Marion Koopmans een van de aanjagers van de angstpandemie

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 12 april 2020) (Laatste bewerking: 19 december 2022)

 

Reporter Jimmy Tobias heeft na lang getouwtrek via een Wob-verzoek een hele reeks e-mails boven water gehaald waaruit de betrokkenheid blijkt van Marion Koopmans bij het onder het tapijt vegen van de lab leak-theorie.Koopmans was tijdens de coronacrisis een van de hoofdrolspelers van de ingevoerde dwangmaatregelen. Uit de Wob-documenten blijkt dat zij reeds in februari 2020 aan een team internationale virologen adviseerde om te zwijgen over de mogelijkheid dat het virus uit het biolab in Wuhan gelekt zou kunnen zijn. Het bij voorbaat publiekelijk terzijde schuiven van de lab leak-theorie op dat moment was wetenschappelijk niet correct en smoorde een open debat naar de herkomst van een virus dat werd beschouwd als een grote bedreiging voor de mensheid.

Al vanaf het begin van de coronacrisis deed het gerucht de ronde dat het virus niet afkomstig was van vleermuizen op een dierenmarkt in de Chinese stad Wuhan, maar dat het al dan niet opzettelijk was gelekt uit het biolab in Wuhan. Door deskundigen en autoriteiten, waaronder Koopmans, werd dit altijd afgedaan als een complottheorie en hield zij vol dat het virus door vleermuizen zou zijn ontstaan. Niet te geloven want zelfs Chinese virologen zijn van meet af aan al met bewijzen gekomen dat het virus is gefabriceerd in een laboratorium in Wuhan en dat het met opzet uit het lab is losgelaten maar Koopmans spreekt van een ‘complotsfeertje.’

US intelligence report sheds new light on Wuhan lab accident theory |  Financial TimesWuhan laboratorium

Maar niks ‘complotsfeertje’ want in juni 2021 kwamen in het Amerikaanse congres e-mails boven water van dr. Anthony Fauci, adviseur van de Amerikaanse president en hoofd van de National Institute of Allergic and Infectious Disease (NIAID). Uit het mail-verkeer bleek dat de Britse wetenschapper Kristian Andersen op 31 januari 2020 bij Fauci het vermoeden had geuit dat het nieuwe coronavirus door de mens was gemaakt. Andersen constateerde onder andere dat ‘sommige onderdelen van het genoom van het virus lijken te zijn ontworpen’.

Fauci had direct daarna overleg met zijn topadviseur Hugh Auchincloss, die hij een e-mail stuurde met als bijlage een artikel over gain of function-onderzoek – het in een laboratorium sleutelen aan een virus. Een van de auteurs van dat artikel was Shi Zhengli, die bekend staat als de ‘vleermuisvrouw’ van het Wuhan Instituut voor Virologie, het laboratorium waaruit het coronavirus zou zijn gelekt. De volgende dag had Fauci een video-overleg met elf internationale virologen, waaronder de Duitse viroloog Christian Drosten, hoogleraar virologie Ron Fouchier van het Erasmus MC en Patrick Vallance, de wetenschappelijk adviseur van oud-premier Boris Johnson van Groot-Brittannië. Ook Marion Koopmans nam deel aan dit gesprek.

Wat er tijdens het overleg is besproken, is niet bekend. Feit is wel dat enkele dagen later bleek dat Andersen, die de lab leak-theorie bij Fauci had aangekaart, ineens van mening was veranderd. Samen met drie virologen die aanwezig waren geweest tijdens het videogesprek, schreef hij een artikel waarin hij afstand nam van de lab leak-theorie. Corona kwam niet uit een lab, was de conclusie. Begin 2021 startte de WHO in Wuhan een officieel onderzoek naar het ontstaan van het coronavirus. Het onderzoek werd uitgevoerd door een team wetenschappers, waaronder Marion Koopmans. In februari 2021 publiceerden ze hun bevindingen. Na afloop noemde het team het ‘extreem onwaarschijnlijk’ dat het virus afkomstig zou zijn uit een laboratorium in Wuhan terwijl diverse bronnen het tegendeel bevestigen.

Zelfs het World Health Organization (WHO) heeft inmiddels erkend dat het waarschijnlijk is dat het virus uit een laboratorium afkomstig is. Eind oktober verscheen een rapport van de Amerikaanse Senaat waarin wordt gesteld dat het virus waarschijnlijk is ontsnapt uit het lab in Wuhan. Ook is er nieuw genetisch bewijs opgedoken dat genetische manipulatie waarschijnlijker maakt. In een diepgravend artikel van 19 november in De Andere Krant, dus voor de Wob-onthullingen, stelt neuroloog Jan Bonte dat er steeds meer bewijs is dat het SARS-CoV-2-virus uit lab kwam. Ook zijn er aanwijzingen, zegt Bonte, dat virologen Koopmans en Fouchier van Erasmus MC achter de schermen actie hebben ondernomen om de wereld te doen geloven dat het virus een natuurlijke oorsprong heeft, ook al was daar geen bewijs voor.

Tijdens het onderzoek van de WHO-groep in Wuhan bleek Koopmans volledig lak te hebben aan de coronaregels. Geen anderhalve meter afstand, geen slavenmaskers en handen schuddend, wat volgens haar en het OMT-team voor de Nederlandse burger een doodzonde was.

Zie hier hoe Marion Koopmans de coronaregels aan haar laars lapt

Dit laat zien dat Koopmans en trawanten zelf volkomen maling hebben aan de dwangmaatregelen waar ze mede verantwoordelijk voor zijn. Zie ook hier de connecties van Koopmans met het Chinese bewind. Zij zou zelfs onderzoeksgeld van de Chinese overheid hebben aangenomen. Haar banden met de Chinese Communistische Partij doen twijfels rijzen over de geldigheid van de bevindingen van het team. Dit document van de WHO laat zien dat Koopmans werkte als wetenschappelijk adviseur voor het Centrum voor Ziektecontrole en Preventie in Guangdong. Het staat ook op haar LinkedIn-pagina. Tijdens het China Symposium lichtte Lawrence Sellin al een tipje van de sluier op over haar uiterst dubieuze banden met de Chinese Communistische Partij.”

De oud-kolonel wees erop dat Koopmans lange tijd heeft samengewerkt met Chinese wetenschappers. Sellin zei dat ze samenwerkt met Gao Fu die aan het hoofd staat van het Chinese centrum voor ziektebeheersing en die op zijn beurt samenwerkt met het Chinese leger. Sellin voegde toe dat Koopmans samenwerkt met Ming Liao, die verbonden is aan een agrarische universiteit in Guangzhou en die ook banden heeft met het leger. Het censureren van de waarheid heeft er alleen maar toe geleid dat de echte waarheid krachtiger is geworden dan ooit tevoren.

Op 3 februari 2021 zei ze in de podcast Virusfeiten dat onderzocht zou moeten worden wat het effect zou zijn van het vaccineren van kinderen tegen corona. “Vooral bij middelbare schoolkinderen lijkt het effect van het virus vergelijkbaar met dat bij volwassenen. In die leeftijdsgroep zie je relatief veel positieve gevallen. We moeten dus onderzoeken of het zinvol zou zijn om hen ook in te enten.”Als blijkt dat vaccins ook een dempend effect hebben op de verspreiding van het virus is dat volgens haar een belangrijk nieuw argument om te vaccineren. “Als we door het vaccineren van jongeren vanaf 12 jaar kunnen bijdragen aan dat dempend effect, moeten we dit echt serieus gaan overwegen,” vindt Koopmans. Griezelige gewetenloze figuren zijn het die dit soort voorstellen lanceren wetend dat wereldwijd mensen sterven na toediening van welk vaccin dan ook of blijvende bijwerkingen krijgen.

 

Ook haalde Koopmans zich de woede van veel mensen op de hals nadat ze op Twitter het risico op bloedstolsels na vaccinatie met het vaccin van AstraZeneca relativeerde. Ze zei dat de kans op trombose na dit vaccin tussen de kans op overlijden door een hondenbeet en de kans op overlijden door bliksem ligt. Koopmans verteld een hoop onzin want de Coronavaccins van onder meer BioNTech/Pfizer, Moderna en ook die van AstraZeneca, veroorzaken aanzienlijk meer bijwerkingen en sterfgevallen dan enig ander vaccin ooit heeft veroorzaakt. Er zijn ook nog nooit vaccins geweest die zo onbeproefd waren en in zo’n korte tijd in zulke grote hoeveelheden op de markt zijn gebracht.

Ondanks al dit bewijsmateriaal mag Koopmans nog steeds aanschuiven bij de tv-gesprekstafels om de noodzaak van de repressieve dwangmaatregelen en het zich laten vaccineren te benadrukken.

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud