Uit het nieuws 19-09-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

(1) Staat Israël op de rand van een derde intifada?

(2) Op 6 september was het 15 jaar geleden dat Israël de in aanbouw zijnde nucleaire reactor in Syrië vernietigde. (3) Duitse en Spaanse neonazi's herdenken nazi Rudolf Hess op de verjaardag van zijn dood met posters, spandoeken, liederen en marsen.

(4) De racistische filosofie van Richard Kalergi voor de omvolking van Europa wordt door de diverse Europese leiders geheel volgens plan uitgevoerd.

(5) Hugo de Jonge gedroeg zich als een tiran die geen tegenspraak duldde.

(6) Zaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers verplaatst naar 11 oktober, deurwaarder ‘geïntimideerd door politie’.

(7)VNO-NCW en MKB-Nederland pleiten voor een coronatoegangsbewijs: ‘Schokkend dit’.

(8) Cardioloog Thomas Binder uitte kritiek op het coronabeleid en werd vervolgens in een gesticht gestopt

(1) Staat Israël op de rand van een derde intifada?

Israël heeft in toenemende mate te maken met terreuraanvallen door volgelingen van de diverse terreurgroepen in de gebieden die vallen onder het bewind van de “Bende van Ram-allah. Het gaat om schietpartijen, steekpartijen, voertuigaanvallen en het gebruik van geïmproviseerde explosieven. Er hebben dit jaar al ruim 3700 aanslagen plaatsgevonden waaronder in steden als Tel Aviv, Jeruzalem, Be’er Sheva, Haifa, Hadera, Elad en Bnei Brak, evenals in de Bijbelse gebieden Samaria en Judea die onder controle staan van de PLO-bende in Ram-allah. Hierbij zijn al ruim 20 Israëli’s vermoord waarbij 43 kinderen als wezen achterbleven en raakten er honderden gewond. Op dinsdag 13 september werd IDF-officier Bar Falah gedood bij een confrontatie met terroristen bij de Gilboa Crossing, in het gebied Jenin in het noorden van Samaria. Een van de terroristen werd geïdentificeerd als Abdul Rahman Hani Abed. Abed was een lid van de ‘veiligheidstroepen’ van de Palestijnse Autoriteit, de derde keer in twee weken tijd dat een veiligheidsfunctionaris van de PA betrokken is bij een terreuraanslag. Volgens sommige berichten droegen de terroristen IDF-uniformen. Beide werden gedood.

Onder de plegers van de diverse aanslagen bevinden zich ook de Al-Aksa Martelarenbrigades, de militaire tak van de Fatah-beweging van ‘president’ Mahmoud Abbas. De Shin Bet, de Israëlische binnenlandse veiligheids- en contraspionagedienst, heeft sinds het begin van dit jaar al honderden terreuraanslagen weten te verijdelen door het vroegtijdig oppakken van terroristen.

In het licht van een ernstige toename van de omvang van aanvallen in de Bijbelse gebieden Samaria en Judea, lanceerde het Israëlische leger de IDF een paar maanden geleden Operatie Breakwater met name in en rond de steden Jenin en Nablus. Zo arresteerden Israëlische veiligheidstroepen op dinsdag 6 september 25 gezochte terreurverdachten en namen wapens in beslag in een reeks contraterreuraanvallen in Judea en Samaria. Op 9 augustus 2022 werd in Sichem (Nabloes) Ibrahim al Nabulsi (leeuw van Nablus) chef van de aan Al-Fatah gelieerde Al-Aksa Martelarenbrigades door IDF-troepen geëlimineerd.

Nabulsi werd verantwoordelijk gehouden voor een hele serie aanslagen. Hij wist drie keer te ontsnappen aan het Israëlische leger, maar wisten hem op 9 augustus uit te schakelen waarbij nog twee andere terroristen de dood vonden en ruim 40 anderen gewond raakten. In het huis trof het leger verder grote voorraden munitie en explosieven aan. Alleen in Jenin werden dit jaar al ruim 400 terroristen opgepakt. Zeker 30 vonden er de dood in confrontaties met Israëlische veiligheidstroepen. Tot dusver zijn in totaal al ongeveer 1500 terroristen opgepakt en honderden aanslagen verijdeld. Desondanks verslechtert de situatie snel en zou het zo maar kunnen ontaarden in een nieuwe intifada, aldus veiligheidsexperts.

Volgens Lior Akerman, voormalig brigadegeneraal in de Shin Bet worden de aanslagplegers vaak gemotiveerd door de Islamitische Jihad (PIJ) die hen voorzien van wapens en financiële steun. PIJ is de dominante kracht geworden in Jenin en wordt sterker in Nablus, Ram-allah en andere Palestijnse steden in het noorden van Samaria. Ook is er dagelijks sprake van ophitsing tegen de staat Israël, geïnitieerd door het PLO-bewind onder leiding van terreurleider Mahmoud Abbas, en aan de andere kant, een volledige onwil om politieke resultaten te bereiken. Bovendien hebben Iran en de Libanese terreurbeweging Hezbollah hun tentakels in deze steden en werken nauw samen met PIJ en sluizen geld door naar iedereen die een aanslag wil plegen, ook als de persoon niet direct met PIJ in verband staat.

 

En dan is daar nog de intense anti-Israëlische retoriek die op sociale netwerken wordt verspreid, waarbij een hele nieuwe generatie jongeren wordt aangezet om te vechten en te moorden. Het toenemende geweld in Judea en Samaria lijkt er op te duiden dat een derde grote escalatie is begonnen. Na elke terreuraanslag worden de daders door de Palestijnse leiders geprezen en aangezet tot meer geweld. Aanslagen worden in realtime op de sociale netwerken gedeeld en dat spoort jongeren onder meer aan om Israëlische automobilisten met stenen te bekogelen. Dat is trouwens al jaren een favoriete bezigheid waarbij diverse Israëlische burgers  zwaar gewond zijn geraakt en om het leven zijn gekomen.

 

Favoriete hobby van Arabische jongeren in Judea & Samaria: passerende Israëliërs stenigen in hun wagens met katapulten en keien.

 

Dat overkwam ook Shir Lev, die op weg naar het huis van haar ouders in de stad Psagot. Zij raakte zwaargewond in haar gezicht toen ze door een steen geraakt werd. De totale lijst van terreurdaden is inmiddels oneindig lang. De voorbeelden laten zien dat Israël te maken heeft met een doodscultuur die het leven veracht en het vermoorden van Israëli’s als het hoogst haalbare in hun leven beschouwen.

(2) Op 6 september was het 15 jaar geleden dat Israël de in aanbouw zijnde nucleaire reactor in Syrië vernietigde.

Hoe goed Israël op de hoogte is van wat er zich onder meer in Syrië afspeelt, werd nog eens bevestigd door de ontdekking dat Syrië in het geheim bezig was met een nucleair programma op een locatie in het Noord Oosten van het land. Israël ontdekte reeds in 2004 dat er vanuit een plaats genaamd Al Kibar in Noord Syrië veel telefoonverkeer plaatsvond met Noord Korea. Uit een nauwkeurig onderzoek van de gesprekken bleek dat er een nauwe samenwerking bestond tussen Syrië en Noord Korea. De Mossad besloot de zaak eens goed in de gaten te houden en kwam er achter dat er eind 2006 een unieke kans kwam om te infiltreren omdat een hooggeplaatste Syriër die bij het nucleaire programma betrokken was, een bezoek aan Londen had gepland. De Mossad wist dat hij een computer en verschillende documenten bij zich zou hebben en in een hotel in Londen zijn intrek zou nemen. Toen de Syriër s’avonds in Londen op pad was om zich te vermaken, verschaften Mossad agenten zich de toegang tot zijn hotelkamer.

 

Ze namen alle informatie van zijn computer over en zetten er een Trojaans paard op (een spionageprogramma). Het Trojaanse paard zou zijn opdrachtgevers goede diensten bewijzen. Al in de daaropvolgende dagen stroomde er talrijke nieuwe informatie bij de Mossad binnen, waaronder bouwplannen, correspondentie en zelfs foto’s, die bewezen dat er nauwe banden tussen Syrische en Noord-Koreaanse atoomdeskundigen bestonden. Ook kwam de Mossad er achter dat Iran meer dan een miljard dollar had geschonken voor de bouw van een kernreactor in Syrië. Op deze manier wilde Iran zich zogezegd van uitwijkmogelijkheden verzekeren voor het geval dat het kernprogramma in eigen land om de een of andere reden niet volgens de planning zou verlopen.

 

Na de locatie maandenlang te hebben geobserveerd, stuurde Israël er vervolgens een commando eenheid onder de codenaam Operation Orchard op af. Deze commando’s van de elite eenheid Sayeret Matkal, zagen zich in een werkelijk spectaculaire actie, kans onopgemerkt in de locatie door te dringen en nucleair materiaal buit te maken. Dit materiaal bleek na onderzoek afkomstig te zijn uit Noord Korea en bracht een samenwerking aan het licht tussen Syrië, Iran en de communistische Noord Koreaanse dictatuur. Volgens de CIA ging het om een plutonium reactor. De commando’s, gekleed in Syrische uniformen, waren door helikopters gedropt en na hun gedane arbeid, weer opgehaald. Dat is allemaal gebeurd zonder door de door Rusland geplaatste radarsystemen met bijbehorende Pantsyr-S1 luchtafweerraketten,  te zijn opgemerkt.

 

Volgend op deze zeldzame commando actie, hebben Israëlische vliegtuigen op 6 september 2007 in een al even nauwkeurig geplande en werkelijk briljant uitgevoerde aanval, de betrokken locatie met de grond gelijk gemaakt. De actie duurde amper 18 minuten. Ook deze gebeurtenis vond plaats zonder dat de vliegtuigen werden opgemerkt. De Israëlische toestellen werden begeleid door een met elektronische apparatuur uitgerust vliegtuig om de radarapparatuur te storen. Niet alleen de radar werd door Israël buiten werking gesteld, maar ook allerlei andere communicatiesystemen zoals computers en mobiele telefoons, tot in Libanon toe. Syrische commentatoren wisten aanvankelijk niet eens te vertellen van waaruit de Israëlische toestellen het Syrische luchtruim waren binnengedrongen.

 

Door Israël platgebombardeerde reactor in Al Kibar, noord Syrië.

 

De Russen stonden voor een raadsel hoe Israël er in was geslaagd onopgemerkt het Syrische luchtruim binnen te dringen. De Israëlische actie veroorzaakte niet alleen voor een enorme opschudding in Syrië, maar ook in Iran en Rusland. De Iraanse leiders maakten zich grote zorgen omdat ook Iran is uitgerust met de Russische radarsystemen zoals die in Syrië zijn opgesteld.

 

Volgens verschillende bronnen waaronder de Japanse nieuwszender NHK, zouden er bij het bombardement op de locatie, tien Noord-Koreanen om het leven zijn gekomen en zouden er twee of drie gewonden zijn gevallen. De Japanse geheime dienst ontdekte ook dat er een lading yellowcake onderweg was naar de in aanbouw zijnde Noord Koreaanse nucleaire installatie in Syrië. Hierop zou de voormalige Amerikaanse president Bush Israël toestemming hebben gegeven de installatie te vernietigen. De Syrische dictator zou in allerijl contact hebben gezocht met de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-Il, om te zorgen dat het schip met de 45 ton yellowcake (ca. 80% verrijkt uranium) rechtsomkeert zou maken, omdat het anders vrijwel zeker door Israël of Amerika zou worden vernietigd.

 

Het is al langer bekend dat Syrië voor het verkrijgen van allerhande oorlogstuig, samenwerkt met Noord-Korea en Iran. Volgens een Japanse krant zijn op 22 april 2004 bij een explosie in een trein in Noord Korea een tiental doden gevallen waaronder een aantal Syrische technici die werkten aan een massavernietigingprogramma. De krant meldt dat Noord Koreaanse militairen onmiddellijk ter plekke waren om alle sporen van Syrische aanwezigheid te verwijderen. De doden werden op hun reis naar Damascus vergezeld door mannen in beschermende pakken. Syrië wordt er al langer van verdacht nucleaire technologie te bemachtigen en is daarbij ook actief op de zwarte markt. Noord-Korea is wat dat betreft een dankbare partner.

 

De Syrische generaal Muhammad Suleiman, die nauw betrokken is geweest bij de bouw van de centrale, is begin augustus 2008, door een scherpschutter vermoord. Sommige Arabische media suggereren dat de generaal “te veel wist” en daarom uit de weg geruimd moest worden. Suleiman stond bekend als de rechterhand van Bashar al-Assad en was volledig ingewijd in alle geheimen van het land.

Klik hier wat één van de betrokken piloten, van wie de naam niet wordt vermeld om voor de hand liggende veiligheidsredenen, aan journalist Yoni Kempinski van Arutz-7 verteld hoe tijdens Operation Orchard een en ander in die donkere nacht van 6 september 2007 is verlopen.

(3) Duitse en Spaanse neonazi's herdenken nazi Rudolf Hess op de verjaardag van zijn dood met posters, spandoeken, liederen en marsen.

Op 17 augustus 2022 op de verjaardag van de dood van Rudolf Hess, kwamen duizenden Duitse neonazi's in heel Duitsland bijeen om hem te eren. Rudolf Hess was een Duitse nazi politicus en de plaatsvervanger van Adolf Hitler. In 1941 vloog hij naar Schotland om vrede te sluiten met het Verenigd Koninkrijk, maar werd gevangen genomen en in de Tower of London opgesloten, en kwam niet meer vrij. Tijdens zijn gevangenschap ondernam Hess twee zelfmoordpogingen: op 16 juni 1941 sprong hij van de trap op de stenen vloer en brak daarbij zijn dijbeen en op 4 februari 1945 sneed hij zichzelf met een broodmes, maar dat leverde niet meer dan twee hechtingen op. Tot de processen van Neurenberg werd Hess door de Britten gevangen gehouden.  Rudolf Hess

Hess werd in 1946 tijdens de processen van Neurenberg schuldig bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid en samenzwering met andere Duitse leiders. Hij werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf, die hij doorbracht in de Spandau-gevangenis in Berlijn. Op 17 augustus 1987 werd Hess dood aangetroffen, hangend aan een elektriciteitskabel in een tuinhuisje binnen de gevangenis. Op dat moment beheerden de Britten de gevangenis. De officiële lezing was zelfmoord door ophanging. Vanuit diverse hoeken wordt wel gezegd dat hij door de Britse Secret Intelligence Service zou zijn vermoord. De fysieke conditie van Hess, 93 jaar oud, zou te slecht zijn geweest voor ophanging op eigen kracht. Erg waarschijnlijk is dit niet omdat de Britten geen motief hadden van Hess een martelaar te maken.

Een paar dagen na zijn dood hielden neonazi's demonstraties voor de gevangenis, deels uitgelokt door speculatie dat Hess was vermoord. De gevangenis zelf werd dezelfde maand afgebroken.Na zijn dood werd Hess begraven in de Beierse stad Wunsiedel, die van 1988 tot 2011, toen zijn graf werd geruimd bij het verstrijken van de huurovereenkomst, een bedevaartsoord was voor neonazi's in Duitsland en uit heel Europa. Na Adolf Hitler is Hess de meest verheerlijkte martelaar en het belangrijkste symbool voor het nationaalsocialisme, en hij wordt soms de 'dappere en heldhaftige martelaar van de vrede' genoemd, verwijzend naar zijn geheime missie om in mei 1941 naar Groot-Brittannië te reizen om over vrede te onderhandelen. 

De eerste grote mars ter herdenking van Hess werd in 1988 gehouden door een groep neonazi's. In de daaropvolgende jaren werden de marsen een vast onderdeel van de neonazistische scene. Een publieke verontwaardiging tegen de mars leidde tot tegenprotesten in Wunsiedel en een grondwettelijk verbod op Hess-herdenkingsbijeenkomsten in het begin van de jaren negentig, wat leidde tot kleinere bijeenkomsten in heel Duitsland. Het verbod werd tussen 2001 en 2004 opgeheven na een beroep en vervolgens opnieuw ingevoerd nadat het Duitse parlement het "recht van vergadering" in 2005 had aangescherpt, omdat dergelijke vergaderingen als "haatdragende taal" werden beschouwd en daarom strafbaar waren.

Vanwege de moeilijkheden bij het afkondigen en registreren van openbare marsen ter ere van Hess, omzeilen neonazi-organisatoren het verbod door voornamelijk verspreide bijeenkomsten in heel Duitsland te houden en af ​​en toe grotere marsen onder het voorwendsel van andere gelegenheden. Zo organiseert een vooraanstaande groep meerdere keren per jaar marsen door Wunsiedel, dat door neonazi's de 'Martelaarstad' wordt genoemd, onder het voorwendsel van 'Heldenherdenking'. Bij dergelijke marsen zijn spandoeken te zien met de boodschap "Moord heeft geen verjaringstermijn" - een verwijzing naar de vermeende moord op Hess. Berichten op sociale media verspreiden foto's en video's van herdenkingsmarsen en spandoeken. Op Telegram plaatste een politicus van een Duitse neonazistische politieke partij op 13 augustus foto's van een groep activisten die met Reichsvlaggen door de stad Mainz marcheerden.

Dit soort marsen laten zien dat het nazisme nog steeds volop leeft en niet alleen in Duitsland. Hitlers boek Mein Kampf is populair in het Midden-Oosten en ook de Turken houden nog altijd heel veel van Adolf Hitler. In Nederland verspreidde de Amsterdamse moskee El Tawheed via internet een Arabische versie van Mein Kampf. En laten we niet vergeten dat Klaus Schwab oprichter en directeur van het World Economic Forum, uit een nazinest van oorlogsprofiteurs afkomstig is. Ook Walter Hallstein, voorzitter van de eerste Commissie van de Europese Economische Gemeenschap was een vooraanstaande Nazi jurist. In 1939 gaf Hallstein een lezing over de geplande verovering van Europa, de juridische structuur van het Groot-Duitsland en de afschaffing van de democratie.

Uit vrijgegeven documenten van het Amerikaans congres en het Internationaal Militair Tribunaal van de Nurnberger processen blijkt dat de Brusselse EU de derde poging is tot het installeren van een wereldwijde fascistische dictatuur. De nazi’s zijn na het eind van de Tweede Wereldoorlog niet verdwenen, maar zij hebben zich aangepast en hun ideologie in een andere verpakking gestopt, een andere naam gebruikt maar met dezelfde inhoud. De echte fascisten bevinden zich op de hoogste plaatsen in de politiek, de economie, de industrie en de financiële wereld…De prominente nazi’s en fascisten uit de jaren 1930 en 1940 werden prominente politieke leiders van Europese landen en van de Europese Unie zelf.  Nazi Kurt Georg Kiesinger werd in 1966 de kanselier van Duitsland. De nazi’s van vandaag zijn meesters in het misleiden. Ze zeggen van zichzelf dat zij “antifascisten” zijn, “democraten”, “vredesengelen”, verdedigers van mensenrechten, door anderen “gutmenschen” genoemd, maar in wezen zijn ze niet anders dan dezelfde nazi’s en oorlogsmisdadigers van vroeger.

(4) De racistische filosofie van Richard Kalergi voor de omvolking van Europa wordt door de diverse Europese leiders geheel volgens plan uitgevoerd.

De reden dat honderdduizenden asielzoekers nog steeds zonder enige belemmering Europa binnenstromen heeft alles te maken met de uitvoering van het Kalergiplan door de diverse Europese leiders. Logisch dat de door de WEF-sekte gecontroleerde Tweede Kamer besloten heeft dat er geen asielstop gaat komen. “Een asielstop betekent de grenzen sluiten en dat gaat niet. Dan moeten we uit de Europese Unie stappen”zei Rutte. Vreemde uitspraak want Hongarije doet dit wel en is nog steeds gewoon lid van de EU. Bovendien stond in het verkiezingsprogramma van de VVD: “Opschorting van het recht op het aanvragen van asiel in Nederland en sluiting van de Nederlandse grenzen voor migranten. Daarvoor kunnen het VN-vluchtelingenverdrag en de EU-regelgeving worden opgezegd of aangepast.”

Iedere dag opnieuw stromen ze ons land binnen. Lange rijen asielzoekers die allemaal op zoek zijn naar een permanente verblijfsvergunning. En dan is daar nog een explosief nieuwsbericht dat zich op dit moment via de messenger-diensten verbreidt. Hierin worden 3.7 miljoen in Turkije verblijvende Syrische vluchtelingen opgeroepen zich voor te bereiden op de reis naar Europa. De verwachting is dat deze de karavaan zich weldra in beweging zal zetten.

Uit een betoog van Tweede Kamerlid Tony van Dijck blijkt dat er onder het bewind van Rutte al 900.000 niet Westerse immigranten ons land zijn binnengekomen. Het prijskaartje wat daaraan hangt is volgens Van Dijk 200 miljard euro gedurende de Rutte periode. De jaarlijkse kosten bedragen inmiddels zo’n 20 miljard euro en in de grote steden blijkt meer dan de helft van de baby’s die worden geboren niet Westers. Alles piept en kraakt met betrekking tot de asielopvang maar de grenzen blijven vooralsnog gewoon wagenwijd openstaan. Voor de opvang van asielzoekers is nog eens een bedrag van 730 miljoen euro uitgetrokken terwijl honderdduizenden Nederlanders in financiële nood verkeren en er steeds meer bijkomen. In de eerste zes maanden van dit jaar kwamen 195.200 asielzoekers naar Nederland. De instroom is nu 70 procent hoger dan in 2021. De komende maanden moeten gemeenten 20.000 huizen beschikbaar stellen voor deze asielzoekers. Ondertussen wachten Nederlanders vaak acht tot 15 jaar voor ze kans maken op een sociale huurwoning en zit de woningmarkt totaal op slot.

Dat er geen asielstop komt heeft zoals gezegd alles te maken met de uitvoering van het racistische plan van Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972), het zogeheten Kalergiplan voor de omvolking van Europa. Af en toe verschijnen er artikelen waarin dit plan wordt toegelicht. De schrijvers worden echter in de mainstream-media en door zogenaamde factcheckers weggezet als rechts-populisten, aanhangers van complottheorien en verspreiders van fake-nieuws. Maar wat Coudenhove-Kalergi heeft verkondigd laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Niks complottheorieën want een deel van de Europese leiders voeren zijn plannen exact zo uit.

Richard Nicolas Coudenhove Kalergi

Kalergi wordt door de elite beschouwd als de grondlegger van Europa. Hij richtte in 1922 in Wenen de Pan-Europese beweging op. Zijn eerste doel was te komen tot een “Verenigde Staten van Europa”. Ook op andere continenten zouden zulke samenwerkingsverbanden moeten komen met als einddoel een wereld met slechts vijf samenwerkende staten, onder de vlag van een “Nieuwe Wereld Orde”. Hij beoogde de verdwijning van het recht op zelfbeschikking, de eliminatie van naties en de vervanging van de oorspronkelijke bevolking van Europa door middel van massa-immigratie.  

Hij schrijft in zijn boek Praktischer Idealismus (1925) dat een toekomstig Europa niet alleen meer bewoond zou moeten worden door de oorspronkelijke bewoners, maar door een mengras van Europese, Aziatische en Afrikaanse volkeren. Kalergi meende dat bij het mengen van rassen hun karaktereigenschappen zouden verzwakken en zo de nieuwe mens wegens zijn karakterzwakte gemakkelijker kunnen onderwerpen en tot slaaf maken dan iemand die deel uitmaakt van een volk dat zich een eenheid voelt. Er zit duidelijk een plan achter al die honderdduizenden asielzoekers die Europa nog steeds overspoelen. Europese leiders die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt met de uitvoering van het Kalergi-plan, kunnen daarvoor beloond worden met Coudenhove-Kalergi prijs.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ klimaat-en vaccinatiezwendel

(5) Hugo de Jonge gedroeg zich als een tiran die geen tegenspraak duldde

 

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat er op 1 mei 2021 een melding was gedaan bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) over een huisarts in Lelystad, dokter Ramdas omdat hij geweigerd zou hebben om zelf coronavaccins toe te dienen aan patiënten. Hij liet dat door zijn assistente doen, maar pas nadat de ontvanger geïnformeerde toestemming had gegeven. Hoewel hij volgens zijn artseneed en de Code van Neurenberg handelde, was dat volgens de inspectie niet de bedoeling. Op 10 mei vroeg de minister van volksverlakkerij Hugo de Jonge zich in een e-mail aan de inspectie af of het handelen van Ramdas ‘geen eigenstandige reden was voor een tuchtzaak’.De inspectie antwoordde dat deze handelswijze als zelfstandige reden om een tuchtzaak aan te spannen te smal was maar desondanks toch meegenomen zou worden in een onderzoek,aldus de inspectie. Dit antwoord beviel De Jonge niet en wilde een gesprek met de inspectie.

De Jonge vroeg zich af of de inspectie het hele repertoire ‘echt full force’ inzette en of dokter Ramdas überhaupt nog wel zijn beroep mocht uitoefenen.“Verhalen die de ronde doen (hoor ik uiteraard slechts anekdotisch) waarbij artsen, een aantal huisartsen met name, gewoon ronduit ondermijnend voor de vaccinatiebereidheid te werk gaan, vind ik dusdanig schadelijk voor de vaccinatiecampagne dat ik niet begrijp dat er geen fermer instrumentarium wordt toegepast c.q. zou kunnen worden toegepast,” schreef De Jonge. “Waarom mogen zij überhaupt hun vak nog uitoefenen?”Neuroloog Jan Bonte reageerde: “Het is een absolute schande dat een despoot als Hugo de Jonge hem hiervoor uit zijn vak wilde zetten. Ik mag hopen dat hij zichzelf hiervoor nog eens zal moeten verantwoorden, deze fanatieke dwaze despoot. Ramdas deed wat iedere dokter had moeten doen. Hen voorlichten en zelf de verantwoordelijkheid nemen”aldus Bonte. Huisarts Els van Veen voegt toe: “Hugo de Jonge gedroeg zich als een tiran die geen tegenspraak duldde. Het vaccin moest de enige uitweg zijn uit de pandemie. Medicatie werd verboden, de inspectie werd Inquisitie. En artsen, zoals huisarts Ramdas, die hun eed serieus namen een lastig obstakel.”Klik hier zodat wij de leugens van Hugo de Jonge niet vergeten.

 (6) Zaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers verplaatst naar 11 oktober, deurwaarder ‘geïntimideerd door politie’

De rechtszaak die op 6 september zou dienen tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers is verplaatst naar 11 oktober. Dat laat de Nationale Bond tegen Overheidszaken weten. De gedaagden zouden voor het eerst in de rechtbank worden geconfronteerd met de stelling van de Bond dat zijn geen plaats mogen hebben in het landsbestuur. De landsadvocaat Pels Rijcken heeft verzocht tot uitstel en hoopt op nietigverklaring. De deurwaarder die de dagvaarding heeft afgeleverd bij Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers kreeg bezoek van de politie en moest tekst en uitleg geven. De Bond spreekt van ‘intimidatie’. “Dit is extreem bizar aangezien een deurwaarder vanuit zijn beroep bevoegd is om een dagvaarding af te leveren. Zonder dagvaarding kan er namelijk geen eerlijke gerechtelijke procedure gestart worden.”

Rutte kreeg de dagvaarding in de bus aangezien hij niet thuis was. Ook Kaag was niet thuis, maar de dagvaarding kon worden overhandigd aan haar echtgenoot. De vrouw van Hoekstra deed de deur open en nadat ze de deurwaarder om zijn identificatie had gevraagd, gooide ze de deur in zijn gezicht dicht. Ze riep: ‘Ga maar naar het ministerie’. Segers was evenmin thuis en de dagvaarding is aan zijn echtgenote uitgereikt. Vervolgens kreeg de deurwaarder op zijn woonadres bezoek van de politie. “Ze wilden weten wat ik bij de woning van Hoekstra deed. Ik vond het bijzonder dat men mij hierover kwam bevragen omdat ik het doel van mijn komst aan de personen die ik aan de deur tref altijd meedeel. Het is bijzonder dat zij direct naar mijn woonadres zijn gegaan in plaats van naar mijn kantoor. Men heeft het kennelijk nodig gevonden de moeite te nemen om mijn privéadres te achterhalen,” laat de deurwaarder weten.

Het Rijk onder vreemde heerschappij brengen of de regeringsvorm onwettig veranderen, is een zwaar misdrijf dat terdege afgestraft zou moeten worden met levenslange opsluiting, stelt de Bond.“Anton Mussert (NSB) is in 1946 ter dood veroordeeld wegens dezelfde strafbare feiten. Klaus Schwab erkent openlijk dat middels het Young Global Leaders-programma van het World Economic Forum de meeste regeringen zijn ‘geïnfiltreerd’. ‘Onze’ regering neemt net zo goed deel aan dit kwalijke programma, wat inhoudt dat deze illegale staatsgreep verder uitrolt met actieve medewerking van de Nederlandse volksvertegenwoordigers en de hoge ambtenaren op ministeries die de deuren bij Schwab in Davos platlopen,” schrijft de Bond.

 (7) VNO-NCW en MKB-Nederland pleiten voor een coronatoegangsbewijs: ‘Schokkend dit’

 

Over niet al te lange tijd zal de Nederlandse WEF-sekte moeten stemmen over een nieuwe coronawet. Een wet die uiteraard medisch gezien nergens voor nodig is, maar die de overheid wel de macht geeft om onze grondrechten opnieuw met voeten te treden en opnieuw mensonterende dwangmaatregelen af te kondigen. Het ministerie van Volksgezondheid werkt aan een wetsvoorstel om de Wet publieke gezondheid (WPG) aan te passen met als doel ‘een versterkte pandemische paraatheid’. “Het creëert een structureel wettelijk kader voor de bestrijding van infectieziekten met pandemisch potentieel, waarbij de betrokkenheid van beide Kamers en de bescherming van grondrechten wettelijk is verankerd,” aldus het ministerie. Het was mogelijk om op het wetsvoorstel te reageren.

 

Onder meer de werkgeversorganisaties VNO-NCW de grootste werkgeversorganisatie in Nederland en MKB-Nederland. MKB-Nederland is een organisatie van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die per branche of per regionale of lokale vereniging zijn aangesloten, maakten van die mogelijkheid gebruik. “Wij juichen het toe, dat de voorgestelde eerste stap van de Wet publieke gezondheid een structurele grondslag creëert voor collectieve, verplichtende maatregelen voor infectieziektebestrijding van A-ziekten in het algemeen (waaronder Covid-19),” schrijft een senior legal counsel namens de organisaties. “Het coronatoegangsbewijs moet blijven "als laatste redmiddel" om bedrijven open te houden, mocht het virus weer oplaaien. Wij pleiten er ook voor om in deze eerste tranche ook te voorzien in een mogelijkheid om een coronatoegangsbewijs voor te schrijven voor bepaalde locaties om de verspreiding van een virus te remmen.”VNO-NCW staat onder leiding van Ingrid Thijssen, een D66 lid en handlanger van Sigrid Kaag. Ingrid Thijssen is dan ook een groot voorstander van het eerder in deze nieuwsbrief genoemde Kalergiplan. Zo lopen de lijnen!

Doordat deze werkgeversorganisaties nu al bij voorbaat akkoord gaan met de voorgestelde nieuwe dwangmaatregelen zal het voor Minister Ernst Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Tweede Kamerleden een stuk gemakkelijker worden om ‘voor’ te stemmen. En dan is daar nog de Raad van State die oordeelt dat minister Kuipers niet genoeg gereedschap heeft in zijn nieuwe voorgestelde coronawet. Zij zijn van mening dat minimaal de coronapas moet worden toegevoegd om de wet enigszins nuttig te maken. De nieuwe coronawet moet er snel komen want op dit moment is er afgezien van noodmaatregelen geen wet waarmee de overheid een nieuwe pandemie kan bestrijden zo schrijft men: “Zonder coronapas, avondklok en schoolsluiting biedt de nieuwe coronawet onvoldoende instrumenten om een pandemie aan te pakken. Bij een ernstige virusgolf zijn daarom waarschijnlijk alsnog aanvullende crisisregelingen nodig” waarschuwt de Raad van State.

De stelling van de Raad is dat er meer middelen in de gereedschapskist van Kuipers moeten komen om hem de middelen te geven wanneer het nooit bewezen virus opnieuw toeslaat. En zo wordt de burger voor de zoveelste keer gepakt en komt er straks een wet waarbij de overheid het leven voor niet ingespoten mensen heel erg lastig kan maken. Iets dat ze in opdracht van Klaus Schwab niet zullen nalaten om te doen. Nu ook de Raad van State kritisch is over het ontbreken van het coronatoegangsbewijs in de wet is het volgens Haagse bronnen ‘logisch’ dat er ‘een discussie komt’ over het alsnog opnemen van de QR-code in de wet.

(8) Cardioloog Thomas Binder uitte kritiek op het coronabeleid en werd vervolgens in een gesticht gestopt

Journalist Taylor Hudak sprak met de Zwitserse cardioloog Thomas Binder. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Zürich en houdt zich al 34 jaar bezig met de behandeling van luchtweginfecties in ziekenhuizen en op ic-afdelingen. Aan het begin van de coronacrisis sprak Binder zich op zijn website en social media uit tegen de onwetenschappelijke maatregelen, mandaten en de onbetrouwbare PCR-test. Hij zei dat het zijn plicht was als arts om het volk de waarheid te vertellen over corona. Op 9 april 2020 publiceerde Binder op zijn website een uitvoerige analyse van de onwetenschappelijke coronamaatregelen die op dat moment van kracht waren. Het bericht ging viraal en trok de aandacht van twee collega’s, die de politie inschakelden. Volgens de collega’s was Binder een gevaar voor zichzelf en voor de overheid. Twee dagen later, op 11 april, werden er maar liefst 60 gewapende politieagenten op de cardioloog afgestuurd, waaronder 20 agenten van antiterreureenheid Argus. Na het doorlichten van zijn artikelen, social mediaberichten en e-mails besefte de politie dat Binder geen gevaar vormde. Wel stuurden agenten een arts bij hem langs, die oordeelde dat de cardioloog leed aan ‘corona-krankzinnigheid’. Hij werd vervolgens in een gesticht gestopt. Ja, echt. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.

 

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud