Moslimbendes terroriseren Oslo in Noorwegen

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 30 oktober 2015)

In 2011 trok CBN News naar Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, om rapporten na te trekken over het feit dat het moslimextremisme een enorme opgang maakt door het gebruik van geweld en intimidatie tegen niet-moslims. Het resultaat is een schrijnend verslag over vrouwenonderdrukking, genitale verminking, gedwongen huwelijken, verkrachtingen en mishandeling in Noorwegen! Statistieken lieten zien dat 100% van de gewelddadige verkrachtingen op straat in de hoofdstad Oslo worden gepleegd door ‘niet-westerse’ immigranten. De Noorse veiligheidspolitie PST waarschuwt dat moslimmigranten in asielzoekerscentra worden gerekruteerd door jihadisten, naar hun eigen zeggen voor de oprichting van een onafhankelijke Shariastaat, te beginnen in Oslo. De verovering van de Noorse hoofdstad zal niet zonder grof geweld tegen de autochtone bevolking kunnen plaatsvinden. Een aan de barbaren van IS(IS) verbonden moslimbende eist een onafhankelijke Shariastaat in Noorwegen met de woorden: ‘Wij willen niet met jullie smerige beesten samenleven’. Grønland is een district in Oslo en wordt beheerst door moslimbendes die er nu al de Sharia afdwingen.

Velen maken zich zorgen over de toekomst van Europa en over de honderdduizenden vluchtelingen en gelukzoekers die er archaïsche opvattingen op na houdt over man-vrouwverhoudingen, seksuele geaardheden, eer en andersdenkenden. Het belangrijkste kenmerk van deze groepen ‘immigranten’ is hun sterke identificatie met hun religieuze cultuur, en het is daarom de taak van de overheden de aanzienlijke maatschappelijke problemen die hiermee samenhangen te ontleden en te benoemen, maar dat doen ze niet! Wel lijkt de Noorse overheid de negatieve invloed van de moslims te willen beperken. Zo hebben ze Saudi-Arabië verboden om de bouw van nog meer moskeeën te financieren, omdat het 'paradoxaal en onnatuurlijk' zou zijn om geld te accepteren van een land dat zelf geen enkele religieuze vrijheden kent. Dat is geen islamofobie, dat is zelfverdediging. In de religieuze, intolerante apartheidsstaat Saoedi-Arabië wordt de olierijkdom misbruikt om de hele wereld te chanteren en de gewelddadige Wahabitische Apartheidsideologie via moskeeën te propageren. Vanuit deze geperverteerde Wahabitische sekte, zijn de afgelopen jaren tevens miljarden dollars steun gegeven aan allerlei islamitische terreurbewegingen waaronder Al-Qaeda, IS(IS) de doodscultuur Hamas in Gaza en de Nigeriaanse terreurbeweging Boko Haram”.

 

Sturla Nostvik werd in hartje Oslo beroofd en door een moslimbende in elkaar werd geslagen.

 

Moslimbendes terroriseren Oslo: Mannen worden er dagelijks aangevallen, beroofd en in elkaar geslagen; vele tientallen vrouwen worden er jaarlijks verkracht. De daders jagen hun weerloze slachtoffers angst aan, slaan hen in elkaar en maken ernstige (doods)bedreigingen. Volgens hoofdinspecteur Inge Sundeng zijn deze 'ietwat vergeten slachtoffers' steevast zwaar aangeslagen. Met 'vergeten' doelde ze naar alle waarschijnlijkheid op het feit dat in Noorwegen -net als in Nederland en de rest van Europa- negatieve berichtgeving over moslims door de overheden en de media, zoveel mogelijk wordt vermeden en tegengehouden. Inmiddels heeft de Noorse overheid besloten om de verkrachtingengolf te stoppen door het aantal politieagenten in Oslo te verdubbelen. Op de tv in Noorwegen vertelden leraren en ouders (die uit angst anoniem wilden blijven) dat de berichten over de Holocaust geboycot worden en de Joden overal de schuld van krijgen.

 

De laatste jaren loopt het aantal misdrijven de spuigaten uit. Op straat wordt openlijk in drugs gehandeld. Er heerst wetteloosheid en anarchie, die zich begint te verspreiden naar andere delen van de stad. Moslimbendes en Sharia patrouilles beginnen er steeds meer de dienst uit te maken. De politie in Oslo beschouwt de stad inmiddels zo goed als verloren. Al in 2010 besteedde de Noorse krant Aftenposten -die jarenlang enkel positief over de multiculturele samenleving schreef- aandacht aan de snel verslechterende situatie in het islamitische district in Oslo. Volgens Fatima Tetouani, zelf immigrant, is Grønland (de moslimwijk in Oslo) inmiddels 'meer moslim dan Marokko'. De politie erkende dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen, maar dat ze de berovingen niet meer kunnen stoppen. 'We hebben de stad verloren...' was hun alleszeggende verklaring.

 

Een anonieme groepering heeft gedreigd alle moskeeën in Noorwegen in brand te zullen steken en alle moslims de komende 7 jaar uit het land te zullen verdrijven. Een anonieme groepering heeft dit op internet bekend gemaakt. De secretaris-generaal van de Noorse Islamraad, Mehtab Afsar, zei dat dit soort berichten een gevoel van angst onder de moslims veroorzaakt, en dat de politie alles moet doen om de gelovigen en hun gebedshuizen te beschermen. Een verslaggever die de vraag stelde of men nu de angst van de vervolgde christenen, die in hun kerken opgesloten en verbrand worden, kon begrijpen, werd aangevallen, geslagen en zijn uitrusting vernield. Bovendien werd er gezegd dat de christenen geen gelovigen zijn en als ze sterven dat Allahs wil zou zijn.  

Net als in diverse andere Europese landen wordt ook in Noorwegen de islamitische cultuur en ideologie beschermd door het politieke establishment. Dat werd nog eens duidelijk uit de straffen die zijn opgelegd aan vier moslims van tussen de 15 en 18 jaar oud die in de plaats Namsos een 12 jarig Noors meisje verkrachtten, nota bene op de speelplaats van een basisschool. Ze bekenden hun wrede misdaad, maar kregen enkel een boete en een taakstraf opgelegd. Eén van de vier daders werd tevens veroordeeld voor de verkrachting van een ander 13 jarig meisje. Ook daar kreeg hij enkel een boete voor opgelegd. De -overal in Europa gehoorde- bekende 'verdediging' van de daders: het meisje zou het zelf gewild hebben... In Noorwegen is al jaren sprake van dit patroon, waarin jeugdigen onder de 18 -vooral als ze migranten zijn- feitelijk een vrijkaartje hebben gekregen om de meest grove misdaden te plegen.

Terug naar: Inhoud