Uit het nieuws 04-04-2022

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

De WEF-sekte van Klaus Schwab is één grote internationale gewetenloze samenzwering.

Wat blijkt is dat de meeste belangrijke spelers die sinds twee jaar een deel van de wereldbevolking aan het terroriseren zijn met dwangmaatregelen om gehoorzaamheid af te dwingen, praktisch allemaal volgelingen van Klaus Schwabs WEF-sekte samenzwering zijn. Denk niet, nu ze versoepelingen hebben ingevoerd, dat ze klaar zijn met het vernietigen van onze meest elementaire vrijheden. Ze zijn bezig een vooropgezet plan uit te voeren waarmee ze nog maar net begonnen. Ze maken de wereld klaar voor de in de Bijbel genoemde chaos om hun ‘messias’ de antichrist ten tonele te voeren. “Orde uit chaos” dat is waar ze naar toewerken.Ze denken dat de door God geschapen mens hun eigendom is waar zij volledige zeggenschap over hebben en waarmee ze kunnen doen wat ze willen. Zij manipuleren alles en iedereen middels door de hun gecontroleerde reguliere media, orkestreren virussen en gedragsbeïnvloeding om daarmee hele samenlevingen te terroriseren. Ze zijn volslagen respect- en gewetenloos en geven niets om mensenlevens.

De vrijmetselaar uit een nazinest van oorlogsprofiteurs afkomstige Klaus Schwab

De wereldbevolking wordt geconfronteerd met terreur georkestreerd door de meest invloedrijke, rijkste families ter wereld die door middel van corrupte en criminele machtsstructuren bezig zijn hun gezag verder uit te breiden met als doel de hele wereld onder controle te brengen. Wat ze doen heeft met moraal niets te maken. Om hun doel te bereiken zijn list, bedrog, omkoping, verraad en huichelarij de toegepaste methodes. Vanaf begin 2020 knagen ze als ratten aan onze welvaart. En vergeet niet dat wanneer ze over ‘God’ spreken dit niet de God van de Bijbel is, maar Lucifer. Het is het gezaaide onkruid tussen de tarwe:

Matthéüs 13:24-25-26Nog een gelijkenis hield Hij hun voor en Hij zeide: Het Koninkrijk der hemelen komt overeen met iemand, die goed zaad gezaaid had in zijn akker. Doch terwijl de mensen sliepen, kwam zijn vijand en zaaide er onkruid overheen, midden tussen het koren, en ging weg. Toen het graan opkwam en vrucht zette, toen kwam ook het onkruid te voorschijn.

Om de wereld onder hun controle te brengen hebben ze een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid net als de farmaceutische gifmengers jaren bezig zijn geweest een speciaal brouwsel te fabriceren wat ze vaccins noemen om het door God in de mens aangebracht DNA te manipuleren. Deze prikken – die geen vaccins zijn, maar experimentele gentherapieën, zijn inmiddels zo extreem gevaarlijk is dat honderdduizenden mensen niet alleen ziek worden maar er ook aan overlijden. Zelfs nu de bewijzen hiervoor niet meer te ontkennen zijn gaan ze gewoon door met het promoten van deze gifprikken en spreken ze van boosters op boosters. Geleidelijk aan begint de omvang van de dodelijke injecties ten volle zichtbaar te worden!

Naast ‘The Great Reset’, de grote herstart, de ‘vierde industriële revolutie’ en de ‘digitalisering van de mens’, streeft de megalomane autoritaire Marxist Klaus Schwab met zijn bewondering voor Lenin, naar ontmenselijking door middel van een versmelting van het menselijk lichaam met digitale techniek. Ook droomt hij van “actieve implanteerbare microchips van “slimme tatoeages” van “biologische computers” en “op maat ontworpen organismen”. Verder zegt hij dat de bevolking moet worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

In grote lijnen gaat het om hersenspoeling, het afdwingen van gehoorzaamheid, fascistische dwangmaatregelen, cyborg-toekomst, nanotechnologie (genetische manipulatie). Schwab droomt ervan een eind te maken aan het normaal menselijk leven en gemeenschap zoals wij eeuwenlang hebben gekend. Hij wil vaccinatiecertificaten verplichten en als je de grens over wilt gaan “moet je in de toekomst mogelijk een hersenscan laten maken om te kijken of je al dan niet een veiligheidsrisico vormt.”De mens kan en mag niet meer over zijn eigen leven beschikken. Al zijn vrijheden worden door de luciferiaanse kliek aan de top overgenomen. De puppets die hem ten dienste staan zijn zorgvuldig uitgekozen en onder de naam Young Global Leaders (vóór 2004 genaamd: Global Leaders for Tomorrow) op de Davos kaderschool opgeleid. “We dringen inmiddels de kabinetten binnen,” zo schepte Klaus Schwab op.

Sinds de eerste groep van Davos-kaderleden in 1993 werd geselecteerd, zijn meer dan 1400 ‘toekomstige wereldleiders’ opgeleid via een zeer geheim proces. Op deze manier heeft Schwab een enorm web aan volgelingen om zich heen verzameld, ondersteund door de rijke geldschieters van de WEF-sekte samenzwering. Bill Gates (WEF 1993) werd al door Schwab geselecteerd- nog voordat hij in 1993 de Bill and Melinda Gates Foundation had opgericht. Met de honderden miljoenen dollars van de Gates Foundation is controle over de corrupte VN-Wereld gezondheidsorganisatie gekocht. De stichting van Gates heeft samen met de WEF in 2000 de wereldwijde GAVI, the Vaccine Alliance opgericht.

Onder de eerste groep van het WEF-sekte behoren o.a. de voormalige Duitse Bondskanselier Angela Merkel en de Britse premier Tony Blair, voormalig Labour-premier Gordon Brown (WEF 1993) en de Franse president Macron. Deze figuren hadden toen nog geen politieke carrière gemaakt.

File:President Macron (39907043581).jpgKlaus Schwab en zijn puppet Macron

Onder de WEF-sekteleden is ook Mark Zuckerberg (WEF 2009), Larry Page (WEF 2005) miljardair en oprichter van Google’s wereld meest gebruikte zoekmachine en Jimmy Wales (WEF 2007) oprichter van Wikipedia, die standaard de inhoud van Covid-gerelateerde inzendingen verandert ter wille van de WHO/WEF- agenda. Alex Soros, zoon van George Soros, is een Young Global Leader, Lynn Forester de Rothschild (WEF 1995) is samen met haar echtgenoot, Sir Evelyn Robert de Rothschild, eigenaar van het tijdschrift The Economist, dat achter de Covid Davos agenda en de geplande Green Deal staat. Ook Edmond de Rothschild (WEF 2005) en Albert Bourla, werkt al sinds 1993 bij Pfizer en is een volgeling van de WEF Agenda. Albe In deze video is mooi te zien hoe ook de immer lachende, wegkijkende en verwarring zaaiende Rutte maar liefst tien jaar lang zijn premierschap heeft misbruikt om in het diepste geheim Nederland uit te leveren aan de WEF-sekte van Klaus Schwab. Bij iedere misstand veegt hij immer grijnzend zijn straatje schoon.

Een andere beruchte WEF-sekte volgeling is José Manuel Barroso, (WEF 1993),- voormalig voorzitter van de Europese commissie van 2004-2014. Hij werd in januari 2021, toen de mRNA-prikken werden uitgerold, benoemd tot CEO van de door Bill Gates gefinancierde GAVI-vaccin alliantie. Andere EU-politici zijn de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis (WEF 2003) en de Belgische premier Alexander De Croo (WEF 2015). Beiden hebben strenge Covid-maatregelen aan de bevolking opgelegd. Sanna Marin (WEF 2020, premier van Finland, riep de noodtoestand uit in Finland met strenge lockdowns en andere dratische maatregelen.En zo zijn er nog talloze ander figuren die hun ziel en zaligheid aan de WEF-sekte hebben verkocht.De keuze voor toekomstig leiderschap valt vooral op mensen die uitblinken door hun inschikkelijkheid. Het gaat om politici die zonder enige wroeging moeiteloos de pijnlijkste en meest schaamteloze beslissingen kunnen nemen. Ze vormen een bedreiging voor de hele menselijke beschaving.

Temperaturen op Antarctica dalen tot onder gemiddelde. Satellietgegevens onthullen 40 jaar afkoeling en ijstoename

Wij worden de laatste tijd weer overspoeld met doemberichten van diverse ‘weerkundigen’ met in hun kielzog de reguliere media, dat het ijs op de Zuidpool snel aan het smelten is. Maar geheel tegen alle verhalen in laten officiële gegevens zien dat Oost-Antarctica de afgelopen 40 jaar met 2,8C is afgekoeld, terwijl West-Antarctica 1,6C is afgekoeld. Wat de klimaatsceptici al jaren roepen en voor waarschuwden blijkt dus te kloppen. Wetenschappers die NIET op de loonlijst van ‘global warming extremisten’ staan weten hoe het werkelijk zit. Nog steeds wil niemand op een positie van macht en invloed ook maar een blik werpen op de almaar groeiende lading hard bewijs tegen de officieel verkondigde Global Warming propaganda. Ook Nederland wordt geregeerd door een klimaatsekte en wordt het aan de Nederlandse bevolking opgelegde Klimaatakkoord ondersteund door tal van politieke partijen en allerlei meehuilende kopstukken. De Staatsomroep NOS zou gedwongen moeten worden om alle meningen objectief te belichten, en niet alleen diegene die zij zich geroepen voelen om de klimaathoax te verkondigen.

In 2014 zette een schip met 52 klimaatfantasten koers naar Antarctica om te bewijzen dat het ijs aan het smelten was, maar kwam dagenlang muurvast te zitten in een ongekend dikke ijslaag. Het werd een hilarisch schouwspel. Misleid door de opwarmingscultus, dachten ze met hun gecharterde Russische schip de MV Akademik Shokalskiy dat het veilig was om de Antarctische wateren te benaderen. Een Chinese ijsbreker kwam te hulp maar ook die kwam vast te zitten in het ijs. Ze moesten met een helikopter gered worden. Sindsdien zijn er recordhoeveelheden zee-ijs gemeten in het Zuidpoolgebied en bedraagt het oppervlak voor het eerst meer dan 20 miljoen vierkante kilometer. 

De MV Akademik Shokalskiy.

Het oostelijk deel van Antarctica zag in maart van dit jaar een paar dagen ongewoon hoge temperaturen, waarbij het Concordia station op 18 maart een record van -11,8C bereikte. De recordtemperaturen waren het resultaat van een atmosferische rivier, die warmte vasthield boven het continent. Dit is een volledig natuurlijk fenomeen. Men dacht te zijn geholpen door de historisch lage zonneactiviteit, die we momenteel ervaren, evenals de aanhoudende magnetische excursie, ook wel bekend als poolverschuiving.

De Fakestream media zijn, zoals voorspelbaar was, in ‘crisisoverdrive’ gegaan in hun berichtgeving over Antarctica’s twee dagen van warmte. Ze maken zich schuldig aan het ventileren van de meest hopeloze, hyperbolische onzin aan een steeds groeiend onwetend publiek. Na 48 uur abnormale warmte, is een ijsplaat ter grootte van Rome ingestort in Oost-Antarctica, wat blijkbaar een ‘teken is van wat er zou kunnen komen’.Satellietbeelden lieten zien dat de Conger-ijsplaat is afgebroken van ijsberg C-38. De Conger-ijsplaat had echter een oppervlakte van ongeveer 1.200 vierkante kilometer, wat betekent dat het slechts 0,0086% van de 14 miljoen vierkante kilometer grote ijskap van Antarctica in beslag nam! Zelfs NASA earth en planetaire wetenschapper, Dr. Catherine Colello Walker, zegt dat dit geen probleem is. Ze gaf toe dat de Conger-ijsplaat relatief klein is, en zei: “Het zal geen enorme effecten hebben”. Elke ‘minuscule vingernagel’ die toevallig van een ijskap afbreekt, mag niet worden beschouwd als het einde van de wereld.

Het staat vast, dat slechts een klein stukje Antarctica – het Antarctisch Schiereiland – enige opwarming heeft gezien maar statistisch volslagen onbeduidend. Ook beleefde de Zuidpool in 2021 de koudste winter in de geschiedenis!Het was de koudste periode van zes maanden ooit. En de Antarctische ijskap heeft het de afgelopen decennia ook ongelooflijk goed gehouden, met officiële gegevens, waaruit blijkt dat de ijskap in die tijd is uitgebreid. Het zee-ijs op de Zuidpool herstelde zich in 2020 en 2021, tot het niveau van zo’n drie decennia geleden. Het Antarctische continent ervaart momenteel temperaturen onder de basis van 1979-2000, zoals gevisualiseerd door de Climate Reanalyzer-tool van de University of Maine. Echter zal ook deze realiteit niet worden gerapporteerd, omdat ze eenvoudig niet in het eindspel passen van regeringen – ook wel multinationale conglomeraten genoemd – en de reguliere media, en dus gevaarlijk voor de klimaatagenda.

Israël wordt geconfronteerd met een golf van moorddadige Arabische terreur.

Op dinsdagmiddag 22 maart werden vier onschuldige Israëlische burgers in de zuidelijke Israëlische stad Be’er Sheva vermoord door een messentrekkende Palestijnse terrorist. Op zondagavond 27 maart vermoorden twee ISIS aanhangers twee 19-jarige leden van de Israëlische grenspolitie in de plaats Hadera en op dinsdag 29 maart schoot een Palestijnse terrorist vijf mensen dood nabij Tel Aviv. De moordenaars van de aanslag in Hadera werden geïdentificeerd als Ibrahim en Ayman Ighbariah. Ze waren gekleed in witte islamitische kleding toen ze het vuur openden. De beide leden van de grenspolitie Yezen Falah en Shirel Abukarat werden in koelen bloede vermoord en twaalf andere mensen raakten gewond van wie twee ernstig. Een van de twee terroristen had in 2016 al geprobeerd zich bij ISIS aan te sluiten. Dat er niet meer doden zijn gevallen, is te danken aan undercoveragenten die in een nabijgelegen restaurant zaten te eten en naar buiten renden toen zij de schoten hoorden. Door hun ingrijpen konden de daders onmiddellijk worden doodgeschoten, waardoor verdere slachtoffers werden voorkomen. De politie zei dat ze gewapend waren met automatische wapens met 1100 kogels, en verschillende handwapens en messen.

Yezen Falah and Shirel Abukarat, two Border Police officers killed in a terror attack in Hadera, are seen at their base near the West Bank settlement of Bet El, hours before they were killed on March 27, 2022. (Israel Police)Yezen Falah en Shirel Abukarat, vermoord bij de terreuraanslag in Hadera. 

Na de aanslag eisten de officiële ISIS-media de verantwoordelijkheid op voor deze terroristische aanslag. Het pro-ISIS Telegram-kanaal "Tafa'ul Mustamirr" deelde ook een virale video waarin de aanvallers aankondigden "we komen naar je toe ter slachting".

De Palestijnse terreurbeweging Hamas en de Libanese Hezbollah juichten na de aanval in Hadera en spraken van  een “heldendaad die een natuurlijke reactie vormt op de misdaden van de zionistische vijand”. Ondertussen heeft Palestinian Media Watch (PMW) de Palestijnse Autoriteit zelf aangewezen als de “drijvende kracht achter de recente golf van aanslagen sinds begin maart in Israël,” wijzend op de herhaalde oproepen van PA-leider Mahmoud Abbas’ tot “volksverzet,” wat “de PA-term is voor terreur met messen auto-rammen en moordpartijen.”

Op dinsdag 29 maart kwamen bij een door een  Palestijnse terrorist gepleegde terreuraanslag vijf mensen om het leven in meerdere gemeenten in de buurt van Tel Aviv. De dader was de 26-jarige Diaa Hamarsheh uit een dorpje nabij de Palestijnse terreurstad Jenin. Hij werd uiteindelijk door agenten neergeschoten. In deze video is één van de nabestaanden aan het woord. De aanval van dinsdag brengt het totaal aantal dodelijke slachtoffers in deze week op 11.  Mijn hart gaat uit naar al die families die naar aanleiding van deze moordpartijen hun dierbaren hebben verloren. 

PA-president Mahmoud Abbas kwam plotseling met een zeer zeldzame veroordeling wat uitvoerig werd uitgemeten door de mainstream media. Geen van deze media meldde echter iets over de voortdurende steun van de “Bende van Ramallah” voor het plegen van terreur - noch dat de terrorist was gelieerd aan de Al Aqsa Martelarenbrigades, de "militaire vleugel" van Abbas' Fatah-factie. Wel melden ze dat er dit jaar al ruim 50 Palestijnse slachtoffers zijn gevallen. Het gaat hier niet om onschuldige Palestijnse burgers maar onder meer om stenengooiers, messentrekkers, car-rammers en voortijdig opgerolde zwaarbewapende Palestijnse terreurcellen die van plan waren aanslagen in Israël te plegen.

De moordpartij op 29 maart werd in de gebieden die onder bestuur van de Palestijnse Autotiteit staan weer met blijdschap ontvangen. Zie ook hier. Er werden processies gehouden en de lokale bevolking deelde snoepjes uit. In de buurt van het huis van de moordenaar werd een Fatah-bijeenkomst gehouden, waarbij verklaringen en leuzen werden gehoord waarin de aanval werd geprezen. Bovendien hebben Fatah en zijn Al-Aqsa Martelarenbrigade verklaringen en posters uitgegeven waarin ze de aanval verheerlijken en de "heldhaftige martelaar" feliciteren.

 

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 zwendel

 

(1) Patholoog waarschuwt voor hoge aantal niet-gemelde vaccindoden

 

De Duitse patholoog Peter Schirmacher directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, vindt dat er veel meer autopsies moeten worden uitgevoerd. Hij schat dat van de 40 autopsies die zijn uitgevoerd op gevaccineerden 30 tot 40 procent van de mensen dóór de vaccinatie zijn overleden. “Wij zijn de enigen die deze bijzondere gevallen systematisch hebben onderzocht,” zei Schirmacher in de podcast van de Rhein-Neckar-Zeitung. Hij wees erop dat er in deze gevallen normaal gesproken geen autopsie wordt verricht omdat de mensen geen patiënt zijn of overlijden zonder dat er contact is geweest met een arts.“We moeten er dus van uitgaan dat deze gevallen grotendeels niet worden herkend en onderzocht. Er is sprake van een belangrijke informatiekloof. In deze zaken zijn er problemen met de externe lijkschouwing en de aanpak door de officier van justitie, en daarnaast is er sprake van een gebrek aan draagvlak voor een uitgebreid onderzoek. Men wil het niet weten. Al deze gevallen moeten worden onderzocht, maar helaas gebeurt dat niet. We hebben onze bevindingen gemeld en gepubliceerd, zei Schirmacher. Hij heeft de vaccins van Moderna en Pfizer gelinkt aan hartspierontsteking met dodelijke afloop. “Dit wordt nu wereldwijd erkend. voegde de patholoog toe.

 

(2) Arts Vladimir Zelenko noemt coronaprik massamoord met voorbedachten rade

 

Volgens arts Vladimir Zelenko veroorzaken de coronavaccins sterfte, chronische ziekten zoals kanker en auto-immuunziekten, enorm veel miskramen en onvruchtbaarheid. Dat zei hij tijdens een interview met Maria Zeee. Zelenko noemt de coronavaccins een heel effectief middel voor bevolkingsbeheersing. De arts verwees naar een powerpointpresentatie die in oktober 2020, twee maanden voor de uitrol van de vaccins, werd getoond tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de Amerikaanse medicijnautoriteit Food and Drug Administration (FDA). Heel kort was een slide te zien met daarop een lijst van bijwerkingen die de coronavaccins kunnen veroorzaken, waaronder myocarditis, hartaanvallen, beroerte, sterfte en een aantal verschrikkelijke neurologische aandoeningen. De slide was slechts een fractie van een seconde in beeld. Het agentschap wist dus al in oktober 2020, voordat de vaccins werden goedgekeurd voor noodgebruik, welke bijwerkingen de prikken kunnen hebben. De bijwerkingen die worden geregistreerd door de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS en EudraVigilance in Europa komen precies overeen met wat er volgens de FDA zou gaan gebeuren, merkte Zelenko op. Ook uit de Pfizer-documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt dat er sterfgevallen en vreselijke bijwerkingen zijn opgetreden, wat aansluit op de informatie waar de FDA over beschikte.“Hoe noem je dat? Met voorbedachten rade, massamoord, misdaden tegen de menselijkheid en genocide,” benadrukte de arts.

 

Er zouden aanwijzingen zijn dat Big Pharma van plan is om Zelenko, Bryan Ardis en andere coronakritische artsen uit de weg te laten ruimen door huurmoordenaars.De inlichtingenfunctionaris vertelde hem dat Pfizer-baas Albert Bourla via zijn connecties en PAC oftewel politiek actiecomité plannen smeedt om kritische artsen te laten omleggen. “We zijn deze mensen een doorn in het oog” zei Zelenko in de Stew Peters Show. Hij voegde toe dat dr. Ardis ook een waarschuwing heeft ontvangen.

 

(3) 1100 procent meer sterfgevallen onder Amerikaanse militairen na vaccinatie

 

Sinds september vorig 2021 is de coronavaccinatie verplicht voor de 1,3 miljoen Amerikaanse militairen. Inmiddels heeft ongeveer twee derde van de soldaten een prik gehaald.De Amerikaanse president Joe Biden zei dat de maatregel nodig is om de troepen overal ter wereld ‘zo veilig mogelijk te kunnen laten werken’. “Ik ben trots dat onze militaire vrouwen en mannen zullen blijven helpen de strijd tegen deze pandemie te leiden door een voorbeeld te stellen door hun mede-Amerikanen veilig te houden,” zei Biden in een verklaring.De gevolgen van het vaccin zijn echter catastrofaal. Advocaat Todd Callender, die namens Navy Seals een rechtszaak heeft aangespannen tegen de overheid, zei onlangs in gesprek met TruNews dat er 1100 procent meer sterfgevallen onder Amerikaanse militairen zijn gemeld als gevolg van deze mRNA-injecties. Hij verwacht dat het percentage gaat stijgen naar 5000 procent.Het ministerie van Defensie wist heel goed waar het mee bezig was. De advocaat beschuldigt de overheid van genocide.“We hebben massaspectrometrie toegepast en weten wat er in die flesjes zit. Pfizer geeft zelfs toe dat ze een hiv-eiwit hebben toegevoegd aan de prik om het immuunsysteem uit te schakelen,” zei Callender.

 

De lipide-nanodeeltjes in het vaccin, wat in feite kleine bommenwerpers zijn die ziekmakende eiwitten bij zich dragen, kunnen niet zomaar genmodificatie bewerkstelligen. Ze noemen het gentherapie, aldus de advocaat.Om de lipide-nanodeeltjes langs je afweersysteem te krijgen, moesten ze je immuunsysteem uitschakelen. “En dat hebben ze gedaan, het staat in alle wetenschappelijke onderzoeken.” Er is alleen één probleem: het immuunsysteem blijft uitgeschakeld.Er melden zich nu mensen die hiv-positief blijken te zijn, mensen hebben na drie prikken geen immuunsysteem meer over, zei Callender, die sprak van moord met voorbedachten rade.Aangezien het op grote schaal gebeurt, is hier sprake van genocide, zei de advocaat. Presentator Rick Wiles reageerde dat het vaccin een aidsepidemie veroorzaakt. “Dat is correct,” zei Callend.Inmiddels komen er berichten dat de Amerikaanse inlichtingendiensten zich ernstige zorgen maken over Joe Bidens incompetente optreden en de gigantische blunders die hij maakt. Er zouden inmiddels actieve stappen worden ondernomen om hem af te zetten om te voorkomen dat hij de Verenigde Staten volledig naar de ondergang leidt.

 

(4) Aangifte van meer dan 1000 mensen tegen de Nederlandse premier Rutte wegens dood door schuld

 

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft besloten aangifte te doen tegen de Nederlandse premier Rutte. De voorlopige juridische onderbouwing, die je hier kunt vinden, zal namens meer dan 1000 aangevers aan de procureur-generaal worden gestuurd. Volgens de BPOC2020 heeft premier Rutte zich schuldig gemaakt aan dood door schuld; manipulatie van de bevolking, in het bijzonder jongeren; machtsmisbruik, bedreiging; en bedrog en terrorisme. Rutte zei op 6 augustus 2020 tijdens de coronapersconferentie dat jongeren zich niet aan de regels hielden, waardoor het virus zich kon verspreiden. “Rutte gaat hier zonder onderbouwing los op jongeren. Hij jaagt angst aan, verwijt en manipuleert via framing van jongeren!”Tijdens dezelfde persconferentie zei hij dat burgemeesters en voorzitters van de Veiligheidsregio’s middelen tot hun beschikking hebben zoals het experimenteren met een mondkapjesplicht als gedragsmaatregel op risicovolle plekken. De BPOC2020: “Rutte geeft de burgemeesters ‘middelen’ in handen die hij wettelijk niet heeft. Alleen dat al is een grove aantasting van de grondwetsartikelen 10 en 11. Experimenteren met de bevolking! De bevolking dient hierover geïnformeerd te worden, én toestemming te geven!”De BPOC2020 stelt bovendien dat Rutte zich schuldig heeft gemaakt aan bedrog, gebruikmakend van verdichtsels (leugens), met het oogmerk een terroristisch misdrijf voor te bereiden.

 

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud