Palestijnse propaganda en leugenmachine

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: oktober 2000) ( Laatste bewerking: 16 februari 2023)

De internationale media en politiek reageert nauwelijks op de opruiende taal en op de anti-Joodse bloedsprookjes van de ďBende van RamallahĒ en de terreurbeweging Hamas in Gaza. Ook sluit men de ogen voor de anti-IsraŽl propaganda die constant door Abu Mazen (Mahmoud Abbas) en consorten en de Palestijnse media wordt verspreid. De pers staat al jaren vol haatverwekkende berichten over het Joodse volk. Palestijnse media manipuleren de publieke opinie steeds geraffineerder. Het gaat niet alleen meer om mensen die op brancards liggen en simuleren dat ze dood zijn. Op lichamen worden op kunstzinnige wijze vreselijke nepwonden creŽert. De beelden moeten aantonen dat mensen in Gaza vreselijk lijden onder IsraŽlische agressie. De media worden consequent ingezet voor het verspreiden van dit soort smerige anti-IsraŽlische propaganda, leugens en het ophitsen tot geweld.

Een macaber voorbeeld is een uitzending van de Palestijnse televisie over een vermeend bloedbad in het Arabische dorp Al-Dawayima tijdens de Onafhankelijksoorlog van 1948. De ďBende van RamallahĒ wilde het publiek gruweldaden tonen, maar bij gebrek aan betrouwbare bewijzen, werd een beeld getoond van soldaten, die langs eindeloze rijen van dode lichamen lopen. Het probleem is echter dat deze foto niet is genomen in Al-Dawayima. In werkelijjheid gaat het hier om een foto van het concentratiekamp Nordhausen waar de naziís, voordat ze zich overgaven, zoveel mogelijk Joden vermoorden. De soldaten op de foto zijn de Amerikaanse bevrijders.

Afbeeldingsresultaat voor Bloodbath in Palestinian city al-dawayimaHet vermeende bloedbad in Al-Dawayima

In 1996 ontstond er een gewelddadig oproer na de openstelling door IsraŽl van de 2200 jaar oude HasmoneeŽn-tunnel langs de westelijke tempelmuur. Over de opening hadden de IsraŽlische autoriteiten notabene al in januari 1996 met het Palestijnse bewind een compromis bereikt.De moslims kregen toegang tot de stallen van Salomo en de IsraŽliís konden op hun beurt de tunnel openen. Yasser Arafats woordvoerders  maakten echter voor de zoemende cameraís bekend dat IsraŽl zo brutaal was geweest ďeen tunnel te openen onder de Al-Aksa moskeeĒ.

In werkelijkheid ligt deze tunnel  daar 300 meter van verwijderd. Arafat noemde de opening een misdaad en de wereldleiders waren het geheel met hem eens. De gewelddadigheden begonnen met een gewapende aanval door Palestijnse politiefunctionarissen op IsraŽlische veiligheidstroepen in september 1996 op Chol hamoíeed Soekot (het Loofhuttenfeest). Daarbij kwamen zeventien IsraŽliís om het leven en koste het oproer uiteindelijk ook 53 Arabieren het leven. Achteraf bleek de hele affaire door Arafats terreurbewind in scŤne te zijn gezet met als doel, IsraŽl aan de schandpaal te nagelen en een veroordeling van de wereldgemeenschap te bewerkstelligen. Precies dat gebeurde! Geen enkele westerse journalist nam de moeite om ter plekke een kijkje te nemen om vervolgens te constateren dat het om anti-IsraŽlische propaganda ging. Iedere rel, iedere dreiging, elk oproer en elke bomexplosie, werd door Arafat georkestreerd.De HasmeneŽentunnel is vandaag een populaire touristische attraktie.

Bezoek Ariel Sharon aan de Tempelberg

Arafat was ook verantwoordelijk voor het oproer dat ontstond nŠ het bezoek van de voormalige IsraŽlische premier Ariel Sharon aan de Tempelberg op 28 september 2000. Dit bezoek was ook van tevoren met Arafat en trawanten overlegd. Maar Arafat had andere plannen en zag in dit bezoek een mooie gelegenheid zijn lang van tevoren geplande Tweede Intifada te beginnen. Als start liet Arafats goed geoliede propagandamachine via pamfletten de leugen verspreiden dat Sharon de eerste steen had gelegd voor de bouw van een nieuwe Joodse Tempel. De moslimgeestelijken stookten het vuurtje verder op waardoor de zaak volledig escaleerde. De internationale media nam de misselijkmakende de PA-propaganda over zodat ook  de rest van de wereld over IsraŽl heen rolde en zich haastte Sharons bezoek te veroordelen als een ernstige provocatie. De internationale nieuwsbrengers deden geen enkele moeite de waarheid te achterhalen. Arafat startte een periode van geweld en het vermoorden van onschuldige IsraŽlische burgers door gehersenspoelde wandelende moslimzelfmoordbommen en een continue stroom van anti-IsraŽlische propaganda via de PLO-tv en de media.

Aanleg loopbrug Mugrabipoort

Toen op 4 februari 2007 IsraŽl begon met werkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe loopbrug naar de Mugrabipoort die voor joden en christenen toegang geeft tot het Tempelplein, kwam zo ongeveer de hele wereld in opstand. De nieuwe loopbrug moest vernieuwd worden omdat de bestaande opgang in de winter van 2004 bij een lichte aardbeving gedeeltelijk was ingestort. De bouw gebeurde in overleg met de moslimgeestelijken van de Islamitische Wakf (het moslimbestuur over de Tempelberg) afgezanten van de Jordaanse regering en allerlei andere relevante autoriteiten. De werkzaamheden vonden plaats buiten de muren van het Tempelplein op 60 meter afstand van de Al Aksa moskee, het islamitische afgodenheiligdom. Niets aan de hand zou je dus denken! Maar zoals bekend hebben afspraken of overeenkomsten met Arabieren totaal geen waarde en liegen ze er bovendien regelmatig naar hartelust op los. 

Mugrabi loopbrug verwoest door aardbeving.

De PLO-nazipropagandisten en moslimgeestelijken maakten van de gelegenheid gebruik het leugenverhaal te verspreiden dat de renovatiewerkzaamheden slechts ten doel hebben de fundering van de Al Aksa moskee te ondermijnen. De onder controle van PLO-leider Abu Mazen staande PA-tv, liet de kijkers weten dat IsraŽlische settlers en de ďZionistische militiaĒ waren begonnen met graafwerkzaamheden onder de Al Aksa moskee en dat deze daardoor dreigde in te storten. De moslimgeestelijke Taysir al-Tamini verspreide de valse claim dat de ĎAl Aksa moskee door de IsraŽlische werkzaamheden, in ernstig gevaar verkeerdeí.

ďWat daar gebeurt, is een ontoelaatbare agressie. Wij roepen de ĎPalestijnení op zich te verenigen en Jeruzalem te beschermenĒ sprak Muhammad Hussein een moslimgeestelijke in Jeruzalem. De Fatahpartij van Abu Mazen kondigde namens woordvoerder Abu Nasser, een commandant van de Al Aksa Martelaren Brigade aan ,wandelende moslim zelfmoordbommen naar IsraŽl te sturen als reactie op de Ďgraafwerkzaamhedení.Net zoals vele andere gewelddadigheden is ook deze oproer weer volledig door de : Bende van RamallahĒ georkestreerd.

De IsraŽl hatende Arabische Liga gilde moord en brand en in landen als JordaniŽ, Marokko, Iran, SyriŽ, Saoedi-ArabiŽ, MaleisiŽ en vele ander moslimlanden werd de massa met leugenachtige nazipropaganda bestookt. ďTerwijl zijn land bij de voorafgaande gesprekken betrokken was geweest, noemde de door het westen veel geprezen Jordaanse koning Abdullah de werkzaamheden een ondermijning van de fundamenten van de Al Aksa moskee.Ē JordaniŽ zond 4 dagen lang berichten uit dat de Joden illegaal bezig waren met werkzaaamheden bij de moskee en dat ze probeerden deze te verwoesten. De Iraanse Ayatollah Ali Khamenei, riep de islamitische wereld op tot Ďvergeldingí zodat IsraŽl Ďspijtí krijgt van wat ze hebben gedaan. Een  lid van het Egyptische parlement van de voormalige dictator Hosni Moebaraks partij, zei dat alleen een nucleaire bom IsraŽl van de graafwerkzaamheden kan afhouden. De uitspraak werd gedaan tijdens een Ďheteídiscussie over de IsraŽlische renovatiewerkzaamheden. Sommige parlementariŽrs riepen op alle overeenkomsten met IsraŽl te verbreken.

De internationale media die iedere mogelijkheid aangrijpt om IsraŽl te demoniseren, was er nu ook weer als de kippen bij om de leugens te verspreiden zonder eerst te onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is. Dat de werkzaamheden de moskee zouden ondermijnen was niets anders dan de zoveelste propagandistische leugen waar de Arabieren zo bedreven in zijn. De PLO-terreurleiders zien zich steeds weer kans om de wereld te mobiliseren tegen IsraŽl en Jeruzalem in het centrum van de aandacht te brengen. Aartsterrorist Jasser Arafat was daar een meester in en zijn opvolgers blijken  veel van hem te hebben geleerd. De anti-IsraŽlische propaganda is niet nieuw, maar keert met een bepaalde regelmaat terug.

Op de televisie vertelde een historicus van de Universiteit van Gaza dat de Joden hun land in tweeŽn hadden gedeeld en dat deze duivel zo snel mogelijk verdreven moet worden. In een ander bericht werd gezegd dat de bende met de lange baarden verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van ziekten als kanker. Ook worden slechte medicijnen en verdorven levensmiddelen aan de mensen geleverd om ze te vergiftigen. Een geograaf en een historicus kwamen voor de televisie uitleggen dat de huidige Joden helemaal geen Joden zijn. Volgens beiden zijn de echte nazaten van de zogenaamde Bijbelse Joden, Ďde huidige Palestijnen.í Men beweert zelfs dat Jezus de eerste ĎPalestijnseí vluchteling was. Hij was de eerste Vredevorst en de eerste Fidai (iemand die voor de zaak van allah zijn ziel offert) die door pijn en lijden verlost werd.

Ook zegt men dat de Holocaust is gebouwd op valse beweringen. Men ziet Hitler als een held en velen hebben een grotere hekel aan het westerse kapitalisme dan aan het nazisme, ondanks de gigantische geldstroom van de gulle gevers in het westen. De historische associatie tussen islam en nazisme werd werkelijkheid door de samenwerking tijdens de Tweede Wereldoorlog tussen nazi-Duitsland en de islamitische leider Hajj Amin al-Hoesseini (1893-1974), de grootmoefti van Jeruzalem. Het boek ĎMein Kampfí van Hitler is niet alleen zeer populair in diverse islamitische landen maar ook in de gebieden die onder controle staan van Ramallah. De Jodenhaat in Mein Kampf sluit naadloos aan op de Jodenhaat in de koran en de hadith, volgens moslims de overleveringen van de daden en uitspraken van Mohammed.

Hajj Amin al-Hoesseini op bezoek bij de naziís.

Men beschuldigd IsraŽl ervan zichzelf als slachtoffer voor te stellen en van de Holocaust een soort heldenverering te hebben gemaakt terwijl het slechts zou gaan om leugens en vage vermoedens. De Arabische schrijver Hassan al-Agha vertelde dat het wetenschappelijke bewijs is geleverd dat er niet meer dan 400.000 Joden zijn omgebracht inplaats van 6 miljoen. In een boek "Zionizisme, bestrijd het voordat het jou vermoordt" staat dat het Joodse volk allang is uitgestorven en de Holocaust een leugen is. Volgens de auteur van het boek is de huidige bevolking van IsraŽl een internationaal allegaartje van bezetters, kruisvaarders en piraten dat de agenda van de imperialistische landen, met name de Verenigde Staten, uitvoert.

(*)Een andere idiote fabel is dat het Westen IsraŽl gecreŽerd zou hebben om zo van de Joden af te zijn.De PLO-tv zond een documentaire uit over het leven van Abu Mazen, waarin deze traditionele antisemitische onzin weer eens breed werd uitgemeten. In de documentaire werd beweerd dat Europa diep in de problemen zat na tweeduizend jaar de Joden te hebben gehuisvest. Om deze bewering te onderbouwen werd verwezen naar de vele uitwijzingen van Joden uit Europese landen. En verder: ĎEuropa kon de intriges van de Joden, hun monopolies, corruptie, controle en bekleding van hoge regeringsposities niet langer verdragen. De Balfour-verklaring van 1917, waarin een soevereine Joodse staat werd voorgesteld, zou voor de Europese landen Ďeen ideale gelegenheid zijn geweest om van de Joden af te komen.í (*) Uit www.israeltoday.nl maart 2013)

In officiŽle uitzendingen van het PLO-bewind is met regelmaat verbaal geweld te horen tegen de Joden. In november 2014 werd Yaíqoeb Qarash geÔnterviewd. Volgens hem hebben de moslims het verdrag van Omar verwaarloosd. Ooit gaf Sofronius, de patriarch van Jeruzalem, de sleutel van de stad aan kalief Omar. Bij die gelegenheid liet hij de moslims zweren dat zij de Joden nooit zouden toestaan de stad te betreden. ďDus zeggen wij tegen het Westen, de vertegenwoordigers van de christelijke godsdienst, jullie lieten ons zweren geen Joden in Jeruzalem toe te laten. Waarom overtreden jullie dit verdrag? Christelijke zionisten, houdt u aan de afspraak. Geen enkele Jood mag in Jeruzalem blijven.Ē

En dan is daar Omar Abu Sara die in de Al-Aqsamoskee stond te schreeuwen dat de Joden geŽlimineerd moeten worden, omdat dit de meest verachtelijke en kwaadaardige wezens zijn die op aarde rondlopen. In hun moordzucht hebben ze duizenden profeten gedood en zelfs tot twee keer toe geprobeerd Mohammed te vermoorden. Geen wonder dat Allah hen veranderde in apen en varkens. Volgens deze haatprediker is de tijd gekomen om hen zonder enige genade af te slachten. ďWij zijn ervoor gereed samen met de legers van het Islamitische Kalifaat (ISIS) het land van de Joodse vuiligheid te reinigen.ĒVervolgens krijst hij: O Allah, laat spoedig de dag van hun dood aanbreken!Ē.

De Jodenhaat en anti-semitisme wordt er met de paplepel ingegoten. Ouders zijn trots als hun peuters hen napraten en zeggen dat Joden moeten worden gedood. De onder controle van het bewind staande radio maakte enige tijd geleden de volgende absurde berichten wereldkundig.

,,De IsraŽlische regering experimenteert momenteel met een nieuw massavernietigingswapen om te kunnen afrekenen met de onbuigzame Palestijnsekinderen. De IsraŽliís gebruiken het Aids-virus. De verspreiding is niet via seks. Die methode wordt momenteel wel gebruikt om de ziekte onder Egyptenaren te verspreiden, waarvoor de IsraŽlische geheime dienst, Mossad toeristen mobiliseert en inschakelt. Hier bij ons gebruiken ze de injectienaald. Het dodelijke virus wordt met injecties verspreid. De langzame en pijnlijke dood van Palestijnse kinderen wordt hen toegebracht in IsraŽlische ziekenhuizen. De injectie des doods wordt hun gegeven door IsraŽlische verpleegsters en artsen. Het groene licht daarvoor is gegeven op het hoogste niveau in de IsraŽlische regering. Ook zouden ďkolonisten vanuit hun nederzettingen met snipergeweren op Arabische bewoners schietenĒ. Het is ronduit een schande dat westerse journalisten deze leugens publiceren zonder ook maar enig onderzoek te doen.

Eerder al, beweerde een vertegenwoordiger van het PLO-bewind bij de Wereld Gezondheids Organisatie WHO hetzelfde. Ook wordt gesuggereerd dat Arabische jonge mannen die niet langer de voorgeschreven regels van de koran volgen, daartoe slechts worden aangezet door schaars geklede vrouwelijke soldaten, die bevallig op IsraŽlische tanks poseren.

Volgens PLO-terreurleider Abu Mazen is de nieuwste tactiek van IsraŽl het loslaten van wilde zwijnen op de velden van Arabische boeren. 'Elke avond laten zij (de IsraŽliŽrs) wilde zwijnen los tegen ons,' zei Mazen tijdens een conferentie in Ramallah op 21 november. 'Waarom doen ze dit tegen ons?' Die beschuldiging was blijkbaar een beetje te overdreven, zelfs voor Mazen' eigen media-afdeling, omdat de Engelstalige officiŽle verslagen van het evenement het noemen van wilde zwijnen weglieten. Maar de Arabische media schreven allemaal wel over deze bewering, en zo kwam het bericht uiteindelijk toch in de internationale pers, nadat media-waakhonden de regionale nieuwsberichten vertaalden.

IsraŽl steelt Palestijnse gerechten

In een uitzending van de officiŽle Palestijnse TV over een plaatselijk culinair festival, kreeg IsraŽl het verwijt dat het de nationale Palestijnse gerechten steelt. Chefkok Samer Abu Juma vertelde: ĎWij willen jonge mensen vetrouwd maken met de Palestijnse keuken en hen een nieuwe visie geven op Palestijnswe gerechten. Laten we niet vergeten dat wij ons moeten hoeden voor judaÔsering en diefstal van Palestijnse gerechten. Heel veel gerechten hebben de Joden al gestolen.í De Palestijnen pretenderen het eerste recht te hebben op alle recepten van gerechten die in de hele regio gegeten worden. Al eerder deden de Palestijnen hun beblag dat IsraŽl zich regionale spijzen als hummus en falafel zou toeŽigenen. Juma beweerde dat IsraŽl ook aanspraak wil maken op Maqluba, een pittige kip met rijstschotel. Maar net als bij hummus en falafel geldt dat maqluba in heel het Midden-Oosten bekend is.

Een ander krankzinnig voorbeeld is dat IsraŽl met voorbedachte rade drugs zou verspreiden met de bedoeling om de PLO-jeugd te beschadigen. Zo werd op de officiŽle omroep van de PLO-tv op 12 februari 2014 rechtstreeks een toespraak uitgezonden van de officiŽle woordvoerder van de PLO-veiligheidstroepen en politiechef van de terreurstad Jenin, Adnan Al-Damiri. Hij vertelde het onzinverhaal dat het PLO-bewind zelfs een laboratorium heeft opgedoekt waarin ďmarihuana werd omgezet in heroÔne.Ē Blijkbaar heeft deze man zelf teveel drugs gebruikt want hij weet kennelijk niet dat marihuana nu eenmaal niet in heroÔne kan worden omgezet.

Volgens de Palestijnse VN-ambassadeur Riyad Mansour zou IsraŽl organen wegnemen van gedode Palestijnen. 'We krijgen de lichamen terug zonder hoornvliezen en andere organen. En dat gebeurde niet voor de eerste keer.' IsraŽl heeft deze beschuldiging fel afgewezen. Een Knessetlid noemde het 'pure laster'. De IsraŽlische VN-ambassadeur Danny Danon beschreef de bewering als 'bloedsprookje'. De gebeurtenis zou 'het ware antisemitische gezicht van de Palestijnse ambassadeur' laten zien. IsraŽl wordt trouwens niet voor het eerst beschuldigd van het 'oogsten' van organen. Al in 2009 schreef de Zweedse krant Aftonbladet over zulke beschuldigingen, zonder dat die het kon bewijzen. Ook het Britse Time Magazine schreef er in 2014 over, maar plaatste kort daarna een rectificatie. IsraŽlische functionarissen wijzen er op, dat dit op bekende antisemitische laster is gebaseerd.

Ook wordt IsraŽl al enige tijd beschuldigd van het gebruik van verboden wapens. Het zou gaan om explosieve kogels, munitie met verarmd uranium en kankerverwekkende stoffen. Ook zou IsraŽl chemische wapens en gifgasen inzetten. Op de PLO-tv waren schokkende ziekenhuisbeelden te zien van mensen met ademhalingsproblemen, stuiptrekkingen en hysterie. Een dokter verklaarde dat het zenuwstelsel van de patiŽnten door gas zou zijn aangetast. Op een persconferentie ontkende het IsraŽlische leger de waanzinnige beschuldigingen.Alles bleek in scťne te zijn gezet. Dit soort beschuldigingen zijn onderdeel van een langdurige campagne waarmee wordt beoogd IsraŽl te demoniseren.Volgens het weekblad Al-Manar heeft IsraŽl sinds de Ďbezetting van het Palestijnse landí met voorbedachten rade het water vergiftigd. Tijdens een bezoek van Hillary Clinton in oktober 1999 aan de gebieden die onder controle van het bewind staan, zei Suha, de vrouw van de voormalige vliegtuigkaper en aartsterorist Jasser Arafat ook al dat de Joden hun waterbronnen vergiftigden.

Hillary Clinten met Suha Arafat

In de rij van meest geliefkoosde onderwerpen van het PLO-bewind behoort ook het zionisme met het nazisme te vergelijken. In een in Ramallah uitgegeven semi-officieel nieuwsblad schreef Nabil Salem dat het zionisme met de dag meer begint te lijken op de verschillende terreurmethoden van de nazi, s. Dit wijst, zo schrijft hij, op de gemeenschappelijke wortels van de nazi en het zionistische denken. Hij vergelijkt in het artikel David Ben Goerion, de oprichter van de staat IsraŽl, met Hitler. Er is geen verschil want wie de wandaden van het zionisme heeft gevolgd kan alleen maar zien dat het zionisme als racistische terreurbeweging, de methoden van de nazi-beweging aanvult.

Klik hier voor mijn artikel: ďPalestijnse schoolboeken druipen van de JodenhaatĒ

Op deze video is het resultaat te zien van een jarenlange haatcampagne georkestreerd door het bewind in Ramallah. Het Arabische meisje in kwestie is de elf jarige Aíhd Tamini uit het dorpje Nabi Saleh. Dat provoceren gebeurt zoals altijd in het bijzijn van buitenlandse activisten en fotografen die hopen op een gewelddadige reactie van de soldaten. Het meisje bespuugt de soldaten, schopt en scheld ze overal voor uit. ďIk sla je hoofd inĒ zegt ze terwijl haar moeder druk aan het filmen is en de fotograven plaatjes schieten. Ze hopen natuurlijk op een geweldadige actie van de soldaten. Het komt regelmatig voor dat figuren van de media en buitenlandse activisten, de kinderen betalen voor dit soort acties.

IsraŽlische soldaten zijn erin geschoold om zich in zulke situaties niet te laten provoceren want ze weten dat wanneer ze een klap uitdelen, ze internationaal aan de schandpaal genageld zullen worden. Dergelijke provocaties zijn een regelmatig terugkerend fenomeen. Arabische kinderen worden door de leiders, de media en zelfs op scholen opgestookt om soldaten op deze manier aan te vallen. Zo groeit er een generatie op die slechts geweld en brutaliteit leert te gebruiken als middel om problemen op te lossen.Hoeveel dieper kan een samenleving nog zinken als kinderen gebruikt worden om soldaten te provoceren en haat aan te wakkeren?

Nog een voorbeeld hoe IsraŽlische militairen dagelijks worden geprovoceerd. Ze worden voortdurend met agressie geconfronteerd en uitgedaagd door volgelingen van de ďBende van RamallahĒ. Zie hoe deze PLO-provocateur wel erg zeker is van zijn zaak dat de IsraŽlische soldaat hem niet zal durven aanraken. Zie ook hoe journalisten met fotoapparaten en cameraís in de aanslag hongerig staan te wachten, erop hopende dat de soldaat zijn geduld zal verliezen en de provocerende nietsnut een flinke dreun gaat verkopen. Maar de soldaat blijft ijzig kalm.

IDF-soldaat2Als Mazens volgelingen pret willen maken en er zijn wat religieuze Joden te bespeuren, kan de lol blijkbaar niet meer op.  In deze schokkende videobeelden krijgt die winterpret meteen een dergelijk grimmig karakter dat het me onwillekeurig doet terugdenken aan de naziperiode.

IsraŽls vroegere vijanden verdraaiden de waarheid, de Bijbel geeft daar talloze voorbeelden van. Precies zo argumenteren de vijanden van IsraŽl vandaag ook en trekken met deze leugen de hele wereld mee in hun ban. Een Arabisch spreekwoord luidt: ,,Een leugen, die ons dient, is beter dan een waarheid, die ons schaadt.Ē Van de korangeleerde Al-Ghazali is de volgende uitspraak bekend: ,,Weet, dat de leugen in zich niet verkeerd is. Wanneer de leugen de enige weg is, een goed resultaat te behalen, is zij geoorloofd. Daarom moeten wij liegen, om het doel, dat allah ons opdroeg, te bereiken.Ē

De schoolboeken vormen nog steeds een doelbewust beleid om de jeugd te indoctrineren met haat jegens het Joodse volk. En dat is al jaren aan de gang. Zie deze video hoe Arabieren Hareidi Joden treiteren in Jeruzalem. Geen wonder dat een hele generatie jongeren is besmet met deze haat. De televisie doet aan holocaust revisionisme en PLO-functionarissen verzinnen gruwelijke bloedsprookjes die de haat tegen Joden en de staat IsraŽl moeten aanwakkeren. De onder controle staande media gaan zich te buiten aan grove geschiedvervalsing enaangestelde islamitische geestelijken noemen Joden "varkens en apen".

Tijdens een hoorzitting in de Knesset eind juni 2013 bleek opnieuw dat PLO-schoolboeken de legitimiteit van IsraŽl ontkennen, de Joodse geschiedenis in de regio uitwissen, en leren dat ware vrede niet mogelijk is totdat de Joodse staat verdwijnt. In de presentatie van zijn bevindingen aan de verzamelde wetgevers en buitenlandse diplomaten sprak, dr. Arnon Groiss, een erkend expert op tolerantie in het onderwijs, de beschuldiging uit dat ďIsraŽl wordt ontkracht en gedemoniseerd in deze teksten en er nooit een vreedzame oplossing voor het Arabisch-IsraŽlisch conflict is besprokenĒ. De leerboeken in kwestie worden momenteel gebruikt in PLO-scholen en worden gefinancierd en geŽxploiteerd door de Nations Relief and Works Agency United (UNRWA). Financiering voor de scholen en leerboeken komt onder meer uit de VS, Nederland, Canada, Zweden, Noorwegen, AustraliŽ en andere landen. Een van de belangrijkste onderdelen van de originele ďOslo vredesakkoordenĒ was dat beide partijen hun respectieve bevolking voor vreedzame co-existentie zouden onderwijzen aan de hand van een recht op soevereiniteit van beiden in ten minste een deel van het land. De ďBende van RamallahĒ voldoet niet alleen niet aan deze verplichting, maar gaat aantoonbaar in de tegenovergestelde richting, door toekomstige generaties op te leiden om het conflict met IsraŽl te bestendigen.

De Japanse overheid is door de Palestijnse propagandamachine zo gehersenspoeld dat het een Palestijnse toeristische brochure heeft gepubliceerd, waarin het bestaan ​​van IsraŽl volledig is genegeerd en IsraŽlische nederzettingen aangegeven met Arabische namen. 'Dit is niet de eerste keer dat buitenlandse toeristische brochures IsraŽl om politieke redenen weglaten', zei de IsraŽlische journalist David Bedein, die zich al jaren bezighoudt met dit probleem. 'In Duitsland heeft de regering een brochure over het Palestijnse recht op terugkeer gefinancierd, waarin het land IsraŽl is geschrapt. Hetzelfde heeft zich herhaald in Spanje, en zelfs in de Verenigde Staten'. Enerzijds bepleit Japan - net als andere landen - de invoering van een tweestatenoplossing, maar anderzijds laat het de Staat IsraŽl weg op kaarten en andere brochures. Een Heilig Land zonder IsraŽl, alleen Palestina. Daarnaast financieren Europese landen zoals Finland en Nederland de Palestijnse schoolboeken, waarin in de tekst wordt opgeroepen tot de vernietiging van IsraŽl en dit land op de landkaarten niet bestaat. Hoewel deze twee landen voorstander zijn van een tweestatenoplossing, wordt IsraŽl in deze publicaties niet vermeld.

Ook de sociale media worden door Mazens propagandamachine gebruikt om hun haatboodschappen de wereld in te sturen. Het bloederige werk van terroristen wordt uitvoerig geprezen en als heroÔsche helden opgehemeld. Palestinian Media Watch bericht regelmatig hoe Mazen en trawanten hun Facebookpaginaís gebruiken om terroristen te verheerlijken. Al in 1970, argumenteerde de internationale expert in recht Yoram Dinstein dat volgens de VN-definities, terrorisme en opruiing tegen IsraŽliŽrs genocide omvat. Daarom moet Abu Mazen worden berecht voor misdaden tegen de menselijkheid, maar de wereldleiders staan achter hem in hun haat tegen IsraŽl dus gebeurt er niets. Ze doen er alles aan de man nog steeds als een Ďvredesduifjeí af te schilderen.

Zowel in november als in december 2013 waren er op de officiŽle PLO-televisie, oproepen te horen van PLO-minister van Religieuze Zaken Mahmoud Al-Habbash tot het plegen van zelfmoordaanslagen. Hij omschreef een martelaar als iemand die sneuvelt in de strijd tegen niet-moslims, bijvoorbeeld bij een zelfmoordaanslag als een gunstige daad voor Allah, een verdienste die niemand anders heeft gedaan. ĎDe zonden van de martelaar worden vergeven, met de eerste golf van zijn bloed uit zijn wond. De martelaar geldt als voordracht voor 70 leden van zijn familie, en houdt hen zo allemaal uit de hel. De martelaar woont samen met de profeten en de rechtvaardigen (in de islamitische hemel).Wij kunnen nooit het niveau van de profeten bereiken. Dus laat ons het niveau van de martelaren nastreven. Broeders, als Allah het wil, zal ťťn van de twee beste dingen volgens de Koran met ons gebeuren Ė of de overwinning of het martelaarschap. Na profetie en gerechtigheid is er geen toestand die Allah meer verheven vindt dan het martelaarschap. Denk niet over degenen die gedood zijn in de naam van Allah alsof zij dood zijn. Zij gingen glimlachend naar hun dood. Niemand Ė ook niet de rechtvaardigen Ė verlangen er naar om terug te keren naar deze wereld na de dood.í

Deze PLO-minister roept met goedkeuring van terreurleider Abu Mazen op om te strijden en te sterven in de strijd tegen de Ďongelovigení. In Tweede Kamer werden over deze haatzaaiingen vragen gesteld aan de Nederlandse regering. De voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans antwoorde op 7 februari 2014 dat het PLO-bewind een actief beleid voert tegen haatzaaien op overheidsniveau. Maar Timmermans loog want Mazen en trawanten ondernemen helemaal niets tegen deze haatzaaierij, integendeel, ze doen zelf stevig mee aan het oproepen tot geweld. Met de uitspraak van Timmenmans wordt het PLO-bewind juist bevestigd in hun streven om IsraŽl te vernietigen een streven dat heimelijk door veel Westerse politici wordt ondersteund.

In een andere tv-uitzending verklaarde Abbas Zaki, een hoge official van het PLO-bewind ťťn van de persoonlijke afgevaardigden van Abu Mazen, dat ĎAllah de IsraŽliŽrs zal verzamelen, zodat wij ze kunnen vermoorden.í In januari 2014 had Zaki al gezegd dat een eventueel vredesverdrag Ďde eerste stap naar de vernietigingí van IsraŽl is. Al in 2011 adviseerde hij andere PLO-officials om tegenover de journalisten van de wereldpers hun mond te houden over deze genocidale doelstellingen. Volgens Zaki, die in oktober 2014 als Mazens persoonlijke afgevaardigde naar SyriŽ reisde, hebben IsraŽliŽrs Ďgeen geloof en geen principesí, en zijn ze Ďeen krachtig instrument van het kwaadí. In februari 2014 verklaarde Zaki op tv dat niemand in Fatah, de terreurbeweging die de kern vormt van het PLO-terreurbewind Autoriteit de Ďmilitaire optieí tegen IsraŽl heeft opgegeven.

Haatprediker Abbas Zaki

Ook bendeleider Abu Mazen is een aartsleugenaar wat mag blijken uit een eind maart 2011 gedane uitspraak voor de Arabische Liga. Hier beschuldigde IsraŽl van ,,etnische zuivering van de Arabieren in Jeruzalem. De bezetters gebruiken ongekende en uiterst brute methoden Ė de zwaarst denkbare Ė voor de realisatie van wat de bezetter ziet als het sluitstuk in de strijd om het Islamitische en het Christelijke karakter van de Heilige Stad te vernietigen. Dit gebeurt door middel van belastingen, gedwongen afbraak van huizen en landonteigening.Ē Deze uitspraak is niets anders dan een grove leugen.

Sinds 1967 Ė toen IsraŽl het oostelijk deel van Jeruzalem herenigde met West-Jeruzalem Ė is het aantal Arabische inwoners van Jeruzalem bijna verviervoudigd! Dat is dus verre van een ďetnische zuiveringĒ.De Arabische bevolking groeide ook nog eens sneller dan de Joodse bevolking: in 1967 was het percentage Arabieren in Jeruzalem 26%, in 2008 was dit gegroeid naar 35% van de inwoners van Jeruzalem.Jeruzalem is kortom onder IsraŽlisch bestuur helemaal niet gejudaÔseerd, maar verder gearabiseerd.

En wat te denken van het volgende interview waarin Dr Omar Jaíara, docent aan de universiteit Al-Najah in Sichem (Nabloes) beweert dat Mozes de Moslims uit Egypte leidde om ĎPalestinaí te bevrijden. Het bewuste interview met de Ďspecialistí Jaíara werd uitgezonden op de Fatah/PLO televisie op 15 februari 2012. Vertaald door Palestinian Media Watch (PMW) naar het Engels en in het Nederlands vertaald door Brabosh . Jaíara: ,,Wij moeten aan de wereld duidelijk maken dat David in de Hebreeuwse Bijbel geen band heeft met David in de Koran, Solomon in de Hebreeuwse Bijbel geen band heeft met Solomon in de Koran en noch is Saul of Joshua de zoon van Nun (in de Bijbel). Wij hebben een groot leider, Saul, (in de Koran) die de natie van reuzen versloeg en Goliath doodde. Dit is een grote Moslimoverwinning. De moslims van de Kinderen van IsraŽl trokken weg uit Egypte onder de leiding van Mozes en, jammer genoeg, ontkennen vele onderzoekers de exodus van dat onderdrukte volk dat werd bevrijd door een groot leider zoals Mozes de Moslim,de belijdende leider,de grote Moslim die werd opgevolgd door Saul, de leider van deze Moslims, die Palestina bevrijdde.Dit was de eerste Palestijnse Bevrijding door gewapend verzet om Palestina te bevrijden van een volk van reuzen geleid door Goliath. ďDit is onze logica en dit is onze cultuur.Ē

Op 14-03-2007 was op de PLO-tv een ronduit schokkend programma te zien waarin kinderen van de zelfmoordterroriste Rim Al Riyashi in een talkshow mochten vertellen hoeveel Joden mama bij de aanslag had opgeblazen. Bedoeling van het interview was de kleuters de lofzang te laten zingen over hun moeder, die tijdens een zelfmoordaanslag met een bomgordel vijf IsraŽliís aan stukken heeft gereten. Het item werd aangekondigd als ,,Mama vermoordde vijf Joden en ze is nu in het paradijsĒ. Naast gerichte vragen over de ďheldendaadĒ van hun mama, vraagt de presentator ook nog aan de kinderen om een versje op te zeggen over de glorie van hun moeder. Het rijmpje gaat over geweren en bommen.

ZelfmoordmoederRim Al Riyashi met een van haar kinderen.

Op 6 november 2011 zond de PLO-tv het programma Bezienswaardigheden van Jeruzalem uit, waarin werd gemeld dat hetregende in Jeruzalem, in het bijzonder op de Tempelberg: "De gouden koepel (van de moskee van Omar) (Rotskoepel)schittert met de kleuren van de hemel, met het wit van de wolken, terwijl het vrolijke Offerfeest (Eid Al-Adha) goed is voor de bewoners. De lichte regen reinigt de trappen van de buitenlanders (Joden), zodat de voeten (van Moslims) in het gebed niet op onreinheid zullen stappen." Men liet beelden zien van religieuze Joden die de Tempelberg (de heiligste plaats van het Jodendom) bezochten, om er zeker van te zijn dat de kijkers begrepen dat met 'onzuivere buitenlanders' in feite IsraŽlische Joden werden bedoeld. In augustus 2011 noemde hetzelfde programma biddende Joden bij de Westelijke Muur 'zonde en vuiligheid", die bevuilen wat een volledig Islamitische stad zou moeten zijn. Dit is de gemeenschappelijke kost die wordt voorgeschoteld aan de bewoners die onder het gezag van de ďBende van RamallahĒvallen. Het Arabische publiek dat moest worden opgevoed tot vreedzame coŽxistentie met de IsraŽlische Joden. En nog steeds wordt IsraŽl door de internationale gemeenschap beschuldigd, een hindernis voor de vrede te zijn.

Op 12 juni 2015 zond de officiŽle televisie van Abu Mazen en trawanten een Ďislamitische lesí uitwaarin Ďde Jodení werden beschuldigd van het stimuleren van penisvergroting en seksuele verlangens tot het verspreiden van drugs Ė allemaal om de moslims te gronde te richten.De malloot die dit vertelde beriep zich op de Koran om de slechtheid van Joden aan te tonen.Het is nauwelijks te geloven maar deze bende krijgt nog steeds royale Ďontwikkelingshulpí van de Nederlandse belastingbetaler. Met dit geld wordt onder meer deze televisiezender in staat gesteld om dit soort antisemitische drek te verspreiden en dat terwijl de Tweede Kamer al vier jaar geleden heeft verklaard dat die hulp zou stoppen als de Palestijnse ophitsing tegen Joden door zou gaan. Bovendien is dit soort ophitsing ook nog eens volledig in strijd met de Oslo-vredesakkoorden, waarin het bewind zich juist verplicht heeft tot Ďvredeseducatieí.

Van de wieg tot in het graf leren de Palestijnse terreurleiders hun volgelingen de Joden te haten en ze te doden. Een zoveelste voorbeeld hoe kleine kinderen haat en moord wordt ingeprent via de sociale media, is deze videoclip van 12 november 2015 die werd gepubliceerd op de Facebookpagina van de ďJerusalem Intifadaís Young People Coalitionď. De video is bedoeld is om de steekpartijen te ondersteunen van Palestijnen in Jeruzalem, Hebron en andere delen van Judea & Samaria. Muhannad Halabi was een 19-jarige Palestijnse terrorist die twee IsraŽliŽrs met een mes vermoordde, rabbijn Nehemiah Lavi en Aharon Bennett en tevens Bennettís echtgenote Adele verwondde alsook hun 2-jarig zoontje tijdens een aanslag in de Oude Stad van Jeruzalem op 3 oktober 2015. Na de aanslag werd hij vervolgens doodgeschoten door IsraŽlische veiligheidstroepen. Voorafgaand aan zijn aanval, in een post op zijn Facebook-pagina, verwees de terrorist naar de terroristische aanslagen als deel van een Ďderde Intifada,í en zei dat het een reactie was op de acties van IsraŽl aan de Al-Aqsa-moskee en dat de Palestijnen niet zouden Ďbezwijken voor vernedering.í Dit is een verwijzing naar de leugens en laster die verspreid wordt door de ďBende van RamallahĒ dat IsraŽl een complot zou hebben gesmeed om de Al-Aqsa moskee over te nemen en te vernietigen. Sindsdien is Halabi een held geworden voor het Palestijnse publiek. Abu Mazen en trawanten hebben bij wijze van eerbetoon aan de terrorist een voetbaltornooi naar hem vernoemd en ook een autoweg draagt zijn naam en hij kreeg tevens een monument aan een nieuw aangelegde weg, naast nog een hele rist andere eerbetonen met inbegrip van een postuum uitgereikt universitair rechtendiploma.

Screenshot of Palestinian Media Watch footage of a video urging terror attacks against Israelis posted to the Facebook page of the "Jerusalem Intifadaís Young Peopleís Coalition." Retrieved December 9, 2015. (YouTube screenshot)Palestijns kind demonstreert op de Palestijnse televisie hoe je Joden moet neersteken

Fadi Alloun was een 19-jarige Palestijnse terrorist die op 3 oktober 2015 de 15Ėjarige IsraŽlische jongen Moshe Malka neerstak en verwondde in de Oude Stad van Jeruzalem. Alloun vluchtte maar werd gedood door IsraŽlische politieagenten. Deze terrorist geldt tegenwoordig ook als rolmodel voor jonge vrouwelijke terroristen om zichzelf op te offeren met een zelfmoordaanslag tegen IsraŽliŽrs om maar snel bij die knappe martelaar te kunnen zijn in het niet bestaande islamitische hiernamaals.

Op 22 juni 2015 bracht de PLO-tv zender Maían een bezoek aan het huis van de vader van Abdallah Barghouti, de moordenaar van 67 onschuldige IsraŽlische burgers. De zender noemde deze Barghouti een ďheroÔscheĒ gevangene. De vader zei trots op zijn zoon te zijn en noemde hem een ďheldĒ en een ďnobele strijderĒ die op een ďgrootse manierĒ voor Palestina heeft gestreden. Hij dankte de god van de islam voor deze nobele strijder die zijn familie, zijn vader en moeder en zijn drie kinderen achterliet, twee meisjes en een jongen, om te vechten voor Palestina. De vader riep alle Palestijnen op in de voetsporen van zijn heroÔsche zoon te treden om ook te strijden voor Palestina en de bevrijding van Jeruzalem. Deze Barghouti was betrokken bij aanslagen op het Sbarro restaurant-15 doden, de Sheffield Club-15 doden, Moment Cafť-11 doden, dubbele aanslag in de Ben Yehuda- 11 doden, Hebreeuwse Universiteit- 9 doden en een aanslag op een bus in Tel Aviv- 6 doden. Het terreurbewind in Ramallah honoreerde de moordenaar eveneens door vijf van Barghoutiís aanslagen op de Facebook site van de terreurbeweging Fatah te plaatsen met daarbij hoeveel ďZionistenĒ er door de terrorist zijn vermoord.Klik hier hoe diverse andere terroristen door hun ouders als helden worden vereerd. 

Ook verspreiden ze het gerucht dat kauwgum uit IsraŽl slecht zou zijn voor de ontwikkeling van jonge moslims en dat IsraŽl varkens traint om Arabieren aan te vallen. Ook zou IsraŽl Ďsuperrattení in de Oude stad van Jeruzalem hebben losgelaten tegen de Arabische inwoners. De meest recente idiote beschuldiging is dat IsraŽl slangen traint om onschuldige Arabische boeren aan te vallen. Deze laatste fabel komt van het Bethlehemse nieuwsagentschap Maían, en berust op het verhaal van een vrouw uit de omgeving van de stad AriŽl. De vrouw zou door een slang gebeten zijn. De Arabieren in haar omgeving zouden hebben gezien hoe de slang na zijn aanval in de richting van de Joodse plaats AriŽl vluchtte. Volgens hen het overduidelijke bewijs dat het reptiel door IsraŽls bevolking uit AriŽl tegen de Arabieren zou zijn opgehitst. Het PLO-bewind heeft ook het verhaal over de varkens in de wereld geholpen. ,,Toch knap om zulke dieren zo af te rechten, en ze daarbij ook nog te leren om onderscheid te maken tussen Joden en ArabierenĒ aldus het blad Israel Today, in de Nederlandse uitgave van oktober 2009.

Door het IsraŽlische leger doodgeschoten,vijf dagen later weer springlevend

Op 15 mei 2014 werden tijdens gewelddadige rellen in Beitunia, een plaats die onder controle van het bewind in Ramallah valt, twee minderjarige Arabische jongeren gedood. De slachtoffers zijn Nadim Nawareh (17 jr.) en Mohammed Salameh (16 jr.) Het was echter van meet af aan al duidelijk dat het om een Pallywood-trucage moest gaan, maar de heren in Brussel en Washington waren er als de kippen bij IsraŽl van deze moordpartij te beschuldigen.Een derde jongen, de 15-jarige Mohammed Azza, raakte zwaar gewond toen hij een kogel in de borst kreeg.

azza3Hier wordt de Ďzwaargewonde Mohammed Azza naar een ziekenwagen gedragen.

Als Ďbewijsí werden videobeelden in circulatie gebracht op de sociale media waarvan iedereen met een eerste blik reeds kon vaststellen dat er met de beelden geknoeid was. Maar dat was nog niet alles. Ook met het verhaal van die zwaargewonde Mohammed Azza is er wat aan de hand. Human Rights Watch (HRW) schreef dat de jongen met scherp door het IsraŽlische leger werd neergeschoten en een kogel in de borst kreeg en sprak van een oorlogsmisdaad. Zoals bekend neemt deze organisatie het niet zo nauw met de werkelijkheid en gaan ze regelmatig mee in de leugenindustrie en beeldmanipulaties (Pallywood) van Abu Mazen (Mahmoud Abbas) en trawanten. Dat is de beruchte PLO-leugenmachine, dŤ leverancier aan het Westen waar alle IsraŽlbashers, TV kanalen, en niet te vergeten van de NOS in Nederland, hun fotoís en videobeelden zonder enige controlewegplukken en doorstralen aan miljoenen kijkers in de wereld. De beelden die de wereld over gingen, tonen de rug van de Ďzwaargewondeí Mohammed Azza, die dus niet in de borst was geraakt zoals Human Rights Watch beweerde.

In de praktijk bleek het allemaal minder erg dan Pallywood de wereld in heeft gestuurd. Sommigen getuigen vertelden dat de jongen niet door een IsraŽlische kogel werd geraakt maar door een steen die een kompaan richting IDF soldaten gooide en die per toeval de jongen in de rug raakte. Vijf dagen later was de Ďzwaargewondeí Mohammed Azza op mirakuleuze wijze weer ter been en kon hij gezond en wel het ziekenhuis weer verlaten. Bijzonder toch voor een die vijf dagen daarvoor ďzwaar gewond met een kogel in de borstĒ werd opgenomen.

azza5De Ďzwaargewondeí Mohammed Azza verlaat het ziekenhuis

Meer voorbeelden van Pallywood bekijken? Klik hier op Pallywood Ė reeds 87 artikelen !!!

Anti-Israel propagandisten zijn de afgelopen decennia zo succesvol geweest dat het vandaag de dag mogelijk is om vrijwel elke beschuldiging tegen de Joodse staat te publiceren. Welke leugens er ook over Israel worden verteld, in de kranten, op de radio, op tv of op internet, veel mensen geloven het toch wel. Wat men hiermee wil bereiken is IsraŽl neer te zetten als een niets ontziend stel bezetters. Voor de PLO El-Aqsa-tv werd op 9 oktober 2009 door een moefti een oproep gedaan om de Joden te vernietigen: ,,De El-Aqsa moskee is heilig voor ons. Laten we bedenken hoe dit heiligdom te lijden heeft onder het juk van de Joden, de zonen en dochters van apen en varkens! De Joden hebben de stad Jeruzalem en de heilige moskee geweld aan gedaan. Vernietig de Joden en hun helpers, en jaag ze de stuipen op het lijf! Schenk ons uw overwinning over de Joden, oh Allah, heer van het universum!Ē IsraŽl is het alles verenigende vijandbeeld in de Arabische wereld. Zonder IsraŽl zouden de Arabieren elkaar nog intensiever de koppen inslaan. De haat op IsraŽl is de enige gemeenschappelijke noemer waarover de Arabische dictators en de verschillende terreurgroepen waaronder de ďBende van RamallahĒ en de barbaren vanHamas en Hezbollah het eens kunnen worden.

Volgens Abu Mazen (die eigenlijk niets meer te vertellen zou moeten hebben omdat zijn termijn al in januari 2009 verstreken is) dient de toekomstige PLO-staat etnisch gezuiverd te worden van alle Joden. Hij neemt hierbij een voorbeeld aan de apartheidswetgeving in Jordanie en Saoedi-Arabie, waar het Joden reeds verboden is te wonen.

Palestinian Media Watch (PMW) publiceerde enige tijd geleden een rapport waarin sprake is van aanhoudende financiŽle ondersteuning voor Maían, door de regeringen van Denemarken en Nederland. PMW directeur Itamar Marcus meldde dat Maían, speciaal op haar Arabischtalige site, openlijk terroristen als Ďheilige martelarení vereerd en daarbij anderen oproept in hun voetsporen te treden. Ook houdt men zich continu bezig heel IsraŽl te onschrijven als ďbezet PalestinaĒ. Marcus: ,,Haatprediking, inclusief het ontkennen van IsraŽls bestaanrecht en het verheerlijken van terreur, word door de sponsoren algemeen geaccepteerd als een zaak van Palestijns verzet. De betrokken regeringen werken daardoor bewust mee aan het continueren van haat en geweld door de Palestijnse gemeenschap tegen IsraŽl.Ē

Ook onthulde Palestinian Media Watch (PMW) op 9 oktober 2017 dat de Palestijnse Autoriteit de door BelgiŽ gefinancierde ďBeit Awwa Basic Girls Schoolí, heeft gewijzigd in de ďDalal Mughrabi Elementary SchoolĒ naar de beruchte Palestijnse terroriste Dalal Mughrabi. De Belgische regering beweerde dat ze niet op de hoogte was over de naamsverandering van de school en dat terwijl het Ministerie van Onderwijs van de Palestijnse Autoriteit al minstens 31 scholen vernoemd heeft naar terroristen, 3 scholen naar nazi-collaborateurs waaronder de schurk Haj Amin Al-Husseini, en nog 41 verheerlijken het martelaarschap (zelfmoordterreur).

Opvoeding en onderwijs in de Palestijnse gebieden staat helemaal in het teken van terreur en geweld tegen de Joodse staat IsraŽl en wordt al vele jaren stevig gesubsidieerd door Europa met BelgiŽ op kop. De Palestijnse terroriste Dalal Mughrabi wordt sinds de aanslag in 1978 opgevoerd als rolmodel voor alle Palestijnse vrouwen en meisjes.

De terroriste Dalal Mughrabi maakte deel uit van de terreuraanslag die bekend staat als de ďCostal Road Terror Attack. Mughrabi en 11 anderen waaronder nog een vrouw, waren in rubberboten vanuit Libanon vertrokken en aan land gekomen op het strand nabij Maíagon Michael, ten noorden van Tel Aviv. Ze doden eerst de Amerikaanse fotograaf Gail Rubin en kaapten een taxi waarvan de inzittenden eveneens werden vermoord. Vervolgens dwongen ze een bus tot stoppen met daarin passagiers die een dagje uit waren. Onderweg richting Tel Aviv, werden passerende autoís onder vuur genomen en op gijzelaars in de bus geschoten en het lichaam van een van de slachtoffers naar buiten gegooid. Er werd nog een tweede bus gekaapt waarvan de passagiers werden gedwongen in de eerste gekaapte bus plaats te nemen. In totaal kwamen bij deze terreuraanval 38 IsraŽlische burgers om het leven waaronder 13 kinderen. Daarnaast vielen er ook nog eens 71 gewonden. Door scholen te noemen naar dit soort barbaren, indoctrineert de PA zelfs kleine kinderen, met blijkbaar als doel om te verzekeren dat dit conflict blijft voortduren tot aan de volgende generatie.

In haar rapport vernoemt de PMW ook het feit dat de PA vijf door BelgiŽ gefinancierde scholen heeft vernoemd naar de terrorist Salah Khalaf, die mede de massamoord plande op 11 IsraŽlische atleten tijdens de Olympische Spelen van 1972 en vier scholen die werden vernoemd naar de terrorist Abu Jihadwaarvan de Palestijnse Autoriteit vermeldt dat hij verantwoordelijk was voor de moord op 125 IsraŽliŽrs.

Onderzoek van NGO Monitor heeft verder uitgewezen dat de Belgische regering miljoenen euroís investeert in gepolitiseerde niet-gouvermentele organisaties (NGO Ďs) die de hetze tegen IsraŽl aanmoedigen, rechtszaken tegen IsraŽl voeren en de BDS (Boycott, Divestment and Sanctions) campagnes steunen.

Volgens Ramallah is een ontdekte Joodse munt die dateert in de tijd van de Tweede Tempel in Jeruzalem in werkelijkheid een ,,Palestijnse historische munt, en daarmee een bewijs van de culturele geschiedenis van de PalestijnenĒ in dit land. De munt, een sikkel die dateert uit het eerste jaar van de Joodse opstand tegen de Romeinen in het land IsraŽl, werd volgens de New York Post op een veiling in New York verkocht voor 1,1 miljoen dollar. Op de munt staat met Hebreeuwse woorden op de voorkant "Shekel van IsraŽl, Jaar Een" en op de achterkant "Jeruzalem de Heilige." Hoezo, een Palestijnse historische munt? De term Ďhet Palestijnse volkí duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van vliegtuigkaper en aartsterrorist Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen.

De PLO-propagandamachine eind 2014 een campagne begonnen waarin men automobilisten oproept, hun auto alswapen te gebruiken en op deze manier IsraŽliŽrs te vermoorden. Diverse stickers dienen daarbij als voorbeeld hoe ze dat kunnen doen. Op de avond van 5 november, raakten drie IDF-soldaten gewond toen een terrorist met zijn vrachtwagen opzettelijk op hen inreed. Klik hier voor de beelden. Een van de soldaten is inmiddels overleden. Het officiŽle PLO-persbureau Wafa meldde over deze terreuraanval: 'IsraŽlische politie schiet Jeruzalemmer dood na auto-ongeluk'. Het bericht beweert dat de bestuurder de controle over zijn auto verloor. Pas toen de weduwe van de moordenaar hem openlijk als 'held en onze martelaar' prees, corrigeerde Wafa het bericht. Een van de zonen van de terrorist zei, dat hij blij en trots op zijn vader was. Dat was al de tweede terreuraanslag in Jeruzalem die dag. Eerder pleegde de terrorist Ibrahim Al-Akari, een militant van Hamas, een soortgelijke aanslag door met zijn witte Ford Transit, opzettelijk in te rijden op een groep wachtende mensen bij een tramstation. Een agent van de grenspolitie, de 38-jarige IsraŽlische Jedan Assad overleed tijdens zijn overbrenging naar het ziekenhuis. Dertien anderen raakten gewond waarvan 4 tot 5 zeer ernstig.

De Palestijnse terreurleider Mazen hield op 16 september 2015 een officiŽle toespraak op de Palestijnse televisie waarin hij het geweld en bloedvergieten tegen Joden verdedigt, zich beroepend op de islamitische traditie. Hij noemde De Joden ďsmerigĒ, hetgeen een uiting van openlijk racisme is. Uiteraard zijn dit soort uitspraken in volstrekte strijd met de Oslo-akkoorden, waarin de Palestijnen zich verplicht hebben tot vrede en vredeseducatie.Maar deze akkoorden hebben in de praktijk al geen enkele waarde meer want ze zijn direct na ondertekening in 1993 al door Arafat dood verklaard. Er is geen enkel verschil tussen de ďBende van RamallahĒ en de terreurbeweging Hamas in Gaza. De adviseur van Mazen en bestuurslid van zijn partij Fatah, sultan Abu Al-Einein, beweerde in het Palestijnse dagblad Al-Hayat Al-Jadida van 14 september 2015 dat IsraŽl van plan is de Al-Aqsa moskee te verwoesten en dat daarom alle Palestijnen hun plicht tot islamitische strijd moeten vervullen en dat de hand die wordt opgeheven tegen de Al-Aqsa moskee geamputeerd zal wordenĒ.

Haatprediker opgepakt.

Op zondag 2 augustus 2015 berichtte het Palestijnse persagentschap Wafa dat de haatprediker van de Al Aqsa Moskee is opgepakt. In zijn tweewekelijkse klas in de moskee, waarvan de beelden werden gepubliceerd op YouTube, onderwees de sjeik zijn jonge leerlingen in de meest boosaardige onzin en smeerlapperij waaronder het volgende: ĎJoden gebruiken het bloed van niet-Joodse kinderen om er de matses, het Joodse Paasbrood, mee te bakken en dit is de reden waarom de Europeanen de Joden vervolgden die uiteindelijk leidde tot de Holocaust.Joden slachten hun eigen familieleden als offer aan Satan als deel van hun activiteiten in de Vrijmetselarij. De Joden in IsraŽl zullen worden vernietigd door de moslims conform het decreet van Allah.í

Nog een sterk staaltje van geschiedvervalsing. Zo beweerde Sheikh Salem Salameh, lid van de Hamas Legislative Council en plaatsvervangend hoofd van de Palestine Islamic Scholars Association, in een interview op 26 december 2019 op Mayadeen TV (Libanon) dat de Amerikaanse president Washington indianen had vermoord omdat ze moslims waren die moskeeŽn hadden.

Hoe een Palestijnse kerstboodschap van vrede er in 2015 uitziet!

De Grieks-orthodoxe aartsbisschop Atallah Hanna en Sjeik Abdul-Majid Ata Amarna, de moefti van Bethlehem, hebben deze Ďmartelarenboomí onthuld.De ceremonie werd bijgewoond door honderden studenten en inwoners van Jeruzalem, tientallen universitaire docenten, religieuze leiders en andere hooggeplaatste personen. De aartsbisschop en de moefti onthulden de boom door de bedekking van de kerstboom te halen, waardoor de fotoís van tientallen Arabische terroristen uit Jeruzalem zichtbaar werden.

palestinian christmas treeBij de ingang van de Al Quds Universiteit in Oost-Jeruzalem staat een kerstboom (2015) die is opgetuigd met, in plaats van ballen, afbeeldingen van terroristen die onschuldige IsraŽliís hebben vermoord.

De twee hoge Palestijnse geestelijken spraken over de ďmartelarenboomĒ.Hierna volgden toespraken waarin de terreur werd verheerlijkt.De Palestijnse kerstboodschap: hoe goed het is om onschuldigen van een ander geloof te vermoorden.Naast de boom stond een erewacht van jonge Arabieren in keffiyehs, het traditionele Arabische gewaad, met vlaggen van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) in hun handen. Gasten droegen reusachtige posters van de terroristen bij zich.Een van de fotoís betreft Mohannad Halabi, die rechten studeerde aan deze Al Quds Universiteit. Begin oktober vermoordde deze terrorist rabbijn Nehemia Lavi en Aharon Banita Bennett. Halabi, die bij het plegen van zijn aanslag werd doodgeschoten, kreeg postuum een eredoctoraat in de rechten toegekend van de Palestijnse Advocatenorde.

Israeli lives matterOpdat hun nagedachtenis niet vergeten wordt: fotoís van de onschuldige IsraŽlische en Amerikaanse slachtoffers van de Ďheilige martelarení terroristen.

Op woensdag 9 maart 2016 werd een Palestijnse terrorist gedood nadat hij de Amerikaanse toerist Taylor Force had gedood en 12 mensen had gewond, waaronder een IsraŽlische Arabier. Zoals gewoonlijk werd de moordende terrorist door de officiŽle Palestijnse televisie geroemd als ďshahidĒ, een islamitisch martelaar. Uit deze uitzending blijkt dat volgens het terreurbewind in Ramallah dat iedereen die in IsraŽl rondloopt een Ďkolonistí is en een gerechtvaardigd doelwit is van aanslagen. Iedereen die zich in de straten van Tel Aviv bevindt, mag doodgestoken worden. En wie dat doet, is een bewonderenswaardige held. Want de terrorist die daarbij omkomt wordt door de Palestijnse officiŽle omroep benoemd tot islamitisch martelaar Ė iemand die omgekomen is in de strijd tegen de Ďongelovigení. Onder de gewonden was ook een IsraŽlische Arabier, Mohammed Wari. Blijkbaar gaat de Palestijnse afkeer van de inwoners van Tel Aviv zo ver dat zelfs deze Arabier als Ďkolonistí werd meegerekend. Verder valt in deze nieuwsuitzending op dat tot twee maal aan toe wordt gesproken over ďHebreeuwse bronnenĒ, in plaats van IsraŽlische bronnen. Zo wordt impliciet het bestaan van IsraŽl ontkend.

Abu Mazen Mahmoud schenkt Saoedische koning ingelijste Zionistische krant

Abu Mazen was op zondag 19 juni 2016 op bezoek bij de Saoedische koning Salman bin Abdulaziz al-Saud in Jeddah sedert 23 januari 2015 de koning van Saoedi-ArabiŽ. In een uitwisseling van cadeaus volgens het diplomatieke protocol overhandigde Mazen de Saoedische monarch een ingelijste voorpagina van The Palestine Post van 13 augustus 1935.The Palestine Post ontstond in 1925 als het Palestinian Bulletin en was in werkelijkheid een Joodse Zionistische krant. Het gebruik van de term ĎPalestinaí was destijds eenduidig Ė het was duidelijk dat Palestina een Joodse entiteit was.

Mazen weet kennelijk niet dat het hier om een Joods Zionistische krant gaat.

Slechts twee jaar na de oprichting van de Staat IsraŽl veranderde de krant zijn naam in The Jerusalem Post.Mazen wist blijkbaar niet dat The Palestine Post een zionistische krant was, die zijn naam heeft veranderd in The Jerusalem Post en vandaag nog steeds wordt gepubliceerd in Jeruzalem.Ē De terreurleider overhandigde het cadeau kennelijk met de achterliggende gedachte dat er al in 1932 een Palestijnse krant werd gemaakt, door Palestijnen in een Palestijnse staat om zo te bewijzen dat het Palestijnse volk al bestond vůůr IsraŽl de onafhankelijkheid uitriep in mei 1948. DeĎPalestine Postí was echter een Joods Zionistische krant. Ten tijde van het Britse Mandaat werden ŗlle inwoners van ĎPalestinaí Palestijnen genoemd, met inbegrip van Joden, Arabieren, Christenen, Bedoeienen enz. De Arabieren van toen weigerden zelfs om zich ĎPalestijnení te laten noemen en verkozen om aangesproken te worden als (Groot-)SyriŽrs of gewoon Arabieren. En zo proberen ze met allerlei leugenachtige propagandate bewijzen dat het Palestijnse volk al lang bestaat.

Verschillende Palestijnse mediakanalen melden eind augustus 2017 dat een IsraŽlische vrouwelijke undercover agent, vermomd als een verpleegster zou zijn ontdekt in een Palestijns ziekenhuis in Hebron. Het zou gaan om een IsraŽlische kolonist die door de Israel Defense Forces was geÔnfiltreerd in het ziekenhuis om Palestijnse vluchtelingen te arresteren en neer te schieten. Na controle van de feiten bleek het te gaan om Westerse vrijwilligers die hadden gewerkt in het ziekenhuis om Palestijnse patiŽnten te behandelen. De administratie van het ziekenhuis heeft de berichten echter ontkend. Als een vuur blijven deze berichten zich verspreiden op sociale media en de Palestijnse nieuwssites. Het doel van deze valse berichten is om IsraŽl te presenteren als een staat die minachting heeft voor ziekenhuizen en patiŽnten. Deze zaak toont aan dat geruchten en vals nieuws regelmatig worden geaccepteerd als feiten in de wereld van de Palestijnen en de Arabieren.

Palestijnse gidsen zetten toeristen op tegen IsraŽl in Yad Vashem en andere plaatsen

 

Reisleiders van de Palestijnse Autoriteit misbruiken hun toestemming om toeristen in IsraŽl te mogen begeleiden. Ze hitsen op tegen de IsraŽlische staat, zo bericht de internetsite NRG (Ma'ariv) 'Wat de nazi's de Joden 70 jaar geleden hebben aangedaan, is wat de IsraŽli's vandaag met ons doen,' was een van de zinnen die een IsraŽlische reisleider uitgerekend in het Holocaust herdenkingsmuseum Yad Vashem had gehoord uit de mond van een Palestijnse gids die een groep buitenlandse toeristen door het museum leidde. De IsraŽlische reisleider had meer dan eens gehoord dat Palestijnse reisleiders juist in Yad Vashem zich tegen IsraŽl uitspreken. 'Dit probleem bestaat al jaren en niet alleen in Yad Vashem' zei hij. Zo werd aan een groep Duitse toeristen bij hun rit naar Massada uitgelegd, dat de veiligheidsmuur waar ze voorbij reden, werd gebouwd om het land weg te nemen van de Arabieren en hun bewegingsvrijheid te beperken. Geen woord over het feit dat de muur was gebouwd om de IsraŽlische burgers te beschermen tegen Palestijnse zelfmoordenaars.

Deze gidsen begeleiden toeristen vaak meerdere dagen tijdens een reis door IsraŽl, en wat de gids zegt, is wat aan het eind in de hoofden van de toeristen blijft hangen, dat blijft in de herinnering en zal invloed hebben op hun houding tegenover IsraŽl. Ze krijgen een echte hersenspoeling. Thuis vertellen ze dan aan hun vrienden over hun reisindrukken en publiceren die op de sociale netwerken en spelen daarmee de boycotbeweging in de kaart. Ook in de Oude Stad van Jeruzalem maken de Palestijnse reisleiders misbruik van hun positie en vertellen aan toeristen, dat de Joden geen enkele band met die plaats hebben, zo zeiden IsraŽlische reisleiders. Verder vertellen ze aan toeristen dat de Joden pas honderd jaar geleden uit verscheidene landen hierheen zijn gekomen en het land van de Arabieren hebben geroofd.

De Palestijnse leugenfabriek en terreurbewegingen in Gaza, Hamas en Islamitische Jihad, de ideologische neven van ISIS geven IsraŽl de schuld van de gruwelijke terreuraanslag op vrijdag 24 november 2017 door terroristen van de Wilayat Sinai (ISIS) op de Rawda moskee in El-Arish. Hierbij vielen ruim 305 doden, waaronder 27 kinderen. Bij de terreurdaad vielen ook circa 128 gewonden. Moslims die moslims vermoorden.Sjeik Samih Hajjaj, de algemeen directeur van de Azhar Instituten in Palestina, zei dat de aanslag bedoeld was ďom het grote leger, dat gevreesd wordt door IsraŽl, te verzwakken en om de economische en sociale plannen van Egypte te dwarsbomenĒ.  De moskee behoort tot het soefisme, een mystieke stroming binnen de islam. Wanneer ze geen Joden of christenen kunnen vinden om af te slachten, vermoorden ze elkaar. Het is al jaren mode in de Arabische wereld om IsraŽl van alles de schuld te geven wat er in de wereld gebeurt. Het is de leugenaars zeker ontgaan dat IsraŽl zich na de aanslag solidair met Egypte verklaarde en riep de Arabische landen op om tijdelijk hun geschillen opzij te zetten en samen met IsraŽl de islamitische terreur in de regio te bestrijden.

Palestijns FakeNews om geld binnen te halen

Het Palestijnse Twitteraccount Free Gaza Team publiceerde fotoís van ĎNoor uit Gazaí, een jong meisje van wie haar arm zou zijn afgerukt door een IsraŽlische aanval op Gaza. Op het account was een link naar de crowdfundingssite ĎSocial Fundí, met de oproep: ĎHelp Noor uit Gaza aan een kunstarmí. Het gaat hier echter niet om een meisje uit Gaza maar een meisje uit SyriŽ uit de plaats Deir ez-Zor. Ze was zwaar gewond geraakt bij ťťn van de vele luchtaanvallen op SyriŽ.

ĎNoor uit Gazaí is in werkelijkheid een meisje uit SyriŽ dat haar arm is kwijtgeraakt bij een luchtaanval in SyriŽ.

Op dinsdag 19 december 2017 werd een video uitgebracht waarin te zien is hoe twee jonge Arabische tieners in het dorp Nabih Saleh probeerden twee soldaten te provoceren. Ze slaan en trappen hen, alles voor de lopende camera, waarschijnlijk in de hoop dat de soldaten zullen reageren, misschien zelfs terugslaan of - voor de Arabische filmmakers nog beter Ė zelfs hun wapen gebruiken. Maar de verwachtingen van de 'Pallywood-redacteuren' werden niet vervuld. De twee soldaten gedroegen zich terughoudend en lieten de slagen en schoppen over zich komen. Een van de twee meisjes, Ahed Tamimi, is al een echte superster in Pallywood. Al op haar elfde werd ze gefilmd, schreeuwend tegen een soldaat. Ook in dit geval hield de soldaat zich in. Drie jaar later, in 2015, ging er een foto de wereld rond met Tamimi die een soldaat in de hand bijt. De jonge Tamimi weet de camera en de media voor haar eigen doeleinden te gebruiken. Haar familie heeft haar daarin opgevoed. Haar vader, Bassem al-Tamimi, is een bekende activist en organisator van protesten tegen de Joodse nederzettingen in Judea en Samaria. Zijn dochter lijkt in zijn voetsporen te treden.

verscheen een nepnieuwsbericht op Twitter afkomstig van een Palestijnse supporter in Egypte, die de foto van Instagram had Ďgestolení.Het bericht meldt dat bij IsraŽlische vergeldingsaanvallen op Gaza na eerdere raketbeschietingen door Hamas vanuit Gaza op Israel, een zwangere Palestijnse vrouw en haar jonge dochtertje om het leven zouden zijn gekomen. Na onderzoek door israellycool.com blijkt dat het bericht over de gedode vrouw en haar dochtertje fake is. Nepnieuws.

Afbeeldingsresultaat voor Bayan abu KhamashDe tekst bij de foto luidt: ĎDeze baby, Bayan abu khamash, 2 jaar oud, werd gedood, samen met haar zwangere moeder, toen een IsraŽlische raket hun huis raakte in de Gaza strook, in de stad Der elbalah.

Het meisje op de foto, waarbij werd vermeld dat het de tweejarige Bayan abu Khamash was, blijkt echter een Amerikaans meisje te zijn, dat levend en wel is. Het meisje heet in werkelijkheid Elle Lively McBroom, en is de dochter van de Instagram-ster Austin McBroom, die maar liefs 4,8 miljoen volgers heeft en vlogs post over haar familie. De gestolen foto werd gemaakt op Elleís tweede verjaardag. (Bron: United with Israel)

De idolen van de Europese Unie in Ramallah blijven onverminderd oproepen tot het vermoorden van Joden

Palestinian Media Watch (PMW) in juni 2020 dat de landrovers in Ramallah haar onderdanen blijft aanzetten tot het plegen van geweld tegen Joden. Daarvoor gebruiken ze de laatste tijd onder meer muziekvideo's die worden uitgezonden op door de regering gecontroleerde televisie. Een van de muziekvideo's roept kijkers op om "de glorie van Khaybar te herstellenĒ als een bedreiging aan het adres van het Joodse volk dat ze hun komende nederlaag en slachting door moslims moeten verwachten.Ē Khaybar is een oase die ongeveer 150 kilometer ten noorden van Medina in Saoedi-ArabiŽ ligt. Voor de komst van de islam werd deze plaats door Joden bewoond. Khaybar is vooral bekend geraakt door de Slag bij Khaybar, die hier heeft plaatsgevonden. Tijdens deze slag, in het jaar 628, veroverde de profeet Mohammed Khaybar op de Joden. Het fort bij Khaybar, waar de Joden zich tijdens de slag terugtrokken, bestaat nog steeds. Veel Joden werden hier door Mohammed en zijn volgelingen vermoord.

De oase van Khaybar gezien vanuit de bergen met dadelpalmen en linksboven de beide andere voormalige joodse forten

 

Een andere videoclip zeggen zangers dat ze ten dienste staan van de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem, dat ze de dood niet vrezen en hun bloed als een Ďfakkelí zal zijn. Naast deze videoclips gaat het opruien van de leiders in Ramallah onverminderd door. Ze noemen stenengooiers ďpeaceful protestors.Ē

 

De landrovers in Ramallah profiteren ook weer ten volle van de Wuhan-virus crisis om tot moord op Joden aan te zetten. Sinds het uitbreken van deze pandemie hebben veel invloedrijke Palestijnen de leugen verspreid als zou het Wuhan-virus een product van IsraŽl zijn. Het virus zou als biologisch wapen opzettelijk in de Palestijnse gebieden verspreidt zijn. Dit soort laster wordt verspreid door de hele top van de ďBende van RamallahĒ.

 

Zo lanceerde premier Muhammad Shtayyeh een campagne om deze opruiing te stimuleren, en bijna onmiddellijk daarna gaven andere hoge functionarissen, waaronder regeringswoordvoerder Ibrahim Milhem, de gezondheidsminister en burgemeesters, allemaal soortgelijke verklaringen af. Ze beweren dat IsraŽl het virus opzettelijk verspreid via nabijgelegen geÔnfecteerde Joodse inwoners en via geÔnfecteerde Palestijnse arbeiders die terugkeerden van hun werk in IsraŽl.

 

Het ophitsen tot haat en geweld is een belangrijk wapen van de landrovers in Ramallah en de doodscultuur Hamas in Gaza. Kinderen die onder het bewind van Mahmoud Abbas vallen, wordt met de paplepel ingegeven dat het een grote eer is onschuldige IsraŽlische burgers te vermoorden. De schoolboeken staan er vol, sportvelden, straten en pleinen zijn genoemd naar moordenaars met bloed aan hun handen. Dag na dag krijgen de bewoners te horen dat IsraŽl "Palestina" bezet houdt en worden ze aangemoedigd gewelddaden te plegen.Opruiing is ook bedoeld om de volgelingen voor te bereiden op een volgende intifada.Voorbeeld is de door terreurmiljardair Jasser Arafat georkestreerde 2e intifada. Oorlogsmagazijnen waren al ruim van tevoren ingericht met wapens en munitie, met voedsel, water en olie en generatoren.De moordzucht straalt er van af en de opruiing gaat non-stop door. IsraŽlische militairen worden routinematig "nazi's" en de IsraŽlische premier met "Hitler" vergeleken. Generaties Palestijnen zijn opgevoed met dit soort hersenspoeling en het maakt vrede met IsraŽl onmogelijk.

De organisatie Palestinian Media Watch, die als waakhond de Palestijnse media monitort, constateert dat de antisemitische uitingen afgelopen jaren alleen maar zijn toegenomen. Het zijn niet zo maar losse haatuitingen, maar er zit een systematisch stelsel van haat achter. Zie hier de haatpreek van Sheikh Osama Al-Tibi.

Dit antisemitische stelsel van de Palestijnse Autoriteit bestaat uit de volgende vijf beweringen, die steeds herhaald worden. Het is een kopie van de nazi-ideologie, met een aanvullende onderbouwing gebaseerd op de islam:

1.     Joden zijn inferieure wezens.

2.     Joden zijn de vertegenwoordigers van de duivel en verantwoordelijk voor alle kwaad in de wereld.

3.     Het kwaad van de Joden bestaat in hun aard en in hun genen. Er kan dus niets aan gedaan worden. De slechte karaktereigenschappen van Joden maakt het onmogelijk voor anderen om met hen samen te leven

1.     Allah strafte de Joden met alle andere volken die hen bestreden Ė inclusief Hitler. Maar de Joden hebben toch niet geleerd van hun geschiedenis en hebben zich niet veranderd.

2.     Daarom is de enige oplossing om de wereld en de mensheid te verbeteren: de uitroeiing van de Joden.

De preek van sjeik Osama bevatte onder meer deze beweringen:

ďDat zijn de Joden. Zij zijn niet veranderd in de geschiedenis. Het zijn de Joden die hun giftanden gebruiken wanneer zij maar de kans krijgen. Zij veroorzaken overal verwoesting en ellende. Wij moeten de waarheid vertellen over deze Joden, die Allah in zijn boek [de Koran] opschreef. Een kenmerk van de Joden is dat zij Allah hebben beledigd. Zij hebben de profeten vermoord. Zij probeerden de Profeet [Mohammed] te vermoorden. Een ander kenmerk is dat zij vervloekt zijn, dat hun de genade van Allah is ontzegd.ĎDus voor het verbreken van het verbond hebben we hen vervloektí [Koran].
ĎEn hen gemaakt tot apen en varkens en slaven van duivelsí [Koran].

Dat zijn de Joden: altijd vechtend, altijd bedervend, altijd samenzweren en altijd complotten smeden tegen de mensheid Ė niet alleen tegen de moslims, maar tegen de gehele mensheid. Allah vervloekte de Joden al in de tijd van de Profeet. De commentatoren (van de Koran) legden uit: ĎDeze kwaadaardige genen en vervloekte eigenschappen zullen in hen blijven bestaan.íZij dragen die over van generatie op generatie Ė moge Allah ons behoeden. Ze erven die van vader op zoon. De mensheid zal nooit met hen kunnen samenleven. Dat is de reden, mijn broeders, waarom zelfs Europa, Amerika en andere landen hen hebben uitgespuugd, tot de laatste aan toe.

Onze profeet vertelde ons dat op het einde der tijden de moslims de Joden zullen bestrijden tot de Joden zich zullen verschuilen achter een steen of een boom. De tirannie van de Joden geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor dingen en alle schepselen:ĎTotdat de Joden zich achter een steen of een boom zullen verbergen en de steen of een boom zal zeggen: ĎMoslim, dienaar van Allah, er is een Jood achter me, kom en dood hem.í (uit de Hadith, de mondelinge islamitische leer).

Allah, dood uw vijanden, de vijanden van uw religie, tel ze en dood ze ťťn voor ťťn. Laat er niet ťťn overblijven.Ē

Dit is een voorbeeld van de haat zoals die in de officiŽle Palestijnse media verspreid wordt. Het is slechts een van de vele voorbeelden, waarvan sommige op deze site te vinden zijn.

En het wordt door de Palestijnse leiders gestimuleerd en zij doen er aan mee, tot zelfs Mahmoud Abbas aan toe. Die deed vorig jaar in toespraken allerlei antisemitische beweringen, zoals: ďdat de Joden zelf schuldig zijn aan de HolocaustĒ en dat ďIsraŽl alle ellende in de wereld veroorzaaktĒ. In 2016 verspreidde hij Ė in het Europees parlement! Ė de middeleeuwse leugen dat ďJoden met opzet waterbronnen vergiftigenĒ.Met deze haatboodschappen van de Palestijnse leiding is het niet verrassend dat een wereldwijde opiniepeiling in 2014 vaststelde dat Palestijnen het meest antisemitisch in de wereld zijn. Uit de peiling bleek dat 93% van de Palestijnen als antisemitisch te beschouwen is.

Helaas wordt dit antisemitisme vrijwel altijd verzwegen door overheden en mainstream media als het over het Midden-Oosten gaat. Mahmoud Abbas kreeg zelfs een staand, daverend applaus van veel Europese parlementariŽrs voor zijn betoog, waarin hij beweerde dat IsraŽlische rabbijnen met opzet waterbronnen vergiftigen om Palestijnen te vermoorden. De politiek-correcte media verzwegen dit walgelijke antisemitisme. Men is wel bereid om de in de Holocaust gedode zes miljoen Joden te herdenken. Maar voor de haat die tegenwoordig stelselmatig gericht wordt tegen net zo veel Joden (de ruim zes miljoen Joden die in IsraŽl wonen) sluit men de ogen.

Valse beschuldiging van moord op Palestijnse jongen

Op vrijdagnamiddag 24 januari 2020 werd de acht-jarige Qais Abu Ramila, uit de wijk Beit Hanina in oostelijk Jeruzalem, als vermist opgegeven. Zijn familie vreesde het ergste en zei dat ze bang waren dat het jongetje was ontvoerd. De IsraŽlische politie begon een zoektocht waarbij ze werden lastig gevallen door honderden inwoners van Beit Hanina. Uiteindelijk werd het jongetje op zaterdagochtend teruggevonden in een reservoir met regenwater. Hij werd nog overgebracht naar een ziekenhuis nadat bewoners hem probeerden te reanimeren. Aanvankelijk werd gezegd dat hij in ernstige toestand verkeerde, maar artsen verklaarden hem uiteindelijk dood. De politie gelooft dat de jongen is uitgegleden en in het reservoir viel en daarbij gewond raakte, waardoor hij de hele nacht daar bleef zonder eruit te kunnen komen.

Het achtjarige jongetje Qais Abu Ramila. (Afbeelding overgenomen van Arutz Sheva,

Het duurde niet lang voordat de IsraŽl hatende meute de waarheid over de gebeurtenis begon te manipuleren. De familie van de jongen verkondigde de leugen dat ze een video hadden waarop te zien was hoe Qais in een auto stapte. Zonder dat iemand overwoog deze bewering te verifiŽren werd deze leugen verspreid en gebruikten anti-IsraŽlische propagandisten en Israel-haters de dood van de jongen om IsraŽl te besmeuren waaronder het verhaal dat ďJoodse kolonisten het jongetje zouden hebben vermoord!Ē De woordvoerster van de landrovers in Ram-allah Hanan Ashrawi was de eerste die de leugen verspreide. Ze werd snel gevolgd door het Amerikaanse Congreslid Rashida Tlaib en de Britse politicus George Galloway. Het begon reeds op vrijdagmiddag met een tweet van Hanan Ashrawi, waarin zij beweerde dat IsraŽlische kolonisten de jongen zouden hebben gekidnapt en hem daarna in een put hebben gegooid.

Even later had ze door dat om een nepbericht ging en verontschuldigde zich maar het kwaad was al geschied want de volksvertegenwoordiger van Amerikaanse Democratische Partij Rashida Tlaib, had het nep-verhaal van Asrawi al overgenomen.

Rashida TlaibRashida Tlaib

Deze vrouw is een dochter van Arabische immigranten die in de jaren zeventig naar Detroit trokken. Zij staat bekend om haar ongebreidelde haat jegens de staat IsraŽl. Zij heeft 898.000 Twitter-volgers en kwam pas op dinsdag 28 januari terug van haar smerige "bloed laster", hoewel de Anti-Defamation League (ADL) haar tweet op zondag al had veroordeeld. Haar tweet was op dat moment al 125.000 keer bekeken wat leidde tot een uitbarsting van haat en opruiing tegen IsraŽl. Missie volbracht moet ze gedacht hebben. Dit is een voorbeeld van hoe het eeuwenoude bloed laster nog steeds werkt in 2020.

Het voormalig Britse parlementslid George Galloway, die er ook wel pap van lust waar het gaat om het vals beschuldigen van IsraŽl, beweerde dat Ďkolonistení de jongen hadden vermoord. Hij twitterde twee fotoís van de jongen, ťťn toont hem studeren op school en de tweede toont de locatie van zijn lichaam. ďDit kind, 7 (8) jaar oud, is net dood uit een put gevist in Jeruzalem. Vermoord door illegale IsraŽlische kolonisten. Zal iemand aan de macht vandaag met zijn moeder en vader huilen? Zal iemand deze kwade uitbarsting tegen het volk van Palestina controleren? Iemand?Ē schreef hij. Twitter en andere sociale netwerken stellen de tegenstanders van IsraŽl in staat om nu met de snelheid van het licht dergelijke laster te verspreiden.

Aanmoediging van geweld en bloeddorst is dagelijkse kost van het PLO-terreurbewind waarmee ze de burgers die onder hun bewind vallen, mee confronteren.

De laatste oproep is dat trouwen met 72 maagden in allahs fake- paradijs beter is dan trouwen tijdens het leven en een echt gezin stichten. Er is "niets kostbaarder" dan wanneer uw zoon sterft als "een martelaar voor het vaderland", dat is de boodschap van Mahmoud Abbas en trawanten. Fatah Centraal Comitť-lid Abbas Zaki prees Palestijnse vrouwen:ďPalestijnse vrouwen rouwen niet om het verlies van hun dierbaren zoals alle andere vrouwen in de wereld. Zij beschouwen hun kinderen als onbeduidend en het enige wat ze doen is vreugdegeluiden maken voor de martelaren, trots zijn op het martelaarschap en zingen voor de bruidegoms.Ē

Seksualiteit is een sterke gedrevenheid van Palestijnse jongeren om zelfmoordaanslagen te plegen op IsraŽliís. De 23-jarige Saba Abu Obeid beaamde dit, kort voordat hij dodelijk verwond raakte bij een gewelddadige aanslag op IsraŽlische soldaten in Samaria. De oma van de terrorist vertrouwde het Palestijnse dagblad Al-Hayat Al-Jadida toe, dat zij Saba vermaande om zich te oefenen in zelfbeheersing; zij wilde graag dat hij een familie zou stichten. Hij zou volgens haar geantwoord hebben met:ďOma, in het paradijs wachten zeventig schoonheden op mij. Waarom zou ik dat opgeven voor slechts ťťn vrouw in dit leven?Ē Een van de bekendste videoclips die met regelmaat op de Palestijnse TV-stations wordt uitgezonden is getiteld: ĎTwo LoversĎ. Deze video handelt over de illusie dat sterven door zoveel mogelijk Joden met zich mee in het graf te nemen, beter is dan een goed en rechtvaardig leven te leiden op onze aardse wereld.Op het eind van de video wordt de ultieme droom van elke mannelijke martelaar werkelijkheid. Meer over dit soort Ďhemelseí ervaringen in het Islamitische Paradijs is hier te vinden.

Elke Martelaar wachten 72 Maagden met mooie grote donkere ogen in het Islamitische Paradijs. Maar wel eerst veel Joden en IsraŽli's dodenElke Martelaar zou in het Islamitische Paradijs opgewacht worden door 72 Maagden met mooie grote donkere ogen. Maar wel eerst heel veel Joden en IsraŽliís doden.

Er heerst een ware doodscultuur in de gebieden die onder controle staan van dit bewind en niet te vergeten in Gaza waar de terreurbeweging Hamas de dienst uitmaakt. Het PLO-bewind in Ram-allah en de terreurbende in Gaza hebben niet alleen de IsraŽlische bevolking niets dan ellende gebracht, maar ook de eigen bevolking. Bewoners worden afgeperst, onder druk gezet om terreurdaden te plegen, gemarteld en vermoord. Het is in het verleden herhaalde malen voorgekomen dat Palestijnse terreurbendes langs de huizen gingen en dreigden het gezin van een ĎPalestijní te vermoorden als deze niet bereidt was mee te werken. Wanneer ze weigerden werden ze beschuldigd van collaboratie met IsraŽl, opgesloten, gemarteld en in sommige gevallen in het openbaar gelyncht. De kinderen zijn als willoze slachtoffers in de handen van schurken. Internationale mensenrechten organisaties en ĎWereldleidersí bekommeren zich niet om het lot van deze kinderen.

In mei 2005 arresteerde het IsraŽlische leger acht terroristen, waaronder vier zelfmoordenaars van 15 en 16 jaar oud. Een van de gearresteerde jongens vertelde dat hijďmartelaarĒ wilde worden net als zijn vriend die zich opblies in de Carmel Marketplace in Tel Aviv in november 2004. Daarbij kwamen drie IsraŽlische burgers om het leven en raakten er over de dertig gewond. Een van de jongens had zijn martelaar video al klaar.

Hoge Palestijnse politicus maakt Joden uit voor apen en varkens

Palestinian Media Watch (PMW) roept de hele internationale gemeenschap op om de voorzitter van de PLO, Mahmoud Abbas, onmiddellijk zijn speciale adviseur en de belangrijkste shariarechter van de PLO, Mahmoud Al-Habbash, te laten ontslaan omdat hij Joden openlijk heeft aangeduid als ďapen en varkensĒ.In een preek voor een menigte in een moskee in Ram-allah, uitgezonden op de officiŽle PLO-televisie, hield Al-Habbash een racistische tirade tegen Joden die de heiligste plaats van het Jodendom, de Tempelberg in Jeruzalem, bezochten. Nadat hij Joden had aangeduid als ďgrazende kuddes mensachtigenĒ, stelde Al-Habbash Joden die de Tempelberg bezochten gelijk met ďdegenen die Allah heeft vervloekt (Ö) en van hen apen en varkens heeft gemaaktĒ.Hij verklaarde onder meer op deĒ(OfficiŽle PA TV, 30 september 2022):

ďDe minste plicht is ten minste (de moskee) te bezoeken, haar op te wekken, opdat zij niet als een prooi in de handen valt van de grazende kudden mensachtigen (d.w.z. Joden), van mensen of schepselen die Allah in de vorm van mensen heeft geschapen. Dit zijn degenen die Allah heeft vervloekt en op wie Hij toornig is geworden en die Hij tot apen en zwijnen heeft gemaakt. (Koran 5:60). Wij moslims moeten voor de moskee zorgen in plaats van dat de Al-Aqsa moskee de prooi blijft van humanoÔden die beweren dat zij er recht op hebben en dat zij er soevereiniteit over hebben, en dat zij er religieuze en historische rechten over hebbenĒ

Abbas adviser: Hamas is 'sending Gazans to their deaths for good headlines'  | The Times of IsraelIsraŽls Ďpartner in vredeí, Mahmoud Al-Habbash die Joden openlijk aanduid als ďapen en varkens.Ē

Om de publieke opinie te beÔnvloeden gaat het al lang niet meer om mensen die op brancards liggen en simuleren dat ze dood zijn en dat op lichamen op kunstzinnige wijze vreselijke nepwonden worden creŽert. Kinderen worden uitgenodigd om gedichten op te zeggen waarin Joden voor 'apen en varkens worden uitgemaakt. In PLO-schoolboeken en in educatieve uitzendingen op de PLO-televisie zijn verwijzingen naar Joden als ďapen en varkensĒ al jaren aan de gang. De les aan de kinderen is dat ze moeten bedenken dat Joden, volgens de opdracht van Allah, op ezels lijken. In het officiŽle kinderprogramma ďThe Best HomeĒ droeg een jong PLO- meisje een gedicht op met onder meer de volgende woorden:ĒJullie massaís zijn gek en zijn onwetende kuddes. Oh, jij die Allahís vrome profeten (Joden in de Islamitische traditie) hebt vermoord. Oh, jij die opgegroeid bent met het vergieten van bloedÖOh, jullie zonen van Sion, oh, jullie meest slechte schepselsÖOh, jullie barbaarse apen. Jeruzalem braakt uw onreinheid van binnen uit. Zolang ik mijn arm en mijn stenen hebÖZolang ik vrij ben en mijn zaak niet verhandelÖIk vrees uw menigte niet, ik vrees het geweer niet.Ē Hierop riep de presentator enthousiast ďBravo!

Nu zijn het niet alleen meer kinderen maar zelfs de PLO-leiders die met deze smeerlapperij komen. De leiders in Ram-allah houden er een diepgewortelde Jodenhaat op na. Als de internationale gemeenschap werkelijk de Jodenhaat wil bestrijden, moet elke vertegenwoordiger in elk forum opstaan en het militante racisme van de PLO veroordelen, zoals geuit door Mahmoud Al-Habbash, de adviseur van terreurleider Mahmoud Abbas. De voortdurende financiŽle steun van de internationale gemeenschap geeft de PLO de mogelijkheid hier mee door te gaan. Ook de sociale media worden door Abbas en trawanten gebruikt om hun haatboodschappen de wereld in te sturen. Het bloederige werk van terroristen wordt uitvoerig geprezen en als heroÔsche helden opgehemeld. Palestinian Media Watch bericht regelmatig hoe de ďBende van Ram-allahĒ hun Facebookpaginaís gebruiken om terroristen te verheerlijken. Daarom moeten PLO-leider Mahmoud Abbas en trawanten worden berecht voor misdaden tegen de menselijkheid maar er gebeurt niets omdat de wereldleiders in hun haat tegen de staat IsraŽl en het Joodse volk, achter deze terreurbende staan.

De waarheid over de onschuldige Palestijnse jongen

Op 23 februari 2022 beschuldigden anti-IsraŽlische haatsites zoals Quds News Network IsraŽl ervan een Palestijn te hebben vermoord en een bulldozer te hebben gebruikt om zijn lichaam te verminken. Het zou gaan om de onschuldige 27-jarige Mohammed al-Naem. Getuigen en videobeelden bevestigen dat het IsraŽlische leger het vuur opende op twee Palestijnen in het zuiden van Gaza, waarbij een van hen werd geŽxecuteerd en de ander werd verwond. De lokale bevolking en medische teams probeerden de jonge mannen te bereiken voordat het IsraŽlische leger dat deed. Volgens de Palestijnse/anti-IsraŽlische propagandamachine stuurde het leger echter een bulldozer die het lichaam van Muhammad Na'em ramde en verminkte alvorens het in beslag te nemen. De propagandamachine vergeleek de dode man met Jezus. Maar zo onschuldig en weerloos was al-Naem niet. Na zijn dood heeft zijn werkgever enkele foto's vrijgegeven waarop hij verschillende wapens vasthoudt. Hij was niet bij het grenshek om bloemen te plukken.

Op deze foto is de weerloze onschuldige Mohammad al-Naem te zien.

Er was een zeer geldige reden voor het gebruik van de bulldozer om hem te verwijderen. Een IsraŽlische militaire woordvoerder zei dat de twee terroristen zich op IsraŽlische bodem bevonden, ondanks het feit dat ze zich aan de Gaza-kant van de IsraŽlische veiligheidsbarriŤre bevonden. De barriŤre zelf ligt iets binnen Palestijns grondgebied. De terroristen waren druk bezig om explosieven bij het hek te plaatsen. Soldaten moesten er zeker van zijn dat de dode man geen zelfmoordvest droeg of andere explosieven bij zich had, zei de woordvoerder, dus stuurde IsraŽl zware machines om het lichaam van de man op te halen. Met andere woorden, Na'em was niet de messias. Hij was ook niet zomaar een erg ondeugende jongen maar een moorddadige terrorist.

Jezus komt

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud