Uit het nieuws 27-04-2020

Door: Franklin ter Horst

EU-vaccinatiepaspoort verplicht in 2022.

Om te beginnen eerst een kort artikel over de Europese Commissie dat een compleet uitgewerkt plan heeft klaarliggen om ons in 2022 allemaal te verplichten tot het hebben van een vaccinatiepaspoort. Men is al vanaf 2018 bezig om naar het verplichte vaccinatiepaspoort voor alle EU-burgers toe te werken. "De EU-landen zijn zelf bevoegd voor vaccinatie, maar de Europese Commissie helpt hen hun vaccinatiebeleid en -programmaís te coŲrdineren." In realiteit betekent dit dat de ongekozen machthebbers van EuroBabel in Brussel alle inwoners van de Europese Unie van een vaccinatie wil voorzien. Dit initiatief moet de vaccinatiescepsis terugdringen, zorgen voor betere coŲrdinatie bij de aanschaf van vaccins, onderzoek en innovatie ondersteunen en de samenwerking binnen de EU op dit terrein verbeteren. Mensen die dit paspoort niet hebben moeten er rekening mee houden dat ze worden uitgesloten van publieke instellingen zoals: scholen, evenementen, werk, restaurants en winkels. Kortom alles waarbij de burger in contact komt met andere burgers. Zonder dit paspoort kun je niets meer beginnen. Dat lijkt verdacht veel op het merkteken van het beest:

Openbaring 13:16-18ďEn het maakt dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, (en) dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.Ē

Overigens gaan er geruchten rond die zeggen dat dit paspoort onderhuids wordt geplaatst en gelinkt wordt met het 5G netwerk dat nu razendsnel wordt uitgerold. De timeline van het EU-vaccinatiepaspoort 2022 kun je hier lezen.

Wuhan getuigen zeggen dat mensen levend zijn verbrand

Er sijpelen met regelmaat gruwelberichten binnen uit de communistische Ďheilstaatí China onder leiding van Xi Jinping. In deze video van Taiwannews verteld een vrouw dat lichamen van mensen die besmet waren met het Wuhan-virus, levend in lijkzakken zijn gestopt en naar een crematoria gebracht waar ze levend zijn verbrand. Een bron verteld dat sommige crematoria zijn gestopt met het verbranden van lichamen nadat ze dag en nacht hebben gewerkt, waarbij ze soms meerdere lichamen tegelijk hebben gecremeerd. Een oude dame verteld dat een man in een lijkzak werd gestopt terwijl zijn handen en voeten nog bewogen en naar een crematorium werd gebracht omdat ze geen manier meer zagen om hem te redden. Ook anderen vertellen dat mensen naar de uitvaartcentraís zijn gebracht terwijl ze nog leefden en videoclips te hebben gezien waarop geschreeuw te horen is van mensen vanuit de crematoria.

 

Breitbart News meldt dat de Chinese Communistische Partij de geruchten niet bevestigd nog ontkend. Getuigen vertellen dat, om ruimte te maken voor nieuwe patiŽnten in de overvolle ziekenhuizen van Wuhan- waar de verspreiding van het virus is begonnen- medisch personeel de keuze moesten maken om oudere patiŽnten met de kans dat ze het virus niet zouden overleven, naar verbrandingsovens hebben gestuurd terwijl ze nog in leven en bij bewustzijn waren. Breitbart meldt dat Taiwannews de oorsprong van de video wist te traceren naar een Chinese studentengroep genaamd Youth Production, die de video op 24 februari uploadde. Bizar zijn ook de verhalen van familieleden die de urnen met as van gecremeerde patiŽnten konden ophalen. Zo verteld een inwoner uit het district Jiang'an in Wuhan, bijgenaamd Liu, dat zij in de urn die ze kreeg met de as Ďvan haar moederí een gesp van een riem had gevonden. Een inwoner van het Hongshan-district zei dat hij de resten van een keramische tandkroon, prothese of implantaat had gevonden in de urn met de naam van zijn vader, hoewel zijn vader nooit iets dergelijks in zijn mond heeft gehad.

Wat zou Hitlers propagandaminister Goebbels de huidige sociaalmedia graag tot zijn beschikking hebben gehad.

Op 20 april was het 75 jaar geleden dat Gen. Dwight D. Eisenhower- opperbevelhebber van de Geallieerde strijdkrachten-een verklaring aflegde over de gruwelijkheden die zich hadden afgespeeld in de concentratiekampen. Toen hij het door hem aanschouwde visuele bewijs, van uitgehongerde mensen, de wreedheid en bestialiteit van de daders en deslachtoffers van de dodenkampen zag, gaf hij opdracht om zoveel mogelijk fotoís te maken: ,Ēleg alles nu vast -maak films - zorg dat er getuigen zijn -want ergens in de geschiedenis zal er iemand opstaan en zeggen dat dit nooit is gebeurd.Ē

 

Eisenhower heeft helaas gelijk gekregen want steeds vaker duiken er dwazen op die beweren dat de Shoah een verzinsel isondanks de gigantische hoeveelheid bewijsmateriaal over de grootste haatpandemie in de geschiedenis van de mensheid. Er bestaan talloze documenten, getuigenverklaringen, archieven, herinneringen van overlevenden, boeken, fotoís, films en gebouwen die laten zien welke verschrikkingen er hebben plaatsgevonden waarbij 6 miljoen Joden, waaronder 1,5 miljoen kinderen werden vermoord door meedogenloze moordenaars. Maar het ontkennen en of minimaliseren ervan begint een ziekte te worden.

 

Joseph Goebbels - WikipediaJoseph Goebbels Hitlers propagandaminister

 

Daarnaast zijn wij getuige van een enorme toename van antisemitisme door diverse politieke figuren, en allerlei extremisten die hun haatdragende gedachtegoed verspreiden via sociale netwerken zoals GoogleFacebookTwitterYouTubeTelegram, en Instagram om nog maar te zwijgen van secundaire netwerken waarvan bekend is dat ze antisemitische inhoud hosten. Misleidende informatie verspreidt zich sneller dan ooit tevoren. Het is belangrijker dan ooit om onszelf kritische vragen te stellen voordat we artikelen, afbeeldingen en video's delen op sociale media.

 

Zo twitterde het Nederlands islamitisch gemeenteraadslid van Den Haag Arnoud van Doorn een antisemitische Ďcorona appí in de Davidster uit protest tegen plannen om coronavirusdragers te volgen. In 2018 tweette van Doorn een gebed tot Allah om Ďde zionisten uit te roeiení en zei dat het vasten op Yom Kippur de joden niet zal helpen boeten voor de zonden van IsraŽl. In maart dit jaar beschuldigde hij IsraŽl ervan dat het coronavirus in IsraŽlische laboís werd geproduceerd en het over de wereld te verspreiden. Met zijn veelvuldige tirades via Twitter blijkt deze moslimextremist behalve een notoire antisemiet ook een IsraŽlhater te zijn.

 

Hitlers propaganda minister Joseph Goebbels zou maar wat graag de middelen ter beschikking hebben gehad die vandaag mogelijk zijn en ongetwijfeld miljoenen volgelingen hebben gehad.

 

Net zoals de ontwikkeling van de wereldwijde jihadbeweging zonder internet nauwelijks kans van slagen zou hebben gehad, kan hetzelfde worden gezegd over de huidige ontwikkeling en verspreiding van antisemitisme en IsraŽl haat.

 

Hoewel de genoemde zoekmachines onder druk staan ​​om "fake news" en onderwerpen met terroristische inhoud en antisemitische bloedsprookjes aan te pakken, gebeurt dat nog weinig en zeker waar het gaat over het toelaten van sites die het antisemitisme als een soort virus verspreiden. Op de hierboven genoemde platforms gebruiken onder meer neonazi's en blanke supremistische groepen de Wuhan-pandemie als een kans om haat tegen joden te verspreiden, en hen de schuld te geven van deze pandemie. Zo beweren ze dat de wereldwijde gezondheidscrisis door de joden wordt georkestreerd en roepen daarom volgelingen op Joden met het virus te besmetten. Om het virus doelmatig te verspreiden adviseren ze supermarkten, ziekenhuizen en synagogen te bezoeken en mensen daar in het gezicht te hoesten.††

 

Ook ďDe Protocollen van de Wijzen van SionĒ is een geliefd onderwerp van bekende antisemieten en Holocaustontkenners, waaronder David Duke en groepen als de Ku Klux Klan, en op allerlei antisemitische en IsraŽl hatende sites. Ook duikt dit schandelijke antisemitische smaadschrift steeds opnieuw op in de Arabische wereld. En dat terwijl al direct na de verschijning duidelijk is geworden dat het bij het geschrift om een vervalsing ging. Duizenden video's van Hitler, nazi-Duitsland en andere nazi-inhoud, inclusief problemen van Der StŁrmer zelf, worden gedeeld, geliket, getweet en doorgestuurd op de bovengenoemde platforms. Tegelijkertijd komen er ook steeds meer expliciete oproepen om geweld tegen Joden te gebruiken en ze zelfs te doden. Een dergelijke oproep was ook te zien op een Telegram-kanaal.

 

Via de bekende netwerken is een eindeloze lijst met antisemitische haatmisdrijven ontstaan. De Jodenhatende meute is niet alleen terug te vinden binnen extreemrechts, extreemlinks en islam, maar ook binnen partijen die zich democratisch noemen. Zo is er sprake van een schrikbarende toename van IsraŽl-haat en antisemitisme binnen de Amerikaanse Democratische partij. Democratische leiders als Jo Biden, Bernie Sanders, Elizabeth Warren en Pete Buttigieg maken zich schuldig aan anti-IsraŽlbeleid en het ondersteunen islamitische Jodenhaat. Dat is natuurlijk niet van de laatste tijd want met name Barack Hoessein Obama heeft zich acht jaar lang schuldig gemaakt aan het demoniseren van de Joodse staat en heulen met IsraŽls islamitische vijanden. De voormalige Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders doet geen enkele moeite zijn walging ten aanzien van de Joodse staat te verbergen. Zijn gedachtewereld is zo op hol geslagen dat hij IsraŽl met Saoedi-ArabiŽ vergelijkt en dat terwijl iedere vergelijking met deze intolerante Wahabitische apartheidsstaat volledig mank gaat. In IsraŽl genieten alle burgers volledige burgerrechten, ongeacht religie, geslacht of seksuele voorkeur.

 

De onverdraagzaamheid van Sanders ten aanzien van de Joodse staat is ontluisterend. Hij draagt bij aan het legitimeren van antisemitisme in de Democratische Partij. Sanders staat ook bekend om zijn anti-IsraŽlische pro-BDS-retoriek. En dan zijn daar nog de twee moslimaís, deanti-IsraŽl extremisten Ilhan Omar en Rashida Tlaib. Beide staan op de vijfde plaats in de top tien lijst van het Simon Wiesenthal Center.

 

Faces of evil. Ilhan Omar en Rashida Tlaib

 

Ze worden door partijgenoten ďAmerican SuperheroesĒ genoemd vanwege hun aanvallen op IsraŽl. De site Washington Free Beacon heeft Ilhan Abdullahi Omar uitgeroepen tot top antisemiet van

2019 omdat zij herhaaldelijk anti-IsraŽlische en antisemitische samenzweringstheorieŽn verspreid.

Ilhan Omar is een moslima van Somalische herkomst. Zij zetelt sinds 3 januari 2019 als volksvertegenwoordiger voor de Minnesota DemocraticĖFarmerĖLabor Party (DFL), een centrumlinkse coalitiepartij van de Democratische partij, in de Amerikaanse Kamer van Volksvertegenwoordigers. Zij demonstreerde eerder met een bord ďFree PalestineĒ een islamitisch eufemisme voor ďveeg IsraŽl van de kaartĒ. Zij misbruikt haar machtspositie om IsraŽl Ėen Jodenhaat in de VS te verspreiden.

Rashida Tlaib is de eerste Amerikaanse congresvrouw van Palestijnse afkomst, en groot voorstander van Boycott, Divestment and Sanctions (BDS). Zowel Tlaib als Omar zijn schaamteloos anti-IsraŽl. Hun gezamenlijk doel is de staat IsraŽl te vervloeken en de Joden uit te roeien.

 

Het Democratisch lid van het Amerikaanse Congres Hank Johnson, is eveneens door de antisemitische koorts gebeten. Hij vergeleek in 2015 de Joodse bewoners in de Bijbelse gebieden Samaria en Judea zelfsmet Ďtermietení. Volgens Johnson stelen "Joden" routinematig land en eigendommen van Palestijnen.

 

Hank JohnsonDeze figuur noemt de Joodse bewoners in hun eigen thuisland Samaria en Judea, termieten.

Johnson kreeg terecht heftige kritiek over zich heen, en werden er excuses van hem geŽist, maar met de nodige tegenzin beperkte hij zich tot wat zwakke excuses. Hij had alleen maar willen zeggen dat de nederzettingsactiviteit langzaam een tweestatenoplossing ondermijnt.

 

Synthia McKinney, een democraat uit GeorgiŽ en voormalig lid van het Huis van Afgevaardigden, noemde op Twitter IsraŽl medeplichtig aan de terreuraanslagen in Nice en MŁnchen. Ze baseerde haar lasterlijke bewering op het feit dat een IsraŽlische fotograaf bij beide moordpartijen aanwezig was. Voor de Amerikaanse joden begint de situatie beangstigend te worden ook vanwege een enorme toename van gewelddadigheden. Maar dat is nog lang niet alles. Memri heeft een rapport gepubliceerd met de titel ďWhite Supremacist Monitoring Project.Ē Met daarin een groot aantal voorbeelden van Jodenhaat en oproepen Joden te vermoorden waaronder leden van de Klu Klux Klan's Patriotic Brigade. Onze wereld heeft mensen nodig die het opnemen voor de staat IsraŽl en het Joodse volk. Mensen die het wereldwijde kankergezwel antisemitisme aan de orde stellen.†††

Evangelisch leider beweert dat joden wuhan-virus krijgen omdat ze Jezus hebben afgewezen.

Rick Wiles, een Amerikaanse antisemitische extreemrechtse complottheoreticus, van de Flowing Streams Church in Vero Beach in Florida, gebruikt zijn radioprogramma om ďracistische en antisemitische samenzweringstheorieŽn te stimulerenĒ.

De antisemitische extreemrechtse complottheoreticus Rick Wiles

Hij is de oprichter van TruNews, een website die door The Forward en de Anti-Defamation League is beschreven als reclame voor racistische, homofobe, islamofobe en antisemitische samenzweringstheorieŽn. Wiles beweert een Evangelisch Christelijke Predikant te zijn maar hij citeert nooit de Schriften in de context om zijn schandelijke uitspraken te legitimeren. 

Hij bestempelde de impeachment-procedure tegen president Donald Trump als een ďJoodse staatsgreepĒ. Ook beweert hij dat joden de controle willen krijgen over landen om miljoenen christenen te vermoorden, en beschreef joden als "misleiders" die "beramen, ze liegen, ze doen wat ze moeten doen om hun politieke agenda te verwezenlijken." Ook beweert hij dat joden het Wuhan-virus krijgen omdat ze Jezus hebben afgewezen en dat het virus begon bij AIPAC en zich verspreidde via synagogen als een straf tegen de Joden! Ook promoot hij de aloude lasterlijke vervangings theologie dat de Joden Jezus hebben afgewezen.

 

Franklin ter Horst