Uit het nieuws 16-05-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

Diverse onderzoekers en een handvol ooggetuigenverslagen zeggen dat er historisch bewijs bestaat dat de in het jaar 70 uit de Tempel meegenomen voorwerpen waaronder de Menorah, zich in de kelders van het Vaticaan bevinden.

 

Josephus Flavius de bekende Joodse historicus en geschiedschrijver uit de 1ste eeuw na Chr., die de kant van de Romeinen koos, vergezelde de Romeinen tijdens hun militaire campagne in Judea. Hij doet in de zevendelige serie "Joodse oorlog" verslag over de belegering en verwoesting van Jeruzalem en de Tempel door de Romeinen waarbij duizenden Joden om het leven kwamen. Nadat de stad was verwoest werden de buit van de tempel waaronder de Menorah en meer dan 700 Joodse gevangenen meegenomen en in triomf in Rome te kijk gezet. De val van Jeruzalem werd door Titus als een grote overwinning beschouwd en ter herinnering eraan werd in Rome een triomfboog op het Forum Romanum opgericht waarop te zien is dat soldaten de Menorah uit de tempel dragen.

 

Menorah in triomftocht meegenomen naar Rome

Josephus Flavius schrijft dat Vespasianus de tempelschatten terugbracht naar zijn residentie in Rome waar later het Vaticaan overheen werd gebouwd. Ook in de geschriften van Rabbi Benjamin von Tudela uit de 12e eeuw, staat dat de grot waar Titus de tempelschatten voor zijn vader bewaarde, zich nog steeds ongestoord in het hart van Rome bevindt. Hij maakte een tour door de toenmalig bekende wereld en MesopotamiŽ en verteld dat de Joden in Rome wisten dat de Menorah en alle andere Tempelgerei, waren verborgen in een kelder van het Vaticaan.

Al jaren gaan geruchten dat ze daar nog steeds te vinden zijn.Rabbijn Yair Zemer Tov vindt dat de IsraŽlische Autoriteiten moeten eisen dat het Vaticaan de Menorah en andere kostbare gestolen voorwerpen teruggeeft: ďWachten we op het moment dat de aartsengel MichaŽl naar Rome zal vliegen, het Vaticaan zal vernietigen en de schatten aan ons terug zal geven?Ē vroeg de verontwaardigde rabbijn. ďDit zijn de kostbaarste voorwerpen in de wereld voor het Joodse volk. Waarom blijven ze diep onder de grond begraven?Ē

Woordvoerders van het Vaticaan hebben zich tot dusver nooit geroepen gevoeld vragen hieromtrent te beantwoorden. Historici en andere onderzoekers zijn er echter zeker van dat de geroofde Joodse eigendommen door het Vaticaan in geheime kamers verborgen worden gehouden. Het gaat niet alleen om de Menorah maar daarnaast om een hele serie andere heiligdommen waaronder oude Torah-rollen, Joodse manuscripten, muziekinstrumenten, de gouden kroon van de Hoge Priester, gouden en zilveren messen, schalen, koperen gereedschappen, vuurpannen, de sprengbekkens, werktuigen om te gebruiken voor de wierook en offerdiensten en vele andere voorwerpen.

 

Voor IsraŽl bestaat er geen enkele twijfel dat de tempelschatten in het Vaticaan te vinden zijn en men gelooft dat ze eens op een dag naar Jeruzalem terug zullen keren. Het feit dat men gelooft dat de heilige Joodse voorwerpen in Rome te vinden zijn heeft vele Joden aangespoord het Vaticaan te bezoeken om ze persoonlijk te aanschouwen. Sommige bezoekers getuigden dat ze de voorwerpen met eigen ogen gezien hebben inclusief de Menorah in ťťn van de catacomben. Sommige priesters hebben eveneens toegegeven dat de tempelschatten zich in het Vaticaan bevinden. De Getrouwen van de Tempelberg hebben het Vaticaan en de paus al herhaaldelijk verzocht de Joodse heiligdommen aan de rechtmatige eigenaar IsraŽl terug te geven.

Volgens Gershon Salomon, voorzitter van de Stichting ďThe Temple Mount and Land of Israel Faithful MovementĒ, te Jeruzalem, is het tempelgerei eeuwenlang in het Vaticaan te bezichtigen geweest. Joodse bezoekers en anderen die het Vaticaan hebben bezocht, zouden de voorwerpen met eigen ogen hebben gezien. Hij deed in oktober 2012 een oproep aan Paus Benedictus XVI om de tempelschatten terug te geven maar kreeg geen reactie. Ook schreef Salomon een brief aan Jorge Mario Bergoglio, de Argentijnse jezuÔet Ďpaus Franciscusí, met ook dat had geen succes. Ook een verzoek van de voormalige IsraŽlische Minister van Religie, Shimon Shitreet bleef zonder resultaat. Het Vaticaan doet net alsof ze van niets weten. Men zegt dat de paus heel goed begrijpt hoe gevoelig de zaak ligt voor de Joden en dat hij de Kandelaar zeker terug zou geven als zij hem zouden bezitten.Voor meer informatie over verschillende ooggetuigenverslagen door de geschiedenis heen, en vooral in recentere decennia, zie het artikel van Harry Moskoff: Is er nieuw bewijs van Joodse Tempelschatten in het Vaticaan?

Palestijnse terroristen plegen met bijl en messen aanslag op onschuldige IsraŽlische burgers

Terwijl IsraŽl Onafhankelijkheidsdag vierde gingen twee door de ďBende van RamallahĒ opgehitste Palestijnse moordmachines met bijl en messen op pad om in een park in Elad willekeurig mensen aan te vallen waarbij drie onschuldige IsraŽlische burgers onvoorstelbaar bruut werden vermoord. De slachtoffers waren dit keer de 44-jarige Yonatan Habakuk, een vader van vijf kinderen; 49-jarige Boaz Gol, vader van vijf kinderen en de 35-jarige Oren Ben Yiftach, vader van zes kinderen uit de stad Lod. Ook raakten er nog drie anderen ernstig gewond. Ooggetuigen zagen het horrorscenario gebeuren en een kind dat naar hen toe rende en het uitschreeuwde: ďKom snel, mijn vader is dood!Ē ďHet was een afschuwelijk gezicht, mensen lagen languit op de weg en op de stoep van het plein naar het park. Vanuit alle kanten klonk hulpgeroepĒ, vertelde Aaron Zilberman, een vrijwilliger bij de noodhulporganisatie ZAKA, aan The Times of Israel.

De slachtoffers van de terreuraanslag Elad op 5 mei 2022, van links naar rechts; Boaz Gol, Yonatan Havakuk en Oren Ben Yiftah

Direct na de aanslag werd een grootschalige zoektocht op touw gezet naar de daders en wisten IsraŽlische veiligheidstroepen op 8 mei de twee Palestijnse slachters te arresteren. Het gaat om de 19-jarige Asísad al-Rifai en de 20-jarige Emad Subhi Abu Shqeir, beiden afkomstig uit Rumana in het Jenin-terreurgebied in Samaria wat onder controle staat van de Palestijnse Autoriteit. De afgelopen maanden zijn er al meer dan twintig onschuldige IsraŽlische burgers door Palestijnse islamitische moordmachines om het leven gebracht.

Al Jazeera journalist Shirin Abu Akleh gedood tijdens vuurgevecht tussen Palestijnse terroristen en IsraŽlische troepen nabij terreurstad Jenin

 

Zonder dat er enig onderzoek is gedaan wie verantwoordelijk is voor de dood van Shirin Abu Akleh wees de Qatarese haatzender Al-Jazeera IsraŽl aan als schuldig voor haar dood. Shirin Abu Akleh werd op woensdag 11 mei naar verluidt in het hoofd geschoten toen Palestijnse terroristen het vuur openden op IsraŽlische troepen die arrestaties wilden uitvoeren in de terreurstad Jenin. Jenin, ligt in het Bijbelse Samaria en is oorspronkelijk, de Bijbelse levitische stad Ein-Ganim, behorend bij de IsraŽlitische stam Issachar.

 

De dood van Akleh is een tragedie en betreurenswaardig, ongeacht van welke kant de fatale kogel kwam. Op beelden van de scŤne nadat ze werd neergeschoten, is Abu Aqleh te zien met een persvest en helm. Twee andere journalisten zouden gewond zijn geraakt. Op beelden is te zien dat Palestijnse milities ongericht schieten en roepen dat zij een soldaat hebben geraakt. Er is echter geen IDF-soldaat gewond geraakt tijdens deze schermutselingen.De kans is reŽel dat de journaliste werd gedood door schutters van de Al Quds Brigades, de killerelite van de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ) die honderden kogels afvuurden op de IDF soldaten. Jenin is een terreurbolwerk van de PIJ.

 

Israel stelde voor samen met de Palestijnse Autoriteit een onderzoek uit te voeren naar de toedracht maar de PA wees dat voorstel van de hand. Ze weigeren niet alleen mee te werken aan het IsraŽlisch onderzoek naar haar dood, maar weigeren bovendien de kogel die haar doodde af te staan voor een ballistisch onderzoek door de IDF.Logisch want stel je voor dat het niet om IsraŽlisch vuur zou gaan maar dat Palestijnse terroristen haar hebben gedood. Een vrij eenvoudig gezamenlijk pathologisch onderzoek over het kogeltype dat haar fataal is geworden en vanwaar de kogel is afgevuurd, zou een heel eind helpen om te bepalen wie het dodelijke schot heeft afgevuurd. Maar de Palestijnen zijn niet geÔnteresseerd. Palestijnen en Al Jazeera willen de waarheid achter de dood van verslaggever Shireen Abu Akleh niet. Wat ze willen, is haar dood gebruiken voor politieke en propagandadoeleinden tegen de Joodse staat.

 

De ďBende van RamallahĒ onder leiding van de Palestijnse president (die al sinds 2009 geen president meer is) Mahmoud Abbas verwerpt daarom elk aanbod voor een objectief onderzoek. Hij spreekt van een bewuste door IsraŽlische militairen gepleegde ďexecutieĒ waarvoor tot dusver nog geen enkel bewijs bestaat. Zij en hun schoothondjes in de fakestream media voeren- zoals wij dat van hen gewend zijn-weer het bekende bloedsprookje op door IsraŽl bij voorbaat als dader aan te wijzen.

 

Al-Jazeera senior reporter Shireen Abu Akleh

Al Jazeera sprak van "moord" en claimde eveneens onmiddellijk dat het ging om IsraŽlisch vuur en werd zoals gebruikelijk door talloze nieuwsmedia nagepraat. Deze anti-IsraŽlische propaganda en leugenzender stelde dat er geen gewapende Palestijnen in de buurt waren terwijl meerdere videobeelden dat weerspreken. De haatzender roept de internationale gemeenschap op IsraŽl verantwoordelijk te houden voor Abu Aklehs dood en stelt in eenverklaring: ďBij een flagrante moord, in strijd met internationale wetten en normen, hebben de IsraŽlische bezettingstroepen in koelen bloede de correspondent van Al Jazeera in Palestina vermoord.Ē

 

De IsraŽlische minister van Defensie Benny Gantz vertelde op woensdag 11 mei aan de Knesset dat voorlopige bevindingen van het legeronderzoek naar de dood van Shireen Abu Akleh erop wijzen dat ze niet door IsraŽlische troepen is gedood. ďVolgens een eerste onderzoek dat de IDF de afgelopen uren heeft uitgevoerd, lijkt het erop dat er geen (IsraŽlisch) vuur op de verslaggever is gericht.... In feite tonen beelden die ter plaatse zijn gemaakt massale en willekeurige beschietingen door Palestijnse terroristen.Ē Gantz sprak verder zijn ďdiepe droefheid en condoleancesĒ uit over haar dood, en sprak van een ďzeer, zeer tragische gebeurtenis en een ernstig verliesĒ.De begrafenis van Akleh werd gekaapt door een menigte hysterische ĎPalestijnení die volledig respectloos met haar kist liepen te zeulen.

 

Zelfs als zou er een onderzoek worden gestart, zullen IsraŽls tegenstanders ervoor zorgen dat elk spoor van bewijs wordt vernietigd dat zou kunnen wijzen op het waarschijnlijke scenario dat de Palestijnse militanten Shireen Abu Akleh per ongeluk dan wel moedwillig hebben gedood om de propagandaoorlog tegen IsraŽl verder te kunnen opvoeren. De beschuldigingen aan het adres van IsraŽl zijn nergens anders op gebaseerd dan op oorverdovend slachtofferschap dat erop gericht is IsraŽl af te schilderen als de agressor. Diverse voorbeelden hiervan zijn terug te vinden op mijn site.

 

Niemand lijkt de belangrijke vraag te willen stellen waarom de IsraŽlische soldaten eigenlijk in Jenin waren? De IsraŽlische aanwezigheid in dat gebied rond deze terreurstad, is namelijk een direct gevolg is van de vele terroristische aanvallen op IsraŽlisch grondgebied. Jenin geldt als een broeinest voor terrorisme. De Palestijnse Autoriteit weigert de terroristen te bestrijden zoals in de Oslo-akkoorden is afgesproken.De PA-veiligheidstroepen kennen het terrein. Ze weten waar de terroristen zich ophouden, weten waar de wapendepots de trainingslocaties zich bevinden. De PA heeft zeker het vermogen om tegen deze terreurgroepen op te treden want ze hebben een van de grootste veiligheidstroepen per hoofd van de bevolking ter wereld. Kortom, ze zouden de terroristische groeperingen kunnen vernietigen als ze dat zouden willen. Maar dat willen ze niet!

 

De PA heeft de terroristische groeperingen nooit verboden. Het heeft nooit een serieuze poging ondernomen de leden hiervan te arresteren of wapens in beslag te nemen, in Jenin niet of waar dan ook. De PA behandelt de terroristen ​​als broeders en laat ze vrij opereren. Daarom is IsraŽl in actie gekomen omdat Jenin wordt overspoeld met actieve terroristische cellen van Hamas, Fatah en de Palestijnse Islamitische Jihad. Het gaat om terroristen die van daaruit IsraŽl binnenglippen om onschuldige IsraŽlische burgers te vermoorden waaronder de moordenaars uit het vorige artikel.Deze moordpartijen worden kennelijk door de internationale gemeenschap als normaal beschouwd want zelden komt onder meer de Verenigde Naties in actie om dit te veroordelen. Maar zodra IsraŽl zich verdedigd staat de hele anti-IsraŽl kliek klaar om de Joodse staat aan de schandpaal te nagelen.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 Ďplandemieí en vaccinatiezwendel

 

Om te beginnen hier het laatste officiŽle overzicht van EudraVigilance (EMA) over het aantal vaccinatieslachtoffers in Europa tot en met 7 mei 2022.

 

(1) Techondernemer Steve Kirsch heeft toegang gekregen tot cijfers over de veiligheid van coronavaccins

 

De informatie is afkomstig van de Britse overheid. ďHet is verschrikkelijk, ronduit verschrikkelijk,Ē schrijft hij op Substack. De cijfers laten zien dat de coronavaccins meer levens eisen dan ze redden. Dat geldt voor alle leeftijdsgroepen. Met andere woorden: ze zouden niet langer gebruikt moeten worden, stelt Kirsch. In de leeftijdsgroep 25-29 jaar doodt het vaccin 15 mensen per leven dat je redt. Dat bleek eerder al uit een onderzoek dat Kirsch deed naar gegevens van de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS. Dr. Toby Rogers schat dat in de leeftijdsgroep 5-11 jaar 117 kinderen zullen sterven door het coronavaccin om ťťn leven te redden. In de groep 10-14 jaar zijn dat er zelfs 1600, ontdekte Kirsch. ďDe Britse data laten duidelijk zien dat het vaccineren van kinderen jonger dan 20 jaar krankzinnig is.ĒKirsch wijst er verder op dat bijna 100 procent van de Canadese coronadoden gevaccineerd was, dat er Facebookgroepen zijn met honderdduizenden leden die last hebben van bijwerkingen, dat sporters plotseling massaal overlijden, enzovoorts.

Hij vindt het onverantwoordelijk dat autoriteiten deze data achterhouden, dat de medische gemeenschap niet eist dat deze informatie boven water komt en dat de medische gemeenschap iedereen aanmoedigt om een vaccin te halen zonder toegang te hebben tot deze alarmerende cijfers. De risico-batenanalyse is voor alle leeftijdsgroepen negatief. Hoe jonger je bent, hoe groter de risicoís zijn. Eindelijk zijn er cijfers beschikbaar die duidelijk laten zien dat onze overheden ons vermoorden met deze vaccins, resumeert Kirsch. Het is betreurenswaardig dat de medische gemeenschap nooit om deze data heeft gevraagd, maar mensen wel adviseert om het vaccin te nemen, benadrukt hij. ďZe houden hun kop in het zand.Ē

(2) Brussel wil toegang krijgen tot medische data van alle Europese burgers

Op donderdag 5 mei stemden vierhonderdtweeŽndertig Europese EuroparlementariŽrs voor een verlenging van het covidpaspoort tot 1 juli 2023, meldt RAIR. Ze vinden de coronapas zoín groot succes dat ze nu een medisch patiŽntendossier willen met daarin de medische gegevens van alle Europese inwoners, de zogeheten European Health Data Space (EHDS). Dat betekent het einde van de privacy van alle burgers. Met het plan wil Klaus Schwabs Great Reset kliek in Brussel een soort elektronisch patiŽntendossier in het leven roepen waarbij de gegevens van alle burgers in de 27 EU-lidstaten met elkaar worden verbonden in een zogeheten Europese ruimte voor gezondheidsgegevens.

 

Het gaat om een gezondheidspaspoort waarin ook alle genomen vaccins worden opgeslagen. Dat wordt een gigantische databank met privacygevoelige informatie van honderden miljoenen inwoners. De verzamelde gegevens zouden bovendien toegankelijk moeten zijn voor artsen, ziekenhuizen, wetenschappers en overheden in de Europese Unie om onder meer Ďbetere besluitení te nemen tijdens een pandemie. Dit megalomane plan is de aanzet tot volledige controle over alle privacy van de burgers. Een Europese bundeling van al deze medische data zorgt ervoor dat de overheden de beschikking krijgen over privacygegevens van de burgers waarbij deze gegevens naar willekeur kunnen worden misbruikt. Eurocommissarissen Schinas (Europese manier van leven) en Kyriakides (Gezondheid) benadrukken bij de lancering van het plan dat Ďde veiligheid en bescherming van de data voorop staatí. Voor velen komt het voorstel niet als een verrassing. Wat de wappies al vanaf het voorjaar van 2020 roepen, wil de kliek in Brussel nu in een patiŽntendossier gaan verwerken.

 

(3) Het Nederlandse WEF-sekte kabinet wil vrijheidsbeperkende maatregelen in permanente wetgeving gieten

De Nederlandse Zorgminister Ernst Kuipers werkt aan een wijziging van de Wet publieke gezondheid waarin de tijdelijke coronawet wordt vervangen in een permanente wetgeving. Kuipers wil de wetswijziging voor 1 september indienen, schrijft hij aan de Tweede Kamer. Nu is het nog zo dat coronamaatregelen worden geregeld in de Tijdelijke wet maatregelen covid-19 (Twm). Via die route kan het kabinet bij een nieuwe pandemie de oude dwangmaatregelen zoals onder meer het dragen van slavenmaskers,quarantaineregels, lockdowns, het houden van afstand waarmee ze de afgelopen twee jaar de Nederlandse bevolking hebben geterroriseerd, zo weer invoeren. Het Nederlandse WEF-sekte kabinet wil met deze wetgeving hun macht om nieuwe dwangmaatregelen af te kondigen, consolideren. Dat moet nu een permanente basis krijgen.

Als de maatregel eenmaal in een permanente wet staat, dan heeft een overheid carte blanche om het hele volk op te sluiten als de Wereld Gezondsheids Organisatie (WHO) of in Nederland de angstaanjagers van het Outbreak Management Team (OMT), besluiten dat wij wederom te maken hebben met een Ďgevaarlijk virusí. Dan kunnen ze met de wet in de hand precies hetzelfde doen wat de Chinese overheid nu doet in Shanghai,miljoenen mensen wekenlang opsluiten. Ze kunnen in naam der gezondheid de bevolking opnieuw dwingen zich te laten vaccineren met een vaccin dat geen vaccin is en al meer mensen heeft gedood dan welk ander vaccin dan ook en opsluiten zolang ze willen. En dat doen ze dan onder het mom van een democratisch genomen besluit. Wij zijn door de WEF-sekte samenzwering geconfronteerd met de grootste vrijheidberovende machtsgreep die we ooit hebben meegemaakt.

Franklin ter Horst