Uit het nieuws 19-07-2021

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

Jo Biden stuurt Fema troepen langs de deur om mensen gedwongen te vaccineren

De Amerikaanse regering onder leiding van Jo Biden heeft de Federal Emergency Management Agency (Fema) opdracht gegeven van deur tot deur te gaan om mensen te vaccineren. Biden: "We moeten van gemeenschap tot gemeenschap gaan, van buurt tot buurt, en vaak van deur tot deur, letterlijk op deuren kloppen om mensen te vaccineren. Jen Psaki, woordvoerder van het Witte Huis heeft de uitspraken van Biden bevestigd dat FEMA-squadrons door heel Amerika van deur tot deur zullen gaan om de niet-gevaccineerden te vaccineren. Er wordt openlijk toegegeven dat de regering lijsten bijhoudt van degenen die nog niet zijn gevaccineerd.

“De federale overheid handelt in strijd met de wet om privé-eigendom te schenden en burgers lastig te vallen vanwege hun vaccinatiestatus” zegt Robert F. Kennedy over dit snode plan: “Het is een onheilspellende stap op weg naar totalitarisme. De propagandafase dat het belangrijk is je te laten vaccineren is voorbij en daarom komen ze nu met dit zeer dwingende programma waarbij federale agenten bij Amerikaanse huizen verschijnen met de dreigende boodschap: 'We weten wie je bent en waar je woont. We hebben u op onze lijst, we hebben uw medische gegevens, we willen dat uw buren weten dat u gevaarlijk bent.” Met andere woorden: ze erkennen de eigendoms- of privacy rechten van de burgers niet meer. Ze willen hen dwingen ongeteste, experimentele farmaceutische vaccinaties te accepteren. Je zult je moeten onderwerpen aan nepvaccins van gewetenloze overheden en bedrijven zonder ook maar enige aansprakelijkheid voor de gevolgen. Maakt niet uit of je blijvend lichamelijk letsel oploopt of zelfs Image: Soon, FEMA squads and U.S. soldiers will be coming to your door to vaccinate you at gunpoint (or drag you away to a covid death camp)sterft. 

Mike Adams van (Natural News) zegt dat dit het scenario is waar hij al jaren voor waarschuwt: “Ze kunnen niet langer wachten om de niet-gevaccineerden op te pakken. Dit is niets anders dan een regelrechte oorlogsverklaring aan het Amerikaanse volk. Ze zeggen in wezen dat je de methode van je executie mag kiezen: 1) je kunt worden geëxecuteerd door de spike-eiwitinjectie die je waarschijnlijk de komende twee jaar zal doden, of 2) je kunt worden geëxecuteerd in een FEMA covid-dood kamp voor het weigeren van het vaccin. Dit klinkt als een complot uit een dystopische horrorfilm (denkbeeldige samenleving met louter akelige kenmerken waarin men beslist niet zou willen leven) zegt Adams, maar dat is het niet.Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) meldde op 9 juli 2021 dat alle personen van 2 jaar en ouder die niet volledig zijn gevaccineerd tegen het coronavirus binnenshuis maskers moeten dragen.

Het totalitaire plan van het Biden-regime om Amerikanen van deur tot deur te vaccineren, riekt naar een medische dictatuur waar mensenrechten of burgerrechten niet meer worden gerespecteerd. Dit is ook waar diverse Nederlandse klokkenluiders al maanden voor waarschuwen, bespot door Hugo de Jonge en diverse andere onbenullen waaronder de meehuilende gecontroleerde linkse media. Ook de media in de Verenigde Staten hield vol dat er nooit huis-aan-huis-vaccinatiecampagnes zouden komen. Ze beweerden zelfs dat er nooit vaccinpaspoorten of vaccinmandaten zouden komen. De Amerikaanse media bestaat echter niet alleen uit meelopers van de overheid zoals in Nederland, want een groot Tv-netwerk heeft de waarheid aan het licht gebracht over het vaccin. De medische dictatuur is geen toekomst meer.

 

Het massaal vaccineren van de Amerikaanse bevolking is door Donald Trump al in mei 2020 in gang gezet met zijn aankondiging van “Operatie Warp Speed ​​(OWS)”. Hij vond dat er zo snel mogelijk een vaccin diende te worden ontwikkeld. Om deze operatie uit te voeren benoemde hij Moncef Slaoui, voormalig topmanager van drugsgigant GlaxoSmithKline (GSK), om de ontwikkeling van een vaccin voor het Wuhan-coronavirus te versnellen. Dit bedrijf behoort volgens Mike Adams tot de grootste criminelen uit de farmaceutische industrie en is regelmatig aangeklaagd voor gerommel met drugs, samen met Moderna en AstraZeneca. De bedoeling was dat er tegen 1 januari 2021, 300 miljoen vaccins zouden klaarliggen en het Amerikaanse volk door middel van een soort militaire operatie zo snel mogelijk van een vaccin te voorzien. GSK is schuldig bevonden aan het plegen van gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid in ruil voor enorme winsten, maar dat vond Trump blijkbaar geen probleem om met Slaoui in zee te gaan. Trump noemde Operatie Warp Speed de sleutel tot het economische herstel.

Ook Nieuw-Zeeland gaat ongevaccineerden opsporen. De Nieuw-Zeelandse minister voor coronazaken heeft gewaarschuwd dat de overheid binnenkort actief gaat zoeken naar mensen die nog niet gevaccineerd zijn. Minister Chris Hipkins zei dat de Nieuw-Zeelandse overheid daar volgend jaar mee gaat beginnen.“Ik denk dat we ons begin volgend jaar bevinden in de fase waarin we mensen naar buiten zullen jagen die zich nog niet hebben gemeld om hun vaccinatie te halen of die hun afspraak hebben gemist,” zei Hipkins tijdens een coronapersconferentie tegen journalisten.

nieuw-zeelandFoto: Chris Hipkins (Stuartyeates CC BY-SA 4.0)

De minister zegt daarmee dat de overheid ongevaccineerde mensen gaat opsporen, wat erop lijkt te wijzen dat veel mensen niet bereid zijn om een mRNA-vaccin te nemen. Slechts 10 procent van de Nieuw-Zeelanders is volledig gevaccineerd.“Iedereen zal voor het einde van dit jaar de kans krijgen om een vaccin te halen. Ik wil natuurlijk dat iedere Nieuw-Zeelander zich meldt, maar het lijkt erop dat we sommige mensen echt moeten gaan opzoeken,” aldus Hipkins. Het gaat om een totale oorlog tegen de mensheid, die op wereldschaal wordt uitgevoerd. De criminelen die de leiding hebben, roeien willens en wetens hun eigen bevolking uit, terwijl ze beweren dat het voor de "volksgezondheid" is.

Oud-professor Kees van der Pijl en emeritus hoogleraar Karel van Wolferen waarschuwen voor de snel opkomende totalitaire maatschappij.

Ter gelegenheid van de verschijning van het boek Pandemie van de angst spraken oud-professor Kees van der Pijl en emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in Blue Tiger Studio over de snel opkomende totalitaire maatschappij. Een belangrijk onderdeel van de plannen: de coronaprik. Tegen mensen die nog twijfelen om het coronavaccin te nemen, zegt Van Wolferen: absoluut niet doen. “Je hebt het niet nodig. Het beschermt je tegen helemaal niks. Dat is heel uitgebreid door de verschillende deskundigen verteld.”Men verwacht bij een nieuwe griepgolf in de late herfst of het begin van de winter een reactie bij gevaccineerden die zo ernstig is dat er allerlei heel ernstige fysieke letsels ontstaan. Daarnaast verwacht men als gevolg hiervan veel sterfgevallen, aldus Van Wolferen.

“Gegevens uit onafhankelijke bronnen laten zien dat de sterftecijfers de curve volgen van de zogenaamde ‘vaccinatie’. De stof in het vaccin verspreidt zich over het hele lichaam. Japanse onderzoekers kregen dit bevestigd van vaccinmaker Pfizer.”Van Wolferen wees erop dat er nu al heel veel bewijsmateriaal is dat het ontzettend gevaarlijk is. De officiële instantie die de bijwerkingen in Europa bijhoudt heeft inmiddels 17,503 (stand t/m 3 juli) sterfgevallen geregistreerd. Daarnaast zijn er 1.687.527 gevallen van bijverschijnselen gemeld. Volgens Van Wolferen zal de zogenaamde nieuwe golf niet worden veroorzaakt door de deltavariant of wat dan ook, maar het resultaat zijn van de injectie, zei hij. In het blad Gezond Verstand, waar Van Wolferen hoofdredacteur van is, verscheen een artikel over ouderen uit Beverwijk die gevaccineerd werden. Er werd een feestje van gemaakt: ze kregen een ijsje en vervolgens de prik. “De dagen erna reden de lijkwagens af en aan,” zei de emeritus hoogleraar. Hij voegde toe dat het plaatselijke blad in eerste instantie nog rapporteerde over de hogere sterfte, maar daar al snel mee stopte.

Opnieuw kreeg de Nederlandse bevolking een poppenkast voorstelling te zien van Rutte&CO. 

“Alles wees erop dat we ons konden opmaken voor een mooie zomer”, zei Rutte maar “er is een wolk voor de zon geschoven. Ik snap dat het nieuws een enorme teleurstelling is, maar het is wel noodzakelijk. Veel besmettingen vinden bij feestjes thuis plaats, en in de horeca”, aldus Rutte. Er werd voor de zoveelste keer een poppenkast voorstelling opgevoerd. Een argument om de dwangmaatregelen nog langer te handhaven hadden ze niet meer,  hebben ze trouwens nooit gehad. Er moest een list bedacht worden om het aantal besmettingen weer te kunnen opvoeren want de Great Reset plannen moeten immers doorgaan. De oplossing was het invoeren van versoepelingen wetende dat mensen weer massaal bij elkaar zouden gaan hokken. En precies dat gebeurde: “Er is sprake van een ongekende stijging. Het zijn vooral jongeren. Als we het in dit tempo laten oplopen, is het onvermijdelijk dat ook ouderen besmet raken”, zei Hugo de Jonge. Het invoeren van de versoepelingen was een heel bewuste strategie en niet een verkeerde inschatting zoals ze ons willen doen geloven.

Rutte schreef op 9 juli op social media dat het aantal coronabesmettingen ‘sneller stijgt dan verwacht’. “Dat zorgt voor een onzekere zomer.” Het Artsen Covid Collectief, waar ruim 1600 medici bij zijn aangesloten, schreef in een reactie op dit bericht: “De overheid noemt het ‘besmettingen’, maar het betreft positieve testen. Een positieve test zegt niets: niet dat je besmet bent, ziek wordt of besmettelijk bent.Massaal testen van gezonde mensen is zinloos. Gezonde mensen maken elkaar niet ziek,” stelt het collectief.

Er vindt al maanden een massale propaganda-actie plaats om mensen over te halen zich te laten vaccineren. Hugo de Jonge noemt vaccineren zelfs een vorm van naastenliefde en ook je doet het voor een ander. Deze figuur zal met zijn ongekende brutale arrogantie ooit een keer ter verantwoording worden geroepen.

De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft namens 4470 mensen een collectieve strafaangifte gedaan op het politiebureau van Sneek tegen Rutte, De Jonge, Ollongren, Schouten, Van Ark, Grapperhaus en Kaag wegens onder meer deelneming aan een criminele organisatie die het oogmerk heeft het plegen van misdrijven tegen de menselijkheid, ernstige schendingen van het internationale humanitaire recht, het veroorzaken van de dood of lichamelijk letsel door schuld, het bewust en systematisch vrees aanwakkeren en handelen tegen de veiligheid van de Nederlandse staat en haar burgers, en het handelen met het oogmerk het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen. De aangifte namens de 4470 mensen is in Sneek gedaan omdat de Bond berichten kreeg waaruit bleek dat politieagenten in diverse gemeenten weigerden om aangiften tegen Rutte op te nemen. Het Openbaar Ministerie is nu verplicht om een besluit te nemen over het wel of niet in behandeling nemen van de aangifte. Als het OM de aangifte niet serieus neemt, dan start de Bond een zogeheten artikel 12 Sv-procedure bij het Gerechtshof. Als het Gerechtshof zich achter het OM schaart, dan wordt er een klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud