Uit het nieuws 05-07-2021

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

Spike-eiwitten blijken na coronavaccinatie in vrijwel elk orgaan terecht te komen om daar vervolgens onnoemelijke schade aan te richten.

Als de mensheid zou weten wat de werkelijke situatie is voor wat betreft bijwerkingen-en vaccinatiedoden, dan zou er vanaf morgen helemaal niemand zich meer laten vaccineren. Politici, media, en instanties zoals Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en het RIVM in Nederland beweren dat het spike proteïne ‘onschadelijk’ is, en de Covid vaccins die ervoor zorgen dat het lichaam deze proteïne gaat aanmaken, ‘veilig’ zijn. Een groeiend aantal gevestigde actieve wetenschappers zien echter steeds meer aanwijzingen en bewijs dat juist het tegendeel het geval is.

Spike-eiwitten blijken na coronavaccinatie in vrijwel elk orgaan terecht te komen om daar vervolgens onnoemelijke schade aan te richten. De bedoeling was dat de spike eiwitten, nadat ze door de cellen waren geproduceerd, op hun plek moesten blijven en niet door het lichaam rondzwerven zoals nu blijkt dat wel degelijk het geval is. In Duitsland is onderzoek gedaan naar een man die gevaccineerd was tegen corona en enkele weken later stierf. Uit het onderzoek blijkt dat er viraal mRNA aanwezig was in vrijwel al zijn organen.

Onderzoekers ontdekten dat het spike eiwit zelfs in lage concentraties genetische veranderingen in de luchtwegen teweeg brengen, en direct van invloed zijn op de reactie van het immuunsysteem op ontstekingen en virussen. Uit een gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek op 3 maart 2021 blijkt ook dat de spike-eiwitten die in het lichaam worden aangemaakt na coronavaccinatie je bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedproppen en blauwe plekken ontstaan. Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen.

De artsen van America’s Frontline Doctors waaronder Dr.Simone Gold, waarschuwen dat het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na inenting tegen corona in staat is om de bloed-hersenbarrière te passeren en chronische ontsteking, trombose (bloedstolsels), tremors (beven) en aangezichtsverlamming van Bell symptomen veroorzaken. “Er is onvoldoende tijd geweest om te achterhalen welke hersenaandoeningen en hoe vaak hersenaandoeningen ontstaan als gevolg hiervan, zeggen de Frontline Doctors. De nanodeeltjes kunnen samensmelten met hersencellen, wat resulteert in neurodegeneratieve aandoeningen”waarschuwen de artsen.

Frontline doctor Simone Gold

Zie ook hier hoe Dr. Simone Gold 'ongelooflijke leugens van ongelooflijke proporties' onthult waarin zij samen met een groep artsen en advocaten de levensbedreigende desinformatiecampagne aan de kaak stelt die sinds de pandemie over de hele wereld woedt. Coronavaccinatie is een besturingssysteem en wordt op u getest.

Deze vaccins zijn toegelaten onder een noodprocedure, maar met allerlei voorwaarden en dus worden mensen onbewust onderworpen aan een medisch experiment. Dr. Lee Makowski, voorzitter van de bio-ingenieursafdeling van de Northeastern University in de Verenigde Staten waarschuwt dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat het spike eiwit, dat op instructie van alle coronavaccins door het menselijk lichaam wordt aangemaakt, grote gezondheidsschade en zelfs de dood kan veroorzaken.

De spike-eiwitten zijn eigenlijk een soort gif en brengen schade toe, vatte arts Vladimir Zelenko samen tijdens een interview met One America News. Hij wijst erop dat het eerder al misging toen men probeerde een vaccin tegen Sars-CoV-1 (het Sars-coronavirus) te ontwikkelen. Alle proefdieren die het vaccin kregen en later werden blootgesteld aan het virus, stierven als gevolg van een overreactie van het immuunsysteem. Dr. Zelenko benadrukte dat de coronavaccins niet goedgekeurd zijn. “Dat is een leugen.”Hij zei verder dat mensen hele slechte keuzes maken als ze uit angst handelen. “Veel van mijn patiënten hebben spijt dat ze het vaccin hebben genomen of hun ouders ertoe hebben aangezet om het te halen.”

 

Kabinet wil soort 3e geheime dienst creëren om burgers te bespioneren

 

Nederland is weer blij. Nederland viert de versoepelingen van de door Rutte&Co opgelegde Covid-19 dwangmaatregelen als een ware bevrijding. “Tjonge, wat hebben ze het daar in Den Haag goed met ons voor!”Geen gehoorzaamheid afdwingende slavenmaskers meer, behalve dan natuurlijk in het openbaar vervoer, op het vliegveld, in het voortgezet onderwijs én op plekken waar de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden. Tot diep in de nacht feesten, discotheken die na vijftien maanden sluiting voor het eerst de deuren weer openden. Er mocht van Rutte&Co zelfs zonder beperkingen worden gejuicht.

 

Maar Nederland heeft tot dusver een hele hoge prijs betaald voor het coronabeleid van dit kabinet en de gehoorzaamheidstraining is natuurlijk nog verre van weg. Het enige virus wat heerst is angst, aangepraat door zelfverklaarde machthebbers en hun trekpoppen die zichzelf boven Gods Schepping hebben gesteld. Het meest verbijsterende is wel dat politieke partijen in Nederland die schaamteloos de (C) van christenen in hun naam dragen volop mee doen aan het uitrollen van Klaus Schwabs Great Reset.

 

Maar let op! De versoepelingen waarvan menigeen denkt dat ze blijvend zijn, zijn slechts van korte duur zoals ik reeds in mijn nieuwsbrief van 14-06-2021 heb aangekondigd. Intussen gaan ze gewoon door met nieuwe maatregelen. Rutte en trawanten willen namelijk een soort 3e geheime dienst creëren om burgers te bespioneren. Ons bespioneren deden ze natuurlijk al lang. Ze snuffelen al enige tijd rond in de opslag van gegevens in de computers van Apple, Google, Twitter en Facebook en andere cocial media. Geheime diensten zijn al jaren bezig het internetverkeer wereldwijd af te tappen via omstreden spionageprogramma’s. Zo staan er nabij het Friese Burum 22 schotels met een doorsnee van 11 meter onder de naam ('It Grutte Ear') het grote oor.

 

Deze schotels zijn bedoeld voor het opvangen van al het langskomend satellietverkeer in het kader van wat men ‘terrorismebestrijding’ noemt maar dat gaat inmiddels al veel verder. Zelfs de Amerikanen zijn actief in dit park. Op een deel van het terrein heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie een eigen hoek met apparatuur. Alleen Amerikaanse staatsburgers hebben toegang tot die apparatuur. Niemand weet precies wat ze daar uitspoken. Internet providers worden verplicht hun apparatuur zodanig aan te passen dat overheidsinstanties in de gelegenheid worden gesteld internetgegevens af te tappen. De providers worden zo door de overheid verplicht de privacy van hun klanten te schenden.

De schotels bieden de AIVD en MIVD de mogelijkheid om op grote schaal burgers op internet af te luisteren. De veiligheidsdiensten krijgen met deze wet de bevoegdheid grotere hoeveelheden internetverkeer te doorzoeken waaronder ook kabelgebonden telecommunicatie. In alle stilte probeert het ministerie van Justitie en Veiligheid er nu een controversieel en ingrijpend wetsvoorstel doorheen te drukken dat het mogelijk maakt om burgers online te bespioneren. Vier privacy-organisaties, waaronder Bits of Freedom, spreken van een ‘schoffering van de tegenmacht’ Het demissionaire kabinet dreigt nu een soort derde geheime dienst te creëren die burgers gaat bespioneren. Het wetsvoorstel kwam er nadat werd onthuld dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) online mensen volgt terwijl dat in strijd is met de wet.

Het NSO-grondstation bij Burum in Friesland

Het kabinet floot de NCTV niet terug, maar wil de wet juist verruimen. En hoe sneller de wet er is, hoe sneller de coördinator door kan met het bespioneren van burgers. Het concept van het wetsvoorstel is stilletjes ‘ter consultatie’ aangeboden. Niemand wist ervan, want het ministerie heeft er geen persbericht over gepubliceerd. Daarnaast kunnen mensen slechts vijf werkdagen reageren op het voorstel, terwijl er normaal gesproken minimaal vier weken reactietijd is.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Rutte&Co er iets doorheen drukken. Zo werd de avondklok er door minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid doorgedrukt omdat hij geen discussie wilde over de juiste juridische basis. Om de discussie hierover te omzeilen, maakte Grapperhaus gebruik van een wet die eigenlijk bedoeld is voor acute noodsituaties zoals natuurrampen. Maar ze gaan nog verder want hoofdofficier van justitie Michiel Zwinkels zegt te vrezen dat ‘ activiteiten van complotdenkers op social media zullen leiden tot gewelddadige acties van volgelingen’.Volgens justitie is het belangrijk dat er ‘justitieel wordt opgetreden tegen complotverspreiders’.Zo gaat dat in een dictatuur waar klokkenluiders die de waarheid achterhalen, de mond wordt gesnoerd. Ook is op 24 juni 2021 de CoronaCheck-app in werking getreden het begin van totale, van complete controle, van het verdwijnen van alle vrijheid. Dat is ook de reden waarom het onnodige 5G-netwerk is uitgerold.

Verwacht de Britse overheid binnenkort kolossale hoeveelheden lijken?

Heel veel specialisten verwachten dat we in de herfst of de vroege winter te maken krijgen met een kolossale golf van sterfgevallen als gevolg van de zogenaamde vaccinaties, die in werkelijkheid geen vaccinaties zijn. Dat zegt Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, in een  voordracht op 24 juni 2021. Hij verwijst naar een door de Britse overheid op 10 juni uitgeschreven tender voor ‘tijdelijke opslagruimte voor lichamen’ in de regio Londen, voor het bergen van grote hoeveelheden lijken in de komende 6 maanden tot 4 jaar. “Als de Britten verwachten dat er kolossale hoeveelheden sterfgevallen gaan komen, is er iets (in the works) wat de overheid allang weet. Dit is voor de overheid een gelegenheid een ‘nieuwe golf’ aan te kondigen. Een enorme golf. Meer sterfgevallen dan ooit. En dan kunnen ze met die statistieken gaan modderen. De regeringen die hier schuldig aan zijn, is er alles aan gelegen om de bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de vaccins niet publiekelijk te maken. En de media doen mee door dit niet openbaar te maken en niet bij te houden. Hier en daar lees je over bijverschijnselen, maar dan wordt er meteen gezegd: het wordt gecontroleerd en binnen de perken gehouden. Maar dat is absoluut niet zo” aldus emeritus hoogleraar Van Wolferen.

Xander nieuws citeerde op 25-06-2021 uit LifeSiteNews  dat iemand die de vergelijking maakte met de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog, toen Winston Churchill ter voorbereiding op de (overigens aangetoond door beide kanten geplande) oorlog massagraven liet aanleggen ‘voor het geval dat’ Londen zou worden gebombardeerd. Honderden Britse burgers die bewijs van het oorlogscomplot wilden publiceren of er kritiek op hadden, werden door Churchill zonder vorm van proces gearresteerd en opgesloten. Gaat de geschiedenis zich herhalen, alleen nu met massa vaccinaties en de tegenstanders hiervan?

Bedenk hierbij ook dat ook de Nederlandse overheid druk bezig is almaar grotere druk op de bevolking uit te oefenen om de prik te nemen, waarvan talloze vermaarde deskundigen zeggen dat er een hoog aantal slachtoffers, inclusief doden, door zullen vallen. Overheden zeggen ze die willens en wetens, doelbewust en actief het welzijn van het eigen volk in gevaar brengen, die met opzet iets aan de eigen bevolking opdringen waarvan men al op voorhand weet dat het een groot aantal zieken en doden gaat veroorzaken!

Ex-VP Pfizer Dr. Mike Yeadon zegt dat mensen “niet bang hoeven te zijn voor dit virus, maar wel doodsbang voor hun eigen regering.

 Alles wat u verteld is over lockdowns, besmettingen, mondkapjes of mutaties zijn regelrechte leugens geweest. Als je de wereldbevolking zou willen uitroeien dan is dit de manier” aldus Yeadon. Hij zegt het erg verdacht te vinden toen er in maart 2020 een lockdown werd afgekondigd, en ronduit geschokt was toen de overheid besloot om die lockdown te verlengen, ondanks het feit dat de ziektegevallen- en sterftecijfers dit totaal niet rechtvaardigden. “Toen wist ik dat er absoluut iets ontzettend fout zat. Alles wat de overheid en hun wetenschappers ons de afgelopen anderhalf jaar hebben verteld, zijn leugens. Dat is niet slechts een mening, maar een feit. Ik denk dat er een zeer ernstige misdaad wordt begaan.”

“Ik beschuldig de wetenschappelijke adviseurs van de regering en de ministers dan ook van massamoord.” Hij zegt ze in de beklaagdenbank te willen zien. “Ik beschuldig ook de media, wat een afschuwelijke leugenaars zijn dat! Het Lockdown KillA SAGE-document van maart 2020 laat zien hoe de corrupte reguliere media de massa indoctrineren met behulp van psychologische oorlogsvoeringtactieken door angsten op te roepen. Mensen kunnen daardoor niet langer helder denken of verstandige beslissingen nemen. Alle overheden zijn tegelijkertijd dezelfde leugens gaan verspreiden.” Dit is op zijn minst hard bewijs van internationale samenwerking, op supranationaal niveau. “Waar u bang voor moet zijn is uw regering Mensen die geen alternatieve nieuwsbronnen lezen, denken dat wat de overheid hen vertelt de waarheid is. Wees doodsbang voor uw regering.”

“Er is duidelijk sprake van een wereldwijde genocide door het massaal vaccineren van de wereldbevolking. Duizenden  wetenschappers uit verschillende landen waarschuwen ons al maandenlang met hun artikelen, studies  en video’s  wat er werkelijk aan de hand is. Al hun waarschuwingen worden brutaal door de overheden weggehoond en door de mainstream media geweerd of onmiddellijk verwijderd. Ontelbare onafhankelijke wetenschappers waarschuwen ons dat  in deze Covid 19 vaccins, gevaarlijke giftige producten zitten, die ons immuunsysteem ontregelen waardoor wij zelf nog ergere besmettingen kunnen ontwikkelen en  waartegen we ons niet meer kunnen verdedigen. Enkele jaren geleden zou de massavaccinatie allang onmiddellijk gestopt zijn maar ze schakelen steeds in een hogere versnelling dat iedereen zich moet laten vaccineren, zelfs kinderen wat sommige deskundigen een regelrechte misdaad noemen. Ze maken zich schuldig van moord op hun eigen bevolking.”

Peter McCullough & klokkenluiders CDC 50.000 Amerikanen gestorven door coronaprikken

Het coronavaccin is een biowapen zegt de prominente professor Peter McCullough tijdens een virtuele bijeenkomst met advocaat Reiner Fuellmich. “Ik kan dat niet allemaal op de nationale televisie zeggen. We kwamen tot de ontdekking dat we niet langer konden communiceren met overheidsagentschappen. We konden niet eens communiceren met onze collega’s van de grote medische centra, die allemaal gehypnotiseerd lijken te zijn. En dokters, goede dokters, doen onvoorstelbare dingen, zoals het injecteren van biologisch actief mRNA, dat een ziekteverwekkend spike-eiwit produceert, bij zwangere vrouwen. Als de artsen straks wakker worden uit hun hypnose zullen ze geschokt zijn,” aldus McCullough. “Tijdens de eerste fase vielen er relatief weinig slachtoffers, maar werd wel veel angst gegenereerd. Daarna werd het vaccin uitgerold. De klokkenluiders zeggen dat er al 50.000 Amerikanen zijn gestorven door de vaccinatie.”Hij zei een klokkenluider binnen het Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) en twee klokkenluiders binnen het CDC, het Amerikaanse RIVM, te hebben. Hij zei ook dat er een kentering gaande is. “In eerste instantie omarmde de bevolking het vaccin, maar sinds 8 april dalen de vaccinatiecijfers. De meeste vaccinatiecentra zijn leeg.”

Peter McCullough wees er verder op dat het vaccin is gebaseerd op het oorspronkelijke spike-eiwit uit Wuhan, dat allang verdwenen is. “Patiënten worden gevaccineerd tegen iets wat niet eens meer bestaat. Dit vaccin is een verschrikkelijk idee, het is een verschrikkelijk biowapen. Het heeft al veel schade toegebracht en zal nog veel meer schade gaan toebrengen.

Duizenden mensen zijn inmiddels gestorven. Normaal gesproken wordt een campagne gestaakt na 25-50 sterfgevallen. Na de uitbraak van de varkensgriep in 1976 werd de vaccinatiecampagne stilgelegd na 25 sterfgevallen. Nu blijft men gewoon vaccineren. Dit is veruit de meest dodelijke en giftige biologische stof die ooit is ingespoten in een menselijk lichaam.”Het Nederlandse Artsen Collectief, waar 1524 medici bij zijn aangesloten, deelt de zorgen van McCullough. “Omdat het overgrote deel van de mensen geen ernstige ziektelast ervaart van een infectie, is er bij hen geen noodzaak tot vaccinatie.”

 

Het vaccineren van de gehele bevolking, waar ook onze Nederlandse overheid op inzet, is volgens het Artsen Collectief dan ook volstrekt onnodig en onacceptabel. Toch geloven grote aantallen mensen die zich laten vaccineren dat de coronavaccins zijn gemaakt om de mensheid te redden. Dus vertellen ze vol trots dat ze zich hebben laten vaccineren. Maar het nep-vaccin is het sleutelelement in het genocidale plan van de machthebbers tegen de mensheid, en dit verklaart waarom ze zich zo wanhopig inspannen om vaccinsceptici het zwijgen op te leggen, artsen en wetenschappers te censureren en zoveel mogelijk mensen aan te sporen zich te laten vaccineren. De heilsboodschap “heel de wereldbevolking vaccineren” zal er uiteindelijk staalhard doorgedrukt worden. Ongevaccineerden zullen door Rutte en trawanten worden neergezet als een gevaar voor de samenleving.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud