Uit het nieuws 14-11-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

(1) VN-commissie eist dat Israël zijn vermeende kernwapenarsenaal vernietigt, maar negeert de andere landen die kernwapens bezitten.

(2) Spanningen tussen Turkije en Griekenland lopen steeds verder op.

(3) In de voetsporen van Jezus (deel 4).

(4)Volgens de Amerikaanse arts Sherri Tenpenny hebben ze met de Covid vaccins een manier gevonden om mensen langzaam te vermoorden.

(5) Column van Pieter Kuit in het DZN-journaal van 4 november 2022 over hoe de grondwettelijke rechten van de burgers door het toilet zijn gespoeld.

(6) 18 prominente academici en intellectuelen uiten hun zorgen over de plannen van Klaus Schwab en zijn WEF-sekte.

(7) Tijs van den Brink van de EO probeert het imago van Hugo de Jonge op te poetsen, de man die als minister van VWS een gigantische hetze heeft gevoerd tegen ongevaccineerden.

(8)‘Criminele’ natuurorganisaties mochten gehate stikstof kaartje van minister Van der Wal invullen

 

(1) VN-commissie eist dat Israël zijn vermeende kernwapenarsenaal vernietigt, maar negeert de andere landen die kernwapens bezitten.

Terwijl zowel de Verenigde Staten als Rusland en Noord-Korea dreigen met de inzet van nucleaire wapens, roept de VN-commissie op tot een kernwapenvrij Midden-Oosten. Met een overweldigende 152-5 meerderheid heeft de VN-commissie Israël opgeroepen afstand te doen van zijn kernwapenarsenaal en al zijn nucleair gerelateerde sites onder toezicht te stellen van het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie (IAEA). Er wordt met geen woord gesproken over de dreiging van het Iraanse illegale kernwapenprogramma waarvan bekend is dat het grote hoeveelheden hoogverrijkt nucleair materiaal bezit.

Kernreactor in Dimona

Naast Egypte steunden Arabische landen die vrede hebben met Israël de resolutie, waaronder Jordanië, Bahrein, de VAE en Marokko. De vijf landen die tegen stemden waren Israël, de Verenigde Staten, Canada, Micronesië en Palau. Er waren 24 onthoudingen, waaronder alle lidstaten van de Europese Unie. Hoewel Israël het nooit officieel heeft toegegeven kernwapens te bezitten, zijn er ramingen dat Jeruzalem een voorraad van tussen 80 en 400 kernkoppen zou bezitten. Aangenomen wordt dat het Israëlische leger een nucleaire aanval kan uitvoeren via zijn luchtmacht, de lancering van intercontinentale raketten vanaf de grond en de lancering van raketten vanaf zijn onderzeeërs op zee. Dit laatste is cruciaal voor de afschrikking door Israel, aangezien Israël theoretisch een tweede of vergeldingsmogelijkheid heeft als het land catastrofaal wordt aangevallen.

Waarom wordt de aandacht weer op Israël gericht terwijl de VN-commissie zwijgt over de rest van de landen die kernwapens bezitten.? Onze wereld telt naar schatting nog 20.000 kernwapens waarvan er 4400 op raketten gemonteerd zijn en gereed voor onmiddellijk gebruik. Volgens officiële tellingen bezitten de Verenigde Staten en Rusland ieder ruim 10.000 kernbommen, genoeg om de hele aarde te verwoesten. In Nederland, Duitsland, Engeland, Italië, België en Turkije liggen nog steeds 480 Amerikaanse kernwapens opgeslagen. De kernkoppen die al sinds de jaren ’60 in het Brabantse Volkel liggen, worden in december 2022 vervangen door nieuwe, veel geavanceerdere B61-12 kernkoppen. Deze exemplaren gaan ook naar militaire bases in Duitsland, België, Italië en Turkije. Volgens Zachary Keck van het gezaghebbende Amerikaanse blad National Interest gaat het om “het gevaarlijkste nucleaire wapen uit het Amerikaanse arsenaal”.De Nederlandse WEF-sekte regering vind het kennelijk allemaal best dat deze allesverwoestende bommen opnieuw op Nederlands grondgebied worden opgeslagen en daarmee een ernstig gevaar kunnen opleveren voor de hele Nederlandse bevolking.

Vanaf 1945 hebben atoomgrootmachten rond de 2000 kernproeven gehouden met een vernietigend effect op het milieu en op de bevolking in de testgebieden. Sommige gebieden zijn door de testen voor duizenden jaren onbewoonbaar geworden.Landen als Frankrijk, Engeland, Rusland,China en de Verenigde Staten hebben miljoenen mensen tientallen jaren bewust blootgesteld aan radioactieve straling, zij waren volledig op de hoogte van de catastrofale gevolgen van de kernproeven. Toen Jacques Chirac in 1995 president van Frankrijk werd, zei hij nog een serie van acht atoomproeven te willen nemen. Er kwam een golf van protesten uit de hele wereld en van de eilandbewoners waar de proeven genomen zouden worden, maar Chirac zette zijn misdadige plan gewoon door. Met medeweten van de gehele wereld werd het milieu en de gezondheid van de bevolking van de Pacific opgeofferd. De Australische minister Paul Keating reageerde zeer scherp met de woorden: “De kernproef toont de Franse minachting voor de volken en landen van het Stille Oceaangebied”.

Franse kernproef in de Stille Oceaan.

Volgens de officiële telling hebben de Verenigde Staten in totaal 1054 atoomproeven gehouden. De meeste proeven zijn gedaan in de staat Nevada en op de Marshalleilanden, en een paar in Alaska, Colorado, Mississippi en New Mexico. De eerste kernproef werd uitgevoerd op 16 juli 1945 bij de plaats Alamogordo in New Mexico.

 

De eerste waterstofbom werd getest op het Enewetak atol ,een van de Marshalleilanden in de Stille Oceaan op 1 november 1952. De explosieve kracht van een waterstofbom overtreft die van een atoombom vele malen. De zwaarste waterstofbom die tot ontploffing is gebracht had een  sterkte van 50 megaton. Zo’n bom zou in een klap de hele Randstad van Nederland verwoesten. De proeven met waterstofbommen gingen niet alleen vergezeld van een intense hitte en verwoestende straling, maar ook van hagelbuien waarbij hagelstenen zijn aangetroffen van wel 50 kilogram. Deze gigantische hagelstenen werden veroorzaakt door de enorme atmosferische storingen van de ontploffingen. Een thermonucleaire explosie is net een gigantische stoomhamer die met een harde klap de atmosfeer in elkaar drukt en hem dan de stratosfeer inschiet. Als men vochtige lucht samendrukt en het de stratosfeer inschiet waar het zestig tot zeventig graden onder nul is, dan bevriest al dat samengedrukte vocht onmiddellijk, en valt dan terug op aarde in de vorm van enorme brokken ijs.

 

In het boek Openbaring staat het verhaal over de “Zeven schalen van Gods gramschap”die door zeven engelen over de aarde worden uitgegoten.

 

Openbaring 16:21 “En grote hagelstenen, een talent zwaar, vielen uit de hemel op de mensen en de mensen lasterden God vanwege de plaag van de hagel, want de plaag daarvan was zeer groot.”

 

Een talent is een Oud-Grieks gewicht en werd toegekend aan twee verschillende gewichten, het “Attisch-talent”en het “Aiginetische-talent”. Het eerste talent bedroeg ca 26 kilogram en de tweede ca 41 kilogram. Volgens de Larousse encyclopedie is een talent in principe gelijk aan het gewicht dat een volwassen man kan dragen, ongeveer 50 kilogram. Hagelstenen met zo’n gewicht zijn waargenomen bij proeven met waterstofbommen.

 

De Sovjet Unie bracht op 29 augustus 1949 haar eerste kernbom tot ontploffing. De voormalige Sovjet Unie heeft in totaal 715 proeven gedaan. Het ging om 207 bovengrondse en 508 ondergrondse kernproeven. De belangrijkste testlocatie’s waren Semipalatinsk en Nova Zembla maar ook elders in Rusland, Turkmenistan en Oekraïne zijn testen gedaan. De grootste kernproef ooit gedaan is de “Tsar Bomba” op Nova Zembla in het noordpoolgebied op 30 oktober 1961, met een geschatte kracht van 59 megaton. ,,De ruiten sneuvelden 900 kilometer verderop. De bom was tien keer zo sterk als alle gewone explosieven in de Tweede Wereldoorlog bij elkaar.''

 

Slachtoffer Russische kernproeven in Semipalatinsk.

Opvallend dat ook Noord-Korea niet door de VN-commissie wordt genoemd. Al in 2006 verklaarde John Pike, oprichter en directeur van globalsecurity.org, dat de eerste Noord Koreaanse kernproef in dat jaar een test met een ontstekingsbom was, die bedoeld was om een veel krachtigere waterstofbom te kunnen laten ontploffen. Hij voegde er aan toe dat het land mogelijk toen al in staat was om waterstofbommen op raketten te plaatsen. De Noord Koreaanse staatskrant Minjo Josons schreef dat het land kernwapens zal gebruiken tegen iedereen, die zelfs maar de waardigheid van Noord Korea zou durven aantasten. In maart 2011 had luitenant-generaal Ronald Burgess, directeur van het Defense Intelligence Agency, tegenover het Amerikaanse Congres reeds verklaard dat Noord Korea inmiddels 'diverse op plutoniumgebaseerde kernkoppen kan hebben die met ballistische raketten kunnen worden vervoerd.'

Groot-Brittannië bracht haar eerste kernbom op 3 oktober in 1952 tot ontploffing ter hoogte van het eiland Trimoulle, Australië. In totaal deden de Engelsen 45 proeven waarvan 21 in Australië in het woongebied van de Aboriginals en een aantal andere in de Verenigde Staten als onderdeel van gezamenlijke testseries. De laatste kernproef van Engeland vond plaats in 1991. Verder heeft India 5-6 proeven gedaan, Pakistan 3-6, en Noord Korea 1, en zou Israël samen met Zuid-Afrika in 1979 een kernproef in de Indische Oceaan hebben gehouden, maar dat berust slechts op vermoedens.

 

China bracht haar eerste kernbom tot ontploffing in 1964 en kwam in totaal tot 45 proeven in Xinjiang. China is doorgegaan met kernproeven tot 1996.De Chinese kernproeven hebben een groot aantal slachtoffers geëist. Mensen die bij de kernproeven aanwezig waren moesten na de kernexplosies radioactief puin met hun blote handen oppakken. Ook  moesten ze vliegtuigen wassen nadat die door de radioactieve wolken waren gevlogen. Soldaten zijn aan vreemde ziektes overleden en kinderen werden geboren met zeldzame ziektes.  Onderzoek van een Japanse hoogleraar Jun Takada wijst erop dat 1.5 miljoen mensen zijn blootgesteld aan straling en dat mogelijk 190.000 mensen zijn overleden aan de gevolgen van de kernproeven. Radioactieve stofwolken werden vanuit Lop Nur in de provincie Xinjiang naar omliggende steden en dorpen geblazen. Onder de slachtoffers zijn veel Oeigoeren en Tibetanen, die in dit afgelegen gebied wonen.

 

Israël heeft zich altijd op de vlakte gehouden wat betreft haar nucleaire wapenarsenaal. Het was Mordechai Vanunu die de stilte doorbrak door in de tachtiger jaren iets te verklappen over Israëls kernwapen bezit. Ook de voormalige president Simon Perez liet zich in het verleden in een interview met de journalist Patrick Sil van de in Londen verschijnende Arabische krant Al Hayet, ontvallen dat Israël over een atomair gevechtspotentieel beschikt. Perez vertelde dat het plan voor de bouw van een atoomcentrale in Dimona is genomen in de tijd dat hij nog directeur van het Ministerie van Defensie was.

De internationale gemeenschap zal er alles aan doen de druk op Israël op te voeren om af te zien van haar nucleaire programma. Dit plan is niets anders dan een nieuwe provocerende actie tegen Israël waarbij men de veiligheid van de Joodse staat op het spel zet. Als de afschrikking van Israëls kernwapenarsenaal is weggevallen, is er niets meer dat Israëls vijanden ervan weerhoudt een poging te doen de Joodse staat van de aardbodem weg te vagen. De dreiging die uitgaat van de genocidale Iraanse ayatollahs is zorgwekkend. De Bijbelse profetieën maken duidelijk dat het Midden-Oosten verwikkeld zal raken in een rampzalige, apocalyptische oorlog.

(2) Spanningen tussen Turkije en Griekenland lopen steeds verder op.

In mijn nieuwsbrief van 12-09-2022 schreef ik dat de Turkse dictator Erdoğan Griekenland dreigt met oorlog. Inmiddels lopen de spanningen steeds verder op tussen de twee NAVO-alliantieleden. In juni bedreigde hij Griekenland en waarschuwde hij het "weg te blijven van acties die tot spijt zullen leiden, net zoals ze een eeuw geleden deden". In augustus definieerde hij dat Griekenland een 'afschuwelijk karakter heeft', dreigde met oorlog, en beschuldigde hij Griekenland ervan zich op gestolen land te bevinden. In oktober kwam er een waarschuwing dat Turks-Griekse spanningen de eenheid van de NAVO dreigden te verstoren. Zo beschuldigt Turkije Griekenland ervan de eilanden in de Egeïsche-zee te militariseren. Erdoğan heeft in het verleden met regelmaat aangekondigd het Ottomaanse Rijk met ingang van 2023 te willen herstellen. Dictator Erdoğan ontsteekt dikwijls in ziedende woede wat resulteert in allerlei vormen van agressie. Hij streeft overduidelijk naar islamitische overheersing van de gebieden die vroeger onderdeel uitmaakten van het Ottomaanse rijk.

Griekenland en Turkije zijn twee van de oudste NAVO-leden, die in 1952 samenkwamen, maar hun relatie en de spanningen tussen hen dateren van vóór de alliantie, en het lidmaatschap heeft weinig gedaan om hun geschillen bij te leggen. In de afgelopen jaren zijn de banden tussen Athene en Ankara zo verslechterd dat sommige militaire deskundigen geloven dat er een oorlog tussen hen zou kunnen uitbreken.

Griekenland legt sterk de nadruk op zijn luchtmacht en marinevloot in het bijzonder. Sinds 2020 heeft het 24 Rafale-jets van Franse makelij gekocht, die als zeer capabel en technologisch superieur aan elk Turks vliegtuig worden beschouwd. Op het marinefront heeft Griekenland drie FDI HN-fregatten uit Frankrijk gekocht met de optie voor een vierde. Het bevindt zich ook in de laatste fase van het selecteren van nog vier korvetten voor zijn toch al omvangrijke marine. Griekenland handhaaft de grootste tankmacht onder de Europese NAVO-leden.

(3) In de voetsporen van Jezus (deel 4)

Toen Jezus twaalf jaar oud was namen Zijn ouders Hem mee op pelgrimage naar Jeruzalem. Archeaüs was afgezet als heerser over Judea en opgevolgd door Coponius: dit was de eerste keer dat er een Romeins landvoogd was benoemd. De reis naar Jeruzalem was nu niet gevaarlijk meer. Maar de belangrijkste reden waarom zijn ouders Jezus meenamen was om op zijn dertiende verjaardag Bar Mitzwa met hem te vieren (letterlijk: zoon van het gebod) en vanaf dat moment religieus als volwassene werd beschouwd. Vanaf dat moment mocht Hij in de synagoge uit de Thora lezen en er vragen over stellen. Daarom moest hij een werkelijke pelgrimage naar de tempel in Jeruzalem ondernemen. Toen Jezus naar Jeruzalem kwam was de tempel onder Herodes net schitterend herbouwd. De joodse geschiedschrijver Flavius Josephus (37- rond 100 na Chr.) beschrijft de hele opbouw tot in detail. Hij schrijft onder meer dat er acht poorten naar de tempel leiden, waaronder de Poort van Soesa die nog steeds te zien is als de Gouden poort.

Deze Gouden poort is in 1530 door de Turken gesloten omdat volgens de traditie de komende Messias door deze poort Jeruzalem zal binnenkomen. Om dat te voorkomen hebben de moslims de ingang dichtgemetseld en er pal voor een Islamitische begraafplaats aangelegd. Het is natuurlijk bijzonder naïef te denken dat de Messias zich door deze maatregelen zal laten tegenhouden. In vroeger tijden baden Joden bij deze poort om Goddelijke genade, vandaar dat de Joden hem 'de poort van de Barmhartigheid' noemen.

Gouden poort

Ook schrijft Josephus over de Mooie Poort naar het Hof der Vrouwen waar zich de offerkisten bevonden waarin de arme weduwe haar twee penningen wierp:

Lucas 21:1-4 “Toen Hij opkeek, zag Hij de rijken hun gaven in de offerkist werpen. Hij zag ook een behoeftige weduwe twee koperstukjes daarin werpen, en zeide: Waarlijk, Ik zeg u, deze arme weduwe heeft meer dan allen daarin geworpen. Want deze allen hebben van hun overvloed iets bij de gaven geworpen, maar zij heeft van haar armoede haar ganse levensonderhoud erin geworpen.”

Ook schrijft hij over de beroemde Poort van Nikanor, waar Maria het kind naar toe had gebracht ten tijde van zijn wijding en over de eigenlijke tempel met de zevenarmige kandelaar, de tafel met de twaalf toonbroden en het Heilige der Heiligen, dat door niemand mocht worden betreden met uitzondering van de hoge priester, en dan nog alleen op Jom Kip(p)oer of Grote Verzoendag (Hebreeuws: יום כיפור), voluit Jom ha-Kippoeriem ofwel Dag van de Vergevingen (meervoud), wordt als de belangrijkste en heiligste dag beschouwd in het Jodendom. In de Galerij van Salomo argumenteerde Jezus met de rabbijnen en verbijsterde hen met zijn vragen en antwoorden. Hij bleef achter op het moment dat zijn ouders weggingen en toen zijn ongeruste moeder hem eindelijk vond, sprak hij raadselachtig:

Lucas 2:49 “En Hij zeide tot hen: Waarom hebt gij naar Mij gezocht? Wist gij niet, dat Ik bezig moet zijn met de dingen mijns Vaders?”

Het is een van de meest oorspronkelijke uitspraken van Jezus, waarin Hij voor het eerst over God spreekt als over Zijn Vader en zo het geheim van Zijn afkomst onthult.

De Tempelreiniging

Een week voorafgaand aan Pesach, destijds het belangrijkste religieuze feest in het Jodendom, kwam Jezus in Jeruzalem aan en ging naar de tempel. Daar stelde Hij vast dat naast de gewone bezoekers, handelaren bezig waren dieren te verkopen in de voorhof van de tempel. De gezagsdragers, priesters en Sanhedrin hadden dit toegestaan. Bijkomend punt van kritiek was dat deze elite samenwerkte met de Romeinse bezetters. De tempel was niet langer een plaats waar gebeden en geofferd werd, maar waar ook handel gedreven werd. De waardigheid en de heiligheid van de tempel als woonplaats van God en plaats van gebed voor de mensen werd aangetast. Uit de geschriften van de Flavius Josephus en andere geschriften (Qumran en andere bronnen) weten we dat er veel kritiek was op wat op deze gang van zaken rond de tempel.

Tegen de handel op deze plaats kwam Jezus in opstand en verdreef hij verschillende (vee)handelaars en geldwisselaars die volgens hem de tempel tot een "rovershol" hadden gemaakt. Volgens het Marcus evangelie ging Jezus opvallend fel tekeer. Hij maakte een zweep van touwen en ranselde iedereen van het tempelplein weg met hun schapen en runderen.

Hij smeet het geld van de wisselaars op de grond, gooide hun tafels omver en riep tegen de duivenverkopers: “Weg ermee! Jullie maken een markt van het huis van mijn Vader!” Jezus, verklaarde het verjagen van de handelaren door te wijzen op het feit, dat de tempel bedoeld is als gebedshuis voor alle volken. Hij hield de omstanders voor: ‘Staat er niet geschreven: “Mijn huis moet voor alle volken een huis van gebed zijn? Maar jullie hebben er een rovershol van gemaakt!”

Jezus verjaagt de handelaren en de geldwisselaars uit de Tempel (Washingtonse versie van El Greco, circa 1570).

De hogepriesters en de schriftgeleerden hoorden wat er gebeurd was en reageerden woedend en tegelijk bang, Vanaf dat moment zochten zij naar een mogelijkheid om van Hem af te komen omdat het hele volk in de ban raakte van zijn onderricht. Vervolg in de nieuwsbrief van 21-11-2022.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ klimaat-en vaccinatiezwendel

(4) Volgens de Amerikaanse arts Sherri Tenpenny hebben ze met de Covid vaccins een manier gevonden om mensen langzaam te vermoorden

Eind oktober bedroeg de wereldwijde oversterfte naar schatting 21,8 miljoen, aldus de Amerikaanse arts Sherri Tenpenny en wijst erop dat alle voorspellingen die ze sinds maart 2020 heeft gedaan, zijn uitgekomen. Zij verwijst onder meer naar Britse cijfers die dateren van mei 2022, waaruit blijkt dat één op de 73 mensen sterft na de prik. “In Groot-Brittannië overlijden zo’n 1000 mensen per week en er zijn al meer dan 900 topsporters overleden. Ze hebben een manier gevonden om mensen langzaam te vermoorden.”zegt ze. Sherri Tenpenny was 12 jaar lang directeur van de spoedeisende hulpafdeling van een Amerikaans ziekenhuis en auteur van 2 boeken en honderden artikelen op het gebied van vaccins. In februari 2021 voorspelde ze dat de depopulatie effecten van de COVID vaccins na 3 tot 6 maanden beginnen te werken en dat het ‘4 tot misschien 14 maanden gaat duren voordat de verwoestingen ten volle te zien zullen zijn bij de mensen die zijn gevaccineerd. Klik ook hier. Deze mRNA en adenovirus vaccins brengen genetische instructies in je lichaam die zowel je DNA als RNA kunnen wijzigen, en daarom ernstige auto-immuunziekten kunnen veroorzaken, zelfs na vele jaren.

De oversterfte in de zwaar geprikte landen in Europa loopt op naar 16 procent. Artsen spreken van een wereldwijde medische crisis wegens sterfte door Covid-vaccins. Op een conferentie voor medische professionals in Sedona, Arizona, spraken verschillende sprekers – allemaal artsen – over een verontrustende trend: een toename van anderszins gezonde mensen die in hun slaap sterven. Dr. Peter McCullough, een cardioloog die is gecertificeerd in interne geneeskunde en hart- en vaatziekten, die een presentatie gaf op de conferentie, zei dat wanneer mensen – vooral jonge mensen – in hun slaap overlijden, de onderliggende oorzaak vaak myocarditis is. Dit waren ook de bevindingen van een eerder dit jaar in het tijdschrift Archives of Pathology & Laboratory Medicine gepubliceerde analyse, die werd geleid door een patholoog, Dr. James Gill, van de Yale School of Medicine in New Haven, Connecticut. Een team van drie artsen deed autopsie op twee tienerjongens die stierven vlak na het krijgen van de tweede dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin.Om de enorme stijging van hartaanvallen te verklaren verschijnen er inmiddels artikelen in de mainstream media dat de klimaatverandering hiervan de oorzaak is. Om de aandacht af te leiden van de vele doden ten gevolge van de toegediende vaccins, wordt klimaatverandering nu gebruikt als dekmantel. De Covid-19 zwendelaars zullen nooit toegeven dat de enorme stijging van hartaanvallen wordt veroorzaakt door de toegediende vaccins zoals talloze deskundigen al lang hebben bewezen.

De voormalige medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation, onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche noemt het hele vaccinatieprogramma een ‘biologisch experiment op mensen’ en heeft een nieuwe boodschap voor de wereld over wat er binnenkort staat te gebeuren als gevolg van de Covid-19-vaccinatie. Reeds in het verleden heeft hij meermalen gewaarschuwd voor de experimentele mRNA-Covid-vaccins, en riep hij de mensen op om ze niet te nemen. Volgens hem zullen volledig geprikte mensen ernstiger ziekten oplopen dan voorheen, omdat hun immuunsysteem is aangetast, waardoor ze weerloos zijn. De Canadese verpleegkundige Erica Beardsley zegt dat ze veel mensen heeft zien sterven aan een hartaanval nadat ze waren gevaccineerd. Beardsley uit Pontiac in de provincie Quebec was 11 jaar verpleegster. Ze nam ontslag nadat haar werkgever het coronavaccin verplicht had gesteld. Tijdens een coronaprotest vertelde ze een verslaggever over de gruwelijke dingen die ze heeft gezien als verpleegkundige. “Ik heb gezien hoe ouderen werden vastgehouden en vervolgens tegen hun wil werden gevaccineerd terwijl ze ‘nee’ schreeuwden. Ik heb vrouwen gezien die vier, vijf dagen na het vaccin een miskraam kregen. Ze wilden me dwingen het vaccin te nemen en ik heb geweigerd” aldus Beardsley.

(5) Column van Pieter Kuit in het DZN-journaal van 4 november 2022 over hoe de grondwettelijke rechten van de burgers door het toilet zijn gespoeld.

 

Gebaseerd op de dictatoriale lockdowns in Wuhan, en de adviezen van de WHO om het beleid van Wuhan over te nemen, zijn adviezen goedgekeurd door o.a. Dr. Anthony Fauci, virologe Marion Koopmans en de Belgische viroloog Marc van Ranst.

 

The Real Anthony Fauci | Book by Robert F. Kennedy Jr. | Official Publisher  Page | Simon & SchusterOp supermarkten na waren alle winkels gesloten. De scholen waren gesloten, of hele klassen werden naar huis gestuurd wanneer er één ‘besmetting’ werd geconstateerd. We mochten in ons eigen huis geen feestjes meer houden. Elke locatie waar mensen konden samenkomen werd gesloten. Bejaarde mensen stierven eenzaam en alleen op hun kamertje in de gevangenissen die we in Nederland ‘verpleeghuizen’ noemen. Op de daarop volgende uitvaart mocht maar een beperkt aantal bezoekers aanwezig zijn, waardoor velen ook op dat moment geen afscheid meer konden nemen van hun dierbaren, met alle rouwtrauma’s en diep verdriet van dien. Er werd een avondklok door Rutte afgedwongen en ingevoerd die het mensen verbood na 21.00 uur op straat te zijn. Alleen met een ontheffing mocht je je na die tijd op straat begeven, alsof we in een oorlogssituatie zaten. Volgens Rutte waren we ‘in oorlog met het virus’.

Toen de samenleving vervolgens weer voorzichtig ‘open mocht’, moesten we een niet-werkend mondmasker dragen, zonder bewijs dat dit ook maar iets hielp. Je mocht alleen met gezinsleden in de auto. Kerken die diensten hielden werden gestigmatiseerd en door het slijk gehaald, en door ‘journalisten’ begluurd vanuit de bosjes. De gevolgen worden nu pijnlijk zichtbaar. Er is een afschuwelijke inflatie, een hele generatie heeft onderwijsachterstanden, cultuur is uitgevlakt, drugsverslavingen zijn nog nooit zo hoog geweest, de misdaad is hand over hand toegenomen, bedrijven gingen en gaan nog steeds ten onder, en nog steeds verdedigt de regering de lockdowns, sterker nog, de regering wil de lockdowns in een permanente wet gieten zodat ze het de volgende keer makkelijker over kunnen doen. Er wordt van ons verwacht dat we vergeten en vergeven, want, zegt de regering, we wisten niet met wat voor virus we te maken hadden, dus we moesten het zekere voor het onzekere nemen. Maar dat is gelogen en volledig corrupt. Voor meer informatie klik hier.

(6) 18 prominente academici en intellectuelen uiten hun zorgen over de plannen van Klaus Schwab en zijn WEF-sekte.

Achttien intellectuelen laten zien dat de "Great Reset Initiative" van WEF-sekte oprichter Klaus Schwab niet simpelweg kan worden afgedaan als een 'samenzweringstheorie' zoals diverse journalisten en regeringsleiders ons willen doen geloven. Het gaat wel degelijk om het introduceren van een globalistisch plan. Dit plan draagt de goedkeuring weg van een hele serie regeringsleiders die spreken van "Build Back Better". Nu hebben 18 prominente academici en intellectuelen hun zorgen over het plan uiteengezet in essays die zijn samengesteld door auteur en onderzoeker Michael Walsh in een boek met de titel "Against the Great Reset," 

Barack Hoessein Obama gebruikte het woord "reset" ook met regelmaat in zijn initiatieven op het gebied van buitenlands beleid. Dat is een regelrechte afgang geworden. Wanneer Schwab het woord ‘reset’ gebruikt probeert hij duidelijk te maken "dat alles wat de mens tot dusver heeft voortgebracht gebrekkig is, en dat de door hem beoogde wereld er als een soort paradijs zal uitzien. Maar de waarheid is dat wij ons bevinden in de meest kritieke tijd in de hele menselijke geschiedenis. Eeuwenlang heeft een wereldwijd crimineel netwerk van rijke tirannen plannen gemaakt voor dit moment, waar ze de absolute heersers over de hele mensheid willen worden. De globalisten zijn vastbesloten om de hele mensheid te onderwerpen aan ongekende tirannie, via hun Grote Reset, Agenda21, Agenda 2030 en Nieuwe Wereldorde.

Financiële entiteiten zijn bezig de wereld grotendeels achter de schermen te controleren, aangezien ze alle banken, goud, zilver, olie, energie, technologie, media bezitten en hun macht gebruiken om regeringen te beïnvloeden. Maar ze zijn niet tevreden. Ze willen letterlijk alle rechten, vrijheden en bezittingen van alle mensen in de wereld wegnemen. Ze zeggen "het welzijn van alle mensen en de hele planeet na te streven" maar in wezen komt hun plan hierop neer: maak van de aarde één enorme gevangenis, waar niemand een stem, identiteit of recht heeft, en waar alle middelen in handen zijn van deze elites. Dat is geen samenzweringstheorie maar letterlijk hun agenda, gedetailleerd beschreven in hun eigen boeken, websites, video's en rapporten. Ze zijn van plan alles te stelen wat ons dierbaar is.

(7) Tijs van den Brink van de EO probeert het imago van Hugo de Jonge op te poetsen, de man die als minister van VWS een gigantische hetze heeft gevoerd tegen ongevaccineerden.

 

Dat is de man die op 19 maart 2020 tijdens Corona-Psyop werd aangesteld als minister van Medische Zorg en op de Nederlandse bevolking werd losgelaten. Onder het mom verstand van gezondheid te hebben confronteerde deze trekpop van de WEF-sekte de Nederlandse burger vanaf dat moment met hooghartigheid, arrogantie, getreiter, intimidatie, nepregeltjes en een totaal gebrek aan enige empathie. Ook bleek hij geen enkele medische kennis te bezitten en helemaal niets met volksgezondheid te maken te hebben en wekte de indruk meer van medicatie en vaccins te weten dan duizenden wetenschappers en medici. Tijs van den Brink interviewde hem niet over de manier waarop hij het Nederlandse volk met zijn dwangmaatregelen heeft geterroriseerd, maar over zijn beeld van God en de manier waarop hij steun ontleent aan zijn geloof. Toen hij beelden van het interview op Twitter zette, kreeg De Jonge een stortvloed aan kritiek over zich heen en regende het boze reacties en werd hij een ‘Gevaarlijke en immorele despoot-in-de-dop’ genoemd.

Kort daarop besloot De Jonge om de reactiemogelijkheid onder zijn berichten op Twitter uit te zetten. “Elke dag opnieuw zie ik onder m’n posts een eindeloze stroom aan berichten vol haat, gescheld en erger. Daaraan wil ik geen podium bieden,” zei hij. Hij weigert kennelijk in te zien dat hij als minister van VWS een gigantische hetze heeft gevoerd tegen ongevaccineerden. Neuroloog Jan Bonte stelt: “Bij De Jonge zijn alle sociale omgangsvormen al heel lang zoek. Daar is een woord voor: asociaal. En dat is nog wel de mildste omschrijving voor deze immorele dwingelandistische sociopaat. Het zich beklagen over het ‘ontbreken van sociale omgangsvormen op social media’ door deze gevaarlijke en immorele despoot-in-de-dop is toch wel echt het toppunt van hypocrisie. Hij is een gevaar voor zijn medemens. En hij is een gevaar voor het volk. En die man beklaagt zich over de bejegening die hem ten deel valt.” fulmineert Bonte.

“De normale omgangsvormen waren bij Hugo de Jonge inderdaad zoek. Stigmatiseren, onwaarheden verspreiden, zich bedreigend uitlaten, ongevaccineerden de schuld geven van de crisis en uitsluiten. Het was voor mensen een hel. Voor hem was het vast niets meer dan een frikandel,” reageert medisch adviseur Wendy Mittemeijer. Data-analist Daniël van der Tuin merkt op: “De minister kreeg ruim baan van de pers om diens fantasie ‘pandemie van de ongevaccineerden’ in het najaar van 2021 uit te dragen. De werkelijkheid lag ondertussen gewoon bij VWS op de plank.

Uit openbaar gemaakte documenten blijkt dat Hugo de Jonge, coronadata heeft laten manipuleren voordat deze openbaar gemaakt werden door het RIVM.Deze manipulatie creëerde een beeld van een ‘pandemie van ongevaccineerden’ en dit bewust foutieve beeld droeg bij aan het draagvlak voor maatregelen zoals het coronatoegangsbewijs, waardoor rechten en vrijheden van burgers geschonden werden. Ook zijn gepubliceerde cijfers over ziekenhuisopnames vervalst om burgers daarna onmenselijk te behandelen.En deze figuur krijgt nog steeds een podium om zijn manipulaties kenbaar te maken. Hij heeft zich opnieuw laten boosteren. Zijn zoveelste ‘Gave uit Gods hand’? Waarschijnlijk was het niet meer dan gewoon een zoutoplossing. Hij deed dat in een uitgestorven vaccinatiehal met een mondkapje op en een T-shirt aan met daarop de tekst ‘Go vacc. yourself’. “Gewoon doen, mensen,” schreef hij bij een foto die hij op Twitter plaatste.Gekte in beeld!

(8) ‘Criminele’ natuurorganisaties mochten gehate stikstof kaartje van minister Van der Wal invullen

Het beruchte ‘stikstofkaartje’ van stikstofminister Christianne van der Wal zorgde voor veel onrust. Een Woo-verzoek geeft inzicht in de totstandkoming van het stikstofkaartje. Nu blijkt dat “de wensenlijsten van natuurorganisaties aan de basis te hebben gestaan van de fameuze stikstofkaart,”onthult onderzoeksjournalist Geesje Rotgers. Op die kaart stond gedetailleerd waar stikstofneerslag gereduceerd moet worden. De onderzoeksjournalist vindt het bijzonder dat natuurorganisaties achter de rug van andere partijen om alvast hun wensenlijsten mochten inleveren.“Wist u dat de criminele natuurorganisaties het stikstofkaartje mochten invullen van Van der Wal? Niks feitelijks door bijvoorbeeld onderzoek. Boeren worden onteigend door natuurorganisaties! Laat dit even tot u doordringen,” reageert Daniëlle Hekman, ex-bestuurslid van Farmers Defence Force. De stikstofkaart die het kabinet al bij het begin van de plannen presenteerde, gaf tot in detail aan met hoeveel de uitstoot van stikstof waar moest worden verminderd. Ook al werd later gezegd dat de kaart slechts was bedoeld als een aanzet, boeren gaven aan er al direct door in de problemen te komen. Banken keken bijvoorbeeld naar de kaart om te beslissen of ze een boer nog een lening wilden verstrekken.  Christianne van der Wal zei het zich aan te trekken dat boeren onrust en zorgen hebben over de stikstofaanpak. "Ik besef hoe erg dat is en dat spijt mij ook", zei ze in een reactie op het rapport van stikstofbemiddelaar Johan Remkes. Het gewraakte stikstofkaartje is inmiddels van tafel.

Maar de blunders gaan gewoon door. Er zijn namelijk door het RIVM, in opdracht van het ministerie twee lijsten opgesteld van 100 potentiële slachtoffers: zogenaamde "piekbelasters", die hun stikstofuitstoot mogelijk tot bijna nul moeten gaan reduceren. Eén van de lijsten gaat over stikstofoxide en betreft vooral industrie, terwijl de andere gaat over ammoniak en vooral veehouderijen noemt. Nu is gebleken dat met name varkens- en pluimveeboeren onterecht op deze laatste lijst terecht zijn gekomen. Moderne stallen die maar weinig stikstof uitstoten, zijn toen meegeteld alsof ze juist veel stikstof uitstoten. En met dit soort broddelwerk dreigt de overheid het levenswerk van boeren – bedrijven die vaak al generaties lang in de familie zijn – te vernietigen!Van der Wal zegt er ‘enorm van te balen’ maar desondanks zegt zij dat er dit jaar nog boeren zullen worden uitgekocht en dat in gebieden waar te weinig boeren vrijwillig willen stoppen, dwang zal worden toegepast!

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud