Uit het nieuws 05-10-2020

 

Door: Franklin ter Horst   To translate my newsletter into different languages, click here

 

Honderden artsen noemen Covid-19 een valse pandemie

 

Nog even en dan zal de Nederlandse bevolking door Mark Rutte en consorten een tweede volledige lockdown aangesmeerd krijgen. Niks nieuws onder de zon toch! Het was immers al ruim van tevoren bekend dat dit zou gebeuren. De plannen van de machthebbers moeten immers doorgaan. Niets zal ze van hun duivelse plannen afhouden een begin te maken met de grote schoonmaak van de wereldbevolking en zullen daarbij geen tegenstand dulden. De uitvoerders van deze plannen hebben een hekel aan mensen die weigeren hun opdrachten uit te voeren. Dan verliezen ze hun zelfbeheersing, slaan schofterige taal uit en laten op die manier hun ware aard zien! Zo ergerde de Nederlandse premier Mark Rutte zich aan de voetbalfans tijdens de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente in De Kuip in Rotterdam. Zij zongen tegen al zijn opdrachten in liederen, juichten uitgebreid en hielden geen 1,5 meter afstand. Wat een brutaliteit! Gewoon je bek houden zei hij op de televisie. Zo gaat het ook in een dictatuur, gewoon je bek houden.

Volgens de minister van volksverlakkerij Hugo de Jonge zijn de eerste onderzoeken naar het coronavaccin succesvol en kunnen de eerste vaccins mogelijk begin 2021 beschikbaar zijn. Zoals wij inmiddels al lang weten gaat het hier om een nepvaccin. De Jonge heeft een stappenplan opgesteld voor de vaccinatie in Nederland. Volgens hem is dat vrijwillig maar in de praktijk zullen zij die weigeren buiten de maatschappij geplaatst worden. Hij dreigt zelfs actief te zullen optreden tegen desinformatie over het vaccin op sociale media. Een team van experts zal zich hiermee bezig gaan houden. Dat betekent dat iedereen die het lef heeft nog iets negatiefs over het nepvaccin te vertellen, zal worden aangepakt.

Gewoon je ‘bek’ houden over het nepvaccin

Samen met de andere EU-lidstaten heeft Nederland vijf voorlopige deals gesloten met farmaceuten die een coronavaccin ontwikkelen. De inhoud is door Hugo de Jonge gebombardeerd tot staatsgeheim. Een woordvoerder van De Jonge zegt dat de geheimhouding een verplichting is die vanuit de Europese Commissie is opgelegd. De aankoop van miljoenen coronavaccins voor de Nederlandse bevolking gebeurt volledig achter de schermen. Veelzeggend hierbij is dat de vaccin producenten zijn vrijgesteld van vervolging en van welke aansprakelijkheid dan ook.

 

Ook wil de Jonge een avondklok instellen en quarantaine verplicht stellen als blijkt dat mensen positief getest worden op het virus. Hij noemt quarantaine een stevige maatregel maar gerechtvaardigd. Zoals al eerder opgemerkt wordt de Nederlandse bevolking continu in de maling genomen over de manier van testen want volgens wetenschappers bewijzen deze testen niets over de aanwezigheid van het corona (Wuhan) virus. Zo wordt er om vast te stellen of men besmet is de zogenaamde Polymerase Chain Reaction (PCR) test gebruikt wat is bedacht door de op 7 augustus 2019 overleden biochemicus en Nobelprijs winnaar Kary Mullis. Mulles is van mening dat deze techniek niet geschikt is voor het opsporen van een virus omdat het daar nooit voor ontworpen is.

 

PCR is extreem gevoelig, wat betekent dat het zelfs de kleinste stukjes DNA of RNA kan detecteren - maar het kan niet bepalen waar deze deeltjes vandaan komen. Volgens de beide Britse professoren Tom Jefferson en Carl Heneghan kan de PCR-test niet zomaar gebruikt worden om een besmetting aan te tonen. Zij noemen het beslist onduidelijk of iemand die positief test besmet is of in het verleden besmet is geraakt. Met de PCR testen kunnen restanten van oude en dode virussen worden opgespoord. De PCR-test is niet voor het opsporen van een levend virus bedoeld. De test zoekt enkel een heel klein stukje genetische code. Als dan een klein stukje van een dood virus wordt gevonden, ben je vervolgens ‘positief’ getest. Op basis van deze wetenschappelijk bewezen nutteloze PCR-testen beweerd de Nederlandse premier Rutte dat “het virus in Nederland aan een gevaarlijke opmars bezig is.” Je reinste flauwekul en volksverlakkerij.Zie hier wat RIVM baas Van Dissel over deze PCR-test zegt. 

Op 22 september kwam de De New York Times met een artikel waarin twee professoren op basis van wetenschappelijk bewijs stelden dat maar liefst 90% van alle mensen die nu zogenaamd ‘positief’ op corona testen, in werkelijkheid vrijwel zeker virusvrij zijn.

Naast Mark Rutte en Hugo de Jonge is ook Bilderberg (2018-2019) Sigrid Kaag D66, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking nauw betrokken bij het Covid-19 circus. Zij blijkt namelijk lid te zijn van de Global Preparedness Monitoring Board (GPMB), een tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die zich bezighoudt met pandemieën en uitbraken. Dit orgaan schreef in april 2019 dat de wereld onvoldoende voorbereid is op een pandemie. Nog geen jaar later brak er een pandemie uit. Enkele andere leden van dit comité zijn Anthony Fauci en Amerika’s belangrijkste coronadeskundige, Chris Elias, voorzitter van het mondiale ontwikkelingsprogramma van de Bill & Melinda Gates Foundation.Tony Fauci maakte in 2014 een bedrag van 3.7 miljoen dollar over naar het laboratorium in Wuhan. Zelfs nadat het ministerie van Buitenlandse Zaken rapporten had uitgegeven over hoe onveilig dat laboratorium was en hoe achterdochtig ze waren in de manier waarop ze bezig waren met het ontwikkelen van een virus dat op mensen kon worden overgedragen.

 

Safety comes first, says Fauci, after ‘unfortunate’ pausing of AstraZeneca vaccine due to UK participant’s adverse reactionAnthony Fauci doneerde 3.7 miljoen dollar aan het laboratorium in Wuhan

 

De genoemde Chris Elias houdt zich vooral bezig met de verspreiding van vaccins. Hij twitterde begin dit jaar: “Gavi is één van onze beste investeringen ooit. Gavi is een vaccingroep die wordt gefinancierd door Bill Gates en die honderden miljoenen euro’s heeft gekregen van de Nederlandse premier Rutte. Het is daarom niet vreemd dat Sigrid Kaag in 2018 aan tafel zat met vaccin messias Bill Gates. Ook WHO-baas Tedros zei in april 2020 een goed gesprek met Kaag te hebben gehad en dankbaar te zijn dat ze nog eens 100 miljoen euro had toegezegd voor de bestrijding van corona.

Het griepseizoen 2015/2016

Wat er in het voorjaar in Nederland op de IC’s is gebeurd ligt ons allemaal nog vers in het geheugen. Dramatische omstandigheden! Nu even terug naar het griepseizoen 2015/16. Volgens het RIVM zijn er tijdens dat griepseizoen 6085 mensen overleden, een gemiddelde van de 5 jaren daarvoor. Het betrof voornamelijk 75-plussers. Tijdens de piek in februari van 2016 schreef het Algemeen Dagblad  Ziekenhuizen in het land stromen vol met grieppatiënten. Hier zitten opvallend veel gezonde mensen tussen, die vaak al jaren niet ziek zijn geweest. Sommigen reageren zo heftig dat ze met kapotte longen op de ic belanden. Gewone beademing is bij hen niet genoeg. Zij liggen in uiterst kritieke toestand aan de hart-longmachine, die de functie van de longen overneemt. De patiënten die op de ic terechtkomen hebben een longontsteking die zo agressief is, dat die het longweefsel heeft aangetast. Ziekenhuizen hebben de handen vol aan de griepgolf. ,,Medewerkers rennen de benen onder hun kont vandaan. Ook op de spoedeisende hulp is het drukker, waar grieppatiënten zich melden met benauwdheidklachten. Het AMC in Amsterdam heeft het juist drukker dan normaal doordat ook medewerkers zijn geveld door het virus.”

Ieder jaar overlijden er dus gemiddeld zo’n 6.500 mensen in ons land aan de griep. Dit jaar niet, want er was kennelijk geen griep. Slechts met moeite hebben ze 400 griepdoden kunnen ontdekken en tel je daar de zogenaamde coronadoden bij op dan kom je aan een normaal aantal griepdoden. Niet alleen in ons land, maar in alle landen. In diverse landen zoals Zuid-Afrika verschenen grote koppen in de kranten waarin men zich verbaasd afvroeg waar de griep was gebleven. Overal hebben de griepdoden het etiket coronadoden opgeplakt gekregen.

Het enige verschil met 2020 is dat er in 2016 gewoon griep stond en dit jaar Covid-19 of corona. In 2016 geen maatregelen waarbij het hele land op slot werd gezet. Toen geen maatregelen waarbij onze vrijheden werden aangetast, geen draconische noodmaatregelen waarbij met allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen op grove manier inbreuk werd gemaakt op onze grondrechten. Vanaf dit voorjaar hebben ze onze rechtsstaat voor onze ogen ontmanteld en daarmee onze basisrechten, onze privacy, onze vrijheid en onze mensenrechten grof geschonden. Ieder weldenkend mens kan op zijn klompen aanvoelen dat er plan achter zit. Dr. John Coleman een beroemde inlichtingenofficier van de CIA heeft een boek geschreven met de titel 'The Committee of 300'. Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen in feite de baas zijn over onder meer regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën en de media. Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde.

Ook is er een stripboek aan het licht gekomen dat de hele Covid 19-pandemie, inclusief een wereldwijde lockdown, al in 2012 nauwkeurig heeft voorspeld. De satanisten wrijven zich in de handen, want het gaat voorspoedig met hun Covid-19 hoax. Massa’s mensen trappen er in.

Alle verplichte maatregelen zijn genomen omdat de machthebbers dat zo geregisseerd hebben en niet op enige medische noodzaak. Het H1N1 virus (van 2009) en anderen waren ook nieuw en toen werden er ook niet van deze idiote maatregelen genomen.

Het begint steeds duidelijker op te vallen dat de mainstream media, nieuwsprogramma’s en influencers (vaak vermomd als zorgpersoneel) paniek zaaien over vollopende IC’s en ziekenhuizen wat regelrechte leugens blijken te zijn. Op 26 september schreven de media dat er 38 coronadoden waren gemeld. Al snel bleek dat dit aantal helemaal niet was gestorven aan corona. Van de meldingen waren er 21 afkomstig van de GGD IJsselland, die in totaal 28 doden rapporteerde. Een typisch voorbeeld hoe de media volledig verstrikt raakt in hun eigen leugens. 

Op donderdag 24 september verscheen in De Telegraaf de kop ‘Dweilen met de kraan open op de corona-afdeling: Nog zo’n dienst en ik stop ermee’. De auteur van het stuk beweerde dat het aantal coronapatiënten in het Spaarne Gasthuis, een ziekenhuis in Noord-Holland, flink opliep. “Mensen hebben geen idee hoe zwaar wij het hebben,” valt te lezen in een rode tekstbalk boven het artikel. Al snel werd vastgesteld dat het artikel niets anders dan een fabel bleek te zijn. 

Artsen wereldwijd noemen Covid-19 een valse pandemie

Een groep van 500 Duitse artsen spreken van een vooropgezet plan, een toneelstuk, oplichterij en zwendel. Deze groep genaamd: 'Artsen voor Informatie', hebben tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: 'De Coronapaniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.'Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant met een oplage van 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media.

Duitse artsen over Covid 19.

De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een 'wereldwijde misdaad' is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam 'Artsen voor de Waarheid' tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd. 'Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.'  In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.

Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie dat de afgelopen decennia is ontwikkeld en in 2020 is gelanceerd. In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze documentaire wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Op 24 augustus publiceerde een aantal Belgische hoogleraren een spectaculaire open brief aan de Belgische regering, waarin zij frontaal de aanval openen op het coronabeleid. De brief vond ongekende weerklank en is inmiddels door meer dan duizend mensen ondertekend, waaronder vele professoren, medisch specialisten, artsen, verpleegkundigen, psychologen, psychiaters, geriatrisch specialisten en andere zorgmedewerkers. De hoogleraren stellen dat meer en meer blijkt dat de huidige maatregelen disproportioneel zijn dit mede gezien in het kader van de jaarlijks terugkerende griepgolf. De seizoensgriep blijkt jaarlijks wereldwijd tussen de 320.000 en 650.000 doden te veroorzaken (in een pandemisch jaar tot een miljoen). Nooit zijn er maatregelen genomen, de ouderen afgeschermd, thuiswerk gepromoot, mondkapjes, anderhalve meter afstand en de rest van onze dagen door te brengen in een angstmaatschappij waarin persoonlijke vrijheden worden beperkt zonder wetenschappelijke onderbouw.

Besmettingen waar ze het nu steeds over hebben zeggen op zich helemaal niets. Test patiënten op streptokokken, stafylokokken, verkoudheids (corona) virussen en velen zullen positief testen. Verschillende studies tonen aan dat 50% tot 80% van de besmette populatie geen of lichte symptomen vertonen. 10% tot 15% vertoont zwaardere (niet-levensbedreigende) symptomen en een kleine restgroep blijkt onderhevig aan comorbiditeiten. Dit betekent dat men één of meer (chronische) aandoeningen heeft. Meestal gaat dat om een groep op hoge leeftijd die het meeste kans lopen op een intensieve behandeling. Dit onderscheidt zich nauwelijks van een echte influenza-infectie. Voor dit laatste hebben de overheden nooit eerder zulke draconische maatregelen genomen.

De Belgische dokters schrijven verder dat “overhygiënische maatregelen”, zoals mondkapjes, handgels, social distancing, een heel nadelige invloed hebben op onze immuniteit. Door deze maatregelen dreigt de gezondheid van de mensen af te glijden naar mogelijk een grotere vatbaarheid voor allerlei ziekteverwekkers van biologische oorsprong. Als gevolg van deze aanpak valt dan ook een hogere oversterfte te verwachten in het najaar, aldus de artsen. De huidige aanpak zou er kunnen toe bijdragen dat we onszelf als maatschappij vastzetten in lockdowns en extra maatregelen om ‘controle’ te behouden. Een vicieuze cirkel waar we nooit meer dreigen uit te komen. 1½ meter, social distancing en mondkapjes zijn cruciaal om het nieuwe normaal te doen slagen. Deze maatregelen zijn niet bedoeld voor onze gezondheid en veiligheid, maar om op voorhand de massale burgerlijke onrust die zal ontstaan zodra de pijn van alle maatregelen echt gevoeld gaat worden, in de kiem te smoren.

In september 2019, vlak voor de uitbraak van het Wuhan-virus bracht de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uit met de titel 'A World At Risk'.Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op een uitbraak van het coronavirus! Op de omslag van het rapport staat de afbeelding van een coronavirus en mensen die gezichtsmaskers dragen.

In het verslag staat de volgende interessante paragraaf te lezen:‘De Verenigde Naties (met inbegrip van de WHO) voeren ten minste twee systeembrede opleidings- en simulatieoefeningen uit, waarvan één voor het opzettelijk verspreiden van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen. Het is nauwelijks te bevatten dat ze hebben geoefend hoe ze moeten reageren bij een opzettelijke verspreiding van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.

Wat ook opvallend is dat er reeds in 2017 en 2018 honderden miljoenen COVID-19 test kits zijn verspreid. Ook Nederland en België deden volop aan deze handel mee, twee jaar voordat het Covid-19 theater uitbrak. Deze informatie is duidelijk te zien in deze schermafbeelding van de website van de Wereld Bank. Deze verbijsterende gegevens werden door iemand ontdekt op 5 september 2020, die het op social media plaatste.

De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de Wereld Bank de oorspronkelijke aanduiding 'COVID-19' opeens in het vage, nietszeggende 'Medical Test Kits'.In handel is dat niet toegestaan, je moet altijd specifiek zijn. Er zijn namelijk duizenden soorten testkits voor duizenden soorten ziektes. Deze wijziging is volslagen illegaal. Het feit dat ze de specificatie 'COVID-19' op onwettige wijze hebben verwijderd, nadat deze data wereldwijd bekend werd, bewijst dat ze niet willen dat iemand dit weet. Dit soort schokkende informatie moet verborgen blijven. Ze hadden blijkbaar niet verwacht dat iemand dit ooit zou opzoeken in hun database.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud