Uit het nieuws 11-10-2021

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

Artsen en wetenschappers beschuldigen bedenkers covidbeleid van ‘misdaden tegen de menselijkheid’

 

De groep artsen en wetenschappers zijn van 12 tot 14 september in Rome bijeen geweest om te spreken over de coronapandemie. Deze top gaf de medische professionals de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Ze hebben een verklaring opgesteld waarin ze zich uitspreken tegen het coronabeleid en de beleidsmakers. Ze spreken van potentiële ‘misdaden tegen de menselijkheid’ omdat ze artsen ervan weerhouden om hun patiënten levensreddende behandelingen te geven en wetenschappelijke discussies de kop in te drukken. Hoewel de ondertekenaars van de verklaring divers zijn in hun specialiteiten, behandelingsfilosofieën en medische meningen, zijn ze opgestaan ​​om een ​​collectief standpunt in te nemen tegen autoritaire maatregelen door bedrijven, medische verenigingen en regeringen en hun respectieve instanties.

 

In het document stellen zij dat de behandelingen die wel worden gegeven, hebben geresulteerd in onnodige ziekte en sterfte. De verklaring leidde tot een explosie van actieve steun van medische wetenschappers en artsen over de hele wereld. Ze hebben een verklaring uitgegeven die inmiddels door 7200 artsen en wetenschappers is ondertekend. De ondertekenaars beschuldigden de beleidsmakers ervan een ongekende aanval te hebben gepleegd op het vermogen van artsen om voor hun patiënten te zorgen. Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, las de verklaring voor tijdens de top in Rome. Zie hier de Nederlandse vertaling van de verklaring, zoals verschenen op de website van de ‘Rome Declaration’.

 

An international group of physicians and scientists signed a declaration accusing COVID-19 policy-makers of 'crimes against humanity.'De verklaring is een strijdkreet van artsen die dagelijks strijden voor het recht om hun patiënten te behandelen zoals zij dat normaal gesproken doen, zonder angst voor inmenging, vergelding of censuur door de overheid, laster of disciplinaire maatregelen tengevolge van barrières die door volksgezondheidsinstanties, apotheken, ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, en grote big tech technologie worden opgeworpen.

 

Zo geeft de Nederlandse Overheid er al vanaf het voorjaar van 2020 blijk van volkomen lak te hebben aan het recht van artsen hun patiënten te behandelen zoals het hoort. Voorbeeld is wat huisarts Rob Elens te verduren kreeg van het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).Hij kreeg een verbod opgelegd nadat hij een aantal patiënten met het middel hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine, had genezen.

 

De inspectie noemde zijn handelen een kwalijke zaak terwijl hij patiënten het leven redde. Het toonbeeld van onbeschoftheid Hugo de Jonge sprak zelfs van kwakzalverij. Artsen worden gecensureerd in diskrediet gebracht of bedreigt met megaboetes wanneer ze het wagen om onder meer hydroxychloroquine voor te schrijven als geneeswijze. Ze begaan volgens de overheid een zware overtreding want dit middel wordt gezien als een existentiële bedreiging voor de massale Covid-19 gentherapie injectiecampagne. Wat ze sinds het voorjaar van 2020 doen is artsen beperken in het voorschrijven van veilige en doeltreffende behandelingen. Deze beperkingen blijven onnodig ziekte en dood veroorzaken.

De Nederlandse gezondheidsinspectie heeft zo’n 50 keer een ‘corrigerende brief’ gestuurd aan artsen die ervan worden beschuldigd ‘evident onjuiste’ informatie te geven over het coronavirus of de vaccins. “Onjuiste informatie over corona kan een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Zeker als die van artsen komt. En soms komt dat voor. En dus treedt de inspectie dan op,” aldus Hugo de Jonge. Volgens Rob Elens vergeet De Jonge dat artsen zelfstandige bevoegdheden hebben. Ze delen 3000 euro boete uit terwijl het leven van de patiënt wordt gered! “Welke weldenkende burger gelooft die clown nog!. Roland Pierik, lid van de Gezondheidsraad en daarmee één van de adviseurs van Hugo de Jonge, zegt dat artsen die tegen vaccinaties zijn “geschorst zouden moeten worden.” Huisarts Els van Veen kreeg op 8 oktober een brief van de inspectie op de deurmat met daarin een melding dat haar uitlatingen ten aanzien van Covid-19 en aanverwante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het vaccin, onjuist zijn, schrijft de inspectie. In september kreeg Van Veen ook al de politie aan de deur vanwege een tweet waarover ‘onrust was ontstaan op social media’, zo werd gezegd. Zij zei dat had als ‘buitengewoon intimiderend’ te hebben ervaren.

Het aantal schrikbarende bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie schieten omhoog in Amerika en vele andere landen.

 

Het is overduidelijk dat het vaccin de pandemie is en dat het spike-eiwit in de ‘vaccins’ de oorzaak is van een hele serie lichamelijke klachten en sterfgevallen. De Covid ‘vaccinatie’ campagne is niets anders dan een nauwgezet voorbereide zeer grove schending van de mensenrechten en doelbewuste misdaden tegen de menselijkheid. Alarmerende bevindingen tonen aan dat de overgrote meerderheid van de mensen die in ziekenhuizen worden opgenomen volledig gevaccineerde personen zijn en dat dit met de week toeneemt. Het Amerikaanse Natural News heeft het letterlijk over een nieuwe ‘Holocaust’. Data tonen inmiddels aan dat de injecties inderdaad een enorme slachting aanrichten. De waarheid over de als ‘vaccins’ vermomde Covid-19 gentherapie injecties is dermate schokkend, dat deze zelfs door officiële instanties niet langer als ‘complottheorie’ kan worden weggezet of genegeerd. De injecties hebben in de VS naar schatting al 150.000 mensen het leven gekost.

 

Dit zijn de officiële Europese cijfers t/m 25 september. 26.041 doden en 2.448.362 mensen met lichamelijke aandoeningen.

Tijdens een publieke sessie mochten artsen en andere experts in de VS voor het eerst openlijk de ‘real world’ feiten over de Covid injectiecampagne naar buiten brengen. Deze echte feiten zijn ronduit schokkend, en bevestigen zo ongeveer alles waar de diverse vermaarde specialisten waaronder Carrie Madej al sinds vorig jaar voor waarschuwen. Steeds meer artsen en verplegers kunnen het met hun geweten niet meer in overeenstemming brengen hier aan mee te blijven werken. Ziekenhuizen in Amerika zijn de nieuwe ovens en orgaan oogstende killing fields geworden. Een functionaris van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft gepleit voor gedwongen coronavaccinatie en een ‘Jodenster’-achtig register voor alle ongevaccineerde Amerikanen. Taylor Lee, een econoom van de FDA, zei tegen een undercoverjournalist van Project Veritas ‘van deur tot deur’ te willen gaan om iedereen gedwongen te vaccineren.

Een team wetenschappers en artsen van de Universiteit van Bristol hebben in juli 2021 een preprint studie gepubliceerd waarin wordt bevestigd dat de spike proteïnen die worden opgewekt door de Covid-19 ‘vaccins’ hartaanvallen en vaataandoeningen veroorzaken. Met andere woorden: de bloedpropjes, hartaanvallen en vaatschade kunnen alleen door de vaccinatie-spike proteïnen worden veroorzaakt. Van de 13 onderzochte ‘gevaccineerde’ mensen bleken er 11 een meetbare hoeveelheid ‘vaccin’-opgewekte spike proteïnen in hun bloed te hebben. Omdat dit inmiddels in tal van onderzoeken is aangetoond is myocarditis (hartontsteking) inmiddels in alle stilte toegevoegd aan de bijsluiters van de belangrijkste Covid-19 ‘vaccins’.

Uit autopsies van overleden gevaccineerden is gebleken dat hun hele lichaam – inclusief hun hart, hersenen en vitale organen zoals de longen, lever, nieren en alvleesklier talloze trombose-opwekkende spike proteïnen bevatten. Deze bloedpropjes zijn al ruim van te voren door wetenschappers voorspeld, en blijken inmiddels steeds vaker voor te komen als een ernstige bijwerking bij mensen die zich hebben laten vaccineren. Naast duizenden miskramen worden er nu ook baby’s getroffen door besmette moedermelk. En alsof er helemaal niets aan de hand is bepalen de Nederlandse minister Hugo de Jonge met zijn walgelijke overheidspropaganda, het RIVM en het OMT, die aan geen enkele controle onderworpen worden, het beleid. Ze roepen alle zwangere vrouwen op om zich toch vooral te laten vaccineren terwijl de schadelijke bijwerkingen inmiddels volop bekend zijn.

En alsof er nog niet genoeg slachtoffers vallen wil De Jonge ook nog met korte filmpjes in de bioscoop en op social media vooral jongeren verleiden een coronaprik te halen. Hierin speelt GGD-arts Ashis Brahma de hoofdrol. Volgens de GGD valt in deze doelgroep ‘de meeste vaccinatiewinst’ te halen.Vele goedgelovigen die zich gewillig laten vaccineren, lijken het normaal te vinden wat deze weerzinwekkende gasten allemaal voor smeerlapperij aan de bevolking opdringen. Wij worden geconfronteerd met ongekende bedreigingen voor onze gezondheid en onze grondwettelijke vrijheden. Ze hebben de oorlog verklaard aan niet-gevaccineerden. Wie wind zaait zal storm oogsten.

Op 20 september ontstond in Duitsland grote beroering tijdens een conferentie van pathologen en wetenschappers van het gerenommeerde Instituut voor Pathologie in het Duitse Reutlingen. Zij ontdekten namelijk in de lichamen van 8 mensen die door een Covid-19 injectie zijn overleden, voorwerpen die sterk lijken op microscopisch kleine chips. Deze ‘chips’ lijken zich na injectie in het lichaam te hebben gevormd uit de geïnjecteerde nanodeeltjes, die onlangs in de VS in alle Covid vaccins zijn aangetroffen. Dat bevestigt eerdere onderzoeken van diverse wetenschappers waaronder de Spaanse wetenschappers Ricardo Delgado en Dr José Sevillano en andere experts, die onder de microscoop constateerden dat er vreemde stoffen, objecten en zelfs organismen in de Covid vaccins zijn gestopt, die op een bepaalde manier ‘zelfdenkend’ lijken te zijn en na enige tijd structuren beginnen te vormen die op een soort besturingssysteem lijken. Medisch deskundige Jane Ruby bekeek de persconferentie en vond de beelden die ze lieten zien ‘absoluut schokkend’.

De Duitse pathologen stellen dat de buitengewoon verontrustende resultaten onmiddellijk moeten leiden tot ‘gerechtelijke en politieke’ stappen, zodat de ware omvang het gevaar van de Covid-19 injecties voor de bevolking kan worden vastgesteld.

 

Covid vaccins zijn complete rotzooi. Dr. Zandre Botha was geschokt na het bestuderen van het bloed van “gevaccineerde” patiënten die bij haar kwamen met ernstige ziekte na te zijn gevaccineerd. In een eerlijke en humane wereld waar het daadwerkelijk om de gezondheid van mensen zou gaan, zou het massale vaccinatieprogramma onmiddellijk worden opgeschort, en zouden er intensieve onderzoeken worden opgestart naar hoe de gezondheidsschade bij de miljarden injectieontvangers zou kunnen worden beperkt, en tevens of de fabrikanten schuldig zijn aan criminele nalatigheid, om niet te zeggen ziekte, handicaps en dood door schuld. Maar dat gaat allemaal niet gebeuren. Sterker nog: de globalistische vaccinatie-doodscultus die de meeste regeringen in zijn greep heeft gekregen neemt almaar fanatiekere, discriminerende en hardere uitsluitingsmaatregelen aan om gezonde mensen en zelfs kinderen te dwingen zich eveneens met deze gevaarlijke en potentieel extreem schadelijke stoffen te laten injecteren.

 

Psalm 94: 20-21Hebt Gij iets gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht?Zij maken jacht op het leven van de rechtvaardige,en onschuldig bloed verklaren zij schuldig.”

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud