Uit het nieuws 28-03-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

Farmaceut Pfizer was van plan haar informatie over de bijwerkingen van het ‘vaccin’ 55 tot 75 jaar geheim te houden.

 

De Amerikaans politiek commentator Liz Wheeler verteld dat uit vertrouwelijke documenten is gebleken dat bijwerkingen van het ‘coronavaccin’ van farmaceut Pfizer reeds in februari 2021 bekend waren bij de farmaceut. Het gaat om bijwerkingen die zijn opgetreden nadat het vaccin al werd toegepast. “Dat zou alarmbellen moeten doen rinkelen,” aldus Wheeler. “Dit is één van de documenten die Pfizer de komende jaren geheim wilde houden.”Het document bevat vele pagina’s aan bijwerkingen en dat terwijl de gezondheidsinstanties verzekerden dat dit vaccin volstrekt veilig was en dat bijwerkingen zeer zeldzaam waren. Wheeler noemt een aantal bijwerkingen zoals: epilepsie, lupus, beroerte, hersenontsteking, acute nierschade, hartinfarct, anafylactische shock, trombose oftewel bloedproppen, en artritis. Er staat in dat je een miskraam kunt krijgen en dat je op allerlei gruwelijke manieren kunt sterven als gevolg van het vaccin, aldus Wheeler. Allemaal bijwerkingen waar Pfizer volledig van op de hoogte was. “Je kunt zelfs Covid-19 krijgen van het Covid-19-vaccin, terwijl we te horen kregen dat dit niet zou gebeuren. En als Pfizer ervan wist, wisten ook de gezondheidsinstanties en overheid ervan, en toch hebben ze het verborgen gehouden voor de bevolking,” Zie ook hier.

 

De waslijst aan bijwerkingen is niet het enige. De verschillende farmaceuten waaronder Pfizer blijken ook wetenschappers en medici die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins te intimideren. Als dat niet lukt, proberen ze deze mensen om te kopen. Epidemioloog Paul Alexander, die zeer kritisch is over de mRNA-vaccins, schrijft in een bericht op Substack dat Pfizer hem een miljoen dollar en een salaris van 50.000 dollar per maand heeft geboden om zijn mond te houden over Pfizer en directeur Albert Bourla.

 

Pfizer wist dat er al in het begin van de vaccinatiecampagne 1223 mensen waren gestorven, dat er 1290 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot nieuwe varianten. Deze informatie mocht niet openbaar gemaakt worden en 55 tot 75 jaar geheim blijven, aldus Alexander. Als aangetoond wordt dat de acties van Bourla, Moderna-topman Bancel en mensen als CDC ‘corona tsaar’ Anthony Fauci levens hebben gekost en dat mensen en kinderen als gevolg hiervan zijn overleden, moeten ze de gevangenis in, benadrukt dr. Alexander. John F. Kennedy jr. voorzitter van Children’s Health Defense, heeft een boek over deze Antony Fauci geschreven waarin al diens misdaden worden opgesomd. Niet voor niets heeft hij inmiddels de infame bijnaam ‘Dr.Death’ verworven. Het boek Kennedy is een bestseller geworden.

 

Alexander wijst er verder op dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsfunctionarissen, technocraten, overheden en taakgroepen zich hebben laten omkopen. Hun salaris was belangrijker en zij hielden hun mond. Hij noemt de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna ‘crimineel’.Eerder zei Alexander dat er nooit sprake is geweest van een coronapandemie. “De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei hij. Kennedy zegt dat er in acht maanden meer mensen zijn overleden aan het ‘coronavaccin’ dan in de afgelopen 30 jaar aan alle andere vaccins bij elkaar. Officieel zijn er in de Verenigde Staten een slordige 20.000 sterfgevallen geregistreerd na coronavaccinatie, maar volgens Kennedy ligt het sterftecijfer waarschijnlijk 40 keer zo hoog’. “Als mensen de waarheid kenden, zouden ze dit vaccin beslist niet nemen,” zei hij. “We weten dat Pfizer wist dat dit zou gebeuren,” aldus Kennedy. Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen dan ongevaccineerde mensen, stelt Kennedy.“Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden. En toch deden ze het.”

 

Elizabeth Eads, die al 25 jaar in het vak zit, zei op 22 maart dat drievoudig gevaccineerde mensen symptomen van aids vertonen en dat zij en haar collega’s moeite hebben om deze patiënten te behandelen. Ze zegt ook dat veel geboosterde mensen de ziekte waarschijnlijk de komende maanden zullen krijgen. “Dit wordt veroorzaakt door het vaccin en we weten niet echt hoe we dit moeten aanpakken,” zei de arts. En hoe meer coronaprikken mensen halen, hoe erger de klachten worden. De derde prik, die ze de kill shot noemde, “verwoest je immuunsysteem uiteindelijk”. Ze verwees naar een recente Stanford-studie, waaruit blijkt dat het spike-eiwit dat na vaccinatie wordt aangemaakt het lentivirus wat Aids kan veroorzaken. “Het brengt blijvende schade toe aan het genoom van de cel. Dat is waarom dit zo beangstigend is voor ons. We weten gewoon niet hoe we dit moeten behandelen.” zei de arts. Hunter vroeg Eads hoe erg de situatie is. “Ik denk dat van april tot en met de zomer meer mensen gediagnosticeerd zullen worden met aids, met name in de leeftijdsgroep 18-39 jaar. En waarschijnlijk zal het immuunsysteem bij de veertigers en vijftigers het komende jaar instorten.” Het gaat volgens haar om miljoenen mensen. EudraVigilance de Europese Databank meldt op 15 maart 41.834 vaccinatiedoden in Europa en 3.900,241 mensen met bijwerkingen waarvan 1.672.872  met ernstig letsel. Diverse deskundigen zeggen dat deze aantallen slechts het topje van de ijsberg zijn.

 

De vaccinatiecampagne tegen de varkensgriep van 1976 werd stopgezet na 53 meldingen met dodelijke afloop. Het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen. Nu gaan ze gewoon door alsof er helemaal niets aan de hand is. Het begint steeds duidelijker te worden wat de verwoestende effecten zijn van de vaccinaties. De Amerikaanse Hartstichting zegt bewijs te hebben dat vaccins moord is. De oversterfte neemt met de week toe en dat is volgens diverse deskundigen het gevolg van vaccinaties.

 

Er is zelfs al sprake van oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol van de coronaprik. One America News Network bericht dat uit de officiële data van The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) blijkt dat de Covid injecties nu al direct verantwoordelijk zijn voor ruim 300.000 doden in de Verenigde Staten. Ondertussen hebben honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, enkel omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd, aldus News Network.

De Britse schrijver en voormalig huisarts Dr. Vernon Coleman zegt in deze video dat er inmiddels voldoende bewijs is dat de covid-prik moord is: “We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Er zijn grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.” Zie ook deze link. De prominente Zuid-Afrikaanse arts, Dr. Shankara Chetty zegt dat de huidige vaccincampagnes maar één doel hebben: “Een groot deel van de bevolking onder controle houden en doden zonder dat iemand vermoedt dat ze zijn vergiftigd.” Zie ook: Wij wisten het al: alles is van tevoren gepland aldus een Duitse politica. De Duitse longarts en internist Dr. Wolfgang Wodarg waarschuwt dat de bijwerkingen van de vaccinaties verwoestend zijn. Hij noemt “hartritmestoornissen, hartspierontsteking, anafylactische shock of zelfs onvruchtbaarheid enkele van de verschrikkelijke mogelijke bijwerkingen van deze experimentele injecties.” Ook raadt hij mensen af om nauw contact te hebben met iemand die net gevaccineerd is. Volgens de eminente pro-vaccin expert dr. Geert Vanden Bossche zouden de gevaarlijke ‘varianten’ zoals Delta nooit zijn ontstaan als de politici niet – tegen alle logica en geldende wetenschappelijke principes in – tijdens deze ‘pandemie’ met massa vaccinaties waren begonnen.

Ook de Nederlandse radioloog Frits Jansen stelt in een opiniestuk dat vaccinatie juist zorgt voor meer varianten. Eerder zei ook de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Ook de coronavariant Omicron blijkt te worden verspreid door volledig gevaccineerden. Covid-19 deskundige Dr. Peter McCullough noemt de vaccinaties “bioterrorisme”.

Werden Amerikaanse biolabs in Oekraïne gebruikt voor de ontwikkeling van biowapens?

Er is inmiddels heel wat deining ontstaan over de Amerikaanse biolabs in de Oekraïne. Westerse leiders en media buitelden over elkaar heen om de bewering van de Russen dat Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president heeft geholpen bij het financieren van een Amerikaans militair onderzoeksprogramma naar biowapens in Oekraïne, naar het rijk der fabelen te verwijzen. De Britse Daily Mail, die inzage heeft gekregen in mails op de laptop van Hunter Biden, bericht dat hij miljoenen heeft ingezameld voor een Amerikaanse aannemer in Oekraïne die gespecialiseerd is in het onderzoek naar dodelijke ziekteverwekkers. Bij dat programma zou ook miljardair George Soros betrokken zijn. Waar is deze megacrimineel niet bij betrokken? De beschuldigingen werden in eerste instantie afgedaan als Russische propaganda, maar de e-mails waar de Daily Mail de hand op heeft weten te leggen, laten zien dat de beweringen kloppen.

Hunter en Pa Biden. Afbeelding afkomstig van Gellerreport 25-03-2022

Onderzoeksjournalist Ben Swann laat in deze video zien dat deze biolabs verantwoordelijk waren voor uitbraken van cholera en varkensgriep in de buurt van deze labs. “De video werd meteen verwijderd van het internet nadat we hem hadden gedownload,” zegt Swann. In 2005 financierden de Verenigde Staten, meer specifiek het ministerie van Defensie en het Pentagon, 15 biolabs in Oekraïne. In de labs werden voornamelijk bacteriën bewaard, waaronder salmonella, E.coli en de bacterie die difterie veroorzaakt. Swann verwijst naar een artikel waaruit blijkt dat bacteriën kunnen worden gebruikt om biowapens te maken. In 2011 was er een cholera-uitbraak in Oekraïne. Er stierven 33 mensen en een jaar later werden 800 burgers gediagnosticeerd met cholera. In Charkov werden meer dan 100 gevallen geregistreerd. Er stierven ook 364 mensen aan varkensgriep. Ondanks dat de mainstream media en de Amerikaanse regering betrokkenheid bij deze clandestiene biolabs ontkennen, zijn de bewijzen talrijk.

Zo was Barack Hussein Obama op 18 juni 2010  betrokken bij het bouwen van een biolab in de Oekraïense stad Odessa. Een rapport uit 2011 maakt duidelijk hoe het in Odessa gevestigde laboratorium "verantwoordelijk is voor de identificatie van bijzonder gevaarlijke biologische pathogenen". Volgens Oekraïense regelgeving heeft het “een vergunning om te werken met zowel bacteriën als virussen van de eerste en tweede pathogene groep”. In 2013 zou toenmalig president Viktor Janoekovitsj hebben geweigerd nog langer samen te werken met de VS, maar na de door Amerika geleide staatsgreep in 2014, waarbij Janoekovitsj werd afgezet, besloot zijn opvolger Petro Porosjenko te blijven samenwerken met de VS.

Volgens Rusland zou Kiev ook chemische en biologische wapens bezitten, maar dat wordt door de Amerikaanse president Joe Biden categorisch ontkend. Biden leverde geen bewijs maar in deze documentaire worden de beschuldigingen van Rusland van door het Pentagon gesteunde biolabfaciliteiten, bevestigd. De Russische woordvoerder van Buitenlandse zaken Maria Zakharova bevestigde dat tijdens de speciale militaire operatie in Oekraïne, het regime van Kiev [sic] sporen van een militair biologisch programma bleek te hebben verborgen dat werd uitgevoerd met financiering van het Amerikaanse ministerie van Defensie. "Documentatie over de dringende uitroeiing van zeer gevaarlijke pathogenen van pest, miltvuur, konijnenkoorts, cholera en andere dodelijke ziekten op 24 februari werd ontvangen van werknemers van Oekraïense biolaboratoria."

Ondanks het feit dat Victoria Nuland, ondersecretaris van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, eerder het bestaan van geheime door de VS gesteunde biolabs in Oekraïne bevestigde, houden het Pentagon en de regering-Biden vast aan de ontkrachte bewering dat de VS geen betrokkenheid heeft bij biowapenonderzoek in de regio. Volgens Nuland wordt daar alleen maar goed werk verricht maar dat blijkt een leugen zoals blijkt in een artikel in de National Pulse. Op 6 maart tweette het ministerie van Buitenlandse Zaken van Moskou dat de VS geheim militair biologisch onderzoek verrichtte in tal van Oekraïense laboratoria en dat Russische troepen bewijs hadden gevonden dat de biolabs werden gefinancierd door het Pentagon. Ook blijken er biologische onderzoeksfaciliteiten in Russische handen te zijn gevallen en dat Kiev bezig was de sporen hiervan uit te wissen. Zowel Rusland als China claimen dat Amerika kort voor de vijandelijkheden begonnen in Oekraïne geprobeerd zouden hebben om die biowapens weg te halen.

 

Eén van de documenten die door het Russisch Leger zou zijn bemachtigd, zou bevestigen dat er hoog-risico studies in Oekraïense biologische laboratoria werden gevoerd onder de leiding van specialisten van de VS. Het zou gaan om extreem gevaarlijke pathogenen zoals de pest, anthrax, cholera, tularemia en andere gevaarlijke ziekten. Zowel Washington als Kiev ontkennen alle beschuldigingen en spreken van het verspreiden van desinformatie. De woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, Zhao Lijian, verklaarde dat de aantijgingen van Moskou slechts de "top van de ijsberg" zijn. De Verenigde Staten zouden maar liefst 336 biologische laboratoria in 30 landen onder hun controle hebben. Dat er wel degelijk wat aan de hand is blijkt uit het feit dat zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie WHO de Oekraïne heeft geadviseerd om de levensgevaarlijke ziekteverwekkers die zijn opgeslagen in onderzoekslaboratoria in het land te vernietigen. De WHO gaf geen bijzonderheden over de soorten ziekteverwekkers of toxines die in de Oekraïense laboratoria waren ondergebracht.

Palestijnse terreurorganisaties Hamas en Islamitische Jihad prijzen moordpartij op vier onschuldige Israëlische burgers

Op dinsdagmiddag 22 maart werden vier onschuldige Israëlische burgers aangevallen door een messentrekkende terrorist in de zuidelijke Israëlische stad Be’er Sheva voordat hij door twee burgers kon worden uitgeschakeld. De moordenaar was een Israëlische Arabier, die sympathieën bleek te hebben voor Islamitische Staat (ISIS). Al snel bleek dat de terrorist, de 34-jarige Mohammad Ghaleb Abu al-Qi’an, eerder was veroordeeld voor het ronselen voor ISIS en enkele jaren vast had gezeten. Destijds waarschuwden aanklagers dat de man een tikkende tijdbom was, maar hij werd veroordeeld tot slechts een gevangenisstraf van vijf jaar. Hij was in 2019 vrijgelaten, maar bleek er desondanks nog steeds foute denkbeelden op na te houden. Vier mensen werden slachtoffer van zijn terreurdaad, drie vrouwen en een man.

Al-Qi’an kwam uit het Bedoeïenendorpje Hura, nabij Be’er Sheva. Na de aanslag zijn enkele familieleden van hem ook opgepakt, in het kader van een diepgravend onderzoek. De terrorist stak eerst een vrouw neer bij een benzinestation, stapte daarna in zijn auto waarmee hij een fietser aanreed en stak vervolgens nog meerdere mensen neer in een winkelcentrum. Hij werd uitgeschakeld door een gewapende buschauffeur en een burger. De terrorist overleed ter plaatse.

De vier dodelijke slachtoffers van de gruwelijke misdaad werden later geïdentificeerd als Doris Yahbas (49). Ze laat haar man en drie kinderen achter. Laura Yitzhak (43). Ze werd neergestoken en vermoord bij het benzinestation. Ook zij laat haar man en drie kinderen achter. Rabbi Moshe Kravitzky (50), een vader van vier, en Menahem Yehezkel (67). Na de aanslag kwamen er al snel jubelende woorden van terreurorganisaties Hamas en Islamitische Jihad, die de aanslag prezen als ‘slag in het gezicht van de bezetter’. Tevens werd er snoep uitgedeeld aan de inwoners van Gaza. In totaal hebben 10 Israëlische kinderen hun ouders verloren in deze ene afschuwelijke moordpartij waar de volgelingen van de “Bende van Ram-allah”en de terreurbewegingen in Gaza zo bedreven in zijn.

AfbeeldingDe vier onschuldige Israëlische slachtoffers

Het Kremlin zegt alleen kernwapens te zullen inzetten als Ruslands bestaan wordt bedreigd

Sinds Vladimir Poetin de hoofden van zijn leger opdroeg de nucleaire afschrikkingsmacht voor te bereiden, staat de wereld op scherp. Zal hij daadwerkelijk kernwapens gebruiken? Het antwoord is niet eenvoudig. Hoewel het waar is dat de nucleaire afschrikkingkracht werd geactiveerd, lijkt het idee dat Poetin gewoon een grootschalige nucleaire oorlog met de VS zou beginnen nog steeds twijfelachtig. Ondanks de retoriek die uit de westerse media kwam, hield Poetins nucleaire dreiging de NAVO-plannen voor een directe interventie in de Oekraïne tegen. Het echte risico van kernwapens is niet de Intercontinentale (ICBM’s) maar eerder kleinschalige tactische kernwapens waaronder de kofferbommen. Dit is een reëel gevaar en moet serieus worden genomen. Poetin kan zijn leger vrijheid van handelen geven door op het slagveld of waar dan ook, toestaan de nucleaire capaciteiten in te zetten. Als dit gebeurt, is de vraag hoe de NAVO zal reageren.

Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov zegt dat Rusland alleen kernwapens zal inzetten als zijn bestaan wordt bedreigd. Hij lijkt daarmee te reageren op westerse bezorgdheid dat het conflict in Oekraïne, zou kunnen escaleren tot een nucleaire oorlog."We hebben een beleid voor binnenlandse veiligheid, en het is openbaar. Je kunt alle redenen lezen voor het gebruik van kernwapens", zei Peskov. "Dus als het een existentiële bedreiging is voor ons land, dan kan het worden gebruikt in overeenstemming met ons beleid", aldus Peskov op vragen van journalisten over wanneer kernwapens worden ingezet. Poetin kondigde eind vorige maand, enkele dagen na de invasie in Oekraïne, aan de nucleaire wapens van Rusland als afschrikkingmiddel in paraatheid te brengen. VN-topman Antonio Guterres zei vorige week om die reden een nucleair conflict niet langer uit te sluiten.

Op 23 maart dreigde de Russische politicus Alexei Zhuravlyov, voorzitter van de centristische Rodina partij, op een staatszender met een kernaanval op Warschau en NAVO troepen die het wagen om zogenaamd voor een ‘vredesmissie’ de grens met Oekraïne over te steken. Ook de voormalige president en premier Dmitry Medvedev waarschuwt voor een kernaanval op Polen. Olga Skabeyeva, presentatrice van de 60 Minutes show van Rossiya 1 zei: “Als de NAVO vredeshandhavers naar Oekraïne sturen zal dit in een botsing met Rusland eindigen is de kans groot dat dit zal uitlopen op een Derde Wereldoorlog.” En op het door het Kremlin gecontroleerde kanaal 1 herhaalde militair expert kolonel Yury Knutov dezelfde lijn. De Derde Wereldoorlog zou 'binnenkort kunnen worden ontketend' en het zou 'nucleair' zijn”,  zo zei hij op de  Russische staatstelevisie.

 

Wat extra zorgen baart is dat het Westerse bondgenootschap het in een eventuele Derde Wereldoorlog hoogstwaarschijnlijk niet alleen tegen Rusland moeten opnemen, maar ook tegen China. Na aanvankelijke aarzelingen heeft de communistische regering in Beijing namelijk besloten om vierkant achter Rusland te gaan staan, een stap die in de Verenigde Staten met de nodige zorgen en hoofdbrekens wordt ontvangen. De Chinese leiders verklaarden ervan overtuigd te zijn hiermee ‘aan de goede kant van de geschiedenis te zullen staan.’Op 24 maart noemde Wu Qian, de woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, de Verenigde Staten “leugenaars en onruststokers”. Bovendien “weet iedereen”, aldus Wu, dat de VS de  “grote initiator” van de Oekraïne-crisis is door al meer dan twee decennia lang vaart te zetten achter de uitbreiding van de NAVO naar het oosten en zodoende de veiligheidsbelangen van Rusland minachten.

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud