Uit het nieuws 01-08-2022

 

Door: Franklin ter Horst: To translate my newsletter into different languages, click here

 

(1) Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas roept op tot het einde van Israël

(2) De leider van één van de Moslimverkrachtingsbendes in Groot-Brittannië slentert gewoon weer rond in de buurt waar hij zijn misdaden heeft gepleegd.

(3) China zet tanks in om te voorkomen dat burgers de ‘door een crisis getroffen’ banken kunnen bereiken

(4) De huidige oversterfte is historisch gezien ongekend

(5) Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat ambtenaren, de Tweede Kamer en ministers grondrechten van burgers op allerlei manieren hebben omzeild en overtreden.

(1) Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas roept op tot het einde van Israël

Staande naast de Amerikaanse president Joe Biden, riep de PA-terreurbaas Mahmoud Abbas tijdens hun gezamenlijke persconferentie om een ​​einde te maken aan "74 jaar" "bezetting". Met andere woorden, Abbas riep op tot het einde van de staat Israël.  Op de website van het Witte Huis maakte hij zijn bedoelingen nog eens duidelijk: “de sleutel tot vrede en veiligheid in onze regio begint met het erkennen van de staat Palestina en het in staat stellen van het Palestijnse volk om hun legitieme rechten te verkrijgen in overeenstemming met internationale legitimiteitresoluties, en het beëindigen van alle permanente statuskwesties, waaronder de Palestijnse vluchtelingenkwestie. De weg ernaartoe begint met het beëindigen van de Israëlische bezetting van ons land, het staatsland Palestina, met Oost-Jeruzalem als hoofdstad, aan de grenzen van 1967.”

Staande naast Joe Biden riep terreurbaas Abbas op tot beëindiging van 74 jaar ... bezetting".

Het punt is niet "bezetting van Palestijns land" want dat bestaat niet, het punt is dat ze de staat Israël niet dulden. In het Engels zeggen Abbas en consorten ‘zij aan zij en in vrede met Israël te willen leven’ uitspraken die uitsluitend voor buitenlandse consumptie zijn ontworpen om de Westerse samenleving een rad voor ogen te draaien. In het Arabisch laat Abbas niets aan duidelijkheid te wensen over de staat Israël van de kaart te willen vegen conform wat er in het PLO handvest staat. “Israël heeft geen bestaansrecht; zijn aanwezigheid is vluchtig; en het zal worden vervangen door de "staat Palestina”. De “Bende van Ramallah” streeft niet naar vrede. De strategie is Israël in fasen te liquideren. De terreur en de tijd zullen hun werk doen, zo is de opvatting.

Staande naast Biden liet hij een ongewoon vertoon van duidelijkheid zien. Hij verklaarde openlijk dat de oprichting van de Palestijnse staat bestaande uit de aloude Bijbelse gebieden Judea-Samaria, Gaza en Oost-Jeruzalem niet het eindspel is maar het begin. Het begin van de weg naar het bereiken van het echte doel van de vernietiging van Israël en het bevrijden van al het zogenaamde "Palestijnse grondgebied" dat al 74 jaar "bezet" is. De uitspraak van Abbas maakt duidelijk dat ze helemaal niet in vrede zij aan zij met Israël wil leven. Om hun aanspraak op het land (van de rivier de Jordaan tot aan de Middellandse zee) te motiveren komen ze met totaal onbewezen belachelijke verhalen over hun fake geschiedenis.

De Egyptische terreurbaas Jasser Arafat begon er mee door te zeggen dat de ‘Palestijnse wortels’ terug te vinden zijn in de Kanaänieten, Jebusieten en Filistijnen. Maar deze volkeren waren geen nakomelingen van Sem (dus van Abraham) maar van Noach’s zoon Cham. Tijdens een toespraak voor een groep jongeren in een zomerkamp op 18 augustus 1994 zei hij ‘Diegenen onder jullie die het vuur van de intifada ontstaken moeten nu optreden als verdedigers van onze jonge staat, waarvan Jeruzalem de hoofdstad is. Dat is “Bir Salem” (de fontein van Salem). Salem was één van de Kanaänitische koningen, één van onze voorvaderen. De door Arafat genoemde koning Salem is echter een nieuwkomer op het historische toneel. De geschiedenis kent namelijk geen Kanaänitische noch Jebusitische of Filistijnse koning van die naam. De Filistijnen waren een niet Semitisch volk maar afstammelingen van de Pelasgen (Pre-Grieken) afkomstig van het eiland Kreta, dat in de Bijbel Kaftor genoemd wordt. Ook de Jebusieten waren geen Arabieren.

Op de officiële Palestijnse televisie op 27 december 2014 werd de fabel verkondigd dat de ‘Palestijnen al vochten tegen de Romeinen. De Joodse opstand tegen de Romeinen – vaststaand volgens alle historici- wordt omgetoverd in een oorlog van ‘Palestijnen’ tegen de Romeinen. De geschiedenis leert dat er opstanden waren tegen het Romeinse Rijk door de Joden in de jaren 66-73 en 132-135 (Bar Kochba) van de gewone jaartelling. Van Palestina had toen nog nooit iemand gehoord. Een totaal bespottelijke bewering dus. Ook Mahmoud Abbas, neemt net als Arafat zijn toevlucht tot Bijbelse volkeren. Ook hij beweert dat de Palestijnen afstammen van de Jebusieten, Hetieten, Filistijnen en Kanaänieten zijn. De bewering dat ze onder meer afstammen van de Kanaänieten deed hij in april 2018 in de VN-veiligheidsraad: “Wij zijn de Kanaänieten, die al vijfduizend jaar in Palestina wonen. Ons volk is diep geworteld in dit land. Wij, het Palestijnse volk, hebben steden gesticht, ons vaderland opgebouwd en daarmee een grote bijdrage geleverd aan de mensheid en de beschaving”. Volgens de PA-premier Muhammad Shtayyeh hebben de Palestijnen zich onderscheiden in de annalen van de geschiedenis, omdat ze het enige volk zijn dat veel van de grootste rijken heeft verslagen. Zij versloegen de Hyksos, de Romeinen, de Grieken, de Perzen, de Tartaren en de farao’s. “We hebben alle indringers verslagen die door het land Palestina trokken.

De voormalige serieleugenaar Saeb Erekat beweerde in een commentaar in de Washington Post: “Onze geschiedenis gaat heel ver terug, veel verder dan degenen die aan ons bestaan twijfelen zich voor kunnen stellen. We hebben al onder een groot aantal machthebbers geleefd: de Kanaänieten, de Egyptenaren, de Filistijnen, de Israëlieten, de Perzen, de Grieken, de Romeinen, de kruisvaarders, de Mongolen, de Turken en de Britten.”Erekat beweert hier dat de ‘Palestijnen’ dus al leefden vóór al deze volken uit de geschiedenis.

Er bestaat echter geen enkele connectie tussen de uitgestorven volkeren en de Arabieren die zich Palestijnen noemen. Palestina is Latijn voor ‘het land van de Filistijnen’ en is tevens een Grieks-Romeins woord afgeleid van het Hebreeuwse woord plishtim-Filistijnen. Arabisch kent geen 'p', dus Palestina bestaat niet. In het Arabisch heet het Falastin.  Het was de Romeinse Jodenhater keizer Hadrianus in 135 n.Chr., die Judea dat toen al eeuwenlang onder deze naam bekend stond, verving door Palestina. Hij hoopte dat met deze daad de namen Israël en Judea in de vergetelheid zouden raken. Tot in de negentiende eeuw werd de naam Palestina vooral gebruikt door katholieken uit Italië, Spanje en Latijns Amerika. Tot 1922 (het Britse mandaat), was Palestina nooit een politieke entiteit geweest en had het daardoor ook geen duidelijk afgebakende grenzen.

Zodra men kritiek levert op die historische onzin die ze uitkramen, eisen nota bene oude christelijke westerse volken om het leugenverhaal van de Palestijnen te respecteren. De Palestijnen zijn voor een belangrijk deel gewoon Arabieren en hebben geen voorouders in het land uit Bijbelse tijden die aan de komst van de kinderen van Israël naar het Beloofde Land voorafgingen. Het is al zo vaak bewezen: alle claims op het land door Arabieren die zich Palestijnen noemen is niets anders dan bedrog. Ze hebben nooit land verloren! Ze hebben nooit land gehad! Het zijn niets anders dan indringers die een land opeisen wat nooit van hen is geweest.  We hebben hier te maken met een Baäl-doodscultuur en niet met een volk dat het slachtoffer werd van het verlies van land.

Het paleis van de Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas.Van wie zou hij al dat geld toch hebben gekregen?

Ondanks al deze fabels mogen ze zich verheugen op een hele schare supporters waaronder “mensenrechtenorganisaties” als Amnesty International en Human Rights Watch, wereldleiders, Verenigde Naties, een hele horde antisemieten, linkse politici, de massamedia in het westen en zelfs bij kerkleiders. Is het werkelijk zo dat ze om die fake-Palestijnen geven? Of is het ordinaire Jodenhaat wat hen drijft? Sommige Israël haters eisen zelfs dat de Joodse staat moet worden geïsoleerd, uitgesloten en verbannen uit de gemeenschap van naties. Zij die dat willen zijn de nazi’s van de 21ste eeuw. Hun argumenten zijn geen antwoord waard. Deze hedendaagse nazi’s zijn verantwoordelijk voor de grootste lastercampagne in de geschiedenis van de mensheid die meehelpen valse verhalen te verspreiden, de geschiedenis van de kinderen van Israël te vervalsen en te vervormen. Ze helpen mee de leugens en bloedsprookjes te verspreiden, te bespotten, af te wijzen en te verachten met slechts één doel: de natiestaat van het Joodse volk, Israël, af te schaffen.

(2) De leider van één van de Moslimverkrachtingsbendes in Groot-Brittannië slentert gewoon weer rond in de buurt waar hij zijn misdaden heeft gepleegd.

In mijn nieuwsbrief van 25-07-2022 schreef ik over de Moslimverkrachtingsbendes in Groot-Brittannië. Het lijkt erop dat de Britse autoriteiten nog steeds te bang zijn om als "racistisch" en "islamofoob" te worden beschouwd want ze hebben Qurban Ali, een lid van de moslim-verkrachtingsbendes vervroegd vrijgelaten. De vrijlating van dit grooming-gang bendelid heeft tot heftige reacties geleid nadat hij uit de gevangenis was vrijgelaten na de helft van zijn straf van 10 jaar te hebben uitgezeten. Sammy Woodhouse, 37, die seksueel werd misbruikt door Ali's neef Arshid Hussain, zei in een exclusief gesprek met MailOnline er ziek van te zijn dat hij had mogen terugkeren naar South Yorkshire: “Het is een schande dat hij nog maar de helft van zijn straf heeft uitgezeten en nu weer op straat te zien is in Zuid-Yorkshire. Het is veel te dichtbij. Sommigen van ons wonen en werken in Rotherham en Sheffield. Mensen zoals hij en de mensen met wie hij omgaat, geven helemaal niets om mensen zoals ik, dat hebben ze nooit gedaan en zullen dat ook nooit doen.”

Genietend van zijn vrijlating loopt dit monster gewoon weer rond op slechts enkele kilometers van de plaats waar hij zijn misselijkmakende misdaden heeft gepleegd. Ali werd in februari 2016 gevangen gezet, samen met drie van zijn neven, nadat ze waren veroordeeld voor verkrachting. Zijn neef Arshid, de leider van de groep, bekend als 'Mad Ash', kreeg 35 jaar gevangenisstraf voor 23 ernstige seksuele uitbuiting van kinderen misdrijven tussen 1987 en 2003, waaronder drie verkrachtingen en 11 aanrandingen en seksuele uitbuiting van kinderen door meerdere bendes tussen 1997 en 2013 in het grootste seksueel misbruikschandaal in het Verenigd Koninkrijk. Uit het rapport in opdracht van Rotherham Borough Council bleek dat kinderen zo jong als 11 jaar werden verkracht door meerdere daders, ontvoerd, verhandeld naar andere steden in Engeland, geslagen en geïntimideerd. MailOnline zag de bebaarde zedendelinquent met een zonnebril op, een wit kalotje en een traditionele shalwar kameez loszittende witte top over een grijze joggingbroek toen hij uit een winkel kwam.

Het vrijgelaten verkrachtingsmonster Qurban Ali, 59 

Het is algemeen bekend dat de terughoudendheid om onderzoek te doen door politie en gemeenteambtenaren naar de seksuele uitbuiting van overwegend jonge blanke meisjes door voornamelijk Aziatische mannen in Rotherham, heeft kunnen plaatsvinden omdat ze bang waren als racisten te worden bestempeld. Taxichauffeurs zochten kinderen uit in verzorgingstehuizen en scholen en brachten ze naar plaatsen waar ze konden worden verkracht, misbruikt en gedwongen om te zien hoe anderen seksueel werden misbruikt. Ongeveer 200 verkrachters zijn tot dusver in Rotherham gearresteerd door de politie die onderzoek doet naar meerdere claims van misbruik waarbij 1.000 slachtoffers betrokken waren. Maar tot nu toe zijn slechts 20 mannen, voornamelijk van Pakistaanse afkomst, veroordeeld en gevangen gezet en moeten samen een straf uitzitten van 250 jaar, maar gezien de ervaring met Qurban Ali zullen ook deze monsters hun straf vast niet helemaal te hoeven uit te zitten.

(3) China zet tanks in om te voorkomen dat burgers de ‘door een crisis getroffen’ banken kunnen bereiken

China zet zwaar geschut in om de banken te ‘beschermen’ om te voorkomen dat mensen banken gaan bestormen om hun geld op te eisen. Zo worden er door het Chinese bewind zelfs tanks ingezet om het filiaal van de Bank of China in de provincie Henan te beschermen. Een video waarop deze tanks te zien zijn heeft het internet geschokt. Sommige banken in de provincie Henan hebben in april van dit jaar de rekeningen van klanten ‘bevroren’ en sindsdien geweigerd om geldopnames toe te staan!Het spaargeld van de klanten is gebruikt in een beleggingsproject van de bank. De bank maakte bekend dat het spaargeld van mensen ‘nu beleggingsproducten zijn, en niet meer kunnen worden opgenomen’. Het lijkt erop dat de bank gewoon al het geld van haar klanten heeft gestolen. Ja, u leest het goed. Neemt China met het ‘stelen’ van de spaartegoeden van hun burgers hiermee het initiatief op wat binnen afzienbare tijd ook de rest van de wereld te wachten staat? “Je zult niets meer bezitten en toch gelukkig zijn”. De Chinese leider Xi Jinping en de leider van WEF-sekte samenzwering Klaus Schwab zijn goed bevriend. Schwab prees hem zelfs de hemel in tijdens de laatste online Davos top op 17 januari 2022.Schwab wil het communisme wereldwijd opleggen aan de naties, met als voorbeeldnatie uiteraard China, dat al heel ver staat in het controleren van diens burgers door middel van gezichtsherkenningscamera’s op iedere hoek van de straat, en nu met het blokkeren van de spaarrekeningen van hun burgers.

Alles verloopt precies volgens de richtlijnen van de machthebbers die zijn neergelegd in onder meer Agenda 2030 en de Great Reset build back betterom uiteindelijk het hele huidige wereldbestel volledig te resetten in een totale vrijheidbeperkende dictatuur en afschaffing van privé bezit.

De Great Reset resulteert in een wereld waarin ‘het gewone volk’ niets meer bezit, maar de ‘uitverkoren allerrijksten’ zullen alleen nog maar rijker worden. De WEF-sekte leiders zeggen dat de toekomst zonder privé-eigendom zal zijn. Dit bericht is ook terug te vinden op de officiële website van het World Economic Forum.

Is dit wat ook de Nederlandse burger onder leiding van de WEF-sekte kliek te wachten staat? Ze zijn er toe in staat gezien wat de Nederlandse burger vanaf het voorjaar van 2020 allemaal aan illegale mensonterende dwangmaatregelen te verduren heeft gekregen. Wat opvalt, is dat geldautomaten al met regelmaat buiten werking zijn met als argument dat er te weinig mankracht is om ze op tijd bij te vullen. Maar klopt dat wel? Wij hebben sinds het begin van 2020 gezien dat politici zonder enige wroeging moeiteloos de pijnlijkste en meest schaamteloze, naar terreur neigende mensonterende beslissingen kunnen nemen.

Enkele onderwerpen uit de Covid-19 ‘p(l)andemie’ en vaccinatiezwendel

(4) De huidige oversterfte is historisch gezien ongekend

De huidige oversterfte is historisch gezien ongekend, aldus de Amerikaanse arts Pierre Kory in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Hij wees erop dat levensverzekeraars enkele maanden geleden meldden dat er veel meer werkenden overlijden dan gebruikelijk. Het gaat daarbij om mensen van 18 tot 65 jaar. Er werden tot wel 40 procent meer sterfgevallen geregistreerd, zei Kory. Lincoln Financial, de op vier na grootste levensverzekeraar in de Verenigde Staten, maakte onlangs bekend dat het aantal claims in het laatste kwartaal van 2021 met maar liefst 163 procent is gestegen. Kory wees erop dat het voor een deel gaat om mensen die plotseling dood neervallen, nadat ze een hartstilstand of een beroerte hebben gekregen. “Dan hebben we het nog niet gehad over de kankers die woekeren bij de gevaccineerden” aldus de arts. “En je ziet het ook bij jonge mensen. Daarom is het stilzwijgen van de ziekenhuizen zo beangstigend. Neurologen, cardiologen, verloskundigen en gynaecologen worden geconfronteerd met beroertes, onvruchtbaarheid en hartaanvallen bij hele jonge mensen zonder onderliggend lijden. Het is onmogelijk dat de bazen van de zorginstellingen het niet weten. Niemand van hen heeft zich uitgesproken,” aldus Kory. Hij sprak van een ‘stille humanitaire catastrofe’.

 

Pierre Kory - IMDbPierre Kory

 

Op 30 juni 2022 verzorgde Pierre Kory de openingsspeech van een congres in Brazilië. Hij sprak onder meer over zijn reis, censuur en de ijzeren greep van Big Pharma op de geneeskunde. In de laatste minuten van zijn toespraak ging hij in op de tragedie die zich momenteel voltrekt. “Mensen vallen dood neer. Gezonde jonge mensen die niet wakker worden. Ze worden gevonden in auto’s, ze worden gevonden op parkeerplaatsen, op atletiekbanen, overal ter wereld. Ze vegen het onder het tapijt. Deze tragedie treft niet alleen jonge mensen, maar alle leeftijdsgroepen. Het zijn jonge vaders en moeders en baby’s die het niet redden als gevolg van dit vaccin,”aldus Kory. Hij sprak van een grote ‘horrorshow’.

De Amerikaanse patholoog Ryan Cole reisde de afgelopen maanden de hele wereld over. Overal waar hij komt, wordt hij benaderd door artsen en verpleegkundigen die vreemde dingen zien bij jonge mensen, zei hij in gesprek met Joseph Mercola. Hij sprak onder meer met het hoofd van een grote oncologieafdeling in Tallahassee in Florida. Die zei tegen hem dat hij normaal gesproken eens in de 10 jaar een geval van agressieve hersenkanker bij een jonge patiënt ziet. Na de uitrol van de boosters werd hij in één maand tijd geconfronteerd met vijf gevallen van astrocytomen (langzaam groeiende hersentumoren) . In Jacksonville, ook in Florida, sprak de patholoog met een huisarts. Die zei dat hij eens per decennium een jonge patiënt heeft met een agressieve vorm van nierkanker. Afgelopen maand heeft hij er vijf gehad. De arts vond dat vreemd. Enkele weken geleden was Cole in Groot-Brittannië, waar hij sprak met een Ierse arts die al 36 jaar in het vak zit. Die zei dat hij sinds de uitrol van de vaccins en de boosters meer kankergevallen bij jonge patiënten heeft gezien dan ooit tevoren. Een verpleegkundige die op een spoedeisende hulpafdeling werkt, zei tegen hem dat er jonge kinderen worden binnengebracht met hartontsteking en kanker, waaronder agressieve vormen van leukemie. Het wordt steeds meer duidelijk dat de volksgezondheid wordt ingezet als wapen om andere agenda’s te ondersteunen die niets te maken hebben met volksgezondheid.

Wanneer volkomen gezonde atleten, piloten en militairen dood neervallen door bloedklonters, myocarditis, hartaanvallen en beroerten, enkele dagen of weken nadat ze gentherapie troep ingespoten hebben gekregen, is er gegronde reden om zeer bezorgd te zijn. De gegevensbank van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) melde op 16 juli 2022, 46.618 doden en 4.682.268 mensen met aandoeningen na vaccinatie.Van het totale aantal geregistreerde letsels heeft bijna de helft (2.106.816 ) ernstig letsel.

(5) Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat ambtenaren, de Tweede Kamer en ministers grondrechten van burgers op allerlei manieren hebben omzeild en overtreden.

Ook is komen vast te staan dat geen enkele coronamaatregel tegen het ‘killervirus’ wetenschappelijk was onderbouwd. Uit de stukken wordt griezelig en schokkend duidelijk dat het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) (onder leiding van Hugo de Jonge) onder het mom van ‘wetenschap’ coronamaatregelen heeft afgekondigd die op geen enkele wetenschap gebaseerd waren, schrijft het journalistieke platform Indepen. Grondrechten zijn ontmanteld. Overheden en wetenschap speelden een cruciale rol om verdeeldheid door pure discriminatie te zaaien met QR-codes, vaccinatiepaspoorten en uitsluiting onder het mom van het nieuwe normaal.

Iedere door Rutte&CO afgekondigde dwangmaatregel zoals de anderhalve meter, mondkapjes, het schudden van handen, avondklok, lockdowns, corona-app, niezen in de elleboog, en schoolsluitingen, mist elke wetenschappelijke onderbouwing en kwam allemaal uit de dikke duim. Al deze maatregelen waren slechts bedoeld om gehoorzaamheid af te dwingen.

De Grondwet heeft vanaf het begin van de Covid-19 zwendel ernstig onder druk gestaan. De nietszeggende PCR-test en de gevaarlijke samenstelling van de experimentele prikken met grafeen hydroxide, parasieten en andere rotzooi, die absoluut niet voor vaccins mogen doorgaan, maar wel zo worden genoemd, werden toegepast terwijl ambtenaren zich ervan bewust waren dat voor al deze maatregelen weinig tot geen wetenschappelijk bewijs was, zo blijkt uit de stukken.Zij die van meet af aan al spraken van één van de grootste zwendelpraktijden uit de geschiedenis, werden belachelijk gemaakt, maar wat wij gezien hebben is nog veel erger dan de fanatiekste complotdenker had kunnen bedenken. Er is sprake van een ongekende misdaad. De Nederlandse burger is geconfronteerd met een nepvoorstelling van zaken. Het Nederlandse volk is door Rutte&CO gebombardeerd met onzin, valse stellingen en gefabriceerd nieuws, en dat maanden achtereen.

 

De stukken laten zien dat ambtenaren en ministers maandenlang bezig zijn geweest met het uitwerken van wetsvoorstellen die de Grondwet met voeten hebben getreden. Denk daarbij aan pogingen om het verbod op stemverheffing bij demonstraties erdoor te krijgen, telefoongegevens van iedere burger ongevraagd te gebruiken, computernetwerken van bedrijven te doorzoeken, huizen binnen te dringen, lichamelijk onderzoek te verrichten, gezonde burgers in quarantaine te plaatsen en meer van dit soort zaken, die fundamentele rechten en vrijheden van burgers ernstig inperken. Ministers en ambtenaren zijn hoeders van de Grondwet. Zij moeten burgerrechten beschermen. Maar in plaats daarvan werden deze door hen vertrapt. Uit de beslispuntennotitie van 27 mei 2020 blijkt duidelijk dat de opdracht aan de ambtenaren die hier willens en wetens aan hebben meegewerkt helder was: een wettelijke grondslag te krijgen voor een grondrechtenbeperking. Van het merendeel de Tweede Kamer hoefde de Nederlandse burger geen bescherming te verwachten want ze hebben ingestemd met alle door Rutte&CO afgekondigde dwangmaatregelen. De wetgeving werd geperverteerd en praktisch de gehele Nederlandse dagbladpers en de staatsomroep onderwierpen zich kritiekloos.

 

Er is niet alleen sprake van individuele corruptie van een enkele bestuurder, maar, veel erger, het Nederlandse volk heeft te maken gehad met grootschalige institutionele corrumpering van het landsbestuur dat zowel misbruik maakt van het publieke vertrouwen in de wetenschap en haar instituten, als van haar machtspositie om die wetenschap naar eigen politieke hand te zetten. Om de informatie oorlog te winnen heeft de Nederlandse WEF-sekte vanaf het begin van haar coronabeleid onder de regie van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) hard ingezet op het voorkomen en saboteren van demonstraties. De gewelddadige voorbeelden hiervan zijn de hele wereld overgegaan.

 

Zie hier hoe agenten deze man op 14 maart 2021 op het Malieveld in Den Haag tot bloedens toe hebben geslagen.

 

In oorsprong had deze club louter operationele taken in het bestrijden van terroristische bedreigingen. De sinds februari 2022 vrijgegeven WOB-stukken geven een opmerkelijk beeld van de sleutelrol die de NCTV speelde bij wat werd voorgesteld als een nationale gezondheidscrisis. Het ontplooide verschillende operationele activiteiten waarvoor geen wettelijke grondslag bestond.

 

Rechtmatigheid van demonstreren is met knuppels, paarden, waterkanonnen en de schandalige inzet van Romeo’s, met geweld de kop ingedrukt. Crisisbeheersing noemen ze dat. De diender voor de overheid tégen de burger. Jamila Amestoun laat op Twitter weten dat ze definitief afscheid neemt van de nationale politie. “Met pijn in mijn hart heb ik het gehad, en ben het disproportioneel geweld jegens burgers helemaal zat!” Jamila verwijst ook naar een artikel in De Andere Krant over het vernietigende VN-rapport over het politiegeweld in Nederland dat genegeerd werd door het kabinet. Ook de reguliere media hebben de bevindingen van voormalig VN-mensenrechtenrapporteur Nils Melzer compleet genegeerd.“Buitensporig politiegeweld in Nederland jegens haar burgers is vernietigend!” schrijft Jamila erbij.

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud