Uit het nieuws 22-02-2021

Door: Franklin ter Horst To translate my newsletter into different languages, click here

Bij het online gaan van deze nieuwsbrief waren de door mij gebruikte bronnen nog te openen. Maar door de alsmaar toenemende censuur kunnen sommige bronnen inmiddels verwijderd zijn.

De machthebbers en hun trawanten hebben echte wetenschap en humaniteit in de ban gedaan

 

Health Impact News schrijft dat tienduizenden artsen, verpleegkundigen en vele andere medische beroepsbeoefenaren over de hele wereld actie ondernemen om de misinformatie te bestrijden die wordt verspreid door regeringen en door de regering gecontroleerde media die valse propaganda blijven publiceren over Covid. De wereld is aan het ontwaken. De overgrote meerderheid van medische beroepsbeoefenaren wereldwijd lijkt het er nu over eens te zijn dat de Covid “pandemie” en de overheidsmaatregelen die nog steeds worden uitgevoerd als reactie op Covid, veel meer schade veroorzaken dan Covid zelf. Ook zijn ze van mening dat Covid nauwelijks erger is dan een gewoon griepseizoen.

 

Naturalnews meldt dat de PCR-test, niet alleen onbetrouwbaar is maar bovendien ook nog gevaarlijk: “De beste manier om zoveel mogelijk mensen vrijwillig richting corona vaccinatiespuit te duwen is door te testen, heel veel te testen. Het was natuurlijk nooit de bedoeling om een test te gebruiken die daadwerkelijk een gevaarlijk virus kon opsporen. Want, als die er wel geweest zou zijn, dan zou blijken dat de hele Covid-19 één grote leugen is.” Wetenschappelijk gezien kan de PCR-test geen infectie aanduiden en wordt het misbruikt als basis van talloze onwettige maatregelen.

 

Met de gehanteerde fake PCR-test maakt men een schandalige inbreuk op onze lichamelijke integriteit. Alle maatregelen, van slavenmaskers tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. De machthebbers en hun trawanten hebben wetenschap en humaniteit in de ban gedaan. Ze hebben een maatschappij gecreëerd die behalve de machthebbers en hun marionetten, niemand wil.

Volgens Hugo de Jonge is het Covid-19 vaccin het beste wat ons kan overkomen

Hugo de Jonge omschrijft het covid-19-vaccin als 'het beste dat ons kan overkomen'. Even een prikkie halen en klaar is kees. Tienduizenden reeds gevaccineerden zullen daar een andere mening over hebben. Zij zijn blijvend invalide, levensbedreigend gewond, of overleden waaronder de 28-jarige Sara Stickles. Zie hier meer van dit soort resultaten. De Britse overheid heeft een schokkend rapport gepubliceerd over de bijwerkingen van de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca. De prik van Pfizer resulteerde tot 24 januari in 49.472 bijwerkingen. Het vaccin van AstraZeneca leverde 21.032 bijwerkingen op.

Dankzij het Pfizer-vaccin zijn vijf mensen blind geworden en nog eens 31 mensen slechtziend. In totaal zijn er tot dusver 634 oogaandoeningen gemeld. Daarnaast hebben 21 gevaccineerden een beroerte gekregen. Alsof dat nog niet genoeg is, staan er in het rapport ook 59 meldingen van sterfgevallen en zeven meldingen van plotseling overlijden. Dat zijn dus zeven mensen die meteen zijn gestorven nadat ze de prik hadden gekregen. Vaccineren zal niet voldoende zijn om een eind te maken aan de pandemie zegt de trekpop van Bill Gates, Tedros Adhanom Ghebreyesus van de WHO. We kunnen alleen overleven als we voor iedere golf een passend vaccin krijgen.

De Nederlandse overheid is bezig met een uitgebreide campagne om u toch maar vooral aan te moedigen een experimenteel vaccin te laten inspuiten. De kranten staan er bol van en de nieuwszenders indoctrineren alsof het een lust is. Je doet het voor een ander is het morele wapen waarmee het coronabeleid door Rutte&CO wordt gevoerd en waar de bevolking massaal voor bezwijkt. Diverse onafhankelijke deskundigen hebben volop bewijzen geleverd dat de coronavaccins het DNA van de mens aantasten. De ervaren arts en epidemioloog Dr. Wolfgang Wodarg zegt dat het in feite om een verboden genetische manipulatie gaat. Het prikkie waar De Jonge het over heeft blijkt niets anders dan genetische manipulatie.

Wolfgang Wodarg

Diverse huisartsen beginnen zich ernstige zorgen te maken

 

Een groep van meer dan duizend Nederlandse artsen en medische professionals maakt zich ernstige zorgen over de verstrekkende medische en maatschappelijke gevolgen van de coronamaatregelen. Ze zien dat deze maatregelen ten koste gaan van de volksgezondheid. Het vaccin is uitvoerig getest en veilig en zeer werkzaam, claimt De Jonge. Maar als je eenmaal gevaccineerd bent, treed er op wat langere termijn een proces op van verminking en wordt de mens zoals door God geschapen, genetisch veranderd. Dan is de mens een willoos slachtoffer geworden. De fabels van dit soort figuren en die van “virologen” en “vaccin-pushers” worden hoe langer hoe meer ontmaskerd, maar desondanks blijven velen de sprookjestheorie van deze figuren slaafs volgen.

Gelukkig zijn er genoeg artsen die zich zorgen maken en waarschuwen over de veiligheid van de coronaprik. Zo besloot huisarts Jan Vingerhoets zich in het coronadebat te mengen omdat hij zich toenemend zorgen maakt over de maatregelen, de vaccinaties, de angst die onder mensen wordt gekweekt, de maatschappelijke effecten en de enorme prijs in verloren levensjaren die inmiddels de winst van de coronazorg ver overstijgt. Later kwamen daar nog zorgen bij over zinloze maatregelen zoals de onrechtmatige avondklok, voor velen een zeer beladen symbool van onderdrukking. Voor Vingerhoets was neutraliteit geen optie meer. “We moeten juist stelling nemen in het belang van onze patiënten. Nu is het de tijd om kleur te bekennen, verantwoordelijkheid te nemen en ons uit te spreken.” Ook huisarts Rob Elens maakt zich zorgen over de bijwerkingen. Diverse dokters, verpleegkundigen en politici hebben aangegeven geen Coronavaccinatie te willen.Zie ook hier wat huisarts Bart van Tienen te vertellen heeft nadat een van zijn patiënten na vaccinatie is overleden.

Het is niet ongevaarlijk je mond open te doen want artsen, wetenschappers en andere medische experts die betrokken zijn bij onderzoek naar het Wuhan-coronavirus (COVID-19) duiken op mysterieuze wijze overal ter wereld dood op in wat een massale ruiming lijkt te zijn van mensen die te veel weten over de Plandemie.

De afgelopen weken en maanden kwamen er talloze berichten voorbij over mensen die waren overleden nadat ze het vaccin tegen corona toegediend hadden gekregen. Meestal ging het om één of enkele sterfgevallen, waardoor het misschien lastig is om een totaalbeeld te krijgen. De reguliere media strooien ook nog eens zand in de ogen door alleen maar juichberichten te schrijven over de vaccinatiecampagne. Een verband tussen ernstige bijwerkingen en of mensen die er zelfs aan overlijden, wordt ontkend. Mensen maken zich terecht zorgen. De vaccinatiecampagne heeft al na enkele weken geresulteerd in een eindeloze reeks ernstige complicaties, ziekte-uitbraken en sterfgevallen. Het gaat vooral om mensen uit risicogroepen, zoals ouderen en kwetsbaren. Dit zijn juist de mensen waarvan men zei ze te willen beschermen. Maar ondanks een reeks aan sterfgevallen onder deze groep, gaan ze gewoon door met vaccineren.

Overal is het beeld hetzelfde: er wordt eerst gevaccineerd in verpleeg- en verzorgingstehuizen, vervolgens treden er uitbraken op en enkele dagen later sterft een aanzienlijk deel van de bewoners. Zelfs de New York Times heeft onlangs geschreven dat steeds meer artsen een duidelijk verband zien tussen de Pfizer en Moderna vaccins en de auto-immuunziekte ITP, waarbij je eigen lichaam je witte bloedlichaampjes aanvalt. In Groot Brittannië waren op 12 februari kort na vaccinatie al 236 (vooral oudere) mensen overleden en hadden 8 vrouwen een miskraam gehad. In Duitsland zijn de Covidvaccinaties nog maar nauwelijks op gang gekomen en nu al moet het Paul-Ehrlich-Instituut toegeven dat er 113 mensen zijn overleden na een Coronavaccinatie. Wereldwijd sterven bejaarden in verpleegtehuizen  soms bij bosjes tegelijk nadat ze tegen Covid zijn gevaccineerd. Het begint verdacht veel op massamoord op ouderen te lijken!

We worden aangevallen, gekneveld en verraden door onze eigen leiders

De lockdowns en al die andere dwangmaatregelen zullen ons langere tijd onder dwang en straffen gevangen houden in onze eigen huizen en landen. We worden aangevallen en verraden door onze eigen regeerders die zich als trekpoppen laten gebruiken door de satanische machthebbers. Ze voeren de plannen van deze machthebbers heel bewust uit en geven niets om de gevolgen die dat heeft op de mensen die hen zijn toevertrouwd.

Kinderen konden vroeger gewoon in alle vrijheid naar school. In alle vrijheid konden ze opa en oma knuffelen en met vriendjes en vriendinnetjes spelen en stoeien. Maar Rutte&CO hebben ze deze vrijheid afgenomen. Ook het huidige onderwijs moet zo nodig geresed worden. Sluiting van scholen heeft niets met een virus te maken. Wat ze met de sluitingen hebben gedaan is testen wat dat voor invloed zou hebben. Volgens de Great Reset moet het hele huidige onderwijssysteem op de helling om plaats te maken voor een volledig gedigitaliseerd onderwijs. Daar hebben ze met de sluitingen ervaring mee opgedaan. De nadelige effecten die dit heeft op kinderen, ouders en leerkrachten doet ze niets.

Volgens bewustzijnsdeskundige en auteur Jan Storms zijn de maatregelen tegen het coronavirus die Rutte&CO  ons oplegt ‘typisch psychopathisch beleid’. Hij verwees aan tafel bij Café Weltschmerz naar het boek ‘Politieke Ponerologie’ van de Poolse psychiater Andrzej Lobaczewski. Ponerologie is de leer van het kwaad. In het boek legt hij uit hoe het bestuur in een samenleving geleidelijk kan worden overgenomen door mensen met een psychische stoornis. Uiteindelijk vestigen die een ‘pathocratie’, dus een bestuur door geesteszieke mensen. Lobaczewski beschrijft in zijn boek hoe psychopaten in die pathocratie de hoofdrol vervullen en uiteindelijk de kern vormen.

Afbeeldingsresultaat voor Andrzej Lobaczewski“We zitten nu al in een vergevorderd stadium van het vestigen van een pathocratie. Eén van de zaken die daarop wijst, is dat de redenen voor de maatregelen meer en meer krankzinnig worden. Daar ontbreekt elke grond voor. Wanneer leiders van een samenleving aan psychopathie lijden, dan hebben zij een veel grotere impact op het hele volk dan een individuele psychopaat kan hebben in zijn persoonlijke omgeving.

Als je dus iemand hebt die aan het hoofd staat van een organisatie of een heel land dan is die impact ongelooflijk veel groter. Als mensen niet doorhebben dat ze misleidt worden, gaan ze daarin mee. Over het algemeen zijn mensen volgzaam omdat ze ervan uitgaan dat hun medemensen van goede wil zijn en hun leiders oprecht en rechtvaardig zijn. Dat is hier zeker niet het geval.” stelt Storms

Er sprake is van totale staatsanarchie door een geradicaliseerd bewind. Iedereen die zijn/haar gezonde verstand een beetje gebruikt kan zien wat er aan de hand is maar velen zijn in diepe slaap. Echte feiten zeggen hen helemaal niets omdat ze volledig geïndoctrineerd zijn door leiders en de mainstream media. De dwangmaatregelen die door Rutte&CO aan de gezonde Nederlandse bevolking worden opgedrongen is vernietigend voor de hele samenleving. Het gaat om een fatale aanslag op de menselijke waardigheid en tegen de meest fundamentele vrijheden. Ze hebben ons een samenleving opgedrongen waar je niet meer vrij kunt gaan en staan waar je wilt. Hele gezinnen zijn uit elkaar gerukt vanwege de achterlijke anderhalve meter eis en een verbod op handen schudden en zelfs knuffelen. Daarnaast worden wij dagelijks via de media gemanipuleerd toch vooral de vaccins te accepteren want dat zal vrijheden tot gevolg hebben. Maar laat u niet bedriegen want de vaccins tegen Covid-19 zijn geen vaccins maar zoals al eerder opgemerkt, genetische manipulatie.

 

Mensen worden zo geïndoctrineerd dat ze staan te trappelen om als proefdieren gevaccineerd te worden. Alles moet wijken voor de tirannie van de machthebbers en hun trekpoppen met in het verlengde de farmaceutische industrie. De dag en nacht opgevoerde propaganda rond corona heeft inmiddels voor een collectieve angstpsychose gezorgd in de samenleving terwijl zelfs de WHO toe geeft dat 99,77% van de besmette mensen het virus zal overleven. Een samenleving die aanvaardt dat al haar meest elementaire rechten en vrijheden samen met haar waardigheid, worden afgenomen om zich te laten manipuleren in de richting van een totalitaire wereldcontrole. Het huidige totalitaire wereldsysteem ontketent een meedogenloze vervolging tegen allen die leven in waarheid en liefde voor God, Zijn Zoon Jezus en de mensen. De drijfveer van de machthebbers en hun trawanten is de schepping van een sinistere, vrijheidsvijandige, onmenselijke Nieuwe Wereldorde.

 

Rutte&CO hebben onze vrijheden weggenomen en dwingen ons vaccinaties te nemen gevuld met nanotechnologie zodat zij uiteindelijk vrij over onze lichamen kunnen beschikken. Om alle dwangmaatregelen blijvend te kunnen handhaven zullen ze aan de lopende band nieuwe virus-varianten verzinnen. Het is een misdaad tegen de menselijkheid, en een aanval op God die zegt dat Hij de mens heeft geschapen als Kroon op Zijn Schepping. Zo willen ze het door God in ons lichaam aangebrachte DNA uitroeien door het onherstelbaar te veranderen. Ze willen ons ter slachting brengen.

Zelf lappen ze de aan de Nederlandse bevolking opgelegde dwangmaatregelen aan hun laars

Wij hebben daar al meerdere voorbeelden van gehad hoe zij die ons de meest schandalige dwangmaatregelen opleggen, de regels zelf aan hun laars lappen, zoals de Nederlandse minister van justitie Grapperhaus op zijn bruiloft. En terwijl de hele Horeca aan banden ligt zit Rutte met journalisten  na afloop van de wekelijkse persconferentie in een restaurantruimte gewoon koffie met elkaar te drinken. En zie hier hoe de pers en masse op een kluitje staat. Voor de regering en de pers gelden de coronaregels kennelijk niet. Ook “Marion Koopmans” lid van het Outbreak Management Team (OMT), samen met leden van het World Health Organisation (WHO-team) op bezoek in China, blijkt volkomen lak aan de coronaregels te hebben. Geen anderhalve meter afstand, geen slavenmaskers en handen schuddend, wat volgens haar en het OMT-team voor de Nederlandse burger een doodzonde is. Dit laat zien dat Koopmans en trawanten zelf volkomen maling hebben aan de coronamaatregelen.

 

Zie hier hoe Marion Koopmans de coronaregels aan haar laars lapt

 

Koopmans was daar om samen met een team van de Wereldgezondheidsorganisatie uit te zoeken waar het Wuhan-virus nou precies is begonnen. Volgens het team is het ‘extreem onwaarschijnlijk’ dat het virus afkomstig is uit een laboratorium in Wuhan terwijl diverse bronnen het tegendeel bevestigen. Dat de WHO-groep niets heeft kunnen vinden is logisch aangezien China weigerde om alle relevante informatie over het begin van de uitbraak te delen. Bovendien zijn alle sporen al sinds maart 2020 door de Chinezen uitgewist.

 

Zie ook hier de connecties van Koopmans met het Chinese bewind. Zij nam zelfs onderzoeksgeld aan van Chinese overheid. Haar banden met de Chinese Communistische Partij doen twijfels rijzen over de geldigheid van de bevindingen van het team. Dit document van de WHO laat zien dat Koopmans werkte als wetenschappelijk adviseur voor het Centrum voor Ziektecontrole en Preventie in Guangdong. Het staat ook op haar LinkedIn-pagina. Een van de leiders van het team was Peter Daszak, een Amerikaan die betrokken is bij een organisatie die miljoenen heeft gegeven voor virusonderzoek aan het Wuhan Institute of Virology.Lekker stel bij elkaar!

 

Fuhrer Angela Merkel en de Europese Unie dienen de Great Reset

De Duitse regering heeft in 2020 samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten en zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken, meldt de krant Die Welt. Het kabinet zette het Duitse RIVM onder druk om de situatie ernstiger voor te stellen dan hij is en verregaande maatregelen te kunnen treffen. Mailwisselingen laten zien dat wetenschappers werd gevraagd om mee te helpen aan ‘worstcasescenario’s’. Ook werd ‘onderhandeld’ over het mogelijke dodental dat genoemd zou kunnen worden. Daarnaast werd voorgesteld om beelden te tonen van mensen die in ademnood sterven.

Wie er nog aan twijfelt dat Covid-19 wordt gebruikt om de wereldbevolking de meest ingrijpende politieke transformatie van het naoorlogse tijdperk aan te smeren, hoeft alleen maar te luisteren naar de uitspraken van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, en de voorzitster van de Europese Commissie von der Leyen op het digitale World Economic Forum (WEF) van dit jaar. Dat ze bezig zijn met de uitvoering van de Great Reset is zelden zo onverbloemd toegegeven als door deze beide lieden. Zij bewijzen hiermee dat van ‘complottheorieën’, geen enkele sprake meer is. Het is volkomen duidelijk waarom politici niets doen om de crisis te beëindigen, maar alles om haar kunstmatig te verlengen. Merkel en von der Leyen bevestigen hiermee dat ze bezig zijn met de uitvoering van globale klimaat- en economische agenda. Ze gebruiken hun macht om autoritair gezag af te dwingen die veel verder gaan dan de pandemie die ze Covid-19 noemen. Ze eigenen zich bevoegdheden toe om zogenaamd een gezondheidscrisis het hoofd te bieden, maar in werkelijkheid zijn ze bezig op schaamteloze manier de mensen alle vrijheden te ontnemen en als slaven te behandelen.

Of het nu gaat om een pandemie of een klimaatcrisis, de ene na de andere fabel wordt gebruikt om de noodsituatie te laten voortduren. En terwijl de bejaarden in Duitsland als vliegen sterven in de verpleegtehuizen verheffen Merkel en von der Leyen zich tot hogere doelen. Merkel is in haar totalitaire waanzin niet meer te stoppen. Na de uitspraak over de “nieuwe vrijheden”, die duidelijk aantoont dat zij het fundament van de Duitse grondwet, net als Rutte&CO in Nederland, al lang heeft verlaten, heeft ze zich in het ARD-programma “Kleur bekennen” ook duidelijk uitgelaten over de gedwongen vaccinatie. Glad, brutaal en ijskoud kondigde ze represailles aan tegen weigeraars van inentingen. Merkel zei letterlijk:“Als we straks heel veel mensen een aanbod hebben gedaan om te vaccineren en dan sommige mensen zeggen: ik wil niet gevaccineerd worden, dan moet je misschien al zo’n onderscheid maken en zeggen: oké, wie dat niet wil, die kan misschien bepaalde dingen niet doen”. Een schokkend hedendaags document.

 

Angela Merkel

Dat betekent daadwerkelijk dat er gedwongen vaccinaties zullen komen. Dat noemen ze natuurlijk niet zo want Merkel en trawanten zullen blijven beweren dat gedwongen vaccinatie niet aan de orde zal zijn. Hier wordt een zelfde soort huichelachtige argumentatie toegepast zoals bij de geleidelijke afschaffing van de vrijheid van meningsuiting o.a. door het “netwerk doorzoekingwet”.

Men kan nog alles blijven zeggen wat men denkt maar dat heeft vergaande consequenties, zoals verwijdering van sociale netwerken, de totale sociale uitsluiting van het maatschappelijk leven, via het vogelvrij verklaard worden door officieren van justitie.  Ook de Belgische viroloog Van Ranst gaf in 2019 op een congres, les in angsttactieken om vaccinaties te verkopen. Op vrijdag 10 februari benadrukte Merkel op de G7 top dat ‘de pandemie niet over is voordat alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd.’ Zij is natuurlijk niet de enige die er zo over denkt. Tijdens de Davos Agenda zei Klaus Schwab: “Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.” De hele Great Reset (build back better-kliek) zal er zo over denken. Dat er wereldwijd mensen sterven als gevolg van de vaccins, deert ze kennelijk niet. Maar het gaat om een misdaad tegen de menselijkheid. Verplichte Vaccinatie is een medisch experiment waarop de Code van Neurenberg van toepassing is

Franklin ter Horst

Klik hier om u aan- of af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud