Uit het nieuws 15-08-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

(1) IsraŽl heeft een aantal flinke klappen uitgedeeld aan de door Iran gesteunde Palestijnse terreurbeweging Islamitische Jihad in Gaza.

(2) Palestijnse moordenaar Zakariya Zubeidi haalt zijn master degree in IsraŽlische gevangenschap

(3) Het was in mei van dit jaar 50 jaar geleden dat drie leden van het Japanse Rode Leger een slachting aanrichten op de IsraŽlische luchthaven Lod, thans het Ben Gurion Airport.

(4) 17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteld.

(5) Ook artsen in BelgiŽ spreken zich openlijk uit over vaccinatieschade

(6) Tijdens een toespraak in het Europees Parlement beschreef het Duitse parlementslid Christine Anderson het dwingen van mensen om COVID-vaccins te nemen als de Ďgrootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaaní.

 

(1) IsraŽl heeft een aantal flinke klappen uitgedeeld aan de door Iran gesteunde Palestijnse terreurbeweging Islamitische Jihad in Gaza.

Tijdens antiterrorismeacties in onder meer de Palestijnse terreurstad Jenin werd op 3 augustus de leider van de Islamitische Jihad, (Bassam al-Saadi, door de Binnenlandse Veiligheidsdiensten en Speciale Troepen van IsraŽl gearresteerd. Deze arrestatie was voor de Palestijnse terreurbeweging Islamitische Jihad (PIJ) aanleiding een barrage aan raketten vanuit de woongebieden van de burgerbevolking van Gaza, op IsraŽlische burgerdoelen in het zuiden van IsraŽl en zelfs Tel Aviv en het gebied rond Jeruzalem af te vuren. Een dubbele oorlogsmisdaad. Opvallend was dat de terreurbeweging Hamas aan de zijlijn bleef.Al-Saadi was de belangrijkste figuur voor het opleiden van PIJ en het plannen van terroristische aanslagen op IsraŽlische doelen. IsraŽl besloot hem op te pakken voordat hij zijn aanvallen kon lanceren. Bassam al-Saadi, die eerder 15 jaar in IsraŽlische gevangenissen zat, werd samen met twee andere militanten opgepakt, waaronder zijn schoonzoon.

De IsraŽlische premier Yair Lapid zei na de eerste barrage raketten daarop in een gezamenlijke verklaring met minister van Defensie Benny Gantz onder meer: "De IsraŽlische regering zal niet toestaan ​​dat terroristische organisaties in de Gazastrook de agenda bepalen in het gebied grenzend aan de Gazastrook en de burgers van de staat IsraŽl bedreigen. Iedereen die IsraŽl kwaad probeert te doen, moet weten: we zullen je vinden.Ē IsraŽl besloot daarop op 5 augustus onder de naam ďOperation Breaking DawnĒdoelen van deze beweging te bombarderen. Daarbij werd door het IDF met succes de hele top van de Islamitische Jihad uitgeschakeld waaronder hoofdcommandanten. De eerste was Tayseer al-Jabari 'Abu Mahmud', een opperbevelhebber van de PIJ in Gaza die verantwoordelijk was voor meerdere terreuraanslagen tegen IsraŽlische burgers. Jabari werd niet alleen gedood maar ook 15 van zijn medeterroristen en er vielen minstens 55 gewonden. In de nacht van 6 op 7 augustus schakelde het IDF Khaled Mansour uit, de commandant van de zuidelijke Gaza-divisie van de Islamitische Jihad, die verantwoordelijk is voor tientallen terreuraanslagen tegen IsraŽlische burgers en soldaten.

10 terroristen en 2 commandanten van de Islamitische Jihad. Rechts Khaled Mansour en Tayseer Jabari links. Afbeelding afkomstig van The Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center.

Daarnaast werden Hitab Amasi, commandant van de Rafah-brigade, en Ziad Madalal, een lid van de leiding van de Islamitische Jihad en rechterhand van Mansour, ook gedood in IsraŽlische aanvallen. De IsraŽlische premier Lapid sprak van "een buitengewone prestatieĒ.

 

Al-Jazeera TV Live interviewde enkele van zijn familieleden van Mansour, waaronder zijn jonge zoon die een automatisch geweer vasthield. Zijn boodschap was heel eenvoudig en kort: hij zal het pad van zijn vader voortzetten: ďIk wil een boodschap geven aan de zionistische vijand: hoewel mijn vader stierf als martelaar, staan ​​we achter hem op zijn pad. Je denkt dat het meesterbrein weg is, nee, het brein zit in ons hart. En als Allah het wil, zullen we het pad volgen dat hij wilde, als Allah het wil.Ē (Al-Jazeera TV Live, 10 augustus 2022). 

 

De PIJ opereert volledig in opdracht van Iran. De middeleeuwse Ayatollahs zitten niet alleen achter de meest recente dreigementen van deze terreurbeweging tegen IsraŽlische burgers, maar is tevens volledig afhankelijk van Iran voor geld, wapens en training. In feite werd deze geweldsronde aangestuurd door Iran.

Brig.Gen. Ran Kochav meldde dat 1100 raketten en mortiergranaten werden gelanceerd vanuit Gaza waarvan er 200 binnen de Gazastrook terecht kwamen waarvan ťťn in het hart van Jabalya waarbij 15 burgers waaronder 6kinderen omkwamen. Zie ook deze video. Volgens de commandant van de IDF-woordvoerderseenheid Brig .-Gen. Ran Kochavwerden er meer onschuldige mensen in Gaza gedood door mislukte raketten van de Islamitische Jihad dan door IsraŽlische luchtaanvallen. PIJ zette bijna een kwart van haar raketarsenaal in, waarvan ongeveer 95%, werd onderschept door de Iron Dome-verdedigingsbatterijen die overal in IsraŽl zijn opgesteld. Toch werden er meer dan 100 IsraŽlische eigendommen door inslaande raketten beschadigd en meer dan een miljoen IsraŽlische burgers naar opvangcentra gestuurd omdat ze voor hun leven vreesden. Tientallen IsraŽliís werden door medische noodteams behandeld voor lichte verwondingen die zij opliepen toen zij naar een schuilplaats renden en voor shock. Volgens Yair Lapid en minister van Defensie Benny Gantz heeft IsraŽl tijdens Operatie Breaking Dawn zijn belangrijkste doelen bereikt.

 

Iron Dome

 

Dat IsraŽl weer de schuld kreeg van de tragedie van de gedode kinderen in Gaza zoals in de sommige kranten te lezen was en op Nederlandse Ďnieuwszendersí te zien was, is geen verrassing. De werkelijkheid over de gebeurtenissen verschilt, zoals bijna altijd het geval is,van wat de gevestigde media te melden heeft. Tijdens een open sessie in de Verenigde Naties bekritiseerden een dozijn naties alleen IsraŽl voor agressie, onevenredige aanvallen, en gaven de Joodse Staat de schuld voor de dood van 46 Palestijnse burgers en 15 kinderen Ė dit ondanks gedocumenteerd bewijs dat het defecte raketten van de PIJ waren die verschillende kinderen doodden. De landen die IsraŽl veroordeelden waren onder meer vertegenwoordigers van JordaniŽ, China, Egypte, Frankrijk, de niet bestaande staat Palestina, Ierland en Ghana.

 

Het is al jaren hetzelfde scenario. Lezers en kijkers worden al jaren misleid door de voortdurende regen van desinformatie. CNN meldde valselijk dat IsraŽl raketten op Gaza heeft afgevuurd terwijl het andersom was. Rusland veroordeelde IsraŽl voor het verdedigen van het eigen volk tegen de PIJ terwijl de Russen zelf oorlogsmisdaden plegen in OekraÔne na de invasie van februari. Er waren zelfs IsraŽlhaters die de gevechten in Gaza vergeleken met de Russische invasie van OekraÔne. De terroristen van de PIJ worden door de BBC ďleidersĒ en ďstrijdersĒ genoemd, en IsraŽl krijgt natuurlijk de schuld van al het bloedvergieten.

De Ďmensenrechten organisatiesí zullen wel weer met lijvige rapporten komen waarin IsraŽl als schuldige voor het conflict wordt aangewezen. Zo was het in de voorgaande oorlogen en zo zal het ook nu wel weer gaan. Mediacampagnes en internationale veroordelingen van IsraŽl hebben een terugkerende voorspelbaarheid. Het script is praktisch altijd hetzelfde. In hun verwrongen berichtgeving waren ze ook nu weer druk doende de onverdraagzame agressie van de terreurgroepen te verdoezelen door te doen alsof de IsraŽlische slachtoffers de agressors zijn, terwijl de arme Palestijnen zich alleen maar verdedigen. Steeds opnieuw maken ze op deze manier de onwetende burgers die het fake-nieuws volgen tot aanhangers van de Palestijnse jihad en tegenstanders van de Joodse staat. Klik hier voor meer informatie.

(2) Palestijnse moordenaar Zakariya Zubeidi haalt zijn master degree in IsraŽlische gevangenschap

Met regelmaat verschijnen er in de media-en televisie die onder controle staan van het PA-terreurbewind in Ram-allah berichten over hoe slecht hun PA-helden (moordenaars) in IsraŽlische gevangenissen worden behandeld. Wat het contrast tussen wat het Palestijnse leiderschap beweert en IsraŽl illustreert, is die van de Palestijnse moordenaars Zakariya Zubeidi en Marwan Barghouti en diverse anderen. Zubeidi behaalde zijn masterdiploma in de IsraŽlische Gilboa-gevangenis en Barghouti behaalde met volledige medewerking van de IsraŽlische Autoriteiten zijn doctoraal in politieke wetenschappen. Zubeidi is de voormalige chef van de Al-Aqsa Martelarenbrigades in de terreurstad Jenin. Hij wordt gezien als ťťn van de "symbolenĒ van de door Jasser Arafat georkestreerde 2e Intifada. In die periode hield hij toezicht op talrijke dodelijke aanslagen.

 

Hij stond meerdere jaren op de meest gezochte lijst van IsraŽl. In een interview in 2005 nam hij de verantwoordelijkheid op zich voor de aanslag op Beit She'an in 2002 waarbij 6 mensen omkwamen. Hij beloofde zijn wapens neer te zullen leggen als onderdeel van een IsraŽlische amnestie in 2007 en stemde er mee in het geweld op te geven en werd na een proeftijd van drie maanden van de lijst met gezochte personen van IsraŽl verwijderd. Op 27 februari 2019 werd Zubeidi echter opnieuw gearresteerd en in mei aangeklaagd voor een IsraŽlische militaire rechtbank wegens het uitvoeren van ten minste twee aanslagen. Op 6 september 2021 ontsnapte hij uit de Gilboa-gevangenis, samen met vijf andere Palestijnse gevangenen, via een tunnel die ze hadden gegraven. Vijf dagen later, op 11 september 2021, werd hij opgepakt in de buurt van het IsraŽlische dorp Kfar Tavor.

 

West Bank theatre founder wanted by Israel after amnesty deal revoked |  Palestinian territories | The Guardian

Zakaria Zubeidi met portret van Arafat

De andere genoemde terrorist Marwan Barghouti heeft met volledige medewerking van de IsraŽlische Autoriteiten zijn doctoraal in politieke wetenschappen behaald in gevangenschap. Terroristen in IsraŽlische gevangenissen konden tot een paar jaar geleden studeren aan de Open Universiteit van IsraŽl (The Open University of Israel). In 2010 telde deze Universiteit nog 270 ingeschrevenen van wie 210 geklasseerd stonden als ďsecurity prisonersĒ (terroristen) opgesloten voor terreur gerelateerde overtredingen. IsraŽl is nu eenmaal een beschaafde en democratische natie, de enige staat in het Midden-Oosten die naam waardig. Het geeft zelfs aan moordenaars alle kansen om zich in de gevangenis voor te bereiden op een beter leven in afwachting van hun vrijlating.

Ten tijde van de 2e Intifada waren er maar liefst zestien verschillende terreurbendes actief onder leiding van Marwan Barghouti waaronder de Tanziem militie. Ook is hij de oprichter van de al-Aqsa Martelaren Brigades. Als ťťn van de aanvoerders van deze opstand, wist Barghouti net als zijn voormalige baas, terreurmiljardair Jasser Arafat de meute op te hitsen en aan te zetten tot geweld tegen militairen en onschuldige IsraŽlische burgers. Daarnaast verkondigde hij met regelmaat dat de strijd tegen IsraŽl pas zou eindigen wanneer alle Ďbezette gebiedení inclusief Jeruzalem zouden zijn bevrijd en ontruimt. Op 15 april 2002 werd hij opgepakt door een speciale eenheid van het IDF in het al-Bireh district van Ram-allah. Op 20 mei 2004 begon het proces voor een IsraŽlische rechtbank en op 6 juni 2004 werd hij veroordeeld tot vijf maal levenslange gevangenisstraf plus 40 jaar gevangenisstraf voor poging tot moord.

 

Don't cheat this time, Marwan Barghouti | Israel National News - Arutz ShevaDe moordenaar Marwan Barghouti

 

Niet alleen de IsraŽlische burgers werden geconfronteerd met moordpartijen van de Fatah-Tanziem terreurbeweging die onder zijn leiding stond, ook de christenen in onder meer Beit Jala, een dorp nabij Bethlehem, kregen met terreur te maken. Christelijke begraafplaatsen werden verwoest, telefoonverbindingen naar kerken doorgesneden christenen uit hun huizen verdreven, vermoord, verkracht, stelselmatig vervolgd, gemolesteerd en geÔntimideerd. Beit Jala werd als basis gebruikt voor het beschieten van Gilo, een buitenwijk van Jeruzalem. Dit gebeurde bij voorkeur vanuit de woningen van de christenen die daarbij dikwijls met geweld uit hun huizen werden verdreven.

 

Onderzoeken laten zien dat Barghouti een van de meest populaire politieke Palestijnse figuren is. De Palestijnen houden van terroristen, van barbaren met bloed aan hun handen van onschuldige IsraŽlische burgers.

(3) Het was in mei van dit jaar 50 jaar geleden dat drie leden van het Japanse Rode Leger een slachting aanrichten op de IsraŽlische luchthaven Lod, thans het Ben Gurion Airport.

Op 30 mei 1972, om 10 uur 's avonds waren drie Japanse terroristen Kōzō Okamoto, Tsuyoshi Okudaira en Yasuyuki Yasuda op het vliegveld van de IsraŽlische luchthaven Lod geland aan boord van Vlucht 132 van Air France-vlucht vanuit Rome. De aanvallers waren leden van communistische groep het Japanse Rode Leger (JRA), en waren opgeleid door de Palestijnse terreurorganisatie het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) in Libanon. Terwijl de IsraŽlische veiligheidsdiensten altijd bijzonder waakzaam waren voor potentiŽle Palestijnse aanvallers, werden zij compleet verrast door de Japanse terroristen.

Na de landing liepen ze naar de bagageband waar ze machinegeweren te voorschijn haalden op wat leek op vioolkisten en begonnen lukraak te schieten op luchthavenpersoneel en bezoekers, onder wie een groep bedevaartgangers uit Puerto Rico. Ook gooiden ze lukraak handgranaten naar de menigte mensen in de aankomsthal. Okudaira rende naar buiten en opende het vuur op passagiers die net uit een El Al-vliegtuig waren uitgestapt, totdat hij door een voortijdige explosie van een van zijn eigen handgranaten werd gedood. Een andere lezing is dat hij zichzelf door het hoofd zou hebben geschoten. Yasuyuki Yasuda werd tijdens de aanval eveneens doodgeschoten. Het is onduidelijk of dit door zijn eigen wapen gebeurde of door dat van zijn partners of door de veiligheidsdiensten.

Of de Japanse terroristen verantwoordelijk waren voor alle slachtoffers, is betwist, omdat sommige slachtoffers mogelijk terechtkwamen bij de schotenwisseling tussen de aanvallers en het beveiligingspersoneel van de luchthaven. Bij de aanslag werden 26 mensen gedood onder hen ook 17 christen pelgrims afkomstig uit Puerto Rico, ťťn Canadese burger en acht IsraŽliŽrs; nog eens 80 mensen werden verwond. Onder de gedode IsraŽliŽrs bevond zich de beroemde wetenschapper professor Aharon Katzir, van wie de broer, Ephraim Katzir, een jaar later op 24 mei 1973 voor een periode van vijf jaar president van IsraŽl werd. De Palestijn Wadi Haddad, zou de aanstichter van de aanval zijn geweest. Hij werd begin 1978 gedood door de IsraŽlische veiligheidsdienst Mossad.

De enige overlevende terrorist, Kozo Okamoto, werd neergeschoten door de beveiliging en gearresteerd toen hij probeerde de terminal te verlaten en werd later veroordeeld tot 3 keer levenslange gevangenisstraf plus nog eens tien jaar opsluiting.

26 Killed in Lod Airport MassacreOkamoto tijdens zijn proces

Het Japanse publiek reageerde aanvankelijk ongelovig op de eerste berichten dat de daders van het bloedbad Japanners waren. Okamoto vertelde een door de Japanse ambassade naar het ziekenhuis gezonden diplomaat dat hij niets persoonlijks had tegen het IsraŽlische volk, maar dat hij zijn plicht deed "als soldaat van de wereldrevolutie".Hij werd later vervroegd vrijgelaten als onderdeel van een gevangenenruil tussen IsraŽl en de Palestijnen, bekend als het Jibril Agreement. Op 21 mei 1985 werden 1150 gevangenen, die opgesloten zaten in IsraŽlische gevangenissen, geruild voor drie IsraŽlische soldaten, Yosef Grof, Nissim Salem en Hezi Shai die tijdens gevechten in de Eerste Libanonoorlog waren opgepakt.

Onder de vrijgelaten Palestijnen van de Jibril Agreement bevond zich ook sjeik Ahmed Yassin die in 1987 aan de basis stond van de Palestijnse terreurbeweging Hamas wat voortkwam uit een organisatie genaamd Al-Mujamma al Islami, een afsplitsing van de Egyptische Moslimbroederschap. In de tachtiger jaren genoot Yassin steun van de IsraŽlische overheid die hem zag als mogelijke bondgenoot in de strijd tegen de PLO van de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat. De lichamelijk gehandicapte Yassin werd in die tijd herhaaldelijk medisch behandeld in IsraŽl. In de tweede helft van de tachtiger jaren begon de beweging van Yassin zich echter steeds meer te verzetten tegen IsraŽl en werd het steeds meer een terreurbeweging. Het karakter van deze club veranderde definitief in 1987 met het begin van de eerste intifada (1987-1993). In 1987 veranderde de naam Al-Mujamma al Islami in Hamas dat onder leiding kwam te staan van Yassin en Abdel Aziz al-Rantisi.Sinds het begin van de 2e intifada in september 2000, werden er onder leiding van Yassin en Rantisi 425 terreuraanslagen uitgevoerd, waaronder 52 zelfmoordaanslagen waarbij in totaal 377 IsraŽli's, burgers en militairen zijn vermoord en 2076 gewond geraakt.

Als reactie op al deze gewelddadigheden besloot IsraŽl de beide leiders van Hamas, Yassin en Rantisi te liquideren. Op 22 maart 2004 zag eerst Yassin (67), zijn grote wens om als martelaar te mogen sterven in vervulling gaan. Tijdens een interview dat hij op 26 juli 1998 gaf aan de PLO-krant Al-Quds, stelde de journalist hem de vraag: "Denkt u dat IsraŽl zal proberen u te liquideren", Yassin antwoordde: ,,Ik zal ontzettend blij zijn als dat gebeurt. Ik wilde dat zij het al gedaan hadden. De dag dat ik als shahid (martelaar voor Allah) zal sterven, zal de gelukkigste dag van mijn leven zijn.Ē Vanuit zijn rolstoel gaf hij opdracht tot het plegen van massamoorden op IsraŽlische burgers en zond hij kinderen als zelfmoordenaars de dood in.

Hier wordt Ahmed Yassin gekust door aartsterrorist Jasser Arafat

Als Ďgeestelijkeí predikte hij voor "de bevrijding van Palestina van de rivier de Jordaan tot de Middellandse zee.ď Hij leerde zijn gevolg dat de Joden afstammelingen zijn van apen en varkens. Vlak voor hij met een raket- afgevuurd door een IDF-helikopter, werd geliquideerd, zei hij nog in een interview met het Duitse blad Der Spiegel dat de Joden maar een eigen staat moeten zoeken in Europa. De leiders van Europa waren er als de kippen bij om de liquidatie te veroordelen en spraken van een "Buitenwettelijke moord". De Britse anti-IsraŽl activist van Buitenlandse zaken Jack Straw zei: ďde aanslag op de oude man van (80) in zijn invalidenwagentje onwettig, onacceptabel en ongerechtvaardigd te vinden.Ē

Na de liquidatie van Ahmed Yassin, zei de voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Ben Bot (CDA) dat de EU-ministers het in recordtempo eens waren geworden om met een scherpe afkeuring aan het adres van IsraŽl te komen. "De verontwaardiging is unaniem" sprak Bot die net als zijn voorgangers, met regelmaat meezong in het valse koor van de Europese Unie. De talloze massamoorden op onschuldige IsraŽlische burgers waar Yassin verantwoordelijk voor was, tellen bij dit soort figuren niet.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 Ďp(l)andemieí en vaccinatiezwendel

(4) 17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteld.

17.000 artsen en medische wetenschappers zijn op 11 mei 2022 naar buiten getreden met een gezamenlijke verklaring waarin zij eisen dat alle medische noodmaatregelen die op het terrein van ďCOVID-19Ē gebruikt worden, opgeheven worden, de integriteit van de wetenschap wordt hersteld, en de misdaden tegen de mensheid die in het kielzog van COVID-19 zijn begaan, worden aangepakt.

Zie hier een deel van de verklaring : Wij, de artsen en medische wetenschappers van de wereld, verenigd door onze trouw aan de Eed van Hippocrates, erkennen dat het rampzalige COVID-19 volksgezondheidsbeleid dat aan de artsen en onze patiŽnten is opgelegd, het hoogtepunt is van een corrupte medische alliantie van farmaceutische, verzekerings- en gezondheidszorginstellingen, samen met de financiŽle trusts die hen controleren. Zij hebben ons medisch systeem op elk niveau geÔnfiltreerd, en worden beschermd en gesteund door een parallelle alliantie van big tech, media, academici en regeringsinstanties die van deze georkestreerde catastrofe geprofiteerd hebben.

Deze corrupte alliantie heeft de integriteit van onze meest prestigieuze medische genootschappen, waartoe wij behoren, aangetast, en wekt een illusie van wetenschappelijke consensus door de waarheid te vervangen door propaganda. Deze alliantie blijft onwetenschappelijke beweringen naar voren brengen door gegevens te censureren, en artsen en wetenschappers te intimideren en te ontslaan omdat zij alleen maar feitelijke klinische resultaten publiceren of hun patiŽnten behandelen met bewezen, levensreddende medicijnen (lees: zeer succesvolle behandelingen met Hydroxychloroquine, zink en Azitromycine en Ivermectine).

Deze catastrofale beslissingen worden genomen ten koste van burgers die gezondheidsrisicoís lopen doordat hun levensreddende geneesmiddelen worden onthouden waarvan het gebruik in een vroeg stadium absoluut noodzakelijk is, of doordat zij gen-therapieŽn moeten krijgen ingespoten die noch veilig, noch doeltreffend zijn.

De medische gemeenschap heeft de patiŽnten het fundamentele mensenrecht ontzegd om echte geÔnformeerde toestemming te geven voor de experimentele COVID-19 injecties. Onze patiŽnten wordt ook belet de informatie te verkrijgen die nodig is om de risicoís en voordelen van vaccins, en hun alternatieven, te begrijpen, vanwege de wijdverspreide censuur en propaganda die door regeringen, volksgezondheidsfunctionarissen en media wordt verspreid. PatiŽnten worden nog steeds onderworpen aan gedwongen opsluiting, die hun gezondheid, hun loopbaan en het onderwijs van hun kinderen schaadt, en die de sociale en familiebanden schaadt die cruciaal zijn voor de samenleving. Dit is geen toeval. In het boek ďCOVID-19: The Great ResetĒ, heeft de leiding van deze alliantie duidelijk verklaard dat het haar bedoeling is om COVID-19 te gebruiken als een ďkansĒ om onze hele wereldmaatschappij, cultuur, politieke structuren en economie te resetten.

Onze 17.000 artsen en medische wetenschappers van de Global COVID Summit vertegenwoordigen een veel grotere, verlichte wereldwijde medische gemeenschap die weigert zich te laten compromitteren, en die verenigd zijn en bereid zijn de toorn van de corrupte medische alliantie te riskeren om de gezondheid van hun patiŽnten te verdedigen. De missie van de Global COVID Summit is een einde te maken aan deze georkestreerde crisis, die op onwettige wijze aan de wereld is opgedrongen, en formeel te verklaren dat de daden van deze corrupte alliantie niets minder dan misdaden tegen de mensheid zijn. Wij moeten het vertrouwen van het volk in de geneeskunde herstellen, wat begint met een vrije en open dialoog tussen artsen en medische wetenschappers. Wij moeten de medische rechten en de autonomie van de patiŽnten herstellen. Dit omvat het grondbeginsel van de heilige arts-patiŽnt relatie. De maatschappelijke behoefte daaraan is al tientallen jaren over tijd, en daarom zijn wij, de artsen van de wereld, genoodzaakt in actie te komen. Na twee jaar wetenschappelijk onderzoek, miljoenen behandelde patiŽnten, honderden uitgevoerde klinische proeven en uitgewisselde wetenschappelijke gegevens, hebben wij aangetoond en gedocumenteerd dat wij erin geslaagd zijn COVID-19 te begrijpen en te bestrijdenÖ

(5) Ook artsen in BelgiŽ spreken zich openlijk uit over vaccinatieschade

In een in BelgiŽ uitgezonden reeks ĎHet Spreekuurí komen in elke aflevering ťťn of meerdere artsen aan het woord die niet meegaan in het verhaal door zowel de politiek als de media, dat het zich laten vaccineren tegen het coronavirus, een goede zaak is. Zij ijveren voor een ťcht debat. ďBelgiŽ verdient de waarheid en als de reguliere media die niet brengt, doen wij het graag in hun plaats.ĒEen van de sprekers in de eerste aflevering was Leo Van den Bossche. Hij werd geschorst vanwege kritiek op het coronabeleid. Volgens hem leiden vaccinaties tot onder meer trombose, infarcten, myocarditis en neurologische aandoeningen. ďDat hebben we nog nooit gehad.Ē Hij wees erop dat het vaccin tijdens de Mexicaanse griep al na 25 doden van de markt werd gehaald.

 

Natuurarts Johan Denis verwees naar het Vaccine Death Report , opgesteld door dokter Zelenko. ďDat is ijzingwekkend om te zien. Dat gaat om tienduizenden doden en meer dan een miljoen mensen, ernstig beschadigd en ernstig gewond. Het tart alle verbeeldingskracht.ĒHet is bijna onmogelijk om je hierover uit te spreken. Denis merkte op dat iedereen die er een andere mening op nahoudt Ďgenadeloos wordt vervolgdí. Hij zei verder dat meer dan 95 procent van de mensen die nu overlijden in het ziekenhuis geprikt was. ďDus het zijn de gevaccineerden die overlijden.Ē Arts Van den Bossche voegde hieraan toe dat mensen die hun booster hebben gehad vaker Ďbesmetí raken, in het ziekenhuis belanden en sterven.

 

De Belgische huisarts Frank Peeters zegt dat volledig gevaccineerden tegen corona de kans vergroot dat men sneller opgenomen wordt in het ziekenhuis en eveneens sneller overlijdt, Hij baseert zich op cijfers van Sciensano, het Belgische instituut voor gezondheid. De cijfers laten zien dat veruit de meeste 65-plussers die in de maand juni 2022 in het ziekenhuis werden opgenomen of overleden, volledig gevaccineerd waren. ďWe zullen het begrip Ďvacciní moeten herdefiniŽren, Benieuwd hoe sterk die booster de immuniteit nog verder gaat ondermijnen. Merkwaardig toch hoe de mainstream media en hun clubje van steeds dezelfde virologen, vaccinologen en andere experts alle bijwerkingen van de coronaprikken blijven minimaliseren en hoe ze proberen te ontkrachten dat uw immuunsysteem verzwakt kan worden door de prikken,Ē stelt Peeters

(6) Tijdens een toespraak in het Europees Parlement beschreef het Duitse parlementslid Christine Anderson het dwingen van mensen om COVID-vaccins te nemen als de Ďgrootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaaní.

Tijdens een conferentie in het Europees Parlement verklaarde Anderson: ďDeze vaccinatiecampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste schandaal in de medische geschiedenis. En bovendien zal het bekend komen te staan als de grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaanĒ. In een emotioneel betoog richtte het parlementslid zich tot haar collega parlementsleden en alle gekozen vertegenwoordigers in westerse landen. Anderson waarschuwde tijdens haar toespraak dat de Ďpandemieí gebruikt wordt door Ďgewetenloze globalistische elitesí die bereid zijn alles te doen om hun tirannieke agenda door te drukken Ė inclusief het publiek dwingen zich te laten vaccineren. ďKun je je voorstellen: eerst worden mensen gedwongen zich te laten vaccineren, om er vervolgens achter te komen dat dit misschien wel het domste is wat ze ooit hebben gedaan.Ē

Refererend aan de wereldwijde vaccinatiecampagne tegen COVID, zei Anderson: ďEr komt zoveel aan het licht, alle bijwerkingen, talloze onderzoeken die nu beschikbaar zijn, over misvormingen bij foetussenÖ genetische afwijkingen van babyís die geboren zijn uit vrouwen die gevaccineerd zijn.ĒZij nam ook de tijd om diegenen te prijzen die standvastig zijn gebleven in hun geloof en Ďzich hebben verzet tegen de globalistische elitesí: ďIn de hele geschiedenis van de mensheid is er nooit een politieke elite geweest die oprecht bezorgd was over het welzijn van gewone mensen.Ē

Waarom zou iemand van ons denken dat het nu anders is? ďWe zullen alles doen wat we kunnen om alles aan het licht te brengen en te zorgen dat de rechten van de mensen beschermd worden.ĒOp de website van het Europees Parlement is de conferentie met de volledige bijdrage van Christine Anderson in zijn geheel terug te kijken. Anderson stelt ook dat de globalistische organisaties verantwoordelijk zijn voor het afbrokkelen van onze democratieŽn, de stijgende prijzen en het klimaatbeleid dat onze economie verwoest en boeren richting faillissement drijft. Het Europarlementslid wijst erop dat democratie, fundamentele rechten en het zelfbeschikkingsrecht onder enorme druk staan sinds de coronacrisis, waarin veel overheden hun ware gezicht hebben laten zien. Het echte doel is een Great Reset van de economie en samenleving ten gunste van deze valse elites en ten koste van het gewone volk, schrijft Anderson.

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud