Uit het nieuws 22-06-2020

 

Door: Franklin ter Horst

Qatar financiert islamitische terreur in Europa

Uit vertrouwelijke documenten blijkt dat het islamitische oliestaatje Qatar in het geheim miljoenen uitgeeft voor de islamisering van Europa. Zo is er 120 miljoen euro geÔnvesteerd in maar liefst 140 projecten in Europa waaronder tientallen moskeeŽn en meer dan 90 Moslimbroederschap centra en islamscholen.De Britse krant The Times bevestigde dat de Qatarse 'Al-Rayan'-bank in Groot-BrittanniŽ betrokken was bij het verlenen van financiŽle diensten aan terroristische organisaties in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast worden er miljoenen euroís gestoken in het ondersteunen van terroristische en extremistische operaties in Europa. Zo heeft Qatar in november 2019 71 miljoen euro gedoneerd via de Qatar Charity Foundation aan de leiders van de Moslimbroederschap in Europa onder het mom van liefdadigheid. Het motto van deze terreurbeweging luidt: "Allah is ons doel, de Koran is onze grondwet, de Profeet onze leider, strijd onze weg, en dood voor Allah onze hoogste aspiratie." Het doel van de Moslimbroederschap is om seculiere democratische regeringen te vervangen door een islamitisch kalifaat onder de sharia. De Europese leiders kijken de andere kant op want Qatar is een belangrijke handelspartner en bondgenoot en dat willen ze natuurlijk zo houden.

 

De Qatarse leider Tamin bin Hamad al-Thani.

 

Qatar huisvest ondermeer Yusuf al-Qaradawi, de onbetwiste geestelijk leider van de Moslimbroeders buiten Egypte. Deze moslimextremist staat onder meer bekend om zijn haatpredikingen op de extremistische moslimzender Al-Jazeera waarbij hij een miljoenenpubliek bereikt. Zo verkondigd hij dat Allah de Joden heeft gestraft met de Holocaust en is hij voorstander van het plegen van zelfmoordaanslagen in IsraŽl.

 

Qaradawi maakt ook gebruik van internet, Twitter en facebook, om de moslims wereldwijd op te hitsen en zich klaar te maken voor de jihad. Het is een extremist die de massa weet te mobiliseren en gebruikt al deze netwerken om de oprichting van een wereldwijde islamitische Unie te propageren en het Westen te destabiliseren. Ook roept hij met regelmaat op de Joden tot de laatste man uit te roeien en prijst hij Hitler voor de vernietiging van het Joodse volk.

 

Ook geeft Qatar miljarden dollars uit om in het Amerikaanse onderwijssysteem te infiltreren. Zo heeft het daarvoor maar liefst ruim 1.5 miljard dollar in 28 Amerikaanse universiteiten gestoken. Qatar is daarmee een van de meest productieve buitenlandse financiers in de VS.

 

In Nederland zijn de Rotterdamse Essalam Moskee, de grootste van Nederland, en islamitisch centrum De Middenweg in handen van de Moslimbroederschap extremisten. Banden zijn er ook met kleinere moskeeŽn en Palestijnse pro-Hamas- organisaties. Hun ideologische invloed begint gestaag toe te nemen vooral door de groeiende macht van hun bondgenoot Turkse dictator Recep Tayyip Erdoğan.

Qatar is in 2022 gastland van de 22e editie van het FIFA wereldkampioenschap voetbal. De keuze voor Qatar leidde tot heel wat mondiale tegenstand temeer omdat in juni 2014 de Britse krant 'The Sunday Times' meldde dat stemgerechtigde FIFA-leden zijn omgekocht om op Qatar te stemmen. Er zijn negen nieuwe stadions gebouwd en drie bestaande stadions gerenoveerd. Daarvoor zijn honderdduizenden gastarbeiders aangetrokken uit onder meer India, Nepal en de Filippijnen die onder erbarmelijke omstandigheden aan het werk zijn gezet en als slaven in dit racistische land zijn behandeld. Door levensgevaarlijke arbeidsomstandigheden hebben honderden van hen het leven verloren. Zie ook hier.

De slaven van Tamin bin Hamad al-Thani.

Ze woonden in smerige barakken waar het ongedierte in rondkroop, zonder fatsoenlijk sanitair en zonder airco, soms met twaalf man in een ruimte en dat bij een hitte van 50 graden Celsius. Ondanks felle kritiek en daarop volgende beloften hier wat aan te doen, ging de uitbuiting van de arbeiders gewoon door en dat zeven dagen per week. Zo werden ze tot op het bot uitgebuit. Van velen die weg wilden om dit slavenbestaan te ontvluchten werden de paspoorten afgepakt en kregen hun loon niet uitbetaald omdat er werd gevreesd dat ze anders de benen zouden nemen. Ze werden met beloftes van goede lonen en prima omstandigheden naar Qatar gelokt maar werden op grove schaal uitgebuit.

Ondanks de meer dan schandalige behandeling van deze gastarbeiders besloot de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties (UNHRC) op 21 oktober 2014 dat Qatar hun gelederen mocht komen versterken. Een regelrechte aanfluiting gezien de wandaden van dit bewind. De UNHRC moet doorgaan voor Ďonafhankelijkí en Ďwaarheidsgetrouwí maar dat is totaal niet aan de orde want sinds 2006 is het nog steeds praktisch alleen IsraŽl wat hun agenda domineert alsof er geen andere problemen in de wereld zijn. Geen enkel land in de wereld wordt zo gediscrimineerd als IsraŽl. Het zijn nog steeds de grootste mensenrechtenschenders die in deze club de dienst uitmaken. Deze Mensenrechtenraad is niets anders dan een politiek orgaan dat zich ten doel heeft gesteld, de positie van IsraŽl verder te ondermijnen. Of het nu gaat om de UNHRC, de UN Security Council, de United Nations Relief and Works Agency (UNRWA) of de United Nations Educationel Scientific and Cultural Organisation (UNESCO),allemaal houden ze zich bezig met het demoniseren van IsraŽl.

Duitse krant Bild zegt dat lockdown een enorme vergissing is

Nauwelijks te geloven maar toch is er tenminste ťťn belangrijk erkend nieuwscentrum dat de waarheid over de lockdown durft te vertellen. Europa's bestverkochte krant het Duitse ďDas BildĒ laat zien dat er ook nog andere meningen bestaan dan die van de machthebbers met in hun kielzog de leugenachtige mainstream media. De krant zegt dat de Lockdown een enorme vergissing is verwijzend naar zeven bekende intellectuelen die kritiek hadden op de officiŽle reactie van de Duitse regering. Specialisten met een andere mening worden genegeerd. De intellectuelen uiten ook kritiek op de beslissing van de overheid de grondrechten van burgers ter zijde te schuiven, het platleggen van het openbare leven te rechtvaardigen en de ernstige inmenging in de vrijheden van de burgers. Ook in Nederland worden bekende intellectuelen de mond gesnoerd of zelfs belachelijk gemaakt.

Prof. Klaus PŁschel, een gerespecteerde patholoog en hoofd van het Instituut voor Forensische Geneeskunde in het Universitair Ziekenhuis van Hamburg, stelt dat ďCOVID-19 uiteindelijk een virale ziekte is zoals griep, die in de meeste gevallen onschadelijk is en alleen dodelijk is bij onderliggende ziektes. "Het is belangrijk om naar de nasleep van de epidemie te kijken om te zien of COVID-19 echt de doodsoorzaak was", merkt PŁschel op. ďVan de ongeveer 180 overledenen met het coronavirus die we hebben onderzocht, leden allemaal in ernstige mate aan reeds bestaande aandoeningen en waren in ieder geval gestorven.

De Duitse Prof: Klaus PŁschel

Professor Stefan Homburg van de Universiteit van Hannover, een voormalig adviseur van de federale regering, is het ermee eens dat het aantal doden in Duitsland op geen enkele manier de sluiting van het land rechtvaardigen. "Met de afsluiting hebben de federale en deelstaatregeringen een grote fout gemaakt. De schade neemt elke dag toe, alle verboden moeten onmiddellijk worden opgeheven. Lege voetbalstadions en halflege restaurants zijn voor niemand waardevol." Professor Hans-JŁrgen Papier, voormalig president van het Federale Constitutionele Hof, zei van zijn kant dat het debat te kort was en staatsinterventies te ver gingen. Er had een breder en gedetailleerder parlementair en openbaar debat moeten plaatsvinden om de consequenties ervan duidelijk in beeld te brengen. Dat is allemaal niet gebeurd.

 

Net als in Duitsland is er ook in Nederland geen echt debat over de maatregelen gevoerd. Ze zijn op een dictatoriale manier afgedwongen. Ook de Nederlandse regering onder leiding van Mark Rutte heeft krankzinnige maatregelen genomen zonder diverse echte deskundigen te raadplegen over de mogelijke gevolgen. ďBlijf in huis en houdt 1Ĺ meter afstand anders volgen er zware boetesĒ. Vrijheidsberoving zonder wettelijke basis! Dictatuur in wording!

De idolen van de Europese Unie in Ramallah roepen op tot het vermoorden van Joden

Palestinian Media Watch (PMW) meldt dat de landrovers in Ramallah haar onderdanen blijft aanzetten tot het plegen van geweld tegen Joden. Daarvoor gebruiken ze de laatste tijd onder meer muziekvideo's die worden uitgezonden op door de regering gecontroleerde televisie. Een van de muziekvideo's roept kijkers op om "de glorie van Khaybar te herstellenĒ als een bedreiging aan het adres van het Joodse volk dat ze hun komende nederlaag en slachting door moslims moeten verwachten.Ē Khaybar is een oase die ongeveer 150 kilometer ten noorden van Medina in Saoedi-ArabiŽ ligt. Voor de komst van de islam werd deze plaats door Joden bewoond. Khaybar is vooral bekend geraakt door de Slag bij Khaybar, die hier heeft plaatsgevonden. Tijdens deze slag, in het jaar 628, veroverde de profeet Mohammed Khaybar op de Joden. Het fort bij Khaybar, waar de Joden zich tijdens de slag terugtrokken, bestaat nog steeds. Veel Joden werden hier door Mohammed en zijn volgelingen vermoord.

De oase van Khaybar gezien vanuit de bergen met dadelpalmen en linksboven de beide andere voormalige joodse forten

 

Een andere videoclip zeggen zangers dat ze ten dienste staan van de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem, dat ze de dood niet vrezen en hun bloed als een Ďfakkelí zal zijn. Naast deze videoclips gaat het opruien van de leiders in Ramallah onverminderd door. Ze noemen stenengooiers ďpeaceful protestors.Ē

 

De landrovers in Ramallah profiteren ook weer ten volle van de Wuhan-virus crisis om tot moord op Joden aan te zetten. Sinds het uitbreken van deze pandemie hebben veel invloedrijke Palestijnen de leugen verspreid als zou het Wuhan-virus een product van IsraŽl zijn. Het virus zou als biologisch wapen opzettelijk in de Palestijnse gebieden verspreidt zijn. Dit soort laster wordt verspreid door de hele top van de ďBende van RamallahĒ. Zo lanceerde premier Muhammad Shtayyeh een campagne om deze opruiing te stimuleren, en bijna onmiddellijk daarna gaven andere hoge functionarissen, waaronder regeringswoordvoerder Ibrahim Milhem, de gezondheidsminister en burgemeesters, allemaal soortgelijke verklaringen af. Ze beweren dat IsraŽl het virus opzettelijk verspreid via nabijgelegen geÔnfecteerde Joodse inwoners en via geÔnfecteerde Palestijnse arbeiders die terugkeerden van hun werk in IsraŽl.

 

Het ophitsen tot haat en geweld is een belangrijk wapen van de landrovers in Ramallah en de doodscultuur Hamas in Gaza. Kinderen die onder het bewind van Mahmoud Abbas vallen, wordt met de paplepel ingegeven dat het een grote eer is onschuldige IsraŽlische burgers te vermoorden. De schoolboeken staan er vol, sportvelden, straten en pleinen zijn genoemd naar moordenaars met bloed aan hun handen. Dag na dag krijgen de bewoners te horen dat IsraŽl "Palestina" bezet houdt en worden ze aangemoedigd gewelddaden te plegen.Opruiing is ook bedoeld om de volgelingen voor te bereiden op een volgende intifada.Voorbeeld is de door terreurmiljardair Jasser Arafat georkestreerde 2e intifada. Oorlogsmagazijnen waren al ruim van tevoren ingericht met wapens en munitie, met voedsel, water en olie en generatoren.

 

De beide broeders in het kwaad: Jasser Arafat en Mahmoud Abbas

 

De bevolking werd in de media en in moskeeŽn opgehitst tot het aangaan van een gewelddadige confrontatie met IsraŽl waardoor de zaak volledig escaleerde. "Revolutie tot de overwinning" klonk de alom gehoorde kreet en oorlog aan de zionistische bezetter. En geheel volgens planning stuurde Arafat zijn hellehonden de straat op om IsraŽliís te vermoorden. Ook de christenen moesten het ontgelden.

 

Christelijke begraafplaatsen werden verwoest, telefoonverbindingen naar kerken doorgesneden christenen uit hun huizen verdreven, vermoord, verkracht, stelselmatig vervolgd, gemolesteerd en geÔntimideerd. Met name de Fatah-Tanziem terreurbeweging onder leiding van Marwan Barghouti zaaide tussen 2000-2002 doodsangst onder de christelijke bevolking van onder meer Bethlehem en Beit Jala, een dorp nabij Bethlehem.

 

Er is in de daarop volgende jaren helemaal niets veranderd. De moordzucht straalt er nog steeds van af en de opruiing gaat non-stop door. IsraŽlische militairen worden routinematig "nazi's" en de IsraŽlische premier met "Hitler" vergeleken. Generaties Palestijnen zijn opgevoed met dit soort hersenspoeling en het maakt vrede met IsraŽl onmogelijk. Wat zullen de leiders van EuroBabel weer trots zijn op hun helden in Ramallah.

 

Franklin ter Horst