Uit het nieuws 26-09-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

(1) Het zal velen inmiddels duidelijk zijn dat de WEF-sekte samenzweerders druk bezig zijn de wereldwijde samenleving volledig te ontwrichten.

(2) Diverse prominente Russen blijven maar dreigen met de inzet van kernwapens.

(3) Donald Trump heeft in 2018 de volledige controle over Israëls aloude thuisland Samaria en Judea aan Abdullah de koning van Jordanië aangeboden.

(4) Artsen uit 34 landen roepen sterftegolf door coronavaccins uit tot internationale medische crisis

(5) Overheid wist al voor start van vaccinaties dat ze transmissie niet konden voorkomen, voerde toch de coronapas in

(6) Tv-dokter vergelijkt herhaalprik met autogordel.

(7) De berichtgeving van de NOS en andere media dat de nieuwe boostervaccins op klinische data van testen op mensen berusten is onjuist en in feite een grove leugen.

(1) Het zal velen inmiddels duidelijk zijn dat de WEF-sekte samenzweerders druk bezig zijn de wereldwijde samenleving volledig te ontwrichten.

 

Onze wereld heeft vanaf het voorjaar van 2020 te maken met de grootste zwendel die onze wereld ooit heeft gezien. Waarheid, rechtvaardigheid, veiligheid en vrijheid behoren tot het verleden. De mensheid wordt beheerst door leugen, onrecht, geweld en dictatuur. Klaus Schwab en zijn WEF-sekte samenzweerders hebben de wereldbevolking hun kostbaarste vrijheden en persoonlijke grondrechten ontnomen, onder voorwendsel van een killer virus. Ze zijn bezig ons maatschappelijk leven te vernietigen en ons een werelddictatuur op te dringen. Wat we zien is dat praktisch alle regeringen betrokken zijn bij de uitvoering van deze ongekende tirannie gebaseerd op de grootste hoax aller tijden: de C0VID-19 zwendel! Honderden miljoenen waaronder de meest intelligente en goed opgeleide mensen waaronder advocaten, wetenschappers, politieagenten, politici, artsen, verpleegkundigen, journalisten (die zich niet aan de kliek verkocht hebben) en nog veel meer dapperen weten allemaal dat C0VID-19 een crimineel masterplan is. Ze haten alles wat goed is en daar willen ze van af.

 

Er bestaat overvloedig bewijs dat dit is gepland. Elke dag komen er steeds meer bewijzen naar voren, steeds meer klokkenluiders melden zich, steeds meer mensen zien in dat het met de neppandemie om een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid gaat. Duizenden doen moeite om deze misdaad aan het licht te brengen. Er vindt een wereldwijd ontwaken plaats dat deze WEF-sekte met haar massale hoax bezig is de hele wereld te resetten zoals nooit eerder in de hele geschiedenis te zien is geweest. Wij zien de gruwelijke onderdrukking toenemen in die landen waar de WEF-sekte samenzweerders van Klaus Schwab het beleid bepalen.

 

Denk niet dat de enkele maanden pauze die ze hebben ingelast nog van lange duur zal zijn. De nieuwe plannen liggen al klaar en dat terwijl na uitgebreid Wob-onderzoek is gebleken dat ambtenaren, de Tweede Kamer en ministers grondwettelijke rechten van burgers op allerhande manieren hebben omzeild en overtreden. Nu willen diezelfde mensen alles verankeren in een permanente coronawet. De bedoeling hiervan is alle grondwettelijke rechten van mensen weg te nemen. Een wet die ons kan verplichten opnieuw afstand te houden, gedwongen isolatie, een slavenmasker te dragen en lockdowns in te voeren om gehoorzaamheid af te dwingen Ook zullen ze de QR-tirannie weer gaan invoeren maar nu permanent. Let op: het terreurcircus begint binnenkort opnieuw. Dat de ‘tijdelijke’ maatregelen ‘permanent’ zouden worden, schreef ik twee jaar geleden al. Toen werd dat nog een ‘complottheorie’ genoemd en werd dat door ‘factcheckers’ als ‘nepnieuws’ weggezet.

 

De WEF-sekte kliek is lovend over het feit dat ‘miljarden’ mensen zich aan ‘dwangmaatregelen’ hebben gehouden die zijn ingesteld als gevolg van de lockdowns. In een artikel op de website van het WEF wordt gesuggereerd dat mensen hetzelfde zouden doen als er maatregelen worden ingevoerd onder het mom van de klimaataanpak. Door verbeteringen op het gebied van tracking- en surveillancetechnologie kan ‘politieke weerstand’ tegen dergelijke programma’s worden weggenomen, valt te lezen in het stuk. “Ze gaan je dus volgen. Ze gaan je gedrag volgen,” reageert presentator Jack Posobiec. Hij wees er in zijn show op dat mensen zo’n persoonlijk CO2-budget krijgen toegewezen om ervoor te zorgen dat ze de nieuwe klimaatregels naleven. Permanente klimaatlockdowns moeten de coronalockdowns gaan vervangen, benadrukte hij. “Ze willen klimaatlockdowns. Die komen eraan.”

Elke tirannie die de wereld door de geschiedenis heen heeft gezien, is niets vergeleken met wat de WEF-kliek van plan is voor de komende jaren. Tegen 2030 willen ze hun agenda halen, vandaar de naam "Agenda 2030". De komende jaren zijn cruciaal voor het voortbestaan ​​van de mensheid. De technocratische tirannen van de WEF-sekte, de centrale banken en de test van de machtsgreepplegers willen de soevereiniteit in zijn geheel opheffen. Als Schwab en zijn handlanger Yuval Noah Harari hun zin krijgen, bestaat er straks geen mens meer zoals door God geschapen.

Dankzij de pandemie zijn zij erin geslaagd om biometrische observeringssystemen te installeren, iets wat ze onder normale omstandigheden nooit voor elkaar zouden hebben gekregen. Harari is ervan overtuigd dat zij bijna een soort Goddelijke macht evenaren en aan de vooravond staan van een ongekende omwenteling waarmee zij in staat zijn om mensen te upgraden naar de status van God met de mogelijkheid tot creatie en verwoesting. Zij geloven dat zij door middel van technologie in staat zullen zijn God en de natuurlijke orde te vervangen. Harari schetst in detail hoe de oorspronkelijke menselijkheid, gecreëerd naar het beeld van onze Schepper, zal veranderen in cyborgs voorzien met kunstmatige intelligentie. Alles wat ze nastreven is precies het tegenovergestelde van Gods bedoeling met Zijn Schepping.

Harari nam onlangs deel aan een discussie op de Warwick Economics Summit in Groot-Brittannië waar hij onthulde dat de globalistische leiders die nu de leiding over de planeet hebben zullen ontsnappen d.m.v. het inzetten van ‘de ark van Noach’. Volgens Harari zullen miljarden mensen omkomen door een reeks planetaire catastrofes die binnenkort tot uitbarsting zullen komen. Het gaat volgens hem om de meest urgente bedreiging waarmee de mensheid wordt geconfronteerd. Op 18 september zat Harari aan tafel in het programma Humberto op zondag. Hier presenteerde hij zijn nieuwste kinderboek. Natuurlijk stelde Tan geen enkele vraag over wat deze gast met de mens van plan is. Eén van Harari’s bewonderaars is Mark Rutte. Logisch nietwaar! Rutte noemde hem een ongelooflijk knappe vent die prachtige boeken geschreven heeft.” Begin 2020 zat Rutte bij Harari op het podium tijdens het World Economic Forum in Davos.

De grote vraag is hoelang God het optreden van deze kliek nog zal toestaan. Hoe lang ze nog hun gang mogen gaan met de totale reset van Gods Schepping. Wij weten vanuit de Bijbel dat hun tijd op het wereldtoneel gelimiteerd is. God zal hen toestaan nog een bepaalde tijd te acteren. Uiteindelijk zullen ze worden ontmaskerd omdat hun basis van duivelse oorsprong is daarom is hun ondergang onvermijdelijk. Het zal plotseling afgelopen zijn met hun macht en allen die de wereldbevolking ongestraft hebben geterroriseerd. Hun plannen zullen worden verijdeld omdat God het optreden van deze Babylonische afgodendienst op een gegeven moment niet langer zal toestaan. Er zijn universele, eeuwige en onwankelbare principes in onze wereld, die niet kunnen worden veranderd - nooit. Dat is het onwankelbare fundament van Gods Woord. De plannen van Gods tegenstander zijn gebouwd op slechte fundering en zal uiteindelijk volledig instorten. Klaus Schwab en zijn trawanten en al die andere globalisten zullen hun beoogde einddoel niet bereiken. Zeker is dat ze vroeg of laat hun macht zullen verliezen.

 

Het komt allemaal wel weer goed is de veel gehoorde kreet. Maar het komt pas weer goed wanneer Yeshua/Jezus op aarde is teruggekeerd om al het goede weer op te richten en naar Gods plan te herstellen. Hij zal ons uiteindelijk bevrijden van de globalistische dictators en hun trekpoppen. God staat aan de kant van hen die Zijn Zoon lief hebben. De genade tijd is nog steeds niet voorbij. Yeshua/Jezus houdt Zijn deur nog steeds geopend maar voor hoe lang nog? Er wordt van ons verwacht dat wij niet alleen maar passief toekijken, maar de verwoesting van Gods Schepping bestrijden. Wij zijn verplicht hun plannen aan de kaak te stellen wat deze lucifer aanbidders met de mensheid van plan zijn.

 

(2) Diverse prominente Russen blijven maar dreigen met de inzet van kernwapens.

De Russische president Vladimir Poetin heeft op woensdagochtend 21 september een gedeeltelijke mobilisatie van reservisten afgekondigd. Dat lijkt er op te duiden dat de oorlog van Moskou tegen de Oekraïne na bijna zeven maanden niet volgens plan verloopt. Ook zei hij: “Het Westen wil ons land vernietigen”. Volgens hem heeft het Westen geprobeerd om Oekraïners tot kanonnenvoer te maken en wilde het geen vrede tussen Oekraïne en Rusland. Russische troepen vielen Oekraïne eind februari binnen om naar eigen zeggen inwoners van die gebieden te beschermen en Oekraïne te „denazificeren” (van de nazi’s te ontdoen).

Om Rusland te beschermen gaat Rusland 300.000 reservisten mobiliseren. Poetin beschuldigde het Westen in zijn toespraak van nucleaire chantage en zei dat Rusland “veel wapens” heeft om mee te reageren. “Als de territoriale integriteit van ons land wordt bedreigd, zullen we alle beschikbare middelen gebruiken om onze mensen te beschermen. Dit lijkt een verhulde verwijzing te zijn naar de nucleaire capaciteit van Rusland. Het is de eerste mobilisatie in Rusland sinds de Tweede Wereldoorlog. Poetin heeft het Westen eerder gewaarschuwd Rusland niet met de rug tegen de muur te zetten. “Onverantwoordelijke politici praten over de levering van offensieve wapens aan de Oekraïne, de uitrusting wordt gebruikt om Rusland aan te vallen”, aldus Poetin. Het Westen zou nu te ver gegaan zijn.

Op de Russische staats-tv noemde de 37-jarige presentatrice Olga Skabejeva het een gemiste kans dat er tijdens de begrafenis van koningin Elizabeth II geen atoombom op Londen is gegooid: “Dat hadden we moeten doen, alle beste doelwitten waren er.” Dit soort uitspraken zijn geen incidenten want anderen dreigen zonder enige gêne met een Derde Wereldoorlog en de inzet van kernwapens. “We kunnen Engeland met een paar kernaanvallen reduceren tot een Marslandschap”, stelde de gepensioneerde Russische generaal Andrej Gurulev. Op de Russische staatszender Rossya-1 zei de afgevaardigde van de Staatsdoema (Russisch Parlement) en voormalig bevelhebber van het Noordelijk Militair District, Andrey Gurulyov, dat het Kremlin iedere optie open houdt, inclusief een kolossale oorlog met de NAVO, en dat ze daar “klaar” voor zijn. Rusland is met een totaal van 6.255 kernkoppen het land dat de meeste kernwapens tot haar beschikking heeft. Van dat aantal zijn er 1.625 kernkoppen onmiddellijk inzetbaar.

İlk füze oraya atılacak! Çılgına dönen Rus komutandan canlı yayında tehdit  - Son Dakika Haberler MilliyetAndrey Gurulyov

Volgens Gurulyov, zal Londen als eerste worden gebombardeerd mocht er inderdaad een Derde Wereldoorlog uitbreken. “Daarnaast zullen we de hele groep vijandelijke ruimtesatellieten vernietigen tijdens de eerste luchtoperatie. Ook zullen we het hele systeem van antiraketverdediging overal en voor 100 procent vernietigen.” Ook zei hij dat een bom op Nederland ‘heel Europa in de kou’ kan zetten.

In deze video waarschuwt de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov dat een Derde Wereldoorlog als een reële mogelijkheid gezien moet worden. Een Russisch parlementslid sprak over het van de kaart vegen van de VS met vier Sarmat nucleaire intercontinentale ballistische raketten. De (voormalige) Russische generaal Leonid Ivashov, vicepresident van de Academie voor Geopolitieke Zaken, zei in een interview met de Pravda dat Rusland “constant de Verenigde Staten moet bedreigen met tactische kernwapens. Zo moeten ze worden afgeschrikt - met de loop van het pistool op hen gericht.” Volgens de Russische Gen. Nikolai Makarov chef van de Generale Staf  ‘kunnen locale en regionale omstandigheden leiden tot conflicten die tot een wereldwijde oorlog kunnen escaleren waarbij het gebruik van nucleaire wapens niet uitgesloten moet worden.

Volgens de geopolitieke analist Konstantin Sivkov de chef van een Russische denktank in Moskou is de beste manier om het probleem tussen de Verenigde Staten en Rusland op te lossen door een nucleaire bom op Yellowstone National Park te gooien en hopen dat hiermee de ondergrondse vulkaan geactiveerd wordt, waarbij het hele continent verwoest wordt zodat de Verenigde Staten ophoudt te bestaan en alle agressie tegen Rusland daarmee worden uitgeschakeld. Sivkov schreef dit in een artikel gepubliceerd door de the Russian language VPK News. Een andere mogelijkheid noemt hij een nucleaire bom op de San Andreas breuk aan de kust van Californië te gooien waardoor er een kettingreactie van aardbevingen zal volgen waardoor grote delen van de VS verwoest zullen worden. Hij zegt te hopen dat een dergelijke actie een tsunami zal creëren die 1500 kilometer landinwaarts tot verwoestingen zal lijden. De voormalige Russische president Dmitry Medvedev zei op 22 september dat strategische kernwapens kunnen worden gebruikt om “de Donbass-republieken en andere in Rusland opgenomen gebieden” te verdedigen en waarschuwde de “gepensioneerde idioten met generaalsstrepen” bij de NAVO dat hypersonische raketten “doelen in Europa en in de Verenigde Staten kunnen bereiken”.

Dr. Yevgeny Fedorov, een lid van de Economische commissie van de Doema, van de regerende Partij van Verenigde Rusland, adviseerde een kernwapen te laten vallen op een Amerikaanse basis in Nevada om de VS te laten zien dat Rusland het meende. De Amerikanen hebben een demonstratie nodig. De meest overtuigende demonstratie is wanneer de faciliteiten van het Amerikaanse ministerie van Defensie fysiek worden vernietigd. “Ik heb het over dergelijke faciliteiten, waarvoor het internationaal recht ons het recht geeft om ze te vernietigen door demonstratief het testbereik in Nevada aan te vallen met een ballistische raket”. In Moskou heeft Dmitry Peskov, de woordvoerder van het Kremlin, op 19 september laten weten dat de situatie in Oekraïne niet door onderhandelingen kan worden opgelost.

 

De afgelopen dagen zijn de machtsverhoudingen in Oekraïne aanzienlijk verschoven. Dit moet in zijn geheel worden begrepen, schrijft Alexander Dugin. “We staan op de rand van de Derde Wereldoorlog, waar het Westen dwangmatig op aanstuurt. En dit is geen angst of verwachting meer, maar een feit. Rusland is in oorlog met het collectieve Westen, met de NAVO en haar bondgenoten. De kans op een nucleair Armageddon groeit met de dag.” De Amerikanen dreigen de Russen achter de schermen met „ernstige gevolgen” als president Vladimir Poetin zijn nucleaire dreigementen daadwerkelijk uitvoert. De omstandigheden lijken al lang voorbij het punt van onderhandeling of de-escalatie tussen Rusland en het westen. Het conflict lijkt met de dag te escaleren en zelfs de inzet van kernwapens wordt serieus overwogen.

De President van Servië, Aleksandar Vucic, sprak in New York, tijdens de eerste dag van de VN Algemene Vergadering voor de Servische tv-zender RTS over de crisis in de wereld, en zei dat hij verwacht dat we binnen twee maand in een “groot wereldconflict” zullen beland zijn, “niet gezien sinds WOII”.

(3) Donald Trump heeft in 2018 de volledige controle over Israëls aloude thuisland Samaria en Judea aan Abdullah de koning van Jordanië aangeboden.

Onder verwijzing naar een fragment uit The Divider: Trump in the White House 2017-2021, een aankomend boek over de Trump-administratie door Peter Baker van de New York Times en Susan Glasser van de New Yorker, zou Trump in januari 2018 koning Abdullah van Jordanië de volledige controle hebben aangeboden over Israëls aloude thuisland Samaria en Judea. Er werd niet vermeld of Israël en de toenmalige premier Benjamin Netanyahu kennis hadden van het voorstel van Trump. In een gesprek met een Amerikaanse vriend zei de Jordaanse koning dat hij “dacht dat hij een hartaanval kreeg” toen het aanbod door Trump werd gepresenteerd. “Ik kon niet ademen. Ik was er ondersteboven van”, aldus de koning in het boek. Trump dacht dat hij “de Jordaanse koning een gunst zou bewijzen.”

Hier begroet Trump de Jordaanse koning Abdullah II tijdens een gezamenlijke nieuwsconferentie in het Witte Huis

Jordanië regeerde weliswaar van 1948 tot 1967 over de aloude Bijbelse gebieden die Trump aan Abdullah heeft aangeboden maar dat wil niet zeggen dat deze gebieden aan Jordanië toebehoren. In werkelijkheid zijn deze gebieden al eeuwenlang onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de kinderen van Israël. Tijdens de bezetting van Samaria en Judea en het oostelijk deel van de stad Jeruzalem werden op 11 juni 1948 1500 Joodse bewoners van het Joodse Kwartier in de Oude Stad onder begeleiding van de Britten met geweld verdreven en honderden gevangen genomen en alles wat aan hen herinnerde werd verwoest. De VN deed niets en Europa keek meewarig toe toen het Joodse volk wederom in doodsnood verkeerde.

Meer dan 40.000 Joden in Samaria en Judea en in Gaza, waarvan duizenden Joden generaties lang onder de Turks-Ottomaanse bezetter hadden gewoond, werden eveneens verdreven. Alles wat aan de Joodse bewoners herinnerde werd vernield en ontheiligd. Op de Joodse begraafplaatsen werden door de Jordaniërs 38.000 graven geschonden en grafstenen stukgeslagen en gebruikt als constructiemateriaal. Al deze feiten vonden plaats onder het oog van de Verenigde Naties die het allemaal liet begaan. Noch de Jordaanse heerschappij over Samaria en Judea, noch de heerschappij van Egypte over Gaza, werd ooit internationaal erkend, omwille van het eenvoudige feit dat deze twee landen gebieden bezet hielden die volgens internationale overeenkomsten, internationale besluiten en het internationale recht, behoorden tot het Joods nationaal Tehuis. Maar dat weet bijna niemand, dat hoort bij het grote vergeten. In de Oude Stad werden 68 synagogen, waaronder de beroemde Hurva synagoge, door de Jordaanse troepen verwoest. Deze synagoge is op 15 maart 2010 voor de derde keer plechtig ingewijd. Het gebouw is altijd het centrum van de Joodse gemeente geweest.

De gerestaureerde Hurva synagoge in Jeruzalem

Tijdens de Zesdaagse Oorlog van 1967 wist Israël de door Jordanië bezette gebieden te heroveren. Er zijn tijdens deze oorlog zulke grote wonderen gebeurd (klik ook hier) dat zelfs de meest hardnekkigste atheïst er geen verklaring voor heeft.

In het begin van de oorlog hield Jordanië zich nog afzijdig en gaf Israël koning Hoessein het advies zich buiten de oorlog te houden. De Egyptische president Gamal Abdul Nasser eiste echter van hem aan de strijd deel te nemen en loog dat hij bezig was met een massieve en succesvolle Egyptische aanval op Israël. Gesterkt door deze informatie gaf Hoessein zijn luchtmacht de opdracht tot het bombarderen van onder meer Netanya, Tel Aviv en Jeruzalem. Ook werd het grootste militaire vliegveld van Israël, Ramat David, met granaten bestookt. Jeruzalem werd beschoten met duizenden mortier granaten waarbij diverse burgerdoelen werden geraakt, waaronder het Hadassah Hospitaal en de Kerk op de Berg Zion. Bij deze bombardementen kwamen 20 Israëli’s om het leven en raakten 1000 gewond en werden 900 gebouwen in het westelijk deel van Jeruzalem beschadigd. Dit alles gebeurde allemaal voordat Israël ingreep.

Na herhaalde Israëlische waarschuwingen zich terug te trekken, en nadat Jordanië een door de VN voorgesteld en door Israël geaccepteerd staakt-het-vuren afwees, moest Israël wel reageren en opende met aanvallen op Jordaanse vliegvelden en op Jordaanse strijdkrachten in het noorden van Samaria en Judea en in de buitenwijken van Jeruzalem. Het vernietigde – net als bij Egypte – eerst de luchtmacht, zodat het totale superioriteit in de lucht had. Binnen 36 uur controleerden de Israëlische troepen alle toegangswegen naar Jeruzalem. In de nacht van 6 op 7 juni begon de historische slag om de stad Jeruzalem. De moslimwijk van de Oude stad werd beschoten en via de Leeuwenpoort drongen de soldaten naar binnen en rukten in korte tijd op naar de Tempelberg en de Klaagmuur. Daarna veroverden de Israëlische troepen de aloude Bijbelse gebieden Samaria en Judea. Het Jordaanse leger en de luchtmacht werden praktisch geheel vernietigd. De Jordaanse militairen die de strijd hadden overleefd, werden de Jordaan over gedreven. Op 8 juni gaven de Jordaniërs zich over. Klik hier voor een uitvoerig verslag van deze oorlog

Egypte, Syrië en Jordanië waren van plan geweest de kinderen van Israël de zee in drijven en de staat Israël te vernietigen, maar zij werden opnieuw gezegend met Gods Wonderen. Duizenden keerden, gesterkt door het joodse geloof, terug naar de bevrijde steden en dorpen in Judea en Samaria, en kon opnieuw het lied van de bevrijding op deze heuvels gehoord worden. Het Israëlische leger deelde een onvoorstelbare preventieve klap uit. Niet te bevatten dat Trump zonder Israël ervan in kennis te stellen van plan was de heroverde Bijbelse gebieden aan Abdullah te verkwanselen De voormalige Israëlische minister van Defensie Avigdor Lieberman waarschuwde al op 17 februari 2017 in een interview op Channel 2 News de Israëliërs hun hooggespannen verwachtingen en hoop in president Donald Trump en de VS te temperen.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ klimaat-en vaccinatiezwendel

(4) Artsen uit 34 landen roepen sterftegolf door coronavaccins uit tot internationale medische crisis

Ruim 400 artsen uit 34 landen hebben op zaterdag 10 september tijdens een persconferentie een internationale gezondheidscrisis uitgeroepen, vanwege het grote aantal sterfgevallen en bijwerkingen na toediening van het zogenaamde coronavaccin. Zij eisen dat het vaccineren onmiddellijk wordt gestaakt. Het uitroepen van de internationale gezondheidscrisis, is een initiatief van een Spaanse groep artsen onder leiding van dr. Natalia Prego Cancelo. Het initiatief krijgt onder andere steun van de Wereldgezondheidsraad, de World Doctors Alliance, America’s Frontline Doctors en de World Freedom Alliance.“We zijn momenteel getuige van een overmatige sterfte in die landen waar de meerderheid van de bevolking de zogenaamde ‘COVID-19-vaccins’ heeft gekregen. Tot op heden is dit sterfteoverschot niet voldoende onderzocht of bestudeerd door nationale en internationale gezondheidsinstellingen,” aldus de artsen in de verklaring. De groep is van mening dat we te maken hebben met een ernstige internationale medische crisis die moet worden erkend en behandeld door alle landen, gezondheidsinstellingen en medisch personeel wereldwijd. De medici stellen acht ‘dringende’ eisen, waaronder dus een onmiddellijke stopzetting van de vaccinaties en een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar alle sterfgevallen, met name bij mensen die voorheen gezond waren.

Ondanks het hoge aantal meldingen is er volgens de groep sprake van een enorme onderrapportage van bijwerkingen. Door de gebrekkige registratie van doodsoorzaken in Nederland en de maskering ervan door de reguliere zorg, blijft het onduidelijk hoeveel burgers er overlijden aan de gevolgen van de coronaprik. Recente ervaring laat opnieuw zien dat niet alleen de coronaprikken, maar vooral de boosters een desastreus effect hebben op sterfte onder de bevolking.

Bij de meeste ‘vaccin’ doden worden de overlijdensverklaringen afgegeven met de diagnose van de op dat moment na de schouwing meest aannemelijke diagnose. Dood door de coronaprik komt echter in deze lijst van aannemelijke diagnosen niet voor! Maar er zijn meer mogelijkheden om de alarmbellen te doen rinkelen. Er komen steeds meer studies die onomstotelijk aantonen dat de werkelijke onderliggende doodsoorzaak gelegen is in de gevolgen van de Spike eiwitten. Bij de wetenschap moeten alle seinen op rood gaan. Elke keer dat de prikken worden gegeven, piekt het aantal doden. Maar er gebeurt niets!

“Slechts tussen de 1 en 10 procent van de bijwerkingen wordt gemeld in landelijke en internationale databases van gezondheidsinstanties.” Door het uitroepen van de internationale gezondheidscrisis willen de artsen gezamenlijk ‘regeringen en gezondheidsorganisaties wereldwijd onder druk zetten’ om de in hun ogen desastreuze en levensbedreigende prikcampagne direct te staken. Volgens de ondertekenaars is er naast onderzoek naar de veiligheid van de vaccins en oorzaken van de oversterfte dringend behoefte aan programma’s voor vroegtijdige opsporing van diverse gezondheidscomplicaties bij gevaccineerden. Ook willen ze dat er onderzoeks- en behandelingsprogramma’s komen voor al degenen die reeds schade hebben opgelopen. Tot slot pleiten de artsen voor bijstands- en compensatieprogramma’s voor mensen die schade hebben opgelopen door de vaccins en nabestaanden van dodelijke slachtoffers. De verklaring is inmiddels al ondertekend door vele duizenden burgers, artsen en medisch experts.

Ook Belgische artsen vragen aandacht voor deze Internationale Medische Crisis. In Nederland overlijden er elke week honderden Nederlanders meer dan normaal. Een recent rapport uitgebracht door het RIVM en het CBS laat zien dat de ‘vaccinaties’ geen invloed hebben gehad op de oversterfte. Maar dit rapport is op geen enkele manier betrouwbaar. Er is een oversterfte van tienduizenden mensen, maar de coalitie houdt een debat hierover tegen. Pieter Omtzigt wilde een onderzoek maar daar was geen meerderheid voor te vinden. Logisch toch! Stel je voor dat ze wel akkoord zouden gaan en er bewezen zou worden dat de oversterfte het gevolg is van de vaccinaties, want dan kunnen ze verantwoordelijk gesteld worden voor de vele sterfgevallen. Dus zullen ze er alles aan doen nader onderzoek te voorkomen.

 

In het eerste coronajaar, toen nog geen Covid-inenting bestond, was de kans om te overlijden aan corona erg laag,namelijk 0,1%. Men kon dus nog niet spreken van oversterfte, temeer omdat de overledenen vrijwel allemaal kampten met onderliggende aandoeningen. In 2022 wordt al een ongekende en nog nooit eerder vertoonde oversterfte geconstateerd. Bij de overheid kraait daar geen haan naar. Er is namelijk geen oorzaak te vinden voor de oversterfte van tenminste 3400 personen. Alles duidt erop dat deze mensen gestorven zijn aan de gevolgen van de pseudovaccinaties, maar dat wordt niet erkend. De conclusie mag onontkoombaar worden genoemd wanneer men ziet dat er een plotselinge stijging in de oversterfte plaatsvindt onmiddellijk na de start van de boosterprikcampagne. Alsof er helemaal niets aan de hand is, is men in Nederland gewoon weer begonnen een herhaalprik aan te bevelen.

 

dodelijke corona vaccin verkocht als gezond In sommige buurlanden wordt iets meer duidelijkheid gegeven: er zijn veel meer vormen van agressieve kanker die binnen enkele weken tot overlijden leiden, veel meer fatale hersenbloedingen, plotselinge hartstilstanden en- infarcten en te vroeg geboren baby’s waarbij de placenta heeft losgelaten waardoor het kind uiteindelijk komt te overlijden. In die landen wordt beter geregistreerd, en die gegevens bevestigen de constatering van een kolossale vaccinatieschade.

 

Datzelfde geluid is te horen van begrafenisondernemers en overbelaste crematoria. Alles lijkt erop dat vooral in Nederland sprake is van een willens en wetens toedekken van zeer verontrustende gegevens omtrent de oorzaken van de oversterfte. Door uitgebreid internationaal onderzoek is inmiddels bekend dat de oorzaken in de ingeënte spike eiwitten te vinden zijn. Deze zeer giftige spike eiwitten verspreiden zich door het gehele lichaam van de ingeënte persoon en richten daar op korte zowel als op lange termijn schade aan. Ook de Pfizerrapporten die openbaar zijn gemaakt, bevestigen dit. Data-analist Wouter Aukema heeft aangetoond dat meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden gewist. Het begint op te vallen dat er veel mensen overlijden en sterfgevallen simpelweg onder het tapijt worden geveegd. En wie daar vragen over stelt, wordt gecensureerd.

 

(5) Overheid wist al voor start van vaccinaties dat ze transmissie niet konden voorkomen, voerde toch de coronapas in

Eind 2020 had het ministerie van VWS de volgende slagzin bedacht: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf, maar ook uw familie, vrienden, collega’s en de kwetsbare mensen om u heen.”De zin werd voorgelegd aan het RIVM, dat terugschreef: “Dat klopt in feite niet.” Volgens de medewerker van het instituut is niet bewezen dat het ook verspreiding voorkomt. “Wij mogen dit vanuit het RIVM dan ook niet zo zeggen.” Het ministerie negeerde de uitspraken van het RIVM.Uit vrijgegeven Wob-documenten die zijn opgediept door data-analist Cees van den Bos blijkt dat dit begin december 2020 al bij het RIVM bekend was.Zo schreef een medewerker van het RIVM op 9 december in een e-mail: “Het is nog onvoldoende/niet bekend of het vaccin ook voorkomt dat je drager bent van het virus, zonder symptomen, dus daarmee weet je ook niet of je transmissie naar anderen voorkomt. Of dat je door vaccinatie bijvoorbeeld alleen mild ziek wordt, maar wel degelijk besmettelijk bent voor de omgeving. Mijns inziens kun je dus niet toevoegen dat je beschermd bent voor anderen.”

“Dus het ministerie wist al voor de start van de vaccinaties dat het transmissie niet kon voorkomen,” zegt analist Frisander Lahr. “Ondanks deze kennis wordt negen maanden later toch het coronatoegangsbewijs ingevoerd.Met volksgezondheid heeft dit helemaal niets te maken,” concludeert Lahr. “Rutte heeft lang volgehouden: ‘Als je ook als gevaccineerde besmettelijk bent, stoppen we met de coronapas’,” merkt medisch socioloog en verpleegkundige Hugo van der Wedden op. “Nederlanders slikten het als zoete koek en geen journalist die terugblikt op de woorden en de houding van het kabinet.”

Vanaf het voorjaar van 2020 is het merendeel van de mensen bereid gebleken het hypnotiserende mantra van de overheid: " een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf", te geloven, hoe verwoestend dat ook voor het welzijn van zichzelf, hun geliefden en hun medeburgers is geweest. Hierdoor is het voor criminele heersers een fluitje van een cent geworden om de massa te manipuleren en aan totalitaire controle te onderwerpen, vooral ook omdat ze nagenoeg de volledige controle hebben over de mainstream media.

 

(6) Tv-dokter vergelijkt herhaalprik met autogordel.

Vanaf het moment dat men in Nederland is begonnen met het injecteren met de zogenaamde “mRNA”, injecties is Ted van Essen, met regelmaat te zien in het tv-programma ‘Tijd voor Max’ en roept hij mensen op om de prik te halen. Nu vanaf de tweede helft van september de herhaalprik tegen corona weer wordt aangeboden, komt hij weer opdraven om Nederland van advies te dienen en zegt dat je de herhaalprik moet zien als een autogordel. “Vergelijk het met een veiligheidsgordel in de auto. Je draagt hem niet maar één keer, je draagt hem iedere keer. Je gaat niet maar één keer naar de sportschool om in conditie te blijven. Dit moet je blijven herhalen. Dat gewenningspatroon moeten we bij corona ook krijgen: het virus zal waarschijnlijk altijd onder ons blijven. We moeten onze afweer blijven trainen. Het vaccin werkt helaas niet eeuwig. Het is daarom ontzettend belangrijk om de prik te blijven herhalen om ernstige ziekte te voorkomen,” schrijft Van Essen op de website van de overheid.

“Je vraagt je toch af: waar is het misgegaan bij dergelijke mensen?” reageert neuroloog Jan Bonte. “Ja, ik weet, er zijn veel stupide mensen, maar deze man is toch wel de overtreffende trap voorbij. Van Essen is ook corona-vaccinatiearts bij de GGD regio Utrecht en voorzitter van de Nederlandse Influenza Stichting. Onderzoeksjournalist Thomas Bollen onthulde in 2021 al wie daar achter zitten.“De financiers zijn vier farmaceuten: Mylan, Sanofi, GSK en Seqiris. En de twee grootste sponsoren zijn toevallig ook de twee partijen die in Nederland de griepvaccins leveren,” schreef Bollen op Twitter. Een dergelijke vaccinverkoper is de omroep MAX arts, Ted van Essen. Hij durft het volgende te beweren: “Het merendeel van de mensen heeft “gewone” vaccinatiereacties: een dag niet helemaal lekker, een beetje pijn in de arm, misschien een beetje verhoging. Bij de eerste vaccinatie hadden veel mensen last van bijwerkingen. Slechts een heel klein deel van de bevolking reageert allergisch op het vaccin. Dat geldt ook voor de vernieuwde vaccins. De verschillen tussen de spike-eiwitten zijn beperkt.” Honderdduizenden ouderen zullen in de praatjes van Van Essen trappen. Als de MAX dokter het zegt, dan zal het wel goed zijn. Van Essen blijkt naast zijn werkzaamheden voor MAX en de overheid, nog een nevenfunctie te hebben bij een Europese lobbyorganisatie voor de vaccinindustrie. Zo lopen de lijnen! Ook Ab Osterhaus is hierbij aangesloten

(7) De berichtgeving van de NOS en andere media dat de nieuwe boostervaccins op klinische data van testen op mensen berusten is onjuist en in feite een grove leugen.

Mensen vertrouwen er onterecht op dat hun vertrouwen op deze vaccins gestoeld is op uitgebreid onderzoek. De wetenschappelijke website Science, en vele andere organisaties in de Verenigde Staten geven aan dat de boosters slechts op muizen getest zijn. DZN Media (Doe Zelf Normaal) heeft de schrijver van het NOS-artikel, Sander Zurhake, redacteur Gezondheidszorg, in een email gevraagd waar hij zijn bewering dat de Pfizer-booster op 1500 mensen van 55 jaar en ouder getest zijn en de Moderna-booster op 800 mensen van 18 jaar en ouder, vandaan haalt. Intussen vertrouwen mensen die de booster gaan halen erop dat het vaccin veilig is en uitgebreid op mensen getest is maar dat is een leugen want de boosters blijken alleen op muizen getest te zijn. Hoe kunnen autoriteiten overwegen om vaccins toe te laten zonder gegevens van proeven bij mensen? Het artikel in Science is slechts één van de vele valide bronnen die DZN Media heeft aangetroffen waarin bevestigd wordt dat de boosters van Moderna en Pfizer niet op mensen getest zijn. Bovendien is de data van de proeven die op muizen gedaan zijn volgens deze bronnen niet vrijgegeven.

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud