Uit het nieuws 08-02-2021

 

Door: Franklin ter Horst To translate my newsletter into different languages, click here

Vaccinatiepaspoorten als een volgende dwangmaatregel in aantocht

In 2018 verscheen de routekaart van de Europese Commissie met daarin de aanbeveling dat alle burgers van Europa voor het eind van 2022 gevaccineerd moeten zijn. Om dat verder uit te voeren heeft de Europese Commissie de invoering van een Europees “vaccinatiecertificaat” voorgesteld. Tijdens een videogesprek hierover op 27 januari 2021, heeft de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa een amendement aangenomen waarin expliciet wordt gesteld dat vaccins niet mogen worden verplicht in de EU, weigeraars niet mogen worden gediscrimineerd, en een vaccinatiecertificaat niet mag worden gebruikt als paspoort. Dat lijkt positief maar het amendement is slechts een aanbeveling en niet bindend. Het staat de lidstaten van de Raad van Europa daarom vrij om (alleen) nota te nemen van dit amendement en heeft geen enkele waarde.

Een vaccinatiepaspoort zal een van de volgende dwangmaatregelen worden die de machthebbers en hun trekpoppen de wereldbevolking door de strot willen duwen. Zo wil de Nederlandse minister Hugo de Jonge, die geen enkele medische kennis heeft maar wel het hele gezondheidsbeleid bepaalt, de Nederlandse bevolking van een digitaal vaccinatiepaspoort voorzien want hij heeft de Gezondheidsraad gevraagd te onderzoeken hoe een dergelijk paspoort ethisch en juridisch kan worden ingezet. Zo’n digitaal coronapaspoort zou volgens De Jonge kunnen worden ingezet bij het verstrekken van toegang tot onderwijsinstellingen, zorginstellingen zoals verpleeghuizen, werkomgeving en bijvoorbeeld horeca en uitgaansgelegenheden. De Gezondheidsraad kwam daarop met een ingrijpend advies. De conclusie is dat werkgevers, zorginstellingen, scholen en horeca een vaccinatiebewijs mogen eisen. Deze maatregelen berusten slechts op politieke beslissingen en hebben helemaal niets met de volksgezondheid te maken maar alles met het uitvoeren van het satanische Great Reset-plan.

Zoals bekend gaat deze de Jonge regelmatig op de stoel van de dokter zitten waarbij hij de indruk wekt meer van medicatie en vaccins te weten dan duizenden wetenschappers en medici. Ook blijkt hij ondanks de coronacrisis nog genoeg tijd over te hebben voor allerlei andere zaken. Genetisch aangepaste baby’s bijvoorbeeld. Op 25 januari stuurde hij een opmerkelijke brief aan de Tweede Kamer. Deze brief had betrekking op de zogeheten DNA-dialoog en noemde onder meer ‘de mogelijkheid om DNA van embryo’s te wijzigen’.

 

WORLD DOCTORS ALLIANCEFignet World Doctors Alliance

 

Een vaccinatiepaspoort zal eerst nog als ‘vrijwillig’ worden gebracht maar later ongetwijfeld indirect verplicht (omdat je anders tot tal van gebouwen en activiteiten geen toegang meer krijgt).Ook dat hoort allemaal thuis in de plannen van Agenda 2030 van de VN en The Great Reset van Klaus Schwab en zijn trekpoppen. Tijdens de Davos Agenda zei hij: “Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.”

 

Iedereen moet een digitale identiteit krijgen waarmee hij of zij zich lokale en mondiale toegang tot diensten verschaft, van digitaal geld tot onderwijs. Massavaccinatie, is dé manier om iedereen aan zo’n vaccinatiepaspoort te helpen. Het idee voor de toekomst is dat je met een digitaal Certificate of Vaccination weer wat meer vrijheden krijgt ten opzichte van de weigeraars. In mijn nieuwsbrief van 14-12-2020 schreef ik al dat ook Maxima op 21 oktober 2020 een digitale keynote toespraak heeft gehouden over een vaccinatiepaspoort bij het evenement ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’. Bill Gates voorspelde de komst van zo’n vaccinpaspoort al in het voorjaar van 2020, en enkele maanden later beloofden de leiders van het Westen zijn vaccinatie agenda volledig uit te voeren.

 

Zoals gezegd past een vaccinatiepaspoort in de plannen van Agenda 2030 en de duivelse The Great reset. Als zodanig is Nederland natuurlijk niet het enige land waar zo’n paspoort zal worden ingevoerd. Dat geld voor de hele wereld. Ook Zweden en Denemarken kondigen de invoering van een digitaal Covid-vaccinatiepaspoort aan, dat vereist zal worden als men straks weer onbeperkt toegang tot de maatschappij wil krijgen en wil kunnen reizen. De Israëlische regering is bezig om een 'groen' Covid-vaccinatiepaspoort in te voeren, wat nodig is om toegang te krijgen tot plaatsen waar niet-gevaccineerden niet kunnen komen. Niet alleen voor toeristen, maar ook voor de eigen burgers. Zie ook deze alarmerende video.

https://www.youtube.com/watch?v=PuAmCHbIBXQ

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas meldt mensen te weigeren als ze niet kunnen bewijzen dat ze een vaccinatie hebben gehad en de Australische regering dreigt met een landelijk verbod op toeristen die nog geen prik hebben gehad.

Geen bewegingsvrijheid voor Canadezen die coronavaccin weigeren

De Chief Medical Officer van Ontario Dr. Williams zegt dat mensen die het coronavaccin weigeren geen bewegingsvrijheid zullen hebben en mondkapjes moeten blijven dragen. Op de vraag of hij vaccinatie zou verplichten, zei hij ‘ iemand niet te kunnen dwingen om een vaccin te nemen’, maar voegde toe dat de bewegingsvrijheid van mensen die weigeren drastisch kan worden ingeperkt. “Om je zonder persoonlijke beschermingsmiddelen vrij te kunnen bewegen moet je kunnen aantonen dat je bent gevaccineerd. Overheden kunnen de vaccinatie dus niet verplichten, maar ze kunnen het leven van mensen die het vaccin weigeren wel heel erg moeilijk maken. Als cafés, restaurants, bioscopen, sportscholen, vliegmaatschappijen en werkgevers straks vragen om een prikbewijs, zullen mensen die weigeren in een soort persoonlijke lockdown terechtkomen. Zonder vaccin krijg je dan bijvoorbeeld geen toegang tot bepaalde gebouwen of evenementen tenzij je ander beschermend materiaal draagt”aldus Williams. Zie ook hier hoe de Great Reset dictatuur in Canada te keer gaat. Canadese agenten stormen een huis met zes bewoners binnen.

In Spanje komen de namen van mensen die het coronavaccin weigeren in een speciaal register terecht. Dit register zal met andere Europese landen gedeeld worden, aldus minister van Volksgezondheid Salvador Illa. Hij voegde toe dat ‘vaccineren op vrijwillige basis blijft’ en dat ‘de lijst niet openbaar zal worden gemaakt’. “De enige manier om het virus te verslaan, is het vaccin,” zei Illa. “Je doet het niet alleen voor jezelf, maar ook uit solidariteit met anderen.” Meer dan een kwart van de Spanjaarden wil zich niet laten vaccineren tegen corona. Nog eens 24 procent wil zich alleen onder bepaalde voorwaarden laten inenten.

In Groot Brittannië is men in twee gebieden begonnen met het testen van een vaccinatiepaspoort

In Groot Brittannië is men in twee gebieden begonnen met het testen van een vaccinatiepaspoort. De biometrics-firma iProov en het cybersecurity-bedrijf Mvine hebben een app voor op een smartphone ontwikkeld. De test zal tot maart duren. De bedoeling is dat iedereen die een vaccin heeft gekregen wordt geregistreerd en gemonitord. De bedrijven die de paspoorten ontwikkelen zeggen dat indien ze succesvol blijken te zijn, dat toegepast kan worden op miljoenen mensen. Volgens Andre Bud, CEO van iProov, zal het systeem worden geïntegreerd met de National Health Service zodat het eenvoudig in het hele land kan worden ingevoerd. In december bezwoer minister Nadhim Zahawi nog dat de regering geen plannen had om op grote schaal vaccinatiepaspoorten in te voeren, of mensen die zich niet laten vaccineren allerlei beperkingen op te leggen. De Britse regering had echter al in november 2020 het plan opgevat om een QR-code systeem als ‘immuniteitspas’ te ontwikkelen. Een bron dicht bij de regering onthulde toen dat vaccinweigeraars inderdaad de toegang tot allerlei zaken zal worden ontzegd.

Ook verschillende grote techbedrijven, waaronder Microsoft, werken momenteel aan een coronapaspoort. De groep techbedrijven noemt zichzelf het Vaccination Credential Initiative (VCI). Het wordt ook wel ‘het belangrijkste vaccinatieproject uit de geschiedenis van de Verenigde Staten’ genoemd. Het paspoort werkt als volgt: als je gevaccineerd bent, krijg je een QR-code die je met een app op je mobiele telefoon kunt scannen.“Het doel van het Vaccination Credential Initiative is om individuen digitale toegang te verschaffen tot hun vaccinatiegegevens,” zei directeur Paul Meyer van The Commons Project, die ook betrokken is bij het project. Het ligt in de lijn der verwachting dat een digitaal document gelinkt aan je vaccinatiestatus op den duur nodig zal zijn om te kunnen reizen en toegang te krijgen tot bepaalde diensten.

Meyer zei dat het document mensen in staat stelt ‘om weer veilig te reizen, werken en naar school te gaan’. Hij voegde toe dat de coalitie samenwerkt met verschillende overheden en verwacht dat een negatieve coronatest of een vaccinatie uiteindelijk verplicht zal worden om weer te kunnen deelnemen aan de samenleving. De Financial Times schrijft dat The Commons Project onder meer wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation en dat de drie grote luchtvaartallianties meedoen aan het project.

Logo The Rockefeller Foundation

Dit alles zou betekenen dat mensen zonder horror-vaccinaties en coronapaspoort niet kunnen reizen en geen toegang krijgen tot evenementen. De Zweedse mensenrechtengroep International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA) heeft gewaarschuwd dat 61 procent van de overheden coronabeperkingen heeft opgelegd die vanuit democratisch perspectief bekeken ‘zorgwekkend’ zijn. En Wojciech Wiewiorowski, de Europese toezichthouder voor gegevensbescherming (EDPS), heeft gezegd dat een coronapaspoort ‘extreem, alarmerend en walgelijk’ is. Dr. Elke de Klerk zegt in een interview (video verwijderd) dat 87.000 artsen en verpleegkundigen in Nederland niet gevaccineerd willen worden “omdat ze geen proefkonijn willen zijn”.

Vaccinatie weigeren heeft gevolgen

De Belgische viroloog Marc Van Ranst heeft enkele opmerkelijke uitspraken over de vaccinatiecampagne tegen corona: Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’. Er komt een periode dat er mensen sterven na een vaccinatie. Als je 100.000 mensen vaccineert, gaan er altijd een paar de dag erna doodvallen. Die waren anders ook doodgevallen, maar het gaat wel een enorme boost zijn voor de anti-vaccinbeweging,” zei Van Ranst. Hij beweert dus dat deze mensen niet sterven dóór het vaccin, maar dat er een andere oorzaak aan ten grondslag ligt. De Belgische viroloog zei verder dat er gevolgen zullen zijn voor mensen die zich niet laten vaccineren. “Je wilt geen vaccin? Be my guest. “Ik ga die mensen niet proberen te overtuigen. Maar ze moeten wel beseffen dat hun keuze gevolgen heeft. Zolang nog niet iedereen de kans heeft gehad gevaccineerd te worden, gaan we geen onderscheid maken. Dat de één mag gaan fuiven omdat hij gevaccineerd is en de ander niet, dat zou een dystopische maatschappij zijn. Maar als iedereen de kans heeft gehad, dan is het iets anders. Dan mogen landen of vliegtuigmaatschappijen wat mij betreft best zeggen: zonder vaccinatiebewijs kom je er niet in. Beslissingen hebben gevolgen,” aldus Van Ranst.

Vaccinatie is medisch experiment waarop Code van Neurenberg van toepassing is

 

Dit artikel is overgenomen van Eindtijdklok.org  

Belgische artsen hebben op de website Docs4opendebate.be onder de sectie 'Dossier vaccinatie' een brief gepubliceerd voor collega-artsen die het vaccin gaan toedienen. Het bevat nauwkeurig de allerlaatste beschikbare informatie over de veiligheid, bijwerkingen en doeltreffendheid van de Pfizer/Moderna mRNA coronavaccins. In het artsendocument komt men echter tot onthutsende conclusies. Bijvoorbeeld verwacht men op korte termijn - omgerekend naar 11 miljoen Belgen- dat we door vaccinatie 1100 mensen in België zullen behoeden voor een ernstige covid-19 infectie en dat we door vaccinatie 55000 ernstige “ongewenste voorvallen” kunnen verwachten. Op langere termijn weet men (officieel) nog niet wat de nevenwerkingen zullen zijn. Ze schrijven onder andere:”Samenvattend kunnen we zeggen dat er op dit moment (1 jaar na het uitbreken van SARS-CoV-2) onvoldoende gegevens zijn, zowel over de veiligheid als over de werkzaamheid van de nieuwe vaccins, om ze op grote schaal aan de bevolking toe te dienen. Zeker voor een pandemie waarvan de overlevingskans bij infectie 99.77% is, voor mensen onder de 70 jaar zelfs 99.95%, en de IFR (infection fatality rate) berekent wordt op gemiddeld 0.23%, zoals aangetoond in de meta-analyse van prof. Ioannidis, gepubliceerd op de WHO-website.

We kunnen dan ook besluiten dat deze veralgemeende vaccinatiecampagne voldoet aan de definitie van een medisch experimenten dat de Neurenberg Code hierop van toepassing is.”Deze Code is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.

 

Vervolg uitspraak artsen:“Wij hebben gekozen voor een bijzonder en in hoge mate verantwoordelijk beroep. Wij zijn daarbij primair dienstig aan de mensheid en haar welzijn. We gaan uit van het principe “Primum non nocere”. Juist in dat kader legt een arts de eed van Hippocrates af, waarbij hij / zij onder meer het volgende jegens de mensheid heeft gezworen: “Ik zal boven alles voor mijn patiënten zorgen, hun gezondheid bevorderen en hun lijden verlichten.”

 

“Ik zal mijn patiënten correct informeren. Zelfs onder druk, zal ik mijn medische kennis niet aanwenden voor praktijken die indruisen tegen de menselijkheid”. Daarmee verwijzend naar de boven genoemde Verklaring van de Universele Rechten van de Mens uit 1948 en de Nürnberg-Code van 1947. “Het belangrijkste doel ervan is te voorkomen dat de medische kennis van een arts wordt misbruikt, zoals dat tijdens de Tweede Wereldoorlog gebeurde, of om te voorkomen dat de medische kennis van een arts wordt misbruikt door commerciële druk vanuit de farmaceutische industrie.”Ze stellen zich ook de vraag: Wie kan aansprakelijkheid gesteld worden, indien deze vaccins niet zo veilig blijken te zijn als de media en de overheid ons voorhouden?De farmaceutische bedrijven alvast niet!” De artsen komen tot de conclusie dat het hier gaat om een medisch experiment waarop de Neurenberg code 1947 van toepassing is. Lees de brief hier.

 

Gedwongen vaccinaties en verplichte medische experimenten die worden uitgevoerd zijn ook in strijd met het Verdrag van Genève en in de Universiele Verklaring van de rechten van de mens. Alle wereldburgers hebben het volste recht om een opgedrongen vaccin te weigeren. Regel 92 "Biologische experimenten" zijn verboden door de eerste en tweede Conventie van Genève, terwijl de derde en vierde conventie van Genève "medische of wetenschappelijke experimenten" verbieden die niet gerechtvaardigd zijn door de medische behandeling van de betrokken persoon.

Verontrustende berichten over mensen die zijn gestorven nadat ze het coronavaccin hebben gekregen

Vanuit de hele wereld komen dit soort berichten binnen. In Groot-Brittannië is de coronasterfte hoger dan ooit tevoren. Dat terwijl een deel van de bevolking inmiddels is gevaccineerd en er nog altijd zeer strenge maatregelen van kracht zijn. De ‘tweede sterftegolf’ valt duidelijk samen met de vaccinatiecampagne. De mensen die overlijden vlak nadat ze zijn ingeënt, worden weggeschreven als ‘coronadode’ en dus ook nog eens gebruikt om de angst verder aan te wakkeren en lockdowns te rechtvaardigen. In Zweden zijn van de ongeveer 210.000 gevaccineerde personen er direct na de vaccinatie 43 mensen gestorven.  Regionale media in Italië spreken van een ‘slachting in verpleeghuizen’ na de eerste vaccinatieronde tegen Covid-19. In een verpleeghuis in Rebbio, een stadje in de buurt van Como, raakten 85 van de 93 mensen besmet met het virus nadat ze het vaccin hadden gekregen.Daarvan zijn er al 21 gestorven.

Nadat men in Gibraltar is begonnen met vaccineren met het Pfizer vaccin van het kwetsbare deel van de bevolking zijn meer dan 53 mensen overleden binnen tien dagen nadat ze een coronavaccinatie hadden gekregen, terwijl in het hele jaar ervoor er maar 16 mensen zijn overleden aan covid-19. Familieleden en betrokkenen spreken van een waar bloedbad. Al deze mensen zijn gestorven nadat de eerste 5850 doses van het coronavaccin van Pfizer door het Britse leger waren ingevlogen. Men is op 9 januari 2021 begonnen met het injecteren van mensen die daarvoor in aanmerking kwamen en aan het einde van de volgende dag waren de eerste vier al overleden De redacteur van de Amerikaanse website Health Impact News zegt dat hij is benaderd door inwoners van Gibraltar die hem vertellen dat er sinds de vaccinaties zijn begonnen 53 mensen zijn overleden. Lokale media zeggen dat deze mensen zijn overleden aan de gevolgen van covid-19 en niet aan het Pfizer vaccin.

In de meeste gevallen ging het om bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen die tussen de 70 en 90 jaar oud waren. Opmerkelijk genoeg zijn de personen geregistreerd als coronadode. Dat is statistisch gezien erg onwaarschijnlijk, aangezien Gibraltar voor 9 januari dit jaar nauwelijks last had van het coronavirus. Sinds het begin van de pandemie bijna een jaar geleden zijn er in Gibraltar in totaal slechts 70 coronadoden gemeld. Je zou zeggen dat iedereen die nog een paar hersencellen over heeft zou stoppen met het vaccinatieprogramma na de eerste vier doden. Nee hoor, in plaats daarvan riepen de autoriteiten in koor hoe blij ze waren dat de vaccins eindelijk beschikbaar waren en dat ze voortvarend verder zouden gaan om alle kwetsbare mensen te injecteren zodat ze beschermd zouden zijn. 

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud