Sigrid Kaag fan van Jasser Arafat

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 21 november 2017) (Laatste bewerking: 8 januari 2020)

Deze terroristenvereerder is sinds 26 oktober 2017 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte III. Zij werkte ooit voor de incompetente, geldverkwistende anti-Israëlkliek UNRWA, het agentschap van de Verenigde Naties die alle Palestijnse nakomelingen van vluchtelingen opgesloten houdt in kampen. Zij is getrouwd met de Palestijn Anis al-Qaq, een vertrouweling van de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat. Deze figuur was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in de tijd dat Jasser Arafat wandelende zelfmoordbommen naar Israël stuurde om onschuldige Israëlische burgers op te blazen. Deze schurk heeft zich zijn hele leven bezig gehouden met weerzinwekkende terreur. Dat kan betekenen Kaag en haar man persoonlijk op de hoogte zijn geweest van Arafats terreurdaden. Zij is echter niet alleen gecharmeerd van deze terreurbaas maar ook beroept zij zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de Shi’itische terreurorganisatie Hezbollah. De Israëlische premier Netanyahu wordt door haar onder meer “een racistische demagoog” genoemd en “geen vertegenwoordiger van vredelievende Israëli’s”.

Haar kinderen lijken pro-terreur te zijn opgevoed door hun ouders. Zo likete haar dochter Janna “Marwan Barghouti for president” op Twitter. Deze Marwan Barghouti is echter tot vijf keer levenslang veroordeeld wegens bewezen betrokkenheid bij drie terreuraanslagen waarbij vier Israëli’s en een Griekse monnik werden gedood. Maar vermoed wordt dat hij nog minstens 33 aanslagen met in totaal 21 doden georganiseerd heeft.

barghouti02Terreurleider Barghouti omringt door zijn moordende koorknaapjes

In een vroegere situatie was zij uit haar vertrouwensfunctie bij de afdeling ‘Politieke VN-zaken’ gezet.Dat was omdat de leiding van Buitenlandse zaken had ontdekt dat zij in het geheim met een vertrouweling van Arafat was getrouwd. Dat alleen al maakt iemand ongeschikt als staatssecretaris op een ministerie waar uiterst vertrouwelijk met informatie moet worden omgegaan, denk aan de internationale samenwerking inzake terrorismebestrijding.Dat belette Rutte echter niet haar voor functie van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking aan te stellen. In die hoedanigheid mocht zij in juni 2018 ook aanwezig zijn de Bilderberg vergadering in Turijn met onder andere Mark Rutte, Willen Alexander en Shell topman Ben van Beurden.

Op het ministerie ging voor haar de rode loper uit. Het is een publiek geheim dat op het ministerie door de meeste medewerkers negatief over Israël wordt gedacht. Zij ambieerde de post van minister van Buitenlandse zaken, maar moest Zijlstra boven zich dulden. Maar goed zij heeft wel het beheer gekregen over een grote pot ontwikkelingswerkgeld voor een aantal NGO’s die anti-Israél zijn en ook een stevige vinger in de pap hebben in de Palestijnse gebieden.

Ook blijkt zij een voorstander te zijn van de anti-Israëlische boycotbeweging (BDS). Deze organisatie voert een internationale campagne met het doel Israël te isoleren door wereldwijd campagnes te voeren tegen de Joodse staat. Joden worden door deze kliek “Zionistische varkens”genoemd. Zionisme noemt men racisme en terrorisme. Landen, organisaties en individuen die steun verlenen aan de landrovers in Ram-allah (aka de Palestijnse Autoriteit) en de Baäl doodscultuur in Gaza, steunen in feite de vernietiging van de Joodse staat want dat is de uiteindelijke doelstelling, zoals staat beschreven in zowel het handboek van de “Bende van Ram-allah”als die van de terreurbeweging Hamas in Gaza.

Sneller dan gepland besloot Kaag op vrijdag 20 januari 2018 maar liefst 13 miljoen euro aan de UNRWA, over te maken. Dit als reactie op de beslissing van Donald Trump de Amerikaanse hulp aan deze organisatie te halveren. Naar aanleiding van deze gulle donatie bedankte de Palestijnse terreurbeweging Hamas op 22 januari 2018 Nederland voor hun bijdrage aan UNRWA. De donatie wordt door Hamas uitgelegd als steun voor Palestijnse jihad tegen Israël.

De door Trump doorgevoerde vermindering was echter volkomen terecht. Want er zijn inmiddels vrijwel geen Palestijnse vluchtelingen van de oorlog in 1948 in leven. Dit geld wordt dan ook niet gebruikt om Palestijnse vluchtelingen te helpen maar om de nakomelingen daarvan opgesloten te houden in soms mensonterende kampen. Zelfs de meerderheid van die Palestijnse nakomelingen – die leeft onder zelfbestuur van de door de “Bende van Ramallah” bezette Bijbelse gebieden, en de Gazastrook – blijft eindeloos opgesloten in kampen.

Dit gebeurt in opdracht van hun eigen leiders. Omdat het aantal nakomelingen blijft toenemen, wordt de overbevolking in die kampen steeds groter. Hun situatie wordt dus steeds slechter. In elk geval is het na al die jaren de hoogste tijd dat de onzinnige uitzonderingspositie voor de nakomelingen van Palestijnse vluchtelingen verdwijnt. Zodat de belastingbetalers wereldwijd niet langer blijven opdraaien voor de kosten van generaties nepvluchtelingen. Dat geld kan beter gebruikt worden voor echte vluchtelingen.

In het persbericht van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gesteld dat als de hulp niet gegeven wordt er “risico is dat de stabiliteit in de regio nog verder onder druk komt te staan.” Het omgekeerde is het geval. Er bestaat overweldigend bewijs dat UNRWA het geld juist gebruikt om Palestijnen van kind af aan te radicaliseren (zie bijvoorbeeld hier).Ook is keer op keer gebleken dat de gebouwen van de UNRWA in de Gazastrook worden gebruikt als uitvalsbasis voor terreur van de radicaalislamitische Hamas-beweging richting Israël. Het mag duidelijk dat het door Kaag gedoneerde geld een zeer onwenselijke situatie in stand houdt. Het besluit van de D666 minister kan dan ook als zeer omstreden worden afgedaan, ook gezien het feit dat de andere drie regeringspartijen hier direct Kamervragen over hebben gesteld.

Kaag mag jaarlijks het onvoorstelbare bedrag van zo’n zes miljard euro uitgeven.Honderden miljoenen daarvan komen tercht bij actiegroepen die weinig of geen leden hebben, maar vooral van overheidsgeld leven. Met dat geld bestoken ze zowel de overheid als de samenleving met acties, lobby’s en rechtzaken.

Nederland staat de komende jaren voor grote uitdagingen, ook wat islamitische terreur betreft. Het is van groot belang om ministers en staatssecretarissen te benoemen die deze dreiging en de bestrijding daarvan serieus nemen. Sigrid Kaag heeft laten zien dat zij hiervoor zeker niet de meest aangewezen persoon is. Klik hier eens voor de video van Wynia’s Week: Laat Sigrid Kaag stoppen met het sponsoren van actiegroepen.

Terug naar : Inhoud