Tariq en Hani Ramadan Moslimbroederschap extremisten

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 12 mei 2014) (Laatste bewerking: 28 juni 2020)

Niemand durft de toespraken van extremistische moslims te bekritiseren zoals die onder meer gehouden worden door Tariq en Hani Ramadan. Tussen 18-21 april 2014, hield de Unie van Islamitische Organisaties van Frankrijk (UOIF), de Franse tak van de Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek onder leiding van Hani Ramadan haar eenendertigste jaarlijkse conferentie in Le Bourget, ten noorden van Parijs. Zoals gebruikelijk werden jihadistische en antisemitische boeken aangeboden en deden haatpredikers hun uiterste best de aanwezigen te vermaken met vurige toespraken. In 2012 zou de Moslimbroederschap extremist Youssef al-Qaradawi de centrale gastspreker zijn, maar omdat Frankrijk geconfronteerd werd met protesten van de Joodse gemeenschap weigerde het land Qaradawi een visum. Qaradawi werd indertijd al door de voormalige Egyptische president Gamal Abdul Nasser drie keer vanwege zijn opruiende taalgebruik in de gevangenis gegooid en in 1961 verbannen naar het oliestaatje Qatar en onder bescherming geplaatst van de daar heersende kamelendrijvers. Zoals bekend zijn de leiders van Qatar felle supporters van de diverse terreurbewegingen waaronder Hamas en IS(IS). Vanuit Qatar wist Qaradawi zijn fatwa-imperium over de hele moslimwereld te verspreiden, waaronder in Europa en de Verenigde Staten waar (imam) Barack Hoessein Obama hem ongestoord zijn gang laat gaan.

Tijdens een massabijeenkomst op het Tahrirplein in Cairo op 18 februari 2011 gaf Qaradawi een voorproefje van zijn bedoelingen. Voor een menigte van naar schatting een miljoen toehoorders, riep hij op tot “bevrijding van de Al Aqsa moskee in Jeruzalem” waarop de menigte scandeerde: “Met miljoenen martelaren op naar Jeruzalem”. Ook riep Qaradawi de Koptische christenen op om te buigen in een daad van onderwerping aan Allah. De christenen besloten daar echter geen gevolg aan te geven. Qaradawi staat bekend om zijn haatpredikingen op de Qatarse moslimzender Al-Jazeera die bekeken wordt door 60 miljoen moslims. Met regelmaat roept hij de ‘god van de islam’ op de Joden tot de laatste man uit te roeien en prijst hij Hitler voor de vernietiging van het Joodse volk. Hij predikt de oprichting van een islamitische Unie als de moderne vorm van het Kalifaat, en islamisering van het Westen.

Omdat Qaradawi Frankrijk niet in mocht werd hij vervangen door Hany Ramadan de broer van Tariq Ramadan. Hani Ramadan is directeur van het Islamitische Centrum van Genève, dat in 1961 gesticht is door de vader van hem en Tariq Ramadan.

Screenshot_4Moslimextremist Hani Ramadan roept moslimjongeren op naar Syrië te vertrekken.

 

Hani Ramadan’s toespraak werd beluisterd door een publiek van 150.000 enthousiaste volgelingen en bekeken door honderdduizenden anderen. Zijn volgelingen verspreiden rapmuziek op internet waarin jonge moslims worden opgeroepen zich aan te sluiten bij Al-Qaeda en andere terreurnetwerken. De werving van nieuwe leden voor de terreurcellen vinden daarnaast ondermeer plaats in moskeeën, islamitische culturele centra, migranten buurten en theehuizen.

Hani’s toespraak was gewijd aan ‘mondiale bedreigingen’ tegenover de islam; hij gaf aan dat die maar uit één bron voortkwamen: “het Joodse en zionistische barbarisme, een octopus die zich in de schaduw verbergt, een macht die de wereldwijde financiën en de media in bedwang houdt.” Hij riep de jonge Franse moslims op om ‘te vechten voor de islam’ en naar Syrië te gaan, waar honderden Franse jongeren zich hebben aangesloten bij Al-Qaeda, al Nusra en de demonische barbaren van ISIS. De Franse autoriteiten hebben hem op zaterdag 8 april het land uitgezet vanwege zijn radicale standpunten. Dat maakte het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken bekend. Hij is opgepakt in Colmar in het noordoosten van Frankrijk. Daar zou de haatprediker deelnemen aan een conferentie. Hij werd door de politie naar de grens met Zwitserland begeleid. Het Franse ministerie verklaarde dat eerdere opmerkingen en gedragingen van de imam ,,een bedreiging vormen voor de openbare orde”.

Tariq Ramadan wordt beschouwd als één van de gevaarlijkste islamitische leiders in het Westen. Hij geeft de indruk een ‘gematigde’ moslim te zijn maar is verre van dat. Het gaat om een wolf in schaapskleren. Hij is de kleinzoon van Hassan al-Bana, oprichter van de Moslim Broederschap, wiens motto luidt: "Allah is ons doel; de profeet onze leider; de Koran onze wet; Jihad is onze weg; sterven voor Allah is onze hoogste hoop." Zijn kantoor ligt in de Parijse buitenwijk Saint Denis; hij heeft 30 boeken geschreven en heeft 2 miljoen Facebookvolgers. Deze Moslimbroederschap extremist heeft academische stoelen over heel de wereld, hij is de directeur van de Centrum voor Islamitisch Recht in Doha, Qatar, en de president van het Europese Islamitische Netwerk. Ramadan legde onlangs zijn visie voor Europa en Frankrijk uit: "Islam is een Franse religie en de Franse taal is een taal van de islam." Hij verzet zich tegen de assimilatie van Franse moslims in de Franse cultuur en maatschappij.” Desondanks sjokken allerlei westerse hielenlikkers en niet vergeten de media, achter hem aan alsof het om een soort heilige gaat.

Tariq-RamadanMoslimbroederschap extremist Tariq Ramadan

Hij ontkent het bestaansrecht van Israël en rechtvaardigt het vermoorden van Israëlische burgers. Hij wordt beschouwd als een intellectueel, maar zodra hij met lastige vragen wordt geconfronteerd, vliegen de gefabriceerde leugens over tafel of ontvlucht hij de scene. Een van zijn leugens gaat over Mohammed toen deze in Medina arriveerde. Hier zou hij de Joodse inwoners hebben verwelkomd als onderdeel van de “Ummah” gemeenschap maar daar klopt helemaal niets van. In werkelijkheid heeft hij alle mannen vermoord en hun bezittingen geroofd en vrouwen en kinderen tot slaven gemaakt.

Ramadan verspreide ook de leugen dat de moordpartij in Brussel op 24 mei 2014 zou zijn gepleegd door Joodse agenten. Maar de dader was Mehdi Nemmouche een Frans staatsburger van Algerijnse afkomst en lid van de Soenitische terreurbeweging ISIS. Bij deze aanslag werden vier mensen vermoord waaronder het Israëlisch echtpaar Mira (53) en Emmanuel Riva (54). De wapens die hij tijdens de aanslag had gebruikt waren bij zijn arrestatie in Marseille zelfs in een IS(IS)-vlag gewikkeld. Hij blijkt bij deze terreurbeweging gediend te hebben als ontvoerder en folteraar in Syrië. Nemmouche was tevens bezig een grote aanval tijdens Bastille Day vieringen in Parijs op 14 juli 2014 voor te bereiden. Honderden anderen zoals Nemmouche, zijn teruggekeerd naar Europa om te moorden en chaos te creëren. Voorbeelden zijn ook te zien geweest tijdens de aanslagen in Parijs in november 2015.

Tariq Ramadan kreeg in 2006 op hoge kosten van de Nederlandse gemeenschap -namelijk 200.000 euro per jaar voor één dag per week, en 400.000 euro extra voor debatten en wijkbezoeken- een gasthoogleraarschap aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en trad in dienst als adviseur integratie van de gemeente Rotterdam. Een regelrechte schande!!!  Er bevinden zich tientallen boeken van deze haatprediker in alle grote boekhandels in Frankrijk.

 

Ramadan beschuldigd van verkrachting

 

Deze figuur, die in de ogen van velen gezien wordt als een intelectueel, wordt onder meer beschuldigd van verkrachting. De Franse schrijfster en activiste Henda Ayari deed op 21 oktober 2017 aangifte tegen hem en schreef op Facebook dat Ramadan haar in 2012 in een hotelkamer had verkracht. Ramadan is daarop door de Franse justitie officieel verdacht van verkrachting. Na enkele dagen verhoor en een confrontatie met een van zijn slachtoffers heeft de politie hem opgesloten.

Duizenden moslims in Europa en miljoenen in de Arabische wereld accepteren simpelweg niet dat Tariq Ramadan berecht en veroordeeld kan worden door de democratische, Westerse en seculiere rechtspraak. Er staat nu veel op het spel: zullen we getuige zijn van de triomf van extremisten over machteloze moslimvrouwen die waarschijnlijk nooit meer de moed zullen hebben om hun moslim-agressors aan de kaak te stellen? Om deze gewenste ongelijkheid te bestendigen worden enorme hoeveelheden geld ingezameld voor de verdediging van Ramadan.

600.000 mensen volgen hem op Twitter en hij heeft meer dan 2 miljoen volgers op Facebook. Zijn volgers zijn er zeker van dat hij onschuldig is. In hun commentaren op de diverse sociaal media sites, zijn ze er zeker van - dat de maangod allah met zijn drie dochters-  hem zal beschermen. De vrouwen die zeggen dat ze door hem zijn aangerand, worden leugenaars genoemd of een onderdeel van een samenzwering, tegen de islam. Ook wordt beweerd dat de aanklacht tegen Ramadan een gevolg is van een zionistisch complot tegen de islamoloog en dat de Joden achter de valse berichten zitten. Natuurlijk dat was te verwachten, de Joden zijn immers schuldig aan alles wat er in de wereld gebeurt! Ramadan is anti-Israël criticus dus vinden zijn volgelingen het logisch dat de Joden er achter zitten.

De opsluiting van dit verkrachtingsbeest heeft bij de Franse en Zwitserse moslimgemeenschappen voor heel wat opschudding gezorgd en een krachtige propagandamachine gemobiliseerd. Eerst werd de "Bevrijdt Tariq Ramadan" -website gemaakt. Toen tekenden 137.000 mensen een petitie om vrijlating te bepleiten. Nadia Karmous, hoofd van de Vereniging van Moslimvrouwen in Zwitserland, steunde de theoloog als "een betrouwbare en zorgzame persoon". Tijdens een recente 'Algemene Ontmoeting van Franse Moslims' in Bourget, werd een 'ondersteunings committe' voor Ramadan gelanceerd. Zijn boeken werden verkocht, mensen zamelden geld in en ondertekenden brieven aan de Franse president Emmanuel Macron en de minister van Justitie, Nicole Belloubet, waarin ze vroegen om de vrijlating van hun idool. Het doel lijkt om Ramadan tot martelaar te verheffen. Volgens Asmar Lafar, de president van de organisatie "Moslims van Frankrijk", is het pensée ("denken / wereldbeeld") van Ramadan ondanks de beschuldigingen nog steeds "intact". Mensen met spandoeken met de boodschap "Bevrijdt Tariq Ramadan" hielden een demo in Parijs.

Ondertussen worden de drie vrouwen die Ramadan beschuldigden van verkrachting blootgesteld aan intimidatie, geweld en bedreigingen.Hun dagelijkse hel wordt beschreven in het Franse weekblad Marianne. "Je krijgt wat je verdient" is een van de vele berichten die "Marie" (een van de twee vrouwen die een pseudoniem gebruikt) elke dag ontvangt. Maar die boodschap kwam van een van de broers van Ramadan."Ik ga steeds minder uit", zei ze. Een paar dagen geleden werd ze op straat aangevallen. "Vuile trut", schreeuwden vier jonge mannen naar haar.Op een dag, toen 'Marie' haar zoon naar school bracht, stopte een auto en riep de chauffeur: 'Zwijg; pas op voor je kinderen'. Op 24 maart werd ze gewelddadig aangevallen in de hal van haar huis door twee mannen die haar in elkaar sloegen, water over haar spoten en zeiden: "Volgende keer zal het benzine zijn".

Henda Ayari die op 20 oktober 2017 de eerste klacht tegen Ramadan indiende, wordt nadien geteisterd door doodsbedreigingen. Sinds ze aangifte deed tegen Ramadan wordt ze voortdurend belaagd op internet. Haar naam, telefoonnummers en adressen werden geopenbaard op sociale media. Haar auto is vernield. De stroom internetberichten loopt uiteen van doodsbedreigingen tot verwensingen dat ze  moet worden verkracht. Tijdens een uitzending op de Franse televisiezender BFMTV vertelt Ayari dat Ramadan haar uitnodigde op haar hotelkamer en haar vervolgens ‘als een wild beest’ besprong en verkrachtte. Intussen komen er steeds nieuwe aanklachten bij waaronder van vrouwen die beweren dat zij in de jaren tachtig en negentig door hem seksueel zijn misbruikt. Ramadan gaf toen les op een middelbare school in in Genéve in Zwitserland. De vrouwen waren destijds tussen de veertien en achttien jaar oud. Minderjarig dus. Ramadan is tegenwoordig hoogleraar aan de prestigieuze University of Oxford. Ramadan werkte eerder bij de gemeente Rotterdam als ’bruggenbouwer tussen moslims en niet-moslims’. Hij werd in 2009 ontslagen vanwege uitspraken over homoseksuelen en omdat hij voor een pro-Iraanse tv-zender ging werken.

RFI meldde op 13-02-2020 dat Ramadan formeel is beschuldigd van het verkrachten van nog eens twee vrouwen. Zijn volgelingen noemden de beschuldigingen tegen hem opnieuw een onderdeel van een 'internationaal zionistisch complot', om hem kapot  te maken. Ze spreken van een gemene beschuldiging omdat Ramadan zoiets beslist niet zou doen. Maar de vrouwen die de aanklacht tegen hem hebben ingediend noemen hem een monsterlijke sadist. Een van de vrouwen zij door hem aan haar haar naar een badkuip had gesleept, hij over haar heen had geplast, onderworpen was aan sodomie en verkrachting.  De andere vrouw vertelde door hem te zijn verkracht omdat ze geen hijab droeg.

 

Ze hebben hem op borgtocht vrijgelaten omdat hij beweert aan multiple sclerose te lijden. Hij beweert Frankrijk niet te zullen ontvluchten om aan gerechtigheid te ontsnappen, maar dat is afwachten. Hij heeft zijn paspoort moeten afgeven, maar dat is geen onoverkomelijk obstakel om stiekum het land te verlaten. Een van de aanklagers is al in elkaar geslagen en dat is helemaal niet verwonderlijk, gezien zijn connecties met figuren die vinden dat hem onrecht wordt aangedaan.Het verhelderende boek van de Franse journaliste Caroline Fourest Brother Tariq: The Doublespeak of Tariq Ramadan Brother Tariq: The Doublespeak of Tariq Ramadan  concludeert dat deze veel-vermomde vermeende 'Muslim Martin Luther' eigenlijk allesbehalve een hervormer is: in werkelijkheid blijft Ramadan 'nauwgezet trouw aan de strategie die door zijn grootvader is uitgestippeld , een strategie van stap voor stap ”naar het opleggen van de islamitische wet (Sharia) in het Westen.

Terug naar: Inhoud