Uit het nieuws 28-02-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De Biden-administratie blokkeert akkoord gaspijpleiding IsraŽl naar Europa

Op 2 januari 2020 hebben Griekenland, Cyprus en IsraŽl een overeenkomst getekend voor het pijpleidingproject (EastMed) om gas vanuit het oostelijke Middellandse Zeegebied naar Europa te transporteren. De overeenkomst was erop gericht tegen 2022 een definitief investeringsbesluit te nemen en de pijplijn tegen 2025 te voltooien. Het project van 6 miljard euro voorziet in de aanleg van een 1900 kilometer lange onderzeese pijpleiding die jaarlijks tot 20 miljard kubieke meter gas (10% van de Europese aardgasbehoefte) van de IsraŽlische en Cypriotische wateren naar Kreta leidt en vervolgens naar het Grieks vasteland. Van daaruit zou het gas verder worden vervoerd naar ItaliŽ en andere landen in Zuidoost-Europa. Het IsraŽl-Griekenland-Cyprus-project Ėwaaraan Bulgarije, Hongarije, Noord-MacedoniŽ, RoemeniŽ en ServiŽ deelnamen Ė wordt al lang gezien als een manier om deze landen minder afhankelijk te maken van de gasleveranties uit Rusland.

De Biden- administratie heeft de Amerikaanse steun voor het project ingetrokken. Het Witte Huis kwam met het onzinverhaal dat het project in tegenspraak was met zijn Ďklimaatdoelení. Bij het nemen van zijn besluit, lijkt Biden te hebben toegegeven aan de druk van de Turkse dictator Recep Tayyip Erdoğan, die zich al enige tijd verzet tegen de pijpleiding omdat deze Turkije zou omzeilen. Bidens beslissing ondermijnt hiermee drie van de sterkste Amerikaanse bondgenoten in het Middellandse Zeegebied.

IsraŽl bezit inmiddels diverse gasvelden waarvan het Leviathan veld genoemd naar het Bijbels zeemonster tot dusver de grootste is. Dit veld bevat naar schatting 500 miljard kubieke meter aardgas. Op enige afstand van Leviathan ligt het Tamar gasveld. Dit gasveld is sinds maart 2013 operationeel en bevat naar schatting 14 miljoen kubieke meter aardgas, voldoende om IsraŽl voor de komende dertig jaar van gas te voorzien. Volgens accountantskantoor Ernst & Young kan het Tamar gasveld de IsraŽlische economie 52 miljard dollar opleveren.

 

Andere ontdekte velden zijn Dalit, Noa en Mari. Daarnaast is er 75 km ten noordwesten van Haifa op een diepte van 4790 meter nog een gasveld (Karusch) in de Middellandse Zee ontdekt met een geschatte inhoud van 100 miljard kubieke meter. Geologisch onderzoek heeft uitgewezen dat er nog minstens 17 gasvelden moeten liggen die allemaal ongeveer even groot zijn als het gasveld Tamar. Alle gasbellen samen zijn groot genoeg om diverse landen in Europa voor tientallen jaren van gas te voorzien maar daar heeft Joe Biden een stokje voor gestoken.

 

Nu de aandacht van de wereld zich richt op de aanval van Rusland op de OekraÔne is China weer bezig Taiwan te provoceren.

Terwijl de Russische invasie van OekraÔne bezig is en de hele wereld daar de aandacht op richt, maakt zoals verwacht China van de gelegenheid gebruik Taiwan weer te provoceren. Nu de Olympische Winterspelen in China voorbij zijn en de internationale pers is vertrokken zal China zijn aandacht weer volledig op Taiwan gaan richten en mag het terecht vrezen voor zijn onafhankelijke toekomst. Zo vlogen op 24 februari acht Chinese gevechtsvliegtuigen en een Y-8-verkenningsvliegtuig langs Taiwan. De vliegtuigen kwamen overigens niet binnen het luchtruim van Taiwan. Ze vlogen door de zogenoemde Air Defense Identification Zone (ADIZ), dat is de zone waarbinnen vliegtuigen zich moeten identificeren. Deze provocaties zijn in februari al een dozijn keer voorgekomen. China lijkt bezig te kijken of het met een invasie van Taiwan kan wegkomen nu de aandacht van de wereld op de inval van Rusland in de OekraÔne gericht is en wellicht wacht tot een geschikt moment om aan te vallen.

Een Y-8 Chinees verkennigsvliegtuig geflankeerd door gevechtsvliegtuigen

Taiwan wordt als een afvallige provincie van China beschouwd en de Chinese leiders vinden dat Taiwan weer onder Chinees beheer terug moet keren en is bereid om daar alle middelen voor in te zetten. Dat China Taiwan ziet als een onlosmakelijk onderdeel van het Chinese vaste land wordt echter niet door geschiedenis bevestigd. Taiwan viel tijdens WO II al sinds 1895 onder de jurisdictie van Japan, lang voordat Chiang Kai-shek zich daar terugtrok nadat hij in 1949 de controle over het vasteland van China had verloren. Als zodanig heeft Taiwan nooit onder de jurisdictie van de Chinese CCP gestaan, dus de onophoudelijke bewering dat Taiwan een "afvallige" provincie is en "hereniging" moet ondergaan, is ongegrond, gebaseerd op historische feiten!

De JezuÔet Joe Biden is geen vriend van IsraŽl

Biden was van 1973 tot 2009 senator in de staat Delaware. Hij stelde zich tweemaal kandidaat voor het presidentschap, in 1988 en 2008. Tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008 werd hij door Obama gevraagd als diens running mate op te treden. Na het winnen door Obama van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2012 kreeg hij een tweede termijn als vicepresident.Hoewel Joe Biden er een gewoonte van heeft gemaakt zichzelf te omschrijven als een loyale, trouwe vriend en bondgenoot van IsraŽl, laat hij in de praktijk wat anders zien. Hij voert dezelfde politiek als zijn voorganger de IsraŽl hatende Barack Hussein Obama. Velen vragen zich af wie vandaag de Verenigde Staten van Amerika werkelijk bestuurt. Is het Biden of is het Obama? Elke keer dat Joe Biden op een podium verschijnt, geloven steeds minder mensen dat hij daadwerkelijk de beleidsbeslissingen neemt. Zijn gevoerde beleid lijkt op veel punten op dat van Obama. De Biden-administratie bestaat bovendien voor negentig procent uit mensen die in Obamaís administratie zaten, en die zetten zijn beleid voort.

 

Joe Biden

Diverse bronnen en een blik in mijn eigen dossier over Bidens staat van dienst onthullen een lange geschiedenis van het ondermijnen van de veiligheid van IsraŽl. Een geschiedenis waarin de Verenigde Staten IsraŽl publiekelijk belasterde en de veiligheid van IsraŽl bij de VN ondermijnde.Een geschiedenis waarin de VS de voormalige Egyptische moslimbroederschap president Morsi en de Turkse dictator Erdoğan omarmden en waarin de VS samen met een aantal andere landen een nucleair verdrag sloten met de apocalyptische kliek in Teheran. Een tijd ook waarin de VS de neonazistische Palestijnse Autoriteit vertroetelden.

Reeds op 22 juni 1982 wisselde Biden tijdens een vergadering van de Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen toen hij nog senator was, al een boze uitwisseling met de toenmalige IsraŽlische premier Menachem Begin.Hij waarschuwde Begin door met zijn vuist op zijn bureau te slaan, dat de Amerikaanse hulp aan IsraŽl zou kunnen worden beŽindigd als IsraŽl niet zou stoppen met het vestigen van nieuwe Joodse nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever (de Bijbelse gebieden Samaria en Judea).

Menachem Begin reageerde hierop met de volgende woorden: ďBedreig ons niet met het stopzetten van uw hulp. Het zal niet werken. Ik ben geen Jood met knikkende knieŽn. Ik ben een trotse Jood. Drieduizend jaar cultuur liggen achter me, en je zult me ​​niet bang maken met dreigementen. Niemand kwam ons te hulp toen we stierven in de gaskamers en ovens. Niemand kwam ons te hulp toen we ernaar streefden ons land te creŽren. Wij hebben ervoor betaald. We hebben ervoor gevochten. We stierven ervoor. We blijven bij onze principes. We zullen ze verdedigen.Ē En met betrekking tot Bidens theatrale vuistslag op zijn bureau, zei Begin: ďDit bureau is ontworpen om te schrijven, niet voor vuisten. Bedreig ons niet met het stopzetten van hulp. Denkt u dat, omdat de VS ons geld leent, zij het recht hebben om ons op te leggen wat we moeten doen? We zijn dankbaar voor de hulp die we hebben gekregen, maar we laten ons niet bedreigen.Ē

Geen enkele Amerikaanse regering heeft ooit zo'n gespannen relatie met IsraŽl gehad als de Obama-Biden administratie. Zoals de IsraŽlische ambassadeur Michael Oren in 2010 zei: "De banden van IsraŽl met de Verenigde Staten bevinden zich in de ergste crisis sinds 1975 ... een crisis van historische proporties." In het voorjaar van 2011 betreurde David Parsons, woordvoerder van de International Christian Embassy Jerusalem, dat de "traditionele, speciale relatie tussen Amerika en IsraŽl" "in zekere zin uit het raam werd gegooid". En in oktober 2012 noemde de IsraŽlische wetgever Danny Danon, het beleid van de regering-Obama ten aanzien van IsraŽl "catastrofaal".

Tijdens een bezoek van vicepresident Biden in maart 2010 aan IsraŽl, kondigde een gemeentelijk kantoor in Jeruzalem plannen aan om in een deel van die stad zo'n 1600 woningen voor joden te bouwen. Biden sprong bijna uit zijn vel van woede toen hij hoorde over IsraŽls bouwplannen en kwam onmiddellijk met een felle veroordeling door IsraŽl te beschuldigen van het ,,ondergraven van het nodige onderlinge vertrouwenĒ. In dit geval ging het om Ramat Shlomo dat zich binnen de gemeentegrenzen van Jeruzalem bevindt en door IsraŽl volkomen terecht wordt beschouwd als hun ongedeelde hoofdstad. Biden was ook in Ram-allah en verzekerde het terreurbewind onder leiding van Mahmoud Abbas dat het doel van Washington ďde oprichting van een onafhankelijke Palestijnse staat is, en dat iedere partij die dit doel in de weg staat, aangepakt zal wordenĒ.

 

Tien dagen later reisde Netanyahu naar Washington in een poging om de relatie tussen de VS en IsraŽl weer op de rails te krijgen, maar op bezoek bij Obama eiste deze van Netanjahoe schriftelijke toezeggingen te doen inzake het stopzetten van alle bouwactiviteiten en het PLO-bewind tegemoet te komen in hun eisen. Hij was zelfs zo brutaal te zeggen: ďVolgend jaar (2011) mogen jullie weer bouwen en alleen maar met onze toestemming en alleen in het westelijk deel van JeruzalemĒ. Ook dreigde hij IsraŽl de schuld te geven van het eventueel mislukken van de gesprekken met het PLO-bewind. De minachting voor Netanyahu droop ervan af.

 

Het gesprek met Netanjahoe in het Witte Huis liep bepaald niet naar wens van Obama. De Washington Post omschreef het gesprek als ďijzigĒ en legde de schuld van het mislukken volledig bij wat het noemde Ďeen rancuneuzeí Obama. ,,Hij behandelde Netanjahoe alsof het een smerige Derde Wereld dictator was die alleen nodig is om strategische redenen, maar verder op afstand gehouden moet wordenĒ aldus de krant. IsraŽlische kranten spraken van ďvernederingĒ en een door Obama gelegdeďhinderlaag Ē. Er was geen staatsdiner, zoals gebruikelijk wanneer gasten het Witte Huis bezoeken. Er werden geen fotoís genomen na de bijeenkomst en geen contacten met de pers.

De lichaamstaal van de moslimbroederschap extremist Obama sprak boekdelen tijdens die conferentie. In VS werd die lichaamstaal na de persconferentie tot in detail geanalyseerd.

Obama is niet echt blij zo te zien

Obama zette zichzelf weg als een clown. Netanyahu veegde de vloer met hem aan. De hele wereld kon zien dat de premier van IsraŽl aanzienlijk meer steun had in zowel het Huis van Afgevaardigden als in de Senaat dan Obama. De toespraak van Netanyahu raakte de Amerikaanse ziel in het hart, en zelfs daarbuiten. Obama had duidelijk geen idee waar hij het tegen op nam, toen Netanyahu het woord nam.

De regering-Biden lijkt te denken dat de manier om vrede tussen IsraŽli's en Palestijnen te brengen is door IsraŽl terug te duwen binnen wat het beschrijft als de "lijnen van 1967". Tijdens zijn toespraak in J Street zei Biden dat de Verenigde Staten IsraŽl onder druk moeten zetten om concessies te doen voor de oprichting van een Palestijnse staat. Dezelfde praatpunten waar de Arabieren die zich Palestijnen noemen nooit enige interesse voor hebben gehad. Alle gesprekken en handreikingen van IsraŽl hierover in het verleden zijn door Ram-allah afgewezen. Ze willen geen tweestatenoplossing. Hun enige doelstelling is al het gebied tussen de Middellandse zee en de rivier de Jordaan in bezit nemen.

Ook zegt Biden de financiering voor het PA-terreurbewind in Ram-allah te zullen herstellen. Het gaat om een criminele bende die er alleen maar om geeft om ten koste van IsraŽl haar eigen macht te vergroten. Ook zegt hij het pad van Obama te zullen volgen om IsraŽl onder druk te zetten een overeenkomst met Iran te sluiten. Hij wil de door Donald Trump ingestelde sancties tegen de Ďtirannen van Teheraní opheffen. Het annuleren van sancties tegen Iran zal helpen bij de verdere ontwikkeling van raketten die tegen IsraŽl gericht zijn. Iran, en vooral zijn radicaalislamitische regering in Teheran, is in principe al jaren op de een of andere manier in oorlog met IsraŽl. Dat gebeurt vooral door steun aan terroristische groeperingen in de Gazastrook en Libanon, die zowel IsraŽlische burgers als militaire doelwitten aanvallen. Nieuw in de huidige situatie is dat Iran niet meer via derden (bijvoorbeeld terroristische groeperingen), maar openlijk met zijn eigen leger probeert IsraŽl aan te vallen.

De Canadese leider Justin Trudeau heeft het eens zo gastvrije Canada in een WEF-sekte dictatuur veranderd

Het verzet tegen de COVID-mandaten door het vrijheidskonvooi is door het WEF-sekte bewind van de Canadese premier Trudeau in Ottawa gebroken. Politieagenten, werden van heinde en ver opgetrommeld om met geweld een eind te maken aan het vrijheidskonvooi dat bij het parlement demonstreerde tegen het absurde dwangmaatregelen. Alles wat Trudeau heeft gedaan sinds het begin van de protesten, is een gewelddadige confrontatie tussen demonstranten en politie onvermijdelijk te maken. De vrachtwagenchauffeurs zijn door hem voor een stelletje racisten en vrouwenhaters met "onaanvaardbare opvattingen" uitgemaakt. De vrachtwagenchauffeurs hebben bijna twee jaar lang de strengste Covid-mandaten en -beperkingen ondergaan precies wat Trudeau van hen eiste. Ze deden alles wat van hen werd gevraagd. Het merendeel liet zich inenten maar toen ze eindelijk genoeg van zijn terreur kregen, organiseerden ze een vreedzaam protest.

 

Voor het eerst in de geschiedenis beriep Traudeau zich op de Emergencies Act (inmiddels weer gestopt) met als argument dat de protesten door hem werden gezien als een aanval op de democratie in Canada. Trudeau baseerde zijn beslissing op de bewering dat het Vrijheidskonvooi "geen vreedzaam protest" was, een ronduit leugenachtige beschuldiging. Vreedzame demonstranten werden met geweld verdreven. Op social media gingen beelden rond van politiepaarden die mensen vertrapten, waaronder een oudere vrouw met een rollator die op vrijdag 18 februari 2022 door politie te paard bij een vrijheidsprotest gewond is geraakt. De politie heeft zich door haar optreden gehaat gemaakt bij een groot deel van de Canadese bevolking. Haat, omdat deze in opdracht van een tiran een weerloze vredelievende bevolking te lijf gaat met knuppels en paarden door op mensen in te rijden.

 

Zo gaan de WEF-sekte dictators te werk. Ook dat hebben wij in Nederland al een aantal malen meegemaakt. De fascistische en totalitaire maatregelen van Trudeau tegen zijn eigen burgers maakt deel uit van de onomkeerbare "nieuwe wereldorde" plannen van de WEF-sekte waarbij de "pandemie" wordt gebruikt als een instrument om de macht van de elites over de wereld in te luiden. Trudeauís handelen moet gezien worden als een test om te zien hoe de burgers reageren als ze worden opgejaagd.

Rebel News heeft een hele serie uitgelekte interne chatberichten van de Royal Canadian Mounted Police in handen gekregen waarin agenten zeggen er geen probleem mee te hebben om de gemiddelde Canadese burger met geweld te confronteren. Dat doet denken aan de politieverhoren van de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie waarin Nederlandse agenten vertellen hoe collegaís zich bij voorbaat verheugden op het in elkaar rammen van wappies. Trudeau heeft met zijn optreden het eens zo gastvrije Canada in een dictatuur veranderd. Klaus Schwab prijst hem openlijk voor zijn loyaliteit aan het World Economic Forum. Trudeau's trouw is aan de uit een nazinest van oorlogsprofiteurs afkomstige Schwab en niet aan Canada of het Canadese volk. Dat is ook wat wij sinds het voorjaar van 2020 in Nederland zien onder het bewind van WEF-sekte trawant Mark Rutte. Chrystia Freeland, Trudeauís rechterhand is een kleindochter van prominente nazi.

tru

Chrystia Freeland (Koch/ MSC CC BY 3.0 DE)

De opa van Freeland was een hooggeplaatste nazi onder Hitler die na de oorlog gezocht werd door de Poolse autoriteiten, schrijft website The Gateway Pundit. De moeder van Freeland, Halyna, was de dochter van nazi Mykhailo Khomiak.

Het vrachtwagenkonvooi in Canada, gelanceerd om tegen het bewind van Trudeau te demonstreren is op zijn minst gedeeltelijk succesvol geweest aangezien meerdere provincies zijn begonnen zijn dwangmaatregelen af te schaffen. Bovendien toont een peiling van Mainstreet Research een groeiend verzet tegen Justin Trudeau en de liberalen na hun besluit om de spanningen op te drijven.

Jason Kenney, premier van de Canadese provincie Alberta, zegt dat Klaus Schwab hem een exemplaar van diens boek over de Great Reset heeft gestuurd.Kenney, die eind 2020 een video op social media plaatste, beschrijft de Great Reset als een Ďgrabbelton van linkse ideeŽní voor minder vrijheid en meer overheid, voor meer overheidsingrijpen, voor beleid dat zal leiden tot massale armoede, met name energiebeleid.De premier noemt het jaarlijkse World Economic Forum Ďde grootste bijeenkomst van mondiale hypocrieten uit de geschiedenisí.ďElk jaar vliegen enkele duizenden superrijke mensen Ė miljonairs, miljardairs, directeuren en politici Ė in februari met honderden privťjets naar Davos, waar ze een week lang de rest van de wereld de les lezen over hoe ze hun CO2-voetafdruk zouden moeten verkleinen,Ē zei Kenney. ďDe hypocrisie bij die mensen is zo dik dat je er met een mes niet eens doorheen komt.ĒHij benadrukte dat hij zijn oren niet zal laten hangen naar Klaus Schwab en de zijnen.

Diverse onderwerpen met betrekking tot de Covid-19 zwendel

(1) Mainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccins

De Duitse overheid beweerde dat tot wel 90 procent van de coronapatiŽnten en -doden ongevaccineerd was, maar dat bleek een leugen te zijn. De overheid telde vrijwel alle zieken en stervenden mee als ongevaccineerd, ongeacht of ze al dan niet gevaccineerd waren. De Canadese overheid claimde dat 60 procent van de coronadoden ongevaccineerd was. Ook dat bleek een leugen te zijn. Iedereen die binnen twee weken na vaccinatie ziek werd of overleed, werd meegeteld als ongevaccineerd. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, haalde dezelfde truc uit. Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, is niet gevaccineerd, aldus het overheidsagentschap. Door te zeggen dat deze mensen niet gevaccineerd zijn, kunnen ze verdoezelen dat ze talloze mensen vermoorden, zei Pearson Sharp van One America News. Zelfs uit data van het klinisch onderzoek van Pfizer blijkt dat het vaccin heeft geleid tot een duizelingwekkend aantal letsel- en sterfgevallen. Dit is een pandemie van de onwetenden en het maakt ons land kapot, benadrukte Sharp. Op het laatste overzicht van EudraVigilance van 12 februari is te zien dat het aantal doden na vaccinatie in Europa is gestegen naar bijna 40.000 en het aantal gevaccineerden met lichamelijke aandoeningen is gestegen tot 3.666.011.

(2) Covid-19 staat in Nederland nu definitief op de A-lijst

 

Net als de meelopers en jaknikkers in de Tweede Kamer, heeft ook de Eerste Kamer in grote meerderheid besloten het verkoudheidsvirus wat ze hebben omgedoopt tot de Covid-19, definitief op de A-lijst van meest besmettelijke ziektes te plaatsen. De ene schande volgt de andere op in het circus van de Nederlandse politiek. Een van de grootste misleidingen is dat ze het Wuhan Ďgriepvirusí aan de lijst van meest dodelijke virussen hebben toegevoegd. Het Outbreak Management Team (OMT) (Het Overheid Manipulatie Team) adviseerde al op 27 januari 2020 om het Wuhan-virus aan te merken als een A-ziekte! Dat advies werd door Bruno Bruins (VVD) tot - 19 maart 2020 minister voor Medische Zorg & Sport in het kabinet-Rutte III- overgenomen. De volslagen ondeskundige Hugo de Jonge verkondigde later het onzin verhaal dat het nodig was het coronavirus in te delen als een klasseA-pathogeen, naast cholera, ebola, enz. De enige echte reden was hiermee de dwangmaatregelen te kunnen rechtvaardigen.

Vanwege diverse protesten over deze beslissing kreeg de Tweede Kamer op 6 juli 2021 de gelegenheid hierover te stemmen. Maar liefst 103 Tweede Kamerleden stemden voor de A-status van het griepvirus. Daarmee lieten deze jaknikkers zien volledig achter de in het voorjaar van 2020 ingevoerde dictatoriale dwangmaatregelen te staan. Slechts 26 Kamerleden stemden tegen. Ebola met een dodelijkheid van meer dan 50 procent staat nu samen met Sars-CoV-2 met een gemiddelde dodelijkheid van 0,15 procent op de A-lijst.

Volgens het merendeel van de Tweede Kamer hoort het Wuhan Ďgriepvirusí met een gemiddelde dodelijkheid van 0,15 procent thuis op de lijst van meest dodelijke virussen.

De beide Kamers staan niet meer in dienst van het Nederlandse volk. Door Covid op de A-lijst te plaatsen is stuitend. De leugens en belangenverstrengeling regeren. Het grootste gedeelte van onze volksvertegenwoordigers blijkt volstrekt incompetent. Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het sterftecijfer in oktober 2020 ten gevolge van het coronavirus van 3,4 naar 0,13 bijgesteld. Het percentage van 0,13% wijkt nauwelijks af van het normale jaarlijkse grieppercentage.

De Ďcoronapandemieí is van meet af aan een doorgestoken kaart geweest. Met als resultaat een verdwenen vertrouwen van de burger in regering, parlement, media en rechtspraak. De volgende stap naar de permanente medische dictatuur is gezet. Koste wat kost moet deze nepziekte op de A-Lijst blijven staan. We weten al lang dat het een normaal griepvirus is, en het griepvirus hoort niet op de A-lijst te staan. De reden is dat de illegaal afgekondigde dwangmaatregelen hoe dan ook in stand moeten worden gehouden.

Op dinsdag 22 februari werd in de Eerste Kamer de vraag gesteld waarom Covid-19 met een mortaliteit van 0,9 procent nog steeds een A-ziekte moet zijn. Vervolgens goochelde Ernst Kuipers weer met cijfers die kant nog wal raakten. Blindelings geloven in de autoriteit is de grootste vijand van de waarheid. Ervaring en expertise zijn al jaren niet meer van belang in de Nederlandse politiek. Enkel heulen met de WEF-sekte van Klaus Schwab is voldoende om een toppositie te verkrijgen. Bovendien blijken al die vaccinaties niet alleen veel mensen het leven te kosten maar ook het gezond verstand aan te tasten.

 

(3) Na de gemeenteraadsverkiezingen komen alle maatregelen terug, en erger, zegt EuroparlementariŽr Marcel de Graaff.

Wereldwijd schenden regeringen onze grondrechten, schenden ze de mensenrechten. Dat zegt EuroparlementariŽr Marcel de Graaff in een videoboodschap. Hij waarschuwt dat het niet voorbij is. ďDe coronamaatregelen gaan in de ijskast, mondkapjes vervallen, toegang kan tijdelijk zonder QR-code en nu denkt u: ha, fijn, de corona-ellende is voorbij. Maar na de gemeenteraadsverkiezingen komen alle maatregelen terug, en erger,Ē zegt De Graaff. ďDan vinden ze een nieuw excuus, een nieuwe pandemie om ons weer op te zadelen met nieuwe vaccinaties, met nieuwe QR-maatregelen. Alles in opmaat naar de Great Reset,Ē benadrukt het Europarlementslid. ďDe opmaat naar de digitale identiteit, die een QR-code in het kwadraat is. Je kan straks niets meer: niet meer kopen, niet meer verkopen, ergens heen gaan, ergens binnenkomen wanneer je geen digitale identiteit hebt.Ē De Graaff zei ook dat Nederland in mei een covidverdrag zal sluiten met de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). ďEn dan maakt Rutte de WHO de baas over Nederland. De WHO gaat bij een volgende pandemie bepalen wat er wel of niet mag, dankzij Rutte. De nieuwe slavernij komt eraan. Het is het nieuwe fascisme. De staat die jou controleert van de wieg tot het graf. Je hebt niets meer te kiezen en moet gehoorzamen. Stap voor stap krijgen de wappies, de zogenaamde complotdenkers, gelijk, aldus de EuroparlementariŽr.

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud