Uit het nieuws 06-09-2021

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

De Taliban is na het vertrek van de Amerikanen een van de zwaarst bewapende legers ter wereld geworden.

 

Een van de voormalige hoogste Britse bevelhebbers in Afghanistan, Mark Carleton-Smith, bestempelde in oktober 2008 de oorlog in Afghanistan als niet te winnen en noemde de missie van de NAVO als gedoemd te mislukken. Hij heeft gelijk gekregen want na jarenlange strijd, tienduizenden doden en miljarden verspilde dollars en euro’s, is de islamofascistische Taliban weer heerser over het grootste deel van Afghanistan. In slechts luttele maanden tijd is praktisch alles wat in de loop der jaren is opgebouwd, weggevaagd. De Amerikaanse ‘president’ Joe Biden noemde de klus geklaard maar hij slaat wel vaker wartaal uit. Afghanistan heeft zijn historische reputatie als ‘graveyard of empires’ andermaal eer aan gedaan. Sinds 2001 hebben meer dan 775.000 Amerikanen in Afghanistan dienst gedaan. Daarvan zijn 2372 militairen omgekomen, plus 1720 Amerikaanse contractanten. In totaal ruim 4000 doden. Daar zijn op donderdag 26 augustus na een aanslag in Kaboel nog 13 militairen bijgekomen waaronder de 20-jarige Rylee McCollum. De moeder van deze militair had scherpe kritiek op Joe Biden. De aanslag is opgeëist door de islamitische slachters van ISIS-K.

 

Rylee McCollum, vermoord door moslim extremisten.

 

Na de aanslag deed Joe Biden de lachwekkende dreigende uitspraak: “We will not forgive. We will not forget. We will hunt you down and make you pay.”

 

Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie zijn er gedurende de jaren 20.320 militairen gewond geraakt in de strijd en zitten er duizenden getraumatiseerd thuis. Ook zijn er tot dusver zeker 100.000 Afghanen omgekomen. Ook Nederland verloor 25 militairen. Honderden raakten gewond en velen zitten getraumatiseerd thuis net als de familieleden die hun geliefden hebben verloren.

 

Met het overhaaste vertrek uit de diverse regio’s hebben de Amerikanen enorme hoeveelheden wapens achtergelaten. Er zijn tientallen video's verschenen waarop leden van de Taliban te zien zijn die zich laten fotograferen bij verlaten Amerikaanse helikopters, met door de VS geleverde M24-sluipschuttersgeweren en M18-aanvalswapens, terwijl andere kleine wapens en materieel in oneindige aantallen te zien zijn. Ook zie je ze rijden in Humvees en andere Amerikaanse militaire voertuigen. Ze hebben zelfs helikopters, vliegtuigen, tanks en artillerie in beslag genomen van Afghaanse buitenposten en van de evacuatie van de VS personeel.

 

Volgens een rapport van het Government Accountability Office uit 2017, stuurde de VS van 2003 tot 2016 599.690 handvuurwapens, 75.898 voertuigen en 208 vliegtuigen naar het leger en de politie van Afghanistan. Onder de gedocumenteerde geleverde voertuigen waren 174 Humvees bijna drie miljoen munitie en bijna 100.000 2,75-inch raketten.  Dit is allemaal in handen van de Taliban gevallen. De Verenigde Staten gaven het Afghaanse leger naar schatting $ 28 miljard aan wapens, inclusief geweren, raketten, nachtkijkers en zelfs kleine drones voor het verzamelen van inlichtingen, daarmee is de Taliban een van de zwaarst bewapende legers ter wereld geworden en hebben ze voldoende wapens om daarmee ook jihadgroepen elders te helpen. 

 

Iran, het terreurstaatje Qatar en de Palestijnse terreurbeweging Hamas hebben de machtsovername van de Taliban uitbundig verwelkomt en geprezen. In een toespraak in de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem riep de Palestijnse islamitische sjeik Issam Amira de Taliban op om ook Jeruzalem te bevrijden.

 

https://smartcdn.prod.postmedia.digital/nationalpost/wp-content/uploads/2021/08/tanks.jpgAmerikaanse militaire voertuigen in handen van de Taliban

 

Toen de Taliban Kabul binnentrokken en de onvoorwaardelijke overgave van de centrale regering eisten, zei Taliban-commandant Muhammed Arif Mustafa: “Het is onze overtuiging dat op een dag de moedjahedien de overwinning zal behalen en de islamitische wet niet alleen naar Afghanistan zal komen, maar overal in de wereld. We hebben geen haast. We geloven dat het op een dag zal komen. Jihad zal pas op de laatste dag eindigen.” Het gaat over een conflict dat zo oud is als de islam zelf. Ik kom daar later nog een keer uitvoerig op terug.

 

In het boek The History of Jihad  schrijft Robert Spencer hoe moslims in Afghanistan en over de hele wereld deze jihad gedurende die hele periode zonder onderbreking hebben gevoerd, met als doel, zoals de Taliban-commandant verkondigde: “om overal de heerschappij van de islamitische wet te vestigen.” Daarom zullen ze doorgaan met moorden, en rivieren van bloed vergieten net als al die andere islamitische terreurgroepen met de bedoeling de wereld onder controle van de islam te brengen. Binnen Afghanistan zal dit de vorm aannemen van een meedogenloze vervolging van onder meer vrouwen die de sluierwetten van de islam niet gehoorzamen, en van iedereen die de beperkingen van de islam op enigerlei wijze durft te schenden.

De ‘corona’ spoedwet werd al een jaar vóór de pandemie voorbereid

Dit artikel is afkomstig van advocaat Arno van Kessel.Hierbij een samenvatting van de belangrijkste punten. Het hele artikel valt hier te lezen.

Arno van Kessel is advocaat van Artsen voor Waarheid. Hij heeft aangifte gedaan tegen Mark Rutte en medeplegers wegens misdaden tegen de menselijkheid in de coronacrisis. Hij heeft ontdekt dat het Covid-19 project al geruime tijd vóór de pandemie is gepland en dat de ingevoerde spoedwet al een jaar vóór de corona-uitbraak is voorbereid. Van Kessel doet in dit artikel een serie opzienbarende beweringen. De feiten die hij ontdekt heeft wijken behoorlijk af van de fictieve realiteit die ons door Rutte&Co en de media wordt voorgespiegeld. Doordat Artsen voor Waarheid hem vroeg om naar de juridische kant van het coronabeleid te kijken, ontdekte Van Kessel dat er allerlei zaken niet klopten. Zo ontdekte hij dat Covid-19 geen ziekte is maar een project wat al in 2015 is gestart. Covid moet gezien worden als C.O.V.(ID). Dat is de afkorting van het Certificate Of Vaccination ID, ook wel bekend als ID2020, een project van Bill Gates. Iedereen krijgt een ID-nummer. Dat nummer komt niet meer op je pasje, want het is gewoon je lichaam.

En dit heeft weer alles te maken met Agenda 21 (2030) en de plannen voor de Great Reset van Klaus Schwab van het World Economic Forum (WEF). Schwab is in werkelijkheid de baas van Mark Rutte, Sigrid Kaag, Boris Johnson, Macron en vele anderen. Allemaal figuren die deels op de loonlijst staan van de WEF. Kaag is zelfs opgeleid door het WEF. Talrijke bedrijven financieren het WEF waaronder de Rockefellers. De Rockefellers zijn ook de belangrijkste promotors van de oprichting van de Verenigde Naties, na de tweede Wereldoorlog. Zij schonken de grond voor het gebouw van de VN in New York. Het grondgebied Pocantico Hills in New York is het domicilie van meer dan honderd families met de naam Rockefeller.

Het was al op 14 juni 1992 dat de voormalige Nederlandse premier Ruud Lubbers namens het Nederlandse grondgebied zijn handtekening zette onder een contract met de Verenigde Naties met betrekking tot Agenda 21. Landen konden onder bepaalde voorwaarden lid worden. In 2015 is daar een ander contract bij gekomen, Agenda 2030, wat door Mark Rutte is ondertekend. Het parlement voert deze agenda uit en zal daar niet vanaf wijken. In 2019 is er nóg een document ondertekend, de accelerator, de versneller van Agenda 2030 waarbij meerdere partijen en universiteiten betrokken zijn. Agenda 2030 bestaat uit een enorm scala aan onderdelen en patenten. Een van de bezitters van zo’n patent is de Nederlandse viroloog Ab Osterhaus. Deze figuur is bijna dagelijks op de televisie te zien met zijn oproepen aan de ongevaccineerden om zich te laten vaccineren. Een virus pakt al die mensen aan die nog niet gevaccineerd zijn, zei hij in talkshow Op1. Een andere veel genoemde naam is Bill Gates en zijn connecties met de Rockefellers.

Nederland blijkt ook geen land meer te zijn maar een corporatie. Staatsrechtelijk zit het allemaal anders in elkaar dan veel mensen denken. De werkelijkheid is volgens Arno van Kessel anders dan hoe we onze wereld ervaren. “Alles is perceptie, alles is fictie. In de perceptie heeft Mark Rutte de titel van minister-president van Nederland maar in werkelijkheid heeft hij de titel van een onderneming, directeur der staat der Nederlanden, ingeschreven in Washington DC.”

Arno van Kessel is van plan de agenda zoals sinds het begin van 2020 door Rutte&CO wordt uitgerold, juridisch aan te vechten. “Wij gaan naar vijf gerechtshoven, met vijf advocaten, ieder een ander hof.” Te beginnen met artikel 12 procedures, met “volledig bewijs.” Hij zegt echter niet optimistisch te zijn over de uitkomst van die procedures en verwacht niet dat de gerechtshoven Mark Rutte zullen laten arresteren. Hij verwacht een beschikking dat het “niet ontvankelijk” wordt bevonden. Maar daar is de kous niet mee af want de volgende stap zal zijn naar het Internationaal Strafhof in Den Haag én naar het Constitutionele Hof in België, want dat geldt voor de gehele Benelux. Dit gaat men doen samen met advocaten uit andere landen, waaronder Reiner Fuellmich, die dit ook gaat doen in Duitsland. Volgens Arno van Kessel zijn er in Nederland 1000 Advocaten ‘wakker’, en 16.000 ‘slapen’ er nog. Van de 17.000 artsen zijn er 2000 lid van Artsen voor Waarheid. Hij noemt het grootste deel van de parlementsleden corrupt. Daarom komt er vanuit deze hoek weinig steun. Van Kessel heeft een deel van zijn bewijslast vastgelegd in het blauwe boek, dat onderdeel is van de aangifte tegen Mark Rutte & c.s. Hij zegt inmiddels nog veel meer bewijs verzameld te hebben.

De Europese Centrale Bank werkt aan digitale munt.

Volgens de Europese Centrale Bank zou zo’n digitale munt kunnen helpen wanneer traditionele betalingsdiensten mogelijk ‘niet langer functioneren’, bijvoorbeeld in geval van extreme gebeurtenissen, zoals ‘natuurrampen of pandemieën’ of zoals de door Klaus Schwab aangekondigde Cyber-aanval. Voor het afschaffen van cash geld hebben de machthebbers in Brussel op 1 november 2019, Bilderberg (2013 en 2016) Christine Lagarde aangesteld als voorzitter van de Europese Centrale Bank. Contant geld is nog één van de weinig overgebleven vrijheden die we nog bezitten en daar willen ze van af geheel volgens het plan van de Great Reset. Klaus Schwab, zei tijdens een interview met Lagarde dat Covid-19, klimaatverandering, inclusief de ‘vierde industriële revolutie’ de ‘belangrijkste uitdagingen’ zijn waar mensen vandaag de dag mee worden geconfronteerd.

Op 9 december 2016 vierden ze in Brussel nog het 25-jarig bestaan van de euro. Dat was voor de ongekozen leiders in Brussel kennelijk reden voor een feestje. Nu bijna 5 jaar later willen ze ervan af. De euro moest er komen om politieke redenen. Op de agenda van de Bilderbergers in Baden-Baden in juni 1991 werd mede de basis gelegd voor een Europese munt en een centrale Europese bank.

 

De definitieve beslissing om de euro in te voeren werd genomen in het Verdrag van Maastricht in 1992. De euro werd officieel geïntroduceerd als (giraal) betaalmiddel op 1 januari 1999 en verving de European Currency Unit (ECU). Op 1 januari 2002 kwamen bankbiljetten en munten in omloop en verving de euro definitief de nationale valuta van de Eurozone-landen. Weg was de zevenhonderd jaar oude vertrouwde Nederlandse gulden.

 

De verantwoordelijken hiervoor waren de socialist Wim-kwartje-Kok als minister-president, Gerrit Zalm als minister van Financiën en Wim Duisenberg, de man van de Israël haatster Gretta Duisenberg.  Op een ondemocratische manier met valse reclamekreten, leugens en bedrog, werd de euro aan het Nederlandse volk gepresenteerd. Niemand is om een mening gevraagd. Geen Nederlander heeft daar ooit over mogen meebeslissen. Het kwartje Kok zou later weer afgeschaft worden maar dat is nooit gebeurd.

 

De Europese burger kreeg de miljoenen verslindende propagandaleugen voorgeschoteld, 'de euro is van ons allemaal'. Een fatsoenlijk publiek debat is er in Nederland nooit geweest. De Nederlandse burger heeft bovendien te weinig euro’s voor de gulden ontvangen. Alles zou goedkoper worden en de aanloopkosten (vele miljarden) binnen anderhalf jaar zijn terugverdiend. Maar het bleek al spoedig om schaamteloos gedraai en gelieg te gaan van de toenmalige politici. Er is op grote schaal gesjoemeld met de overeengekomen besluiten. Zonder de EU en de euro waren wij verloren, zo werd ons verteld. De Europese politici -ook in Nederland- hebben hun kiezers doelbewust misleid door een veel te rooskleurige toekomst voor de eenheidsmunt af te schilderen. Bovendien zou de euro de eenwording van Europa versnellen, zo werd gezegd. Ze hebben zich vergist. Europa is nog steeds een als los zand aan elkaar hangend samengeraapt zooitje gebleven.

 

Afschaffing van de euro betekend dat al het betalingsverkeer geregistreerd wordt zodat de overheden het kunnen controleren. Wie de geldstromen kan registreren kan ook het koopgedrag en dus de leefwijze van individuen controleren. Het is één van de plannen op weg naar het monster van een totalitaire wereldstaat waarin de vrijheid van alle burgers volledig aan banden zal worden gelegd. Volgens Lagarde biedt een digitale munt mensen ‘een makkelijkere toegang tot betalingen’ en ‘stimuleert innovatie’. De digitale euro moet even betrouwbaar worden als bankbiljetten. Een digitale munt sluit echter naadloos aan op de ambities van Klaus Schwab, van het World Economic Forum. Daarmee heb je geen biljetten meer en staat je geld niet op een betaalrekening bij een bank: je geld is in handen van de overheid. De onteigening wordt hier gewoon even aangekondigd zonder enige gêne. En dit gaat door de roveroverheid ingevoerd worden zonder dat er enige democratie mee gemoeid is.

In Israël begint het vaccinatie sprookje op een complete mislukking uit te lopen.

Israël begon in december 2020 als één van de eerste landen met vaccineren. De huidige Premier Naftali Bennett heeft een public relations-campagne gelanceerd om de één miljoen Israëli's, die ervoor hebben gekozen zich niet te laten vaccineren, op andere gedachten te brengen want volgens hem brengen deze mensen de rest van het land ‘in gevaar’ zo bena­drukte hij in een televisie­toespraak. Hij waarschuwde dat de weigeraars ervoor kunnen zorgen dat de overheid straks weer een nieuwe lockdown moet instellen. Net als in de rest van wereld zwelt ook in Israël de kritiek aan op het COVID-beleid. Israëliërs hebben niet langer de autonomie over hun eigen lichaam, noch enige medische privacy. Uit de overheidscontracten met Pfizer blijkt dat ze hun zeggenschap over hun lichaam en gezondheid zijn kwijtgeraakt aan Big Pharma.

 

Maar de massavaccinatie met de Phizer-prik resulteert niet in het gehoopte succes want het blijkt nodig dat men voor een derde keer gevaccineerd moet worden. De derde vaccinatie is zelfs verplicht gesteld om het 'groene paspoort’ geldig te doen blijven. Voor allen geldt dat vanaf 1 oktober wanneer ze de derde boosterprik niet halen het 'groene paspoort’ komt te vervallen. Dus iedereen die meende zijn of haar vrijheid weer terug te hebben door zich een dubbele grafeenoxide injectie te laten aanmeten, is terug bij af. Dat zal de komende tijd ook in Nederland niet anders zijn. Het was allemaal voorspelbaar. Ook de vierde prik zal niet uitblijven. Amerika’s CDC ‘corona tsaar’ ‘Dr.Death’ Anthony Fauci suggereert inmiddels dat we voor de rest van ons leven iedere vijf maanden een nieuwe genmanipulatie injectie boostershot moeten krijgen. Wie durft nu nog steeds te beweren dat het injectieprogramma om de volksgezondheid gaat?

Voor iedereen die oplet, is het overduidelijk dat de hele Covid "plandemische" zwendel niets anders dan een wereldwijd ontvolkingplan is. Opvallend is dat nu juist in Israël vooral gevaccineerden met het corona (Delta-virus) worden opgenomen in het ziekenhuis. Een Israëlische arts is met cijfers naar buiten gekomen waaruit blijkt dat maar liefst 95% van de in het ziekenhuis opgenomen ernstige patiënten gevaccineerd is.

Wij weten nu dat het Pfizer-covid-vaccin niets anders is dan een verraderlijk biowapen aan de wereldbevolking verkocht met grove medialeugens, nepwetenschap en crimineel gedrag. Begin 2021 vroeg infectieziekten expert dr. Hervé Seligmann (Universiteit Aix-Marseille) samen met ingenieur Haim Yativ via een WOB-verzoek de officiële cijfers van de Israëlische overheid op, en concludeerde dat het Pfizer vaccin ‘een honderden keren zo hoge sterfte veroorzaakt onder jongere mensen dan het coronavirus zonder het vaccin, en een tientallen keren hogere sterfte onder oudere mensen.’ Beide wetenschappers spraken letterlijk van ‘een nieuwe Holocaust’.

Een van de meest fervente criticasters op de corona aanpak van de Israëlische regering is de Israëlische rabbijn Chananya Weisman. Hij noemt 31 redenen waarom hij zich tegen de massale vaccinatie verzet. “Het hele ding stinkt“, schrijft Chananya Weissman. Het is geen vaccin.

Rabbi Chananya Weissman

De farmaceutische bedrijven, de politici, de medische wereld en de media hebben de handen ineengeslagen om dit universeel een vaccin te noemen terwijl het dat niet is. De farmaceutische bedrijven zijn niet aansprakelijk als er iets misgaat, en kunnen niet aangeklaagd worden. Hetzelfde geldt voor de politici die deze behandeling stimuleren. Er wordt een intensieve propagandacampagne gevoerd om mensen ertoe aan te zetten deze behandeling te ondergaan. Het is de meest wijdverspreide marketingcampagne in de geschiedenis. Degenen die hun bezorgdheid uiten over deze medische behandeling worden gedemoniseerd, belasterd, bespot, gecensureerd, uitgestoten, bedreigd, en ontslagen uit hun baan. Ondanks het enorme aantal slachtoffers, doen de overheden en hun liegende wetenschappelijke adviseurs en de media er alles aan dat niets het wereldwijd massaal toedienen van deze gevaarlijke experimentele gentherapie injecties in gevaar mag brengen. Maar het gaat absoluut niet om de gezondheid van de wereldwijde gemeenschap. Veel van de geschriften van Weissman zijn te zien op www.chananyaweissman.com.

Franklin ter Horst

 

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud