Uit het nieuws 12-07-2021

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De vaccinmakers stoppen niet nadat ook de groep 12 tot 17 jaar is ingeënt. Pfizer en haar Duitse partner BioNTech zijn van plan de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA te vragen hun coronavaccin ook goed te keuren voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Zelfs baby’s zullen op termijn niet ontzien worden. De misdaad tegen de menselijkheid kent geen grenzen meer.

Er zijn al plannen om zelfs baby’s te vaccineren

Er is geen sprake van een buitengewoon bedreigend virus. De intentie is niet de collectieve volksgezondheid te dienen. Het is niet de bedoeling de wereldbevolking in bescherming te nemen. De bedoeling is om ongelimiteerd offers te eisen en daarmee de bevolking massaal te ontdoen van haar vrijheden.

 

Hoe meer je hoort over The Great Reset des te enger wordt het

Volgens vrijmetselaar Klaus Schwab, zal de vierde industriële revolutie invloed hebben op elk aspect van ons leven. Het verandert niet alleen de manier waarop we communiceren, hoe we produceren en hoe we consumeren, maar ook onze eigen identiteit. “Deze revolutie zal met ‘adembenemende snelheidop ons afkomen” zegt Schwab, die zelfs spreekt van een ‘tsunami’. Er zal niet alleen sprake zijn van een digitale, maar ook een fysieke (nanotechnologie) en biologische revolutie. Verbonden aan een groot collectief netwerk zonder eigen bezit.

De mens als willoos slaaf van gewetenloze machthebbers en hun trekpoppen. Dat is de ware betekenis van The Great Reset, van Build Back Better, een digitale infrastructuur, waarmee op afstand bepaalt kan worden welke burgers toegang krijgen tot welke sociaal-maatschappelijke voorzieningen. Ze zijn bezig ons in een keiharde onmenselijke dictatuur te storten.

De eerste grove aanslag op onze vrijheid hebben wij achter de rug. Maar dat is slechts het begin! De aandacht is nu volledig gericht je te laten injecteren met experimentele gentherapie. Levensgevaarlijke troep waarmee de Big Pharma miljarden verdient, maar waarvan de risico’s volgens duizenden echte wetenschappers uiterst angstwekkend zijn. Ze deinzen nergens meer voor terug! Wat een jaar geleden nog een complottheorie werd genoemd, is nu de keiharde dagelijkse realiteit. Klaus Schwab en trawanten streven naar een werelddictatuur die alle burgers gaat voorschrijven hoe de maatschappij er moet gaan uitzien. Rutte&CO hebben ons land verkocht aan Klaus Schwab en zijn genocidale sekte. De Tweede Kamer waar het Nederlandse volk  normaal gesproken nog wat hulp van zouden mogen verwachten, heeft zich ook volledig onderworpen aan deze sekte. De absurde situatie is dat het merendeel van de Nederlanders daar niet bij stilstaat, of niet kan geloven dat wij inmiddels leven in een dictatuur.

Mensen met een andere mening zullen met steeds hardere maatregelen worden aangepakt. Staatssancties en de repressie zullen steeds radicaler worden tegen degenen die zich verzetten. Mensen die bijvoorbeeld weigeren zich te laten testen, die weigeren zich te laten vaccineren, zullen eerst huisarrest opgelegd krijgen, daarna worden beboet en wanneer ze dan nog niet willen luisteren, zullen ze worden opgepakt en afgevoerd. In diverse landen zijn de kampen al volop in aanbouw. Zo is in Saksen in Duitsland het eerste interneringskamp voor de gedwongen opvang van “quarantainebrekers” gebouwd ditmaal in naam van de gezondheid en de bescherming van de bevolking. Het gaat om een speciale hoogbeveiligde gevangenis of zoals Pravda-tv meldt ‘een Coronakamp’.Een hoogbeveiligd gerechtsgebouw ligt er vlak naast zodat veroordeelden die weigeren zich aan de terreur van de Klaus Schwab en trawanten te houden, zo het kamp in kunnen.

Volgens Bild zullen alle “Coronarecidivisten” die de quarantainebevelen trotseren, in de toekomst met gevangenisstraf worden bedreigd. Volgens het Duitse ministerie van Sociale Zaken is de procedure voor het verwijderen geleidelijk: “dringende vermaning, boete, gerechtelijk bevel”. Deze laatste moet worden verstrekt door de gezondheidsdienst. De eerste delinquenten zullen niet lang meer op zich laten wachten. In de toekomst zal het hele terrein van de geplande verplichte faciliteit worden omheind en bewaakt door de politie om “derden te beschermen tegen het onhandelbare gedrag van degenen die worden gehuisvest”.Ook pleit een Duitse CDU Landesminister er openlijk voor om mensen die de coronaregels overtreden, of er openlijk kritiek op uiten, verplicht in psychiatrische inrichtingen op te sluiten.

Zoals al eerder vermeld is de Canadese regering al sinds oktober 2020 bezig een netwerk van covid-detentiekampen en ‘isolatie’ sites op te richten om diegenen op te sluiten die niet meewerken aan de medische tirannie van de regering van Justin Trudeau. Iedereen kan hier om wat voor reden dan ook in worden opgesloten. De Wereldgezondheidsorganisatie  WHO heeft het publiek al voorbereid om de detentiekampen te accepteren als "een maatregel voor de volksgezondheid" en heeft eerder al gemeldt  dat "aarzeling met vaccins" een wereldwijde bedreiging voor de volksgezondheid is.  

Ook in Nieuw-Zeeland is sprake van quarantaine- of ‘coronakampen’. Premier Jacinda Ardern van de Nieuw-Zeelandse Labour-partij kondigde in een video aan dat mensen die naar de coronakampen worden gestuurd 14 dagen langer moeten blijven als ze zich niet willen laten testen. “Je laat je testen of we houden je langer vast in een faciliteit,” zei ze. Deze draconische maatregelen slaan helemaal nergens op aangezien Nieuw-Zeeland nauwelijks is getroffen door de pandemie. Net zoals dat gaat bij ieder tiranniek bewind, is bedreiging, intimidatie en het zich schuldig laten voelen van mensen ook al hebben ze niets gedaan, een noodzakelijke manier om dat bewind in stand te houden. In een later stadium volgt dan ook meestal geweld, opsluiting en wie weet wat ze verder nog van plan zijn. In ieder geval zijn zij bezig wereldwijd een nazi-Duitsland-achtige commandostructuur te creëren om mensen voor een bepaalde tijd op te sluiten of wie weet nog erger.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud