Uit het nieuws 05-09-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

(1) Israël vernietigd meer dan 1000 Iraanse raketten in Syrië en Poetin waarschuwt opnieuw.

(2) Is een Israëlische militaire operatie tegen Iran op handen?

(3) De WEF-sekte samenzwering praat over ‘Brain Implants’ voor kinderen en waarschuwt voor barre winters de komende jaren.

(4) Duizenden artsen demonstreren in Neurenberg: ‘We moeten hier een einde aan maken’

(5) Tientallen artsen roepen op om onmiddellijk te stoppen met vaccineren

(6) Professor Andreas Sönnichsen presenteert schokkende vaccinatiestudie: ‘Grootste medische schandaal aller tijden’

(1) Israël vernietigd meer dan 1000 Iraanse raketten in Syrië en Poetin waarschuwt opnieuw

Rusland heeft lange tijd toegestaan dat Israël luchtaanvallen uitvoert op Iraanse en Hezbollah-terreurgroepen in Syrië, maar gaf in mei te kennen dat Israël daar mee moet stoppen en waarschuwde voor een “scherpe escalatie”. Israël weigerde hier gehoor aan te geven omdat het de opbouw van Iraanse troepen in Syrië en de enorme hoeveelheden daar aanwezige wapens als een directe bedreiging voor de Joodse staat beschouwd. Ondertussen gaat Israël gewoon door met het bombarderen van onder meer wapendepots in Syrië. De meest spectaculaire aanval tot nu toe vond plaats op 25 augustus, toen vier Israëlische straaljagers vier kruisraketten en 16 geleide bommen lanceerden op een wapenmagazijn in de plaats Masyaf waarbij meer dan 1000 door Iran gemaakte raketten zijn vernietigd. De Israëlische aanval zette de boel in vuur en vlam. Het gaat om de grootste vernietiging van Iraanse wapens in Syrië sinds Israël zijn luchtaanvallen begon in 2013. In het wapenmagazijn waren naar verluid duizenden raketten voor middellange afstand opgeslagen, geassembleerd onder toezicht van 'deskundige officieren' van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde.

Israëlische gevechtsvliegtuigen

Zoals gebruikelijk werd het Syrische luchtverdedigingssysteem van Russische makelij geactiveerd. Daarbij zouden volgens de Syrische propagandakanalen twee raketten en zeven geleide bommen zijn neergehaald, maar daar is geen enkel bewijs voor geleverd. Ook eerdere pogingen om Israëlische aanvallen op Iraanse posities in Syrië af te weren, hebben nooit enig resultaat opgeleverd.

Ook niet toen in juni Israël de internationale luchthaven van Damascus bombardeerde waarbij zoveel schade werd aangericht dat de luchthaven twee weken lang gesloten bleef. In de nacht van woensdag 31 augustus op 1 september vond een opeenvolgende Israëlische aanval op Syrië plaats. Dit keer ging het om de internationale luchthaven van Aleppo. Beelden geven aan dat er meerdere explosies waren op de luchthaven, waardoor het Syrische regime gedwongen werd de internationale luchthaven te sluiten. Dit is de 23e Israëlische aanval in Syrië in 2022.

Voor de aanval op Masyaf stuurde het Israëlische leger zelfs vooraf een bericht naar Iran: “we weten waar u uw raketten in Syrië verbergt en zullen niet aarzelen om ze aan te vallen.” De volledige vernietiging van meer dan 1000 raketten in één aanval op Masyaf moet de Ayatollahs niet onberoerd hebben gelaten want keer op keer zien ze dat Israël bereid is op te treden, desnoods op Iraanse bodem. Volgens Syrische rapporten waren er uren na het bombardement nog steeds explosies te horen en waren er branden te zien. Het betrokken depot in Masyaf was in het verleden al meerdere keren doelwit van Israëlische luchtaanvallen, waaronder in een zeldzame aanval op 9 april. De Iraanse wapenfabrieken en wapenmagazijnen in Syrië zijn bestemd voor de Libanese terreurbeweging Hezbollah. Daarnaast bouwt Iran zijn eigen machtsbasis in Syrië.

Door het bombardement op Masyaf zijn de spanningen tussen Rusland en Israël weer verder opgelopen want er kwam een zware veroordeling van de kant van Moskou: “We eisen dat Israël de resoluties van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties respecteert en vooral de soevereiniteit en territoriale integriteit van Syrië”, zo zei een Russische woordvoerder. Daarnaast dreigt het Assad-regime met een oorlog tegen de Joodse Staat. Syrië wil de wereld doen geloven dat een oorlog een logisch gevolg is van de aanhoudende Israëlische bombardementen maar feit is dat Syrië, Iran en en de diverse islamitische terreurbewegingen waaronder Hezbollah en Hamas zich al een tijdje voorbereiden op een aanval.

(2) Is een Israëlische militaire operatie tegen Iran op handen?

De Israëlische luchtmacht laat keer op keer zien waar het toe in staat is. Zo zijn er Israëlische F-35’s waargenomen in het Iraanse luchtruim. Het gaat om stealth-jagers die ongezien de Russische detectie in Syrië wisten te ontwijken en vervolgens via Koerdisch grondgebied in Irak het luchtruim van Iran wisten binnen te dringen. Dit betekent dat Israël de mogelijkheid heeft om een aanval uit te voeren op het nucleaire programma van Iran. In februari en in mei dit jaar simuleerde het Israëlische Leger een grootschalige militaire aanval op Iran. Deze militaire oefening was de grootste ooit in het huidige Israël. Op 18 juli verklaarde Iran dat het nu effectief in staat is om een kernbom te ontwikkelen, en Israël antwoordde dat het zich blijft voorbereiden op een aanval op Iran. Een geplande ‘militaire operatie’ tegen Iran is trouwens niet van de laatste tijd want zie hier een tekstdeel uit mijn nieuwsbrief van 08-04-2005

Volgens Seymour M.Hersh hebben Amerika en Israël gezamenlijk besloten de Iraanse nucleaire installaties uit te schakelen en voeren de Amerikanen al geruime tijd geheime missies in Iran uit om verschillende locaties in kaart te brengen. Dat er wel degelijk serieus over een aanval wordt nagedacht en dat men daarbij rekening houdt met een Iraanse reactie, blijkt ook uit het feit dat Amerikaanse en Israëlische speciale eenheden druk aan het oefenen zijn in het onderscheppen van een eventuele Iraanse raketaanval op Israël. Israël heeft in de Negev-woestijn bombardementen met Bunker-Buster bommen uitgevoerd op een namaak Iraanse nucleaire reactor. De Bunker-Busters kunnen via satellieten naar hun doel worden gestuurd.

Dit soort berichten zijn sindsdien met regelmaat aan de orde geweest. Ook in december vorig jaar werden voorbereidingen getroffen voor een militair conflict met Iran. Nu ruim 17 jaar na het bericht uit 2005 lijkt Israël inderdaad zover dat het inderdaad maatregelen gaat nemen om de Iraanse atoomplannen te verijdelen. Waartoe Israël in staat is liet het zien op 13 april 2021 toen het er in slaagde met een enkele bom enorme schade aan te richten in de Iraanse atoomfabriek in Natanz. Hierdoor kregen de motoren geen spanning meer en liep het toerental langzaam terug naar het kritische toerental, waarbij de centrifuges uit elkaar rammelden. In 2011 zorgde de 'computer-worm' Stuxnet er voor de ultrasnelle centrifuges plotseling van toerental te veranderden, waar ze niet tegen bestand waren, wat een onder­breking van de elektrische energie tot gevolg had.

Teheran heeft inmiddels een Iraanse satelliet met een Russische raket de ruimte in gestuurd. De samenwerking tussen Rusland en Iran in de ruimte is vooral zorgwekkend voor Israël, omdat het betekent dat Iran zijn satellieten kan gebruiken om Israël te bespioneren of erger nog.

Poetin en de Iraanse terreurleider Ali Khamenei

Dit soort partnerschap tussen Iran en Rusland markeert een verhoogd niveau van samenwerking. Rusland en Iran zijn al beide actief in Syrië en bedreigen de veiligheid van Israël. Ondanks het partnerschap van Iran met Rusland, en Iran New York met kernwapens dreigt te vernietigen, voert de Biden-administratie nog steeds onderhandelingen met het islamitische regime om opnieuw tot een nucleaire overeenkomst te komen. En dat terwijl de deal in 2015 door Iran met voeten is getreden. Deze deal heeft het nucleaire programma van Iran niet beperkt maar juist gelegitimeerd en de economie van dit terroristische monster versterkt. Dit soort onsamenhangende benadering van wereldgebeurtenissen van de Biden-administratie creëert steeds meer chaos en bevordert conflicten.

Inmiddels blijft Iran aan de lopende band nieuwe raketten ontwikkelen. De laatste in de serie is genoemd naar Khaybar. De raket is een langeafstandsprecisieraket met een bereik van 1450 km. Iran toonde beelden van het testen van deze raketten vanaf een ‘geheime testlocatie’ in Iran. IRGC-generaal Mohammad Bagheri, stafchef van de Iraanse strijdkrachten, vertelde verslaggevers dat de vijanden van de islam en Iran alleen de taal van geweld begrijpen. Het is opmerkelijk dat de naam van de raket verwijst naar de slag van Khaybar. Iran unveils ballistic missile called Kheibar buster as nuclear talks  resume in Vienna| English News - YouTube

Khaybar is een oase die ongeveer 150 kilometer ten noorden van Medina in Saoedi-Arabië ligt. Voor de komst van de islam werd deze plaats door Joden bewoond. Khaybar is vooral bekend geraakt door de Slag bij Khaybar, die hier heeft plaatsgevonden. Tijdens deze slag, in het jaar 628, veroverde de ‘profeet’ Mohammed Khaybar op de Joden. Het fort bij Khaybar, waar de Joden zich tijdens de slag terugtrokken, bestaat nog steeds. Veel Joden werden hier door Mohammed en zijn volgelingen vermoord. Voor de Ayatollahs en allerlei andere islamitische extremisten waaronder de “Bende van Ramallah” betekent Khaybar de vernietiging van de Joden en de inbeslagname van hun eigendommen door de moslims.

Kiumars Heydari, commandant van de grondtroepen van het Iraanse leger zegt dat: “Op bevel van de Opperste Leider van de (Islamitische) Revolutie, Tel Aviv en Haifa met de grond gelijk gemaakt zullen worden voor elke fout die wordt gemaakt door de vijand (Israël)”.Hij voegde eraan toe dat het bereik van de drones en raketten van de Islamitische Republiek is toegenomen, wat aangeeft dat ze een bedreiging kunnen vormen voor Israël. Ondertussen zei premier Naftali Bennett tijdens een vergadering van de Knesset Foreign Affairs and Defense Committee dat: “de dagen van immuniteit, waarin Iran Israël aanvalt en terrorisme verspreidt, voorbij zijn. We ondernemen actie, overal en op elk moment, en zullen dat blijven doen.” Bennett zei verder: “we handelen om onze vrijheid te behouden en op elk moment actie te zullen ondernemen tegen het Iraanse nucleaire programma wanneer dat nodig is. Niets zal onze handen binden. Dat zeggen we niet alleen, we houden het ook in stand.”

Terwijl Israël zich concentreert op de militaire aanwezigheid van Rusland in Syrië, is er een andere alarmerende ontwikkeling begonnen. China heeft besloten Syrië te helpen in de vorm van communicatieapparatuur. Volgens de officiële verklaring gepubliceerd door Peking, ondertekenden China en Syrië de deal op 20 juli 2022 bij de Chinese ambassade in Syrië. Hoewel het niet duidelijk is wat voor soort communicatieapparatuur de deal omvat, vertellen Israëlische bronnen aanwijzingen te hebben dat Chinese experts de afgelopen maanden enkele Syrische militaire installaties hebben bezocht die tijdens de burgeroorlog zwaar zijn beschadigd. “Wij geloven dat veel (faciliteiten) van het Syrische leger zullen worden herbouwd door de Chinezen, die de capaciteit hebben om duizenden ‘arbeiders’ binnen te halen om het werk in de kortst mogelijke tijd te voltooien.” Deze ontwikkeling is duidelijk zorgwekkend voor Israël en brengt een andere grote wereldmacht in een mogelijk conflict met de Joodse staat. Nu Rusland en China bereid zijn zich aan te sluiten bij de vijanden van Israël, staat Israël er weer alleen voor want hulp van de Biden-administratie lijkt er niet in te zitten.

(3) De WEF-sekte samenzwering praat over ‘Brain Implants’ voor kinderen en waarschuwt voor barre winters de komende jaren.

De WEF-sekte samenzwering heeft regeringen, gezondheidsfunctionarissen en "mensen" over de hele wereld opgeroepen om hun "rationele" argumenten voor het implanteren van tracking-chips in de hersenen van kinderen te overwegen. Men zegt zo de samenleving te willen helpen een 'dappere nieuwe wereld' in te luiden. Ouders zouden dergelijke technologie moeten leren omarmen, aldus het WEF, omdat “veel kinderen verwachten superkrachten te ontwikkelen” na het zien van “superhelden” in films.

Het implanteren van chips in kinderen moet door ouders worden gezien als een "solide, rationele" stap naar de toekomst van Augmented Rality (AR), beweert het WEF. Deze verschuiving naar AR zet de mensheid op het pad naar "een verbeterde samenleving", aldus de WEF. Het WEF promoot het zogenaamd brede nut van chipimplantaten op gebieden zoals gezondheidszorg, onderwijs en professionele omgevingen.

Terwijl het prijst hoe dergelijke technologie de samenleving zou kunnen transformeren, ondersteunt het WEF het idee om richtlijnen te geven over deze enorme potentiële macht. Het WEF beschrijft de technologie als transformatief, maar waarschuwt dat het "de juiste ondersteuning, visie en durf" nodig heeft, die vermoedelijk wordt geboden door wereldwijde regeringen en machtselites van bedrijven. Het idee om medicijnen te vervangen door hersenimplantaten die het lichaam met elektrische pulsen  manipuleren, bestaat al een tijdje. Zodra het menselijk lichaam en AR-technologie "naadloos geïntegreerd" zijn, schiet de kwaliteit van leven over de hele linie omhoog, aldus de bende van Klaus Schwab. Zoals bekend droomt Schwab van “actieve implanteerbare microchips van “slimme tatoeages” van “biologische computers” en “op maat ontworpen organismen”. Verder zegt hij dat de bevolking moet worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

Schwab bevestigt dit met de stelling dat een van de resultaten van het maken van elk mens een cyborg zal zijn, dat we allemaal naar één en hetzelfde bewustzijn zullen worden verheven. Een van Schwabs handlangers de sinistere professor Yuval Noah Harari stelt dat het tijdperk van vrije wil en geloof in God voorbij is, aangezien elk mens nu kan worden gehackt en geprogrammeerd. Tijdens een TED-interview maakte hij geen geheim van zijn overtuiging: “We hebben de grote meerderheid van de bevolking in de vroege 21e eeuw niet nodig, omdat moderne technologieën de menselijke arbeid economisch en militair overbodig maken.”De WEF-sekte samenzweerders en al die andere satanische globalistische organisaties verbergen hun plannen zelfs niet meer.

 

Freemason and WEF advisor Yuval Noah Harari says, Humans are now hackable animals, using sensorsHarari: ‘Mensen zullen sensoren dragen en constant gemonitord worden’ Deze opmerking is geheel in lijn met wat hij eerder al heeft gezegd waarin hij mensen beschreef als ‘dieren’ en ‘nutteloze eters’, en ‘wat te doen met deze nutteloze eters’? Onlangs verklaarde hij ook publiekelijk, dat de mondiale elite ‘niet de overgrote meerderheid van de bevolking nodig heeft’ om zelfs maar te leven. Hij bespotte de mensheid als ‘onintelligent’ en ‘waardeloos’! 

 

Ook schetst Harari in detail hoe de oorspronkelijke menselijkheid, gecreëerd naar het beeld van onze Schepper, zal veranderen in cyborgs voorzien met kunstmatige intelligentie. In zijn vele openbare video's doet hij voortdurend uitspraken als: "Mensen kunnen worden gehackt. Het tijdperk van je eigen wil hebben, is voorbij. De meeste mensen zijn nutteloos. Mensen zullen worden geregeerd door A.I.A.I. zal je vertellen met wie je moet trouwen" enzovoort.

 

Overal in Europa waarschuwen WEF-sekte puppets dat er ‘moeilijke winters’ in het verschiet liggen. De Belgische premier Alexander De Croo, Young Global Leader van het World Economic Forum, zegt dat het niet alleen deze winter, maar ook de komende jaren moeilijk zal worden. Daar moet je van uitgaan. “Hope for the best, prepare for the worst.” Over acht ‘moeilijke winters’ breekt het jaar 2030 aan. Toeval?De premier voegde eraan toe: “Als land kunnen we dit aan.” Op social media kreeg De Croo bakken kritiek over zich heen. Psycholoog Steven Van Herreweghe schreef bijvoorbeeld: “Geniet maar van je laatste harde winter als zelfverkozen mini-ster en Schwab-puppet. Je hebt niet alleen niets verwezenlijkt, maar vooral veel ontwezenlijkt. Wij drogen een traan van vreugde en wuiven nu al.”

 

Na De Croo waarschuwde Emmanuel Macron, zoals bekend eveneens een Young Global Leader van het WEF voor een moeilijke winter en andere problemen in de toekomst zei hij tijdens de eerste vergadering van zijn regering na de zomervakantie. “Misschien is dit wel het einde van een tijdperk van overvloed,” zei hij omineus.  Ook de Spaanse regering waarschuwde voor barre tijden. “We zijn ons er niet van bewust wat voor winter ons te wachten staat. De winter zal zeer hard zijn,” zei minister van Defensie Margarita Robles in een interview op radiozender NRE. Nu de Nederlandse WEF-sekte puppet Mark Rutte nog. Zie ook eens deze video waarin Sky-News Australia uitgebreid verslag doet over de boerenopstand in Nederland.

 

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ klimaat-en vaccinatiezwendel

 

(4) Duizenden artsen demonstreren in Neurenberg: ‘We moeten hier een einde aan maken’

 

Op 20 augustus waren in Neurenberg duizenden artsen bijeen om te demonstreren. Zij willen dat de Code van Neurenberg wordt nageleefd. De Code schrijft onder meer voor dat mensen vrijwillig moeten instemmen met een medische behandeling en daar niet toe gedwongen mogen worden. De Code kwam 75 jaar geleden voort uit de Processen van Neurenberg na afloop van de Tweede Wereldoorlog en was een antwoord op de nazi-experimenten tijdens de oorlog. Professor Stefan Homburg van de Leibniz-Universiteit Hannover plaatste beelden van de demonstratie op social media.

Diverse sprekers hielden een toespraak waaronder voorzitter van Children’s Health Defense (CHD) Mary Holland. Enkele dagen voor haar toespraak haalden Facebook en Instagram de profielen van CHD offline. De groep had daar vele honderdduizenden volgers. “De afgelopen 2½ jaar zijn we tragisch genoeg getuige geweest van een wereldwijde aanval op de Code van Neurenberg,” sprak Holland. “Overheden, het medisch establishment, universiteiten en de media hebben de Code op alle 10 punten geschonden. Ze hebben mensen gedwongen om proefkonijnen te worden. Ze hebben mensen gedwongen om onvoldoende geteste, experimentele, genveranderende injecties te nemen. Diegenen die doelbewust, willens en wetens en met kwade bedoelingen de Code van Neurenberg hebben geschonden, moeten worden gestraft,”aldus Holland. “Ze moeten worden vervolgd en gestraft wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dit is één van onze belangrijkste taken. We moeten hier een einde aan maken. En we moeten ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt,” zei Holland.

(5) Tientallen artsen roepen op om onmiddellijk te stoppen met vaccineren

 

Meer dan 40 artsen roepen in een video op om onmiddellijk te stoppen met vaccineren tegen corona. “Het enige waar ze goed voor zijn, is de portemonnee van Big Pharma. Ze zijn gevaarlijk,” stelt internist Bruce Boros, die al 41 jaar in het vak zit. Arts Pierre Kory zegt dat er binnen drie weken na de uitrol al zo’n 200 sterfgevallen waren gemeld. Toen hadden we meteen aan de noodrem moeten trekken. Daarna is het een bloedbad geworden. Dit is een historische, humanitaire ramp, aldus Kory. “Het is allemaal gebaseerd op leugens,” zegt de Canadese arts Chris Shoemaker. “Ze blijven de Grote Leugen herhalen. Daarom moeten we terugschreeuwen. We accepteren deze leugen niet langer. Ze beschadigen het immuunsysteem. De bestuurders, de bureaucraten geven geen zier om je.” Kory voegt toe dat mensen dood neervallen op het strand in Italië en dat in Groot-Brittannië kinderen sterven tijdens het zwemmen. “Nooit eerder stierven er zoveel jonge mensen als nu. Dat komt door de vaccins. We moeten blijven strijden ,” zegt hij. “Ze zijn onveilig en giftig,” zegt arts Ben Marble.

 

Arts Grams benadrukt dat dit geen vaccin is, maar een experimentele gentherapie. “Ze kunnen invaliditeit, sterfte en onvruchtbaarheid veroorzaken,” zegt ze. Met regelmaat verschijnen er berichten waarin wereldvermaarde medische deskundigen waarschuwen voor de gevaren van de zogenaamde corona injecties. Op 11 mei 2022 zijn maar liefst 17.000 artsen en medische wetenschappers naar buiten getreden met een gezamenlijke verklaring waarin zij eisen dat alle medische noodmaatregelen die op het terrein van “COVID-19” gebruikt worden, opgeheven worden, de integriteit van de wetenschap wordt hersteld, en de misdaden tegen de mensheid die in het kielzog van COVID-19 zijn begaan, worden aangepakt.

 

De Amerikaanse advocaat Tom Renz heeft zich verdiept in de zogeheten Death Master File. Die bevat meer dan 85 miljoen sterfgevallen die sinds 1936 zijn gemeld bij de sociale zekerheid in de Verenigde Staten. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt naar doodsoorzaak. Je kunt wel zien wanneer het aantal overlijdens toe- of afneemt. In het coronajaar 2020, toen er naar verluidt een levensgevaarlijke pandemie heerste, was er slechts een minuscule sterftepiek waarneembaar, zei Renz in gesprek met April Moss. De echte sterftepiek deed zich voor nadat de vaccins waren uitgerold, aldus de advocaat. En nadat de prik verplicht was gesteld voor onder meer schoolkinderen werd opnieuw een piek zichtbaar. De coronapiek valt in het niet bij deze twee pieken. In januari 2021, toen de prik werd gepusht, zijn 30 procent meer sterfgevallen gemeld in vergelijking met januari 2020, zei Renz. “Dat is schokkend.”Volgens de autoriteiten is het coronavaccin ‘veilig en effectief’. Je zou dus verwachten dat het aantal sterfgevallen keldert. In september 2021 werden kinderen die weer naar school wilden gaan, gedwongen om de prik te halen. Ze probeerden de vaccinatie overal verplicht te stellen, zei Renz. In diezelfde maand werden 31 procent meer overlijdens geregistreerd in vergelijking met september 2020.“Elke keer als ze de prik pushen, schiet het aantal overlijdens omhoog.” Zie hier de meest onthutsende film over corona-en vaccinatieleugens ooit.

 

Diverse artsen in Nederland waarschuwen al vanaf het moment dat men in ons land met het spuiten is begonnen. Zij hebben door dat het officiële coronaverhaal niet klopt en weten dat de zogeheten ‘vaccins’ tegen Covid-19 ondeugdelijk en gevaarlijk zijn. Deze artsen weigeren de protocollen van het RIVM te volgen. Die ongehoorzaamheid wordt hen door met name de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zuur gemaakt. De Inspectie dreigt hen zelfs met boetes tot meer dan 100.000 euro terwijl bekend is dat een boete voor een huisarts in een dergelijk geval niet meer dan 3000 euro mag bedragen. Ze worden als wilden opgejaagd terwijl het enige dat ze willen is hun patiënten genezen. Maar er mogen geen geneesmiddelen bestaan tegen Covid-19. De bewezen werkzame middelen zoals Hydroxychloroquine of Ivermectine zijn door de Nederlandse overheid verboden. Zouden deze middelen wel zijn toegestaan, dan zou er immers geen enkele noodzaak voor de vaccinatiecampagne zijn geweest.  De overheid belemmert daarmee een goede patiëntenzorg en overlijden er nodeloos patiënten. Ook heeft de Inspectie er bezwaar tegen dat artsen de ‘pandemie’ openlijk ter discussie stellen en dreigen daarom met maatregelen. Kritiek op de injecties tegen Covid-19 wordt evenmin op prijs gesteld. De intimidatie is onmiskenbaar. Sommige artsen worden zelfs complotdenker genoemd.

 

(6) Professor Andreas Sönnichsen presenteert schokkende vaccinatiestudie: ‘Grootste medische schandaal aller tijden’

Professor dr. Andreas Sönnichsen heeft samen met 16 andere artsen onderzoek gedaan naar de coronavaccinaties. De resultaten presenteerde hij op AUF1.TV.Sönnichsen concludeert dat de vaccinaties ‘zeer ineffectief’ zijn en niet beschermen tegen ziekte. Ze veroorzaken 60 keer zoveel gevallen van bijwerkingen en 20 keer zoveel sterfgevallen als alle andere vaccinaties samen. De vaccins zijn voor ‘heel veel’ mensen schadelijk. De professor spreekt van ‘het grootste medische schandaal aller tijden’. Hij ziet ook een link met de oversterfte. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat er een verband is met de vaccinaties, stelt Sönnichsen. Er is dringend behoefte aan onbevooroordeelde en open studies, maar die zijn niet uitgevoerd omdat de overheid daar geen baat bij heeft. Je krijgt geen geld voor onderzoek naar de schadelijkheid van vaccinaties. Sönnichsen wees erop dat talloze mensen al heel lang waarschuwen voor een ‘pandemie van bijwerkingen en vaccinatiedoden’. Volgens hem sterft één op de 5000 mensen aan de prik.

Het is ronduit beangstigend wat er in onze samenleving en met de wetenschap is gebeurd. Mensen die het regeringsverhaal niet volgen, worden gestraft, citeert internetkrant Wochenblick de professor. Zelf betaalde hij een hoge prijs voor zijn wetenschappelijke onafhankelijkheid en standvastigheid. Eind 2021 werd hij ontslagen als hoofd van de afdeling algemene geneeskunde van de Medische Universiteit Wenen en onderworpen aan een lastercampagne. Eerder stapte hij op als redacteur van het tijdschrift voor algemene geneeskunde (ZFA) nadat collega’s zich hadden ‘gedistantieerd’ van zijn kritische uitspraken over vaccinatie. De arts drukt zijn collega’s op het hart dat ze zich hebben te houden aan de eed van Hippocrates en de Code van Neurenberg.

Een groep onafhankelijke Duitse wetenschappers heeft vreemde giftige deeltjes aangetroffen in de coronavaccins. In veel gevallen gaat het om metalen deeltjes. Ze bleken in alle onderzochte monsters te zitten. De groep zegt dat sommige giftige deeltjes in de vaccins van AstraZeneca, Pfizer en Moderna niet op de ingrediëntenlijst staan. De wetenschappers troffen onder meer cesium, barium, aluminium, ijzer, chroom, cerium, gadolinium en titanium aan in de flesjes. De onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat de vaccins niet vervuild zijn geraakt tijdens het productieproces. Het is verontrustend dat de toezichthouders die beweren dat deze vaccins ‘veilig’ zijn, nu in alle toonaarden zwijgen, zei toxicoloog Janci Lindsay. De groep bestaat uit 60 leden, waaronder artsen, natuurkundigen, scheikundigen en microbiologen, en wordt ondersteund door advocaten. De Duitse onderzoekers werken samen met andere groepen in diverse landen, die de giftige deeltjes ook hebben aangetroffen in de vaccins. AstraZeneca, Moderna, Pfizer en Johnson & Johnson waren niet bereikbaar voor commentaar.

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud