Uit het nieuws 10-05-2021

 

Door: Franklin ter Horst To translate my newsletter into different languages, click here

 

De Buitenparlementaire Onderzoeks Commissie bereidt aanklacht voor tegen Nederlandse regering bij ICC.

 

BPOC bereidt een aanklacht voor tegen de Nederlandse regering bij het ICC (International Criminal Court) in Den Haag. Het ICC is niet hetzelfde als de Nederlandse Rechtbank in Den Haag. De aanklacht betreft onder meer foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd. Het Internationaal Strafhof is een permanent hof voor het vervolgen van personen die verdacht worden van genocide, misdaden tegen de menselijkheid of oorlogsmisdaden, zoals deze zijn omschreven in het Statuut van Rome. De aanklacht zal worden ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het (demissionaire) kabinet. Indien het nieuwe kabinet het beleid voortzet, zal ook tegen elke afzonderlijke bewindspersoon van het nieuwe kabinet een aanklacht worden ingediend. Inmiddels is er door het ICC een zaaknummer en een investigator (onderzoeker) toegewezen. 

 

BPOC heeft sinds 11 oktober 2020 een uitgebreid archief opgebouwd. Het archief wordt nog steeds uitgebreid d.m.v. de verhoren die nu en in de komende tijd gewoon door zullen gaan. Het archief dient als bewijslast. BPOC werkt ook samen met dr. Reiner Fuellmich in de Class-Action Lawsuit, het zgn. Tweede Neurenberg-tribunaal. BPOC vond het echter noodzakelijk de Nederlandse regering ook apart aan te klagen bij het ICC om te voorkomen dat het kabinet middels het niet erkennen van het tribunaal zich onttrekt aan vervolging. 

BPOC 2020 is opgezet door Drs. Pieter Kuit en zijn dochter Jade Kuit en staat volledig los van de overheid, bedrijfsleven en politiek. De commissie onderzoekt de proportionaliteit van het beleid en de maatregelen t.a.v. COVID-19 en onderzoekt tevens of de overheid zich aan de wet houdt. De commissie hoort hiertoe deskundigen zoals artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren waarbij de volgende vraag centraal staat: “Waarom zijn sinds 15 maart 2020 vanwege Covid19 beperkende maatregelen in ons land opgelegd, zijn deze maatregelen effectief en staan de opgelegde maatregelen in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het SARS-CoV-2 virus?”De verhoren zijn openbaar, worden gefilmd en gestreamd. Van de verhoren wordt een schriftelijk verslag gemaakt. Naar aanleiding van de verhoren worden tussenrapporten en uiteindelijk een eindrapport met bevindingen en conclusies opgesteld dat wordt aangeboden aan de Tweede Kamer en alle relevante maatschappelijke instanties zoals Jeugdzorg, vakbonden en de Nationale Ombudsman.

In deze video legt de voorzitter van de BPOC commissie uit waarom voor het publiceren van transcripties is gekozen. Ook licht hij de omstandigheden uit rondom de uitnodiging van Veiligheid & Justitie aan de BPOC om te komen praten toe. Het ministerie van Justitie bleek een gesprek te willen aangaan met de commissie, om te voorkomen dat de verklaringen openbaar zouden worden gemaakt. Reactie van de commissie: “De BPOC2020 onderhandelt met niemand, óók niet en vooral niet met de overheid! We zullen de verhoren stap voor stap naar buiten brengen, en Nederland maximaal informeren, steeds weer, net zolang tot het geweld stopt!”

Een trieste situatie, die feilloos laat zien hoe de sfeer en situatie in Nederland is. Kijkende naar het extreme politiegeweld op zondag 14 maart op het Malieveld in Den Haag is wederom duidelijk geworden dat de overheid geen grenzen meer heeft in het toepassen van geweld tegen de eigen burgers. Met zo'n overheid gaan we niet in gesprek. Wij zullen doorgaan met het publiceren van de transcripties. Elke dag komen er één of twee online. Wij verdelen de publicaties om elke dag maximaal effect te sorteren. Ook gaat de BPOC2020 door met de hoorzittingen, en het maximaal informeren van de samenleving!

Duitse advocate doet zeer dringende oproep ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op 11 april 2021 deed Beate Bahner, advocate en lid van de Anwälte für Aufklärung, een dringende oproep aan het Duitse volk. Haar boodschap had betrekking op het wetsvoorstel waarmee het Duitse kabinet een lockdown kan afkondigen als het aantal coronabesmettingen ergens drie dragen in een week tijd boven de 100 per 100.000 inwoners komt, dan wordt aan de ‘federale noodrem’ getrokken. U leest het goed: 100 besmettingen op 100.000 inwoners. In dit geval zal er een avondklok worden ingevoerd tussen 21.00 uur en 05.00 uur, gaan niet-essentiële winkels dicht en mensen mogen thuis maximaal één bezoeker ontvangen. Bij 200 besmettingen op 100.000 inwoners sluiten alle scholen en universiteiten sportscholen, musea, theaters en concertgebouwen gesloten. Worden alle feesten, zingen, dansen en nagenoeg alle contacten verboden.” Mensen die de maatregelen overtreden, riskeren een boete tot 25.000 euro of een gevangenisstraf tot vijf jaar. De advocate sprak van ‘willekeur en machtsmisbruik’.

Als 100 per 100.000 inwoners positief testen, zijn 99.900 mensen niet besmet. En ook van die 100 mensen die positief getest zijn, is 99 procent gezond. Bahner noemt de PCR-test “het grootste bedrog uit de geschiedenis van de geneeskunde en kan geen coronabesmetting aantonen.” Klik ook hier voor mijn artikel over de PCR-test. Het is volgens Bahner volstrekt zinloos om je meerdere keren per week te laten testen op corona. “Je gaat toch ook niet regelmatig naar het kerkhof om te kijken of je gestorven bent zonder dat je het in de gaten had? Je gaat toch ook niet drie keer per week naar de radioloog om te kijken of je een been hebt gebroken zonder dat je het merkte?”

advocateFoto: Beate Bahner (QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz CC BY 3.0)

Bahner: “Duitsland, word eens wakker uit je corona-coma! Word eindelijk wakker! Of wil je dat jouw kinderen en kleinkinderen in een wereld leven waarin alles gesloten is? Waarin alles dood is? Alles in quarantaine? Achter je computer? En de rest van de tijd met een mondkapje op? En veel afstand?” Begin vorig jaar sprak de advocate zich ook al openlijk uit tegen het coronabeleid. Ze publiceerde ook een 19 pagina’s tellende analyse getiteld ‘Waarom de lockdown ongrondwettig en het grootste schandaal uit de naoorlogse Duitse geschiedenis is’. Ze werd vervolgens hardhandig gearresteerd en opgesloten in een psychiatrische inrichting. Zo gaat dat in een dictatuur waar het recht van de burger bij het oud vuil is gezet.

Hugo de Jonge, de man met het enorme ego, neemt anderen weer eens de maat

Coronaminister Hugo de Jonge zei op 3 mei voor aanvang van het torentjesoverleg dat Ajax meer maatschappelijke verantwoordelijkheid had moeten nemen door de spelers niet het kampioenschap te laten vieren met duizenden supporters, die dicht op elkaar stonden. De Jonge zei ook dat hij als Rotterdammer ‘sowieso met heel weinig vrolijkheid’ kijkt naar kampioensfeestjes van Ajax. “Maar nu helemaal. Ik denk dat het goed is om ons te realiseren dat we ons nog een hele tijd aan de coronaregels hebben te houden. We moeten echt nog even gedisciplineerd zijn.” Ook demissionair minister Ferd Grapperhaus van Justitie zei dat de huldiging ‘niet had mogen gebeuren’. De uitspraken van deze figuren leiden tot kritische reacties. Auteur en spreker Hans van Tellingen wijst erop dat dit geen Ajax-Feyenoord-kwestie is: “Ik ken juist veel Feyenoord-supporters die deze actie van Ajax wél waarderen. Dit gaat om fundamentele grondrechten die ons worden ontnomen, zonder reden – lockdowns werken bewezen niet. En daar was dit feest een uiting van.”“De enige wijze waarop we snel uit deze ellende aan coronamaatregelen komen, is niet zozeer ons blijven wentelen in die maatregelen, maar eerder om ons vrij te vechten hieruit.”

Huisarts Els van Veen haalt op Twitter hard uit naar De Jonge. “De minister van Volksgezondheid neemt anderen weer eens de maat. Ajax heeft niets fout gedaan. De fout zat en zit ‘m erin dat we al maanden in een onterechte, schadelijke, ongezonde, niet-wetenschappelijk onderbouwde lockdown zitten,” schrijft ze. “Farizeeër.”

Huisarts Els van Veen

Els van Veen deed al eerder van zich spreken tijdens een interview met de buitenparlementaire onderzoeks commissie (BPOC).In dit gesprek stelde zij dat de mensen die momenteel worden ingeënt, eigenlijk meedoen aan een onderzoek. “We hebben een code waar we als artsen aan zijn gehouden en dat is de Code van Neurenberg. Er is ooit afgesproken dat we mensen nooit mogen dwingen om deel te nemen aan een experiment,”

Ook zij zegt zich grote zorgen te maken over de sterfgevallen die vrijwel dagelijks kort na vaccinatie optreden. “Er wordt dan steeds gezegd dat al die mensen onderliggend lijden hadden. Ik vind dat onzorgvuldig en oneerlijk, want als je met onderzoek bezig bent moet je zeker weten dat het niet aan het vaccin ligt.”Van Veen wijst erop dat bij het Neurenberg-tribunaal na de Tweede Wereldoorlog bleek dat juist de artsen vooropliepen. Ze gaven tips hoe je de bevolking het beste kon zuiveren. “In deze coronacrisis lopen artsen opnieuw voorop,” zegt ze. “Jaap van Dissel is een arts. De voorzitter van de KNMG is een arts. Diederik Gommers is een arts. Ernst Kuipers is een arts.”Klik hier voor de eed die de Nederlandse artsen hebben afgelegd.

De vrijmetselaar Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in 2016 in een interview met RTS, de Franstalige publieke omroep van Zwitserland, dat we draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen nu en 10 jaar in onze kleding bij ons dragen. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïmplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid. Schwab zei dat we hierdoor met ons brein kunnen communiceren met de digitale wereld. Uiteindelijk vindt er een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld plaats. De geestelijk vader van de Grote Reset denkt ook dat we gepersonaliseerde robots zullen krijgen die met kunstmatige intelligentie met ons kunnen interacteren.

Eerder schreef de globalist al dat hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd kunnen worden in ons lichaam en ons brein. “Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen.”Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen, zei Schwab. Hij suggereerde dat de bevolking kan worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

Onderhuidse microchips staan eveneens hoog op zijn transhumanistische agenda. “Hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – kunnen op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd worden in ons lichaam en ons brein. Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen. Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen” zegt Schwab. Hij suggereert verder dat de bevolking kan worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

Ook droomt de globalistische griezel Schwab van “actieve implanteerbare microchips van “slimme tatoeages” van “biologische computers” en “op maat ontworpen organismen”. “Hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – kunnen op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd worden in ons lichaam en ons brein. Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen. Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen” zegt Schwab. Wat hem betreft is eugenetica aan een heropleving toe en kondigt met betrekking tot genetische manipulatie aan: “Dat het nu veel gemakkelijker is om het menselijk genoom in levensvatbare embryo’s nauwkeurig te manipuleren. “Als je de grens wilt overgaan, moet je in de toekomst mogelijk een hersenscan laten maken om te kijken of je al dan niet een veiligheidsrisico vormt.” Dit alles wijst op de ontwikkeling van een nieuwe menselijke soort. Ook voorspelt hij dat politiediensten op den duur herinneringen rechtstreeks uit het brein van mensen kunnen halen. Het is niets anders dan satanisme wat deze figuur propageert. De ‘Great Reset’ gaat niet alleen over hervorming van het economische systeem, het invoeren van een ‘Green New Deal’ en automatisering.

Is de wereldwijde economische ineenstorting nabij?

Velen geloven dat de huidige financiële crisis niet meer opgelost zal worden. Het mondiale financiële stelsel is failliet. Nog blijft het gehandhaafd alsof er niets aan de hand is maar vele deskundigen zijn van mening dat het huidige wereldwijde monetaire stelsel onderuit gaat. Het papier van bankbiljetten of de getallen op onze rekeningafschriften worden al lang niet meer gedekt door een tegenwaarde in goud. Sinds de Eerste Wereldoorlog is goud en zilver als onderpand door de geldverslindende overheden geleidelijk vervangen door staatsobligaties, staatsschuld dus. Uit het ‘Fiscal Monitor‘ rapport van april 2021 van het IMF komt een huiveringwekkend plaatje naar voren: de staatsschulden zijn sinds het eind van de tweede Wereldoorlog, verhoudingsgewijs nog nooit zó hoog geweest. Sommige analisten waarschuwen voor ‘Weimar’-achtige hyperinflatie, die onze koopkracht volledig zal wegvagen. Maar zelfs een veel lagere inflatie van 3% tot 4% zal, gezien de huidige zeer precaire situatie voor veel burgers en bedrijven, de nekslag zijn. Staatsleningen, levensverzekeringen, pensioenfondsen en spaargelden zullen in no-time niets meer waard zijn.

Het IMF zegt dat de staatsschulden sinds WO-2 nog nooit zó hoog zijn geweest. De coronacrisis is overal als voorwendsel gebruikt om letterlijk ‘geld als water’ te creëren, omdat het feitelijk toch niets meer waard is. Alleen al in Nederland gaat het om een monsterlijk bedrag van € 130 miljard, ongeveer een derde van de totale staatsschuld tot en met 2019.Uitgerekend de technisch failliete Deutsche Bank waarschuwde onlangs dat de ‘Green Deal’ van de EU, die de ‘Great Reset’ mogelijk moet maken, juist een mega crisis in gang zal zetten en de komst van een eco-dictatuur betekent die onze huidige welvaart zal vernietigen.

Specialisten zeggen dat er uitsluitend nog gehandeld wordt in gebakken lucht. Volgens diverse financiële specialisten zal de grote financiële ineenstorting in de loop van 2021 beginnen. Voordat het stof van de komende puinhoop is opgetrokken zal de wereldwijde politieke, economische en monetaire structuur er totaal anders uitzien. Volgens deze deskundigen komt er een ‘Super-Crash’’waardoor het wereldwijde monetaire systeem ineen zal storten. Miljarden zullen in het niets verdwijnen. Alle positieve reacties van de diverse regeringsleiders en de berichtgeving in de media over de alsmaar groeiende economie wordt met de week leugenachtiger en krankzinniger. Het systeem is kapot, maar het syndicaat (de financiële machtselite) gaan nog even door met hun enorme zwendel, fraude en bedrog.

De profeet, Amos, spreekt over de rijke kooplieden, de uitbuiters van zijn tijd, die de armen onderdrukten en uitzogen in plaats van ze te helpen:

 

Amos 8: 4-6  “Hoort dit gij die fel zijt op de arme, om de weerlozen des lands te vernietigen, denkend: Wanneer is de nieuwe maan voorbij, dat wij koren kunnen verkopen, en de sabbat, dat wij graan te koop aanbieden met verkleining van de efa (een kleine maat), met vergroting van de sikkel (de prijs), met bedrieglijk gebruik van een valse weegschaal, ten einde de geringen te kopen voor geld en de arme om een paar schoenen; en wij verkopen afval voor graan wij verkopen afval voor graan! ”

De alsmaar verslechterende economische toestand zal uiteindelijk uitdraaien op een gigantische malaise die door de machthebbers zal worden aangegrepen een totaal nieuw betalingssysteem in te voeren. Iedereen moet een digitale identiteit krijgen waarmee hij of zij zich lokale en mondiale toegang tot diensten verschaft, van digitaal geld tot onderwijs. Er komt een totalitair identificatiesysteem dat aan de hele wereldbevolking zal worden opgedrongen. Het huidige betalingsverkeer zal volledig worden afgeschaft. De Europese Centrale Bank (ECB) presenteerde begin oktober 2020 een rapport over de digitale euro, een nieuw soort geld. De bank schrijft dat een digitale euro een belangrijke rol kan vervullen in een wereld die op veel manieren digitaal wordt. Het argument zal zijn dat een dergelijke beslissing het terrorisme terug zal dringen, diefstal, berovingen en roofovervallen zinloos maken, de internationale drugshandel stoppen, belastingontduiking onmogelijk maken en fraude (met bijvoorbeeld uitkeringen) uitbannen.

Wat ze gaan doen is het digitaliseren van alle financiële transacties. Munten en bankbiljetten zullen uit de roulatie worden gehaald omdat alles digitaal moet worden. Op 20 juni 2019 heeft Microsoft officieel patent aangevraagd voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Het betreft een cryptocurrency-systeem 060606 dat zal worden geïmplementeerd in combinatie met digitale ID2020-waarbij gebruik gemaakt wordt van hersengolven en lichaamswarmte. Het gaat om een soort breincomputer interface, die de elektromagnetische signalen van de hersenen kan lezen en schrijven op dusdanig fijnmazig niveau dat het brein letterlijk een biocomputer in een netwerk wordt. Het 5G netwerk zal ter ondersteuning voldoende bandbreedte bieden om dit te kunnen realiseren. Klik op deze video om meer duidelijkheid te krijgen hoe dat werkt.

Er bestaat een wereldwijde samenzwering die de meest heilige rechtsposities van de mensen met voeten treden. De topfiguren in deze beweging maken de dienst uit in het internationale bankwezen, de multinationals, de media, de handel en de industrie. De financiële crisis kan er toe leiden dat onze huidige beschaving volkomen in elkaar stort. Henry Ford zei eens: “Het is maar goed dat het volk ons bankwezen en monetair systeem niet begrijpt, anders hebben we voor morgenochtend een revolutie.”

Denis Healey schreef ooit dat wereldgebeurtenissen niet bij toeval plaatsvinden: ‘ze zijn gepland, of het nu om nationale zaken of om de handel gaat. De meeste van deze gebeurtenissen zijn in scene gezet en wordt gecontroleerd door degenen die aan de touwtjes trekken. Het doel is altijd hetzelfde: totale controle over de welvaart en het menselijk ras. Daar willen de megalomane satanische bankiers en hun slaafse volgelingen, naar toe. Hiervoor zullen ze een wereldregering willen installeren.’

In de afgelopen vijftig jaar zijn talrijke studies verschenen over de groep die nagenoeg wereldwijd niet alleen het land regeert, maar ook de media, het leger, het onderwijs, de banken, de handel en de industrie beheersen. Bij elk wereldwijd schandaal blijkt hoe de machthebbers verbonden zijn met de machtigste economische en financiële instellingen in de wereld. Het uiteindelijke doel is te komen tot één Wereldregering, één Wereldeconomie en één Wereldgodsdienst. De wereld bevindt zich in de fase waarin dit allemaal werkelijkheid wordt.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud