Uit het nieuws 18-06-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘plandemie’ en vaccinatiezwendel

 

(1) Plotselinge sterfgevallen van vaccins komen nu zo vaak voor dat men er een naam aan gegeven heeft: “Sudden Adult Death Syndrome.”

Volledig gevaccineerde personen waaronder  gezonde jonge mensen die er een fitte en gezonde levensstijl op na houden, sterven onverwacht. De reden hiervan noemt men het Sudden Adult Death Syndrome, kortweg SADS. Artsen zoeken naar de “genetische oorzaak” achter SADS maar het is het nieuwste excuus waar de medische wereld het enorme aantal zogenaamd ‘onverwachte’ jongere slachtoffers van de Covid-19 ‘vaccinatie’ slachtoffers mee probeert weg te verklaren en om de mensen van de waarheid af te leiden. “Deze mensen sterven plotseling omdat ze gif in hun lichaam gespoten krijgen dat leidt tot een ontsteking van het hart” stelde patholoog Ryan Cole in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Uit onderzoek bij muizen is gebleken dat het mRNA kan leiden tot een vergroot hart, benadrukte Cole. Het gevolg is dat het hart steeds minder goed in staat is om bloed rond te pompen, er treedt hartfalen op en je sterft. De patholoog heeft autopsieweefsel gezien van triatleten die dood neervielen. Natuurlijk sterven er elk jaar atleten. Dat waren er een paar per maand, maar nu sterven er honderden per maand, zei Cole.

Mensen onder de 40 krijgen het advies om hun hart te laten controleren, want velen zouden het risico lopen op het Sudden Adult Death Syndrome.

Image: Sudden vaccine deaths are now so common they’ve assigned a SYNDROME name for it: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)Het syndroom kan fataal zijn voor alle soorten mensen, ongeacht hun levensstijl en gezondheid. De grote aantallen hemelsbreed van elkaar verschillende jonge(re) mensen die plotseling dood neervallen – inclusief honderden topfitte sporters – hebben aanwijsbaar maar één ding met elkaar gemeen, en dat is dat ze vrijwel zonder uitzondering zijn ingeënt tegen Covid-19. Al met al gaat één van de allergrootste misdaden uit de menselijke geschiedenis, het injecteren van miljarden mensen met experimentele genmanipulatie ‘vaccins’ onder het mom van de bestrijding tegen een virus dat niet gevaarlijker is gebleken dan een griepje, gewoon door. Het belangrijkste doel van deze giftige injecties is om de adaptieve immuniteit, die optreedt na blootstelling aan pathogenen bij volwassenen, volledig vernietigen. De aanhoudende meldingen van injectieschade bevestigen dat in vooral de hele Westerse wereld de mRNA-spuitjes een immunologische catastrofe zullen veroorzaken.

De Duitse patholoog Arne Burkhardt toonde aan dat het spike-eiwit 128 dagen na de laatste prik nog gevonden wordt in bloedvatwanden. We stoppen dus iets in het lichaam dat niet afgebroken wordt, een giftig spike-eiwit aanmaakt en dat tot 15 maanden na vaccinatie nog wordt aangetroffen in monocyten (witte bloedcellen, red.), zei Cole.“Het is krankzinnig om het dodelijkste, gevaarlijkste medische product dat ooit op de markt is gebracht te blijven pushen.”Zie ook deze video. Cardioloog en onderzoeker Elizabeth Paratz zei dat 90 procent van de SADS-gevallen zich voordoet buiten het ziekenhuis en dat deze mensen het niet redden. Het zijn dus voornamelijk ambulancebroeders en forensisch onderzoekers die te maken krijgen met deze patiënten, aldus Paratz.

Een toename van het aantal gevallen van ‘Sudden Adult Death Syndrome’ stelt artsen voor een raadsel, kopten de media onlangs. Ze kunnen deze sterfgevallen natuurlijk niet linken aan de massavaccinaties want dan hebben ze een probleem. Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek reageerde:“Sudden Adult Death Syndrome? Serieus?”“Een paar maanden geleden kwam het door de kerstbomen. De media schreven ook dat klimaatverandering de boosdoener was. Daarnaast zou postpandemische stressstoornis hartaanvallen veroorzaken. Deze mensen lachen ons uit. Zij denken dat wij achterlijk zijn. En als je de waarheid probeert te achterhalen, komen ze achter je aan. Het is ook heel moeilijk om je uit te spreken over de waarheid. En er zijn genoeg redenen waarom ze de waarheid proberen te verdoezelen, aldus Vlaardingerbroek.

 (2) Kinderarts onthult: ‘In de patenten noemen ze de injectie een biowapen’

Uit ninefornews: Deze injectie geeft je niet noodzakelijkerwijs antistoffen tegen het virus. Deze injectie beschermt je niet noodzakelijkerwijs tegen besmetting. Deze injectie beschermt niet tegen ernstige ziekte en sterfte. Dat zei kinderarts Lawrence Palevsky in gesprek met Elizabeth van Refuge of Sinners. Ze zeggen openlijk dat het vaccin niet voorkomt dat je het virus bij je draagt of de ziekte overdraagt. Per definitie is het dus geen vaccin, benadrukte Palevsky. Wat is het dan wel? Er zijn maar weinig mensen op aarde die daadwerkelijk het patent hebben gelezen van de bedrijven die deze injecties hebben gemaakt. “Zij noemen het een gentherapie. Zij noemen het een besturingssysteem.”De kinderarts zei dat sommige collega’s hebben ontdekt dat de vaccinmakers de injectie in de patenten een biowapen noemen. In november 2020 kreeg Palevsky in een podcast de vraag wat hij vond van de injecties die op dat moment in ontwikkeling waren. “Ik noemde het een moordwapen,” zei de kinderarts. Volgens Palevsky is het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na inenting de boosdoener. Hij zegt dat het vaccin kan leiden tot bloedstollingproblemen, sterfgevallen, miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen en auto-immuunziekten. “Steeds meer ongevaccineerde mensen krijgen klachten nadat ze in contact zijn geweest met gevaccineerden.” Dr. Palevsky stelt dat gevaccineerde mensen hun spike-eiwitten kunnen overdragen op ongevaccineerde mensen en ook bij hen fatale bijwerkingen kunnen veroorzaken. We zitten midden in het grootste experiment uit de menselijke geschiedenis. 

 (3 ) Kerngezonde Amerikaanse militairen van 18 tot 40 jaar worden opeens massaal ziek. Het vaccin blijkt hun immuunsysteem te verwoesten

 

Onder Amerikaanse militairen zijn sinds de start van het vaccinatieprogramma 300 procent meer kankergevallen, 500 procent meer gevallen van onvruchtbaarheid, 300 procent meer miskramen en maar liefst 1000 procent meer gevallen van neurologische aandoeningen geregistreerd, zo hebben klokkenluiders onthuld. Todd Callender was de eerste advocaat die in de Verenigde Staten het Amerikaanse ministerie van Defensie, het ministerie van Volksgezondheid en de Food and Drug Administration (FDA) voor de rechter sleepte vanwege de vaccinatiemandaten. Hij deed dat namens een grote groep militairen. De advocaat zei dat zich in 2021 in de leeftijdscategorie 18-40 jaar zo’n 1100 procent meer sterfgevallen onder Amerikaanse militairen hebben voorgedaan als gevolg van de mRNA-injecties. Hij verwees daarbij naar de Defense Medical Epidemiology Database (DMED). Volgens de autoriteiten is deze sterftepiek het gevolg van een ‘datafout’ maar dat is een fabel. Callender zei onlangs tegenover de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich: “Wij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5000 procent gaat stijgen. Dit is genocide,” zei hij onomwonden.

 

Er zijn vorig jaar ook ongeveer 1100 procent meer ziektegevallen geregistreerd, stelde de advocaat. Denk daarbij aan kankers, hartproblemen, bloedproppen, enzovoorts. Kerngezonde militairen van 18 tot 40 jaar worden opeens massaal ziek. Het vaccin verwoest hun immuunsysteem, benadrukte de advocaat, die toelichtte dat dit een vorm van aids (immunodeficiëntie) is. Dit is volgens Callender, die 20 jaar werkzaam was in de wereld van de levensverzekeraars, de echte epidemie.

 

Ondertussen worden meldingen van mensen die overlijden stilletjes verwijderd uit de bijwerkingendatabases. Dat gebeurde in 2021 ook al. Volgens conservatieve schattingen zijn alleen al in de Verenigde Staten zo’n 2,5 miljoen mensen gestorven door de vaccins. De overheid verplicht behandelingen die niet werken en verbiedt behandelingen die werken. Ongeveer 100 miljoen mensen hebben last gekregen van ernstige bijwerkingen, waaronder chronische hoofdpijn, verlamming en zelfs de amputatie van alle vier ledematen.

 

Sinds Joe Biden de Verenigde Staten in januari 2021 in handen heeft genomen, doorstaan de Amerikanen een bombardement van perverse, krankzinnige en suïcidale uitvoeringsbesluiten, beleid, wetten, mandaten en noodmaatregelen. Ze hebben van kust tot kust een explosie van gewelddadige misdaad veroorzaakt en de vrijheid van meningsuiting en afwijkende meningen gecriminaliseerd. Er doen zich zoveel gevallen voor dat compensatieprogramma’s die zijn opgezet door de overheid worden overstelpt met meldingen. Er worden experimentele coronavaccins opgedrongen aan miljarden wereldburgers. Het gaat om het grootste experiment in de menselijke geschiedenis.

Franklin ter Horst

 

Terug naar: Inhoud