Justin Trudeau heeft Canada in een WEF-sekte dictatuur veranderd

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 30 augustus 2021) (Laatste bijwerking: 20 september 2022)

Regeringen over de hele wereld gebruiken de Covid-19 p(l)andemie om massale angst aan te jagen. Onder de WEF-sekte leden die zich hier mee bezig houden bevindt zich ook de Canadese dictator Justin Trudeau. Trudeau is één van de meest gehate WEF-sekte lakeien ter wereld. De arrogantie straalt van de man af, omdat hij weet dat hij als volgeling van Klaus Schwab volledige bescherming geniet.In 2017 gaf Klaus Schwab, een lezing bij de Harvard Kennedy School. (Zie ook hier) Tegenover moderator David Gergen zei hij dat leiders als toenmalig bondskanselier Merkel en Vladimir Poetin stuk voor stuk Young Global Leaders op de Davos kaderschool van het World Economic Forum zijn opgeleid. Poetin was in 2009 aanwezig in Davos op een Meeting van het WEF. “Waar we heel trots op zijn, is dat we met de jonge generatie – premier Trudeau, de president van Argentinië, enzovoorts – de kabinetten binnendringen, zei Schwab. Hij voegde toe dat hij de dag voor de lezing op een receptie van premier Trudeau was. “En ik weet dat de helft van zijn kabinet of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet bestaat uit Young Global Leaders van het World Economic Forum, aldus Schwab.“Dat is ook het geval in Argentinië en in Frankrijk,” zei hij, toevoegende dat de Franse president Emmanuel Macron een Young Global Leader is.

 

De WEF-sekte trekpop Trudeau deed zorgwekkende uitspraken tijdens een campagnebezoek in Calgary.“Als je niet gevaccineerd wilt worden, dan is dat je keuze. Maar denk niet dat je dan in een vliegtuig of een trein kunt stappen,” zei Trudeau, terwijl op de achtergrond gejuich klonk. Volgens hem brengen mensen die zich niet laten inenten gevaccineerden in gevaar.“Ik wil dat jullie met je buren en vrienden praten. Praat met mensen die nog twijfelen om zich te laten vaccineren. Zeg tegen ze dat ze zich moeten laten vaccineren, zodat we onszelf beschermen, onze gemeenschappen beschermen en onze kinderen beschermen, die nog niet gevaccineerd kunnen worden. Dat is wat we moeten doen,” aldus premier Trudeau. Bekende geluiden trouwens die ook in Nederland regelmatig te horen zijn.

 

Justin Trudeau

Zijn toespraak doet veel wenkbrauwen fronsen. “In Canada is de nieuwe Hitler opgestaan. En ik bedoel dat absoluut letterlijk. Een ijzingwekkende newspeak toespraak waarin Trudeau de meerderheid probeert te overtuigen dat apartheid en fascisme democratisch zijn,” schrijft onderzoeksjournalist Patrick Savalle.“Ik vraag me af wat schokkender is: een premier die dit voorstaat of mensen die juichen wanneer dit wordt gescandeerd,” voegt jurist Raisa Blommestijn toe. “Daarbij lijkt het begrip van het idee van ‘vrije keuze’ bij veel mensen volledig zoek: een keuze is per definitie niet ‘vrij’ als allerhande negatieve consequenties – zoals niet reizen per trein of vliegtuig – volgen. Dat beïnvloedt de keuze en is een vorm van indirecte dwang.” Regeringen over de hele wereld gebruiken de Covid-19 p(l)andemie om massale angst aan te jagen met hulp van gekochte hersendode figuren uit de reguliere media

Op beelden uit Canada zijn duizenden burgers te zien die protesteren tegen de uitrol van het vaccinpaspoort. Een groep betogers bestormde zelfs een test- en vaccinatiecentrum en scandeerde: ‘Schaam jullie! Schaam jullie!’ Trudeau bespotte de Canadezen die tegen hem protesteerden tijdens een campagnestop in Newmarket, Ontario. Hij sprak onder meer van 'anti-vaxxer-mobs' die niet in de wetenschap geloven. “Zij worden niet vertegenwoordigd door de overgrote meerderheid van de Canadezen.” Trudeau's volledige opmerkingen kunnen hier worden bekeken.

Het verzet tegen de COVID-mandaten door het vrijheidskonvooi is door Trudeau in Ottawa gebroken. Politieagenten, werden van heinde en ver opgetrommeld om met geweld een eind te maken aan het vrijheidskonvooi dat bij het parlement demonstreerde tegen het absurde dwangmaatregelen. Alles wat Trudeau heeft gedaan sinds het begin van de protesten, is een gewelddadige confrontatie tussen demonstranten en politie onvermijdelijk te maken. De vrachtwagenchauffeurs zijn door hem voor een stelletje racisten en vrouwenhaters met "onaanvaardbare opvattingen" uitgemaakt. De vrachtwagenchauffeurs hebben bijna twee jaar lang de strengste Covid-mandaten en -beperkingen ondergaan precies wat Trudeau van hen eiste. Ze deden alles wat van hen werd gevraagd. Het merendeel liet zich inenten maar toen ze eindelijk genoeg van zijn terreur kregen, organiseerden ze een vreedzaam protest.

 

Voor het eerst in de geschiedenis beriep Traudeau zich op de Emergencies Act (inmiddels weer gestopt) met als argument dat de protesten door hem werden gezien als een aanval op de democratie in Canada. Trudeau baseerde zijn beslissing op de bewering dat het Vrijheidskonvooi "geen vreedzaam protest" was, een ronduit leugenachtige beschuldiging. Vreedzame demonstranten werden met geweld verdreven. Op social media gingen beelden rond van politiepaarden die mensen vertrapten, waaronder een oudere vrouw met een rollator die op vrijdag 18 februari 2022 door politie te paard bij een vrijheidsprotest gewond is geraakt. De politie heeft zich door haar optreden gehaat gemaakt bij een groot deel van de Canadese bevolking. Haat, omdat deze in opdracht van een tiran een weerloze vredelievende bevolking te lijf gaat met knuppels en paarden door op mensen in te rijden.

 

Zo gaan de WEF-sekte dictators te werk. Ook dat hebben wij in Nederland al een aantal malen meegemaakt. De fascistische en totalitaire maatregelen van Trudeau tegen zijn eigen burgers maakt deel uit van de onomkeerbare "nieuwe wereldorde" plannen van de WEF-sekte samenzweerders waarbij de "pandemie" wordt gebruikt als een instrument om de macht van de elites over de wereld in te luiden. Trudeau’s handelen moet gezien worden als een test om te zien hoe de burgers reageren als ze worden opgejaagd.

Rebel News heeft een hele serie uitgelekte interne chatberichten van de Royal Canadian Mounted Police in handen gekregen waarin agenten zeggen er geen probleem mee te hebben om de gemiddelde Canadese burger met geweld te confronteren. Dat doet denken aan de politieverhoren van de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie waarin Nederlandse agenten vertellen hoe collega’s zich bij voorbaat verheugden op het in elkaar rammen van wappies. Trudeau heeft met zijn optreden het eens zo gastvrije Canada in een dictatuur veranderd. Klaus Schwab prijst hem openlijk voor zijn loyaliteit aan het World Economic Forum. Trudeau's trouw is aan de uit een nazinest van oorlogsprofiteurs afkomstige Schwab en niet aan Canada of het Canadese volk. Dat is ook wat wij sinds het voorjaar van 2020 in Nederland zien onder het bewind van WEF-sekte trawant Mark Rutte. Chrystia Freeland, Trudeau’s rechterhand is een kleindochter van prominente nazi.

tru

Chrystia Freeland (Koch/ MSC CC BY 3.0 DE)

De opa van Freeland was een hooggeplaatste nazi onder Hitler die na de oorlog gezocht werd door de Poolse autoriteiten, schrijft website The Gateway Pundit. De moeder van Freeland, Halyna, was de dochter van nazi Mykhailo Khomiak.

Het vrachtwagenkonvooi in Canada, gelanceerd om tegen het bewind van Trudeau te demonstreren is op zijn minst gedeeltelijk succesvol geweest aangezien meerdere provincies zijn begonnen zijn dwangmaatregelen af te schaffen. Bovendien toont een peiling van Mainstreet Research een groeiend verzet tegen Justin Trudeau en de liberalen na hun besluit om de spanningen op te drijven.

Jason Kenney, premier van de Canadese provincie Alberta, zegt dat Klaus Schwab hem een exemplaar van diens boek over de Great Reset heeft gestuurd. Kenney, die eind 2020 een video op social media plaatste, beschrijft de Great Reset als een ‘grabbelton van linkse ideeën’ voor minder vrijheid en meer overheid, voor meer overheidsingrijpen, voor beleid dat zal leiden tot massale armoede, met name energiebeleid. De premier noemt het jaarlijkse World Economic Forum ‘de grootste bijeenkomst van mondiale hypocrieten uit de geschiedenis’.“Elk jaar vliegen enkele duizenden superrijke mensen – miljonairs, miljardairs, directeuren en politici – in februari met honderden privéjets naar Davos, waar ze een week lang de rest van de wereld de les lezen over hoe ze hun CO2-voetafdruk zouden moeten verkleinen,” zei Kenney. “De hypocrisie bij die mensen is zo dik dat je er met een mes niet eens doorheen komt.”Hij benadrukte dat hij zijn oren niet zal laten hangen naar Klaus Schwab en de zijnen.

In 2021 was deze clown in Nederland en voerden hij en Rutte een show op voor de camera. Zodra de camera’s waren verdwenen, lieten ze zien volkomen lak te hebben aan de door hen opgedrongen dwangmaatregelen.

dit  

 

dit

 

Franklin ter Horst

e-mail Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud