Uit het nieuws 14-02-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

Defcon level vanwege oplopende spanningen tussen Rusland en de Oekraïne/NAVO verlaagd naar 2

Defcon is de mate van paraatheid van de krijgsmacht van de Verenigde Staten. Defcon is een samentrekking van "DEFense readiness CONdition" (staat van paraatheid van de landsverdediging). Deze condities beschrijven toenemende maatregelen in het gebruik tussen de Joint Chiefs of Staff en legercommandanten. Het standaardprotocol in vredestijd is Defcon 5, dat daalt naarmate er ernstigere situaties optreden. Defcon 1 stelt de verwachting van een onmiddellijke aanval voor, en is voor zover bekend nog nooit uitgeroepen. Defcon heeft op 9 februari 2022 het level voor Europa verlaagd naar 2 omdat de spanningen tussen Rusland en de Oekraïne/NAVO gevaarlijk zijn toegenomen.

Defcon 2 - Fast paceEen van de reden is dat volgens het Russische persbureau RIA de Oekraïne de Verenigde Staten heeft verzocht om THAAD-raketafweersystemen te leveren. Rusland noemt dit 'een provocatie'. Wat de spanning ook verhoogt is dat er zelfrijdende nucleaire 'Sovjet-atoomkanonnen' zijn gespot op 10 mijl van de Oekraïense grens. Deze atoomkanonnen kunnen tot 203 mm nucleaire granaten afvuren over een afstand van ruim 37 kilometer. Het belangrijkste doel van dit wapen is om de achterste vijandelijke linies onder vuur te nemen.

 

In een nieuwe video die in het Russisch op Telegram is verschenen, laat zien dat een Russische MiG-31K Foxhound een Kinzhal hypersonische raket naar de luchtmachtbasis Chkalovsk heeft vervoert in de buurt van Kaliningrad, een Russisch gebied dat nauw grenst aan zowel Polen als Litouwen, die beide lid zijn van de NAVO.  En zo zijn er meerdere voorbeelden waardoor de spanningen oplopen en als reden door Defcon wordt opgegeven het level naar 2 te verlagen. Lees verder op https://www.defconlevel.com/european-command-news.php

 

Op 11 februari zijn het Russische en Wit-Russische leger aan een 10-daagse militaire oefeningUnion Resolve 2022‘, begonnen in Wit-Rusland. Daarbij zijn zo’n 30.000 Russische troepen betrokken, evenals enorme hoeveelheden militair materieel (tanks, luchtafweergeschut, gevechtsvliegtuigen,…). Opvallend is dat Oekraïne in deze periode (10-20 februari) eveneens militaire oefeningen houdt (onder leiding van Amerikaanse en Britse ‘instructeurs’). Rusland heeft op 10 februari bekend gemaakt dat het van 13 tot 19 februari delen van de Zwarte Zee zal ‘sluiten’ voor raketlanceeroefeningen. Wie dan (van de NAVO) die gebieden binnendringt, loopt het risico tot zinken te worden gebracht.

 

Hoeveel haat moet er door de aderen gieren om kleinkinderen van overlevenden van de Sjoa (Holocaust) dit onrecht aan te doen?

In mijn nieuwsbrief van 07-02-2022 schreef ik al over schrikbarende toename van het wereldwijde antisemitisme en het meer dan schandalige rapport van Amnesty International waarin de staat Israël wordt beschuldigd van apartheid. Daar is in Nederland weer een bladzijde aan toevoegt vanwege een klopjacht van “The Rights Forum”, aan Nederlandse universiteitsmedewerkers om banden met Israëlische en joodse instanties te onthullen. Jonkman, de voorzitter van deze club zei dat het verzoek was om meer te weten te komen over “institutionele banden met Israëlische universiteiten, instellingen en bedrijven en met organisaties die steun voor de staat Israël uitdragen.” Het gaat ze niet alleen om Israël maar om de Joden want op de lijsten staan ​​ook Joodse gemeentelijke organisaties, waaronder de Centrale Joodse Raad van Nederland, de Anti-Defamation League en de International Holocaust Remembrance Alliance omdat ze de rechten van Joodse minderheden verdedigen.

De vragen die gesteld worden verhullen een duidelijke afkeer van de staat Israel niet en zijn daarmee zeer politiek gekleurd. Bovendien worden suggestieve vragen gesteld die kwade opzet suggereren over Joodse organisaties, zowel in Nederland als daarbuiten. De bron van het verzoek werd in de meeste gevallen geanonimiseerd, wat de onrust bij deze universiteitsmedewerkers nog verder vergrootte. 

De universiteitsmedewerkers vragen zich af of universiteitsbesturen zich bewust zijn van de antisemitische ondertoon van de vragen en het intimiderende effect van het doorsturen van een dergelijk verzoek aan veel (en soms alle) medewerkers in hun organisaties. “De schaamteloze aanvraag naar contact met Joodse organisaties roepen onaangename herinneringen op”, schreef een van hen. “Deze naar antisemitisme riekende aanvraag wordt vrijelijk verspreid, waardoor de indruk wordt gewekt dat iedere relatie tot Joodse of Israëlische instanties verdacht is”, schreef een andere medewerker. Een derde medewerker schreef: “gezien mijn Israëlische en Joodse afkomst, maak ik me door dit verzoek zorgen over mijn eigen privacy en vraag mij af of dit soort aanvragen vanuit een juridisch en ethisch perspectief überhaupt kunnen”.

De medewerkers vroegen allemaal om anoniem te blijven, iets wat in zichzelf al verontrustend is. Klaarblijkelijk voelen zij zich niet veilig genoeg om zich openlijk uit te spreken. Niet alleen is dit een zorgelijke aanwijzing over het gebrek aan academische openheid en vrijheid, dit is bovendien een verontrustend signaal over de veiligheid van hun werkomgeving. Dit terwijl de Nederlandse universiteiten pronken met hun diversiteitbeleid. Deze vlieger gaat kennelijk niet op voor Israëli’s en Joden!

The Rights Forum is een door Dries van Agt ‘de prins van Palestina’ op 10 december 2009 met andere bekende anti-Israël lobbyisten opgerichte stichting. Hij kreeg in februari 2021 nog een hoge Palestijnse onderscheiding, de Grote Ster in de orde van Jeruzalem, toegekend door Mahmoud Abbas leider van de PLO-bende die Israël van de kaart van het Midden-Oosten wil verwijderen. The Rights Forum voert sinds de oprichting een heksenjacht op zo ongeveer alles wat met de staat Israël te maken heeft. Steeds vaker laten vooraanstaande Nederlanders zien dat ze opnieuw het duistere, monsterlijke vervolgen van de Joodse inwoners van Nederland met verdorven enthousiasme omarmen. De Jodenhaat giert weer door de aderen! Laten we niet vergeten dat de naar schatting 140.000 Joden die Nederland in mei 1940 telde, er ongeveer 101.800 zijn vermoord of door ziekte en uitputting om het leven zijn gekomen.

Nederlandse Joden klaar om in veewagens afgevoerd te worden

Maar deze gruwelijke moorpartij lijkt vergeten want de monsters laten opnieuw van zich horen. Israël en Jodenhaat lijkt weer een trend geworden in de Nederlandse samenleving. Het is een ziekte, besmettelijk en massief destructief. Het herinnert ons eraan dat de meeste burgemeesters tijdens de bezetting hebben meegewerkt om de namen van hun Joodse burgers door te geven aan de Duitsers. Hoeveel haat moet er door de aderen gieren om kleinkinderen van overlevenden van de Sjoa (Holocaust) dit onrecht aan te doen?

De Fake-Palestijnen hebben weer een paar fabels aan hun ellenlange fabelgeschiedenis toegevoegd.

Volgens de PA-premier Muhammad Shtayyeh hebben de Palestijnen zich onderscheiden in de annalen van de geschiedenis, omdat ze het enige volk zijn dat veel van de grootste rijken heeft verslagen. Zo versloegen de Hyksos, de Romeinen, de Grieken, de Perzen, de Tartaren en de farao’s. “We hebben alle indringers verslagen die door het land Palestina trokken. Hij sprak deze woorden tijdens de ceremonie van de Palestijnse Martelarendag in Ram-allah op 9 januari 2022 uitgezonden op de Palestijnse publieke omroep (PA TV). Ook sprak hij over de rol van drie Arabische terroristen die hadden deelgenomen aan de rellen van 1929 door deze moordenaars ‘martelaren’ te noemen. Bij deze moordpartij werden 133 Joden op beestachtige manier door Arabieren vermoord en raakten 339 Joden gewond. Shtayyeh noemde hen “martelaren” toen ze werden opgehangen door de autoriteiten van het Britse mandaat, nadat ze waren veroordeeld voor moord. Klik hier voor de massamoord op de Joodse inwoners in Hebron in 1929 en wat er werkelijk gebeurde. 

Een van de fabels is dat er 1 miljoen ‘Palestijnen’ in Palestina verbleven voordat ze door Israël ‘ontheemd’ werden. Félix Bonfils (1831-1885) een Franse fotograaf en schrijver reisde meerdere keren naar het Midden-Oosten en maakte bij die gelegenheid 9000 foto’s in het Heilige land. Hij vertelt helemaal niets over massapopulatie van Palestijnen, in tegenstelling tot wat de landrovers in Ram-allah beweren. Het enige dat hij vond waren Joden, enkele Arabieren en bedoeïenen en enkele Ottomaanse Turken. Klik hier voor het zien van videobeelden van Jeruzalem uit 1913. Kijk eens naar het leven dat toen bestond. De mensen en de gebouwen. Sommige gebouwen zijn ook nu nog te herkennen. Jeruzalem bestaat al ruim drieduizend jaar en dat is andere koek dan de fabels over hun bestaan van de bende van Ram-allah.

Er is een entiteit gecreëerd, die helemaal niet bestond. De Palestijnen zijn gewoon Arabieren en hebben geen voorouders in het land uit Bijbelse tijden. Voor de Arabieren als geheel is er nooit een begrip als ‘Palestina’ geweest. ’Palestina’ wordt eenmaal in de Koran genoemd als het “Heilige Land”- dat wil zeggen, heilig voor Joden en christenen. De geschiedenis meldt niets over een Palestijnse president of koning voordat de voormalige terreurbaas Jasser Arafat ten tonele verscheen, de schurk die praktisch zijn hele leven bezig is geweest met weerzinwekkende terreur.

Tijdens de eerste Arabische topconferentie in Alexandrië in 1964- toen de Bijbelse gebieden Samaria en Judea nog onder Jordaanse bezetting vielen- werd besloten tot de oprichting van de PLO (Palestinian Liberation Organization) die financieel gesteund zou worden door de Arabische Liga en de Sovjet Unie. In dat jaar duikt ook voor het eerst de term ‘het Palestijnse volk’ op. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen.  Met het ontstaan van de PLO bleek al spoedig dat de uit het niets getoverde ‘Palestijnen’ het hele gebied tussen de rivier de Jordaan en de Middellandse zee als hun land opeisten.

De terreurbeweging in Ram-allah heeft een fictieve geschiedenis gecreëerd wat lachwekkend en irrelevant kan worden afgedaan maar ze zijn er bijzonder succesvol mee, gezien de manier waarop ze door de wereld in hun terreur tegen Israël worden ondersteund. Wat historisch wel klopt is dat ze elkaar regelmatig de hersens inslaan. Er is sprake van willekeurige arrestaties en afschuwelijke martelingen door hun eigen politie en veiligheidsdiensten.

 

Grof geweld door PA-politie

        

De wereldleiders zijn niet geïnteresseerd in beelden waarin ‘politieagenten’ van de Palestijnse Autoriteit op kinderen inslaan. Ze maken zich niet druk over de permanente schending van mensenrechten door Mahmoed Abbas en zijn terreurbewind in Ram-allah die de eigen bevolking gijzelen, vervolgen en vermoorden. Wanneer Israël erbij betrokken is, krijgen dit soort gebeurtenissen wereldwijde aandacht.

Jaarlijks worden honderden miljoenen euro’s en dollars van Europese en Amerikaanse belastingbetalers naar Ram-allah overgemaakt om de corrupte en misdadige “Bende van Ram-allah” overeind te houden. Washington en Brussel zijn blind voor de feiten. De enorme geldstromen tarten al vele jaren het gezond verstand. De manier waarop de rechtsgang onder het bewind van Mahmoud Abbas plaatsvindt, roept geen enkele afkeurende reactie op van de wereldleiders. In tegendeel: ze krijgen nog steeds, net als een baby de fles krijgt, jaarlijks honderden miljoenen euro’s en dollars van Europese en Amerikaanse belastingbetalers om hun misdadige bewind overeind te houden. Washington en Brussel  zijn blind voor de feiten. Ze zijn volledig op de hoogte van de terreur door PA-veiligheidstroepen op journalisten en anderen die commentaar hebben op het bewind in Ram-allah. Daaruit blijkt maar weer eens dat uitsluitend Israël hun doelwit is. Hun anti-Israëlmotor draait op pure Jodenhaat en in dat boosaardig schertstoneel spelen de Arabieren die onder het gezag van het PA-bewind vallen, slechts een minderwaardige bijrol.

(1) Klaus Schwab, de grote baas van de WEF-sekte heeft een nieuw boek geschreven

 

Na zijn boek 'Covid-19; The Great Reset' van juni 2020, heeft de dictator van de WEF-sekte Klaus Schwab opnieuw een boek geschreven wat 5 januari 2022 is uitgekomen. In dit boek met de titel 'The Great Narrative' (voor een betere toekomst) borduurt hij verder op zijn eerste boek. 

 

Volgens Schwab is het boek een gids voor iedereen die beter wil begrijpen hoe de wereld is geëvolueerd sinds het begin van de pandemie en welke oplossingen ons veerkrachtiger, rechtvaardiger en duurzamer kunnen maken. Het boek erkent dat de problemen waarvoor we gezamenlijk oplossingen moeten vinden, zowel groot als veelvoudig zijn. “Vitale kwesties zijn er in overvloed: economisch, ecologisch, geopolitiek, maatschappelijk en technologisch. Maar oplossingen liggen binnen ons bereik.”

 

Mooie woorden maar wat er in werkelijkheid is gebeurd is dat er vanaf het voorjaar van 2020 sprake is van een gigantische zwendel die door praktisch alle 190 regeringen wereldwijd is toegepast. Schwab heeft een heel leger aan loopjongens ter beschikking die zijn plannen uitvoeren om de hele wereldbevolking onder totale controle te brengen. Sindsdien hanteren ze allemaal dezelfde uitdrukkingen, zoals ‘Build Back Better’, of ‘het Nieuwe Normaal’.Ze hebben identieke dwangmaatregelen ingevoerd zoals slavenmaskers, afstand houden, contactbeperkingen, handenwassen en lockdowns, waarmee ze zo’n beetje de hele wereldbevolking hebben gekneveld. Haar toppositie dankt de WEF-sekte aan het feit dat het niet alleen een ontmoetingsplaats is maar tevens dient als kweekschool voor de elite.

 

(2) Het eerste covid-tribunaal gaat van start

Op zaterdag 5 februari 2022 is het eerste covid-tribunaal van start gegaan. Een groep bestaande uit 11 advocaten en een rechter uit Portugal is een strafrechtelijk onderzoek begonnen. Al het beschikbare bewijs van misdaden tegen de menselijkheid zal worden gepresenteerd aan een jury, in dit geval de burgerbevolking. Het strafrechtelijk onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk. De groep heeft besloten om het onderzoek buiten het systeem uit te voeren, aangezien geen enkele rechtbank bereid was om de zaak in behandeling te nemen. De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal worden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid. De betrokken advocaten zijn: Virginie de Araujo Recchia uit Frankrijk, Claire Deeks uit Nieuw-Zeeland, Viviane Fischer uit Duitsland, Reiner Füllmich uit Duitsland, Ana Garner uit de Verenigde Staten, Renate Holzeisen uit Italië, Tony Nikolic uit Australië, Dipali Ojha uit India, Dexter L-J. Ryneveldt uit Zuid-Afrika, Deana Sacks uit de Verenigde Staten en Michael Swinwood uit Canada. De rechter is Rui Fonseca E. Castro uit Portugal. Bekijk hier de openingspleidooien.

(3) De Franse president Macron zegt de ongevaccineerde Fransen “tot het eind het leven zuur te willen maken”.

 

Zoals bekend is Macron net als de Nederlandse premier Rutte een fanatieke volgeling van de WEF-sekte van Klaus Schwab. In deze video wordt hij welkom geheten door Klaus Schwab op de digitale WEF conferentie in Davos in 2021.Macron zegt ongevaccineerde mensen te willen beperken in het dagelijks leven en zegt dat mensen die zich niet laten inenten onwaardig zijn om staatsburgers genoemd te worden. Hij zei dat ‘burgers rechten en plichten hebben’ en dat ‘plichten eerst komen’.De directeur van het openbare ziekenhuisnetwerk van Parijs, Martin Hirsch, vindt dat ongevaccineerden de toegang tot ziekenhuiszorg ontzegd zou moeten worden. Van 1 januari tot en met 31 juni 2022 vervult Frankrijk het voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie. Om het halfjaar neemt een andere EU-lidstaat het stokje over, als voorzitter van deze club. Macron krijgt hiermee unieke macht en invloed.

global-tax-emmanuel-macron-president-european-union-digital-taxation-luke-2-man-of-sin-666-france-euHet Europarlement opende gelijk een stevige aanval op Macron. Onder andere de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic haalde naar hem uit. Hij vroeg Macron tijdens het voorzitterschap precies het tegenovergestelde te doen van wat hij in Frankrijk heeft gedaan, daarbij doelend op de drastische inperking van rechten en vrijheden.“Vandaag zei u dat u trots bent dat Europa geen doodstraf kent,” zei Kolakusic. “Tienduizenden burgers zijn gestorven door vaccinbijwerkingen. Verplichte vaccinatie betekent de doodstraf en zal leiden tot de executie van vele burgers.” Zie ook deze video. “Moord is moord,” benadrukte Kolakusic.

Jezus komt

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud