Uit het nieuws 30-03-2020

 

Door: Franklin ter Horst

 

Anti-IsraŽl extremisten geven de joden en IsraŽl de schuld van de corona-pandemie

 

In mijn nieuwsbrief van 09-03-2020 schreef ik dat IsraŽl er door een aantal Arabische journalisten mede van werd beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor het opzettelijk verspreiden van het Coronavirus in China als onderdeel van een asymmetrische campagne van economische en psychologische oorlogvoering. Inmiddels geven racisten over de hele wereld de joden en IsraŽl de schuld van de pandemie. Door haat doorspekte antisemitische samenzweringen halen middeleeuwse bloedsprookjes uit de kast om het Joodse volk en de staat IsraŽl te besmeuren. Hieronder bevindt zich ook Press TV, de leugenmachine van de middeleeuwse Iraanse ayatollahs. Op deze zender was een "analyse" over het coronavirus te zien waarin werd gezegd dat de Verenigde Staten worden geleid door gekken en psychopaten die volledig in staat zijn om de Derde Wereldoorlog te lanceren door middel van een biologische oorlogsaanval op China en Iran. De aanval op Iran zou worden geleid door IsraŽl dat daarnaast ook dient te voorkomen dat Iran medicijnen en medische apparatuur krijgt die nodig zijn om het virus te bestrijden.

De Iraakse politieke analist Muhammad Sadeq Al-Hashemi, vertelde op de Iraakse Al-Ayam TV dat een roman uit 1981 van Dean Koontz bewijst dat het coronavirus een Amerikaanse complot is met het doel het verminderen van de wereldbevolking.

Afbeeldingsresultaat voor Muhammad Sadeq Al-HashemiMuhammad Sadeq Al-Hashemi

Hij vergeleek deze Amerikaanse 'samenzwering' met het feit dat de joden met antrax besmette dekens gebruikten om 86% van de inheemse bevolking (indianen) in wat nu de Verenigde Staten is uit te roeien om een echt Joods thuisland te krijgen. Als klap op de vuurpijl voegde Al-Hashemi eraan toe dat de Rothschilds degenen waren die besloten om Hiroshima en Nagasaki in 1945 te vernietigen!

Fatih Erbakan, zoon van voormalig premier Necmettin Erbakan, van wie algemeen wordt aangenomen dat hij de politieke mentor van dictator president Recep Tayyip Erdoğan was, zei over het virus in een toespraak op 6 maart : "Hoewel we niet beschikken over bepaalde bewijzen, dient dit virus de doelen van het zionisme om het aantal mensen te verminderen en voegde eraan toe: "Zionisme is een 5000jaar -oude bacterie die het leed van mensen hebben veroorzaakt.Ē

Ook Turkse journalisten en het publiek reageren op de wereldwijde verspreiding van het coronavirus, door het Joodse volk hiervan de schuld te geven. Zo verscheen er een video op sociale media waarin een Turkse buschauffeur zei dat alle epidemieŽn in de recente geschiedenis, van aids tot Ebola, door farmaceutische bedrijven zijn veroorzaakt en er aan toevoegend dat de meeste eigenaren van deze bedrijven in de handen van joden zijn. Een passagier in de bus deed ook een duit in het zakje door te beweren dat joden er alles aan zullen doen om het voortbestaan van het Turkse volk te beŽindigen. Een ander vulde aan: "Niet alleen Turken, zuster, ze zullen er alles aan doen om de wereld op de knieŽn te krijgen" waarop de buschauffeur toevoegde dat de joden een vervloekt ras zijn.

Ook beweerde een Turkse imam die op 16 maart een aantal Turken in een moskee interviewde dat het virus niet kan worden overgedragen in moskeeŽn. Zo vroeg hij aan een vrouw of zij zich zorgen maakte over het naar de moskee komen terwijl het virus zich verspreidt, waarop zij antwoordde: "een virus kan zich niet verspreiden in het huis van Allah. Ook reciteren wij voortdurend verzen uit de koran waarin sprake is van genezing.Ē Op 13 maart beweerde de Turkse arts Dr. Yavuz Dizdar echter dat 60% van de bevolking van Turkije al besmet was met het virus en dat het ministerie van Volksgezondheid, om dit feit te verbergen, geen testkits leverde. Diezelfde dag kondigde het Turkse Ministerie van Religieuze Zaken aan dat, om de verspreiding van het virus te beperken, er niet meer gebeden diende te worden in groepen in moskeeŽn in het hele land.

 

As'ad Al-Zouni, een Jordaanse journalist die zich een Palestijn noemt en die regelmatig antisemitische en samenzweerderige artikelen schrijft, schreef op de nieuwswebsite Dunya Al-Watan dat de Joden en de CIA verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van het virus. Deze figuur beweert dat het begin van het coronavirus in China verscheen op dezelfde dag dat president Trump een handelsovereenkomst met dit land tekende, en dat dit niet kan worden beschouwd als zo maar een willekeurige gebeurtenis, omdat vooral ďde Amerikaanse mediamachine wordt geregisseerd door de zionisten.Ē

 

De Jordaanse islamitische geleerde Ahmad Al-Shahrouri zei in een aflevering op 8 maart op de Jordaanse televisiezender Yarmouk TV - die gelieerd is aan de Moslimbroederschap - dat de joden gevaarlijker zijn dan het coronavirus, aids, cholera en elke ziekte ter wereld.

 

m7868a.pngOp Hamas 'Al-Aqsa TV noemde op 20 maart imam Jamil Al-Mutawa het coronavirus een soldaat van Allah waardoor moslims het minst worden getroffen. Het heeft de Verenigde Staten, ItaliŽ, China, IsraŽl en Iran (daar wonen kennelijk geen moslims) ernstig getroffen, terwijl de Palestijnen en de Gazanen onaangetast blijven.De waarheid is dat Mahboud Abbas, de Palestijnse leider al op6 maart de noodtoestand had uitgeroepen voor een periode van tenminste een maand vanwege diverse besmettingen in onder meer Bethlehem.

 

Kijk, ging Mutawa verder Ďhoe leeg de (IsraŽlische) steden zijn. Kijk hoe leeg hun straten zijn en kijk hoe druk deze moskee is.' Hij bad dat Allah door zou gaan met het ontketenen van het virus tegen de mensen achter de Deal of the Century, daarmee verwijzend naar Trumps vredesplan.

Roger Waters ontkend een antisemiet te zijn.

Roger Waters, voormalig lid van Pink Floyd is al jaren niet vies van een flinke portie antisemitisme en tevens bekend als fanatiek supporter van de Boycott, Divestment and Sanctions beweging (BDS) .Zoals inmiddels genoegzaam bekend voert deze beweging een internationale campagne die zich ten doel stelt IsraŽl te isoleren door wereldwijd campagnes te voeren tegen de Joodse staat. Joden worden: ďZionistische varkensĒgenoemd en zionisme noemt men racisme en terrorisme. De BDS-beweging is consequent verbonden met terroristische organisaties en haar aanhangers zijn agressief en gewelddadig tegen iedereen die het niet eens is met hun visie op IsraŽl. Onder de aanhangers van deze kliek bevinden zich nogal wat bekende Nederlanders en figuren die ĎHitler een held noemení.

Tijdens een interview door een website genaamd de Austin Chroniclekreeg Roger Waters volop de ruimte zijn verachtelijke standpunten over IsraŽl te verspreiden. In het interview zegt hij dat beschuldigingen van antisemitisme ten onrechte worden geuit tegen mensenrechtenactivisten zoals hij maar vervolgens laat hij zien een rasechte antisemiet te zijn want in datzelfde interview verkondigd hij de flagrante leugen dat IsraŽl land gestolen zou hebben van de mensen die daar woonden. Hij zegt ongeveer 15 jaar actief betrokken te zijn bij de BDS-beweging en zegt dat het in de loop van de jaren steeds meer en meer voorkomt dat mensen aanvallen op hem en anderen richten omdat zij de fundamentele mensenrechten voor de mensen in Palestina ondersteunen.

Verder beschuldigd Waters IsraŽl ervan in de buurt te komen van genocide op de oorspronkelijke bevolking. ĎWat ze doen is een 100% etnische zuivering van de bezette gebieden en als zodanig zijn ze bezig zich volledig te vestigen en van heel Palestina een Joodse staat te maken zonder Arabieren. Dat is hun droom. Het gaat om een racistische, kolonialistische apartheidstaat, precies zoals destijds in Zuid-Afrika

Tijdens zijn toespraak op 29 november 2012 voor de Algemene Vergadering van de VN beweerde hij dat IsraŽl zich schuldig maakt aan een aantal internationale misdaden, zoals apartheid en etnische zuivering. Maar IsraŽl is geen apartheidstaat! Het mag duidelijk zijn dat dit een flagrante leugen is want het doel van de Joodse staat is altijd geweest om in vrede en veiligheid met de andere bewoners te leven, zoals de geschiedenis kan bevestigen.

Ook vertelt hij het sprookje dat de terreurbeweging Hamas uit is op vrede met IsraŽl. Ieder wiens geest niet is verduisterd voor de waarheid weet dat deze Bašl-doodscultuur streeft naar totale vernietiging van IsraŽl. Dat doel staat te lezen in het zesendertig artikelen tellende handvest uit 1988. Hamas is doordrenkt van haat en racisme. Dat staat centraal in de ideologie van Hamas.

Tijdens een optreden in BelgiŽ choqueerde hij een deel van het publiek met antisemitische uitspraken. Onder het concertthema Ďdictatoriale regimesí liet Waters een opblaasvarken opstijgen met daarop een davidster geprojecteerd. Geschokte muziekliefhebbers merkten op dat er ook een silhouet van een man geprojecteerd werd die de nazigroet brengt. Waters zong ondertussen het lied ĎIn the Fleshíí waarin hij Joden uitmaakt voor uitschot. Waters droeg zelf een dictatoroutfit die verdacht veel leek op een nazi-uniform en schoot aan het eind van het liedje het varken met een replica machinegeweer aan flarden. Maar ondanks al deze smerigheid wenst Waters geen antisemiet genoemd te worden.

De Saoedische beul Abu Bandar Al Bishi in actie

Zoals bekend behoort Saoedi-ArabiŽ tot ťťn van de meest wrede, inhumane staten in de wereld. In deze religieuze, intolerante apartheidsstaat worden de elementaire mensenrechten met voeten getreden. Dit is zelfs vastgelegd in de op de islamitische sharia gebaseerde wetgeving. Zo hebben alle vrouwen een mannelijk familielid als Ďtoezichthouderí. Deze Ďtoezichthouderí dient toestemming te geven voor alle belangrijke beslissingen, zoals reizen, zakentransacties, studies en banen. Hierover heeft een vrouw in Saoedi-ArabiŽ dus niets te zeggen. Vrouwen moeten in dit land apart zitten in restaurants en andere openbare ruimten, anders kunnen zij met stokslagen gestraft worden. Op de lagere school krijgen Saoedische jongens onderricht in alle aspecten van de islam, waaronder hoe straffen moeten worden voltrokken m.b.t. dieven en ander gespuis. Zo leren ze hoe handen en voeten van dieven moeten worden afgehakt. In dit land bestaat geen enkele gerechtigheid. Hier worden op last van rechters heden ten dage nog hoofden en handen van mensen publiekelijk afgehakt, zijn christenen hun leven niet zeker, worden homoseksuelen en verkrachte vrouwen gestenigd of onthoofd als misdadigers.

De beul Abu Bandar Al Bishi, die al diverse veroordeelde criminelen op openbare plaatsen onthoofd heeft, zegt dat de vrouwen die ter dood veroordeeld zijn en naar de executieplaats worden gebracht, zich tijdens de onthoofding meer dan mannen verzetten.

Afbeelding Memritv.org

Dat heeft er toe geleid dat de autoriteiten toestemming hebben gegeven de executiemethode bij vrouwen te veranderen, door ze niet meer met een zwaard te onthoofden maar gewoon dood te schieten. De beul Abu Bandar Al Bishi voegde er nog aan toe dat veel gevangenen een laatste wens hebben voor de executie. Zo krijgt iemand die om een sigaret vraagt als antwoord dat het beter is voordat de executie wordt uitgevoerd, te bidden. Bishi zegt dat hij bij het doodschieten van vrouwen een pistool gebruikt om ze daarmee in hun hoofd te schieten.

Hij voegt er aan toe zich niet aan de instructies van een arts te houden om in het hart te schieten. ďDe arts maakt een markering op de rug van de gevangene waar het hart is, maar ik schiet ze in hun hoofd, omdat ik het hart kan missen als ze bewegenĒ.In deze video is Abu Bandar Al Bishi te zien tijdens zijn beroepsuitoefening. Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

In Saoedi-ArabiŽ worden jaarlijks enkele honderden mensen islamcorrect op openbare plaatsen onthoofd. In dit barbaarse land bestaat geen gecodificeerd strafrecht. De aangeklaagden zijn daarom hulpeloos overgeleverd aan de willekeur van de streng conservatieve sharia-rechters. En dan te bedenken dat de gewetenloze leiders in het Westen schaamteloos blijven heulen met deze grootste apartheidsstaat ter wereld. De linkse antisemitische kliek in Nederland houdt zich liever bezig met het vervloeken en demoniseren van de staat IsraŽl.

 

Nederlandse Kamerleden nemen petitie in ontvangst van Hamas terrorist

Op 18 februari 2020 namen de Nederlandse Kamerleden Karabulut (SP), Van Ojik (GroenLinks) en Voordewind (CU) een petitie in ontvangst van PGNL, een organisatie van de beruchte Hamas-terrorist Amin Abu Rashed die ook bij de petitieaanbieding aanwezig was. Rashid is een Ďprominenteí Hamasleider in Europa. De Kamerleden waren voor de petitieontvangst aanwezig namens de Commissie Buitenlandse Zaken. De petitie had volgens de website van de Tweede Kamer te maken met het Vredesplan van Trump voor het IsraŽlisch-Palestijns conflict.

Hamas sympathisant Amin Abu Rashed.

Na de petitieaanbieding zei Van Ojik (GroenLinks) van pro Boycott, Divestment and Sanctions beweging (BDS) tegen Abu Rashed: ďwij zijn het wel met elkaar eens denk ikĒ, refererend naar het vredesplan van Trump. Karabulut (SP) werd in 2018 ook al gefotografeerd tijdens een onderonsje met deze figuur. Ze verdedigde zich toen door te zeggen dat ze de terrorist niet kende, en beweerde niets met Hamas te maken te willen hebben. Dat zij nu opnieuw een ontmoeting heeft gehad met de Hamas-fondsenwerver, is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. In april 2018 liep hij zelfs gezellig door het parlement te kuieren en was hij aanwezig bij een commissievergadering in de TweedeKamer. Hamas wordt gefinancierd door allerlei zogenaamde ĎliefdadigheidsinstellingenĎ over de hele wereld en heeft de afgelopen jaren honderden miljoenen dollars ontvangen.

Rashed speelde namens Hamas ook een hoofdrol op de zogeheten Gaza-Ďterreurvlootí die van 30/31 mei 2010 probeerde de legale blokkade van de Gaza te doorbreken. Hij was ťťn van de door IsraŽl opgepakte extremisten. Ook wordt hij genoemd in relatie tot de Holy land Foundation, een beruchte liefdadigheidsorganisatie die in Amerika werd opgerold voor het financieren van Hamas. Daarnaast werkt hij voor de stichting Al-Aksa en staat hij ook bekend als fondsenverwerver voor de Union of Good.De Verenigde Staten heeft deze beweging als terroristische organisaties aangemerkt.

Ook is Rashed hoofd en medeoprichter van ISRAA, een Nederlandse organisatie, die zichzelf aanprijst als een goededoelenorganisatie. Maar ook deze club is een onderdeel van Hamas ťn de Union of Good. Ook zit hij in de organisatie van de Palestinians in Europe Conference, volgens de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst een Hamas-organisatie. Op de website ĎHet Palestijnse Huisí, eveneens onder invloed van Hamas, werd Rashed als Ďverzetsstrijderí gehuldigd door Ismail Haniyeh, de terreurleider van Hamas. Hamas is niets anders dan een terreurorganisatie maar dat weerhield de Kamerleden Karabulut (SP), Van Ojik (GroenLinks) en Voordewind (CU) er niet van een petitie van deze Hamasterrorist in ontvangst te nemen.

Franklin ter Horst