Uit het nieuws 25-07-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

(1) Palestijnse doodscultuur leert kinderen met wapens om te gaan en hoe Joden te vermoorden

(2) Groot-Brittannië wordt met regelmaat opgeschrikt door een golf aan seksueel misbruik van Britse meisjes door moslimverkrachters.

(3) De raadselachtige Beeldjes van Acámbaro en de Stenen van Ica tonen mensen samen met dinosaurussen

(4) De Nederlandse minister van gezondheid Ernst Kuipers gaat weer mensen pushen richting spuit

(5) Volgens dr. Naomie Wolf sterven veel baby’s omdat ze borstvoeding krijgen van geïnjecteerde moeders

 

(1) Palestijnse doodscultuur leert kinderen met wapens om te gaan en hoe Joden te vermoorden

De ‘veiligheidstroepen’ van de door de wereld zo gerespecteerde PLO-leider Mahmoud Abbas, zijn weer druk bezig met het trainen van kinderen vanaf zeven jaar om ze te leren hoe ze om moeten gaan met wapens en hoe Joden te vermoorden. Een hele generatie kinderen veranderen daardoor in volkomen gehersenspoelde fanatici volgepompt met intense haat. Dit soort opleidingen zijn trouwens niet van de laatste tijd want kinderen worden al jaren geleerd dat het vermoorden van onschuldige Joodse burgers waaronder Joodse vrouwen en kinderen de grootst mogelijke eer is en dat het tevens een eer is om als ‘martelaar’ een gewelddadige dood te sterven. De Westerse donoren zijn volledig op de hoogte maar gaan gewoon door deze terreurbende jaar na jaar te financieren zodat ze hun terreur kunnen consolideren en verder opvoeren. Zo heeft de Biden-administratie onlangs weer 500 miljoen dollar van de Amerikaanse belastingbetalers naar de PA overgemaakt.

Zie hier Biden met PA-terreurleider Mahmoud Abbas.

Geweld wordt door de “Bende van Ram-allah” en de terreurbewegingen in Gaza gezien als de ideale oplossing voor het conflict met Israël. De leeftijd speelt geen enkele rol wanneer het gaat om haar genocidale doelstellingen m.b.t. het Joodse volk te realiseren. Hoe jonger ze zijn des te beter werkt de hersenspoeling. Op de Facebook-pagina van de Fatah-commissie voor informatie en cultuur van 21 juni 2022 staat: “Onze strijd met de zonen van honden (dwz de Israëli’s) duurt lang en we hebben een jonge generatie nodig om daar mee door te gaan.”

Door middel van gezangen leren de jonge kinderen de terrorist te bewonderen die de meest dodelijke terreuraanslag tegen Israël leidde: Dalal Mughrabi. Samen met andere terroristen vermoordde ze 37 Israëli’s, waaronder 12 kinderen, in wat bekend staat als het bloedbad van de Coastal Road in 1978.

De terreuropleidingen van de PA-veiligheidstroepen, weerspiegelen wat Palestijnse Media Watch (PMW) al jaren aan de kaak steld – de promotie en verheerlijking van terreur en de ontkenning van Israëls bestaansrecht. Deze terreurkampen voor kinderen zou een ernstige zorg moeten zijn voor iedereen, maar het Westen en allerhande zogenaamde mensenrechten organisaties doen er het zwijgen toe. Die komen pas in actie wanneer ze Israël kunnen schofferen en demoniseren.

Elk jaar publiceert de secretaris-generaal van de Verenigde Naties een “zwarte lijst” van landen en entiteiten die “ernstige schendingen” van de rechten van kinderen begaan in de context van gewapende conflicten. Een van de oorspronkelijke categorieën is de rekrutering en inzet van kindsoldaten. De VN-organisatie die belast is met het toezicht op en de rapportage over deze ernstige schendingen is het Internationale Kindernoodfonds van de Verenigde Naties (UNICEF).

Palestinian Media Watch, heeft UNICEF tientallen voorbeelden aangereikt van misbruik, indoctrinatie en rekrutering door de PA van kinderen wiens missie het is om te haten , te doden en gedood te worden , maar deze feiten worden door UNICEF genegeerd.

 

De “Moloch cultus” waarbij in oude tijden kinderen werden geofferd, werd door de voormalige Palestijnse terreurbaas Jasser Arafat weer nieuw leven ingeblazen en door zijn opvolger ‘president’ Mahmoud Abbas verder doorgevoerd. Arafat noemde zijn kleine martelaren de "Generaals van de stenen " maar het waren beslist niet alleen stenen waarmee hij ze de straat opstuurde. Zo werd het 11 jarig jongetje Abdullah Quran op 16-03-2004 door Israëlische militairen opgepakt met in zijn schooltas een 10 kilo zware bom. Terroristen van de PA Fatah-Tanziem terreurbeweging hadden de jongen 1 dollar gegeven om het ‘pakje’ langs de Israëlische controlepost Hawara bij Sichem (Nablus) te loodsen en af te leveren bij een vrouw aan de andere kant. Het was de bedoeling, in geval van ontdekking, de bom die gevuld was met spijkers en schroeven, van afstand tot ontploffing te brengen met behulp van een mobiele telefoon. Toen de terroristen in de gaten kregen dat het jongetje ‘gesnapt’ was, probeerden ze de bom en de koerier op te blazen, maar dat mislukte. De jongen bleek een onschuldige speler in een horror scenario. Zie ook hier hoe een Palestijns kind op Israëlische militairen vuurt.

Een ander misselijkmakend voorbeeld speelde zich af op 24-03-2004. Ditmaal werd Hussan Abdu, een 14 jarig zwakbegaafd jongetje met een zelfmoordgordel op pad gestuurd om Israëlische militairen bij de controlepost Hawara op te blazen.

Hier de jongen Hussan Abdu die door de PA-doodscultuur op pad werd gestuurd.

De soldaten zagen hem komen en dwongen hem op zo’n 50 meter van de post te stoppen en zijn jas uit te trekken. De jongen bleek een springstofgordel met ca 8 kg explosieven bij zich te dragen. Met een robot van het leger werd hem een schaar aangereikt en werd hem gesommeerd de riemen door te knippen en de gordel af te leggen. De hele actie duurde 40 minuten en werd vastgelegd op video. Zo werd zijn leven, dat van de Israëlische militairen en dat van ca 200 Arabische arbeiders gered die bij de controlepost stonden te wachten om doorgelaten te worden. De Arabieren dankten de Israëlische militairen met een warm applaus voor hun redding.

De Al Aqsa Martelaren Brigades, de gewapende vleugel van de Al Fatahpartij, nam de verantwoordelijkheid op zich voor het sturen van de jongen. Ze hadden de jongen 100 Shekel (in die tijd 23 dollar) beloofd, rivieren vol honing en seks met 72 schone maagden in Allah’s fakeparadijs wanneer hij zich opblies. De “Bende van Ramallah” is zo trots op hun ‘martelaren’ dat ze minstens 100 woonwijken, scholen, wegen, stadions en evenementen naar zo'n 50 verschillende terroristen hebben vernoemd. In leerboeken op de basisschool staan teksten zoals 'Ik zie mijn dood en haast mij ernaar toe.' Desondanks gaat de wereldgemeenschap gewoon door met het financieel ondersteunen van dit terreurbroeinest waar al tientallen jaren officieel de vernietiging van Israël en de uitroeiing van de Joden wordt gepropageerd.

Over de hele strook van Gaza worden ieder jaar tijdens de zomervakantie, in zogenaamde zomerkampen getiteld de “pioniers van de bevrijding”, duizenden kinderen geleerd om Joden te haten en geïnstrueerd in alle vormen van terreur. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 7-15 jaar verspreid over honderden kampen. De kinderen worden getraind hoe ze Kassam raketten en granaten moeten afschieten, hoe ze bommen moeten maken, hoe ze met geweren moeten omgaan,  hoe springladingen moeten worden gelegd en hoe ze vanuit hinderlagen kunnen toeslaan en wat ze moeten doen wanneer ze een Israëli te pakken krijgen.  De teenagers liggen op spijkerbedden terwijl twee andere jongens op hun borst staan. Een negenjarige jongen zei ,,Niemand zal zich met ons kunnen meten wanneer wij kung fu meesters zijn geworden. Iedereen zal bang voor ons worden.”

Waar kinderen in het Westen lekker van hun vakantie genieten, krijgen kinderen in Gaza les hoe ze Israëli’s moeten vermoorden.

Het gaat de leiders in Ram-allah en in Gaza maar om één ding: oorlog en terreur tot de staat Israel vernietigd is en alle Joden zijn gedood. Om dit te bereiken wordt geen enkel middel geschuwd.

(2) Groot-Brittannië wordt met regelmaat opgeschrikt door een golf aan seksueel misbruik van Britse meisjes door moslimverkrachters.

Op 12 juli 2022 is bekend geworden dat in de Engelse stad Telford meer dan duizend jonge meisjes van soms elf jaar en jonge vrouwen jarenlang seksueel zijn misbruikt. Deze zaak is er één uit een hele reeks verkrachtingszaken gepleegd door voornamelijk Pakistaanse moslimverkrachters. De Britse autoriteiten hebben er jarenlang alles aan gedaan deze misdaden weg te moffelen bevreesd om van racisme te worden beschuldigd. Pakistaanse moslims konden zelfs openlijk hun gang gaan omdat de Britse politie moslimverkrachters moest laten lopen. Een gespecialiseerd team dat wat aan de verkrachtingen moest gaan doen werd zelfs opgeheven als gevolg van bezuinigingen. Na jaren van officieel zwijgen van de overheden werd begin september 2014 bekend dat tussen 1997 en 2013 tenminste 1400 blanke meisjes in de Engelse stad Rotherham, 10 jaar lang door Pakistaanse verkrachtingsbendes gedrogeerd, verkracht en tot prostitutie werden gedwongen.

Toen de eerste gruwelijke gegevens begin 2018 naar buiten kwamen reageerde het land in een golf van verontwaardiging en beschuldigde men de betrokken autoriteiten zich niet om de slachtoffers te hebben bekommerd maar de daders te hebben beschermd. De blanke misbruikte meisjes werden door de islamitische daders uitgemaakt voor “sletten, hoeren, vuilnis, die je in hun onwaardigheid als een stuk vee willekeurig kunt gebruiken en zonder scrupules kunt uitbuiten.”

How the net closed on Oxford's grooming gang - BBC NewsOxford verkrachtingsbende

De Daily Mail meldde op 29 januari 2013 dat een 18-jarige moslim uit het Engelse Birmingham die een 13-jarig meisje verkrachtte, werd vrijgesproken nadat de rechter vernam dat de jongen een islamitische opvoeding genoten had. De jongen zou hierdoor niet beter weten dan dat vrouwen ‘waardeloos’ zijn. De jongen, Adil Rashid, verklaarde dat hij door zijn opvoeding niet voldoende op de hoogte kon zijn van de Engelse wetgeving. Hij wist hierdoor niet dat seks met een minderjarige verboden is. Ook zou hij dankzij zijn opvoeding in de veronderstelling verkeren dat vouwen niets waard zijn; hij verteld dat hij op school leerde dat vrouwen ‘niet meer waard zijn dan een lolly die op de grond gevallen is’. Net als in andere gevallen keken de autoriteiten ernaar en deden niets. Rechercheurs kregen zelfs het bevel om op zoek te gaan naar blanke daders, ondanks het feit dat reeds bekend was dat de daders Pakistaanse moslims waren. ‘Ons werd gezegd om te proberen andere etniciteiten te pakken,’ zei een agent.

Volgens officiële informatie werden in 2019 bijna 19.000 kinderen slachtoffer van seksueel misbruik door voor een deel mannen van Pakistaanse herkomst. Veel slachtoffers van misbruik vinden zichzelf later terug in de klauwen van mensenhandelaars. Het gaat niet alleen om Pakistaanse verkrachtingsbendes. Ook Somalische mannen leiden seksbendes waarbij jonge meisjes – enkele van hen niet ouder dan 13 jaar worden misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen.

 

Screenshot_11Somalische verkrachtingsbende

Zo hebben 13 Somalische mannen tussen de 20 en 24 jaar zich voor de rechtbank moeten verantwoorden wegens verkrachting, seks met kinderen, kinderprostitutie en drugsdelicten. De slachtoffers gingen voor weinig geld van hand tot hand onder de bendeleden en met alcohol, drugs of geschenken voor de seks met oudere mannen beloond. Enkele meisjes werden overgehaald met het argument dat het bij de Somalische cultuur en traditie zou horen dat mannen onder elkaar hun vriendinnen ruilen. Acht mannen werden inmiddels tot gevangenisstraffen tussen 18 maanden en 13 jaar veroordeeld. Een van de mannen, die veelvuldig jonge meisjes verkrachtte, zei voor de rechtbank tijdens zijn proces dat de massaverkrachting van vrouwen bij de Somalische cultuur hoort en dat dit een “religieuze plicht” is.

In Britse kranten en televisie wordt de islam afgespiegeld als een religie van vrede, oprechtheid, moraliteit, zelfdiscipline en gezinswaarden, die helaas een beetje besmet is met ‘enkele’ fundamentalisten. De praktijk laat echter heel wat anders zien.

 

3) De raadselachtige Beeldjes van Acámbaro en de Stenen van Ica tonen mensen samen met dinosaurussen

 

De meeste reguliere paleontologen en geologen plaatsen dinosaurussen op de tijdlijn van de aarde rond 220 miljoen en 65 miljoen jaar geleden, tijdens het Mesozoïcum. Het lijkt er echter op dat dinosauriërs en mensen ooit naast elkaar hebben geleefd. De Acámbaro-beeldjes en de Stenen van Ica zijn een voorbeeld van dit fenomeen. Op de stenen van Ica zijn tekeningen van prehistorische vissen, dinosaurussen en Indianen te zien die geavanceerde gereedschappen gebruiken.

 

Het gaat inmiddels om een enorme verzameling van meer dan 15.000 stenen waarvan een heleboel gegraveerd zijn met onmogelijke scènes. Het gaat om afbeeldingen van dinosaurussen zoals de triceratops, stegosaurus, apatosaurus en menselijke figuren op de ruggen van vliegende pterodactylussen. Nog verrassender waren afbeeldingen van mensen die dinosaurussen doden. De stenen zijn gemaakt uit andesiet, een zeer hard mineraal dat moeilijk met primitieve hulpmiddelen te bewerken is.

 

In Acámbaro, een stadje in Mexico, heeft in 1945 de Duitser Waldemar Julsrud een ontdekking gedaan die zeldzaam genoemd mag worden. Hij ontdekte bij opgravingen aan de voet van de Siërra Madre, in totaal 32.000 keramieken beeldjes van een volkomen onbekende stijl. De beeldjes stellen dieren voor waaronder Sauriërs, Reptielen, Kamelen, en menselijke figuren. De Sauriërs worden vergezeld door mensen die in een goede verstandhouding met deze dieren lijken te leven. Diverse prehistorici die de zaak onderzochten kwamen tot de conclusie dat de beeldjes van zeer recente datum waren, bedrog dus, opgezet door de Mexicaan Odilon Tinajero en zijn zoons.

 

Een dergelijke opzet te veronderstellen is echter dwaasheid want dan zouden de Tinajero,s een onvoorstelbaar voorstellingsvermogen moeten hebben gehad en een diepgaande kennis van zoölogie en paleontologie, om maar een paar voorbeelden te noemen. Nee, de beeldjes lijken te zijn gemaakt in een tijd dat de Sauriërs nog op de aarde leefden. Bovendien bleek uit laboratorium onderzoek, na herhaalde proeven dat ze duizenden jaren oud zijn. De beeldjes van Acámbaro werden hierop authentiek verklaard, maar desondanks zijn de "hogepriesters" van de archeologie doorgegaan met ze in diskrediet te brengen. Daarnaast zijn er ook enkele vreemde beeldjes waarvan veel mensen zeggen dat ze op vliegende schotels en zelfs buitenaardse wezens lijken.

 

‘Flying Saucer’ and humanoid figurines from the Acámbaro collection. Flying Saucer’ and humanoid figurines from the Acámbaro collection. ( The Greater Picture )

 

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ en vaccinatiezwendel

 

(4) De Nederlandse minister van gezondheid Ernst Kuipers gaat weer mensen pushen richting spuit

Alsof er helemaal niets aan de hand is, alsof er nog geen doden genoeg zijn gevallen-en diverse gevaccineerden met blijvende lichamelijke klachten worden geconfronteerd, roept Ernst Kuipers, sinds 10 januari 2022 minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Rutte IV, de Nederlanders weer op de experimentele rotzooi die ze vaccins noemen te gaan halen. Hij heeft het RIVM en de GGD gevraagd zich voor te bereiden op een nieuwe vaccinatiecampagne.

Maar de Nederlanders hebben het kennelijk helemaal gehad met vaccinaties, blijkt uit een rapport van de Rijksoverheid. Uit de campagne-effectmonitor van 7 juli 2022 die is uitgevoerd in opdracht van de overheid, blijkt dat zeven op de 10 mensen die nog geen boosterprik hebben gehad, niet van plan zijn om die te halen. De voornaamste reden om geen boosterprik te nemen, is dat men ‘klaar is met al die vaccinaties’. Andere redenen zijn vertrouwen op het eigen immuunsysteem, twijfel over de veiligheid, twijfel over de effectiviteit, angst voor langetermijneffecten en angst voor bijwerkingen.

 

Nog steeds weet Kuipers bij een deel van de bevolking de gifprik te verkopen als een ‘veilig en effectief’ coronavaccin terwijl er wereldwijd inmiddels honderdduizenden mensen na de prik zijn overleden en miljoenen blijvende schade hebben opgelopen, zoals uit diverse onderzoeken is gebleken.

 

Kuipers heeft de GGD de opdracht gegeven te starten met het werven en opleiden van personeel voor de uitvoering van de nieuwe campagne en zich voorbereiden om 500.000 vaccinaties per week te zetten.Kuipers zegt er dit keer wel bij niet aansprakelijk gesteld te willen worden voor de eventuele gevolgen.

 

De recente krantenadvertentie van de overheid over het halen van een herhaalprik laat zien dat onze overheid, niettegenstaande toenemende kennis over ernstige bijwerkingen, de bevolking blijft aanmoedigen om de volslagen nutteloze maar gevaarlijke herhaalprik te nemen. Opnieuw herhalen Kuipers en trawanten dat iemand die met de fake-PCR-test positief wordt bevonden, weer wordt gerekend als ‘coronapatiënt’. Feiten en waarheid zijn niet langer de criteria voor het bepalen van iemands standpunt over een kwestie in de maatschappij van vandaag. 

 

(5) Volgens dr. Naomie Wolf sterven veel baby’s omdat ze borstvoeding krijgen van geïnjecteerde moeders

 

In het boek van dr.Naomie Wolf The Bodies of Others: The New Authoritarians, COVID-19 and the War Against the Human,” dat eind mei 2022 is uitgekomen, is veel gedocumenteerd over vrouwen die een miskraam hebben gehad, baby’s die ziek worden en sterven omdat ze borstvoeding krijgen van geïnjecteerde moeders. Dat blijkt volgens Wolf uit gegevens van meer dan 230 van de 270 zwangere vrouwen die deelnamen aan klinische onderzoeken van Pfizer, die zijn verdwenen. De baby’s van 28 van de resterende 36 vrouwen zijn overleden tijdens de klinische onderzoeken van Pfizer, benadrukt Wolf. Verder deelt zij de informatie van de Israëlische journalist Etana Hecht over drie studies waaruit blijkt dat in landen als Canada en Schotland sprake is van een schrikbarend hoge babysterfte. De door de rechtbank afgedwongen vrijgave van Pfizer-documenten met studieresultaten en informatie over de coronavaccins die Pfizer -75 jaar achter slot en grendel had willen houden- zijn de schokkende getuigenis van onvoorstelbare gewetenloosheid en opperste samenzwering. Het is bekend dat er steeds meer berichten van over de hele wereld komen dat zwangere vrouwen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus hun kinderen verliezen.

 

Het verband met vaccinatie wordt tot nu toe echter ontkend en zelfs niet onderzocht. In Groot Brittannië daalde het aantal geboorten tussen februari 2021 en februari 2022 met 10%. De afname is direct te koppelen aan het stijgende aantal vrouwen dat zich met de gifspuit hebben laten injecteren. Dit komt neer op een misdaad tegen de menselijkheid. Misdadig, is ook wat cardioloog en internist Peter McCullough zegt. In een uitzending op 10 april 2022 op Newswars.com waarschuwde McCullough dat het totale aantal doden als gevolg van  injectie hoger zou kunnen zijn dan de gevolgen van sommige oorlogen. Daar voegt hij nog aan toe dat “86% van de meldingen gedaan wordt door een dokter, een verpleegster, of een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die denkt dat het vaccin het probleem veroorzaakt heeft.”

 

Begrafenisondernemer John O’Looney uit de Engelse stad Milton Keynes hoort van collega’s dat er op dit moment heel veel baby’s sterven. Hij spreekt van ‘ongekende aantallen’.Eén van zijn collega’s, Wesley, liet eerder weten dat er zoveel baby’s sterven dat de lichaampjes worden bewaard in koelcellen die bedoeld zijn voor volwassenen. Onlangs ging hij naar een crematorium, waar op het informatiebord de namen stonden van baby’s die waren overleden. O’Looney sprak een medewerker van het crematorium en die zei dat ze rechtstreeks van het ziekenhuis naar het crematorium gaan. Er komt dus geen begrafenisondernemer meer aan te pas. “Het wordt stilgehouden.”Hij zei verder dat de dode baby’s per zes of acht worden binnengebracht. “De rillingen lopen over mijn rug bij die aantallen. Jaren geleden kwamen er één, twee of drie per maand binnen. Normaal gesproken sterven er bijna geen baby’s. Dus als ze per zes of acht worden binnengebracht, is er iets heel erg mis.”

 

Er zijn een heleboel mensen die de Covid-19 p(landemie) promoten en agressief meehelpen de vaccinatiecampagne aan het publiek te verkopen, zelfs nu is komen vast te staan dat zelfs de eerste proeven met het ‘vaccin’ frauduleus zijn. Zij hebben de burgers voorgelogen, hen overstelpt met propaganda, gegevens gemanipuleerd en veiligheidssignalen genegeerd. Top deskundigen die de noodklok luiden worden gecensureerd en zelfs bedreigd met zware boetes als ze hun mond niet houden. Alle doden en gewonden negerend zijn de verantwoordelijken gewoon doorgegaan met vaccineren terwijl dat ogenblikkelijk gestopt had moeten worden. Er zijn geen woorden voor de schade te beschrijven wat frauduleus vaccins worden genoemd. 

Franklin ter Horst

e-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud