Uit het nieuws 06-12-2021

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De alarmerende berichten over grote aantallen slachtoffers na vaccinatie nemen met de dag toe

De vaccinatiecampagne tegen de varkensgriep van 1976 werd stopgezet na 53 meldingen met dodelijke afloop. Het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen.Nu gaan ze gewoon door alsof er helemaal niets aan de hand is. Het begint steeds duidelijker te worden wat de verwoestende effecten zijn van de vaccinaties. De Amerikaanse Hartstichting zegt bewijs te hebben dat vaccins moord is. De oversterfte neemt met de week toe en dat is volgens diverse deskundigen het gevolg van vaccinaties. Er is zelfs al sprake van oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol van de coronaprik. One America News Network bericht dat uit de officiële data van The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) blijkt dat de Covid injecties nu al direct verantwoordelijk zijn voor ruim 300.000 doden in de Verenigde Staten. Ondertussen hebben honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, enkel omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd, aldus News Network.

De Britse schrijver en voormalig huisarts Dr. Vernon Coleman zegt in deze video dat er inmiddels voldoende bewijs is dat de covid-prik moord is: “We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Er zijn grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.” Zie ook deze link.

De prominente Zuid-Afrikaanse arts, Dr. Shankara Chetty zegt dat de huidige vaccincampagnes maar één doel hebben: “Een groot deel van de bevolking onder controle houden en doden zonder dat iemand vermoedt dat ze zijn vergiftigd.” Zie ook: Wij wisten het al: alles is van tevoren gepland aldus een Duitse politica.

De Duitse longarts en internist Dr. Wolfgang Wodarg waarschuwt dat de bijwerkingen van de vaccinaties verwoestend zijn. Hij noemt “hartritmestoornissen, hartspierontsteking, anafylactische shock of zelfs onvruchtbaarheid enkele van de verschrikkelijke mogelijke bijwerkingen van deze experimentele injecties.” Ook raadt hij mensen af om nauw contact te hebben met iemand die net gevaccineerd is. Volgens de eminente pro-vaccin expert dr. Geert Vanden Bossche zouden de gevaarlijke ‘varianten’ zoals Delta nooit zijn ontstaan als de politici niet – tegen alle logica en geldende wetenschappelijke principes in – tijdens deze ‘pandemie’ met massa vaccinaties waren begonnen.

Ook de Nederlandse radioloog Frits Jansen stelt in een opiniestuk dat vaccinatie juist zorgt voor meer varianten. Eerder zei ook de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Ook de nieuwe coronavariant Omicron blijkt te worden verspreid door volledig gevaccineerden. Covid-19 deskundige Dr. Peter McCullough noemt de vaccinaties “bioterrorisme”.

Niet-praktiserend arts Fernand Debats zei tijdens de raadsvergadering in de gemeente Horst aan de Maas: “De samenstelling van de zogeheten vaccins is door onze minister van VWS (Hugo de Jonge) tot staatsgeheim verklaard, maar we weten nu wat erin zit: grafeenoxide, nanodeeltjes waar je immuunsysteem zich niet tegen kan verdedigen; aluminium nanodeeltjes, waar je alzheimer van krijgt; PEG, waar de meeste mensen allergisch op kunnen reageren; kwik, één van de meest giftige stoffen; liposomen, die stapelen zich op in de eierstokken van de meisjes die kinderen van de toekomst zouden moeten baren; weefsel van apenieren; en weefsel van menselijke foetussen. Hij zegt dat het zomaar zou kunnen dat die voorspelde miljoenen doden alsnog komen. “We zien dan ook wereldwijd na de vaccinatiecampagne een toename van de sterfte,” benadrukte de arts. De ‘christen’ Hugo de Jonge zei op 19 februari 2021 foetusvaccins geen probleem te vinden.

Het aantal officieel geregistreerde slachtoffers in de EU als gevolg van de Covid ‘vaccinaties’ is opgelopen tot 31.014 doden en 2.890.600 mensen met gezondheidsschade, waarvan 1.355.192 miljoen ernstig en/of permanent.

Patholoog Professor Burkhardt zegt:“Ik zie bij de gevaccineerde mensen veranderingen in de cellen en de weefsels die ik in mijn 50-jarige carrière bij meer dan 10.000 lijkschouwingen nog nooit heb gezien.” “Ook blijkt het vaccin mensen zeer vatbaar te maken voor verwoestende, kankerachtige mutaties. Amerikaanse ziekenhuizen worden zelfs moordfabrieken genoemd. Wat ooit een medicijnsysteem was, is een systeem van opzettelijke moord geworden. Twintig onderzoeken hebben aangetoond dat vaccins tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) geen gezondheidsvoordeel opleveren maar schadelijk zijn voor de gemeenschap.

 

Bij ouderen en zorgmedewerkers is in vergelijking met de algemene bevolking een onevenredig hoog aantal mensen overleden aan cardiovasculaire oorzaken na vaccinatie. Dat schrijft epidemioloog en oud-huisarts Dick Bijl. Rokuro Hama, hoofdredacteur van het Japanse medische tijdschrift Med Check, berekende dat het risico op overlijden bij twintigers na vaccinatie circa zeven maal zo hoog is na het oplopen van een corona-infectie.

Het gerenommeerde British Medical Journal bevestigde onlangs dat er alleen een pandemie van gevaccineerden is. Overal ter wereld sterven mensen als gevolg van de vaccins en in de praktijk blijkt dat de meeste ziekenhuisbedden zijn bezet door gevaccineerde mensen. Arts-microbioloog Bert Mulder van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen heeft cijfers gepubliceerd over het aantal opgenomen coronapatiënten tot half november. “De meerderheid (63,1 procent) van de opgenomen patiënten is gevaccineerd.”

De Duitse arts Dr.Kenan Katmer die een huisartsenpraktijk runt in Altenbochum, roept op tot een lockdown van twee maanden voor de gevaccineerden. In Free West Media legt hij uit dat de gevaccineerden “de grootste virusverspreiders” zijn. Uit de testresultaten in zijn eigen praktijk en de vier testcentra in Bochum blijkt dat 90 procent van de positief getesten gevaccineerden zijn. Verder zei hij dat de gevaccineerden denken dat met de vaccinatie het Coronavirus hen niet langer zal schaden, maar dat is een misvatting. Hij is van mening dat de volksgezondheidsautoriteiten daarom een lockdown van twee maanden alleen voor gevaccineerde mensen zouden moeten instellen.

Professor Christian Perronne, een van de meest gerenommeerde Franse experts op het gebied van infectieziekten zegt al lang sceptisch tegenover het Covid-19-vaccinatiebeleid van de Franse overheid te staan. Met het oog op de situatie in Israël en Groot-Brittannië heeft Perronne nu publiekelijk opgeroepen om mensen die zijn ingeënt tegen Covid-19 in quarantaine te plaatsen en te isoleren van de samenleving.

Het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab wordt overladen met doodsbedreigingen

Het Wereld Economisch Forum zou van 17 tot 21 januari 2022 in Davos moeten plaatsvinden – maar intussen is de vereniging van de Great Reset sekte onder leiding van Klaus Schwab getroffen door zo’n golf van woede en haat dat men de manifestatie van het publieke “Open Forum” niet meer durft te houden. De reden hiervoor zijn onder andere doodsbedreigingen van zogenaamde samenzweringstheoretici, zoals Blick.ch meldt.Volgens Alois Zwinggi, directeur van het WEF, zijn de bedreigingen aan de orde van de dag geworden. Zwinggi verklaarde dat hij zich niet had kunnen voorstellen dat hij ooit “in het vizier van samenzweringstheoretici” zou komen. “Wij ontvangen echter dagelijks tientallen bedreigingen op sociale media of via e-mail. Maar het gebeurt ook dat exponenten van het forum persoonlijk worden aangevallen.” Zelfs het sollicitatieformulier op de WEF-website blijkt te worden  misbruikt voor beledigingen.

De veiligheid van het Open Forum, dat zou plaatsvinden in de aula van de Alpine Middle School Davos, kon echter niet op deze manier worden gegarandeerd – het aanvalsoppervlak was daar te groot, zodat het evenement werd afgelast. In plaats daarvan zullen meer livestreams van het WEF in januari worden vertoond, zodat het publiek daar zoveel mogelijk van kan zien. Voor de evenementen die nog moeten plaatsvinden, zal de beveiliging worden verscherpt en zal de post beter worden gecontroleerd. Het motto van het komende WEF is: “Working Together, Restoring Trust” – “Samenwerken, Vertrouwen Herstellen”. Dit is niets anders dan pure misleiding van de samenzweerders want in de praktijk is deze sekte des doods bezig alles wat de mens zo dierbaar is, te vernietigen. Geen wonder dat ze worden bedreigd.

Steeds meer mensen beginnen door te krijgen wat Klaus Schwab en zijn kliek met de wereld van plan zijn. Ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat we nooit zullen terugkeren naar het oude normaal. Wat de WEF-sekte aan het doen is, is het recht van iedere mens op vrijheid en persoonlijk bezit af te schaffen en daarmee de waardigheid van de mens te vernietigen. Ze zijn bezig met het vestigen van een huiveringwekkende werelddictatuur, zoals in de mensengeschiedenis nooit eerder gezien is.

Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenhydroxide in coronaprik

De politie deed vorig jaar november een inval bij dr. Andreas Noack. Dat gebeurde tijdens een livestream. Zijn deur werd ingebeukt, waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormden.

noackFoto: Andreas Noack (Videostill YouTube/Ursprunc- Dr.Andreas Noack LiveStream via Kanalinfo)

Een agent met een automatisch wapen gebood de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschenen er nog twee agenten in beeld. Eén van hen beëindigde de livestream. Noack, die zich geregeld kritisch uitsprak over de vaccins en lockdowns, publiceerde op 23 november 2020 een video over grafeenoxide in de coronaprik, vertelt commentator en politicus Anna Lorraine in de Stew Peters Show. De video, waarin de klokkenluider uitlegt dat grafeenoxide piepkleine mesjes vormt, ging viraal.

De vraag is nu wie hierna aan de beurt is, zegt Anna Lorraine. “En hoe kunnen we onszelf beschermen?” Eind vorig jaar overleed de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan, die werkzaam was voor farmareus Merck. “Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef Vaughan meer dan eens op social media. In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde ze voor de gevaren van de griepprik (Covid-19 vaccinatie).

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud