweede pandemie komt heel erg groot.Ē Ja, zegt Koopmans, daar is wel consensus over en dat staat ook al een tijdlang in het tienjarenplan van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

 

Ook Miljardair en Ďmachtigste arts ter wereldí Bill Gates verwees in een interview met Stephen Colbert naar Ďpandemie 2í. Volgens hem was ĎCovid-19í slechts een waarschuwing en moet de echte pandemie nog komen. Anthony Fauci waarschuwde de regering-Trump in januari 2017 dat er Ďeen onverwachte uitbraakí van een nieuwe ziekte zou plaatsvinden. Alles is van tevoren gepland, precies zoals de wappies en van meet af aan al met de nodige bewijzen hebben aangetoond.

Naast dat Koopmans lid is van de OMT Covid-19-crisis-commissie vervuld zij ook een belangrijke rol bij de WHO. Zie ook hier de connecties van Koopmans met het Chinese bewind. Zij nam zelfs onderzoeksgeld aan van Chinese overheid. Dit document van de WHO laat zien dat Koopmans werkte als wetenschappelijk adviseur voor het Centrum voor Ziektecontrole en Preventie in Guangdong. Het staat ook op haar LinkedIn-pagina. Voor meer informatie over het OMT-team klik hier.

Franklin ter Horst

 

Terug naar: Inhoud