Uit het nieuws 05-04-2021

Door: Franklin ter Horst To translate my newsletter into different languages, click here

Honderden artsen zijn het niet eens met het beleid van Hugo de Jonge

Demissionair minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, presenteerde op 19 februari jl. zijn nieuwe teststrategie. Een strategie waar vanuit de artsengemeenschap vol ongeloof op wordt gereageerd. Het Artsen Covid Collectief, dat ruim 1000 medisch specialisten vertegenwoordigt, vindt het massaal (snel)testen van de bevolking onacceptabel. Een sneltest/PCR-test meet geen virussen. Daarom kan de test op zichzelf ook geen diagnose stellen. Alleen na beoordeling van gezondheidsklachten door een arts kunnen deze testen een extra check zijn. Meer niet. Het testen van mensen zonder klachten is dan ook zeer onverstandig. “Wij maken ons ernstige zorgen over de maatschappelijke druk en angstcultuur die in stand gehouden wordt. Mensen volgen hierdoor bijna willekeurig adviezen van onze overheid op. Als medici twijfelen wij oprecht en ernstig aan zowel de fundamenten als de strategie van dit beleid.” In lijn met het advies van de Gezondheidsraad (14 januari jl.) die concludeert dat ‘een dergelijk beleid niet wenselijk en zelfs onrechtmatig is’, waarschuwt het Artsen Collectief voor de verregaande voorstellen.

“Wij adviseren burgers zich níet te laten testen zonder consult bij een arts. Al helemaal niet als er geen enkele sprake is van klachten.” Het Artsen Collectief vindt de huidige beleidslijn maatschappelijk schadelijk en pleit voor het overstappen op een beleid waarbij gezonde mensen hun vrijheid terugkrijgen en kwetsbare mensen op basis van vrijwilligheid zo goed mogelijk bescherming wordt geboden. Mensen met klachten moeten verzocht worden om thuis te blijven. Mensen zonder klachten dienen geen maatregelen opgelegd te krijgen en niet te worden getest.

Ook vind het Artsen Collectief dat een ‘Vaccinatiepaspoort’ leidt tot medische apartheid. Dat zegt het naar aanleiding van de plannen van het kabinet om ‘testbewijzen op grote schaal in te kunnen gaan zetten bij het heropenen van de samenleving’.  Het Artsen Collectief ziet ernstige medische en ethische bezwaren bij een dergelijk ‘vaccinatiepaspoort’ en benadrukt dat het aangaan van een medische handeling, zoals vaccinatie, altijd een vrije en persoonlijke afweging is. “Lichamelijke integriteit en zelfbeschikkingsrecht zijn grondrechten. Er mogen geen discriminatoire gevolgen aan worden verbonden”. Ook de Raad van Europa heeft zich op 27 januari jl. met resolutie 2361 nadrukkelijk uitgesproken tegen het verplicht stellen van het coronavaccin. Discriminatie tussen mensen die zich wel en hen die zich niet laten vaccineren is volgens de Raad van Europa niet toegestaan. Gezondheidsdiscriminatie moet te allen tijde voorkomen worden. Mensen zonder klachten dienen geen maatregelen opgelegd te krijgen en dus ook geen ‘bewijs of paspoort’ te overleggen om hun gezondheid aan te moeten tonen.

De vaccinatiepaspoorten zijn gevaarlijk omdat ze nog meer mensen ertoe dwingen een zeer gevaarlijk, experimenteel vaccin te nemen. Dat zei de Amerikaanse arts Peter Breggin in gesprek met One America News.Breggin waarschuwde dat het coronavaccin niets te maken heeft met het behandelen van corona. “De mensen die de vaccins produceren, zijn niet geïnteresseerd in het redden van levens. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld en macht, en ze krijgen beide.”

Transcriptie Politieverhoor nummer 19 van de Buitenparlementaire Commissie (BPOC2020)

 

Uit de politieverhoren van de Buitenparlementaire Commissie komen ontluisterende situaties naar voren. Hierbij verhoor nummer 19. Ik ben (naam wordt om begrijpelijke reden niet vermeldt) en ik werk sinds 8 jaar als politieagent. Als jonge vrouw bij het korps was het al nooit makkelijk. Vrouwelijke agenten staan constant bloot aan seksisme, zoals seksueel getinte opmerkingen, ongewenste aanrakingen en zogenaamdleuke en onschuldige moppen over seks. Vooral na gespannen situaties komt het veel voor. Dat is sinds de coronacrisis veel erger geworden. Ik doel dan bijvoorbeeld op demonstraties waar we als agent aanwezig waren. Zoals u zult weten lopen die demonstraties continu uit de hand door zoals de leiding dat noemtonze nieuwe manier van optreden richting wappies’.Wanneer je dan terugkomt op het bureau draag je de spanning nog met je mee. Veel mannen reageren die spanning af met machogedrag naar vrouwelijke collegas, en dus ook naar mij. Dat afreageren bestaat uit een arm om je heen waarbij een hand op je borst gelegd wordt, of een collega die zich vanaf achter tegen je aandrukt. Maar ook seksuele opmerkingen over je uiterlijk zijn heel gewoon, van opmerkingen over je borsten tot rechtstreekse uitnodigingen ‘om samen even een cel in te duiken.

 

Dit gedrag wordt ook naar arrestanten vertoond. Dat is nog erger geworden sinds we regelmatig demonstranten en mensen die een maatregel hebben overtreden aanhouden. Het lijkt wel of alle grenzen en scrupules weg zijn gevallen. Jonge vrouwelijk arrestanten worden belaagd met smerige opmerkingen, indirecte bedreigingen tot aanranding, zoals je drinkt toch zo graag koffie? Ik kom zo wel even koffiedrinken in je cel, tot aanrakingen op ongepaste plaatsen op het lichaam wanneer een collega zo’n meisje naar een cel begeleid.

 

En de leiding staat er bij en kijkt er naar. Een klacht indienen heeft geen zin: klachten van demonstranten en burgers die een maatregel hebben overtreden belanden op de plank en blijven daar liggen. Laatst was er een jonge vrouw van Surinaamse afkomst aangehouden. De opmerkingen van de collegas over het heerlijke kontje van Surinaamse wijven, de pronte tieten van dat zwarte kind’, en andere ongegeneerde opmerkingen schokte haar duidelijk, getuige het feit dat ze onmiddellijk ging huilen en zeer angstig was. n van de collegas stelde voor haar in een cel met camera te plaatsen, zodat ze een peepshow kon geven. Naderhand zou hij haar dan wel even een bezoekje brengen voor de next step, terwijl de camera bleef lopen’.Het meisje (19) was volledig overstuur.

 

Ik heb er wat van gezegd, met als resultaat dat ik wekenlang smerige opmerkingen te verduren heb gekregen, er over mijn onbetrouwbaarheid is geklaagd bij de leiding, en niemand meer samen met mij in de auto wilde zitten. Die collegas waren dus echt beledigd, en vinden dit gedrag heel gewoon. Er zijn talloze WhatsAppgroepen waar linkjes naar porno in worden gedeeld. Je wordt als vrouw dan toegevoegd aan zo’n groep. Het is smerig en walgelijk, en de leiding doet er totaal niets aan. Wappies hebben geen rechten, dus die mag je betasten waar je maar wilt, zei een collega laatst. Arrestanten die eerst met buitenproportioneel geweld aangehouden zijn, worden dan ook nog eens slachtoffer van seksisme, ongewenste intimiteiten en rechtstreekse ongepaste voorstellen. Voor burgers is een politiebureau een onveilige plek. Voor mij is het korps een onveilige plek geworden om te werken. Ik moet continu op mijn hoede zijn. Ik hoop dat deze verklaring iets bijdraagt aan verandering, maar ik vrees dat het al te laat is. Klik hier voor een nieuw verhoor dat de commissie online heeft gezet.

 

“Uit de verhoren rijst het beeld dat het politiekorps voor agenten én burgers een onveilig korps is. De commissie wil daarom in gesprek met de vakbonden en met de leiding van het korps. Er zijn namelijk sterke signalen dat de huidige situatie ontstaan is door het gevoerde beleid. De BPOC2020 is zeer bezorgd en zal niet loslaten en diepgaand onderzoek blijven doen tot de onderste steen boven is!Voor de agenten en ME-ers die door ons gehoord zijn, wordt op verzoek veilige psychiatrische hulp door ons beschikbaar gesteld. Veel van hen verkeren in grote psychische nood. De BPOC2020 beschouwt het als haar verantwoording deze mensen de helpende hand te bieden” aldus BPOC2020.

Politieke leiders worden blindelings geloofd en gevolgd, ondanks een ongekend aantal misleidende uitspraken, openlijke leugens en schaamteloze draaiingen.

Censuur en discriminatie zijn onderdeel van het nieuwe normaal geworden. In Duitsland, Nederland en eigenlijk alle andere Westerse landen is sinds vorig jaar te zien hoe een groot deel van de bevolking met pure propaganda, misleidende informatie en nepnieuws doodsbang gemaakt wordt en hoe onthutsend snel ze akkoord gaan met de meest dictatoriale maatregelen ooit. In Nederland wordt de rechtsorde door Rutte en trawanten met voeten getreden zoals met de toeslagenaffaire waarbij 180.000 mensen door de overheid als fraudeurs zijn weggezet zonder ook maar enig bewijs, en daarbij geconfronteerd werden met een smerige cocktail van ontkenning, verraad, veroordeel en leugens. Zie hoe misdadig er met de rechtschapen Pieter Omtzigt is omgesprongen. Rutte overleefde met steun van D66,CDA en CU, maar net een motie van wantrouwen, maar verliet de Kamer wel met een motie van afkeuring aan zijn broek. Nederland is onder de zwalkende machtsverslaafde Rutte veranderd in een smerige dictatuur van doofpotten (toeslagenaffaire) en waar de waarheid bij het oud vuil is gezet en vervangen door leugens en bedrog.

Politieke leiders worden blindelings geloofd en gevolgd, ondanks een ongekend aantal misleidende uitspraken, openlijke leugens en schaamteloze draaiingen. Rutte&CO zijn vanaf het voorjaar van 2020 bezig met het bouwen van een politiestaatregime, gebouwd op basis van angst, geweld, hersenspoeling, propaganda en leugens. Met behulp van een façade van de strijd tegen klimaatverandering, of een virus, of zelfs sociaal onrecht, wil men ons, onze kinderen en de kinderen van onze kinderen in een ellendige toekomst van slavernij dwingen, terwijl ze zichzelf installeren als onbetwiste heersers van de wereld.

The Planet :: World leaders rally against protectionism in Davos :: EuropostAngela Merkel en Klaus Schwab, griezelige figuren die het slecht met de mensheid voor hebben

Mainstream media laten zich zonder slag of stoot als louter propaganda organen gebruiken, en verketteren iedereen die het waagt openlijk te twijfelen aan de plannen van de machthebbers en hun trekpoppen. Internetkrant Wochenblick plaatste een video op YouTube die vrijwel onmiddellijk werd verwijderd. De strekking: het vaccin veroorzaakt de echte pandemie (derde golf). Virologen en slaafse volgelingen wisten al ruim vantevoren met grote zekerheid te beweren dat de “derde golf” onafwendbaar was. De “derde golf” wordt gebruikt om de vaccinatiecampagne niet te verstoren. De derde golf is geen mutant, maar een ingespoten variant.

Volgens hoofdredacteur van Wochenblick Elsa Mittmannsgruber wordt het nog erger. Aankomende herfst en winter zullen de effecten van de zogenaamde pandemie pas echt zichtbaar worden, juist vanwege de inentingen. De machthebbers hebben geen belang bij het beëindigen van de noodtoestand en willen op deze manier tijd winnen.

Klaus Schwab en trawanten hebben met het oog op de Grote Reset verzwakte en gedesoriënteerde mensen nodig om de samenleving zonder weerstand weer op te bouwen, zegt Mittmannsgruber. “Door mensen te isoleren en een gevoel van machteloosheid te geven, kun je ze makkelijker breken en sturen.”Mensen zijn gewoontedieren en wennen op den duur aan een tiranniek regime. Tests, mondkapjes en vaccinaties creëren afhankelijkheden die een vrij leven onmogelijk maken. Mensen die niet meedoen, worden gemarginaliseerd. Niet alleen de toenemende censuur en het harde optreden bij protesten vormen een gevaar, maar ook het toenemende aantal vaccinaties. Uit het buitenland komen talloze berichten over fatale bijwerkingen van de mRNA injectie, ook wel “vaccin” genoemd. Vaccinatieschade wordt verhuld zodat ze het mRNA experiment op de onwetende massa kunnen blijven uitvoeren. Duizenden artsen waarschuwen om je niet te laten injecteren met deze experimentele rotzooi. Maar in Nederland is er volgens de minister van volksverlakkerij Hugo de Jonge, niets aan de hand.

Ondertussen wordt de Great Reset door Rutte&CO stapje voor stapje uitgevoerd en nu na een jaar heeft het merendeel van de Nederlandse bevolking nog steeds niet in de gaten dat ze met een uiterst sinister plan worden geconfronteerd. Met de uit de grote hoed getoverde “derde golf” kunnen ze dwangmaatregelen als lockdowns en avondklok, mondkapje en gedragsmanipulatie, niet alleen in stand worden gehouden maar ook nog verder uitbreiden. Zo heeft de Franse leider Emmanuel Macron een algehele lockdown afgekondigd met ingang van 3 april waarbij de Fransen alleen nog maar in een straal van 10 kilometer rond hun huis naar buiten mogen. Dat is een toekomst die ons Nederlanders mogelijk ook nog te wachten staat want het is een gepland onderdeel van de Great Reset.

Volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel moet er mogelijk nog ‘vele jaren’ tegen corona gevaccineerd worden. Zonder legitieme basis, door het buitenwerking stellen van alle grondrechten, houdt Angela Merkel 80 miljoen mensen in Duitsland al een jaar lang gevangen met absurde dwangmaatregelen. Deze politiek van willekeur laat zien dat het opsluiten van miljoenen mensen en de vernietiging van miljoenen arbeidsplaatsen evenals duizenden ondernemingen maar één criterium volgt het tirannieke vasthouden aan de macht. Tot iedere prijs.Alle door haar ingestelde opsluitingmaatregelen, psychisch en lichamelijk misbruik van miljoenen mensen is een nieuw type tirannie. Merkel is niet meer te overtreffen wat betreft cynisme, gewetenloosheid en willekeur en dat geldt vooral die trekpoppen van Klaus Schwab.

 

Baby’s worden als proefkonijnen gebruikt

De farmaceut Johnson & Johnson kondigde op 28 februari aan, plannen te hebben om zijn experimentele covidvaccin te testen op zuigelingen en zwangere vrouwen en mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem.

J&J will proceed quickly to test vaccine on infants, pregnant women and immunocompromised people.De gewetenloosheid kent geen grenzen om zelfs de allerkleinsten en de allerzwaksten in de samenleving te injecteren met giftige cocktails. De vaccins die worden ingespoten zijn niet eens op ratten of muizen getest! Baby’s die als proefkonijnen worden gebruikt. Volgens dr. Mike Yeadon voormalig topman van Pfizer, worden er op dit moment misdaden tegen de menselijkheid gepleegd op grote delen van de wereldbevolking. “Als iemand de komende jaren een aanzienlijk deel van de wereldbevolking schade wil toebrengen of wil uitmoorden, dan kan dat met behulp van de systemen die nu worden opgetuigd. Het is heel goed mogelijk dat dit zal worden gebruikt voor grootschalige ontvolking.” .

Zelfs Tal Zaks, de man die bij Moderna verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het mRNA vaccin zegt dat je genetische code, oftewel DNA, wel degelijk kan veranderen en ben je geen origineel natuurlijk mens meer, maar een kunstmatig product.

 

Coronavaccins veroorzaken bijzonder nare bijwerkingen en sterfgevallen.

De Coronavaccins onder meer BioNTech/Pfizer, Moderna en AstraZeneca, veroorzaken aanzienlijk meer bijwerkingen en sterfgevallen dan enig ander vaccin ooit heeft veroorzaakt. Er zijn ook nog nooit vaccins geweest die zo onbeproefd waren en in zo’n korte tijd in zulke grote hoeveelheden op de markt zijn gebracht. Bovendien is de gebruikte technologie volledig nieuw en nog nooit bij mensen gebruikt. Via diverse kanalen sijpelen de verhalen over bijwerkingen en sterfgevallen naar buiten. Volgens informatie op deze website hebben de vaccins tot nu toe maar liefst 4576 doden tot gevolg gehad en 199.213 ernstige bijwerkingen. Zie ook hier de laatste meldingen van “Vaccine Adverse Event Reporting System” (Vaers).

In Groot-Brittannië zijn 35 gevallen van doofheid en 25 gevallen van blindheid gemeld na toediening van de experimentele coronavaccins. Bij de Britse tegenhanger van het Lareb, het Yellow Card Scheme, waren tot eind februari 191.832 gevallen van bijwerkingen geregistreerd, schrijft website LifeSiteNews. Het AstraZeneca-vaccin scoort het slechtst: deze prik is goed voor 60 procent van de bijwerkingen en 58 procent van de gevallen van doof- en blindheid. In Groot-Brittannië zijn ook 402 mensen overleden na de coronavaccinatie.

Advocaat Reiner Fuellmich die bezig is met de voorbereiding van een internationaal Neurenberg tribunaal, had samen met advocaat Viviane Fischer van de Corona-Commissie,  een interview met een klokkenluider over een gebeurtenis in het Berlijns bejaardentehuis Agaplesion Bethanien Havelgarten. Hier kregen op 3 januari 31 bewoners van een dementieafdeling het vaccin van Pfizer/BioNTech toegediend. Dat had verwoestende gevolgen. Een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette, werd vastgehouden door verpleegsters en gedwongen gevaccineerd in de aanwezigheid van Bundeswehr-soldaten.  Na slechts zes dagen stierf de eerste bewoner. Ongeveer twee weken na de eerste dosis overleden nog eens vijf bewoners. Uiteindelijk zijn er 8 mensen overleden en kregen 11 mensen ernstige bijwerkingen. In Nederland zijn – volgens de officiële cijfers althans – inmiddels 189 mensen overleden (bijgewerkt t/m 28 maart) na toediening van het coronavaccin. Eerst kregen we te horen dat het vaccin de uitweg uit de crisis is, vervolgens blijken twee vaccinaties  niet genoeg en zoals het er nu naar uitziet moet er meerdere jaren minimaal twee keer per jaar gevaccineerd worden.

 

Jurist Isa Kriens, plaatste op Instagram een verhaal over mensen die sterven na de coronaprik. “Ik lees en zie te veel berichten over oudere mensen die overlijden vlak na de injectie.” Haar inbox stroomde vervolgens over. Duizenden artsen waarschuwen om je niet te laten injecteren met deze experimentele vaccins. Verpleegster Erin Olszewski deed in het ziekenhuis waar ze werkte, op het hoogtepunt van de pandemie een aantal schokkende ontdekkingen die het hele internet overgingen. Zo ziet moderne ‘wetenschap’ er vandaag de dag uit.

Het preparaat van BioNTech/Pfizer is het langst vrijgegeven en in gebruik, en heeft daarom tot op heden ook de meeste gevallen en sterfgevallen geregistreerd. In tegenstelling van wat het Amerikaanse CDC beweert is er ook geen enkele zekerheid dat degene die ingeënt is beschermd is en dat deze de besmetting niet meer kan doorgeven. Het vaccinatieprogramma is niets anders dan een experiment om te zien hoe ver men kan gaan in wat mensen accepteren. Dr. Steven Hotze, een medische professional uit Houston, VS, wil dat mensen weten dat de Covid-19 injectie technisch gezien geen “vaccin” is maar “een gevaarlijke, experimentele gentherapie. “Dit zogenaamde Covid-19-vaccin verschaft geen enkel individu dat het vaccin ontvangt immuniteit tegen Covid-19. Noch voorkomt het de verspreiding van de ziekte”, vervolgt de arts.

Gelukkig zijn er steeds meer gezaghebbende personen die hun regeringen confronteren met aanklachten waaronder misdaden tegen de menselijkheid. Zij zullen voor internationale tribunalen worden gedaagd. Met de Neurenberg Code kan eenvoudig worden aangetoond dat de wereldbevolking willens en wetens in een martelprocedure zijn gemanipuleerd.

Franklin ter Horst

Klik hier om u af te melden voor mijn nieuwsbrief

Terug naar: Inhoud