Uit het nieuws 17-10-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

(1) De Tsjetsjeense dictator Ramzan Kadyrov gaat met zijn moslimleger Poetin helpen in de oorlog tegen Oekraïne.

(2) De Amerikaanse gepensioneerde kolonel Douglas MacGregor zegt dat er geen sprake van is dat Poetin zijn eigen pijpleidingen zou hebben gebombardeerd.

(3) De UNESCO maakt zich zorgen over de toename van “desinformatie” en “complottheorieën” en is van plan daar een eind aan te maken via een netwerk van verklikkers.

(4) Velen zien in Giorgia Meloni die de Italiaanse parlementsverkiezingen heeft gewonnen een strijdster tegen de globalistische kliek maar ze is niet wat het lijkt.

(5) In de voetsporen van Jozef de zoon van Jakob en Rachel. (deel 2) Jozef als profeet.

(6) Cardioloog Peter McCullough vindt dat iedereen moet worden berecht die bij de ‘wereldomvattende vaccinatie misdaad’ betrokken is.

(7) Het ‘stikstofrapport’ van Johan Remkes is niets anders dan een uitrookbeleid, te beginnen met het verwijderen van 500 tot 600 piekbelasters (de grootste stikstofuitstoters) daarna volgt de rest. 

(1) De Tsjetsjeense dictator Ramzan Kadyrov gaat met zijn moslimleger Poetin helpen in de oorlog tegen Oekraïne.

De wereld staart naar een nucleair “Armageddon” zei Joe Biden op 6 oktober, terwijl hij waarschuwde dat Vladimir Poetin zijn atoomarsenaal zou kunnen gebruiken. Poetin maakt volgens Biden “geen grapje als hij praat over mogelijk gebruik van tactische kernwapens of biologische of chemische wapens, omdat zijn leger, zou je kunnen zeggen, aanzienlijk ondermaats presteert”.Sinds Kennedy en de Cubaanse rakettencrisis hebben we het vooruitzicht van Armageddon niet meer gezien”, zei hij. In de crisis van 1962 kwamen de Verenigde Staten onder de toenmalige president John Kennedy en de Sovjet-Unie onder hun leider, Nikita Chroesjtsjov, dicht bij het gebruik van kernwapens vanwege de aanwezigheid van Sovjetraketten in Cuba. De Verenigde Staten is het enige land in de wereld dat tot dusver kernwapens heeft ingezet. Op 6 augustus 1945 werd de kernbom “Little Boy” op de Japanse havenstad Hiroshima gedropt en op 9 augustus werd de stad Nagasaki gebombardeerd met de plutoniumbom “Fat man”.Het waren niet eens militaire doelen maar bekende eeuwenoude cultuursteden met een dichte bevolking.

De bom op Nagasaki explodeerde 469 meter boven de voorstad Urakami en maakte in totaal bijna 150.000 slachtoffers (74.000 direct omgekomen doden en 75.000 gewonden) en bij de bom op Hiroshima werden zeker 140.000 mensen gedood. Een vergelijkbaar aantal mensen raakte gewond. Volgens de officiële lezing van de Amerikanen zouden deze bommen een einde hebben gemaakt aan de Tweede Wereldoorlog, maar er bestaan een aantal toegankelijk geworden documenten die het verhaal vertellen dat Japan al enkele maanden daarvoor, tenminste tweemaal een aanbod had gedaan de oorlog te beëindigen. Bovendien waren vooraanstaande Amerikanen van mening dat het ging om een onnodig experiment.

De boven Nagasaki gedropte Fat man

Admiraal Leahy, de latere stafchef van presidenten Roosevelt en Truman, zei: “In mijn optiek heeft het gebruik van dat barbaarse wapen tegen Hiroshima en Nagasaki niets bijgedragen aan de oorlog tegen Japan. De Japanners waren al verslagen en bereid zich over te geven. Door dit wapen als eerste in te zetten verlaagden we ons tot de ethische standaard van de barbaren in de middeleeuwen. Oorlogen kunnen niet worden gewonnen door vrouwen en kinderen te vernietigen.” Op 9 september 1945 zei admiraal William F. Halsey, aanvoerder van de derde vloot, dat de atoombom was ingezet omdat de wetenschappers ‘een nieuw speeltje hadden dat uitgeprobeerd moest worden’. Hij zei verder: “De eerste atoombom was een onnodig experiment.” Hij zei ook dat de wetenschappers die betrokken waren geweest bij het Manhattanproject de minister van Defensie probeerden te overtuigen om de atoombom niet in te zetten. Met deze beide bommen bleken de Amerikanen over een nieuw wapen te beschikken van ongekende vernietigingskracht. Op hetzelfde moment bleken de Russen eveneens te werken aan de ontwikkeling van een atoombom. In de jaren die volgden na de bombardementen op de beide Japanse steden zouden nog tienduizenden onschuldige burgers sterven.

Inmiddels luiden de oorlogstrommen steeds luider. De Verenigde Staten sturen een van hun modernste vliegdekschepen, de “USS Gerald R. Ford” richting Europa. Het 13 miljard dollar kostende schip werd in 2017 in dienst genomen. Het is 337 meter lang en heeft een bemanning van 4500 man, 90 gevechtsvliegtuigen en vermoedelijk atoomwapens aan boord.

De “USS Gerald R. Ford”

Het schip wordt door meerdere kruisers met geleide wapens, onderzeeboten en verzorgingsschepen begeleid en koerst richting Europa waar het zich zal voegen bij het al aanwezige landingsschip “USS Kearsage”. De nieuwe Britse WEF-sekte premier van het Verenigd Koninkrijk, Liz Truss, zei in de aanloop naar haar verkiezing in een televisie-interview van 24 augustus bereid te zijn het Britse kernwapenarsenaal in te zetten: “Het is een belangrijke taak van de premier, ik ben ertoe bereid.” Generaal-luitenant Ingo Gerhartz van de Duitse luchtmacht verklaarde op 17 juni dit jaar op een militair symposium in Kiel: “Voor een geloofwaardige afschrikking moeten we zowel over de middelen als de politieke wil beschikken om de nucleaire dreiging in daden om te zetten.” De Amerikaanse senator Roger Wicker vertelde al op 7 december- 2021 aan presentator Neil Cavuto op Fox News, dat “Amerika een plotselinge nucleaire aanval op Rusland moet uitvoeren.” Deze gevaarlijke uitspraken krijgen in de reguliere media in het Westen geen enkele aandacht.

De leider van de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië Ramzan Kadyrov, die al met een aantal van zijn troepen actief deelneemt aan de oorlog in Oekraïne, zei onlangs dat het Russisch leger tactische nucleaire wapens zou moeten inzetten in Oekraïne. Kort daarop werd hij door het Kremlin gepromoveerd tot kolonelgeneraal, de op twee na hoogste rangorde in het Russisch leger. Zie hier een schokkende video uit Grozny waarin te zien is hoe duizenden Tsjetsjeense moslims roepen ‘hoe groot hun god is’ en op het punt staan naar de Oekraïne te vertrekken. Tegelijkertijd lanceerde de president van Wit-Rusland een felle aanval op Oekraïne, waarbij hij Zelensky bedreigde met shock and awe.

 

De voormalige Amerikaanse veiligheidsadviseur John Bolton vindt dat het gerechtvaardigd is om de Russische president Poetin te vermoorden als deze kernwapens gaat inzetten. Tegelijkertijd roept de voormalige Russische president Medvedev op tot het vermoorden van ‘de terroristen’ die de Krim brug hebben opgeblazen. Als reactie hierop zijn de Russen begonnen met afvuren van raketten op verschillende doelen in Oekraïne. Ook waarschuwt de Russische regering nogmaals dat de massale wapenleveranties en het verstrekken van inlichtingen door vooral de Verenigde Staten aan Oekraïne het risico van een directe confrontatie tussen Rusland en de NAVO naderbij brengt. Dit beklemtoonde de Russische gezant Konstantin Vorontsov van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken op een vergadering van de VN in New York. De VS leveren niet alleen wapens aan Oekraïne, maar geven volgens Vorontsov ook belangrijke inlichtingen die de strijd bloediger en langer maken. De Amerikaanse regering heeft volgens de Russische lezing direct partijen ingeschakeld die deelnemen aan de oorlog. Op 4 oktober nog stelde de Amerikaanse regering nog eens 625 miljoen dollar extra beschikbaar aan de Oekraïense strijdkrachten. De bedragen die in Oekraïne worden gepompt zijn zelfs voor Amerikaanse waarnemers „historisch.”

 

(2) De Amerikaanse gepensioneerde kolonel Douglas MacGregor zegt dat er geen sprake van is dat Poetin zijn eigen pijpleidingen zou hebben gebombardeerd.

Zweden en Denemarken gaan onderzoeken wie er achter de aanslagen zit op de twee Nord Stream-gaspijpleidingen in de Oostzee. De betweterige Nederlandse WEF-sekte leider Mark Rutte wist het al heel zeker; het waren in geen geval de Amerikanen. Ook Joe Biden heeft de Russische beschuldigingen dat het Westen achter de aanslagen zit, afgedaan als ‘leugens’. “Het was een opzettelijke sabotageactie en de Russen pompen desinformatie en leugens naar buiten,” zei Biden. Maar de Amerikaanse gepensioneerde kolonel Doug MacGregor heeft daar een andere mening over. Hij vindt het ‘belachelijk’ dat de Amerikaanse overheid beweert dat de Russen hun eigen pijpleidingen zouden hebben opgeblazen. “Dat slaat nergens op.” De lekken in de pijpleidingen zijn veroorzaakt door explosies die overeenkomen met de kracht van honderden kilo’s TNT. Er zijn niet veel mensen die zoiets kunnen doen, zei MacGregor in The Charlie Kirk Show.“Het waren in ieder geval niet de Russen, laten we daar duidelijk over zijn” benadrukte de kolonel.

De gepensioneerde Amerikaanse kolonel Douglas McGregor

(3) De UNESCO maakt zich zorgen over de toename van “desinformatie” en “complottheorieën” en is van plan daar een einde aan te maken via een netwerk van verklikkers.

Dit Artikel is voor een deel afkomstig van ejbron.wordpress.com Volgens de Verenigde Naties: “wordt de wereld niet in het geheim bestuurd door elites en worden wereldgebeurtenissen niet in het geheim achter de schermen gemanipuleerd door machtige spelers met kwade bedoelingen. Complottheorieën kunnen gevaarlijk zijn, vaak negeren ze wetenschappelijk bewijs en polariseren ze de hele samenleving met ernstige gevolgen. Dit moet nu stoppen”aldus de VN.

De directeur-generaal van UNESCO waarschuwde dat “complottheorieën” schade toebrengen aan mensen en aan hun gezondheid. “Ze versterken misvattingen over de pandemie en versterken ook de stereotypen die geweld en gewelddadige, extremistische ideologieën kunnen aanwakkeren”, aldus Audrey Azoulay. Het VN-agentschap lanceert een campagne om mensen te helpen bij het identificeren, ontkrachten en rapporteren van “samenzweringstheorieën”, om te voorkomen dat zij zich verder verspreiden. Deze campagne wordt uitgevoerd in samenwerking met de Europese Commissie, Twitter en het World Jewish Congress. De VN heeft een toolkit gemaakt om zulke theorieën te “ontkrachten” en iedereen te gaan besmeuren die beweert dat overheden niet eerlijk en transparant zijn. En als men iemand tegenkomt die denkt dat de wereldelite wél samenspant om haar macht te consolideren of gebeurtenissen te sturen, dan moet men actie tegen die persoon ondernemen. Volgens het VN-agentschap mag men bij een ontmoeting met zo’n “complotdenker” in geen geval een open discussie aangaan. Vooral journalisten zijn aangewezen over dergelijke personen te “rapporteren”, ook op social media en “contact opnemen” met een nationale persraad, ombudsman of instantie. Hoe lachwekkend is dit want het is juist de mainstream media die zich bezig houden met het verspreiden van fake-news. De waarheid doet er niet meer toe want dat past niet in het straatje van de globalisten.

Zo kunnen ze iemand die beweert dat het Wuhanvirus (Corona-virus) “kunstmatig” is gecreëerd, als een “complotdenker” aanmerken. Toch zijn er voldoende bewijzen dat dit wel degelijk het geval is. Bovendien werd er op 12 september 2019 in Brussel een mondiale p(l)andemietop gehouden ‘toen het virus zich nog in het lab in Wuhan bevond’. Deze bijeenkomst was  georganiseerd door de Europese Commissie samen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Bij deze bijeenkomst waren maar liefst 400 deelnemers aanwezig van over de hele wereld, waaronder politieke leiders, vertegenwoordigers van de Verenigde Naties en andere internationale organisaties, ministeries van Volksgezondheid, vooraanstaande academici, wetenschappers en gezondheidswerkers, de particuliere sector en NGO's. Daarna volgde op 19 september 2019, vlak voor de uitbraak van het Wuhan-virus een jaarrapport met de titel A world at risk van de (WHO).

Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op een uitbraak van het coronavirus. Ook toen bevond “het virus zich nog in het lab in Wuhan.” Volgend op het jaarrapport vond op 18 oktober 2019 een bijeenkomst plaats onder leiding van het World Economic Forum en de Bill&Melinda Gates Foundation onder de noemer Event 201. Tijdens deze bijeenkomst vond een 3½ uur durend simulatie-experiment plaats van een wereldwijde pandemie veroorzaakt door een nieuw coronavirus (het Wuhanvirus). Deze voorbeelden laten zien dat er sprake is van een geplande misdaad tegen de menselijkheid. Niks “desinformatie” of complottheorie. Dit soort onmiskenbare feiten hebben niet in het minst invloed op de bedenkers van het plan “complotdenkers” te gaan vervolgen. Waar het in werkelijkheid om gaat is de mensen die de waarheid weten te achterhalen, de mond te snoeren omdat ze - een sta in de weg-  kunnen vormen voor de globalistische kliek.

De globalisten liegen er zelf lustig op los en verdraaien alles, van oorlog tot wetenschap, van economie tot biologie. Er zijn nog altijd mensen die geloven dat overheden in ons belang handelen. In werkelijkheid hebben de overheden er zo’n grote puinhoop van gemaakt dat we aan de rand van de afgrond staan.

(4) Velen zien in Giorgia Meloni die de Italiaanse parlementsverkiezingen heeft gewonnen een strijdster tegen de globalistische kliek maar ze is niet wat het lijkt.

Giorgia Meloni’s partij Broeders van Italië werd verreweg de grootste bij de verkiezingen in Italië. Meloni is niet wat het lijkt want zij is in februari 2021 uit eigen beweging lid geworden van het Aspen Institute.  Dit Institute is een Amerikaanse denktank die wordt gefinancierd door machtige globalistische clubs zoals de Carnegie Corporation, het Rockefeller Brothers Fund, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Ford Foundation. Ook het netwerk van miljardair George Soros is erbij betrokken. Tussen 2003 en 2020 maakten organisaties die gelinkt zijn aan Soros meer dan drie miljard dollar over naar het Aspen Institute.Internetkrant Wochenblick heeft de agenda van het Aspen Institute doorgelicht. Dit jaar lanceerde een onderdeel van het Aspen Institute, het zogeheten Aspen Climate Cohort, een trainingsprogramma voor ingenieurs, wetenschappers en economen om hun ideeën om te zetten in realpolitiek. Een soort Agenda 2030-zomerschool.

Giorgia Meloni - WikipediaGeorgia Meloni

Er bestaan veel parallellen met de WEF-sekte samenzwering van Klaus Schwab. Walter Isaacson, van 2003 tot juni 2018 directeur van het Aspen Institute, is ook Agenda Contributor van het WEF. Datzelfde geldt voor Leslie Maasdorp, lid van het Aspen Global Leadership Network. Dit doet sterk denken aan het Young Global Leaders-programma van het WEF. Dat Meloni uit eigen beweging lid is geworden van het Aspen Institute schept geen vertrouwen, aldus Wochenblick.

(5) In de voetsporen van Jozef de zoon van Jakob en Rachel. (deel 2) Jozef als profeet

 

Toen Jozef zijn einde voelde naderen, zei hij tegen zijn broers: ‘God zal zich jullie lot aantrekken’:  Genesis 50:24-25 “En Jozef zeide tot zijn broeders: Ik ga sterven; God zal zeker naar u omzien en u uit dit land voeren naar het land, dat Hij Abraham, Isaak en Jakob onder ede beloofd heeft. En Jozef deed de zonen van Israël zweren: God zal zeker naar u omzien; dan zult gij mijn gebeente van hier meevoeren.”

 

Jozef liet het de zonen van Israël zweren, door te zeggen: met zijn omzien zal God naar jullie omzien! God verliest je zeker niet uit het oog. Dit geldt ook voor de toekomstige aflossing van Israël: “Ik zal mijn belofte herinneren en niet vergeten. Ik heb u niet verlost tot nu toe - niet omdat ik u vergeten ben, maar omdat de afgesproken tijd nog niet rijp is, het aantal jaren nodig om u te verlossen is nog niet voorbij.”

 

Er is nog iets opmerkelijks aan Jozefs laatste woorden. Wij horen ze opnieuw als de echte Exodus aangebroken is. Eerst riep God Mozes om het volk uit Egypte te leiden. Mozes was terughoudend. Hij was bang dat hij deze taak niet kon volbrengen en dat het volk hem niet zou geloven. Dan zegt God tegen hem:

 

Exodus 3:16 “Ga heen, vergader de oudsten van Israël en zeg tot hen: De Here, de God uwer vaderen, de God van Abraham, Isaak en Jakob is mij verschenen en heeft gezegd: Ik heb terdege acht geslagen op u en op wat u in Egypte wordt aangedaan.”

Volgens Joodse bronnen stierf Jozef rond 1450 voor Chr in Egypte. Het was in die tijd de gewoonte dat een overledene werd ‘vergaderd bij zijn voorgeslacht’, door te worden bijgezet in een familiegraf. Ook Jakob wilde het zo (Gen.50:2-3) Van Jozef staat echter vermeld dat hij in een kist werd gelegd in Egypte, wel met het oogmerk om later met zijn volk naar Kanaän te worden meegenomen. En zo gebeurde het! Mozes nam het gebeente van Jozef mee uit Egypte en Jozua begroef zijn overblijfselen na aankomst in het Beloofde Land, in Sichem.

Jozua: 24-32 “Het gebeente van Jozef, dat de Israëlieten uit Egypte meegevoerd hadden, heeft men te Sichem begraven, in het stuk land, dat Jakob voor honderd stukken geld van de zonen van Hemor, de vader van Sichem, gekocht had en dat de Jozefieten verkregen tot een erfelijke bezitting.”

Graftombe van Jozef in Sichem ; een aquarel van David Roberts uit 1839.

Jozef, is het beeld van de komende Messias

Joden realiseren zich, dat net als bij Jozef, de Messias zal komen bij Zijn volk en Zich aan hen bekend zal maken. Een groot deel van hen had Hem afgewezen. Straks komt Hij opnieuw en zal de verworpene zich aan hen bekend maken. Dan zal het Joodse volk horen: "Ik ben Yeshua, jullie broer. Hij zoekt hen reeds zo lang... Het huis van David en de inwoners van Jeruzalem echter zal ik vervullen met een geest van mededogen en inkeer. Ze zullen zich weer naar mij wenden, en over degene die ze hebben doorstoken, zullen ze weeklagen als bij de rouw om een enig kind; hun verdriet zal zo bitter zijn als het verdriet om een oudste zoon.”

 

Zacharia 12:10Ik zal over het huis van David en over de inwoners van Jeruzalem uitgieten de Geest der genade en der gebeden; zij zullen hem aanschouwen, die zij doorstoken hebben, en over hem een rouwklacht aanheffen als de rouwklacht over een enig kind, ja, zij zullen over hem bitter leed dragen als het leed om een eerstgeborene.”

 

Klik hier voor de prachtige studie afkomstig van de site Jaïr-Bijbelstudies waarin de parallellen tussen Jozef en Jezus worden uitgelegd.

 

Wij kennen de komende Messias. Jozef huilde toen hij zijn broers zag. Jezus huilde ook: “Toen Hij Jeruzalem voor zich zag liggen over het lot van de stad.” Lukas 19:41En toen Hij nog dichterbij gekomen was en de stad zag, weende Hij over haar”.

 

Jezus begon ook te huilen (bij het graf van Lazarus).” Johannes 11:35Jezus weende.” Jezus was de huilende Heiland. In deze ontroerende geschiedenis van Jozef kunnen we reeds een overgang zien naar het nieuwe dat Jezus zal verkondigen en brengen:  van een leven van jaloezie, haat,  geweld en straf naar een leven van barmhartigheid, liefde, gave van zichzelf en verlossing. Jozef was de voorafbeelding van wat Jezus heeft gedaan. “Ik zal openbaren wat verborgen is geweest vanaf de grondvesting van de wereld” (Matthéüs 13, 35). Farizeeën brengen bij Hem een vrouw, die op overspel betrapt is en zeggen Hem dat ze volgens de wet van Mozes moet gestenigd worden. Jezus kwam echter niet om te veroordelen en te straffen maar om te redden: “Wie van u zonder zonden is, moet dan maar het eerst een steen op haar werpen” (Johannes 8, 7). En ze druipen allen af. Hiermee maakt Jezus op schitterende wijze duidelijk dat het kwaad en het geweld in ons eigen hart zitten. Hij is gekomen om ons daarvan te bevrijden door zelf hiervoor  de straf op zich te nemen.

 

Het graf van Jozef ligt in Sichem waar Abraham zijn tenten opsloeg na aankomst in het land Kanaän en waar de Here aan hem verscheen, bij de terebint van Moré. Abraham’s kleinzoon Jakob sloeg eveneens tijdelijk zijn kamp op bij Sichem. De plaats speelde ook een bijzondere rol in de geschiedenis van Israël bij de verovering van het land onder Jozua. Toen Jozua met de twaalf stammen voet aan de grond had gekregen in het westelijk deel van het Beloofde land, trok hij met hen naar Sichem, alwaar een grootse plechtigheid plaatsvond. Hier vervulde hij de opdracht die Mozes hem geven had, om de zegeningen af te kondigen van de top van de Gerizim en de vloeken van de top van de Ebal. Zes stammen stelden zich op tegen de hellingen van de Ebal ten noorden van Sichem en zes tegen de hellingen van de Gerizim ten zuiden van de stad. Toen richtte Jozua een altaar op bovenop de berg Ebal en schreef op een stenen gedenkteken de wet Gods. “Daarna las hij al de woorden der wet voor, de zegen en de vloek, naar alles wat in het boek der wet geschreven stond”

 

Jozua 8:30-34 “Toen bouwde Jozua een altaar voor de Here, de God van Israël, op de berg Ebal, zoals Mozes, de knecht des Heren, de Israëlieten geboden had, naar hetgeen geschreven stond in het boek der wet van Mozes; een altaar van onbehouwen stenen, die men met geen ijzer bewerkt had; zij brachten daarop brandoffers aan de Here en slachtten vredeoffers. En dáár schreef hij op de stenen een afschrift van de wet van Mozes, hetwelk hij opschreef ten aanschouwen der Israëlieten. Geheel Israël nu, zijn oudsten, de opzieners en zijn rechters stonden aan weerszijden van de ark, tegenover de levitische priesters, die de ark des verbonds des Heren droegen, zowel vreemdelingen als geboren Israëlieten, de ene helft tegenover de berg Gerizim en de andere helft tegenover de berg Ebal, zoals Mozes, de knecht des Heren, vroeger geboden had, om het volk Israël te zegenen. Daarna las hij al de woorden der wet voor, de zegen en de vloek, naar alles wat in het boek der wet geschreven stond.”

Jozefs graf in Sichem is een getuigenis van Gods belofte aan Israël aangaande hun rechten op het land. Sichem is één van de steden die Israël aan het PLO-bewind heeft overgedragen zoals in de gesloten Oslo-akkoorden in 1993  is overeengekomen. Sichem wordt door de Arabieren Nablus genoemd. Als onderdeel van de Oslo-akkoorden was afgesproken dat het graf van Jozef door Israëlische militairen bewaakt zou worden en het Joden en Christenen toegestaan was, het te bezoeken. In september 1996 werden zes Israëlische militairen gedood en vielen er een groot aantal gewonden toen terroristen van Arafats Fatah beweging een mislukte poging ondernamen de bewaking van het graf over te nemen.

Na de door Jasser Arafat afkondigde 2e intifada op 29 september 2000, werd het graf van Jozef, plaats van dagelijkse ongeregeldheden. Volgelingen van Arafat lieten hier de gewonde Israëlische soldaat Madhat Yusuf doodbloeden door ambulancepersoneel de toegang te beletten. In een poging de gemoederen te kalmeren besloot de toenmalige Israëlische premier Ehud Barak daarop het leger bij de tombe terug te trekken. Honderden uitzinnige barbaren, waaronder politieagenten, trokken vervolgens naar het graf, beukten met mokers de muren kapot en staken de bijbehorende synagoge in brand. Tweeduizend heilige boeken werden verbrand en meer dan drieduizend jaar Joodse geschiedenis totaal verwoest. Wat niet onder de slopershamer viel werd gestolen: computers, aanrechten, en zelfs toiletpotten. Rabbijn Hillil Lieberman die een kijkje kwam nemen omdat hij niet kon geloven wat er gebeurt was, werd op gruwelijke wijze vermoord.

PLO-Arabieren verwoesten graf van Jozef in het Bijbelse Sichem in september 2000.

 

Jasser Arafat haastte zich voor de tv-camera’s te verontschuldigen en verklaarde dat de boel weer snel zou worden opgeknapt. Maar in plaats van het beheer weer aan Israël over te dragen, liet hij het gebouw groen schilderen en omdopen tot moskee. Volgens PLO-woordvoerder Abu Talal Nasar ,,is het graf ten onrechte door de Joden  aangemerkt als het graf van Jozef. Hij zou nooit in Palestina zijn geweest en dus ook niet begraven. Hij woonde in Egypte en is daar ook begraven.” In het graf in Sichem liggen opeens de beenderen van een moslim genaamd Sjeik Yusuf Dukat, die rond 1850 zou hebben geleefd. Merkwaardig dan dat Arafats volgelingen het graf van deze sjeik hebben vernield!

Op 23 januari 2013 werd Jozefs graf opnieuw ernstig ontwijd en in oktober 2015 werd het door een bende Palestijnse barbaren in brand gestoken. De aanwezige Palestijnse ‘veiligheidstroepen’ deden niets om deze aanval te voorkomen. Op 22 april 2022 gebeurde dat nogmaals. De internationale gemeenschap zweeg in alle talen over deze voortdurende misdaad vol haat en het ontbreken van godsdienstvrijheid voor Joden die bij dit Bijbelse gedenkteken willen bidden.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ klimaat-en vaccinatiezwendel

(6) Cardioloog Peter McCullough vindt dat iedereen moet worden berecht die bij de ‘wereldomvattende vaccinatie misdaad’ betrokken is.

Dr.Peter Andrew McCullough is een Amerikaanse cardioloog en was vice-chef interne geneeskunde aan het Baylor University Medical Center en een professor aan de Texas A&M University. McCullough, een van de meest geciteerde artsen m.b.t. de Covid-19 zwendel. Hij en diverse andere artsen zeggen dat niet corona, maar de vaccins de grootste bedreiging vormen. De vaccinatiecampagne van de Covid-19 killshot heeft het virus verder verspreid in plaats van het in te dammen. McCullough wees er verder op dat het vaccin is gebaseerd op het oorspronkelijke spike-eiwit uit Wuhan, dat allang verdwenen is. “Patiënten worden gevaccineerd tegen iets wat niet eens meer bestaat. Dit vaccin is een verschrikkelijk idee, het is een verschrikkelijk biowapen.

McCullough legt uit dat als het om andere vaccins dan tegen Covid-19 was gegaan, deze ogenblikkelijk van de markt zouden zijn gehaald vanwege veiligheidsproblemen.“Bij enig nieuw medicijn waarbij 5 onverklaarbare doden vallen, krijgen we een ‘black box’ waarschuwing, en dan hoor je ook op TV dat dit middel tot de dood kan leiden. En bij 50 doden wordt het van de markt gehaald” aldus McCullough. Tijdens de varkensgriep pandemie in 1976 wilde de Verenigde Staten 55 miljoen burgers vaccineren, maar op het moment dat er 25 doden door dit vaccin waren gevallen en er ongeveer 500 mensen verlamd waren geraakt, werd het programma stopgezet. Nu gebeurt in zowel Amerika als Europa exact het omgekeerde: hoe verder het aantal slachtoffers oploopt, des te meer druk wordt er door overheden op de bevolking uitgeoefend – inclusief de Nederlandse –om zich te laten vaccineren terwijl dit “veruit de meest dodelijke en giftige biologische stof is die ooit is ingespoten in een menselijk lichaam.”Duizenden mensen zijn inmiddels gestorven.”

In een uitzending op 10 april 2022 op Newswars.com waarschuwde McCullough dat het totale aantal doden als gevolg van de COVID injectie hoger zou kunnen zijn dan de gevolgen van sommige oorlogen. In een verschenen filmpje wordt voorgesteld een Neurenberg 2-tribunaal op te tuigen wat moet worden geleid door Peter McCullough omdat alles waar hij voor gewaarschuwd heeft, is uitgekomen.

Volgens McCullough gaat het om een syndicaat. In de top van het syndicaat vinden we het World Economic Forum, de Gates Foundation, de Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI) – opgericht door het WEF en de Gates Foundation – de Wereldgezondheidsorganisatie, Wellcome Trust, de Rockefeller Foundation, de Chinese Communistische Partij, GAVI, de EcoHealth Alliance, CDC, FDA en de vaccinmakers. Dit is het bio-farmaceutisch complex. Ze werken als een syndicaat. Het zijn beproefde instrumenten voor het opbouwen, consolideren en behouden van dominantie. Er is sprake van een ‘wereldomvattende misdaad’.Vele miljoenen mensen zijn overleden en tientallen zo niet honderden miljoenen zijn onnodig in het ziekenhuis beland, benadrukte McCullough, die vindt dat iedereen die betrokken is bij dit syndicaat moet worden berecht. Tot dusver komen ze echter overal mee weg. Al zaai je dood en verderf zoals de CDC ‘corona tsaar’ Anthony Fauci die ontdekte dat het promoten van de gifprik geen enkel consequentie voor hem opleverde. Robert F. Kennedy Jr. heeft een indrukwekkend boek over deze figuur geschreven over zijn schimmige samenwerking tussen Big Pharma, geheime diensten en het militaire apparaat.

Peter McCullough onthult verder dat de ‘coronapandemie’ een operatie is geweest van de Amerikaanse overheid en Moderna-baas Bancel. De Amerikaanse overheid heeft SARS-CoV-2 en het spike-eiwit gecreëerd. “Het voorbereidende werk is gedaan in China. Bancel was de baas van het Franse bedrijf BioMérieux en bouwde met de Chinezen het laboratorium in Wuhan. In 2015 trad hij af en ging hij aan de slag bij Moderna. Vervolgens schreef Moderna het patent samen met (het Amerikaanse gezondheidsinstituut) NIH,” lichtte de cardioloog toe. Moderna klaagde zijn concurrenten Pfizer en BioNTech aan voor het schenden van patenten bij de ontwikkeling van hun coronavaccin. Volgens Moderna hebben de bedrijven de mRNA-techniek van Moderna gekopieerd. “Dit komt allemaal aan het licht. Het schrijven van een patent neemt heel veel tijd in beslag. Moderna en de Amerikaanse overheid hebben het patent lang geleden al geschreven.” benadrukte McCullough. Drie dagen nadat de crisis was uitgeroepen in de Verenigde Staten kondigde Moderna aan een vaccin te hebben. “Hoe kun je binnen drie dagen een vaccin hebben? Dat kan helemaal niet. Dit was allemaal gepland,” zei de cardioloog.

Zie hier de schrijnende beelden van soms onomkeerbare gezondheidsschade die een kille keerzijde demonstreren van de coronavaccins, die door zoveel medici en overheden als ‘veilig’ werden omschreven. De film geeft ook informatie over de rol van overheden en regulerende instanties. Maar ook de media blijven niet buiten schot, want zonder hun manipulatieve reclametechnieken zouden niet miljoenen mensen zich hebben laten overhalen. Emotioneel onder druk gezet, deden zij het ‘voor een ander’. Beroofd van hun vrijheid, deden ze het om hun leven terug te krijgen.

(7) Het ‘stikstofrapport’ van Johan Remkes is niets anders dan een uitrookbeleid, te beginnen met het verwijderen van 500 tot 600 piekbelasters (de grootste stikstofuitstoters) daarna volgt de rest. 

Er is lang op gewacht: het stikstofrapport van Johan Remkes, notabene de bedenker van het stikstofbeleid. Hij werd gepresenteerd als ‘onafhankelijk gespreksleider' maar het was Remkes zelf die de boeren de grootste vervuilers noemde en een halvering van de stikstofuitstoot bepleitte. Er is helemaal niks nieuws aan dit rapport van Remkes. Hoe bepaald moet worden welke boer moet oprotten laat Remkes in het midden. De rekenmethoden die het kabinet hanteert zijn bewezen omstreden. Het rapport is niets anders dan een uitrookbeleid, te beginnen met het verwijderen van 500 tot 600 piekbelasters (de grootste stikstofuitstoters) die binnen een jaar moeten stoppen met hun bedrijfsvoering, liefst vrijwillig, maar mogelijk verplicht. Wat die Remkes hier voorstelt is niets anders dan een sterfhuisconstructie met enorme gevolgen voor de hele landbouw en de voedselvoorziening in ons land. Het is het begin van een volledige ontmanteling van de landbouw in Nederland.

Dit voor de boeren desastreuze rapport is voor Rutte een geschenk uit de hemel. Hij bedankt Remkes voor de ‘duidelijke conclusies’ uit het rapport. Zoals we van Rutte en zijn kabinet gewend zijn zullen ze de passages die hen het beste uitkomen misbruiken om de door hen zo gewenste afbraak van de boerensector en onze voedselvoorziening door te zetten.

Met een beroep op de ‘onverminderd hoge urgentie’ zal het kabinet de boerensector verder slopen. Met de ‘stikstofberekeningen’ waarvan zelfs de overheid zegt dat die op lokaal niveau niet deugen gaat het kabinet door op de ingeslagen route, terwijl één van de weinige dingen waar het rapport van Remkes duidelijk over is dat de uitkoop van boeren en de vermindering van stikstof op lokaal niveau bekeken moeten worden.

Remkes kwam al in 2019 met het rapport ‘Niet alles kan’. Remkes was ook nog even plaatsvervangend burgemeester van Den Haag. In die functie zette hij het leger in tegen de boeren om te verhinderen dat ze aanwezig konden zijn bij het stikstofdebat. Als je eruitzag als een boer kwam je niet door de blokkade van het leger heen. Dat was toen al de rol van Remkes: het demoniseren van de boeren, het leger tegen hen inzetten. In zijn nieuwste rapport zijn alle proefballonnetjes en alle ideetjes opgenomen die eerder uitgewerkt en zogenaamd uitgelekt zijn. In NRC, spreekbuis van de elite, sprak journalist Hubert Smeets zelfs van ‘boerenrapalje’ op trekkers, Rapalje is een archaïsch woord, synoniem met schorriemorrie, gepeupel en tuig van de richel.

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud