Uit het nieuws 13-06-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De artsen in IsraŽl maken geen verschil tussen Joden, Arabieren, terroristen of christenen. Ze helpen iedereen, zelfs Palestijnse terroristen die gewond zijn geraakt bij een aanslag op onschuldige IsraŽlische burgers.

Op 13 mei werd sergeant-majoor Noam Raz, 47 die diende in de antiterrorisme-eenheid van Yamam gedood toen IsraŽlische troepen onder zwaar vuur kwamen te liggen van tientallen gewapende Palestijnse terroristen in de Jenin-terreurregio wat onder leiding valt van het PA-bewind in Ram-allah.Het vuurgevecht duurde ruim drie uur en er werden duizenden kogels op de IsraŽlische troepen afgevuurd. Ze moesten vier lekke banden van hun voertuigen vervangen en beschermde voorruiten werden verbrijzeld. Een woordvoerder vertelde al ruim 20 jaar in het leger te zitten maar nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. Noam Raz werd geraakt door een kogel in zijn rug nadat de terroristen het vuur openden. Hij werd voor behandeling overgevlogen naar het Rambam-ziekenhuis in Haifa, waar hij later aan zijn verwondingen bezweek. Raz diende ongeveer 23 jaar in de Yamam-eenheid. Hij laat zijn vrouw en zes kinderen na.

Police commando killed in Jenin operation receives posthumous promotion |  The Times of IsraelNoam Raz, vader van zes kinderen vermoord door Palestijnse terroristen.

Een van de Palestijnen die op de betrokken dag het vuur opende was Daoud Zabuidi afkomstig uit een terreurfamilie waaronder zijn broer van Zakaria Zubuidi, een terrorist van de Al Aqsa Martelarenbrigade. Hij was verantwoordelijk voor diverse terroristische aanslagen waaronder de Beit She'an aanslag op 28 november 2002 waarbij zes IsraŽlische burgers werden gedood en 34 burgers gewond raakten.

Daoud Zubuidi raakte tijdens het vuurgevecht met de IsraŽlische troepen gewond door een kogel die zijn buik doorboorde en werd op verzoek van de Palestijnse Autoriteit overgebracht naar het Rambam Medical Center in Haifa waar hij op de intensive care aan zijn verwondingen werd geholpen. Hij stierf echter op zondagochtend. Parlementslid Itamar Ben Gvir kon niet geloven dat de terrorist naar dit ziekenhuis was overgebracht en ging daar op zaterdagavond naar toe om te protesteren tegen de behandeling van Zubuidi en zei: ďAlleen in IsraŽl krijgt een terrorist die op IsraŽlische soldaten schiet daarna een levensreddende behandeling (in een IsraŽlisch ziekenhuis). We zijn een grap geworden in het Midden-Oosten.

Hoewel IsraŽl aan de frontlijn van het terrorisme ligt, heeft het er geen enkele moeite mee om anderen te hulp te komen, zelfs niet waar het gaat om burgers van een bewind dat de vernietiging van IsraŽl in haar handvest heeft staan. De artsen maken geen verschil tussen Joden, Arabieren, terroristen of christenen. De artsen kijken evenmin naar religie of wat hun politieke achtergrond ook is. Kunt u zich voorstellen dat een land een mobiel ziekenhuis opzet om de gewonden te verzorgen van de vijanden die de hulpverlener trakteert op duizenden raketten, zoals gedurende ďOperation Protective EdgeĒ (Operatie Beschermende Rand) in 2014 toen IsraŽl de dagelijkse terreur van de terreurbeweging Hamas in Gaza wilde stoppen? Kunt u zich voorstellen dat honderden gewonden uit het Hamas-terreurnest Gaza in IsraŽlische ziekenhuizen behandeld worden en leden van Fatah, van wie de knieŽn door Hamas tijdens de oorlog ďCast LeadĒ waren kapot geknuppeld in een revalidatiecentrum in Tel Aviv zijn opgevangen?

In IsraŽlische ziekenhuizen worden patiŽnten met een menselijke eigenschap geconfronteerd die niet alleen zeldzaam is het Midden-Oosten, maar in de hele wereld. Hier is te zien hoe de IsraŽliís het leven van anderen respecteren en hoe zij zelfs liefde voor hun vijanden opbrengen. Dit volk hanteert een hoge ethische standaard en hechten waarde aan het redden van levens. Zo kreeg de Palestijn Nasser Abu Hmeid- die in 2002 werd gearresteerd vanwege de moord op zeven IsraŽli's, en daarvoor werd veroordeeld tot zevenmaal levenslang, tijdens zijn gevangenschap longkanker. Hij werd behandeld in een IsraŽlisch ziekenhuis op dezelfde kankerafdeling als Joodse patiŽnten. IsraŽlische artsen deden hun uiterste best om zijn leven te redden. IsraŽl stond zijn moeder toe om haar stervende terroristische zoon te bezoeken. De Palestijnse Autoriteit beschuldigde IsraŽl er vervolgens van bewust beleid te voeren om Palestijnse gevangenen te laten lijden en sterven aan hun medische aandoeningen. De Palestijnse leiders die dit soort valse beschuldigingen uiten, laten zichzelf door IsraŽlische artsen in IsraŽlische ziekenhuizen behandelen, omdat ze weten dat de IsraŽli's hen de hoogste standaard van medische zorg zullen bieden.

Zo werd de voormalige in Jeruzalem gevestigde sjeik Ikrima Sabri die vanaf zijn preekstoel wrede propaganda en anti-IsraŽlische ophitsing spuwde in het Hadassah-ziekenhuis in Jeruzalem geholpen toen hij dringend een hartoperatie nodig had. De Joodse artsen redden zijn leven. Na zijn herstel ging hij gewoon weer verder met het belasteren van IsraŽl en het aanzetten tot geweld en terrorisme tegen Joden. PA-leider Mahmoud Abbas zelf en zijn vrouw werden allebei met succes behandeld door IsraŽlische artsen. De jongere broer van Mahmoud Abbas, de in Qatar wonende Abu Louai leed aan kanker. Een ziekenhuis in Qatar was kennelijk niet goed genoeg want hij koos ervoor om in een IsraŽlisch privťziekenhuis in Tel Aviv te worden behandeld. En toen de zwager van Abbas een hartoperatie nodig had, werd ook hij behandeld in een IsraŽlisch ziekenhuis. Met andere woorden, Abbas, zijn vrouw, zijn broer en zijn zwager zijn allemaal behandeld voor levensbedreigende ziekten door IsraŽlische artsen. U zult geen enkele vermelding van deze patiŽnten vinden in de Palestijnse pers.

Zelfs leiders van de terreurgroep Hamas staan erop om door IsraŽlische artsen te worden behandeld. Zo wilde IsmaŽl Haniyeh, hoofd van het politieke bureau van Hamas, alleen de beste medische behandeling - voor zijn dochter, zijn schoonmoeder en zijn kleindochter en daarom zorgde hij ervoor dat ze allemaal door IsraŽlische artsen in IsraŽlische ziekenhuizen werden behandeld. De terrorist Yahiya al-Sinwar, de huidige terreurleider van Hamas werd tijdens zijn gevangenschap in IsraŽl in 2007 aan een tumor behandeld die verwijderd werd. Vanaf het moment dat hij in 2011 werd vrijgelaten in het kader van de uitwisseling van gevangenen met Gilad Shalit, riep hij zijn volgelingen op IsraŽliís te vermoorden.

Gazaís sterke man Yahiya al-Sinwar werd in IsraŽl aan een tumor behandeld en streeft sindsdien naar totale vernietiging van de Joodse staat.

Saeb Erekat woordvoerder van de Palestijnse Autoriteit (PA) die IsraŽl vele jaren beschuldigde van 'volkenmoord', oorlogsmisdaden en andere kwaadaardige beschuldigingen, vroeg aan IsraŽl zijn leven te redden. Hij leed aan longfibrose, een dodelijke aandoening. Hij vroeg aan IsraŽl of ze hem aan een nieuwe long konden helpen wat aanvankelijk werd ingewilligd. Er ontstond echter een golf van protest waardoor men ervan af zag aan zijn verzoek te voldoen. De longtransplantatie vond in Amerika plaats, maar hij werd daarna alsnog in een IsraŽlisch ziekenhuis verzorgd om te herstellen van de operatie. Erekat is uiteindelijk op 10 november 2020 overleden.

ĎLevens redden is onze plichtí zei Dr.Bar-Lavi tegen Israel Today in het december nummer van 2013. Het maakt niet uit of het Syrische rebellen of soldaten zijn. Klik hier voor zoín voorbeeld. De zwaargewonden die in de oorlog in SyriŽ vanuit SyriŽ de grens overkwamen, werden door het IsraŽlische leger verdeeld over alle ziekenhuizen in Noord-IsraŽl. De ergste gevallen werden in het Rambam ziekenhuis in Haifa behandeld. Lavi vertelde dat ze vaak helemaal niet wisten dat ze in IsraŽl waren, omdat ze buiten kennis waren bij binnenkomst. Hij vertelde over een zwaargewonde man die plotseling besefte waar hij was. Zijn ogen rolden bijna uit zijn kassen van angst. Veel artsen en verplegenden spreken Arabisch, en dan is het contact snel gelegd. Zodra ze merken dat de Ďzionistische vijandí hen niet naar het leven staat, slaat hun houding volledig om.

 

En tenslotte nog de prachtige getuigenis van Brigitte GabriŽl een overlevende van de PLO-terreur in Libanon. Zij vertelde dat zij niet beter wist dan dat Joden duivels waren die men de zee in moest drijven. Zij was getuige van slachtpartijen onder de christenen door Arafats moordende bendes. IsraŽl kwam te hulp toen haar moeder gewond was geraakt door een granaatscherf en werd opgenomen in een IsraŽlisch ziekenhuis voor behandeling. Toen wij de noodafdeling binnenkwamen was ik ronduit geschokt van wat ik daar aantrof. Daar waren honderden gewonde mensen, moslims, PLO-Arabieren, christenen en IsraŽlische soldaten, bij elkaar liggend op de vloer. De artsen hielpen iedereen aan hun verwondingen. Zij hielpen mijn moeder nog voor zij een IsraŽlische soldaat behandelden die direct naast haar lag. De artsen keken niet naar religie of wat hun politieke achtergrond ook was. Voor de eerste keer in mijn leven werd ik met een menselijke eigenschap geconfronteerd die ik in mijn cultuur nog nooit had meegemaakt. Ik zag hoe de IsraŽliís het leven van anderen respecteerden- hoe zij liefde voor hun vijanden konden opbrengen, zelfs in hun meest moeilijke momenten.

 

Hevenu Shalom Alehem https://www.youtube.com/watch?v=mZ_nbinWkvE

WHO lijdt pijnlijke nederlaag, landen verzetten zich massaal tegen het globalistische totalitaire pandemieverdrag

In GenŤve Zwitserland is de 75e jaarvergadering van de World Health Assembly gehouden. De bijeenkomst ging niet alleen om de herverkiezing van WHO-chef Tedros Ghebreyesus maar ook om een totalitair global pandemieverdrag te bewerkstellingen met de bedoeling de hele wereld in een gezondheidsdictatuur te persen. Dat werd echter tot groot genoegen van de tegenstanders een regelrechte tegenvaller voor de globalisten. Wanneer dit plan in werking zou zijn getreden zou dat een "bindend instrument van internationaal recht"zijn geworden en de WHO de bevoegdheid hebben geven om eenzijdig een gezondheidsnoodtoestand af te kondigen voor elk land zonder vooraf met de landen te hoeven overleggen. Ieder parlement zou zichzelf volledig buitenspel hebben gezet.

Wanneer het Ďpandemieverdragí zou zijn aangenomen zou de WHO de volledige controle hebben gekregen, boven de grondwetgeving van elk land. WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger, een gezondheidswetenschapper met meer dan 25 jaar ervaring, legt uit waarom het Ďpandemieverdragívan de WHO voor iedereen extreem gevaarlijk is.Het wordt een soort mondiale grondwet, zei ze in de podcast Jerm Warfare. Individuele landen mogen niet meer bepalen hoe ze de volgende Ďpandemieí bestrijden.

Dat pandemieverdrag had in november 2022 in werking moeten treden, maar dat gaat dus voorlopig niet door. Het is niet zo dat ze het hebben opgegeven want het Australische parlementslid Stephen Andrew laat weten dat er een nieuwe werkgroep is gevormd die technische aanbevelingen moet gaan doen ten aanzien van de voorgestelde amendementen, die dan in 2024 tijdens de 77e World Health Assembly samen met het pandemieverdrag opnieuw worden ingediend. Landen als de Verenigde Staten, Groot-BrittanniŽ en AustraliŽ hadden al aangegeven positief te staan tegenover het verdrag en riepen andere landen op hetzelfde te doen en daarmee feitelijk het weggeven van hun soevereiniteit, schrijft het Australische parlementslid Stephen Andrew. Maar diverse landen weigerden gehoor te geven aan deze plannen van de autoritaire WHO-gezondheidsmaffia. Zo las Botswana een verklaring voor namens 47 Afrikaanse lidstaten die niet van plan waren het pandemieverdrag te ondertekenen. Ook andere landen weigeren hun soevereiniteit aan de WHO over te dragen waaronder BraziliŽ, Rusland, India, China, Zuid-Afrika, Iran en MaleisiŽ. Zelfs in Canada waar ďYoung Global LeaderĒ Justin Trudeau zijn hele ziel en zaligheid aan Klaus Schwabs samenzwering verkwanseld heeft, is oppositie te horen.

 

Rusland overweegt inmiddels om helemaal uit de WHO (en de WTO) te treden. Op 15 april 2020 had de Amerikaanse president Donald J. Trump al aankondigt te zullen stoppen met het financieren van de WHO. Hij noemde als reden 'wanbeheer, doofpotaffaires, en mislukkingen '. De Verenigde Staten waren op dat moment de grootste donor van de WHO met 900 miljoen dollar voor de tweejarige begrotingscyclus van 2018 en 2019. Ook sprak Trump van "buitensporige invloed van China op de WHO. Sindsdien is Bill Gates de grootste donateur van de WHO geworden. Als de ongekozen Gates iets wil, dan luisteren de schoothondjes van de WHO en vele anderen naar hem. Omdat hij niet gekozen is, kan hij ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor zijn daden. Hier kondigt hij een volgende pandemie aan.

 

AfbeeldingHier promoot WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus het boek van Bill Gates over de Ďvolgende pandemieí.

 

Er zijn nu al diverse aanwijzingen dat de virusspecialisten van de WHO de wereldbevolking met een nieuwe uitbraak van een verondersteld virus gaan opzadelen. Wie voorbij de Ďcrononashowí kijkt, ziet een poppenkast op wereldniveau, waarbij nieuwe killervirusvarianten- inflatie, oorlog, klimaatverandering, stikstof, Co2-uitstoot, en dreigende drinkwater- en voedseltekorten-langskomen. Woordvoerders van de diverse supranationale instellingen die met deze agenda te maken hebben, waarschuwen al vele malen dat het ergste nog komen moet, en dat de fake covid-pandemie slechts als een voorproefje moet worden gezien. Het ziet ernaar uit dat we, onder het mom van een voor mensen zeer besmettelijk en gevaarlijk nieuw virus de volgende Ďcrisisí in worden gerommeld. De wereldbevolking is in een tot leven geroepen karikatuur terecht gekomen.

De WHO is niets anders dan een oncontroleerbare ondemocratische organisatie gefinancierd en gecontroleerd door debuitensporige macht van Bill Gates en maakt deel uit van een groter geheel aan internationale organisaties, gelieerd aan de Verenigde Naties, de Europese Unie, het World Economic Forum, het Internationaal Monitair Fonds, de Europese centrale Bank, invloedrijke ngoís en denktanks en andere partijen die onder leiding staan van de machthebbers van de club van 300. Deze door niemand democratisch gekozen WHO is letterlijk opgericht om te opereren als een wereldregering.

Persoonlijke adviseur van WEF-sekte leider Klaus Schwab, Yuval Noah Harari ziet Gods Schepping niet als volwaardig

 

Harari is een van de belangrijkste persoonlijke adviseurs van Klaus Schwab. Wat deze man er allemaal uitkraamt is werkelijk ongelooflijk. Zo liet hij op de bijeenkomst van de WEF-sekte samenzwering in 2018 zien wat ze met de wereldbevolking van plan zijn. Hij zei onder meer dat we waarschijnlijk tot ťťn van de laatste generaties mensen behoren. ďDe komende generaties gaan we leren om zelf lichamen, hersenen en geesten te vervaardigenĒ aldus Harari. ďNiet het intelligent ontwerp van ťťn of andere God in de wolken, maar ons intelligent ontwerp en het intelligent ontwerp van onze wolken: de IBM-wolk, de Microsoft-wolk. Dit zijn de nieuwe drijvende krachten achter evolutie. Sommigen noemen deze figuur de personificatie van de duivel.

 

How to Survive the 21st Century | DAVOS 2020 - YouTubeHarari ziet Gods Schepping niet als volwaardig, maar als een kudde die aan alle kanten onder controle gehouden dient te worden.

 

Hij maakt duidelijk waarom er een nep coronapandemie moest komen en noemt dit het grootste keerpunt in de menselijke geschiedenis. Het markeert de start van een digitale surveillancewereld (ďsurveillance tot onder de huidĒ) aldus Hariri, die tevens een definitief einde moet maken aan zoiets triviaals als vrije wil.

 

ďVrije wil is voorbij!Ē zegt hij letterlijk. ďVroegere dictators hebben altijd de ambitie gehad om mensen te modificeren, maar hen ontbrak het aan technische mogelijkheden. Nu hebben we die technologie wel en kunnen we het leven opnieuw uitvindenĒ. Klaus Schwab en Harari zijn op de stoel van God gaan zitten. Dankzij de pandemie zijn zij erin geslaagd om biometrische observeringssystemen te installeren, iets wat ze onder normale omstandigheden nooit voor elkaar zouden hebben gekregen. Harari is ervan overtuigd dat zij bijna een soort Goddelijke macht evenaren en aan vooravond staan van een ongekende omwenteling waarmee zij in staat zijn om mensen te upgraden naar de status van God met de mogelijkheid tot creatie en verwoesting. Zij geloven dat zij door middel van technologie en in staat zullen zijn God en de natuurlijke orde te vervangen.Alles wat ze nastreven is precies het tegenovergestelde van Gods bedoeling met Zijn Schepping.

 

Hij noemt mensen Ďhackable animals', en merkt daarbij op dat als dingen Ďhackableí zijn, ze ook modificeerbaar zijn. Hariri vindt het idee dat mensen eigenaar zijn van hun eigen leven niet meer van deze tijd. Volgens hem is nooit bewezen dat mensen over zoiets als een geest, een ziel of een vrije wil beschikken. En geheel in lijn met de huidige trend in de Ďwetenschapí, beschouwt hij de afwezigheid van bewijs, als bewijs van afwezigheid. Die opmerking vond hij kennelijk een sublieme vondst van zichzelf want hij voegt daar nog aan toe Ďwat niet kan worden bewezen, bestaat niet.í

 

Haririís opmerkingen vertonen opmerkelijke overeenkomsten met die van Klaus Schwab. Schwab praat over genetische modificatie en de samensmelting van onze natuurlijke biologie met digitale technologie. Volgens hem is het een kwestie van (korte) tijd dat micro-elektronica geÔmplanteerd zal worden bij iedere aardbewoner, en toont zich daar een groot voorstander van. Hij droomt van ďactieve implanteerbare microchipsĒ van ďslimme tatoeagesĒ van ďbiologische computersĒ en ďop maat ontworpen organismenĒ. Wat hem betreft is ook eugenetica aan een heropleving toe en hij kondigt met betrekking tot genetische manipulatie aan: ďDat het nu veel gemakkelijker is om het menselijk genoom in levensvatbare embryoís nauwkeurig te manipuleren. Dit alles wijst op de ontwikkeling van een nieuwe menselijke soort.

 

Ook Schwab lijkt van mening dat de natuurlijke conditie van mensen tekortschiet. Dat mensen inherent ontoereikend zijn, en dat ze dus kunstmatig ingepast moeten worden in de door hem gedroomde ideale samenleving, waarin al die mensen met hun grillige en verschillende menselijke eigenschappen gelijkgeschakeld zijn en bestuurd worden door zijn computerservers. Ze zeggen dat het de mensen zelf zijn die een behoorlijk georganiseerde samenleving in de weg staan, en dat die mensen dus moeten worden ontmenselijkt. Zoals Hariri aangeeft, hebben veel dictators ervan gedroomd om mensen dusdanig te kunnen modificeren dat ze inpasbaar zijn in hun dictaturen. Voorheen was dat echter onmogelijk, maar die beperking kan nu worden overwonnen, en in de overtuiging van Hariri en Schwab biedt dat ongekende mogelijkheden voor het vestigen en bestendigen van een onomkeerbare werelddictatuur. De complotdenkers krijgen keer op keer gelijk.

 

Om die werelddictatuur geaccepteerd te krijgen moet er een campagne gevoerd worden die mensen ervan overtuigd dat de natuur, of beter: hun eigen natuur, onbetrouwbaar en feilbaar is. Een campagne dus tegen Gods Schepping. Ze willen voor God spelen. De mens zal moeten plaatsmaken voor een kunstmatige hybride soort, die niet langer beschikt over een geest, een ziel en een vrije wil, zaken die typerend zijn voor Gods Schepping. Ze willen de mens volledig loskoppelen van Gods Schepping. Het ďForbes-MagazinĒ schreef een ondertussen meermaals veranderd jubelend artikel over de ideeŽn van de ďGreat ResetĒ, die als basis dienen van deze ďvisieĒ. Daartoe behoren kunstmatig geproduceerd, gen gemodificeerd eten evenals volledige controle en optimalisering door digitalisering en de volledige afhankelijkheid van staatsmiddelen, die gekoppeld zijn aan gedicteerd gedrag en handelen. Het gaat al lang niet meer om een complottheorie zoals velen nog steeds geloven en door de reguliere media wordt rondgetoetert.

 

Klaus Schwab en trawanten voelen zich ver boven de mensheid en zelfs God verheven. Ze zijn bezig onze Schepper te tarten. God heeft Zijn eigen DNA in de door Hem geschapen mens aangebracht. Genesis 1:27 ďEn God schiep de mens naar zijn beeld:naar Gods beeld schiep Hij hen;man en vrouw schiep Hij hen.Ē Ze zijn bezig dit DNA volledig te manipuleren en zo de hele wereldbevolking onder invloed van Gods tegenstander te brengen.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 Ďplandemieí en vaccinatiezwendel

(1) Zorgminister Kuipers verwacht 10 miljoen Ďcoronabesmettingení in het najaar van 2022

 

De Nederlandse zorgminister Ernst Kuipers zegt dat we er rekening mee moeten houden dat er vanaf de zomer of het vroege najaar 10 miljoen Nederlanders besmet raken met corona. De minister voegt toe dat de GGD is voorbereid op een nieuwe vaccinatiecampagne.ďAls je zes miljoen besmettingen zonder maatregelen hebt gehad in drie maanden, dan is het niet vreemd om er rekening mee te houden dat je een veelvoud daarvan, misschien wel 10 miljoen besmettingen, kan krijgen van september tot april volgend jaar,Ē aldus Kuipers.

 

Om vast te stellen of men besmet is met het coronavirus hanteren ze nog steeds de zogenaamde Polymerase Chain Reaction (PCR) test gebruikt. Deze test zegt echter helemaal niets over de aanwezigheid van corona. PCR is extreem gevoelig, wat betekent dat het zelfs de kleinste stukjes DNA of RNA kan detecteren - maar het kan niet bepalen waar deze deeltjes vandaan komen. Volgens de Britse professoren Tom Jefferson en Carl Heneghan kan de PCR-test niet zomaar gebruikt worden om een besmetting aan te tonen omdat de PCR-test niet voor het opsporen van een levend virus bedoeld is. Toch werd het ontwerp van deze fake-PCR test binnen een dag door Eurosurveillance ďgoedgekeurdĒ en door de WHO overgenomen als de ďgouden standaardĒ. Zonder peer-review, een buitengewoon ongebruikelijke en zeer onbetrouwbare procedure, in feite is er en wordt er nog steeds op gigantische schaal mee gesjoemeld. De cijfers van de fake- ďregistratie-pandemieĒ vormt nog steeds de basis voor de nog steeds voortdurende angstterreur door overheden, medische kartels en niet te vergeten de reguliere media.

 

Ook wil Kuipers maar liefst 1,5 miljoen vaccinaties per week zetten en gaat ook een Landelijke Functionaliteit Infectieziektebestrijding oprichten, Ďom snel te kunnen opschalen in het geval van een pandemieí. Het alsmaar stijgende aantal slachtoffers na vaccinatie wordt volledig genegeerd. Het vertrouwen in de politiek zat al op een dieptepunt door ontrechting, prikverdwazing, inhumane verplichtingen en vrijheidberoving, wat onder Kuipers voorganger Hugo de Jonge is ingevoerd, maar ook hij gaat daar gewoon mee door en daar zijn diverse voorbeelden van. Zo presenteerde hij live op tv al lang achterhaalde cijfers, dat ongevaccineerde mensen de ziekenhuizen overspoelen. Ook beweerde hij op de persconferentie dat de coronatoegangspas wťl werkt tegen de virusverspreiding. Hij beweerde dat de TU Delft uitrekende dat de toegangspas het besmettingsgetal met 15 procent vermindert. Hij stond gewoon te liegen want dat bleek niet waar te zijn. Ook liet hij cruciale details achterwege.

(2) Het Wuhan-virus heeft geen pandemie veroorzaakt zegt advocaat Reiner Fuelmich

Het zijn de Covid-19-vaccins die de echte pandemie hebben veroorzaakt zegt hij in de Ben Amstrong show. Reiner Fuellmich is nog steeds druk doende met het opzetten van een proces in Neurenberg-stijl tegen de naties en bedrijven die misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan tijdens de pandemie. Fuellmich leidt de Extra Parliamentary Corona Investigative Committee, een organisatie die voorop loopt in de strijd tegen Covid-19-beperkingen en vaccinaties. Covid-19-vaccins zouden inmiddels wereldwijd miljoenen doden hebben veroorzaakt. Dat is de echte pandemie. "Niets dat we zien is echt, behalve de schade die de vaccins - de zogenaamde vaccins - aanrichten."

Fuellmich leidt ook een organisatie genaamd de People's Court of Public Opinion. Deze groep heeft meerdere rapporten gepubliceerd over de vele mensenrechtenschendingen die tijdens de Covid-19-pandemie zijn gepleegd. Het gaat om informatie wat door politici, wetenschappers en bedrijfsleiders over de hele wereld is gerapporteerd. Fuellmich heeft tot in detail uitgewerkt wie tot belangrijkste criminele entiteiten en organisaties behoren, en wie er verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van de pandemie en wie aan de verspreiding hiervan hebben meegewerkt. Fuelmich verwijst ook naar de fake-PCR-test die algemeen wordt beschouwd als de meest nauwkeurige manier waarop mensen kunnen achterhalen of ze corona hebben of niet, maar dat is niets anders is dan pure oplichterij. Fuellmich merkt verder op dat de samenzweerders die verantwoordelijk zijn voor de pandemie ook behulpzaam waren bij het promoten van het gebruik van de ďdodelijke experimentele injectiesĒ en bij het demoniseren en afwijzen van het gebruik van effectieve behandelingen zoals vitamine C en D, Ivermectine en Hydroxychloroquine.

(3) Sterftecijfer vliegt omhoog in Europese landen met hoge vaccinatiegraad: ĎExtreem ongewooní

 

Uit ninefornews 8 juni 2022 Slechts enkele maanden na een enorme en onverklaarbare stijging van het aantal sterfgevallen in de herfst van 2021, hebben veel West-Europese landen nu opnieuw te maken met een sterftepiek. In sommige landen worden ruim 15 procent meer sterfgevallen geregistreerd dan gebruikelijk. Dat is extreem ongewoon, aangezien demografen hadden verwacht dat de sterfte juist zou afnemen, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack. De lentepiek valt samen met de boosterronde. Het is dan ook niet verrassend dat nu vooral ouderen sterven, aangezien zij als eerste een derde prik kregen aangeboden, zegt hij. De pieken doen zich voor in landen waar het coronavirus opflakkert, zoals in Portugal, maar ook in landen waar nauwelijks gevallen worden gemeld, waaronder Engeland. In Engeland en Wales zijn in de afgelopen vier weken 45.950 overlijdens geregistreerd. Het vijfjaarlijks gemiddelde komt uit op 39.716. Dat komt neer op 6000 extra sterfgevallen, oftewel een toename van 16 procent, becijferde Berenson.

Portugal noteerde afgelopen maand 10.315 sterfgevallen, het hoogste aantal voor de maand mei in 40 jaar, en 16,3 procent boven het vijfjaarlijks gemiddelde. In Nederland zijn in april ook ongeveer 15 procent meer sterfgevallen gemeld. De piek is niet veroorzaakt door corona, aangezien in april slechts enkele coronadoden per dag werden geregistreerd. In Nederlandse verzorgingstehuizen stierven in april ongeveer 25 procent meer bewoners dan normaal, een enorme toename, schrijft Berenson. In Spanje bedroeg de oversterfte in mei 12 procent en in Duitsland zeven procent in april en mei. Gedetailleerde gegevens over de doodsoorzaak zijn nog niet beschikbaar. Het linken van overlijdens aan mRNA-prikken die maanden geleden zijn gezet, zal extreem moeilijk worden, aldus Berenson. Wel wordt er een duidelijk patroon zichtbaar: na elke vaccinatieronde volgt een sterftepiek. ďDe massavaccinatiecampagne tegen corona begint en maanden later volgt de sterfte.Ē

Franklin ter Horst

 

Terug naar: Inhoud