Krankzinnigheid is het kenmerk van de IsraŽl hatende meute

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 12 november 2015) (Laatste bewerking: 27 december 2015)

 

Onmiddellijk na het neerstorten van het Russische passagiersvliegtuig in de SinaÔ, verschenen er berichten op internetdat ĎIsraŽl het vliegtuig uit de lucht zou hebben geschotení. Zoals gebruikelijk namen diverse sites dit totaal ongefundeerde bericht ogenblikkelijk over. Want wanneer er zich een mogelijkheid voordoet om IsraŽl weer eens flink te schofferen, grijpt men iedere kans aan. Op internet barst het van de fantasten die achter iedere boom een zionist (Jood) zien staan en IsraŽl beschuldigen van alle ellende in de wereld. Het neerhalen van de MH17 boven de OekraÔne, de aanslagen op de Twin Towers in 2011, alle oorlogen in de wereld, hongersnoden, de financiŽle crisis van 2008, het verspreiden van ziektes, de huidige onlusten in het Midden-Oosten, allemaal de schuld van IsraŽl. En zo bestaat er nog een hele waslijst van andere idiote beschuldigingen die ik de afgelopen jaren heb verzameld. Toen Anders Breivik in Noorwegen met twee afzonderlijke terreuraanslagen 77 mensen doodde, waren er onmiddellijk weer allerlei zieke geesten die beweerden dat IsraŽl achter de aanslagen zou zitten. Talloze anti-IsraŽl sites namen deze belachelijke beschuldiging over om zo de hetze nog wat verder op te voeren. Zoín geweldige kans om de Joodse staat te demoniseren moet je immers niet onbenut laten. Ook diverse politieke bloggers, en zoals gewoonlijk ook de leugenachtige Qatarse smeerzender Al Jazeera, melden dat de IsraŽlische inlichtingendienst Mossad achter het bloedbad in Noorwegen zou zitten.

Natuurlijk wordt IsraŽl er ook van beschuldigd achter de oprichting van IS(IS) te zitten. Terwijl ťťn van de verklaarde doelen van IS(IS) de Ďbevrijdingí van Jeruzalem is en het uitroeien van alle Joden in het Midden-Oosten gaan sommige fantasten zelfs zover IS(IS) te vertalen met Israeli Secret Intelligence Service! Terwijl in het boek ĎEmpire of Fear: Inside the Islamic Stateí (Het rijk van angst: binnen de Islamistische Staat) een kaart staat afgebeeld van het gebied dat IS(IS) wil inlijven-inclusief IsraŽl- noemen de fantasten de haatbaarden van IS(IS) een complot van de zionisten.

Een van deze fantasten is Yamina Haifi, voormalig PvdA raadslid in Den Haag. ĎISIS heeft niets met Islam te makenÖhet is een vooropgezet plan van zionisten die de Islam bewust willen zwart makení, luide haar twitterbericht van 12 augustus 2014. Het gaat hier om een ambtenaar van justitie die zich als een islamitische antisemitische mol gevestigd heeft in de hoogste instellingen van het land. Na een golf van kritiek, deed ze een poging haar straatje schoon te vegen door te zeggen dat ze deze uitspraak niet zelf had verzonnen maar een artikel over dit zionistische complot op internet had gelezen!!!

Dit soort figuren trekken zich niets aan van de ware feiten. Eťn ding is duidelijk geworden: in hun niet te stoppen streven naar een regeringswisseling in SyriŽ zijn de VS en hun bondgenoten Turkije, Saoedi-ArabiŽ en Qatar openlijk bezig de moordende islamitische bendes waaronder IS(IS), het Al-Nusra-Front en Al-Qaida te ondersteunen. De CIA is zeer nauw betrokken bij alle operaties. In deze video legt de Russische leider Poetin uit wie ISIS in het zadel geholpen heeft en van wie ze tot op de dag van vandaag steun genieten. Daarnaast legt Poetin uit dat de huidige imperialistische rol die de VS op het wereldtoneel speelt niet alleen schadelijk is voor de wereld maar ook zeer schadelijk is voor de VS zelf.

 

De barbaren van IS(IS) in de SinaÔ hebben op woensdag 11 november 2015 een nieuwe video vrijgegeven waarin ze dreigen spoedig over te zullen gaan met aanslagen op IsraŽl en dan in het bijzonder de toeristische badplaats Eilat. De spreker zei ook dat de Joden spoedig Ďzullen betalen voor hun misdaden tegen moslimsí en Ďer spijt van zullen krijgen wat ze hebben gedaaní. Dit is niet de eerste keer dat (IS(IS) IsraŽl direct bedreigt.

 

Op vrijdag 23 oktober 2015 publiceerde de terreurgroep, een video waarin een gemaskerde barbaar (mogelijk een IsraŽlische Arabier) in het Hebreeuws aankondigt: ĎWe zullen komen om Joden te slachtení. YouTube verwijderde de video vanwege de inhoud, maar werd later toch weer opnieuw geplaatst. De terrorist waarschuwt dat Ďde ware oorlog tegen IsraŽl nog niet is begonnen, maar zodra dat het geval is, er geen enkele Jood zal overblijven in het hele landí. De spreker, gefilmd met een wapen in zijn hand en met slechts zijn ogen onbedekt, heeft het over de aanvallen van Palestijnen met autoís en de steekpartijen en hoe geschokt de IsraŽlisch daarop reageren: ĎBedenk eens wat er met je zal gebeuren als snel tienduizenden uit de hele wereld komen om je te slachten en je in de prullenbak te gooien. De rekening zal binnenkort worden afgeslotení vervolgde de terrorist. Vanuit SyriŽ en Irak stromen videoís binnen waarin IS(IS) barbaren oproepen tot aanslagen in IsraŽl. De Arabische terrorist Muhanad Al-Aqabi die Sergeant Omri Levy vermoorde op het station van Beíer Sjeva, was een IS(IS) sympathisant.

De haat tegen de staat IsraŽl is een onuitroeibare ziekte. Zelfs op diverse christelijke sites wordt IsraŽl met regelmaat gedemoniseerd en grof geschoffeerd. Men ziet de huidige staat IsraŽl niet als een uitvloeisel van Gods Heilsplan. Ze komen met de meest onzinnige on-Bijbelse argumenten om hun gelijk te verdedigen. De een nog dwazer dan de ander. De Holocaust wordt een verzinsel genoemd, gaskamers zijn er nooit geweest en de aloude bloedsprookjes waar de kerken zich eeuwenlang aan schuldig hebben gemaakt, zijn ook weer helemaal terug. Al deze ophitsers gaan volledig voorbij aan het feit dat het land IsraŽl al duizenden jaren het hartland vormt van de nazaten van Jakob. De Bijbel maakt duidelijk dat het om een eeuwig verbond gaat. Niemand anders kan aanspraak maken op dit door God gesloten eeuwig verbond met de kinderen van IsraŽl.

Terug naar: Inhoud