Palestijnse doodscultuur

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 20 augustus 2000 )(Laatste bewerking: 15 februari 2023)

De ďMoloch cultusĒ waarbij in oude tijden kinderen werden geofferd, werd door de voormalige Palestijnse terreurbaas Jasser Arafat weer nieuw leven ingeblazen en door zijn opvolger Abu Mazen (Mahmoud Abbas) verder doorgevoerd.Arafat noemde zijn kleine martelaren de "Generaals van de stenen " maar het waren beslist niet alleen stenen waarmee hij ze de straat opstuurde. Er ontstond wereldwijde beroering toen er een foto verscheen met daarop een baby met een patroongordel en Ďexplosievení op zijn lichaampje. De baby droeg een felrode band om het hoofd van de terreurbeweging Hamas. Dit soort fotoís waren bedoeld om er een hele generatie jongeren mee te hersenspoelen.Tijdens een zoektocht naar wapens begin juli 2002 troffen IsraŽlische militairen in een huis een jonge moeder aan met een baby op haar arm. Zij smeekte het kind buiten het strijdtoneel te mogen brengen. Toen een van de militairen de baby in zijn armen nam, ontdekte hij een springlading op het lichaam van het kind. Het kwam wonder boven wonder niet tot een explosie omdat de ontsteking niet werkte.

Op 27 maart 2002 dwongen IsraŽlische militairen bij de A-Ram controlepost, ten noorden van Jeruzalem, een ambulance te stoppen.Tot hun verbijstering troffen zij een bom aan onder een kussen waarop een kind zat dat naar een ziekenhuis gebracht moest worden. De chauffeur zei dat hij de bom vervoerde in opdracht van de Tanziem-militie in Ramallah.

 

Hoe ziek moet je zijn om een jongetje van 11 jaar op pad te sturen met een schooltas met daarin een bom. Dat overkwam het 11 jarig jongetje Abdullah Quran op 16-03-2004 door IsraŽlische militairen opgepakt met in zijn schooltas een 10 kilo zware bom. Terroristen van de Tanziem terreurbeweging hadden de jongen 1 dollar gegeven om het Ďpakjeí langs de IsraŽlische controlepost Hawara bij Sichem (Nablus) te loodsen en af te leveren bij een vrouw aan de andere kant. Het was de bedoeling, in geval van ontdekking, de bom die gevuld was met spijkers en schroeven, van afstand tot ontploffing te brengen met behulp van een mobiele telefoon. Toen de terroristen in de gaten kregen dat het jongetje Ďgesnaptí was, probeerden ze de bom en de koerier op te blazen, maar dat mislukte. De jongen bleek een onschuldige speler in een horror scenario. Het moslimtuig in Ramallah en in Gaza willen graag dat er zoveel mogelijk doden vallen onder de eigen burgerbevolking, puur om IsraŽl in een kwaad daglicht te stellen.

Bij gevechten in Gaza op 14-03-2004 vielen aan de kant van de Arabieren 14 doden waaronder 4 kinderen. Dat deze kinderen als menselijk schild hebben gediend werd door de internationale media niet gemeld. Via luidsprekers werden kinderen opgeroepen zich naar het stijdtoneel te begeven. Bewapende Arabische terroristen gebruikten hen als menselijke schilden, en liepen tussen hen in terwijl ze op IsraŽlische doelen aan het schieten waren. Ze hielden zich op tussen groepen stenen gooiende kinderen en ze staken hun lichamen in de lucht vanachter barricades in de hoop dat ze geraakt zouden worden door IsraŽlische kogels om zo de wereldopinie weer tegen IsraŽl op te hitsen. De internationale media hield zich slechts bezig met anti-IsraŽl propaganda. Op CNN en de BBC krijgen de leugenachtige leiders ruimschoots de gelegenheid hun haatgevoelens jegens IsraŽl te etaleren. Ongewapend, noemen zij de met stenen en Kalashnikoffs uitgeruste meute.

Op woensdag 24-03-2004 was er nog een voorbeeld hoe misselijkmakend de Palestijnse bendes te werk gaan. Ditmaal stuurde deFatah-Tanziem terreurgroep, Hussan Abdu, een 14 jarig zwakbegaafd jongetje met een zelfmoordgordel op pad om IsraŽlische militairen bij de controlepost Hawara op te blazen.

Hussan Abdu

De soldaten zagen hem komen en dwongen hem op zoín 50 meter van de post te stoppen en zijn jas uit te trekken. De jongen bleek een springstofgordel met ca 8 kg explosieven bij zich te dragen. Met een robot van het leger werd hem een schaar aangereikt en werd hem gesommeerd de riemen door te knippen en de gordel af te leggen. De hele actie duurde 40 minuten en werd vastgelegd op video. Zo werd zijn leven, dat van de IsraŽlische militairen en dat van ca 200 Arabische arbeiders gered die bij de controlepost stonden te wachten om doorgelaten te worden. De Arabieren dankten de IsraŽlische militairen met een warm applaus voor hun redding. De terreurgroep de Al Aqsa Martelaren Brigades, de gewapende vleugel van de Al Fatahpartij, nam de verantwoordelijkheid op zich voor het sturen van de jongen. Ze hadden de jongen 100 Shekel (23 dollar) beloofd, rivieren vol honing en sex met 72 schone maagden in Allahís paradijs wanneer hij zich opblies.

Kinderen worden door krankzinnigen gehersenspoeld en krijgen te horen dat het opblazen van Joodse vrouwen en kinderen de grootst mogelijke eer is. Deze kinderen veranderen daardoor in volkomen gehersenspoelde fanatici die volgepompt zijn met niets anders dan intense haat. De ďBende van RamallahĒ heeft minstens 100 woonwijken, scholen, wegen, stadions en evenementen naar zo'n 50 verschillende terroristen vernoemd. In leerboeken op de basisschool staan teksten zoals 'Ik zie mijn dood en haast mij ernaar toe.' Desondanks gaat de wereldgemeenschap gewoon door met het financieel ondersteunen van dit terreurbroeinest waar al tientallen jaren officieel de vernietiging van IsraŽl en de uitroeiing van de Joden wordt gepropageerd.

In een videoclip van de terreurleiders in Ramallah was een kind te zien dat een afscheidsbrief aan zijn ouders schreef waarin hij zijn aanstaande dood verheerlijkte en waarin hij te zien was aan het front tijdens een gewelddadig treffen met het IsraŽlische leger. Voordat hij stierf zong hij nog een lied: ďhoe fijn is het te sterven voor Allah en mijn geliefde land." Klik hier voor een video waarop te zien is dat een Palestijns kind op IsraŽlische militairen vuurt.

72 maagden verwelkomen de Palestijnse Martelaar in het Allahís vermeende paradijs.

Seksualiteit is een sterke gedrevenheid van Palestijnse jongeren om zelfmoordaanslagen te plegen op IsraŽliís. De 23-jarige Saba Abu Obeid beaamde dit, kort voordat hij dodelijk verwond raakte bij een gewelddadige aanslag op IsraŽlische soldatenin Samaria. De oma van de terrorist vertrouwde het Palestijnse dagblad Al-Hayat Al-Jadida toe, dat zij Saba vermaande om zich te oefenen in zelfbeheersing; zij wilde graag dat hij een familie zou stichten. Hij zou volgens haar geantwoord hebben metďOma, in het paradijs wachten zeventig schoonheden op mij. Waarom zou ik dat opgeven voor slechts ťťn vrouw in dit leven?í Blijkbaar geloven veel Palestijnse jongeren in het sprookje dat zij met jonge seksslavinnen beloond worden in het Allahís nep-paradijs wanneer ze Joden vermoorden.

Een van de bekendste videoclips die is gemaakt is getiteld: ĎTwo LoversĎ, met als ondertitel ĎMaagden verwelkomen de Martelaar in het Islamitische Paradijsí. Deze videoclip, vermoedelijk gemaakt in 2000, wordt sindsdien met regelmaat op de Palestijnse TV-stations uitgezonden. en is daar net zo gewoon zoals op de Westerse TV Ė tussen de programmaís door Ė reclamespots worden uitgezonden.Inhoud van deze Ďreclamespotí, die het vooral van beelden moet hebben, handelt over de illusie dat sterven door zoveel mogelijk Joden met zich mee in het graf te nemen, beter is dan een goed en rechtvaardig leven te leiden op onze aardse wereld, en wordt hier vrij simpel samengevat in korte begeleidende boodschappen bij de beelden: ĎVrouw wordt door IsraŽliís gedood en wordt Martelaresí, ĎVrouwelijke martelaren vervoegen de Maagden in het Paradijsí, ĎMan bezoekt het graf van een vrouwí, ĎMan wordt gedood door IsraŽliís en wordt Martelaarí.Vervolgens wordt op het einde van de reclamespot de ultieme droom van elke mannelijke martelaar werkelijkheid: ĎMaagden verwelkomen de Martelaar in het Islamitische Paradijsí. Meer van dit soort hoogst bedenkelijke reclamespots vind je hier. Meer over dit soort Ďhemelseí ervaringen in het Islamitische Paradijs op: Islamic Heaven door Syed Kamran Mirza van 24 februari 2008.

Elke Martelaar wachten 72 Maagden met mooie grote donkere ogen in het Islamitische Paradijs. Maar wel eerst veel Joden en IsraŽli's dodenElke Martelaar zou in het Islamitische Paradijs opgewacht worden door 72 Maagden met mooie grote donkere ogen. Maar wel eerst heel veel Joden en IsraŽli's doden, anders lukt het niet.

Er heerst een ware doodscultuur in de gebieden die onder controle staan van dit bewind en niet te vergeten in Gaza waar de terreurbeweging Hamas de dienst uitmaakt. Het bewind in Ramallah en Gaza heeft niet alleen de IsraŽlische bevolking niets dan ellende gebracht, maar ook de eigen bevolking. Bewoners worden afgeperst, onder druk gezet om terreurdaden te plegen, gemarteld en vermoord. Het is in het verleden herhaalde malen voorgekomen dat Palestijnse terreurbendes langs de huizen gingen en dreigden het gezin van een Arabier te vermoorden als deze niet bereidt was mee te werken. Wanneer ze weigerden werden ze beschuldigd van collaboratie met IsraŽl, opgesloten, gemarteld en in sommige gevallen in het openbaar gelyncht. De kinderen zijn als willoze slachtoffers in de handen van schurken. Internationale mensenrechten organisaties en ĎWereldleidersí bekommeren zich niet om het lot van deze kinderen.

In mei 2005 arresteerde het IsraŽlische leger acht terroristen, waaronder vier zelfmoordenaars van 15 en 16 jaar oud. Een van de gearresteerde jongens vertelde dat hijďmartelaarĒ wilde worden net als zijn vriend die zich opblies in de Carmel Marketplace in Tel Aviv in november 2004. Daarbij kwamen drie IsraŽlische burgers om het leven en raakten er over de dertig gewond. Een van de jongens had zijn martelaar video al klaar.

Op 22 juni 2005 arresteerde het IsraŽlische leger de 21-jaar oude Wafa al-Bas, een vrouwelijkezelfmoordenaar, die vanuit Gaza, met 10 kilo springstof in haar broek, IsraŽl probeerde binnen te komen.

Zelfmoordterroriste Wafa al-Bas

Wafa al-Bas had van de IsraŽlische autoriteiten toestemming gekregen zich in het Soroka Medical Center in Beersheva te laten behandelen voor brandwonden die zij had opgelopen bij de explosie van een gastank. Een Palestijnse terreurgroep verbonden aan het bewind in Ramallah, haalde haar over zichzelf op te blazen temidden van het ziekenhuispersoneel en anderen. Tijdens een interview zei ze dat ze had gehoopt 50 Joden op te blazen waaronder kinderen en babyís. Zij vertelde geen enkele wroeging te hebben voor haar actie of voor het opblazen van de mensen die bereid waren haar te helpen. Wafa al-Bas vertelde verslaggevers waarom zij de zelfmoordactie had willen uitvoeren. ďIk hou van Allah. Ik hou van het land Palestina. Mijn droom is martelaar te worden. Ik geloof in de dood, sinds ik een klein meisje was. Ik wilde een aanslag uitvoerenĒ. De stakker, volledig gehersenspoeld door de barbaarse Palestijnse terreurleiders. Dit soort gebeurtenissen vertellen het verhaal over een doodscultuur waarin mensen bereid zijn zelfs kinderen de dood in te jagen, samen met zoveel mogelijk anderen. Het is het verhaal van islamitische vrouwen en moeders die zichzelf in zelfmoordacties opblazen en hun zonen aansporen hetzelfde te doen.

De corrupte maffia bende in Ramallah promoot zelfmoordaanslagen, offerenhun eigen vrouwen en kinderen op om ze propagandistisch te kunnen gebruiken ter bevordering van Joden- en IsraŽlhaat en boeken daarmee groot succes bij de ďmensenrechtenorganisatiesĒ als Amnesty International en Human Rights Watch, wereldleiders, Verenigde Naties, linkse politici en de massamedia in het westen waaronder ook in Nederland. Zo heeft Manfred Gerstenfeld in het boek ďThe Case against Israelís EnemiesĒ het NOS-journaal getypeerd als een instrument van staats-antisemitisme. Allen die IsraŽls optreden tegen de Palestijnse terroristen blijven veroordelen, helpen mee hun propagandaoorlog te winnen en helpen eveneens mee de terreur te continueren. Over alles ontstaat een enorm misbaar, vooral als IsraŽl zich verdedigd tegen de slachters in Ramallah en Gaza,.

De kinderen zijn als willoze slachtoffers in de handen van bloeddorstige moordenaars. Ze vertellen hun shahids dat wanneer ze de opdrachten van de grote voorganger Mohammed hebben uitgevoerd en voor hun Ďbarmhartige god allahí zijn gestorven, ze rechtstreeks naar het Paradijs gaan waar 72 maagden op de moordende krijger staan te wachten.

ďIk wil niet doodĒ zei een huilende 14 jarige jongen die op pad was gestuurd om een zelfmoordaanslag te plegen op een IsraŽlische militaire post. ďIk wil terug naar mijn familieĒ. De IsraŽlische tv-zender Channel Two meldde deze angstkreet als een levend voorbeeld hoe Palestijnse terreurgroepen met toestemming van het bewind, kinderen gebruiken voor hun moorddadige plannen.In Gaza lopen tientallen kinderen rond die hun handen zijn kwijtgeraakt door vroegtijdig ontplofte pijpbommen. De kinderen ontvingen 5 IsraŽlische shekels wanneer ze deze bommen in de buurt van IsraŽliís tot ontploffing brachten. Waar kinderen in de hele wereld kaarten van onder meer voetballers en andere idolen verzamelen, zo verzamelen Arabische kinderen die onder controle van het bewind staan, kaartenmet daarop de afbeelding van zelfmoordenaars die bij aanslagen in IsraŽl zijn omgekomen. Zo is er ook een hele serie sleutelhangers in omloop met afbeeldingen van zogenaamde martelaren.

In juni 2006 stuurden Palestijnse terroristen een viertal kinderen richting een IsraŽlische controlepost aan de grens met Gaza, met speelgoedgeweren in hun handen, in de hoop dat IsraŽl ze zou neerschieten, zodat de internationale anti-IsraŽlische propagandamachine, IsraŽl weer aan de schandpaal zou kunnen nagelen. Toen ze tot opzoín 400 meter van de post waren genaderd, zagen de militairen dat het kinderen waren van naar schatting een jaar of dertien. Het De Palestijnse doodscultuur heeft er geen enkel probleem mee kinderen op te offeren voor het bereiken van hun misdadige doelstellingen. Het doelbewust vermoorden van mensen, is in deze doodscultuur tot een soort sport verheven. Hoe groter het aantal moorden, hoe groter de eer die de moordenaars te beurt valt. Straten, scholen, pleinen etc, dragen de namen van de grootste boeven. Ook worden ze op de hoogste posten neergezet.

Kinderen worden verleid om aan de strijd deel te nemen door manipulerende muziek-videoís, die door het officiŽle Palestijnse tv-station worden uitgezonden, waarin jonge kinderen in de strijd als helden worden afgebeeld. Eťn van de videoís, die regelmatig vertoond wordt, laat jonge jongens en meisjes in legeruniform zien, die deelnemen aan een waanzinnige oorlogsdans, samen met andere scŤnes van kinderen die deelnemen aan het geweld in het strijdperk. Het lied dat de beelden begeleidt is een muzikale oproep voor de kinderen om ten strijde te trekken. In deze verheerlijking van oorlog voor kinderen wordt zelfs een baby die nauwelijks rechtop kan zitten gefilmd, die stenen breekt voor oudere kinderen. Zoals regelmatig gebeurt, haastten de Verenigde Naties en de wereldmedia zich om IsraŽl te veroordelen voor de dood van burgers die door hun eigen leiders op oorlogspad worden gestuurd.

Religieuze plicht voor kinderen om stenen te gooien.

In de oktoberuitgave van 2017 van het Palestijnse kindermagazine Zayafuna leert kinderen dat het gooien van stenen naar Joden eigenlijk een religieuze plicht is. Op de cover van het blad was een foto afgebeeld van een Arabisch kind dat een steen gooit, maar daaronder de tekst: ĎOh kinderen van mijn land, zing voor het bezette thuisland, zodat het zal worden bevrijd. Zing over de aanwijzingen van de profeet (Mohammed), dat wij een steen dragen, die wij naar de mensen van de Gharqad moeten gooien,íDe Gharqad-boom verwijst naar de Ďboom van de Jodení, waarachter Joden zich volgens de islam zullen verschuilen wanneer de oordeelsdag aanbreekt. Volgens de Hadith, het op ťťn na heiligste geschrift binnen de islam, zal Ďhet laatste uur niet aanbreken voordat moslims Joden zullen bestrijden en hen zullen doden, totdat zij zich achter een steen of een boom verstoppen en de steen of de boom zegt: ĎMoslim, of dienaar van Allah, er zit een Jood achter mij, kom en dood hem.íMaar de Gharqad-boom zal dit niet zeggen, want het is de boom van Joden!íPalestijnse kinderen worden wordt van jongs af aan geleerd dat het laatste gericht sneller dichterbij gebracht kan worden door de Joden met geweld aan te vallen. De volwassenen die jonge kinderen hiertoe aansporen, weten heel goed dat kinderen die dit doen het risico lopen om gewond te raken. Vervolgens roepen ze verontwaardigd dat de Joden hun kinderen aanvallen. Deze tactiek en valse voorstelling van zaken zou de wereld moeten veroordelen als een ernstige vorm van kindermishandeling. Zayafuna wordt gedeeltelijk gefinancierd door de Palestijnse Autoriteit, die op haar beurt weer gefinancierd wordt door westerse regeringen. Zayafuna gaar er prat op dat de Palestijnse minister van Onderwijs redactielid is van het magazine. De inhoud van het blad is het bewijs van de diep gezonken moraal van de Palestijnse leiders. (Vertaling Palestinian Media Watch).

Volgens de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat zijn dode kinderen de beste reclame want ze roepen wereldwijd krachtige anti-IsraŽlische sentimenten op. Dode kinderen zorgen ervoor dat ze lijken op slachtoffers en zij zetten zo een rookgordijn op voor de terreuroorlog van het Palestijnse bewind tegen IsraŽlische burgers. Fotoís van dode kinderen worden gemanipuleerd als tegenwicht voor de dode IsraŽlische burgers die in pizza restaurants en in autobussen door Palestijnse terroristen vermoord worden. Het meest trieste van dit verdraaide waarden-systeem is hoe succesvol het is. Deze misselijkmakende propaganda campagneís , gebouwd op de lichamen van de burgers, zijn al jaren aan de gang, maar er is geen krant te vinden die daar eens uitvoerig melding van maakt, nog wereldleiders die zich daar druk over maken.

In zomerkampen worden kinderen opgeleid om IsraŽliís te vermoorden.

Over de hele strook van Gaza worden ieder jaar tijdens de zomervakantie, duizenden kinderen ondergebracht in wat men Ďzomerkampení noemt. Dat was onder Jasser Arafat en zijn opvolger Abu Mazen zo en dat is nu Hamas de dienst uitmaakt in Gaza, nog zo.De kinderen worden geÔndoctrineerd om Joden te haten en geÔnstrueerd in alle vormen van terreur. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 7-15 jaar verspreid over honderden kampen. De kinderen worden getraind hoe ze Kassam raketten en granaten moeten afschieten, hoe ze bommen moeten maken, hoe ze met geweren moeten omgaan,hoe springladingen moeten worden gelegd en hoe ze vanuit hinderlagen kunnen toeslaan en wat ze moeten doen wanneer ze een IsraŽli te pakken krijgen.

Zomerkampen

Een van de jaarlijks terugkerende onderdelen is waarbij een jongen verkleedt als een Joodse ĎSettlerí met zijn witte Subaru in een hinderlaag rijdt. Kinderen verkleedt als strijders in militaire kleding trekken de man uit zijn auto en laten zien hoe het met hem zou zijn afgelopen als het een echte ĎSettlerí zou zijn geweest. Aan het eind van de opleiding ontvangen de kinderen een certificaat met daarop hun prestaties. Kinderen vertellen na afloop dat ze onder meer van plan zijn IsraŽlische vliegtuigen neer te schieten en tanks op te blazen. De trainers in het kamp dragen zwarte maskers om herkenning te voorkomen.

Het aanwenden van kinderen in gewapende conflicten is door de ďVN -conventie voor de rechten van kinderenĒverboden en vastgelegd in resolutie 1261. Het gebruik van kinderen als soldaten wordt specifiek omschreven als het "schenden van de internationale wetten". Het feit dat de Palestijnse leiders deze resolutie negeren, kan de VN echter niet tot enige actie bewegen. Deze door de moslimwereld gegijzelde kliek komt pas in actie zodra ze IsraŽl aan de schandpaal kunnen nagelen.

††††

Met regelmaat worden kinderen via de Palestijnse-tv opgeroepen om ďMartelaarĒ te worden. De verwoestende opvoeding ďDood voor AllahĒ blijft de ruggengraat van de berichten aan de kinderen. Kinderen ontvangen een hersenspoeling, worden als robots gemanipuleerd en zien het ďmartelaarschapĒ als het hoogst bereikbare doel in hun leven. Zij zien er daarom niet tegenop, niet-moslims genadeloos te vermoorden. Zelfs op de basisscholen wordt de haat er in getimmerd waardoor er een vorm van Nationale bezetenheid ontstaat.Niets is hun heiliger dan de vernietiging van de staat IsraŽl en de uitroeiing van het Joodse volk. Gefinancierd door het Westen sturen de niets ontziende leiders deze kinderen op pad. Kinderen vertellen dat zij op school leren dat de zionisten hun vaderland bezetten en dat ze mee moeten helpen dat te bevrijden. De leiders van de verschillende terreurgroepen gebruiken kinderen niet alleen als menselijke schilden, maar ook als wandelende zelfmoordbommen. De stakkers zien zichzelf als martelaars wanneer ze bij de gevechten om het leven komen of zich opblazen. De zelfmoordbom is een gruwelijk gemeen wapen.

Kinderen worden door het Palestijnse bewind en Hamas opgeroepen om martelaar te worden.

Deze video laat zien hoe een Arabische vader zijn drie jaar oude zoontje naar de IsraŽlische grenspolitie duwt, terwijl hij provocerend schreeuwt dat de soldaten het kind moeten doodschieten. Tegelijkertijd roept hij de kleine ertoe op om de soldaten met stenen te bekogelen.Tot ergernis van de moslimvader laten de IsraŽlische grenssoldaten zich absoluut niet provoceren. Eentje buigt vriendelijk naar het jongetje toe en geeft hem de hand.

Het offeren van kinderen lijkt op die van de in de Bijbel genoemde Filistijnen die hun kinderen offerden aan de god Bašl-Zebub. Opmerkelijk is dat ze niet alleen Allah vereren maar ook deze oude Filistijnse oorlogsgod. In juni 1998 bracht het toenmalige Palestijnse bewind van Jasser Arafat namelijk een postzegel uit voor internationale buitenlandse post waarop Bašl als de god van de oorlog zowel als een strijder alsmede een stier werd afgebeeld. Bašl houdt een speer in zijn hand en aan zijn gordel hangt een kort zwaard. De speer en het zwaard zijn de wapens uit het verleden. Ongeveer in het midden staat in het rood Bašl gedeeltelijk afgebeeld als stier. Bašl wordt zowel in de Bijbel als de Koran verbonden met satan. Eťn van de namen van satan is Beelzebub en is in de Bijbel een spotnaam voor de duivel. Het betekent: ďDe heer van de strontvliegenĒ.

Postzegel uitgegeven in 1998 met daarop de Filistijnse god Bašl.

In het Bijbelboek (1 Koningen:18) zet de profeet Elia, Bašl en zijn vierhonderd profeten voor schut op de berg Karmel. Elia daagt deze profeten uit de naam van hun god aan te roepen en hem te vragen om vuur te geven voor het bereiden van een stier. Daarop riepen de profeten van Bašl zijn naan aan: Bašl, antwoord ons! Maar er kwam geen geluid en niemand gaf antwoord. Daarbij hinkten zij om het altaar dat zij gemaakt hadden. Toen het middag was geworden, begon Elia hen te bespotten en zei: ďRoept luider, want hij is immers een god. Hij is zeker in gepeins, of hij heeft zich afgezonderd, of hij is op reis; misschien slaapt hij en moet hij wakker gemaakt worden.Ē Toen riepen de profeten luider en maakten zich naar hun gewoonte insnijdingen met zwaarden en speren, totdat zij dropen van het bloed. En zodra de middag voorbij was, tot het brengen van het avondoffer, geraakten zij in geestvervoering, maar er kwam geen geluid, en niemand gaf antwoord, of sloeg er acht op. Daarop riep Elia de God van Abraham, Isašk en IsraŽl aan en schoot het vuur des Heren neer en verteerde het brandoffer.

Lynchmoorden vermeende collaborateurs

Vermeende collaborateurs kregen -en krijgen nog steeds- schijnprocessen en worden dikwijls in het openbaar ter dood veroordeeld en vervolgens, ook in het openbaar, door een vuurpeloton geŽxecuteerd of publiekelijk vermoord waarbij sommigen aan hun voeten worden opgehangen en met messen bewerkt. De lichamen van de slachtoffers worden met veel bravoure door de straten gesleept terwijl honderden mensen toekijken. De PLO-politie steekt zelden een hand uit bij dit soort lynchpartijen.

Gedurende de eerste intifada van 1987 tot 1993 zijn er ruim 800 zogenaamde collaborateurs geliquideerd en sinds het begin van de tweede intifada in september 2001 is de situatie alleen maar erger geworden. Dat het bij deze moorden dikwijls gaat om onschuldige slachtoffers werd op 11 juni 2005 bevestigd door Ibrahim Abayat, toenmalig hoofd van Arafats Fatah-Tanziem terreurgroep in Bethlehem. Deze maakte bekend dat negen Arabieren die voor het begin van de IsraŽlische operatie in Bethlehem in 2002, door Arafats Fatah beweging van samenwerking met IsraŽl zijn beschuldigd en gruwelijk vermoord, onschuldig waren. Deze Abayat claimde de negen lokale moslims te hebben doodgeschoten, op beschuldiging van collaboratie. Onder de negen vermoorde Arabieren in Bethlehem waren Mahmoud Sabatin en Mohammad Dakhallah. Sabatins lichaam werd (afbeelding gemaakt op 15 maart 2002) door de straten gesleept waarna onder toeziend oog van een aantal toeschouwers waaronder kinderen, een poging ondernomen werd het lichaam op te hangen op het plein voor de Geboortekerk in Bethehem.

In 1994 verklaarde Arafat dat de verkoop van grond aan de Joden voortaan als een vergrijp zou worden aangemerkt waarop de doodstraf door ophanging zou komen te staan. Gronden verkopen door Arabieren was in de tijd na de Zesdaagse oorlog de gewoonste zaak van de wereld en bleek voor veel Arabieren een erg winstgevende handel. De maatregel van Arafat had tot gevolg dat vele Arabische families die goed hadden geprofiteerd van deze grondverkoop, plotseling in acuut levensgevaar verkeerden en sommigen gedwongen werden de PLO-gebieden te ontvluchten.

†††† Op de afbeelding rechts wordt een Arabische boer opgehangen die grond aan Joden had verkocht.

De Palestijnse politie die normaal geen hand uitsteekt om deze gruwelijke moordpartijen te voorkomen, greep nu wel in omdat internationale tv-ploegen de moord aan het filmen waren. Familieleden die het bebloede lichaam van Dakhallah kwamen weghalen bij een vuilnisemmer waar het was gedumpt, kregen van de lokale imams geen toestemming het lichaam te begraven in de Palestijnse gebieden. Woordvoerders van de terreurbewegingen die de liquidaties uitvoerden, verklaarden dat de executie diende als afschrikwekkend voorbeeld voor hen die ďcollaborerenĒ met IsraŽl. ďMaar de Ďnegení van Bethlehem waren geen collaborateurs, maar volledig onschuldige burgersĒ. Sommige verdachten zouden door de politie aan de moordenaars van de Fatah-Tanziem terreurgroep zijn overhandigd.

De slachtoffers van Ibrahim Abayat waren te vinden onder christenen, eigenaars van souvenirwinkels, pompstations en restaurants. Ook zij werden door deze terrorist zonder enige vorm van bewijs beschuldigd van collaboratie met IsraŽl en konden het vege lijf redden door de bestraffing af te kopen. Abayat word er tevens van beschuldigd twee christelijke meisjes te hebben verkracht, voordat ze werden vermoord onder het voorwendsel dat ze voor IsraŽl gecollaboreerd zouden hebben. Abayat behoorde tot de ďBende van DertienĒ aan wiens handen het bloed kleeft van vele onschuldige IsraŽlische en Arabische burgers. Bronnen in Bethlehem melden dat dit gespuis zich twee jaar lang schuldig heeft gemaakt aan verkrachting, afpersing en executies van burgers in Beit Jala en Bethlehem.

In Jenin bestormden in 2002 honderden woedende Palestijnen een rechtszaal en vermoorden daar ter plaatse drie verdachten, van wie er twee door de rechtbank ter dood waren veroordeeld. Iemand vertelde de menigte buiten de leugen dat de verdachten Ďslechtsí lange gevangenisstraffen hadden gekregen, waarop de menigte naar binnen stormde. De politie verstopte de verdachten in een toilet, maar daar werden ze door de dolle menigte uitgehaald en met kogels doorzeefd. Hun lichamen werden vervolgens in triomftocht door de straten van Jenin gesleept. Tijdens ďOperatie Defensieve ShieldĒ hebben IsraŽlische militairen een aantal gevangenen aangetroffen in een gevangenis in Sichem waarvan een deel van hen werd vastgehouden op verdenking van collaboratie met IsraŽl. Sommige gevangenen hingen al een paar dagen met hun voeten aan het plafond. Zij waren bewerkt met messen, brandende sigaretten en glas.

Op 24 augustus 2002 executeerden terroristen van de Al-Aksa Martelaren Brigade een 35 jarige moeder van zeven kinderen die was beschuldigd van collaboratie met IsraŽl nadat haar zoon een valse verklaring had afgelegd. De vrouw, Ikhlas Khouli, zou de verblijfplaats hebben verraden van de terrorist Ziad Muhammad Daías aan de IsraŽlische Autoriteiten.

Ikhlas Khouli, vermoord op beschuldiging van collaboratie

Daías was verantwoordelijk voor de massaslachting tijdens een ďbar mitzvaĒ feest in de plaats Hadera in januari 2002 waarbij 6 IsraŽliís werden vermoord en een groot aantal gewond. IsraŽlische troepen doden Daías op 7 augustus 2002. Haar 17 Ėjarige zoon vertelde dat ze hem hadden gemarteld om zo een bekentenis af te dwingen. De zoon verzon daarop het verhaal dat zijn moeder Daías had verraden, omdat hij dacht dat ze haar niets zouden doen. Een leider van de Al-Aksa Martelaren Brigade zei ďik wist dat de vrouw zeven kinderen had, maar wij hadden geen keus. Wij hebben haar zoon in leven gelaten om voor het gezin te zorgenĒ. Op de vraag waarom zijn groep mensen martelt was zijn reactie ďdit is de enige manier om bekentenissen af te dwingen van mensen die hun eigen volk verradenĒ. Maar ook deze moeder was volledig onschuldig.

Begin april 2002 drongen in Tulkarem gemaskerde terroristen een gevangenis binnen en vermoorden acht verdachten van collaboratie met IsraŽl. Met veel bravoure werden de lijken vervolgens door de straten gesleept door honderden mensen gadegeslagen. Daarna werden de dode lichamen op het marktplein zij aan zij opgehangen. Toen het IsraŽlische leger kort daarna de stad binnentrok, waren de lijken weer op het marktplein neergelegd. Het Palestijnse persbureau toonde hen aan de buitenlandse pers als "geofferden" voor de hun zaak, omgekomen en mishandeld door het IsraŽlische leger.Palestijnse journalisten durven niets te melden over dit soort duivelse moordpartijen, bang in elkaar geslagen te worden of zelf vermoord te worden. Het bewind in Ramallah wordt geleid door corrupte criminelen wiens handen druipen van het bloed van onschuldigen.

In juli 2004 is in het bijzijn van honderden toeschouwers en maar liefst 60 uitgenodigde journalisten in de plaats Kabatiya, in de buurt van Ramallah, de van collaboratie met IsraŽl beschuldigde Mohammed Rafik Abed A-Rasek (45) geŽxecuteerd. Een van de beulen was Jamal Abu-Rob, de leider van de Al-Aksa Martelaren Brigade in Noord Samaria, die onder zijn volgelingen de bijnaam "Hitler" draagt. Op zijn vraag aan de omstanders "wat is zijn vonnis?" schreeuwde de bloeddorstige menigte "executeer hem" waarop de vader van twee kinderen stierf in een regen van kogels. Getuigen vertelden dat de menigte waaronder kinderen juichten terwijl zij zich over het lichaam van de dode bogen. Daarmee wil men de bevolking afschrikken de IsraŽlische veiligheidsdiensten informatie over door IsraŽl gezochte terroristenleiders te leveren. Het komt regelmatig voor dat gemaskerde beulen, zogenaamde Ďwaakzaamheidcomitťs' gevangenissen binnendringen en verdachten van collaboratie, standrechtelijk executeren.

In een interview op de Australische tv waarschuwt de Al-Aksa Brigade terrorist Khaled Shawish in het programma The World Today, Arabieren niet met de IsraŽliís samen te werken. Zijn waarschuwing werd ondersteund met een levendige beschrijving wat zijn mannen doen met Ďcollaborateursí. Hij vertelde dat een jonge man van 20 jaar, Ahmed Sharour was opgepakt vanwege collaboratie. Ze hadden hem vastgebonden en geblinddoekt op het Manaraplein in Ramallah. De Ďbeulení vertelden de omstanders dat Sharour werkte voor IsraŽl, nadat zij hem tientallen kogels in zijn hoofd en rug hadden geschoten. Ten tijde van Arafats bewind heerste er volledige anarchie in de gebieden die onder zijn controle stonden.

In Sichem werden in januari 2005 twee jonge Arabieren vermoord die van collaboratie met IsraŽl werden verdacht. De eerste executie voltrok zich op vrijdag 14 januari op een plein in het Balata vluchtelingenkamp in Sichem waar gewapende barbaren de 23 jarige Mahmoud Mansour, 25 maal door zijn hoofd schoten onder toeziend oog van tientallen bewoners. De menigte weigerde een ambulance door te laten die het lichaam naar een ziekenhuis wilden brengen en gooiden het lichaam in een vuilnisbak. Het tweede slachtoffer was een 18 jongen Ramzi Assi. Ook hij werd vermoord door leden van Fatah op zaterdag 15 januari. Zijn met kogels doorzeefde lichaam werd vlakbij een ziekenhuis in Sichem uit een auto gegooid. Het zijn acties van monsters die het leven van hun medemens verachten. Dit soort moorden vonden massaal plaats onder Arafat en vinden nu nog steeds plaats onder de huidige leierAbu Mazen.

De internationale gemeenschap besteed geen aandacht aan deze schandalige moordpartijen. De door de wereldleiders veel geprezen en bejubelde Abu Mazen is van hetzelfde soort als zijn broeder en voorganger Jasser Arafat.Ook hij staat toe dat vermeende collaborateurs op beestachtige wijze worden vermoord. Mazen tekent regelmatig doodvonnissen. Sommigen worden opgehangen en anderen doodgeschoten na goedkeuring van het doodvonnis door de Moefti van Jeruzalem.Het Palestijnse bewind zegt met deze executies een duidelijke boodschap te willen afgeven om daarmee een eind te maken aan de chaos en wetteloosheid.Daaronder vallen ook Ďcollaborateursí. Volgens een woordvoerder bestaat er geen verschil tussen moordenaars en zij die samenwerken met IsraŽl. Onder Mazenís bewind zijn al zoín 40 verdachten zijn geŽxecuteerd, sommigen voor moord, anderen voor samenwerking met IsraŽl. Ook dit laat nog eens zien met wat voor misdadigers de wereld te maken heeft.

De 15 jarigejongen, Raed Sawalha, uit een dorp in de buurt van de plaats Qalqilya werd eerst gemarteld en daarna opgehangen. Dorpsgenoten zouden hebben gezien dat hij naar een IsraŽlische militair van de grensbewaking had gezwaaid waarop hij vervolgens werd beschuldigd van Ďcollaboratieí met IsraŽl.Dat zwaaien koste hem zijn leven, want hij werd voor straf door zijn eigen familieleden gemarteld en opgehangen. Zijn vader had hem in zijn winkel opgesloten, om zo zei hij, de jongenwat ďdisciplineĒ bij te brengen vanwege de geruchten in het dorp dat zijn zoon Ďvoor de IsraŽlische grenspolitie gewerktí zou hebben. Hij had de sleutel van de winkel aan zijn broer gegeven niet wetende dat deze van plan was om samen met andere familieleden de jongen te martelen en op te hangen.ďZe hebben hem doodgeslagen terwijl hij onschuldig wasĒ aldus de vader. Ook de opa van de jongen ontkende dat Raed kontakten met de IsraŽlische Autoriteiten zou hebben gehad en vroeg zich af hoe de zaak heeft kunnen escaleren tot deze weerzinwekkende moordpartij.Een ander familielid, Imad Sawalha zei ďwij geloven dat er een ander motief voor zijn dood moet zijn. Hoe kan een jongen van 15 jaar oud collaboreren met IsraŽl?

Gebeurtenissen als op deze afbeelding zijn geen uitzondering in de gebieden die onder controle staan van het Palestijns bewind. Een man trapt tegen het levensloze lichaam van een vermeende collaborateur nadat deze is vermoord. De publieke belangstelling is groot.De familieleden die bij de moordpartij betrokken zijn geweest, zijn gearresteerd. De oom bekende aan de politie dat hijďzijnĒ zelfbeheersing had verlorenĒ toen een aantal jongens in het dorp hem vertelden dat zijn neef naar de IsraŽlische militair had gezwaaid. "Laat Allah ons genadig zijnĒ zei verslaggever Muwafa Matar. ďHij was nog maar een jongen. De hand die de strop om zijn onschuldige nek heeft gelegd, kan dat van een menselijk wezen zijn geweest? Is ons moraal en onze eigen waarde tot zoín laag niveau gezakt.

De website van de Jeruzalem Brigades,de militaire terreurvleugel van de Islamitische Jihadpubliceerde een serie fotoís in een kleuterschool van deze beweging in Gaza. De kinderen voeren een act op waarin zij doen alsof ze gewapende Palestijnse terroristen zijn, Palestijnse gevangen en IsraŽlische bewakers. De correspondent interviewde ook ťťn van de kinderen die zei het besluit te hebben genomen te willen sterven als een shaheed (martelaar). Wanneer ik straks groter ben, zei hij, ďWil ik een bus binnengaan met veel Zionisten om mijzelf op te blazen en alle inzittenden te doden. Klik hier voor het zien vanvideo over de opleiding van deze kinderen.

Erg aandoenlijk nietwaar!

Kinderen in de handen van gewetenloze journalisten en Palestijnse terreurleiders

Op 8 oktober 2010 waren ophitste kinderen van plan David Be'eri, de directeur van de Elad organisatie te stenigen. Maar liefst zeven fotografen en twee tv-ploegen waren in Silwan (shiloach) nabij de Oude Stad van David in Jeruzalem aanwezig, om de steniging op beeld vast te leggen. De Britse krant de Guardian meldde dat de fotograaf Ilia Yefimovich toevallig precies op het goede moment op de juiste plaats was. Maar niets is verder van de waarheid dan deze verklaring want naast Yefimovich waren er nog 6 fotografen die zo Ďgelukkig waren precies op het goede moment op de juiste plaatsí te zijn waaronder Associated Press de Daily Mail en natuurlijk niet te vergeten de islamitische haatzender Al Jazeera.

De cameraís zoemden en de fotografen schoten hun plaatjes toen de Ďkleine martelarení de auto van Beíeri bekogelden. Het is business, handel, dat geld oplevert, maakt niet uit wat de gevolgen zijn. Dit soort fotografen houden er andere normen op na dan men normaal gesproken zou mogen verwachten. Beíeri voelde dat zijn leven in gevaar was en probeerde weg te komen maar kon daarbij twee van de stenengooiers niet meer ontwijken. Eťn van hen liep diverse verwondingen op, de ander raakte lichtgewond. De vraag is wie de pers heeft uitgenodigd naar Silwan te komen en wie de jongens heeft geronseld? Tijdens de 1steen 2deintifada (het Arabisch woord voor afschudden) is het regelmatig voorgekomen dat kinderen door cameraploegen en fotografen zijn geronseld en betaald om IsraŽlische militairen met stenen te bekogelen om zodoende de niets vermoedende wereldburgers te trakteren op door henzelf uitgelokte gewelddadigheden.

Dit soort beelden krijgt de wereld natuurlijk niet te zien.

Maar meestal zijn het de terreurleiders die de kinderen aanzetten tot dit soort daden en nodigen vervolgens de hen gewillige fotografen uit de rellen te komen filmen. Het zijn persmensen die bekend staan als anti-IsraŽlische propagandisten en er alles voor over hebben om IsraŽl aan de schandpaal te nagelen. De gewelddadigheden in Silwan zouden nooit zijn gebeurd wanneer er geen fotografen bij aanwezig zouden zijn geweest. Steeds opnieuw blijken nieuwsbrengers te zijn verworden tot propagandaboodschappers van de terreurleiders en verkopers van misleidende en gemanipuleerde informatie.

Op 10 oktober 2010 werden op dezelfde plaats opnieuw IsraŽlische burgers en een team van Channal 2 met stenen bekogeld. De kinderen zijn werktuigen in handen van gewetenloze schurken en anti-IsraŽlische propagandisten, maar noch de internationale mensenrechten organisaties, noch deĎWereldleidersí bekommeren zich om het lot van deze kinderen, die hebben het te druk met het demoniseren van IsraŽl.Wat in Silwan gebeurde was geen nieuws Ė maar gefabriceerde smeerlapperij. Dit is wat een deel van de media de wereldburger laat zien.

De lerares Zehava Weiss was dinsdag 21 februari 2012 onderweg van haar werk naar huis, toen de voorruit van haar auto door meerdere stenen werd geraakt. Het incident vond plaats op de weg door het Palestijnse dorp Beit Ummar. Weiss, die in het Joodse dorp Karmei Tzur woont, raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij. Weiss zei tegen de Nieuwssite Ynet: ďPlotseling stonden er heel veel mensen om mijn auto heen en ik wist meteen dat er iets ging gebeuren. Ik ben gewoon doorgereden, omdat er geen politie of soldaten in de buurt waren. Ik woon in Karmei Tzur en bijna iedere dag worden er in het naburige Palestijnse dorp stenen naar IsraŽlische autoís gegooid.Ē

Meerdere fotografen van verschillende persbureausís stonden aan beide kanten van de straat om de auto heen met hun cameraís in de aanslag. Het grote aantal fotoís van de gebeurtenis vanuit verschillende perspectieven laten de medeplichtigheid en gewetenloosheid van de aanwezige journalisten zien.

Op Twitter worden de volgelingen van Mazen opgeroepen tot de zogenaamde Auto-Intifada. Ook op deze video, worden ze aangespoord, Joden aan te rijden waar ze maar kunnen. Diverse cartoons maken duidelijk waarom dit belangrijk is en wat het doel erachter is. Eerder al riep Mazen zijn volgelingen op tot strijd tegen de Joden. En dat gebeurt allemaal met goedkeuring van de Verenigde Naties en de IsraŽl hatende meute in Brussel en Washington. Al die ophitsingen zijn een grove schending van de in 1993 gesloten Oslo-akkoorden. Al die haatcampagnes lokken nieuwe geweldsdaden uit. Palestinian Media Watch bericht regelmatig hoe Mazen en trawanten hun Facebookpaginaís gebruiken om terroristen te verheerlijken en met het verkondigen van leugens over hun recht op het land. In uitzendingen van de PLO-tv wordt opgeroepen tot de vernietiging van de Joden, ontkenning van de Holocaust en de verheerlijking van terroristische moordenaars als helden, in zowel kinderprogrammaís als programma's voor volwassenen. De zogenoemde mes-intifada die begon in september 2015, is voor een groot deel uitgevoerd door kinderen.Onder de aanslagplegers waren 2 kinderen van 8 , 4 van 12, 7 van 13, 10 van 14, 13 van 15 ,22 van 16 en 36 van 17 jaar oud. De Palestijnse vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties was trots op deze cijfers want hij publiceerde ze zelf.

De IsraŽlische politie onderschepteop 20 november 2014 in de haven van Ashdod een enorme lading wapens en vuurwerk. De lading zat verborgen onder een laag kerstversieringen, afkomstig uit China en was bestemd voor Abu Mazens volgelingen in het oostelijk deel van Jeruzalem. Het gaat om onder meer 18.000 stuks vuurwerk, 5.200 commandomessen en 1000 zwaarden.

feest06Mazens nieuwe helden staan al weer klaar met messen en bijlen.

Net als tijdens de 1ste en 2e intifada, gebruikt het PLO-bewind opnieuw kinderen. Bijna de helft van de ĎPalestijnení die door de politie in Jeruzalem worden gearresteerd zijn minderjarigen. Sommigen van hen zijn nauwelijks negen jaar oud. Ze zitten zo vol haat, dat ze liever de 'martelaarsdood' sterven dan te spelen of te studeren, zoals normale kinderen doen. Deze kinderen zijn het slachtoffer van een permanente indoctrinatie en het aanzetten tot Jodenhaat. Ze worden uitgestuurd om stenen en brandbommen te gooien en vuurgevechten uit lokken met politieagenten en soldaten van het IsraŽlische leger.

IsraŽlische burgers en voertuigen, met inbegrip van bussen en de tramlijn in Jeruzalem zijn voortdurend het mikpunt. Zodra er een van de stenengooiers gewond raakt of sneuvelt, breekt er internationaal een golf van commentaar los. De terreurbeweging Hamas en Mazens bende in Ramallah, hebben al lang geleden ontdekt dat kinderen tot de meest effectieve instrumenten in de strijd tegen IsraŽl behoren - vooral vanwege de schade die het IsraŽl berokkent bij de publieke opinie.

Al-Quds Universiteit: academie van terreur

In IsraŽl wordt de Palestijnse Al-Quds Universiteit een academie van terreur genoemd. Al-Quds, de plaats waar de nieuwe generatie van Palestijnse artsen, advocaten en andere academici opgroeit, is volgens IsraŽlische veiligheidsexperts uitgegroeid tot de broedplaats voor terrorisme. Al-Quds ligt in de Arabische voorstad van Jeruzalem Abu Dis, aan de oude weg tussen Jeruzalem en Jericho. De universiteit werd opgericht in 1984 en telt 13.000 Palestijnse studenten uit Jeruzalem en de andere Palestijnse gebieden in Judea en Samaria. Muhannad Halabi studeerde aan de juridische faculteit van Al-Quds. Hij pleegde de eerste aanval met een mes in 2015, en doodde twee IsraŽli's. Sindsdien is hij voor Palestijnse terroristen uitgegroeid tot het symbool van de zogenaamde derde intifada. Een Palestijnse terreurcel uit Abu Dis, die daar een springstoflaboratorium had en een terroristische infrastructuur vestigde, werd onlangs ontdekt door de IsraŽlische veiligheidsdienst. Daarbij werden 25 jonge Palestijnen gearresteerd; de meesten van hen bleken Palestijnse studenten van Al-Quds te zijn. De leider van de terreurcel was de 24-jarige Achmed Gamal Mussa Asaam, die in het verhoor toegaf dat hij in opdracht van Hamas in de Gazastrook Palestijnse studenten voor aanslagen in Jeruzalem had geworven. Er waren ook plannen voor nieuwe zelfmoordaanslagen met explosievengordels, die echter op tijd door de IsraŽlische veiligheidstroepen werden voorkomen.

Zo had Achmed Asaam twee Palestijnse studenten uit de oude stad van Jeruzalem aangeworven, die een IsraŽlische identiteitskaart hebben, zodat ze ongehinderd elke controlepost konden passeren. Een van hen is de 22-jarige Ziad Hasam Amran Sanduqa. Het is niet de eerste keer dat de Arabische inwoners van Jeruzalem hun IsraŽlische identiteitskaart misbruiken voor terroristische doeleinden. Daarmee neemt het wantrouwen ten opzichte van de gehele Palestijnse bevolking nog meer toe. In de Palestijnse media wordt er vaak over geschreven, hoe op de campus van de Al Quds universiteit Palestijnse terroristen worden vereerd als martelaren waaronder de Palestijnse terrorist uit Oost-Jeruzalem, Bahaa Aliya. Hij had de aanval op de Jeruzalemse lijnbus in Talpiot uitgevoerd en daarbij een IsraŽli doodgeschoten en andere mensen verwond. 2500 Palestijnse studenten namen deel aan de herdenking van de martelaar.

Zoals bekend geloven islamitische zelfmoordterroristen dat er 72 heupwiegende Arabische schonen uit Duizend-en-ťťn-Nacht op hen staan te wachten in het islamitisch Paradijs wanneer ze in de naam van Allah zoveel mogelijk Joden hebben vermoord. Dit paradijs bestaat overigens niet. Het is niets anders dan een sprookje! Vrouwelijke zelfmoordterroristen vragen zich af of ook zij door 72 maagdelijke jonge hitsige volbloedhengsten worden opgewacht? Dat was tot dusver niet geval maar de ďBende van RamallahĒ is inventief en beloofde zomaar uit het niets hun wens te vervullen om knappe martelaren te ontmoeten in het paradijs. Dat is ťťn van de reden waarom veel van de Arabische vrouwen in de afgelopen tijd terroristische aanslagen hebben gepleegd.

Fadi AllounOm bij deze moordenaar Fadi Alloun te zijn, gaan veel jonge Palestijnse vrouwen aan het moorden

Voorbeeld van de 19-jarige terrorist Fadi Alloun van Isawiya die werd uitgeschakeld, nadat hij een 15-jarige Joodse jongen had neergestoken in Jeruzalem in oktober 2015. De naam van Alloun kwam ter sprake tijdens de verhoren van een aantal vrouwelijke terroristen als iemand waartoe ze werden aangetrokken en waarmee ze, samen met andere goed uitziende terroristen, graag in het Paradijs zou willen zijn. ďHet was schokkend om jonge Palestijnse meisjes tijdens hun ondervraging te horen zeggen dat ze tijdens een aanslag willen sterven om met hen te worden herenigd in het paradijs vertelde IsraŽl Ď s minister van Openbare Veiligheid Gilad Erdan. Erdan voegde eraan toe dat het aanzetten tot haat en het plegen van geweld de impuls genereerde voor de meest recente golf van terrorisme, waarin prominenten uit de Islamitische Beweging, IsraŽlisch-Arabische leiders, de ďBende van RamallahĒ en Hamas-terroristen, hun mensen tot actie aanmoedigen via hun smartphones. ďDe Palestijnen en hun aanhangers kunnen de hoofden en harten van elke jonge man of vrouw, bereiken en hen leugens vertellen over hoe IsraŽl de moskeeŽn op de Tempelberg wil vernietigen,Ē zei de minister. Erdan gaf toe dat hij op het eerste gezicht niet kon geloven dat iemand dergelijke beweringen ernstig zou nemen: ďIk heb de transcripties gelezen van de onderzoeken van een aantal van de terroristen die werden gevangen genomen. Ze zeiden dat ze terug kwamen van een evenement dat werd georganiseerd door de Islamitische Beweging, waar ze te horen kregen dat IsraŽl de moskeeŽn wil slopen. Ze zijn daar echt van overtuigd.Ē

Mazen en zijn handlangers zijn al jarenlang bezig met een ophitsingcampagne, in scholen, moskeeŽn en de media. Moordende terroristen krijgen een heldenstatus zoals in een tweetal uitzendingen van de officiŽle Tv-zender van het PLO bewind. Daarin werden de terroristen geŽerd die vier IsraŽlische burgers doodden door hen met autoís te overrijden. De PLO-televisie beschreef deze terreuraanvallen als verkeersongevallen en de chauffeurs als slachtoffers van de IsraŽli's, omdat ze na de aanslagen zouden zijn doodgeschoten

Palestijnse ouders blijken vaak bijzonder trots en blij dat hun kind gestorven is bij een poging zoveel mogelijk Joden te doden. Dat is omdat zij Ė net als blijkbaar hun kinderen Ė het islamitische sprookje geloven, dat een terrorist die sterft in de strijd tegen de ongelovigen een toegangskaart verkrijgen voor het islamitisch paradijs. Niet alleen dat, maar hij mag zeventig naaste familieleden uitkiezen die mee mogen naar het islamitisch paradijs Ė dankzij die moordaanslag van hun familielid op Joden. Wie zou er dan niet ontzettend blij en trots zijn op een kind, die dat voor je regelt? Daarnaast is de obsessie van iedere moslim, de zeventig, donkerogige, zinnelijke, ongeremde maagden die in Allahís paradijs op hem staan te wachten wanneer hij zich temidden van een bende gehate ongelovigen heeft opgeblazen. De droom van al die islamitische moordenaars is echter niets anders dan een illusie. In dat paradijs wordt geen seks bedreven want dit paradijs bestaat niet. Er bestaan geen maagden ook niet voor degene die er in stukjes aankomt Het is pure verlakkerij.Het is een gruwelijke doodscultuur.

Hieronder diverse videoís waarin Palestijnse familieleden hun blijdschap tonen met de dood van hun kinderen nadat ze IsraŽliís hebben vermoord.

Zijn Palestijnse ouders echt blij met de dood van hun kinderen?

Palestijnse moeder van gedode moordenaar is o zo blij.

Zoon dood Ė Palestijnse moeder was nog nooit zo gelukkig.

Mijn zoon vermoordde 67 mensen Ė wat ben ik trots.

Hamas: Goede moeders bidden voortdurend voor de dood van hun zoons.

Moeder van de Palestijnse moordenaar van de drie scholieren Ė beretrots.

Fantastische moeders die Allah prijzen voor de dood van hun zonen.

Moordenaar gekidnapte schoolkinderen ďeen held en een engelĒ.Wij voeden onze kinderen op om de Joden uit te roeien.ďPalestijnen moeten blij zijn om zo te mogen stervenĒ

Palestijnse staatstelevisie: familie beretrots op hun oom de moordenaar.

Goede moeders bidden voortdurend voor de dood van hun zoon.

Moordenaar heeft nog nooit iemand kwaad gedaan.

De doodswens van de Palestijnen.

Likoed Nederland meldde op 11 juli 2019 in een persbericht dat Mahmoud Al-Aloul de vicevoorzitter van de Palestijnse Fatah beweging en tevens plaatsvervanger van de huidige leider Mahmoud Abbas, op 26 juni 2019 heeft verklaard dat duizenden Palestijnen bereid zijn om Joden te gaan vermoorden. ďEr staan nog duizenden moordenaars klaar.Ē Al-Aloul zei dit in een toespraak bij een protest tegen het Amerikaanse economische hulpplan van 50 miljard dollar voor de Palestijnen, dat in de Arabische golfstaat Bahrein werd gepresenteerd. Fatah is zowel een politieke partij als een terreurbeweging. Zo maken de Al-Aqsa Martelarenbrigade en de Fatah-Tanziem onderdeel uit van deze beweging. Mahmoud Al-Aloul zei letterlijk:ďHebben jullie niet begrepen wat de motieven van Omar Abu Laila waren? Er zijn duizenden Omar Abu Lailas die zich niet bij tirannie neerleggen.ĒOmar Abu Laila was een 19 jarige Palestijnse terrorist die op zondagochtend 17 maart 2019 eerst de IsraŽlische militair Gal Keidan doodstak bij een bushalte in de buurt van de Joodse plaats Ariel in Samaria en later de 47 jaar oude Rabbijn Achiad Ettinger vader van twaalf kinderen uit Eli in Binjamin vermoordde. Terwijl Mahmoud Al-Aloul het podium besteeg, werd er een lied gezongen, met onder meer de volgende tekst: ďMet granaten kondigen wij de strijd aan. Ik kom eraan, mijn vijand (de Joden).Wij zullen naar elk huis gaan met onze hakbijlen en messen. Ik zweer dat jullie niet kunnen ontsnappen.Ē (Uitgezonden op de Fatah Facebook pagina op 26 juni 2019.)

Het zijn de Palestijnse leiders die kinderen tot moordenaars maken. Net zo erg is het dat ze van de wereldleiders alle ruimte krijgen hun misdaden in de praktijk te brengen. Deze met Jodenhaat geÔndoctrineerde kinderen trekken er volkomen gewetenloos met messen op uit om onschuldigen te vermoorden. Ze leren dat Joden geen mensen zijn maar symbolen van het kwaad. Deze kinderen worden volkomen ontmenselijkt door hun leiders. Dit heeft allemaal niets met islam te maken, zo is te horen van de diverse Ďnuttige idiotení maar dat iseen aantoonbare leugen. Zij gebruiken de leer van Mohammed als leidraad.

Palestijnse kinderen worden gebruikt door Palestijnse terreurgroepen

 

De IsraŽlische waakhondgroep, NGO Monitor, heeft op 15 december 2022 een database vrijgegeven waarin het gebruik van kindsoldaten door Palestijnse terroristische organisaties nog eens duidelijk wordt blootgelegt. Het rapport laat zien hoe Palestijnse NGOís, waarvan vele gefinancierd worden door de Amerikaanse en westerse regeringen, de rekrutering en het misbruik van Palestijnse tieners door terroristische groeperingen verdoezelen. Palestijnse NGOís spelen een hypocriete rol door aan de ene kant te beweren op te komen voor de rechten van kinderen terwijl ze van de andere kant kinderen gebruiken in hun hetze tegen IsraŽl. ďZe negeren de rekrutering en het gebruik van Palestijnse kinderen door terroristische organisaties, evenals de indoctrinatie van kinderen om geweld te plegen". Veel van deze Palestijnse NGOís, die vaak beweren te werken op het gebied van jeugd en kinderbescherming, zijn zelf frontorganisaties voor terroristische groeperingen, zo blijkt uit het onderzoek van NGO Monitor.

De database is opgedeeld in twee segmenten. De ene handelt voornamelijk over de terreurdaden gepleegd door Palestijnse minderjarigen, en de andere beschrijft de Palestijnse kinderen die zijn omgekomen bij gewelddadigheden die zijn aangewakkerd door Palestijnse terroristische organisaties, voornamelijk de grensrellen met Gaza Ė die regelmatig worden uitgelokt door de islamitische terreurgroep Hamas.

Het onderzoek bevat ook voorbeelden van verdraaide berichtgeving door de Palestijnse NGOís om de omstandigheden die tot de dood van de minderjarige hebben geleid te verdoezelen. De jonge en gewapende rekruten die tot Palestijnse en islamitische terreurgroepen behoren, worden vaak afgeschilderd als onschuldige omstanders of louter demonstranten.De Jerusalem Post geeft hiervan een voorbeeld: het gaat om de minderjarige Mahmoud Salah, die in 2019 gewond raakte door IDF-geweervuur toen hij 15 jaar oud was. De IDF verklaarde dat Salah probeerde een brandbom naar soldaten op Route 60 te gooien. Een Palestijnse NGO beweerde daarentegen dat de jongere was neergeschoten terwijl hij probeerde een voetbal terug te halen.

Mohammad Hamayel is een andere minderjarige op de lijst. Hamayel werd gedood door IDF-troepen terwijl hij deelnam aan gewelddadigheden, waaronder het gooien van stenen en het afschieten van vuurwerk. Het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) noemde de 15-jarige op een officiŽle poster "zijn kameraad", terwijl een Palestijnse NGO het protest als "vreedzaam" betitelde. Wat ze doen is Palestijnse terreuraanslagen van tieners vergoeilijken en de door deze kinderen gemaakte slachtoffers uitwissen, vertelde Gerald Steinberg, oprichter en president van NGO Monitor aan The Jerusalem Post. Arabische en moslimlanden gebruiken de gruwelijke misstanden van ophitsen, rekruteren en trainen van Palestijnse kinderen voor terreur van deze aan terrorisme gelieerde NGOís om IsraŽl te belasteren bij de Verenigde Naties en andere internationale anti-IsraŽl organisaties. Bovendien kiezen Westerse verslaggevers en mediakanalen vaak de leugenachtige rapporten van de Palestijnse NGOís als een feitelijke beschrijving van een gebeurtenis. Ze negeren het gebruik van Palestijnse kinderen als kanonnenvoer door terroristische groeperingen. De anti-IsraŽlische westerse media blijven hun rapporten als geloofwaardig aan het publiek presenteren en de westerse regeringen blijven de terroristische NGOísfinancieren. De Europese Unie en Europese landen, met name Duitsland, behoren tot de grootste geldschieters van deze aan terrorisme gelieerde NGOís, zo blijkt uit het onderzoek van de NGO Monitor.

Palestijnse imam wil dat allah alle Joden uitroeit

De anti-Joodse ophitsing bereikte recent een nieuw dieptepunt met een preek op de officiŽle Palestijnse televisiezender, met een gebed om de Joden uit te roeien.ďGeef ons de overwinning op de ongelovigen. Allah, verblijd ons met de verovering en bevrijding van de Al-Aqsa-moskee. Allah, laat ons tot de eersten behoren die binnenkomen, de veroveraars, de aanbidders en degenen die ĎAllah Akbarí roepen naar U, Meester van het Universum.Allah, verblijd ons met de uitroeiing van de kwaadaardige Joden, o Meester van het Universum,en met die van hun hypocriete supporters die het kwaad in hun hart hebben.ĒDe anti-Joodse opruiing en oproepen om Joden te vermoorden in de Palestijnse media door het PLO-terreurbewind neemt sterk toe, vaak onder het aanroepen van Allah.

Fatah gouverneur van Jenin Akram Rajoub:ďWe komen om onze condoleanceplicht te vervullen voor een strijder genaamd Raíad Fathi Hazem (Fatah terrorist die enkele dagen daarvoor drie IsraŽlische burgers doodschoot in een bar in Tel Aviv.)Allah heeft ons, Palestijnen die op dit land zijn, geŽerd om in religieus conflict te zijn tot de Dag des Oordeels.
Wij zijn niet verdeeld dat het bloed van onze kinderen puur is als het stroomt terwijl zij strijden tegen de bezetting. Dit is het beleid en het idee dat we in de hoofden van onze kinderen moeten inprenten.Ē

Televisiepresentator op Palestijnse Moederdag:ďDe meest heilige moeders zijn de moeders van de martelaren [terroristen die zijn omgekomen in de strijd tegen ongelovigen]. Zij zijn de mooiste moeders omdat ze hun kinderen hebben geleerd dat de overwinning niet wordt bereikt door woorden en slogans, maar door sterk rood bloed.
Zij zijn de meest verheven moeders, omdat ze hun kinderen hebben geleerd dat het land niet zal worden bevrijd
voordat het verzadigd is met het bloed van zijn zonen.Ē

De zogenaamd Ďgematigdeí Palestijnse Autoriteit en het regerende Fatah blijven zo oproepen tot Jodenmoord.Door het doden van Joden voor te stellen als iets dat aangenaam is voor Allah, willen ze het moorden bij de religieuze Palestijnen extra stimuleren. Het is ontstellend dat er geen internationale verontwaardiging is over deze stelselmatige, door het Palestijnse bestuur ondersteunde oproepen tot een tweede Holocaust.Het maakt de Europese uitspraak ďnooit weerĒ tot een holle kreet.

Jezus komt

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud