Uit het nieuws 20-04-2020

 

Door: Franklin ter Horst

Moslimleiders roepen op om ‘ongelovigen’ met Wuhan-virus te besmetten.

Een prominente Iraanse geestelijke, Ali Reza Banahyan, riep de Iraniërs op het Wuhan-virus te verspreiden om de komst van de verwachte Mahdi, de messiaanse figuur in de Shi’itische islam, te bespoedigen: “de echte betekenis van de epidemieën is een beproeving van de Almachtige Allah en een straf. Een proces voor de gelovigen en een straf voor de zondaars. Dit virus is een van de soldaten van de Almachtige Allah en hij laat het los op degenen die zijn gelovigen aanvallen“, aldus de geestelijke. De Iraanse ayatollahs geloven dat de komst nabij is van de Mahdi. Deze 12e imam, die Muhammad ibn Hasan al-Mahdi al-Muntazar -de door Allah geleide-heet, wordt door de Shi’itische moslims kortweg Mahdi-messias genoemd. Zij geloven dat deze Mahdi in de laatste dagen de legers van de islam naar de overwinning zal leiden over de niet-moslims. Ze zijn ervan overtuigd dat de huidige wereldwijde onrust de komst van de islamitische messias aankondigt. Ayatollah Ali Khamenei, de opperste leider van Iran, noemt het coronavirus zelfs een "zegen". Om hun haat jegens de Joodse staat nog eens goed duidelijk te maken verklaarde ayatollah Makarem Shirazi van dit weerzinwekkende, schurken-regime dat Iraniërs geen enkel vaccin of medicijn mogen gebruiken dat is ontwikkeld door 'zionisten'.

 

Honderden doden in Iran door het drinken van Methanol tegen het Wuhan-virus

In Iran zijn tot nu toe 300 mensen omgekomen door het drinken van Methanol tegen het Wuhan-virus en meer dan 1000 zijn er ziek van geworden. Een Iraanse arts van het ministerie van Volksgezondheid vertelde dat het probleem nog groter was, met een dodental van ongeveer 480 en 2850 ziek geworden mensen. In het land van de ayatollahs is het drinken van alcohol verboden maar op de zwarte markt wordt veel geld betaald voor de aanschaf van illegale alcohol. Dat methanol zou helpen tegen het Wuhan-virus werd verspreid over sociale media nadat de regering onder leiding van ayatollah Ali Khamenei, de crisis dagenlang bagatelliseerde. Vermengd met berichten over het gebruik van handdesinfecterende middelen op basis van alcohol, geloofden sommigen ten onrechte dat het drinken van hoogwaardige alcohol het virus in hun lichaam zou doden. Een Iraanse gezondheidswerker smeekte het publiek te stoppen met drinken van methanol staande bij het lichaam van een 5-jarige jongen blind geworden nadat zijn ouders hem methanol hadden gegeven in de veronderstelling dat dit hem zou beschermen tegen het virus. Wij vechten hier op twee fronten, zei Dr. Hossein Hassanian, wij moeten mensen met alcoholvergiftiging genezen en ook het virus bestrijden. Iran is de thuisbasis van 80 miljoen mensen die worden geregeerd door religieuze waanzinnigen.

Het bewind in Teheran verwees de uitbraak van het virus aanvankelijk naar het land der fabelen. Niemand in Iran zou de ziekte hebben opgelopen. Deze fabel leidde vervolgens tot een explosieve uitbraak in het land. Alle bewijzen hiervoor werden verdoezeld.

Ayatollah Ali Khamenei verwees de uitbraak van het virus naar het land der fabelen

Het Iraanse bewind negeerde zelfs herhaalde waarschuwingen van de eigen gezondheidsfunctionarissen. Zelfs toen de crisis voor iedereen zichtbaar werd, bespotten staatsmedia de verdiensten van quarantaine, en kregen medische hulpverleners een berisping omdat ze maskers droegen. Al snel bleek ook dat Iraanse topambtenaren op de hoogte waren van het virus in Iran, maar besloten de waarheid te verbergen. Dergelijke buitensporige geheimhouding hielp ongetwijfeld de verspreiding van de ziekte. Nu blijft het bewind liegen over het aantal Iraniërs dat besmet is en over het aantal sterfgevallen.

Toen enkele Iraanse autoriteiten onder druk werden gezet om informatie te verstrekken, verklaarden ze dat ze het werkelijke aantal besmette of gestorven mensen niet mochten melden. Het hoofd van de Universiteit voor Medische Wetenschappen in Qom, Mohammad Reza Ghadir, zei bijvoorbeeld op de Iraanse staatstelevisie dat het ministerie van Volksgezondheid een verbod had uitgevaardigd om de statistieken over de uitbraak van het coronavirus in het land bekend te maken.

Beveiligingspersoneel vestigde zich in ziekenhuizen, intimideerde het personeel en waarschuwde hen de infectie niet te bespreken. Medische professionals melden druk om het aantal gevallen opzettelijk verkeerd voor te stellen, terwijl het hoofd van Qom’s Medical Science University op tv erkende dat het ministerie van Volksgezondheid de publicatie van gegevens over de uitbraak had verboden. Op 29 maart 2020 publiceerden 100 Iraanse academici en politieke en sociale activisten een brief waarin ayatollah Ali Khamenei, verantwoordelijk werd gehouden voor het feit dat het Wuhan-virus een nationale ramp werd.

Satellietbeelden tonen massagraven in Iran. Een Iraanse verpleegster beweerde dat er in haar ziekenhuis op slechts één dag meer dan 100 doden waren gevallen. De verpleegster werd kort na het publiceren van de video gearresteerd door de Revolutionaire Garde. Teheran zou maar liefst een miljoen lijkzakken hebben besteld vanwege het verwachte aantal slachtoffers. Lijken van slachtoffers worden naar verluidt ook verbrand om de volledige omvang van de uitbraak verder te verdoezelen. Verschillende hooggeplaatste Iraanse politieke en militaire figuren hebben positief getest op het Wuhan-virus. Ali Akbar Velayati, de topadviseur van ayatollah Ali Khamenei, testte ook positief evenals de geruchten dat Khamenei mogelijk zelf besmet is geraakt.

Nu het virus volledig uit de hand is gelopen vragen de ayatollahs om geld om het virus te bestrijden. Het is echter belangrijk op te merken dat Iran sinds 2012 meer dan 16 miljard dollar heeft uitgegeven aan terreur in het buitenland. Regeringsfunctionarissen stalen meer dan een miljard euro bestemd voor medische benodigdheden en blijven de dringend benodigde maskers, handschoenen en andere medische apparatuur op de zwarte markt verkopen. De sancties van de Verenigde Staten zijn niet gericht op de invoer van voedsel, medicijnen en medische apparatuur of andere humanitaire goederen zoals wordt beweerd. Maar Iraanse documenten tonen aan dat hun gezondheidsbedrijven sinds januari testkits zonder belemmering van Amerikaanse sancties kunnen importeren. Khamenei werkt echter onvermoeibaar verder om complottheorieën te verzinnen boven het Iraanse volk te helpen. Ondanks deze feiten blijft het verbazingwekkend hoe bereidwillig hoge Europese functionarissen zijn om te geloven in de goede bedoelingen van Iran, ondanks het staatsterrorisme van dit land, de criminaliteit, de wapenproliferatie, en de constante stroom bedreigingen aan het adres van Israël. Dat heeft buitenlandcoördinator Borell er niet van weerhouden 20 miljoen euro humanitaire hulp naar Iran te sturen om de uitbraak van het Wuhan-virus te helpen verlichten. Geld dat de ayatollahs echt niet hiervoor gaan gebruiken. Het opleiden en het financieel ondersteunen van terroristen, het bouwen van raketten waarmee ze Israël willen vernietigen, het bouwen aan een atoombom, heeft bij deze genocidale bende de hoogste prioriteit. 

Wuhan-virus jihad

De Bengaalse moslim geestelijke Maulana Abbas Siddiqui, vroeg Allah zo'n verschrikkelijk virus naar India te sturen in de hoop dat daardoor miljoenen mensen zouden sterven. Terwijl de hele wereld bezig is het Wuhan-virus te bestrijden, staan er tientallen video's op TikTok waarin religieuze waanzinnigen hun gevoelens laten blijken door te beweren dat het virus hen geen kwaad kan doen als ze regelmatig tot Allah bidden. In India riep softwareontwikkelaar Mujeeb Mohammad moslims op de handen ineen te slaan, naar buiten te gaan en in het openbaar te niezen met open mond om zo het virus te verspreiden. Deze figuur is voor zijn oproep in de plaats Bengaluru opgepakt en door zijn werkgever Infosys ontslagen. 

De in Iran gevestigde ‘geleerde’ Sheikh Farrokh Sekaleshfar noemt het Wuhan-virus een zegen en een vertegenwoordiger van Allah. Dat ‘ongelovigen’(niet moslims) in deze wereld zouden moeten lijden, is een fundamentele onderliggende veronderstelling van de The Religion of Peace. Sekaleshfar zei dat het Wuhan-virus uiteindelijk een goede zaak is, aangezien alles wat Allah heeft gecreëerd een zegen is, en dat dit waar is, zelfs als het virus door mensen is gemaakt. Deze figuur is ook bekend geworden vanwege zijn uitspraak dat de islamitische straf voor homoseksualiteit de dood is en dat mensen homoseksuelen uit compassie moeten "verwijderen". Het was een reactie op de moordpartij van Omar Mateen in juni 2016 in Pulse, een homo-nachtclub in Orlando, waarbij 49 clubgangers werden gedood.

In India likt een moslim over een heleboel bankbiljetten en veegt er zijn neus mee af en zegt: “Er is geen remedie voor een ziekte als het Wuhan-virus, want het is de straf van Allah. Hij zegt de bankbiljetten te zullen rondgeven om de ziekte te verspreiden. De wereldwijde ‘moslimintelligentsia’ laat weer overduidelijk van zich horen. De politie arresteerde de man vervolgens.

 

Moslim likt bankbiljetten en veegt er zijn neus mee af.

In Lahore, Pakistan, zei een leermeester van Tanzeem-e-Islami Hafiz Aakif Saeed dat de angst en paniek over de hele wereld in de nasleep van het Wuhan-virus ongetwijfeld een soort Toorn van Allah de Almachtige was, die grotendeels over de ontwikkelde wereld en hun onderdrukkingsheersers raast als een straf omdat zij onschuldige moslims hadden onderworpen en blootgesteld aan vervolging en genocide in de afgelopen 50 jaar. In een verklaring zegt hij dat de ontwikkelde wereld zwijgt over de misdaden en wreedheden die de VS, Israël, India en Europa jegens de moslims hebben begaan en vervolgde: “Nu worden degenen die moslims aan een avondklok onderworpen, gedwongen hun eigen land af te sluiten. Hun straten en markten zijn leeg als die van een spookstad. De Europese landen die wetten hadden gemaakt om te verbieden dat moslimvrouwen hun gezicht met sluiers bedekken, zijn door Allah de Almachtige zo onderworpen dat niet alleen hun vrouwen, maar ook mannen gedwongen werden hun gezichten met maskers te bedekken.

Westen moet stank met dure parfums bedekken

De invloedrijke Jordaanse islamgeleerde Ahmad al-Shahrouri maakt de westelijke “onreinheid” voor de huidige Wuhan-crisis verantwoordelijk. Moslims zouden veel minder door dit virus worden getroffen, omdat zij schoner zouden zijn. De geleerde maakte het feit dat men in het Westen zijn achterste niet met water zou schoonmaken na de stoelgang hoofdverantwoordelijk voor de snelle uitbreiding van de ziekte. “Ze hebben nu zelfs geen toiletpapier meer”, spotte al-Shahrouri op de Jordaanse televisie en vulde aan: “Ze worden door deze microben en virussen geplaagd, omdat ze hun stront niet goed kunnen wegvegen!”Ooit, aldus de islamgeleerde verder, zou in een vliegtuig zijn hoofd bijna geëxplodeerd zijn toen hij tussen twee mensen uit het Westen moest zitten. Hun “smerige geur” zou voor hem niet om uit te houden zijn geweest. Dat de mensen in het Westen zo stinken, zou, aldus al-Shahrouri, ook de reden zijn waarom men bijvoorbeeld in Parijs dure parfums zou moeten produceren.

Iraanse ayatollahs exporteren Wuhan-virus

De doofpotaffaire en de leugens van de heersende Iraanse ayatollahs zijn enkele van de onderliggende redenen voor de verspreiding van het Wuhan-virus naar andere landen. Door het virus een "zegen" te noemen, lijken de religieuze dwazen te suggereren dat het hun doel is om het virus te verspreiden naar andere landen, met name Israël, het Westen en de rest van de planeet. Terwijl de stad Qom het epicentrum is geworden waarlangs het virus naar andere delen van de wereld wordt overgebracht, heeft de Iraanse president Hassan Rouhani erop gewezen dat de regering niet van plan is de stad of, wat dat betreft, een andere stad in quarantaine te plaatsen. Hoewel de Iraanse leiders op de hoogte waren van het grote aantal mensen dat met het Wuhan-virus was besmet, hebben zij hun vluchten naar andere landen niet stopgezet. Maar liefst 16 landen beweren dat de uitbraak van het virus in hun landen uit Iran afkomstig is. De landen waar het om gaat zijn onder meer Irak, Afghanistan, Bahrein, Koeweit, Oman, Libanon en de Verenigde Arabische Emiraten.

Syrische oppositiewebsites melden dat de belangrijkste verspreiders van het virus in het oostelijk deel van Syrië, pro-Iraanse milities zijn afkomstig uit Iran en Irak. De Syrische journalist Ziad Al-Rayes meldde: "Het virus verspreidt zich op militaire bases waar Iraanse milities zijn gestationeerd, zoals de luchthaven Al-Sha'irat (in de provincie Homs), het militaire vliegveld Hama en de internationale luchthaven van Aleppo.” Diverse leden van deze milities zijn besmet waaronder ook leden van de Iraanse Revolutionaire Garde. Ook leden van Hezbollah, de Libanese terreurbeweging zouden zijn besmet en het virus verspreiden."

Is China verantwoordelijk voor de verspreiding van het Wuhan-virus?

Er bestaat gezaghebbend en overtuigend bewijs dat wanneer China eerder had ingegrepen, de uitbraak van het Wuhan-virus met 95 procent had kunnen worden beperkt. De Chinese markten zijn al jaren kweekvijfers van de sars/covid achtige virussen. Dieren worden in kleine kooitjes op elkaar gestapeld waarvan de virussen gemakkelijk van het ene dier op een ander kan overgaan, wat vervolgens weer op de marktkoopman terecht kan komen. Virologen van het WHO weten al sinds de SARS uitbraak in China (2003), dat deze markten de kraamkamers zijn voor ziekteverwekkers. Tot op heden heeft de WHO en ook China hier niets aangedaan. Sterker nog, ze lijken het gewoon door de vingers te zien.

In opdracht van de Chinese leider Xi Jinping is de uitbraak van het Wuhan-virus maar liefst veertig dagen lang verzwegen, feiten vernietigt of vervalst en verzonnen informatie naar buiten gebracht over de ongebreidelde verspreiding van het virus. Mensen met kritiek of een afwijkende mening zijn tot zwijgen gebracht of gecriminaliseerd en klokkenluiders zijn gewoon verdwenen.

Eind december 2019 verspreidde Dr. Ai Fen, directeur van de Spoedeisende Hulp van het Centrale Ziekenhuis van Wuhan - "The Whistle-Giver" - informatie over het Wuhan-virus aan verschillende artsen, waaronder de 34 jarige arts Li Wenliang. Deze arts luide op 30 december de noodklok over een uitbraak van het virus in Wuhan en stuurde een bericht naar een groep andere artsen met de waarschuwing dat zeven patiënten in het Wuhan Central Hospital in quarantaine waren geplaatst nadat ze een luchtwegaandoening hadden opgelopen die leek op het SARS-virus. Op 1 januari 2020 werd hem door de politie het zwijgen opgelegd, en eiste men een brief te ondertekenen waarin hij diende te erkennen valse ‘geruchten’ te hebben verspreid die de openbare orde zouden verstoren. Li Wenliang is op 7 februari overleden nadat ook hij was besmet met het Wuhan-virus. Zijn dood heeft tot veel woede geleid in China. 

Figure thumbnail fx1De Chinese arts Li Wenliang op 7 februari overleden tengevolge van het Wuhan-virus

Artsen in Taiwan namen contact op met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nadat het Li's rapporten over de overdracht van mens op mens van het coronavirus in Wuhan had gezien, maar de WHO hield het voor het publiek verborgen.

Ook de eerder genoemde arts Ai Fen beschreef pogingen van de overheid haar het zwijgen op te leggen in een verhaal met de titel 'Degene die de fluit leverde', dat in maart in het Chinese People (Renwu) -magazine werd gepubliceerd. Het artikel is inmiddels verwijderd. Op 4 januari 2020 gaf Dr. Ho Pak Leung - president van het University of Hong Kong's Centre for Infection - aan dat het zeer waarschijnlijk was dat het Wuhan-virus zich van mens op mens verspreidde, en drong hij aan op de implementatie van een strikt controlesysteem. Wekenlang verklaarde de gemeentelijke gezondheidscommissie van Wuhan dat onderzoek had uitgewezen dat er geen bewijzen waren gevonden van overdracht van mens op mens heeft opgeleverd.

 

Op 14 januari 2020 bevestigde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) deze verklaring en op 22 januari prees directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus van de WHO president Xi en premier Li voor hun leiderschap. Op 23 januari 2020 kondigden de Chinese autoriteiten de eerste stappen aan om Wuhan in quarantaine te plaatsen maar toen was het al te laat. Miljoenen mensen hadden Wuhan al bezocht en waren tijdens het Chinese Nieuwjaar vertrokken, en een aanzienlijk aantal Chinese burgers waren al naar het buitenland gereisd. Op 30 januari ging Tedros op visite bij de Chinese leiders en prees hij de 'transparantie' van China dat terwijl ze het virus maar liefst veertig dagen hadden verzwegen.

 

De wereld zou beter voorbereid en in staat zijn geweest om het Wuhan-virus te bestrijden, wanneer het autoritaire bedrieglijke communistische bewind van president Xi de wereld eerlijk had geïnformeerd. De autoritaire aard van de Chinese regering is dusdanig efficiënt dat zij het mogelijk hebben gemaakt dat het virus zich wekenlang ongestoord kon verbreiden.

 

Verbijsterend is dat de WHO de Chinese leiders prijst en als helden beschouwd omdat ze nu bezig zijn de wereld te redden met vliegtuigladingen vol met medische voorzieningen. Ondanks de dreiging dat ze jarenlang kunnen worden opgesloten- of het risico lopen volledig te verdwijnen zijn klokkenluiders in China bezig de rotte kern van de Chinese leiders te onthullen door hun criminaliteit, corruptie en straffeloosheid te ontmaskeren.

 

 

Franklin ter Horst