Uit het nieuws 07-11-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

(1) De VS heeft een nieuwe Nationale Defensiestrategie gepubliceerd waarin het eerste gebruik van kernwapens bij een niet-nucleaire dreiging mogelijk wordt gemaakt.

(2) Het vermoorden van christenen in Nigeria gaat onverminderd door, de Nigeriaanse overheid doet niets en de reguliere media zwijgt.

(3) Het Israëlische leger heeft bij een inval in Sichem vijf terroristen van de nieuwe terroristische groep Lions’Den gedood.

(4) Palestijnen nemen foto’s van ernstig gewonde Joden na aanslag nabij Hebron en zetten die op de sociale media.

(5) In de voetstappen van Jezus (deel 3).

(6) Correlatie tussen aantal herhaalprikken en oversterfte is sterk, immunoloog roept op prikcampagne te stoppen.

(7) Tijdens een bijeenkomst van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in Washington heeft Maxima gepleit voor de invoering van een digitale munt.

(8) De Bilderberg-en WEF-sekte leider Ursula von der Leyen weigert nog steeds openheid te geven over haar deal met Pfizer-baas Albert Bourla.

(1) De VS heeft een nieuwe Nationale Defensiestrategie gepubliceerd waarin het eerste gebruik van kernwapens bij een niet-nucleaire dreiging mogelijk wordt gemaakt

Een deel van dit artikel is afkomstig van Eindtijdklok. Tot nu toe was het eerste gebruik van nucleaire wapens uitgesloten in de VS, maar daar is nu verandering in gekomen. Het Pentagon mag nu als eerste kernwapens gebruiken om een conventionele aanval te voorkomen. Ook in Rusland is het eerste gebruik van nucleaire wapens mogelijk bij een niet-nucleaire (existentiële) dreiging. Zo zou Rusland namelijk kunnen verklaren dat het met Westerse wapens vol gepompte Oekraïne een existentiële dreiging is en daarvoor nucleaire wapens zou kunnen inzetten. Wat de dreiging nog groter maakt is dat Finland er namelijk mee akkoord is gegaan om Amerikaanse kernwapens aan de grens met Rusland te stationeren en dit betekent dat een raket met een kernkop binnen 7 minuten het Kremlin kan raken.  

Om een alles vernietigende slag uit te delen heeft Rusland een systeem achter de hand dat bekend staat als de ‘Dode Hand’. Dit systeem komt automatisch in actie na een nucleaire aanval waarbij het Russische leger is uitgeschakeld. Alle klaarstaande tactische nucleaire ballistische raketten worden gelanceerd zonder dat er iemand maar op een knop hoeft te drukken. Dit systeem was onderdeel van de militaire doctrine van ‘wederzijdse verzekerde vernietiging’ tijdens de Koude Oorlog en dit systeem is tot op heden operationeel. Het kan op zichzelf een nucleaire aanval op Russisch grondgebied detecteren en daarna automatisch een commandoraket lanceren, die op zijn beurt een signaal stuurt naar alle silo’s om alle intercontinentale ballistische nucleaire raketten te lanceren richting vijandelijke doelwitten, zonder dat hier ook maar één mens aan te pas komt.

Uit de nieuwe Nationale Defensiestrategie van de VS wordt ook duidelijk dat Washington er rekening mee houdt dat Noord-Korea elk moment kan besluiten tot een massale nucleaire aanval op bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Zuid-Korea of Japan tegelijk, omdat het daartoe de kans ziet en niet langer wil afwachten tot het zelf eerst wordt vernietigd of binnengevallen door hun aartsvijanden. Volgens Washington zal dit “resulteren in het einde van dat regime”, of met andere woorden een totale vernietiging van dat land.

Noord-Korea laat met regelmaat zien dat er dreiging van dit land uitgaat want het lanceert aan de lopende band korte-en lange afstandsraketten. Het Noord Koreaanse staatsagentschap publiceerde reeds op 14 september 2017 een bericht waarin het de Verenigde Staten en Japan dreigde met nucleaire wapens aan te zullen vallen en het vaste land van Amerika in as en duisternis te zullen veranderen. Op 4 oktober vuurde Noord-Korea nog een middellangeafstandsraket af die tot ver in de Stille Oceaan richting Hawaï vloog. In september nog werd door Noord-Korea ook een wet goedgekeurd waarbij het land zich het recht toekent om een preventieve nucleaire aanval op een vijandelijke staat mogelijk te maken. De wet voorziet ook dat Noord-Korea een automatische tegenaanval lanceert wanneer een vijand het land aanvalt, of indien er een poging wordt ondernomen om de leider te liquideren. Het land eigent zich het recht toe om zelfs bij een conventionele aanval met nucleaire wapens te reageren. Dictator Kim Jong-Un kan zelf op ieder moment beslissen om een grootschalige nucleaire aanval te lanceren zonder tussenkomst van derden.

 

Noord Korea dreigt Zuid Korea regelmatig met een preventieve en verwoestende aanval, als het laatstgenoemde land niet stopt met haar politiek van confrontatie. ,,De marionettenregering in Seoul kan maar beter in gedachten houden dat een geavanceerde preventieve aanval zoals wij die kunnen uitvoeren, hen niet alleen in brand zal steken, maar alles tot puin zal reduceren”, aldus het Noord Koreaanse leger. ,,Het zal een rechtvaardige oorlog zijn, waar een herenigde, onafhankelijke staat op gebouwd zal worden.”De militaire opbouw van het land is gigantisch. Op 2 november vuurde Noord- Korea maar liefst 23 raketten af waarvan er één terecht kwam in de buurt van de territoriale wateren van Zuid-Korea.

(2) Het vermoorden van christenen in Nigeria gaat onverminderd door, de Nigeriaanse overheid doet niets en de reguliere media zwijgt.

In Nigeria leven 80 miljoen christenen die de laatste jaren met regelmaat geconfronteerd worden met gruwelijke moordpartijen door moslims van onder meer Boko Haramen de zogenaamde Fulani herders. Veel christenen worden door de ‘vredelievende religie’ met machetes doodgeslagen of onthoofd. Anderen worden levend verbrand (al dan niet in opgesloten huizen en kerken), en vrouwen en meisjes worden aangerand en verkracht voordat ze worden vermoord. De burgers in dit land genieten geen enkele overheidsbescherming. Morning Star News meldde op 25 oktober dat Fulani-herders meer dan 70 christenen in een dorp in centraal Nigeria hebben gedood. De aanval zou een vergelding zijn voor de vermeende moord op vijf Fulani-herders bij drie verschillende incidenten in het gebied op 18 oktober.Ook in Guma Local Government Area werden meer dan 100 christenen in de dorpen Udei en Yelewata vermoord, en zijn duizenden op de vlucht geslagen. De gevestigde media vinden deze moordpartij zoals gebruikelijk niet nieuwswaardig, omdat het niet past in hun verhaal, waarin christenen altijd blanke onderdrukkers zijn en moslims altijd de slachtoffers.

In de stad Kano werden Mohammed’s volgelingen door moslimleiders in de moskee opgejut. Deze gingen vervolgens de straat op en vermoorden elke christen die ze tegenkwamen. Huizen van christenen en maar liefst dertig kerken gingen in vlammen op. Dertigduizend christenen kwamen zonder huis te zitten. Tenminste 1750 christenen werden op beestachtige wijze vermoord, onder wie tien voorgangers.

De gruwelijke moordpartijen op christenen in dit land worden door vrijwel iedereen genegeerd. Reden: hier zijn moslims de daders, en dat is in het zichzelf islamiserende Europa niet politiek correct. Zelfs na bomaanslagen op kerken wordt in het Westen steevast beweerd dat het ‘niet om een religieuze oorlog’ gaat. Bovendien worden de christenen in Nigeria ook door hun Westerse geloofsgenoten in de steek gelaten.  ‘Het lijdt geen twijfel dat het enige doel van deze aanvallen gericht is op etnische zuiveringen, inbeslagname van grondgebied, en het met geweld verdrijven van inheemse christenen uit hun voorouderlijke thuisland,’ zo verklaarde de Christian Association of Nigeria (CAN). ‘De meeste slachtoffers zijn kinderen, vrouwen en bejaarden. Wat er in Nigeria gebeurt, is pure genocide.

Er zouden heel wat christenen gered kunnen worden als de media, de ambassades en de internationale organisaties druk zouden uitoefenen op de Nigeriaanse leiders om hun christenen te beschermen. Maar er gebeurt volgens de Franse auteur Bernard-Henri Lévy, helemaal niets. In een lang artikel beschreef hij zijn bezoek aan Nigeriaanse kerken en dorpen die door islamitische fundamentalisten in brand werden gestoken en vernietigd, terwijl lokale priesters en bisschoppen hem de foto's lieten zien van christelijke vrouwen die verminkt waren nadat ze weigerden zich tot de islam te bekeren. Een lid van de Fulani-herders vertelde hem:"Dit is ons land, er zijn te veel christenen hier, christenen zijn honden en kinderen van teven. Ze zijn verraders omdat ze zich hebben bekeerd tot de Witte religie. Als ze allemaal vertrekken, zal Nigeria eindelijk vrij zijn".

(3) Het Israëlische leger heeft bij een inval in Sichem vijf terroristen van de nieuwe terroristische groep Lions’Den gedood.

Het IDF heeft, in samenwerking met andere Israëlische veiligheidstroepen waaronder de grenspolitie en de Algemene Veiligheidsdienst, op 24 oktober een inval gedaan in een appartement in de Kasbah van Sichem (Nablus) dat werd gebruikt als hoofdkwartier en productielocatie voor explosieven voor de nieuwe  terroristische groep Lions' Den. Tijdens een vuurgevecht werden vijf terroristen gedood, waaronder de leider van de groep, Wadi al-Houh. Daarnaast raakten nog eens 20 niet nader genoemde personen gewond. Ook in dit geval is gebleken dat Palestijnse leiders samenwerkten met terroristen.

 

imgDe Lions' Den is voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het leiden van de recente anti-Israël terreurgolf waarbij twee Israëlische soldaten zijn gedood waaronder IDF Staff Sgt. Ido Baruch op 11 oktober in Samaria. Ook  probeerde de terreurgroep op 8 september een terroristische aanslag uit te voeren in Tel Aviv. De groep zit ook achter het plaatsen van een bom bij een benzinestation in Kedumim in Samaria en probeerde een schietaanval uit te voeren in de Israëlische gemeenschap van Har Bracha in Samaria.

 

Over het uitvoeren van anti-terreuraanvallen door Israël in gebieden van de Palestijnse Autoriteit zoals Nablus, zei minister van Defensie Benny Gantz: “Er zijn geen vluchtsteden voor terroristen en die zullen er ook niet komen. We zullen blijven optreden tegen iedereen die probeert de burgers van Israël schade toe te brengen, waar en wanneer dat ook maar nodig is.”

 

De aanval op het hoofdkwartier van de Lions’Den, leidde tot een verhitte reactie van de Palestijnse Arabieren in het gebied. “Tijdens de operatie verbrandden tientallen Palestijnen autobanden en gooiden stenen naar de troepen,” zei een woordvoerder van het leger. Een woordvoerder van P.A.-terreurleider Mahmoud Abbas gaf vanuit Ram-allah een verklaring uit waarin hij de “voortdurende aanvallen van Israël op Nablus een “oorlogsmisdaad” noemde.“De bezettingsregering zal de verantwoordelijkheid dragen voor hun agressie,” zei de woordvoerder, Nabil Rudeineh. Israel Today berichtte onlangs over hoe de in Sichem gevestigde groep met succes haar invloed heeft uitgebreid onder de Arabische bevolking van de regio Jeruzalem. Volgens insiders zijn de overgebleven leden van de gedecimeerde nieuwe terreurgroep “Lion’s Den” echter geschokt door de Israëlische operaties en vrezen zij de superioriteit van de IDF. Zie ook: Wat is ‘The Lion’s Den’?

(4) Palestijnen nemen foto’s van ernstig gewonde Joden na aanslag nabij Hebron en zetten die op de sociale media.

Een Palestijnse terrorist liep op zaterdagavond 29 oktober in Kiryat Arba nabij Hebron, een kleine buurtwinkel binnen en opende het vuur waarbij de Israëlische man Ronen Hanania voor de ogen van zijn tienerzoon werd vermoord. Ook de Palestijnse eigenaar van de buurtwinkel werd geraakt. Vervolgens schoot hij ook op een Israëlische medische hulpverlener, die zwaargewond raakte. Toen de terrorist probeerde weg te komen, ramde een Joodse veiligheidsagent hem met zijn voertuig, en een IDF-soldaat in vrije dienst schoot de dader vervolgens dood.

Foto: Wisam Hashlamoun / Flash90

In het nabijgelegen Hebron werd onmiddellijk feest gevierd door de plaatselijke Palestijnen, die vuurwerk afstaken, snoepjes uitdeelden en overwinningsleuzen scandeerden. Een journalist van de Israëlische nieuwsdienst Kikar HaShabbat meldde dat sommige Palestijnse feestvierders vervolgens naar de plaats van de moordpartij renden en talrijke foto’s namen van de Israëlische slachtoffers, die zij vervolgens deelden op de sociale media.

(5) In de voetstappen van Jezus (deel 3)

Jezus, kreeg de naam die God voor hem gekozen had. Jozef en Maria en Jezus keerden om onduidelijke redenen-niet meteen terug naar Nazareth, maar bleven nog enige tijd in Bethlehem. Het beroemde verhaal over de wijzen uit het Oosten hoort ook bij deze periode: 

Matthéüs 2:1-3 “Toen nu Jezus geboren was te Bethlehem in Judea, in de dagen van koning Herodes, zie, wijzen uit het Oosten kwamen te Jeruzalem, en vroegen: Waar is de Koning der Joden, die geboren is? Want wij hebben zijn ster in het Oosten gezien en wij zijn gekomen om Hem hulde te bewijzen. Toen koning Herodes hiervan hoorde, ontstelde hij en geheel Jeruzalem met hem”.

Herodus vroeg de hogepriesters en Schriftgeleerden van het volk waar de Messias geboren zou kunnen zijn en kreeg tot antwoord: in Bethlehem. Dus zond de koning de wijzen daarheen met de opdracht hem te berichten wat zij er zouden vinden:

Matthéüs 2:9-11 “Zij hoorden de koning aan en reisden weg; en zie, de ster, die zij hadden gezien in het Oosten, ging hun voor, totdat zij kwam en stond boven de plaats, waar het kind was. Toen zij de ster zagen, verheugden zij zich met zeer grote vreugde. En zij gingen het huis binnen en zagen het kind met Maria, zijn moeder, en zij vielen neder en bewezen hem hulde. En zij ontsloten hun kostbaarheden en boden hem geschenken aan: goud en wierook en mirre.

Dit verhaal moet gezien worden als onderdeel van de ceremoniële gelukwensen die volgen op een geboorte; in dit geval wordt een koning gelukgewenst door zijn onderdanen, waardoor de begroeting een eerbetoon wordt en het aanbieden van geschenken een onderdeel is van de traditie. Matthéüs maakt van deze gang van zaken gebruik door aan te geven dat er al verdeeldheid over Jezus bestond ten tijde van zijn geboorte: de armen, verworpenen en heidenen aanvaarden hem, door zijn eigen volk wordt hij afgewezen. Het bestaan van wijzen en hun aanwezigheid staan historisch vast, maar er bestaan geen bijzonderheden over wat zich heeft afgespeeld: dit geheim heeft God niet onthuld. Van het begin af aan is de mensheid echter gefascineerd geweest door de wijzen, die zonder vertoon als eenvoudige pelgrims verschenen.

Bij Lucas wordt het verhaal van de geboorte gedomineerd door de figuur van Augustus; bij Matthéüs is het de figuur Herodes die het verslag over het bezoek van de wijzen beheerst. En dit doet de vraag rijzen: Herodus en Jezus-toeval of voorbestemming? Een grotere tegenstelling is nauwelijks denkbaar. Herodus was wreed en gewetenloos en hechte geen waarde aan mensenlevens: hij liet tijdens zijn bewind duizenden mensen executeren.

Jerusalem travel - Lonely Planet | Middle EastGedurende een periode van veertig jaar werd de Joodse geschiedenis beheerst door Herodes de Grote. Hij werd als zoon van de Edumeeër Antipater omstreeks 73 voor Christus geboren en kreeg in 47 voor Christus het burgerschap van Rome. Zijn vader stelde hem aan tot militair gouverneur van Galilea met de taak het gebied te zuiveren van terroristen. In 40 voor Christus verleende de Romein Antonius hem de alleenheerschappij over Galilea en gaf hem de beschikking over een Romeinse strijdmacht om het gebied in 37 voor Christus in bezit te nemen.

Uit de tijd van Herodes stammen prachtige forten en paleizen net als koning Salomo gedaan had. Zo bouwde hij een paleis voor zichzelf in Caesarea, een amfitheater, een Hippodroom een aquaduct en liet hij de haven van Caesarea aanleggen. Deze kustplaats werd door Herodes’ bouwactiviteiten het grote centrum van het oostelijk deel van het Romeinse Rijk. Ook bouwde hij voor zichzelf een winterpaleis bij Jericho en versterkte hij diverse burchten waaronder Massada aan de Dode Zee en de burcht Antonia in Jeruzalem. Deze burcht lag naast de tempel om bij rellen op het tempelplein snel te kunnen ingrijpen. Herodes’ meest belangrijke bouwwerk betrof echter de Tempel in Jeruzalem.

De Tempel de die ballingen uit Babylon vijf eeuwen eerder had laten bouwen was weliswaar zo’n honderd jaar voor de tijd van Herodes nog eens opgeknapt, maar was desondanks een bescheiden bouwwerk gebleven. Herodes was niet van Joodse afkomst, maar een Edomiet (nakomeling van Ezau) een Edumeeër, die door de partij der Herodianen als messias werd vereerd. Herodes werd als vazalkoning van de Romeinen in 39 voor Chr. in de tempel van Jupiter in Rome tot Koning der Joden gekroond. Hij werd ‘koning der Joden’, en was dus iemand, die zich Jood noemde maar het niet was. Hij liet een groot aantal weerloze kinderen doden, in de hoop daarbij tevens de hem aangekondigde ware “Koning van Israël” uit te schakelen

Hij voelde in deze rol als ‘koning der Joden’ behoefte zijn banden met het Jodendom op indrukwekkende wijze te demonstreren door middel van het vernieuwen van de Tempel waarin een weelde ten toon werd gespreid die zelfs Salomo zich niet had kunnen voorstellen. Voor de Tempelconstructie liet hij de beste architecten uit Fenicië komen. Bij de bouw waren 10.000 man ingeschakeld. Herodes had 1000 priesters tot timmerman en metselaar laten opleiden om het Allerheiligste op te trekken en af te werken, want de Joodse wetten stonden niet toe dat ongewijde handen het materiaal zouden beroeren. Wat zij deden werd door gordijnen aan onbescheiden blikken onttrokken. Het Allerheiligste werd in achttien maanden voltooid, maar het hele tempelcomplex vergde tachtig jaar. De bouw duurde tot 64 na Christus. Ondanks Herodes’ inspanningen waarin hij toonde respect te hebben voor de godsdienstige tradities van het Joodse volk dat hij regeerde, bleef hij in de ogen van het volk een gehate vreemdeling.

De Tempel werd in 10 voor Christus ingewijd. Daarbij liet Herodes een schild met een afbeelding van een Romeinse adelaar boven de ingang van de tempel bevestigen. Het voor het Joodse volk meest heilige gebouw droeg hierdoor het symbool van de Romeinse overheersing, wat door hen niet alleen als een vernedering werd ervaren, maar ook als godslastering omdat de Tien geboden het maken van afbeeldingen van mens en dier verbieden. De inwijding ging gepaard met grootse plechtigheden waarbij Herodes een brandoffer bracht van 300 ossen. Na zijn dood in (4 v.Chr.) werd de rest van het Tempelcomplex verder verfraaid en bebouwd. Zijn verheven pracht vond haar hoogtepunt in 63 n. Chr. Het was één van de grootste en mooiste gebouwencomplexen van de oudheid geworden.

Reconstructie Tempel Herodes in Jeruzalem

Als Edomiet slaagde Herodes er door middel van intriges in om te trouwen met de Joodse Hasmonese prinses Mariamne - haar naam wordt ook wel gespeld als Mariamme - die hem verafschuwde. Dat was trouwens niet zijn enige vrouw want hij had er minstens tien, bij wie hij veel zonen en dochters kreeg. Hij was zo waanzinnig jaloers op zijn Mariamne dat hij haar vermoorde. Hij had echter nog veel meer gruwelijkheden op zijn kerfstok. Zo liet hij onder andere ook drie van zijn eigen vijf zoons vermoordden, de broer van zijn vrouw, zijn schoonmoeder, 45 leden van de Joodse Hoge Raad (het Sanhedrin) omdat die een plan van hem tegenwerkten. Ook liet hij talloze anderen vermoorden. Hij werd zo gehaat dat hij zich nergens meer veilig voelde. Hij wantrouwde iedereen die een gevaar voor hem kon zijn en was constant op zijn hoede voor een mogelijke staatsgreep. Veel Joden in hoge posities kwamen vroeg of laat onder verdenking te staan, meestal onterecht. Er werd in die tijd gezegd: ‘Bij Herodes kun je beter zijn zwijn zijn dan zijn zoon’.

Het was Herodes die de wijzen uit het Oosten ontving, die zeiden dat de Koning der Joden (Jezus) was geboren waarna hij een onderzoek intstelde. Hij verzocht de wijzen hem te berichten waar het Koninklijke kind in Bethlehem te vinden was, opdat ook hij het zou kunnen huldigen. De wijzen ontvingen echter in een droom een goddelijke aanwijzing om hier geen gevolg aan te geven. (Matth. 2:12).

Herodus was een ongelukkig mens die veel leed onder innerlijke tegenstrijdigheden en nooit vrede met zichzelf had. Dit verklaart zijn grote achterdocht jegens zijn eigen familie en zijn onderdanen: hij placht zich ’s avonds te vermommen en hen te bespioneren. Wanneer hij zich door iemand bedreigd voelde liet hij die per direct executeren. Wat betreft de geboorte van Jezus zond hij mannen uit en liet in Bethlehem en heel het gebied daarvan al de jongens vermoorden van twee jaar en jonger’:

Matthéüs 2:16 “Toen Herodes zag, dat hij door de wijzen misleid was, ontstak hij in hevige toorn en zond bevel om in Bethlehem en het gehele gebied daarvan al de jongens van twee jaar oud en daar beneden om te brengen, in overeenstemming met de tijd, die hij bij de wijzen had uitgevorst.”

Daarna citeert Matthéüs de profeet Jeremia: Een klacht werd in Rama gehoord, geween en luid gejammer: Rachel, wenend om haar kinderen, wil niet getroost worden, omdat zij niet meer zijn’(Matt:2:18). Hij zinspeelt op het van voor die tijd daterende graf van Rachel waar de stammoeder werd vereerd als de voogdes van alle moeders. De historische implicaties van deze woorden hadden niet duidelijker kunnen zijn. Maar de Heilige Familie had tevoren een waarschuwing ontvangen: Jozef hoorde in een droom de stem van God via de mond van een engel die zegt:

Matthéüs 2:13 “Sta op, neem het kind en zijn moeder en vlucht naar Egypte, en blijf aldaar, totdat Ik het u zeg; want Herodes zal alles in het werk stellen om het kind om te brengen.”

Jozef en Maria waren echter met Jezus gevlucht naar Egypte en pas na Herodes’ dood uit Egypte teruggekeerd. Egypte, dat rechtsreeks vanuit Rome werd bestuurd, was al lange tijd een erkende wijkplaats. Er bevonden zich talrijke joodse gemeenschappen, sommige van flinke omvang. Het moet een uiterst moeizame tocht zijn geweest, daar de vluchtelingen immers de woestijnen de Negev en de Sinaï moesten doortrekken. Kort na de kindermoord in Bethlehem stierf Herodes in 4 v. Chr. Zijn sterfdag werd een feestdag, de Joden waren blij van hem verlost te zijn. Hij werd begraven in het Herodium.

Herodium

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 p(l)andemie’ klimaat-en vaccinatiezwendel

(6) Correlatie tussen aantal herhaalprikken en oversterfte is sterk, immunoloog roept op prikcampagne te stoppen

In het eerste halfjaar van 2022 stierven 6000 meer mensen dan berekend was. Leon de Winter spreekt in De Telegraaf van ‘een ramp van kolossale omvang’. Een onderzoek naar de forse oversterfte komt moeilijk van de grond. De overheid verschuilt zich achter privacyregels. Kamerlid Omtzigt stelde er Kamervragen over aan zorgminister Kuipers. In de brief met antwoorden die hij kreeg, stuit je op onwil, op vertragingstechnieken, op desinteresse om de golf van duizenden doden op te helderen, schrijft De Winter.“Door te dralen, laden de overheden de verdenking op zich dat ze het onderzoek niet wensen,” aldus De Winter. Waarom? Wat wensen de overheden te ontlopen? “Vrezen politici en overheden dat de oorzaak bij de gevolgen van vaccinaties te vinden valt?” vraagt hij zich hardop af.

 “De correlatie tussen het aantal vaccinaties dat toegediend is tijdens de huidige campagne en de meer dan verwachte sterfte is sterk, schrijft professor Theo Schetters.“Dit lijkt een herhaling van de situatie tijdens de herhaalprikcampagne in de lente van dit jaar. Uit de gegevens van de GGD blijkt dat de sterfte niet eenvoudig verklaard kan worden door corona-infecties. Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte moet de vaccinatiecampagne gestopt worden,” aldus Schetters. Huisarts Frank Peeters vraagt: “Wie beweert nu nog dat die prik veilig is? Effectief lijkt ze wel, maar dan niet als levensreddend vaccin. Hoge correlatie tussen het aantal herhaalprikken en oversterfte is er nog steeds. Wordt niet nader onderzocht. Massavaccinatie gaat ‘gewoon’ door. Hoelang moet de correlatie nog aanhouden voordat overheid en fabrikant verantwoordelijkheid nemen?” vraagt medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman.

(7) Tijdens een bijeenkomst van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in Washington heeft Maxima gepleit voor de invoering van een digitale munt

 

Digitaal centralebankgeld kan een goede manier zijn om financiële diensten voor iedereen in de wereld toegankelijker te maken. Maar dan moet dat digitale geld wel goed zijn ontworpen”, aldus Maxima. Ze zei verder dat er aan digitaal geld veel voordelen kunnen zitten. Zo zou het volgens haar kunnen helpen om bijvoorbeeld transactiekosten omlaag te brengen. Met zo’n digitale euro zouden we dan dezelfde betalingen kunnen doen als we nu doen met een pinpas, maar in de nieuwe situatie zou er bij de betaling geen rol meer weggelegd zijn voor normale, commerciële banken. Financieel journalist Arno Wellens noemde het pleidooi van Maxima ‘een ernstige aantasting van de democratie’. “Waar bemoeit dat mens zich mee?” vroeg hij. Het komt er op neer dat bij een digitale munt de overheid het gedrag van burgers volledig kan controleren.

 

Reeds in april 2019 gaf Maxima een toespraak over het ontwikkelen van digitale identiteitsbewijzen. In 2020 is zij toegetreden tot de bestuurscommissie van WEF’s Digital Currency Consortium, een stuurgroep die zich richt op afschaffing van al het contante geld. Op 21 oktober 2020 hield Maxima een digitale keynote toespraak over een vaccinatiepaspoort bij het evenement ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’. Ook werkt zij nauw samen met de Bill and Melinda Gates organisatie. In mei 2022 ging zij nog in Seattle op bezoek bij deze club, zo valt te lezen op de website van het Koninklijk Huis. Maxima dus, pleitbezorger van de digitale euro en pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, initiatiefnemer en uitvoerder van de elitaire Agenda 2030. Op maandag 7 november vond een topconferentie plaats in Brussel over de introductie van de digitale euro. Wie zaten er aan tafel? Maxima, de Europese Centrale Bank, Eurocommissarissen en multinationals. Wie zaten er niet aan tafel? Volksvertegenwoordigers uit lidstaten.

 

Op maandag 15 november was de niet een gekozen volksvertegenwoordiger Maxima op de B20-bijeenkomst op Bali waar ook diverse wereldleiders en andere prominente figuren bijeen waren waaronder de WEF-sekte leider Klaus Schwab op de afbeelding met aan zijn zijde Young Global Leader Jacinda Ardern, de premier van Nieuw Zeeland.

 

 koning Schwab Maxima pleitte hier in een toespraak opnieuw voor de invoering van digitaal geld. Ze riep op om samen te werken met overheden om een infrastructuur voor digitaal geld te bouwen waarin je digitale identiteit gekoppeld kan worden aan je digitale portemonnee.

Willem Alexander en Maxima bezoeken niet alleen de jaarlijkse WEF-bijeenkomst in Davos, Alexander is zelfs door het WEF opgeleid tot Young Global Leader, Jaargang 2004. In 2019 bezocht Maxima met Rutte en Kaag de oprichter van de WEF-sekte, Klaus Schwab. Dat jaar stond de bijeenkomst in Davos in het teken van de Vierde Industriële Revolutie.

Ze promoten actief de WEF-agenda. Young Global Leaders worden volgens Klaus Schwab door het WEF gebruikt om wereldwijd ‘kabinetten te penetreren’. De tentakels van het WEF reiken tot ver in de Nederlandse staat. Het Nederlandse parlement is de grootste vijand van het volk geworden. Ook de Nederlandse bevolking wordt door een illegaal buitenlands kartel buitenspel gezet. Ze leiden ons via deze samenzweringskliek rechtstreeks in de armen van de draak.

(8) De Bilderberg-en WEF-sekte leider Ursula von der Leyen weigert nog steeds openheid te geven over haar deal met Pfizer-baas Albert Bourla.

De ongekozen (Bilderberger 2008) Ursula von der Leyen (CDU) komt steeds verder in het nauw door 'sms-gate' vanwege haar berichtjes aan Pfizer-baas Albert Bourla. Dat Von der Leyen de deal blijkbaar persoonlijk in gesprekken met Bourla op touw gezet heeft, is hoogst ongebruikelijk. Nog ongebruikelijker is dat zij later ook de EU-accountants geen enkele informatie over de voorbereidende onderhandelingen deed toekomen toen zij daar om verzochten. Von der Leyen zwijgt nog steeds over de inhoud van de gesprekken en de uitgewisselde sms´jes. Ze zouden met betrekking tot de vaccin-deal niet relevant zijn, zegt men. Daarvoor al weigerde de voorzitster van de Europese Commissie journalisten elke inzage in de twijfelachtige tekstberichten. Dat daarna echter ook de Europese Rekenkamer bij haar van een koude kermis thuiskwam, zorgde voor verontwaardiging.

De Europese Ombudsman Emily O’Reilly eist van haar dat zij deze berichten openbaar maakt. Dat gebeurde tot nu toe niet omdat het chatverkeer niet onder ‘EU-documenten’ zou vallen en daarom niet openbaar hoefden worden gemaakt. Met het onder de pet houden van sms-verkeer maakt Von der Leyen zich volgens Emily O’Reilly schuldig aan ’wanbeheer’. De Commissie weigerde om toegang te geven tot de tekstberichten die zijn uitgewisseld tussen Von der Leyen en Bourla over de aankoop van COVID-19-vaccins. Zij deelde mee “dat de smsjes onvindbaar waren”.Mislav Kolakusic, rechter en lid van het Europees Parlement, spreekt over het grootste corruptieschandaal ooit. Von der Leyen kocht 4,5 miljard doses van het Pfizer-vaccin. Ze weigert tot dusver iedere communicatie rond de totstandkoming van de deal te openbaren. Toen ze de deal sloot, was er geen enkel bewijs dat het vaccin effectief was. Er was ook nog niets bekend over de eventuele schadelijkheid van het vaccin, merkt Mislav Kolakusic, op in een videoboodschap. 4,5 miljard doses voor 450 miljoen mensen.

Dat betekent dat elke Europeaan 10 keer moet worden geïnjecteerd. Ze hebben dat vaccin goedgekeurd op basis van uitspraken die zijn gedaan door de vaccinmakers zelf. Ze hebben geen medische onderzoeken toegestuurd gekregen. Er is tot op de dag van vandaag geen enkel medisch onderzoek aangeleverd aan de coronacommissie van het Europees Parlement of aan het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA), aldus Kolakusic.“Hoe is dat mogelijk? We hebben het hier over corruptie.”

Europarlementariër Cristian Terhes (Roemenië) toont op een persconferentie het contract dat tussen de EU en Pfizer werd ondertekend. De essentiële info op de pagina’s is zwart gelakt.

Niet zo gek dat iedereen wil weten wat er precies is gezegd en hoe die deal tot stand is gekomen. Een verslaggever vroeg het sms-verkeer later op via een WOB-verzoek, maar kreeg nul op het rekest in Brussel. De Europese Commissie beweerde alleen een e-mail, brief en een persbericht over het onderwerp te hebben. Daar denkt ombudsman Emily O’Reilly anders over: “Als sms-berichten betrekking hebben op EU-beleid en -besluiten, moeten ze worden behandeld als EU-documenten.” De berichten zijn inmiddels van haar telefoon verdwenen.

In 2021 berichtte de New York Times al over “hoe Europa een Pfizer-vaccin-deal bezegelde met smsjes en telefoontjes”. Inmiddels stelt het Europees Openbaar Ministerie een onderzoek in naar de uiterst omstreden aankoop van vaccins door Von der Leyen en Bourla. In het Europees Parlement heerst in alle fracties ongeloof over haar gedrag. Steeds meer Europarlementariërs eisten nu een ingrijpen van het Openbaar Ministerie. Door de Bill & Melinda Gates Foundation werd Von der Leyen geprezen voor haar rol bij de aankoop en verspreiding van coronavaccins en riepen haar uit tot één van de vier winnaars van de zogeheten Goalkeepers Global Goals Awards. Deze award heeft zij mede gekregen voor haar ‘buitengewone inzet’ voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, ook wel de Great Reset-doelen genoemd. Wereldwijd hebben honderden miljoenen mensen en kinderen een prik gekregen die ze niet nodig hadden, omdat ze zo goed als geen risico liepen op een ernstig verloop van het Wuhan-virus. Honderdduizenden hebben het niet overleeft. Desondanks gaan de corrupte narcisten en psychopaten gewoon door met hun oproepen aan de burgers om zich te laten vaccineren.

 

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud