Uit het nieuws 23-08-2021

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

Patholoog Roger Hodkinson spreekt van een ‘gestoorde episode uit de menselijke geschiedenis’

 

De befaamde Canadese patholoog Roger Hodkinson directeur van het biotechnologie bedrijf Western Medical Assessments, heeft zich in een interview met RAIR Foundation USA fel uitgesproken tegen de coronavaccins. Hodkinson noemt ze experimenteel, gevaarlijk en dat ze leiden tot allerlei complicaties. “Mensen worden op machiavellistische wijze (wanneer het doel de middelen heiligt) geïntimideerd om ze te halen.” Hij waarschuwde ook voor mogelijke lange termijn gevolgen. “Bij tweederde van de gevaccineerden treden bloedstolsels op, die kunnen leiden tot hartfalen of dementie. Ook kunnen de vaccins de vruchtbaarheid nadelig beïnvloeden.” Hij sprak van een ‘ongelooflijk gestoorde episode uit de menselijke geschiedenis’.

 

Hodkinson haalde in november 2020 ook al het nieuws toen hij zei dat mensen ‘om de tuin worden geleid’ door hun overheid en dat het coronavirus niet erger is dan een ‘stevige griep’. Hij noemde het Westerse coronabeleid ‘totaal ongefundeerde hysterie’, en  sprak van ‘de grootste hoax die ooit tegen het nietsvermoedende publiek werd uitgevoerd.Het is politiek die geneeskunde bedrijft, aangewakkerd door de media en dat is een zeer gevaarlijk spel.’

 

Patholoog Roger Hodkinson

 

Hij zegt dat de waarheid op brute wijze de kop ingedrukt wordt door de mainstream media. “Ze liegen elke avond tegen je op de televisie” en voegde toe dat de sociale media op grote schaal censureren en dat de waarheid alleen via alternatieve media naar buiten komt. Ook artsen liegen tegen je, benadrukte de patholoog. “Ze houden laf hun mond en laten inkomen prevaleren boven ethiek”.

 

Tijdens de Stop the Shot conferentie die op 4 augustus live werd uitgezonden door America’s Frontline Doctors en LifeSite News zei Hodkinson:“Dit is een horrorshow zonder weerga, de ergste in de geschiedenis van de geneeskunde.” Maar er is hoop: “De dominostenen beginnen te vallen en als het stof neerdaalt, zullen reputaties worden verwoest omdat dit van begin tot eind een hoop leugens is geweest.” Hodkinson denkt dat er een moment komt waarop de massa zal inzien hoe ze gemanipuleerd is. “Het volk zal dit verschrikkelijke moment uit de medische geschiedenis niet vergeten als de waarheid naar buiten komt. Mainstream media en social media kunnen proberen de realiteit te verdoezelen, maar de waarheid zal zegevieren.”

 

Factcheckers zetten Hodkinson weg als een pseudowetenschapper, antivaxer en verkondiger van complottheoriën, maar dat blijkt tegenwoordig normaal te zijn. Mensen die de waarheid verkondigen moeten nu eenmaal belachelijk gemaakt worden. 

Hoe het kwaad steeds verder om zich heen grijpt

De praktijk zal uitwijzen dat de tirannie onverminderd door gaat en er in de loop van het najaar nieuwe dwangmaatregelen zullen worden ingevoerd met het argument dat er nog teveel mensen ongevaccineerd rondlopen en verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het Deltavirus of welke virus dan ook. Ook zijn ze van plan om vanaf 20 september ‘mystery guests’ (lees de nieuwe Gestapo) in te zetten in de horeca om te controleren of testen voor toegang wordt nageleefd. De Jonge riep de Nederlanders voor de zoveelste keer om zich te laten vaccineren: “1½ jaar heeft het virus ons in de greep, om uit de greep te komen moeten zoveel mogelijk mensen de keuze maken voor vaccinatie. Plan je (genmanipulatie) prik” aldus de schoolmeester die sinds de Corona-Psyop op het Nederlandse volk is losgelaten en die zichzelf matigt verstand van gezondheid te hebben. Hij liet in juni al weten extra Moderna-vaccins in te kopen voor de komende jaren.

In 2006 werd de griepprikcampagne in Nederland opgeschort na 4 overlijdens nu gaat het prikken gewoon door. Ondanks deze cijfers blijft De Jonge het vaccineren promoten als het “beste wat ons kan overkomen.” De waarheid is dat de gevaccineerden onderdeel zijn van een experiment, zegt Arts Vladimir ‘Zev’ Zelenko in de Stew Peters Show.

Genome Editing: Die Zukunft der GentechnikGenmanipulatie

De experimentele Covid-19 genmanipulatie injecties moeten er koste wat kost worden doorgedrukt, maar wat ze aan het doen zijn is  onethisch, immoreel, illegaal, onaanvaardbaar en gevaarlijk omdat de vaccinaties nog tot eind 2023 in een experimentele fase zitten. Nederland is net als de andere landen een testlaboratorium. Dit is beslist niet aanvaardbaar in de wereld van de geneeskunde. Het bedrog is groots en alomvattend en er wordt sinds het begin van de vaccinatiecampagne iets heel elementairs verzwegen over de dramatische gevolgen die de vaccinaties tot dusver hebben gehad. De campagne - laat je vaccineren, red jezelf, red het land, is niets anders dan volksverlakkerij en het schenden van mensenrechten.  .

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud