Jodenhaat brand onverminderd in Europese aderen

Door: Franklin ter Horst. (Aangemaakt: juni 2000) (Laatste bewerking: 25 december 2022)

Op 1 november 2014 begonnen als de nieuwe buitenlandcoŲrdinator van de Europese Unie, en zeven dagen later was Federica Mogherini, al in Jeruzalem om de IsraŽlische leiders duidelijk te maken dat er een Palestijnse staat moet komen en dat IsraŽl dit belangrijke en waardige doel niet langer moet belemmeren. Op bezoek in het door de terreurbeweging Hamas gedomineerde Gaza zei ze: ďWij hebben een Palestijnse staat nodig, dat is ons ultieme doel en dit is het beleid van de hele Europese UnieĒ.

Er raast een storm over de wereld met schrikbarende schendingen van de mensenrechten, onderdrukking van vrouwen, vervolging van minderheden, onderdrukking van de vrije meningsuiting, het uitmoorden van politieke rivalen, het conflict in OekraÔne, de afschuwelijke moordpartijen van IS(IS), de steun van Turkije en Qatar aan deze barbaren, anarchie in LibiŽ, de exodus van christenen uit het Midden-Oosten, en nog veel en veel meer. Maar al deze problemen blijken van ondergeschikt belang voor de leiders van de Europese Unie want die lijken maar door een echt probleem in beslag te worden genomen, en dat is de alles overheersende topprioriteit het PLO-terreurbewind aan een eigen staat te helpen. Het gaat om pure vijandigheid tegen het Joodse volk en de staat IsraŽl. Deze vijandigheid manifesteert zich in anti-judaÔsme, antisemitisme en antizionisme. Wereldwijd vallen er jaarlijks bij oorlogshandelingen en door de handen van islamitische extremisten duizenden doden, maar daar komt men in Brussel niet echt voor in aktie. Maar wanneer IsraŽl zich verdedigt tegen terreur, komen de reacties los. Dat is niets anders dan verdekte Jodenhaat.

IsraŽl wordt door Mogherini neergezet als de slechterik omdat ze de smerige spelletjes van Brussel niet willen meespelen. De vijandigheid van de Europese Unie tegenover IsraŽl is al jaren aan de gang. In een op haar blog gepubliceerde verklaring maakte Mogherini bekend dat zij IsraŽl beschouwt als de echte onruststoker van het Midden-Oosten. Ze reageerd niet op de agressie van Iran, een land dat openlijk oproept tot de vernietiging van IsraŽl. Ze kiest de kant van de anti-IsraŽl hordes waaronder de ďBende van RamallahĒ, en de Palestijnse doodscultuur Hamas.Palestijnen die de visie van Iran delen. Voldoendereden om de kliek in Brussel te beschuldigen van het voeren van een duistere agenda. Officieel beweert Europa een speciale relatie met IsraŽl te hebben maar keer op keer roepen ze IsraŽl ter verantwoording terwijl de terreur van de Palestijnen onbeantwoord blijft. De vuile vingerafdrukken van de Europese Unie besmeuren de hele kaart van IsraŽl. Ze zijn te vinden in de financiering van NGO's die IsraŽl juridisch bestrijden, in de EU-financiering van illegale bedoeÔendorpen in het zuiden van IsraŽl, en in de EU-financiering van talloze andere organisaties die als enig doel hebben de Joodse Staat te verzwakken tot het punt van capitulatie voor de nieuwe 'Morele Orde' die IsraŽl veroordeelt voor wat het is, niet voor wat het doet. Het is niet de 'bezetting', om een populaire uitdrukking te gebruiken, het is de Joodse Staat zelf die de Europese Unie nog bozer maakt dan alle gruweldaden begaan in SyriŽ, de Noord-Koreaanse goelags en de systematische schendingen van de mensenrechten die overal, in Zuid-Afrika, China, Venezuela en Myamar voorkomen.

Terugkijkend op 2017 heeft IsraŽl meer dan 1100 aanslagen verijdeld. Het maakt Brussel niet uit dat de door Iran gefinancierde moslimbendes Hamas en Hebollah continu op de terroristische oorlogstrommel slaan. Ze kiezen gewoon de kant van Iran. Wat ze wel doen is keer op keer ďIsraŽlische vergeldingĒ verooordelen op de terreur van de ďBende van RamallahĒ de diverse terreurgroepen, Iran en SyriŽ.

Mogherini waarschuwde voor een nieuwe golf van geweld. Mevrouw was er kennelijk nog niet van de hoogte dat de bevolking van IsraŽl op dat moment, al maandenlang geconfronteerd wordt met moord en doodslag van Abu Mazens volgelingen.Ook wees zij op de dringende noodzaak de stad Jeruzalem te verdelen zodat het PLO-bewind in de oostelijke helft van de stad haar hoofdstad kan vestigen.

Screenshot_24Federica Mogherini, de nieuwe trekpop van anti-IsraŽl kliek in Brussel.

Mogherini heeft publiekelijk verklaard dat de radicale politieke islam een legitieme politieke kracht binnen Europa is. ďDe islam heeft een plaats in onze Westerse maatschappijen. De islam hoort in Europa. Met het Europese project na WO II accepteerden we niet alleen diversiteit: we spraken een verlangen uit naar diversiteit. De islam is zelf een slachtoffer!!! Diversiteit is de kern-karaktertrek van onze Europese geschiedenis en het is onze kracht. Daarom ben ik niet bang om te zeggen dat de politieke islam deel zou moeten uitmaken van het plaatje.Ē

Er is weinig veranderd in Europa. Terwijl door de eeuwen heen het Joodse volk de schuld kreeg van alle ellende in de wereld moet vandaag de staat IsraŽl het ontgelden. De EU financiert zelfs een extreemlinkse organisatie, BíTselem, die de Holocaust ontkent. ĎDe Europese elites zijn nog veel antisemitischer dan de doorsnee moslim,í aldus Tuvia Tenenbom, auteur van het geruchtmakende boek ĎCatch A Jewí (2015). ĎWat de Europeanen met IsraŽl doen is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, om door middel van NGOís de klus te klaren die hun voorvaderen in de Tweede Wereldoorlog niet hebben afgemaakt.í Antisemitisme in Europa komt niet vanuit de randgroepen. Het zijn voornamelijk de linkse liberalen - de "intellectuelen" - die de brandstof zijn voor de haat.

Het antisemitisme in Europa blijft maar stijgen terwijl het aantal Europese Joden zienderogen afneemt. Tijdens Internationale Herdenkingsdag van de Holocaust, is de Kristalnacht een gelegenheid waarin westerse leiders krokodillentranen plengen over de dode Joden van gisteren. Daarnaast zijn diezelfde figuren bezig met het demoniseren en belasteren van de Joodse staat IsraŽl voor het verdedigen van zichzelf tegen vijanden die zijn vernietiging zoeken. Dode en weerloze Joden zijn populairder dan ooit in het huidige Europa. Als het gaat om Joden en antisemitisme, stemmen de woorden van Europa nŗ 1945 ďnooit meer opnieuwĒ niet overeen met wat ze vandaag doen.

Terwijl Europese leiders zoals Merkel beweerden dat hun pro-immigratiebeleid werd geleid door het humanisme, heeft het de Jodenhaat en misdaadniveaus in Europa verhoogd. Uit peilingen blijkt dat antisemitische attitudes onder moslims aanzienlijk hoger zijn dan onder niet-moslims in Europa. Gevestigde politici hebben tevergeefs geprobeerd om een ​​van de slechtst bewaarde geheimen van West-Europa jaren te verdoezelen, namelijk dat de linkse-islamitische alliantie Ė en niet marginale Neo Naziís Ė verantwoordelijk zijn voor de meerderheid van antisemitische aanvallen in Europa, die gemakkelijkheidhalve verkeert gelabeld werden als ĎIsraŽlische kritiekí.

President Emmanuel Macron heeft de nodige verontwaardiging veroorzaakt door te verwijzen naar de nazi-collaborateur Marshall Phillipe Pťtain. als ďun grand soldatĒ. De Franse samenwerking met nazi-Duitsland veroorzaakte de moord op meer dan 70.000 Franse Joden tijdens de Holocaust. Macron beweert antisemitisme te bestrijden, terwijl hij zich vocaal mengt in de binnenlandse aangelegenheden van IsraŽl. Net als de meeste Europese leiders was Macron sterk gekant tegen de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar de IsraŽlische hoofdstad Jeruzalem. Naast Angela Merkel was Macron een trouwe apologeet voor de Iran-deal, die Iranís agressie tegen de Joodse staat en het bredere Midden-Oosten versterkte. Ondertussen waarschuwde premier Edouard Phillipe in Frankrijk voor een nieuwe ĎNacht van Gebroken GlasĒ (aka de Kristalnacht van 1938) , te midden van berichten dat antisemitische misdaden in Frankrijk in 2018 met 69% zijn toegenomen.

Wat het Ďliberaleí establishment van Europa betreft, zijn Joden kennelijk alleen sympathie waard als ze weerloos of dood zijn. Jarenlang heeft de Europese Unie zichzelf geportretteerd als een Ďkritische vriendí van IsraŽl die zich alleen tegen IsraŽlische politiek, zoals Joodse gemeenschappen in Judea en Samaria, verzet. De Europese Unie is echter tegen Jeruzalem als de hoofdstad van IsraŽl. Het grootste probleem van Europa met IsraŽl is dat een krachtige Joodse natie is die zichzelf verdedigt maar aldus niet past in het geÔdealiseerde Europese beeld van Joden als dakloos en weerloos.

Ook diverse kerkelijke organisaties werken volop mee met het alsmaar toenemende antisemitisme in Europa door op te roepen tot een boycot van IsraŽlische personen en producten, en zich aan Palestijnse / islamitische kant te scharen. Pogroms zoals in de jaren í30 zijn inmiddels ook teruggekeerd in Europa. In juli 2014 voerden islamitische ĎPalestinaí activisten in de Parijse voorstad Sarcelles een pogrom uit en lieten tal van verwoeste autoís en ingegooide ruiten achter. ĎPlotselingí verschenen er duizenden moslims op straat die ĎDood de Joden!í en ĎHitler had gelijk!í schreeuwden, en vervolgens een Joodse apotheek en supermarkt plunderden. De politie sprak letterlijk van een ĎParijse intifadaí.

De Europese politiek is weer als vanouds in openlijk antisemitisme veranderd. Een schrikbarend aantal Europeanen ziet IsraŽl als 'een duivel die een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen' voert.Dat blijkt uit een studie van de universiteit van Bielefeld uit 2012 gepubliceerd door Manfred Gerstenfeld, voormalig voorzitter van het Jerusalem Center for Public Affairs en auteur van onder meer het boek ďDemonizing Israel and the JewsĒ.Volgens dit onderzoek koesteren minstens 150 miljoen van de 400 miljoen Europeanen antisemitische gevoelens. Gerstenfeld baseert zijn claim op het feit dat 40% van de 8.000 deelnemers aan het onderzoek de drastische stelling bevestigden dat ĎIsraŽl een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voertí met andere woorden: volkerenmoord zou begaan. In Polen ondersteunde 63% van de respondenten die claim; in Duitsland 48% en in Portugal 49%. Onderzoeksinstituten in Noorwegen en Zwitserland komen tot gelijksoortige resultaten. Uit het Noors onderzoek blijkt dat 38% van de ondervraagden vindt Ďdat IsraŽl de Palestijnen behandeld zoals de naziís de Joden behandeldení. ďHet is een nieuwe mutatieĒ van een eeuwenoud irrationeel en ďduivels geloofĒ dat velen in Europa hebben over Joden, aldus Gerstenfeld. 150 miljoen volwassen Europeanen geloven dat het Zionisme een verkeerd ontworpen project is dat zo spoedig mogelijk moet worden opgedoekt. Het bestaan van IsraŽl bedreigen is een strategie geworden in Europa.

demonizingisraelandthejewsUit talloze andere voorbeelden blijkt dat de EU haar kritiek uitsluitend richt op IsraŽl en tegelijkertijd de massale hetze tegen IsraŽl van het PLO-bewind van Abu-Mazen negeert. Haatprediking, inclusief het ontkennen van IsraŽls bestaansrecht en het verheerlijken van terreur, word algemeen geaccepteerd als een zaak van verzet. De betrokken regeringen werken daardoor bewust mee aan het continueren van haat en geweld tegen IsraŽl. De website ďPalestinian Media WatchĒ documenteert al jarenlang deze hetze. Er bestaan zo'n enorm aantal haatoproepen, dat de website ze heeft onderverdeeld in categorieŽn.

Gerstenfeld zegt dat de mentaliteit van veel Europeanen tegenwoordig lijkt op die van grote delen van de bevolking in de middeleeuwen, die een vergelijkbaar irrationeel en van haat vervuld beeld van het Joodse volk hadden. Schoolboeken in diverse Europese landen maken zich schuldig aan Joden-en IsraŽl haat. Onderwijs is een voorbeeld hoe een hele generatie jongeren besmet kunnen worden met het anti-IsraŽl virus. Zo heeft een Duits-IsraŽlisch onderzoek vastgesteld dat de meeste Duitse schoolboeken IsraŽl als een oorlogszuchtige entiteit neerzetten. Daarnaast hebben ze de grootste moeite om de Palestijnse terreurmachine tegen onschuldige IsraŽlische burgers als terroristische activiteiten voor te stellen.

Als men steeds opnieuw IsraŽl veroordeelt en aanvalt en grotendeels de enorme politieke criminaliteit in vele delen van de Arabische wereld buiten beschouwing laat, wordt er een sfeer gecreŽerd, waarin zulke absurde ideeŽn ontstaan en Ė zoals dit onderzoek aantoont Ė grote verbreiding vinden.

Juist van Europa zou men mogen verwachten dat het maatregelen neemt tegen het demoniseren van IsraŽl, gezien de bedroevende geschiedenis die het jegens het Joodse volk achter de rug heeft. Maar de leiders in Brussel doen volop mee aan het schofferen van de Joodse staat. Europa dat door de eeuwen heen verantwoordelijk is voor de verspreiding van de meest smerige laster en de meest afschuwelijke verdachtmakingen aan het adres van de Joden. Vandaag worden zij als een dodelijk kankergezwel gebrandmerkt in de Arabisch/islamitische wereld vanwege de verspreiding door Europa van onder meer christelijke literatuur waarin de Joden worden gebrandmerkt als de Ďpestí onder de wereldbevolking. De smerige fabels over door hen gepleegde rituele moorden komen praktisch allemaal uit de koker van geestelijk gestoorde Europeanen. Leugens in de vorm van documenten en boeken gaan een eigen leven leiden en hebben op den duur een vernietigend effect op het denken van de mensen. Het gaat precies zoals Josef Goebbels, de nazi minister van propaganda destijds al zei: ,,Als je een speciaal doel wilt bereiken, bedenk je een grote leugen. Door hem steeds te herhalen gaan de mensen vanzelf geloven dat het waar is wat je zegt.Op dat moment is de leugen geen leugen meer, maar is de leugen een nieuwe waarheid geworden.Ē

Jesaja 5:20 Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter. Wee hun die in eigen ogen wijs zijn en in eigen oordeel verstandig.

De onwetende massa verspreidt de leugens en heeft vaak geen flauw idee dat ze zodoende medeplichtig zijn aan de haat en de terreur tegen het Joodse volk. De hele wereld lijkt vandaag aan deze weerzinwekkende hetze mee te doen. Enige jaren geleden verscheen er een cartoon in de Britse krant The Independent die de voormalige IsraŽlische premier Ariel Sharon uitbeelde terwijl hij een Arabisch babyhoofdje eet. Deze cartoon won de eerste prijs in een competitie van de Britisch Political Society. Ook was er een cartoon te zien waarop Sharon en Hitler elkaar omarmen. De media, nieuwszenders en actualiteitenrubrieken tonen eenzijdig IsraŽlís daden tegen de islamitische bendes in de gebieden die onder bestuurd staan van het PLO-bewind in Ramallah en schrijven zelden over de ellende die deze barbaren aanrichten onder de bevolking van IsraŽl. Er komt geen enkel protest uit Europa als de Arabische landen ronduit walgelijke TV-series vertonen waarin de Joden worden voorgesteld als slachters van kinderen. Europa doet er alles aan de Arabische moslimdespoten tevreden te stellen door hun daden en motieven te verklaren, ja zelfs goed te praten.

Ook het kwalijke Saoedische Ďkoningshuisí dat terreurorganisaties financieel ondersteunt, wordt de hand boven het hoofd gehouden. Dit Europa staat aan de kant van een doodscultuur en doet volop aan het verspreiden van de hetze jegens de staat IsraŽl. De leiders in Brussel hebben er een gewoonte van gemaakt de oren en ogen te sluiten voor de honderden voorbeelden waarin IsraŽl door de Arabieren als de kwade genius wordt voorgespiegeld, terwijl ze zelf het geweld en de terreur omarmen. Vervolgens wordt IsraŽl Ďhet grote obstakel voor de vrede genoemdí. Sinds het land-voor-vrede-proces is dit de gangbare politieke koers van Brussel en het Westen. De leiders in Brussel lijken te worden gedreven door ordinaire jodenhaat. Daarnaast wil men de islam ,de zogenaamde Ďreligie van de vredeí te vriend houden omdat men bang is dat de Arabische oliedictaturen, het oliewapen zullen gebruiken bij een eventueel groot conflict in het Midden Oosten.

Europa eist al jarenlang een hoofdrol voor zich op in de onderhandelingen die moeten leiden tot een definitieve vredesregeling tussen IsraŽl en het PLO-bewind. De West Europese Unie (WEU) adviseert in haar eind 2009 verschenen rapport een gedwongen vredesovereenkomst tussen IsraŽl en ďDe bende van RamallahĒ. Volgens de WEU is het creeŽren van een PLO staat de enige manier om vrede en veiligheid in het gebied te waarborgen. Volslagen onzin natuurlijk en een ernstig gebrek aan ware kennis over het conflict.De WEU gaat volledig voorbij aan het feit dat het PLO-bewind helemaal geen vrede met IsraŽl wil en uit zijn op volledige vernietiging van de Joodse staat. De WEU is van mening dat vrede alleen mogelijk is als die van buitenaf door de internationale gemeenschap wordt opgelegd en door de Verenigde Naties gewaarborgd. In dit rapport wordt aartsterrorist Jasser Arafat de ďvader van de natieĒ genoemd. De Europese slippendragers van satan doen net alsof zij als buitenstaanders een nuchter oordeel vellen in deze zaak maar ondertussen beschuldigen ze IsraŽl van staatsterrorisme. Onder toeziend oog van het westen heeft nazi-Duitsland driftige pogingen ondernomen om het Joodse volk met de Holocaust volledig uit te roeien.

Vandaag probeert de islamitische wereld d.m.v. terreur opnieuw te bereiken wat toentertijd niet helemaal gelukt is en hetwesten kijkt nu niet alleen toe maar steunt Mohammeds volgelingen in het verkrijgen van de eigen staat op IsraŽls aloude grondgebied. We hoeven niet in de onderwereld te gaan om te zien wat de demonen van de Europese politiek daar plannen. In Europa heerst een geest die stamt uit de tijd van de torenbouw van Babel. Achter het streven naar Europese eenheid verbergt zich de menselijke grootheidswaanzin die denkt zonder God te kunnen leven. De basis van Europa is thans anti-bijbels (hoe hard ze in Rome en daarbuiten ook bidden) en hoe beter het anti-bijbelse georganiseerd is hoe meer slagkracht ze denken te krijgen tegen Gods Woord. Het geloof in de God van IsraŽl moet volledig uitgebannen worden en men heeft er alles voor over om tot eensgezindheid te komen voor hun mondiale strijd tegen IsraŽl.Er bestaat een kolkende rivier van haat tegenover elke menslievende poging van IsraŽl om in vrede te leven met haar tegenstanders. Moslims die treinen opblazen in Madrid noemt men terroristen. Moslims die IsraŽlische bussen opblazen noemt men activisten. Mensen die kinderen gebruiken als menselijke schilden noemt men lafaards en schurken, behalve wanneer het Arabieren zijn.

Europa presenteert zich als vredesmakelaar in het Midden-Oosten en zegt dat er een goed uitgebalanceerd beleid wordt gevoerd maar dat is een ernstige misleiding want men kiest ongegeneerd de kant van het PLO-bewind in Ramallah. Ondanks de economische crisis in Europa wordt er niet gekort op de financiŽle bijdrage aan deze doodscultuur. Onder het valse mom van een rotsvast vertrouwen in de inspanningen van het bewind om economische stabliteit op te bouwen blijft de EU tegen beter weten in, haar financiŽle bijdrage leveren. Een deel van al dat geld gaat op aan salarissen en pensioenen.De gelden worden gedistribueerd als onderdeel van het Pegase programma dat in 2008 in het leven is geroepen op basis van door het bewind gepresenteerde ontwikkelingsplannen. Een ander plan dat de grondslag legde voor de financiŽle steun is het PLO-Action Plan waarin een aantal afspraken zijn vastgelegd. DistanciŽring van terroristische acties behoort ondermeer tot de actiepunten van dit plan, de praktijk wijst al jaren uit dat het corrupte bewind in Ramallah dit volledig aan haar laars lapt.Toch blijft de ongekozen kliek in Brussel gewoon doorgaan de dieven van het Heilige Land te financieren.

ĎChristelijkí Europa heeft een belangrijke rol gespeeld in het witwassen van het moorddadige bewind van vliegtuigkaper, en terreurmiljardair Jasser Arafat. De voormalige terreurbaas heeft zich jarenlang mogen verheugen op een grote schare supporters in Europa. Dat blijkt o.m uit de grote sommen geld die in de loop der jaren aan hem zijn overgemaakt,geld datis gebruikt voor het financieren van terreur, en is verdwenen in zijn eigen zakken en dat van zijncorrupte ambtenaren.Het Oostenrijkse tijdschrift Format meldde op 18 november 2004 dat de Amerikaanse inlichtingendienst CIA een uitgebereid netwerk van zakelijke belangen en bankrekeningen heeft ontdekt op naam van Jasser Arafat. De totale waarde werd door de CIA geschat opzoín 1.5 miljard dollar.

Europa doet volop mee aan het ontkennen van IsraŽlís recht op het oude Bijbelse land. Men spreekt over het ontruimen van de Ďbezette gebiedení terwijl er totaal geen sprake is van enige bezetting door IsraŽl. Turkije bezet Noord-Cyprus sinds 1974. Tibet wordt sinds de jaren vijftig door China bezet. Marokko bezet sinds 1977 delen van de Westelijke Sahara. Landen die geen enkel recht kunnen doen gelden op deze grondgebieden. IsraŽl daarentegen heeft al ruim 3000 jaar recht op het land wat door de kliek in Brussel als Ďbezetí wordt omschreven. De Bijbel noemt de Bijbelse gebieden Judea en Samaria (Westbank in volksmond) honderden keren, zo vaak dat het overduidelijk is dat deze gebieden al duizenden jaren het thuisland vormen van de kinderen van IsraŽl. De website van de Europese Commissie geeft echter bij: IsraŽlische militaire bezetting - 85 resultaten; Turkse militaire bezetting van Noord-Cyprus - 3; Marokkaanse bezetting van de Westelijke Sahara - 2; en de Chinese bezetting van Tibet - 0. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de Europese Unie zoveel aandacht aan IsraŽl besteed. Men haat de staat IsraŽl en men haat het Joodse volk.

 

Brussel heeft een rapport opgesteld, waarin zij het Europees Parlement voorstellen om het overmaken van geld voor IsraŽlische bouwprojecten in het oostelijk deel van Jeruzalem te stoppen en in plaats daarvan de PLO-vertegenwoordiging in de stad te stimuleren. Dit doelt op geld van Joodse en Christelijke bewegingen uit EU-landen die de opbouw in het Bijbelse gebied en ook in Jeruzalem op Bijbelse gronden willen steunen. Bovenal moet gewelddadige Joodse kolonisten de toegang tot EU-landen ten strengste worden verboden. Ook mogen Europese reisbureaus Joodse bedrijven in het oostelijk deel van Jeruzalem niet langer steunen en moeten IsraŽlische producten uit de Bijbelse gebieden Judea en Samaria, inclusief het oostelijk deel van Jeruzalem, meer worden geboycot. Dat de IsraŽlische regering fel tegen deze bemoeienis is, mag duidelijk zijn.

Bindende resoluties van de voormalige Volkerenbond die ongewijzigd door de VN zijn overgenomen, bewijzen IsraŽlís recht op het land, maar deze bindende resolutiesworden door de elite met voeten getreden.IsraŽl wordt gebrandmerkt als een apartheidsland. Iedere stap die het doet, wordt bekritiseerd. Opnieuw rent Europa de demonische krachten achterna door IsraŽls vijanden met wapens te bevoorraden en hen te voorzien van financiŽle middelen zodat ze hun gruwelijke bedoelingen ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren. Europa vindt dat de erkenning van een PLO-staat het vertrekpunt moet zijn van een allesomvattende vredesregeling. De Europese leiders hebben zelden de beestachtige aanslagen van wandelende zelfmoordbommen op onschuldige IsraŽlische burgers veroordeeld. Brussel toont zeer weinig medeleven met de Joodse slachtoffers. Dat was trouwens ook al zo tijdens de opkomst van nazisme en tijdens de gruwelen in de vernietigingskampen. De vrouw van de voormalige Britse premier Tony Blair zei begrip te hebben voor de terreuraanslagen ,,omdat de Palestijnen iedere vorm van hoop is ontnomenĒ.

Op 5 mei 2002 overhandigde IsraŽl een 103 paginaís tellend rapport aan de leiders in Brussel ,uitgegeven onder de naam ĎArafat fileí, met daarin een overvloed aan bewijzen dat het bewind van Arafat geld uit o.m. Europa gebruikte voor terroristische doeleinden. Het rapport was gebaseerd op documenten die afkomstig waren uit Arafatís hoofdkwartier in Ramallah. IsraŽl kon met deze rapporten bewijzen dat Arafat persoonlijk betrokken was geweest bij 16 aanslagen waarbij 27 IsraŽliís waren vermoord en ruim 150 gewonden waren gevallen. IsraŽl heeft het rapport op 7 mei 2002 overhandigd aan de toenmalige Europese Midden-Oosten afgezant Miguel Angel Moratinos, de huidige minister van Buitenlande zaken van Spanje, een felle tegenstander van de Joodse staat.

Moratinos voor de zoveelste keer te gast in Arafats rovershol in Ramallah. ĎHallo grote vriend ben je daar weer, kom krijg je van mij een dikke pakkerd en een medaille voor het demoniseren en schofferen van de zionistische entiteití.

Moratinos wees, zonder de zaak onderzocht te hebben, de IsraŽlische beschuldigingen al direct van de hand en zei dat het geld Ďnetjesí was gebruikt, en zeker niet voor terrorisme. Een woordvoerder van buitenlandcommissaris Chris Patten zei dat het niet om een overtuigend bewijsstuk ging. Patten hield Arafats dievenbende de hand boven het hoofd door te zeggen dat de IsraŽlische bewijzen op niets waren gebaseerd. Maar diverse Europese diplomaten bevestigden daarentegen dat de EU misbruik van Europees geld door het PLO-bewind de afgelopen jaren bewust niet heeft willen controleren omdat men het zogenaamde Ďvredesprocesí niet wilde frustreren. IsraŽlische woordvoerders zeiden het bedroevend te vinden dat Europa de gepresenteerde feiten niet wensten te erkennen. Er is een duidelijke Europese lobby geweest om Arafat koste wat kost in het zadel te houden en het is voor velen in Europa nog steeds moeilijk te accepteren dat hun grote idool een doortrapte schurk is geweest. Het is ronduit beschamend dat Europa deze megalomane aartsterrorist jaren is blijven steunen en heeft meegewerkt aan het witwassen zijn terreur.

†† †††

Allemaal gasten van de terreurbaas, van links naar rechts, Yoska Fischer, Yavier Solana, VN-vertegenwoordiger Terje Roed Larsen en Kofi Annan.

De terrorist die alleen maar terrorist kon zijn bij de gratie van Europa, de Verenigde Naties, Verenigde Staten,diverse NGOís en geldschieters uit Saoedi-ArabiŽ. De terreurbaas die in de jaren zestig de terreurgroep Baader-Meinhof opleidde en in latere jaren kinderkamikazes opleidde om zich tussen onschuldige IsraŽlische burgers op te blazen. Kinderen die wilden blijven leven, maar die door hem de dood in werden gejaagt. Maar dat mocht allemaal van Europa! De voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Yoska Fischer die in zijn jonge jaren sympathiseerde met de Baader-Meinhof bende lanceerde in de tijd dat hij opereerde als minister van BZ van Duitsland, een nogal eenzijdige oplossing voor het conflict tussen IsraŽl en het PLO-bewind ďIsraŽl moet zo spoedig mogelijk Judea, Samaria en Gaza verlaten, de dorpen en steden die joods zijn ontmantelen en Jeruzalem opdelen en onder internationaal toezicht plaatsen". Na zijn functie als minister van BZ, vond Fischer het nodig om IsraŽls voormalige premier Ariel Sjaron nog eens flink te schofferen. In een interview in het tijdschrift Die Zeit zei hij dat Sjaron noch als politicus, noch als militair een man van vrede was. ĎHij was de vader van IsraŽls expansiedriftí zo sprak hij.

Wereldwijd werd de corrupte aartsterrorist Ďpresidentí genoemd, en zo noemt men de huidige leider Abu Mazen (Mahmoed Abbas) ook.

Abu Mazen (Mahmoed Abbas)

Europa waar het Joodse volk de meest verschrikkelijke herinneringen aan bewaart. Europa waar door de geschiedenis heen miljoenen Joden zijn vermoord. Europa dat ruim 70 jaar geleden niets deed om het afslachten van 6 miljoen Joden te voorkomen. Dit Europa is vandaag supporter van een bende moordenaars dat er op uit is Godís volk uit te roeien. Dit Europa verlangt van IsraŽl dat het haar eeuwenoude bijbelse thuisland Samaria en Judea opgeeft zodat in dat gebied de ďBende van RamallahĒ een eigen staat kan vestigen. Men ziet de terugkeer van IsraŽl ínaar de grenzen van 1967í als de oplossing van het probleem. Maar de situatie van voor 1967 was nauwelijks anders. IsraŽl was al veel langer het doelwit van aanslagen. Volgens Europa zijn de Ďnederzettingení in deze gebieden het obstakel voor de vrede. Wegversperringen noemt men inhumaan. Maar de wegversperringen hebben de Arabieren aan zichzelf te danken want ze bestonden niet vůůr de intifada, evenmin als de zogenaamde Ďnederzettingení vůůr 1967 bestonden. Ook toen was IsraŽl al het doelwit van terreur en agressie.

Jeruzalem is niet van IsraŽl, schreef de Europese Unie een paar jaar geleden in een brief aan het IsraŽlische Ministerie van Buitenlandse Zaken. Terwijl Jeruzalem al sinds koning David de hoofdstad is van IsraŽl, schreef de Europese Unie: ,, Europa erkent geen enkele aanspraak van IsraŽl op Jeruzalem als de hoofdstad van IsraŽl."

Er heerst al geruime tijd een anti-IsraŽl stemming in Europa. De vroegere Britse minister van BZ Robin Cook weigerde tijdens zijn ambtsperiode, een bezoek aan het Holocaustmuseum in Jeruzalem te brengen. Wel legde hij op provocerende wijze een krans in DeÔr Yassin, de plaats waar IsraŽlische militairen in 1948, 106 burgers om het leven zouden hebben gebracht. Klik hier voor mijn artikel over deze gebeurtenis.

De andere voormalige Britse minister van BZ, Jack Straw haalde zich bij herhaling de woede van IsraŽl op de hals door tepas en te onpas anti-IsraŽlische uitspraken te doen. Tijdens een bezoek aan Iran etaleerde hij een staaltje van Brits antisemitisme door in een Iraanse krant te verklaren dat IsraŽl mede verantwoordelijk is voor de terreuraanslagen op 11 september 2001 in Amerika. Straw noemde IsraŽlís premier AriŽl Sjaron, het Ďkankergezwelí van het Midden Oosten. IsraŽl noemde de uitlatingen Ďzorgelijk en schandaligí. Straw ging zelfs zover in het vereren van Arafat , dat hij na diens dood een krans is gaan leggen op zijn graf in Ramallah.

Jack Straw-Jasser Arafat

De al eerder genoemde Miguel Moratinos noemde de Joodse dorpen in Judea en Samaria íkankergezwellení die operatief verwijderd dienden te worden. Ook hij legde net als Straw een krans op het graf van de Arafat. Herb Keinon schreef in de Jeruzalem Post van 26-11-2004: ďWanneer je een krans gaat leggen op iemands graf, dan identificeer je je met datgene waarin de persoon heeft geloofdĒ. En dat is precies wat dit soort figuren doen.Wat na de dood van Arafat in herinnering is gebleven zijn de vele fotoís en tv-beelden van breedlachende, handenschuddende, kussende en knuffelende Europese gasten. Hoe immoreel moet een mens zijn om zich tot een dergelijke politiek te laten verlagen? En dit soort figuren eisen een hoofdrol op in het conflict in het Midden-Oosten maar reppen met geen woord over het vermoorden van onschuldige Joodse burgers door de PLO-moordmachines. Door steun aan het PLO-bewind maakt Europa zich mede schuldig aan de explosieve situatie waar het Midden Oosten zich in bevindt.

De voormalige Britse ambassadeur in IsraŽl, Sherard Cowper-Coles zei er trots op te zijn dat hij de ĎWestbankí en Gaza had beschreven als het grootste detentiekamp in de wereld. Hij zei erg geschokt te zijn over wat hij in de ĎPalestijnseí gebieden had gezien. Tony Blair vergeleek IsraŽl met Irak onder het bewind van Saddam Hoessein. Hij zei dat de VN-resoluties door IsraŽl moeten worden gerespecteerd. " Er moet nu eindelijk een basis worden gelegd voor een Palestijnse staat gebaseerd op de grenzen van voor de juni-oorlog van 1967 " zo zei hij.

De voormalige Deense minister van BZ Lykketoft eiste economische sancties van Europa tegen IsraŽl vanwege wat hij noemde, de IsraŽlische nederzettingpolitiek. Dit beleid vormt volgens hem een van de grootste hindernissen voor de vrede in het Midden-Oosten.Na de moord op de IsraŽlische minister van Toerisme Rehavam Seíevi verklaarde Lykketoft dat er tussen de moord op Seíevi en een moord van IsraŽliŽrs op ĎPalestijnení, geen enkel verschil bestaat. Dat het bij de omgebrachte Arabieren om langgezochte terroristen gaat die vele mensenlevens op hun geweten hebben, wil de Deen niets weten. Lykketoft staat al langer bekend om zijn antisemitische uitspraken. 

De voormalige Europese ambassadeur in IsraŽl, de Deen Lars Faaborg-Andersen, vertelde IsraŽl regelmatig dat ďde bouw van nederzettingen een hindernis voor de vredeĒ zou zijn. Vaak ging hij zelfs zover om IsraŽl te dreigen. Zo verklaarde hij bijvoorbeeld in 2014: ďWanneer IsraŽlīs nederzettingenpolitiek de actuele, door de VS geleide vredesinspanningen ruÔneert, dan zou IsraŽl voor het mislukken van de onderhandelingen verantwoordelijk gemaakt worden.Ē Natuurlijk wees hij er niet op dat de Palestijnse Autoriteit constant hoge ďsalarissenĒ aan de families van de moordenaars van IsraŽlische burgers betaalt. Hij moest uiteindelijk openlijk toegeven dat Europese landen, die de Palestijnse Autoriteit financieren, indirect de moord op IsraŽliīs belonen.

Vele jaren lang was de socialist Erkki Toumioja minister van Buitenlandse Zaken van Finland. In het begin van deze eeuw vergeleek hij IsraŽlīs defensiemaatregelen met de vervolging van de Europese joden door de naziīs. In 2002 verwees de parlementaire woordvoerder van de Griekse socialisten, Apostolos Kaklamanis, op de IsraŽlische ďvolkerenmoordĒ op de Palestijnen, waarop regeringswoordvoerder Christos Protopapas zei dat hij de gevoelens van het parlement en het Griekse volk tot uitdrukking gebracht zou hebben.

De overleden Oostenrijkse bondskanselier Bruno Ktreisky van de sociaaldemocraten zei over de Joden: ďAls zij een volk zijn, dan is het een ellendig volk.Ē Deze zelf-hater was een pionier van de belastering van IsraŽl als ďsemi-fascistischeĒ en ďApartheidsstaatĒ. Hij noemde IsraŽl bovendien ďondemocratischĒ en ďmilitaristischĒ.

Tijdens de 40ste verjaardag van hun regeringschap poseerde het Zweedse koningspaar voor de camera met een Arafatsjaaltje om hun nek toen zij rondtoerden in de buurt van de Zweedse stad Sundvall. Het koningpaar zou zijn benaderd door een man die zich identificeerde als een vluchteling uit Irak (???) en het koningspaar handgemaakte keffiyehs gaf, de traditionele Arabische sjaal, als dank voor het hem gunnen van een nieuwe start in zijn leven in Zweden. Hij vroeg hen vervolgens voor de camera te poseren met hun sjaals. Een typsch voorbeeld van een vooropgezet plan. De fotoís maakten zoals verwacht, heel wat reacties los over heel Zweden en daarbuiten. Pro-PLO organisaties waren vanzelfsprekend dik tevreden met de steun van het koninklijke echtpaar. Anderen ergerden zich aan het feit dat de koning en de koningin Ė zelfs indien onbewust Ė zich lieten gebruiken als onderdeel van de Palestijnse propaganda.

king-sweden2Koning Carl Gustaf en zijn vrouw koningin Sylvia van Zweden met hun Arafatsjaaltje

Ook Europaís voormalige Ďsuperministerí Javier Solana trok regelmatig in scherpe bewoordingen tegen IsraŽl van leer wanneer als het land zich verdedigde tegen moorddadige benden.

Tot het Europese eisenpakket behoort eveneens ontruiming van de Golan hoogvlakte. Als de Europese leiders hun zin krijgen, zal IsraŽl het gehele Bijbelse thuisland moeten ontruimen en daardoor volledig aan de wolven worden overgeleverd. SyriŽ zal van de Golan een grote militaire basis maken en het bewind in Ramallah zal hetzelfde doen met de Bijbelse gebieden. De politiek van Europa is volledig antizionistisch en gericht op vernietiging van de Joodse staat. IsraŽl dient van de wereldkaart te verdwijnen. Niet IsraŽls daden zijn van belang, maar slechts het bestaan.

CNN, BBC en zelfs kerken die zich verbonden voelen met de Wereldraad van Kerken, laten een beeld van IsraŽl zien alsof het om een monster gaat, dat schiet, moordt, verwoest. Zij spreken van onbewapende ĎPalestijnse burgersí, die nergens schuldig aan zijn en een leven in vrede willen. Het grote publiek dat denkt dat deze anti-IsraŽlische propaganda de waarheid is, schopt met hen mee. De Arabische propaganda en extreem-linkse haatcampagnes jegens IsraŽl hebben hun uitwerking niet gemist. De helft van alle Duitsers denkt nu dat IsraŽl hetzelfde doet als wat de naziís deden. Dat de staat IsraŽl vecht tegen een immoreel monster dat terrorisme heet, krijgt geen enkele aandacht. Wel is men er als de kippen bij om aanslagen van moslimterroristen in Egypte, Marokko, Saoedie-ArabiŽ en JordaniŽ, te veroordelen. Sinds de bouw van het ďAnti terreurhekĒ is het aantal zelfmoordaanslagen in IsraŽl met negentig procent teruggelopen. Desondanks blijven Europese leiders met regelmaat roepen dat het hek illegaal is en derhalve afgebroken moet worden.

Een half oktober 2003 gehouden "Gallup-poll" in opdracht van de Europese Commissie, gaf een zeer schokkende uitkomst te zien. De enquÍte, gehouden onder 7515 Europeanen in 15 verschillende landen heeft duidelijk gemaakt dat 59% van de ondervraagden IsraŽl ziet als de grootste bedreiging van de wereldvrede. Deze uitslag is het resultaat van een jarenlange lastercampagne tegen IsraŽl en laat zien hoe diep het antizionisme geworteld is in de Europese samenleving. De enquÍte weerspiegelt precies de houding van de Europese Unie zoals die altijd is geweest. Net als in het verleden de Joden de schuld kregen van alle ellende in de wereld, moet nu ook de staat IsraŽl het ontgelden. De Europese Unie heeft nooit een neutrale positie ingenomen als het om IsraŽl gaat.

ĎFrankrijk, het meest anti-joodse land van het westení

Op 16-10-2003 zei de Maleisische premier Mahatir Mahamad op een conferentie waarbij 57 leiders van islamitische landen aanwezig waren "de 1.3 miljard moslims moeten zich verenigen om de staat IsraŽl te vernietigen." De Italiaanse leider Silvio Berlusconi was van plan om namens de Europese Unie een scherpe veroordeling te laten horen.Zover kwam het echter niet want de voormalige Franse leider Jacques Chirac torpedeerde dit plan. Maleisische kranten melden dat Mahamad zijn dank aan Chirac had overgebracht voor diens Ďbegripí voor zijn toespraak.Frankrijk telt 650.000 Joden en 5 miljoen moslims. Steeds vaker vertrekken groepen Franse Joden naar hun aloude thuisland vanwege de toenemende agressie van de moslims. In het voorjaar van 2002 beweerde Chirac nog in een interview met Olivier Guland, hoofdredacteur van Frankrijks belangrijkste Joodse krant "Tribune Juif" dat er helemaal geen antisemitisme in Frankrijk bestaat. Later moest hij deze bewering intrekken omdat het antisemitisme in Frankrijk is uitgegroeid tot het ergste in Europa. Vooral na het begin van de "Tweede Palestijnse opstand" in september 2000, wordt er een anti-Joodse hetze gevoerd die niet zonder gevolgen is gebleven voor de in Frankrijk wonende joden. Klik hier voor mijn artikel: Frankrijk in de ban van Jodenhaat en islamitisch extremisme.

De Franse media is over het algemeen anti-IsraŽl en duidelijk pro-Arabisch. Volgens de IsraŽlische krant Haíaretz ligt de oorzaak bij het Franse persbureau AFP, eigendom van de regering. Dit persbureau werkt ook voor de Arabische persorganen. Veel geruchten worden klakkeloos overgenomen en daar komen er dagelijks heel wat van binnen, afkomstig uit de anti-IsraŽlische propagandamachines van landen uit het Midden Oosten.Leugens en pure verzinsels zijn aan de orde van de dag en worden door het AFP ongecontroleerd overgenomen. Maar in Frankrijk is het niet alleen de media die blijkt geeft van anti-IsraŽl gevoelens. Ook zijn er steeds vaker hoogwaardigheidsbekleders die antisemitische uitspraken doen. Zo werd voormalig premier Sjaron door de Franse ambassadeur in Tel Aviv Gťrard Araud, voor schoft uitgemaakt en kwam IsraŽl weg met de kwalificatie "paranoÔde". Araud deed zijn uitspraken op een receptie van het ministerie van BZ in Parijs. Ze werden opgevangen door de correspondent van het IsraŽlische dagblad Yedioth Ahronot. Toen de correspondent de ambassadeur op de cocktailparty met diens uitlatingen confronteerde, vroeg deze hem de uitlatingen niet te publiceren. "Als ik had ingestemd met een interview dan zou ik dergelijke uitspraken nooit hebben gedaan. Ik deed ze in een privť-onderhoud met twee Franse oud-ambassadeurs."

De kwalificering "paranoÔde" voor IsraŽl zegt Araud in klinische zin te hebben gebruikt. "Dit land is paranoÔde" door wat het heeft meegemaakt." Araud werkte al vijf jaar op de ambassade voordat hij ambassadeur werd. De Franse ambassadeur in Londen, DaniŽl Bernard, noemde IsraŽl al eens "een lullig klein schijtlandje dat de wereld naar het gevaar van een Derde Wereldoorlog voert." De Bijbel zegt duidelijk -en de geschiedenis heeft deze waarheid ontelbare keren bewezen -wanneer een volk zich tegen de Joden verheft, heeft dat ernstige gevolgen, en dat zal ook voor Frankrijk niet uitblijven. Hoe goddelozer de Fransen schijnen te worden, des te sterker wordt de haat tegen het Joodse volk en de staat IsraŽl. Dat is niet verwonderlijk, want de Jood en de staat IsraŽl, zijn het levende bewijs van God en daarmee het geweten van de mensheid. IsraŽl heeft volkomen terecht kritiek op de arrogante Franse politiek en dat is nog verder aangewakkerd doordat Frankrijk Arafat na zijn dood nog eens extra heeft geprezen. Daarnaast heeft het land zich schuldig gemaakt aan het vervalsen van Arafats overlijdensakte.

De Franse regering gaf een ďpolitiekĒoverlijdenscertificaat van hem af met daarop Jeruzalem als de stad van zijn geboorte. Maar Arafat is op 4 augustus 1929 geboren en getogen in Cairo Egypte. Zijn werkelijke naam is "Abd al Rachman abd al-Rauf Arafat al-Koed Al Hoesseini".Chirac honoreerde deze crimineel door hem met een regeringsvliegtuig uit Amman op te halen om hem te laten behandelen door Franse artsen. Wat de wereld te zien kreeg was een doodzieke handenkussende man die in een helikopter werd gehesen met een blauwe pyjama aan en een ijsmuts op, omringd door bodyguards, doktoren en anderen. Ze stonden erbij te grijnzen als een stelletje idioten toen Arafat de hand greep van een dokter die niet door hem gekust wilde worden. Ze konden hem niet helpen in zijn eigen rijk waar slechts is gewerkt aan dood en vernietiging en waar als volkssport nummer 1 kinderen worden gehersenspoeld om zelfmoordenaar te worden en zich op te blazen tussen onschuldige IsraŽlische burgers. De bemoeienis van Brussel met het conflict tussen IsraŽl en de ĎPalestijnení heeft IsraŽl slechts terreur en ellende gebracht.

Lieberman: ďBemoei je met je eigen zakenĒ

De IsraŽlische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman was op zondag 10 oktober 2010 de gastheer van de Franse minister van Buitenlandse Zaken Bernard Kouchner en zijn Spaanse collega Miguel Moratinos. Koucher en Moratinos waren in IsraŽl om te praten over het Ďvredesprocesí tussen IsraŽl en het bewind in Ramallah en over het voorstel van de Franse leider Nicolas Sarkozy voor het houden van een bijeenkomst tussen Benjamin Netanyahu en terreurbaas Abu Mazen in Parijs.

Lieberman maakte zijn gasten duidelijk zwaar teleurgesteld te zijn in Europaís politiek t.a.v. IsraŽl. Hij beschuldigde Brussel ervan te meten met twee maten en riep op te stoppen met druk op IsraŽl uit te oefenen voor een gevaarlijke en valse vrede met de Palestijnen. Lieberman gaf de beide heren het advies eerst de eigen Europese problemen in onder meer Cyprus, ServiŽ-Kosovo en de Kaukasus op te lossen, alvorens zich met IsraŽl te bemoeien en te vertellen hoe het conflict met de ĎPalestijnení moet worden opgelost. Daarna zijn wij bereid naar jullie advies te luisterení aldus Lieberman. Lieberman stelde dat de Europese betrokkenheid bij het IsraŽlisch-Arabisch conflict minder het bemiddelen voor vrede tot doel heeft, maar meer het veilig stellen van Europese belangen. En het is niet alleen Europa dat zich hieraan schuldig maakt, stelde Lieberman. ĎHet lijkt alsof de gehele internationale gemeenschap probeert zijn mislukte inspanningen voor vrede elders te verdoezelen door IsraŽl een schaamteloze overeenkomst door de keel te duwen.. Het ergste is nog dat de internationale gemeenschap precies weet waartoe deze noodlottige vredespogingen leiden - tot een toename van geweld en uiteindelijk tot weer een Arabisch-Islamitische invasie van IsraŽl. In het verleden hebben internationale pogingen om te bemiddelen bij vrede in het Midden-Oosten, door IsraŽl te dwingen land over te dragen, alleen de opkomst van Islamitische extremisten zoals Hamas en een toename van geweld opgeleverd.í

Avigdor Lieberman

Volgens Bernard Kouchner zal Frankrijk niet aarzelen eenzijdig een Palestijnse staat te erkennen wanneer de onderhandelingen tussen IsraŽl en ďDe bendevan RamallahĒworden uitgesteld.

De voormalige Franse president Nicolas Paul Stťphane SarkŲzy de Nagy-Bosca (Nicolas Sarkozy) zei enige tijd geleden dat wanneer het Ďvredesprocesí mocht falen, de verantwoordelijkheid daarvoor bij premier Benjamin Netanyahu gezocht moet worden. Hij zei bijzonder teleurgesteld te zijn in de IsraŽlische premier: ĎOndanks onze vriendschap en sympathie voor IsraŽl, kunnen wij niet instemmen met het beleid van Netanyahu.í Sarkozy vindt dat de IsraŽlische regering te weinig doet aan het bevorderen van het Ďvredesprocesí door onder meer door te gaan met de uitbreiding van de woningbouw in de ĎPalestijnse gebiedení. Ook Sarkozy, noemt net als Obama, de volkomen legale bouwactiviteiten van IsraŽl een obstakel voor vrede.

Suiker?

In het najaar van 2007 wist het IsraŽlische leger6.5 ton potassium nitraat te onderscheppen dat bestemd was voor de terreurgroepen in Gaza. De ontdekking kwam aan het licht toen een vrachtwagen met Ďhulpgoederení bij een controlepost werd aangehouden. De lading bleek niet uit Ďsuikerí te bestaan maar uit Potassium nitraat dat door de Arabische terreurgroepen wordt gebruikt voor de fabricage van explosieven en Kassam raketten.

De lading maakte deel uit van de humanitaire hulp die de Europese Unie aan de terreurgroepen biedt. Steeds opnieuw blijkt hoe belangrijk de militaire controleposten zijn. Brussel ontkent iets met de affaire te maken te hebben en zegt dat alle hulpgoederen door de Verenigde Naties worden gedistribueerd en zegt dat daar geen suiker bij zit. De Europese Unie is de grootste leverancier van humanitaire hulpgoederen aan de Palestijnen.

De Bijbel zegt dat "God een dwaling stuurt" naar mensen die de waarheid van de schrift ontkennen en IsraŽl en het Joodse volk bestrijden. Blind voor de waarheid, blind voor IsraŽl als volk van de Here God en ook blind voor het Heil in en door de Here Jezus. Een ieder die zich schuldig maakt aan het vervloeken van Gods volk kan er verzekerd van zijn dat er een tijd zal komen waarin de Here rekenschap zal vragen voor hun optreden.

Europa financiert anti-IsraŽlische haatcampagnes en geweld.

Het is al jaren bekend en opnieuw bevestigen verschillende rapporten dat de Europese Unie en diverse Europese regeringen, het corrupte bewind in Ramallah, de media, individuele terroristen en organisaties, financieel ondersteunen. Een ander schokkend voorbeeld werd gegeven door de leider (Mukhtar) van het in Oost Jeruzalem gelegen Arabische dorpje Silwan (Stad van David).Deze vertelde het ďIsraŽl National NewsĒ dat een Duits nieuwsagentschap (niet nader genoemd) activisten in zijn dorp heeft geronseld en betaald om terreur tegen IsraŽl te plegen om zo Ďnieuwsí te creŽren. Volgens een rapport van de Palestinian Media Watch (PMW) is er sprake van aanhoudende financiŽle ondersteuning voor het in Bethlehem gevestigde nieuwsagentschap Maían. PMW directeur Itamar Marcus meldde dat Maían, speciaal op haar Arabischtalige site, openlijk terroristen als Ďheilige martelarení vereert en daarbij anderen oproept in hun voetsporen te treden. Ook houdt men zich continu bezig heel IsraŽl te omschrijven als ďbezet PalestinaĒ. Marcus: ďHaatprediking, inclusief het ontkennen van IsraŽls bestaansrecht en het verheerlijken van terreur, word door de sponsoren algemeen geaccepteerd als een zaak van Palestijns verzet. De betrokken regeringen werken daardoor bewust mee aan het continueren van haat en geweld door de Palestijnse gemeenschap tegen IsraŽlĒ.

Het bewind keert ook betalingen uit aan terroristen die hun straf uitzitten in IsraŽlische gevangenissen. Hoe langer de straf, hoe hoger het loon. De Ďbeloningíaan terroristen werd in 2011 verdrievoudigd door de inmiddels afgetreden PLO-premier Salem Fayyad, die zich voor de media en allerlei onbenullige politici, presenteerde als felle tegenstander van terreuraanslagen. Het gaat om een bedrag van ongeveer 3.5 miljoen euro per maand. Hoe bloediger de aanslag en hoe meer IsraŽliís daarbij om het leven komen, hoe hoger de maandelijkse Ďbeloningí. Een gevangene die tot drie jaar opsluiting is veroordeeld, ontvangt een basisinkomen van 276 euro per maand en voor 3 tot 5 jaar cel is dat 395. Een gevangene die levenslange gevangenisstraf uitzit ontvangt maandelijks 790 euro. Ook wordt een bonus uitgekeerd van 59 euro voor de echtgenote van een terrorist en 10 euro voor ieder kind. Leden van alle terreurgroepen waaronder Al Fatah, Hamas en de Islamitische Jihad staan allemaal op de loonlijst van het PLO-bewind. Abdullah Barghouti, een bommenmaker van Hamas die in 2004 tot 67 keer levenslang werd veroordeeld voor het vermoorden van 67 IsraŽliŽrs, ontvangt een maandelijks salaris van 790 euro. Een ander kopstuk van de terreurorganisatie Hamas, Abbas al-Sayyeed, die de massamoord in het Park Hotel in 2002 plande, waarbij 30 IsraŽliŽrs werden gedood toen ze met Pesach aan de feesttafel zaten, ontvangt maandelijks 2.370 euro. In het totaal nemen dergelijke uitbetalingen zowat 6 procent van de jaarlijkse begroting van het PLO-bewind in beslag.

Alle gevangenen, die eind oktober 2013 vrijkwamen en in Ramallah als helden werden begroet, krijgen daarnaast een eenmalig bedrag van 37.000 euro uitbetaald. Bovendien ontvangen de vrijgelaten moordenaars nu een maandsalaris. Wie meer dan 25 jaar in de gevangenis heeft gezeten ontvangt 3000 euro per maand, en wie 15 tot 25 jaar achter de tralies heeft doorgebracht krijgt 2110 euro. Plaatsvervangend minister van Defensie Danny Danon (Likoed) heeft de internationale gemeenschap er toe opgeroepen, te stoppen met de financiering van de Palestijnse Autoriteit zolang deze het geld gebruikt om terrorisme te financieren.Maar de donoren zwijgen!

Jaarlijks besteedt de Europese Unie ongeveer 1 miljard euro aan humanitaire steun aan het PLO-bewind. Op de vraag waar al dat geld door de jaren is gebleven weet Catahrine Ashton, Buitenlandchef voor de EU, bijna drie jaar na haar aanstelling nog steeds geen antwoord te geven.De Nederlandse burgers zullen ook de komende jaren blijven doorgaan met het financieren van de terreur tegen IsraŽl. Europa heeft zich bewust aangesloten bij de vernietigingscampagne tegen IsraŽl. Hoe gecharmeerd de Nederlandse overheid van de ďBende van RamallahĒ is mag blijken uit het feit dat ons land al een voorloper van een ambassade in Ramallah heeft.

Het is al lang geen geheim meer dat Europa eveneens subsidies verstrekt aan NGOís (Niet Gouvermentele Organisaties) die verwikkeld zijn in anti Israel campagnes. Dat bleek ook nog eens uit een uitspraak van het Europese gerechtshof op 25 december 2012. De EU blijkt vanaf 2005 minstens 45 miljoen Euro voor dit doel uitgegeven te hebben.De EU is al eerder in opspraak gekomen vanwege het achterhouden van cruciale informatie over de donaties aan het PLO-bewind in Ramallah. Dit gebeurde toen Euro parlementariŽrs het zogenaamde Final Case report afkomstig van OLAF, het EU kantoor voor fraude bestrijding, wilden inzien maar dat werd geweigerd. Dit rapport kan duidelijkheid verschaffen over het misbruiken van EU donorgelden door de ďBende van RamallahĒ. Ook steunt de Europese Unie financieel illegale Palestijnse bouwactiviteiten in Judea en Samaria en handelt daarmee tegen geldend internationaal recht. De vereniging, Regavim genaamd, deed onderzoek op 17 plaatsen in deze gebieden en kon daardoor ruim 400 illegale bouwactiviteiten aantonen. Op al deze plaatsen vond het bovendien duidelijke aanwijzingen van deelname van de EU. En dat terwijl de kliek in Brussel, IsraŽl al jaren beschuldigd van illegale bouwactiviteiten. Er wapperen zelfs EU-vlaggen op de illegaal opgerichte gebouwen.

Uit een videoverslag van de IsraŽlische advocaat Calev Myers in november 2012 blijkt dat de EU sinds 1993 aan het PLO-bewind een bedrag heeft verstrekt dat (omgerekend per hoofd van de bevolking) vijfentwintig keer groter is geweest dan de steun die de VS via het Marshall plan na de Tweede Wereld Oorlog aan Europa gaf. Desondanks is er geen enkele sprake geweest van opbouw van een onafhankelijke en gezonde economie in de door het bewind gecontroleerde gebieden.Europa praat over voortzetting van het Ďvredesprocesí maarhet Oslo proces  is volledig opgeblazen. Arafat is daar direct nŠ de ondertekening voor het Witte huis al mee begonnen en Abu Mazen en consorten gaan daar in volle vaart mee door. Door de constante stroom van kritiek op IsraŽl heeft Brussel daar in niet geringe mate toe bijgedragen en zelfs de verdere escalatie ervan. Europa is geen onafhankelijke partner in het conflict maar staat lijnrecht tegenover IsraŽls belangen. Op de website van de Britse organisatie EU Funding zijn hiervan genoeg voorbeelden te vinden.

Brussel passeert IsraŽl met Palestijns wegenplan

De Europese Unie heeft een plan uitgewerkt voor de aanleg van luchthavens, zeehavens en een uitgebreid spoor- en wegennet, dat alle delen van Judea en Samaria met de Gazastrook verbindt. De brutaliteit van de kliek in Brussel kent geen grenzen want ze hebben IsraŽl volkomen genegeerd bij de ontwikkeling van dit plan en dat terwijl veel van de bij de planning betrokken gebieden, waaronder het oostelijk deel van Jeruzalem, onder IsraŽlisch bestuur staan. Maar dat achtte de Europese Unie niet opportuun zich tot het burgerlijk bestuur of andere autoriteiten in IsraŽl te wenden. De IsraŽlische minister van Vervoer Israel Katz noemde de plannen absoluut onaanvaardbaar. De Europese Unie verklaarde brutaalweg: 'We hebben geen toestemming van IsraŽl nodig om een masterplan voor vervoer op te stellen en daarom hebben we geen goedkeuring aangevraagd. Het project maakt deel uit van de algemene investering van de EU in de regeringsactiviteiten van de Palestijnse Autoriteit en de toekomstvisie van een Palestijnse Staat.'

De EU maakt er geen geheim van dat het de ďBende van RamallahĒ doelbewust helpt. Er wordt voortdurend gesproken over Ďbezette gebiedení en over Ďrepressieí van de Palestijnse bevolking, terwijl 97% van de PLO-Arabieren onder zelfbestuur leeft. Ze geven IsraŽl de schuld dat het de voorbereidingen voor de onafhankelijkheid van een PLO-staat (op IsraŽls historische grond) belemmerd en doen er alles aan IsraŽl weg te zetten als de grootste schender van de mensenrechten sinds de Nazi-tijd.Maar IsraŽl leidt geen kinderen op om zich op te blazen. Kinderen die door krankzinnigen worden gehersenspoeld en te horen krijgen dat het opblazen van Joodse vrouwen en kinderen de grootst mogelijke eer is. Deze kinderen veranderen daardoor in volkomen gehersenspoelde fanatici die volgepompt zijn met niets anders dan intense haat. In leerboeken op de basisschool staan teksten zoals 'Ik zie mijn dood en haast mij ernaar toe.' Desondanks gaat Brussel gewoon door met het financieel ondersteunen van dit terreurbroeinest waar al tientallen jaren officieel de vernietiging van IsraŽl en de uitroeiing van de Joden wordt gepropageerd.Als dekmantel gebruikt men non-gouvermentele organisaties die naar buiten toe zogenaamd voor vrede met IsraŽlzijn maar die zich in werkelijkheid bezig houden met het verspreiden van haat en anti-IsraŽlische propaganda, en het demoniseren van de Joodse staat.

Ynet News publiceerde op 12 januari 2012 een artikel over een EU rapport waarin IsraŽl zware kritiek te verduren kreeg op de politiek in ĎArea Cí in Samaria en Judea en waaruit blijkt dat de EU opnieuw partij is in het conflict tussen IsraŽl en het PLO-bewind. Het zogenaamde C gebied wordt echter krachtens de Oslo akkoorden volkomen legaal door IsraŽl beheerd. De EU vindt dat er te weinig Arabieren wonen in dit gebied en dat dit te wijten is aan het beleid van IsraŽl. Het EU rapport staat bol van de halve en hele onwaarheden en is slechts gebaseerd op pro Arabische bronnen waaronder de VN organisatie OCHA. De IsraŽlische regering reageerde uitermate ontstemd over de volstrekte eenzijdigheid van het rapport en over de constante inmenging in IsraŽlische aangelegenheden.

Europese regeringen en politici, onder hen de Nederlandse oud minister van Buitenlandse Zaken Hans van den Broek gebruikten het EU rapport om kritiek te leveren op IsraŽl. IsraŽl heeft geen lessen in democratie nodig uit Europa, zei Minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman volkomen terecht. Een westerse diplomaat vertelde nieuwsportaal Ynet dat ,,de EU met alle middelen probeert, zone C voor te bereiden voor de oprichting van een Palestijnse staat, ongeacht de afspraken zoals vastgelegd in de Oslo-akkoorden en de IsraŽlische plannen of beleid.Ē Door de Oslo-akkoorden werden Judea en Samaria verdeeld in drie zones: ē Zone A wordt volledig bestuurd door het PLO-bewind en is niet toegankelijk voor Joden. ē Zone B wordt deels bestuurd door het terreurbewind en IsraŽlische veiligheidstroepen zorgen voor veiligheid. ē Zone C staat volledig onder IsraŽlisch toezicht.

Ook is de Europese Unie verontwaardigd over het feit dat Israel huizen wil bouwen in het zogenoemde E1 gebied, een kaal heuvellandschap ten oosten van het oostelijk deel van Jeruzalem. Voor de bebouwing in het E1-gebied heeft IsraŽl van niemand toestemming nodig omdat dit gebied in de Oslo-akkoorden onder IsraŽlisch gezag zijn geplaatst.De definitieve grenzen zouden in een alomvattend vredesverdrag bepaald worden. Daarover weigert de ďBende van RamallahĒ echter te onderhandelen. Het Clinton vredes-compromis van 2000/2001 bepaalde al dat het gebied E1 en de naastgelegen voorstad Maíale Adomiem bij IsraŽl zou blijven Ė vanwege de Joodse meerderheid daar.Bovendien wenst Brussel geen rekening te houden met de wens van het merendeel van de Arabieren in dit gebied. Volgens opiniepeilingen wil de meerderheid van de Arabische inwoners namelijk dat hun wijken bij IsraŽl blijven horen. Zij verkiezen de Joodse democratie, met bijvoorbeeld gelijkheid voor man en vrouw en een goed functionerende rechtstaat, boven de Arabische dictatuur.

Europaís demonisering van IsraŽl is niet spontaan.

Onderstaande tekst is afkomstig uit de Jeruzalem Post geschreven door Abigail Radoszkowicz en vertaald door Zwi Goldberg.

Het antisemitisme dat momenteel Europa treft, is een geconcentreerde poging, geleid door de politieke en intellectuele elite van Europa, gedreven door een pact, gesloten tussen de Europese Gemeenschap en de Arabische Liga, vertelde de geleerde in de Islamitische wetenschappen Bat Yeíor aan de Hebreeuwse Universiteit op woensdag 26-11-2003. Na de Yom Kippoer oorlog in 1973 en de daaropvolgende oliecrisis, gelanceerd door de Arabische landen, leidde Frankrijk, de EG in de "Euro-Arabische Dialoog"(EAD). In ruil voor garanties aan Europa dat zij het recht zouden krijgen de economische mogelijkheden en de olie van de Arabische landen te ontwikkelen, stemde de EG (later de EU) erin toe zich in de strijd tegen IsraŽl op te stellen aan de kant van de Arabische wereld. Dit betekent steun aan een Palestijnse staat en Arabische soevereiniteit over Jeruzalem. Hoewel sommige EG-landen terughoudend waren om de politieke eisen te verbinden aan de economische overeenkomsten, kwamen de Arabische belangen overeen met die van Frankrijk: een scheiding van Europa van de Amerikaanse invloed. De EAD structuur wordt geleid door een gemeenschappelijk presidentschap van het hoofd van de EU en de Arabische Liga, waarvan de beslissingen worden uitgevoerd door wetenschapsmensen en technocraten ( er zijn geen geschreven verslagen van vergaderingen, welke plaatsvinden achter gesloten deuren).

In de loop van de jaren heeft het een complexe serie overeenkomsten geproduceerd, waaronder de massa-immigratie van Arabieren naar Europa, schoolboeken die geschreven worden onder Islamitische supervisie, het onderwijs van de Arabische taal en de Islamitische cultuur in heel Europa en de Europese erkenning van de Arabische civilisatie. De Europese Unie heeft tot eind november 2003 circa 25 miljoen Moslims opgevangen. 25% daarvan heeft officiŽle papieren, 40% is illegaal.Yeíor, die in Egypte is geboren en in Zwitserland woont, is een wereldautoriteit op het gebied van dhimma, dat letterlijk ,, bescherming"betekent, de status van inferioriteit die de Islamitische beschaving de Joden en Christenen oplegt. In haar baanbrekend werk, zoals The Decline of Eastern Christianity under Islam: From Jihad to Dhimmitude (De neergang van het Oosterse christendom onder de islam: van Djihad tot Djimmitude), heeft zij de term "Djimmitude"uitgevonden- een idee dat,, zo diep geÔnternationaliseerd is dat het de kritische evaluatie ontsnapt is en de wereld van de zelf-verbeelding is binnengedrongen."Vaak wordt de Arabische zijde van de dialoog, die geleid heeft tot de transformatie van Europa in wat Yaíor ,,Eurabia"noemt, geleid door Arabische Christenen, zo merkt hij op, daaraan toevoegend dat ,, de wens van Frankrijk om altijd ten dienste te staan van de Islamitische doeleinden in Europa, typisch een djimmi-mentaliteit vertegenwoordigt."

In het na-Christelijk Europa is een nieuwe cultus van ďPalestinisatie" gecreŽerd, zegt Yeíor. ,,Vanaf het moment dat de gemiddelde Europeaan ís morgens opstaat en zijn radio of televisie aanzet, wordt hij gebombardeerd met de boodschap dat de wereld draait rondom Palestina- niet om de door moslims uitgevoerde genocide in Soedan, met zijn twee miljoen slachtoffers, of enige andere voortdurende gruweldaad van vergelijkbare omvang. Parallel aan de uitgebreide TV en kranten reportages maken boeken door Palestijnen samengesteld een groot deel uit van de publicatie-industrie. Op het theologische front is het Christendom losgekoppeld van zijn Joodse wortels, de Joodse Jezus is vervangen door een Arabisch-Palestijnse, en men legt de nadruk op het traditionele Moslim standpunt dat Jezus een Islamitische profeet was. Toch verbergt de dialoog van deze Christelijk-Islamitische symbiose zorgvuldig het Islamitische geloof dat Jezus terug zal komen om het Christelijk geloof te vernietigen, aldus Yeíor.

Hezbollah door Europa als terreurorganisatie aangemerkt

Op 27 juli 2013 hebben de 28 lidstaten van de Europese Unie besloten om de militaire vleugel (niet de politieke) van de Libanese Shiíitische terreurbeweging Hezbollahtot een terreurorganisatie te verklaren. De beslissing werd, na herhaalde verzoeken van IsraŽl, met tevredenheid onthaald. Minister van Justitie Tzipi Livni verwelkomde het Europese decreet en zei over Hezbollah: ďEindelijk, na jaren van discussies en deliberaties, hebben zij (gefaald) in hun beweringen om zichzelf een wettelijke politieke partij te heten en dat is maar goed ook,Ē en voegde eraan toe: ďDe wereld weet nu dat Hezbollah een terreurorganisatie is. Een juiste en correcte beslissing die aantoont dat zelfs indien Hezbollah ook functioneert als een politieke partij, het zijn terroristische activiteiten kan witwassen achter het mom (van partijpolitieke beweging.)Ē Ter gelegenheid van de Al Quds dag van de Ramadan op 2 augustus 2013 liet Hezbollah leider Hassan Nasrallah maar weer eens zien hoe ridicuul het besluit van de EU was om de Ďmilitaire takí van Hezbollah op de lijst van terroristische organisaties te plaatsen, maar de Ďpolitieke takí niet. Terwijl Hezbollah zelf zegt dat het helemaal geen verdeling kent over twee takken.Erg leerzaam voor de Ďnuttige idiotení (term van Lenin voor mensen die dictaturen goed praten) die beweren dat Hezbollah ďlegitiem verzetĒ zou plegen.

De beslissing van Brussel heeft de nodige jaren in beslag genomen. Met herhaling is een verzoek van IsraŽl afgewezen Hezbollah op de lijst van terreurorganisaties te plaatsen. De EU noemde, tot de beslssing van 27 juli ďHezbollah geen terreurorganisatieĒ maar een politieke partij omdat ze deel uitmaakt van de Libanese regering. Het laatste verzoek van IsraŽl werd gedaan na de aanslag op 18 juli 2012 op een bus in Bulgarije met circa veertig IsraŽlische jongeren waarbij zes doden en 32 gewonden vielen. Onder de doden bevond zich ook de chauffeur van de bus. De jongeren waren onderweg naar het vakantieoord Sunny Beach bij de Bulgaarse badplaats Boergas aan de Zwarte Zee. Bulgarije is een populaire vakantiebestemming voor IsraŽliŽrs. Getuigen vertelden aan de IsraŽlische zender Channel 2TV dat zij een man in de bus hadden zien stappen die zich vervolgens opblies. Amerikaanse en IsraŽlische inlichtingendiensten zijn er zeker van dat Hezbollah voor deze aanslagverantwoordelijk is en dat is dooreen Bulgaarse onderzoekscommissie bevestigd. IsraŽls premier Benjamin Netanjahoe wees erop dat de aanslag gelijkenissen vertoont met eerdere aanslagen in India, Thailand, Kenia en Cyprus. Zoals bekend fungeert Hezbollah al jaren als terreurcel voor de ayatollahs in Iran.

Zie hier waar de moorddadige religieusfascistische terreurbeweging, fan van is

Hezbollah is verantwoordelijk voor een hele serie terreuraanslagen en ontvoeringen van Westerlingen in Libanon, inclusief Amerikanen in de tachtiger jaren. Bij een zelfmoordaanslag met een vrachtwagen vol explosieven op een barak van Amerikaanse mariniers in Beiroet, kwamen in 1983, 241 mariniers om het leven. Hezbollah was eveneens verantwoordelijk voor de aanslag op de IsraŽlische ambassade in ArgentiniŽ in 1992 waarbij 29 doden vielen en voor de aanslag in 1994 op een joods centrum eveneens in ArgentiniŽ waarbij 95 doden vielen. Ook zijn leden van Hezbollah schuldig bevonden voor de moord op Rafiq Hariri, de voormalige premier van Libanon. Hariri kwam samen met 21 anderen om het leven bij een enorme bomaanslag op 14 februari 2005 in het centrum van Beiroet. Cellen van Hezbollah opereren in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Het IsraŽlische nieuwsagentschap Arutz-7 publiceerde na de aanslag in Bulgarije een lijst van door Hezbollah gepleegde terreuraanslagen.

Op 12 juli 2006 vermoorde de ďPartij van allahĒ acht IsraŽlische militairen en ontvoerde twee anderen. De IsraŽlische regering besloot daarop hard te reageren met aanvallen op Hezbollah stellingen in het zuiden van Libanon. In de hoop dat IsraŽl burgerslachtoffers zou maken, om zodoende een veroordeling van de wereldgemeenschap af te dwingen, werden vrouwen, kinderen en zelfs babyís als menselijke schilden ingezet. Ook blokkeerden ze voedseltransporten en medicijnen naar dorpen in Libanon. Tijdens deze oorlog kreeg IsraŽl een regen van raketten te verduren op dorpen in het noorden van het land.

In IsraŽl bestond er hoop dat de EU nŠ de aanslag het Amerikaanse voorbeeld zou volgen en Hezbollah zou classificeren als terroristische organisatie. De Cypriotische Minister van BuZo Gujarat Cossack- Marcoullis zei echter het verzoek van de toenmalige IsraŽlische minister van Buitenlandse zaken niet te begrijpen: 'Hezbollah is een politieke partij in Libanon, die ook charitatieve organisaties onderhoudt', zei ze als reden voor de afwijzing van het verzoek. De EU zou volgens mevr. Marcoullis: ĎHezbollah als een terroristische organisatie classificeren, indien daar tastbare bewijzen voor zouden zijní!Die conclusie heeft men dus inmiddels getrokken.

Modiíin is volgens Brussel geen onderdeel van IsraŽl

De EU heeft op 14 augustus 2012 bekend gemaakt, dat de IsraŽlische stad Modi'in en de aangrenzende steden Maccabim en Re'ut niet als officieel deel van IsraŽl gelden. Volgens de anti-IsraŽl kliek in Brussel zijn ze gesticht in een soort niemandsland tussen wat men de ĎWestelijke Jordaanoeverí en IsraŽl noemt.Onzin natuurlijk want het gebied waar deze plaatsen liggen vormen al ruim 3000 jaar onderdeel van aloude thuisland.

De maatregel van de EU betekent, dat ook producten uit Modi'in, net als producten uit de legale Joodse dorpen in Judea en Samaria, die naar EU-landen worden geŽxporteerd, niet belastingvrij zijn. Volgens een overeenkomst tussen IsraŽl en de EU wordt in Europa geen belasting geheven op alle producten die binnen de grenzen van 1967 (de groene lijn) worden gemaakt. Sinds 2005 bestaan er gedetailleerde lijsten, die bepalen dat IsraŽlische goederen die uit de Golan-hoogvlakte, Judea en Samaria en Oost-Jeruzalem afkomstig zijn, als producten uit een 'gebied onder IsraŽlische bezetting' worden geclassificeerd.

Modiíin

Modi'in is gelegen in het hart van IsraŽl. De IsraŽlische ambassadeur bij de EU in Brussel bekritiseerde de eenzijdige aankondiging terecht in scherpe bewoordingen. De IsraŽlische minister van PR en Diaspora, Juli Edelstein, zei verontwaardigd: 'Als Modi'in geen deel van IsraŽl is - dan is de EU geen deel van de realiteit! In de ogen van de EU liggen Tel Aviv, Itamar, Modi'in, en Beth-El allemaal op illegaal gebied. Wie anderen boycot, wordt tenslotte zelf geboycot. Ik adviseer de EU om te stoppen met het ontkennen van de soevereiniteit van IsraŽl'.

Modi'in werd opgericht in 2003 in het centrum van het land, ongeveer 25 minuten rijden van Tel Aviv en Jeruzalem. Er wonen nu 80.000 mensen. De naam gaat terug tot het Bijbelse Mode'in, de thuisbasis van de MakkabeeŽn, de voorouders van de Hasmonese koningen van Juda (1 MakkabeeŽn 2:15). Bovendien onderhoudt Modi'in een stedenband met de Duitse stad Hagen en is er een uitwisseling van jongeren met de gemeente Ammerthal in de Beierse Palts.

Tientallen jaren lang hebben veel Europese sociaaldemocratische mainstream partijen de verbreiding van extreme anti-IsraŽlische haat bedreven. De Joodse wortels worden geloochend en IsraŽlís geschiedenis en landaanspraken worden genegeerd. De Europese leiderslijken in beslag te worden genomen door een grenzeloze haat jegens de kinderen van IsraŽl, en lijken hun hele ziel en zaligheid te hebben verkocht aan de duivel. Sommigen noemen zich zelfs christenen terwijl ze Gods Woord aan de aasgieren hebben gevoerd en de deur naar de goddeloosheid wagenwijd hebben open gezet. Ze worden niet graag met Gods waarheid geconfronteerd het maakt hen agressief. Europa heeft met haar anti-IsraŽl houding een verschrikkelijk oordeel over zichzelf uitgesproken en gaat een bijzonder donker laatste hoofdstuk van haar geschiedenis tegemoet.Er komt een moment dat Europa wakker zal worden uit een nachtmerrie die waar blijkt te zijn.

De invloedrijke voormalige opperrabbijn van IsraŽl, Yisrael Meir Lau, verklaarde in de IsraŽlische krant Haaretz op 2 december 2004, dat de Joden geen toekomst meer hebben in Europa en dat IsraŽl zich moet voorbereiden op het opnemen van de circa een miljoen Joden die nu noch in Europa leven. Volgens Launeemt in praktisch elk Europees land het antisemitisme toe. Hij ziet geen enkele toekomst meer voor het Joodse volk in Europa.

De nieuwe centrumlinkse regering van Zweden heeft op 30 oktober 2014 besloten de onbestaande staat: ĎPalestinaí te erkennen. Zweden heeft daarmee een terreurorganisatie erkend die uit is op de vernietiging van IsraŽl en het plegen van genocide op het Joodse volk. Dat alles is vastgelegd in zowel het handvest van de PLO als dat van Hamas. (Hamas betekent in het Hebreeuws zowel geweld als onrecht). Ook Spanje en Frankrijk hebben bekend gemaakt aan te willen schuiven. Het lijkt een trend te zijn geworden in Europa. Daarmee wordt de morele verdorvenheid van de Europese wegwijzers nog maar weer eens goed duidelijk en ook hoe diep de haat zit tegen de staat IsraŽl en het Joodse volk. Ze weten dat indien IsraŽl bereid zou zijn hun historisch kerngebied Samaria en Judea af te staan, het niet meer in staat zal zijn om zijn resterende grondgebied afdoende te verdedigen. Het gaat helemaal niet om vrede of recht. Het gaat om IsraŽlhaat en het bijstaan van diegenen die het meest actief streven naar IsraŽls vernietiging. De misdadigers van Hamas worden voorgesteld als ďrebellenĒ, want om ze te kwalificeren als ďislamitische terroristenĒ en moordenaars is in het Westen ďzeer ongepastĒ. Ook wordt er alles aan gedaan om hen niet met het woord ďislamĒ te associŽren.

Er zijn geen menselijke argumenten die verklaren waarom de kinderen van IsraŽl al sinds hun bestaan gehaat worden. De hele wereld heeft zich tegen IsraŽl vergaderd maar God gaat Zijn doel met IsraŽl voor de volle 100 procent bereiken, nog Europa, nog enige andere macht zal in staat zijn dit te veranderen. Het feit dat de kinderen van IsraŽl nog steeds bestaan is het bewijs van Gods aanwezigheid en bemoeienis met Zijn volk. Het is een wonder om te zien hoe God hen door de wereldgeschiedenis heeft geleidt enheeft teruggebracht naar de bergen van hun aloude thuisland en hun eeuwige stad Jeruzalem. Niemand wenst er rekening mee te houden dat de wedergeboorte van de Joodse soevereiniteit op de oude Bijbelse gronden een vervulling is van de Bijbelse profetieŽn en het begin is van de verlossing van de mensheid. Ondanks al meer dan tweeduizend jaar het doelwit te zijn geweest van wereldmachten die haar volledige uitroeiing nastreefden bestaat het nog steeds, is het oude thuisland weer opgebouwd en keren duizenden vanuit de wereld terug naar huis. Vandaag vecht het volk van IsraŽl voor haar voortbestaan en leeft het in angst voor totale vernietiging. Europa lijkt heel bewust bezig met het in stand houden van het geweld van Arabische zijde en is slechts uit op veroordeling van Gods volk. Door Arafat jarenlang te steunen is Europa medeplichtig geworden aan zijn terreur. Europa is trouwens sowieso al niet bepaald kieskeurig als het gaat om betrekkingen met dictaturen en zeker niet als er wat te verdienen valt.

Het moet toch niet gekker worden

In een vlaag van volslagen gekte heeft het Europees Hof van Justitie op 17 december 2014 de islamitische terreurbeweging Hamas van de Europese lijst met terroristische organisaties verwijderd. Het besluit van het Hof, de op ťťn na hoogste rechtbank van de EU, is het resultaat van een hoger beroep dat door Hamas werd aangespannen. De beslissing van het Hof om Hamas op de terreurlijst te zetten, zou niet volgens de juiste procedure zijn genomen. Dat het hier om een politieke beslissing gaat, mag duidelijk zijn. De Europese Unie kan immers moeilijk een Palestijnse staat erkennen met binnen haar grenzen een doodscultuur die op internationale terreurlijst staat. Dus opheffen die sanctie. Deze beslissing is voor de terreurbeweging een vrijbrief om door te gaan met het vermoorden van eigen burgers en onschuldige IsraŽlische burgers. Hamas verwelkomde de beslissing van het Europese Gerechtshof. De hooggeplaatste Hamas-functionaris Moussa Abu Marzouk verklaarde: 'Dit is een overwinning voor eenieder die achter het recht van het Palestijnse volk op verzet tegen de bezetting staat'

Dat Hamas vanuit de Gazastrook IsraŽlische burgers gericht met raketten bestookt, wordt onder het tapijt geveegd. Hamas voert al jaren in de Gazastrook een wreed terreurregime en treedt de mensenrechten met voeten. Ze behoren net als al die andere islamitische barbaren zoals IS(IS), Al Nusra, de Taliban en Boko Haram tot een van de meest verachtelijke lafaards op aarde. Ze verschuilen zich achter kinderen en vrouwen zodat deze in vuurgevechten de kogels opvangen die voor hen bestemd zijn. Misselijkmakende schurken waar Europa geen probleem mee heeft zolang ze zich beperken tot het vermoorden van Joden. Desondanks moet het nu voorlopig van de lijst van terreurorganisaties worden verwijderd.

Het Europees Parlement heeft op 1 juni 2017 de definitie van antisemitisme van de Internationale Alliantie voor Holocaustherdenking (IHRA) aangenomen. Volgens deze definitie wordt het delegitimeren van IsraŽl beschouwd als een vorm van antisemitisme. In het besluit van het Europees Parlement worden de 28 lidstaten van de Europese Unie aangemoedigd om deze definitie aan te nemen. Tot nu toe hadden alleen de landen Oostenrijk, RoemeniŽ en Groot-BrittanniŽ deze definitie officieel overgenomen. Verder werd aan de lidstaten gevraagd maatregelen te treffen om de Joodse bevolking te beschermen en criminaliteit en haat tegen de Joden te bestrijden. Ook moeten ze de Internationale Gedenkdag van de Holocaust vanaf nu officieel vieren. In het besluit wordt echter niet 'anti-IsraŽlisch' vermeld, en dat is juist de reden voor het toenemende antisemitisme en de anti-IsraŽl stemming in Europa.

Zo heeft de kliek in Brussel in een absurde uitspraak Palestina erkend, op gestolen grondgebied van de staat IsraŽl terwijl het daarniet eens toe bevoegd is. In het EU-parlement in Straatsburg kreeg de resolutie voor het erkennen van Palestina een grote meerderheid: 498 afgevaardigden stemden vůůr, 88 tegen en 111 onthielden zich van stemming. Met zijn resolutie begaf het parlement zich op juridisch glad ijs: Formeel kan het parlement helemaal geen Staat erkennen, dat kunnen alleen afzonderlijke nationale Staten. De uitspraak had echter alleen een symbolisch karakter: de parlementariŽrs wilden weer eens hun solidariteit met de Palestijnen duidelijk maken. Ook vind Brussel dat IsraŽl zich nog moet verantwoorden vanwege het zogenaamd overtreden van de Vierde Conventie van GenŤve. De reden: IsraŽl zou zogenaamd tijdens de Gaza-oorlog Palestijnse burgers onvoldoende hebben beschermd.

Palestijnse terreurleider te gast in Brussel en beschuldigd IsraŽl ervan het water van de Palestijnen te vergiftigen.

De Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas was op 23 juni 2016 te gast bij het Europees parlement in Brussel en maakte van de gelegenheid gebruik een aantal wilde en ongefundeerde samenzweringstheorieŽn inzake IsraŽl te spuien. Zo beweerde hij dat een niet bestaande rabbijn zou hebben gezegd alle Palestijnse waterbronnen te willen vergiftigen en zo duizenden Palestijnen te willen vermoorden. ĎIs dat geen duidelijke ophitsing tot massamoord op het Palestijnse volkí zo zei hij. Het ging om valse beschuldigingen. Het is goed om te weten dat zowel de Palestijnen als de IsraŽlisch water afnemen uit dezelfde bronnen. Dat Joden opzettelijk de bronnen van niet-Joden zouden vergiftigen, is een antisemitische aantijging die uit de Middeleeuwen stamt. Duizenden Joden werden daarom vermoord, bijvoorbeeld ten tijde van de pest. Alleen al in Straatsburg werden op 14 februari 1349 negenhonderd Joden verbrand vanwege deze beschuldiging. Net als andere onzinnige klassieke antisemitische aantijgingen, wordt ook deze door de Palestijnen gerecycled zonder enige grond van waarheid. Ook de Palestijnse televisie verspreidt deze antisemitische leugen (voor de beelden klik hier) en Abbas maakte zich hier op 23 juni dus ook schuldig aan, nota bene in een toespraak tot het Europese Parlement. Uiteraard is hier geen sprake van, noch de met name genoemde rabbijn of de genoemde rabbijnen groep bestaat zelfs. Het maakt duidelijk dat de Palestijnse leiders massaal antisemitische leugens verspreiden, altijd en overal en schaamteloos, tot zelfs op prominente plaatsen als het Europees Parlement. In plaats van deze terreurleider en leugenaar tot personae non grata te verklaren kreeg hij voor het verkondigen van deze racistische kwaadaardigheid een 30 seconden lange staande ovatie van de nuttige idioten in het Europees Parlement. Dit laat nog een zien hoe de Europese Unie samenwerkt met jihadistische misdadigers.

Abu Mazen krijgt staande ovatie van de nuttige idioten.

Abbas en zijn bende baseerden hun claim op een verslag van een Turkse nieuwsdienst dat een zekere Ąrabbijn Shlomo Mlma, voorzitter van de Raad van Rabbijnen van de nederzettingen op de Westoever,Ē Joodse kolonisten zou hebben opgeroepen om Palestijnse waterbronnen te vergiftigen. Maar diverse onderzoekers slaagden er niet in een dergelijk besluit of een rabbijn Shlomo Mlma of een organisatie Council of Rabbis te vinden. Met andere woorden: de lasterlijke beschuldiging van Mazen was verzonnen.

 

Ook de islamitische propaganda zender Al-Jazeera meldde dat IsraŽl de watertoevoer naar de Palestijnse gebieden zou hebben stopgezet. De internationale media nam zoals gewoonlijk het bericht over zonder ook maar enige controle op de waarheid ervan. Maar onderzoeken over wat er werkelijk met de water toevoer aan de hand was hebben uitgewezen dat er geen enkele sprake is geweest van het bewust stopzetten van de watertoevoer. De hele affaire is zoals zo vaak volledig gefabriceerd. Maar dat weerhield de kliek in Brussel er niet van Mazen een staande ovatie te geven. Nadat bewezen was dat hij had staan te liegen publiceerde het bureau van Abbas de volgende verklaring: ĄNadat gebleken was dat de in de toespraak genoemde eis van de rabbijnen niet bestaat, wil de president benadrukken dat hij niet de bedoeling had het Jodendom of het Joodse volk te beledigen, en wel op basis van zijn diepste respect dat hij alle religies toedraagt, waaronder ook het Jodendom.ĒAbbas wees in zijn verklaring de beschuldiging af dat hij antisemiet zou zijn, maar ging vervolgens weer over tot de orde van de dag door IsraŽl van andere illegale acties te beschuldigen.

 

IsraŽlhaat is een trent aan het worden in diverse Europese landen

In meerdere Europese landen zijn is IsraŽlhaat een trend en tevens een een middel van met name de socialisten om islamitische kiezers te winnen, zonder hen iets concreets te bieden. Bovendien doen de socialisten alsof ze aan de kant van de underdog staan, waartoe velen van hen ook de terroristen rekenen. Deze houding kan alleen maar via extreme intellectuele oneerlijkheid gehandhaafd worden: door het bewust sluiten van de ogen voor het aanzetten tot volkerenmoord op Joden door de terreurbeweging, Hamas, evenals door het verheerlijken van geweld door de ďBende van Ramallahí. Deze extreem anti-IsraŽlische hetze van Europese vooraanstaande sociaaldemocraten gaat al vele jaren terug. Drie van hen hebben IsraŽlīs handelen met dat van de naziīs op hetzelfde niveau geplaatst Ė de Zweedse minister-president Olof Palme, de Franse president FranÁois Mitterand en de Griekse minister-president Andreas Papandreou. In 2004 noemde de voormalige Franse minister-president Michel Rocard tijdens een voordracht in AlexandriŽ de Balfour-verklaring een ďhistorische foutĒ.

Brussel levert al jaren commentaar op IsraŽls defensieve acties tegen Hamas maar ook tegen de ďBende van RamallahĒ, terwijl bij acties van Europese troepen in Irak en Afghanistan duizenden onschuldige burgers om het leven zijn gekomen. De Europese leiders verontschuldigen zich dat burgerdoden onvermijdelijk zijn in hun strijd tegen de Taliban. De Taliban schieten geen raketten af op Europese steden. De Arabische terreurbewegingen doen dat wel op IsraŽl! De Taliban verkondigen al evenmin dat ze heel Europa van kaart willen vegen zoals het PLO-bewind en Hamas dreigen dat met IsraŽl te doen.Europa noemt de aanwezigheid in Afghanistan gerechtvaardigd omdat ze daar vechten tegen islamitisch fanatisme. En dat is precies watIsraŽl ook doet. Waar halen ze de arrogantie vandaan IsraŽl te kapitelen en hun eigen daden in Afghanistan te rechtvaardigen?

Geplaatst door Brabosh.Net als 14e-eeuwse christenen ooit de Joden verantwoordelijk hielden voor het verspreiden van de pestepidemie de ĎZwarte Doodí, worden de IsraŽliŽrs thans door de Europeanen beschuldigd voor alle kwalen van de wereld van vandaag, aldus Giulio Meotti.Antisemitisme is in Europa uitgegroeid tot een geestesziekte die zich uitzaait als kanker, net zolang tot het uiteindelijk het lichaam vernietigt. Antisemitisme is in Europa is een religieuze ziekte, besmettelijk en massief destructief.Na de Tweede Wereldoorlog, werd de anti-Joodse verachting in Europa beperkt tot neonazistische hooligans. Thans is het bestand tegen om het even welk rationeel exorcisme en is allesoverheersend in de publieke opinie. Europa nadert opnieuw het punt, met zovelen die hun ogen liever afwenden, van uitbarsting van Jodenhaat die het continent andermaal onderdompelt in zijn 20ste eeuwse afgrond.Het is heel duidelijk dat het aanzetten tot haat jegens de Joden in Europa de gevaarlijke grens reeds overschreden heeft. Joodse begraafplaatsen worden routinematig ontwijd, grafstenen beklad met hakenkruisen en pro-Islam leuzen. Joodse schoolkinderen worden misbruikt, mishandeld, beroofd en geslagen door hooligans en Joodse vrouwen zijn bang om alleen buiten te komen, zelfs in hun eigen buurt.

Een neo-nazi-partij uit de Duitse stad Dortmund heeft een verzoek gedaan aan de burgemeester van deze stad, om een overzicht van alle Joden in de stad. Dit verzoek doet akelig veel denken aan de donkere dagen dat Hitler aan de macht was. Volgens rapporten schreef de partij, bekend als Die Rechte (rechts), een brief aan burgemeester Ullrich Sierau van Dortmund met de vraag hoeveel Joden er leven in en rond de stad, evenals de vraag naar hun adressen. In een persbericht veroordeelde de burgemeester hij het verzoek als ďonmenselijkĒ, en zei hij dat de stad blij is met iedereen die ervoor kiest om het zijn thuis te noemen. Sierau zei verder dat de Joodse gemeenschap van de stad een integraal onderdeel van de samenleving is. Ook de Joodse Raad van Dortmund veroordeelde het verzoek en merkte op dat haar ďware bedoelingenĒ voor de hand liggen, en zei dat het ďonaangenaam en perfide antisemitismeĒ is.

En wat nog het meest beangstigend is, dat is dat de Europese naties daarnaast sociaal desintegreren. Hun spirituele essentie gaat verloren ten gunste van relativisme en multiculturalisme. Haat en antisemitisme exploderen altijd wanneer een volk een bespottelijk overlevingsinstinct toont en doordrongen is van onlogica en inconsistentie. Zeventig jaar geleden pleegde ťťn van de grootste schrijvers van Europa, de joodse schrijver Stefan Zweig, zelfmoord na het bekijken van de Europese cultuur die hij aanbad, die zichzelf verzwolg in de Tweede Wereldoorlog.Anderhalf jaar voordien, Walter Benjamin, op dat ogenblik Europaís belangrijkste Joodse intellectueel, doodde zichzelf met een overdosis morfine toen hij probeerde de Gestapo te ontvluchten. Benjaminís vriend, Arthur Koestler, pleegde eveneens zelfmoord. Er heerst vandaag eenzelfde, giftige atmosfeer in Europa. En net zoals tijdens de dagen van Zweig en Benjamin, is Europa zowel beul als slachtoffer.Vreselijke dingen gaan hier in Europa gebeuren. Een horizontaal gevoel van wanhoop teistert het continent. De laatste klanken van trots komen uit de klaagzang van muezzin (islamitisch ritueel gebed.) De rest van ons, leeft in een koud, nostalgisch en lafhartig comfort.

In het boek "The war of Western Europe against IsraŽl" gaan de schrijvers Joseph en Arie Carmi ervan uit dat God een oordeel zal uitspreken over het hoogmoedige en arrogante Europa voor de schandelijke houding t.o.v. Gods volk. Het boek geeft een goed beeld van de toename van antisemitisch geweld in Europa en schetst een griezelig beeld van de betrokkenheid van Europese leiders en de media in het verspreiden van het antisemitisme. Er zijn geestelijke machten aan het werk die Paulus de Ďwereldbeheersers van de duisternisí noemt. Europa maakt zich schuldig aan een maffia-achtige politiek t.o.v. IsraŽl. Er heerst zwijgplicht over alles wat het daglicht niet kan verdragen en hoongelach t.a.v. de kritiekloze massa die zonder morren de perfide leugens van de antisemitische Europese doodgravers accepteert. Zetbazen van Lucifer zijn het! Men moet er rekening mee houden dat iedere vorm van anti-judaisme een oorlogsverklaring is aan Gods heilsplan.Gezegend zijn zij, die zich niet laten meeslepen in de maalstroom van Joden-en IsraŽlhaat.

Vliegtuigkaapster Leila Khaled in Brussel

Op 26 september 2017 was de Palestijnse terrorist Leila Khaled gastspreker bij een bijeenkomst van leden van het Europees Parlement. Zij was uitgenodigd door Martina Anderson van de Ierse partij Sinn Feinn. Zij sprak over The Role of Women in the Palestinian Popular Struggle. Sinn Feinn is in het Europese Parlement lid van de parlementaire groep GUE/NGL. De Nederlandse partijen SP en PvdD zijn ook lid van deze club. Leila Khaled is lid van de Palestijnse terreurorganisatie de Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) en veroordeeld voor vliegtuigkaping. Deze terreurbende wordt door de Europese Unie aangemerkt als terroristische organisatie maar dat vormde kennelijk geen beletsel haar uit te nodigen.  In 1969 nam Khaled deel aan de kaping van Trans World Airlines vlucht 840. Een jaar later probeerde ze met granaten een vliegtuig van El Al te kapen. Toen werd ze echter door IsraŽlische bewakers aan boord overmeesterd en vervolgens overgedragen aan de Britse autoriteiten. Khaled is later door Groot-BrittanniŽ vrijgelaten als ruilmiddel bij een andere vliegtuigkaping. Khaled heeft nooit afstand genomen van haar daden. Sterker nog, op andere evenementen waar zij verscheen, liet ze weten dat Palestijnen alleen ďmet messen en wapensĒ onderhandelen. De veroordeelde terrorist is tevens een graag geziene gastspreker bij BDS-evenementen in Europa, waar ze oproept tot de boycot van Israel. Hoe kan het dat een parlementaire groep een veroordeelde terrorist kan uitnodigen om te spreken en hoe is het mogelijk dat deze terrorist kennelijk zonder enig probleem een gebouw van het Europees Parlement kan betreden?

Europeanen geven vader van Palestijnse terrorist onderscheiding

De IsraŽlische krant Israel Hayommeldde op 25-10-2017 dat het Internationaal Instituut voor Mensenrechten en Vrede in Caen (Frankrijk) op 22 oktober een Ďmensenrechtenprijsí heeft uitgereikt aan de Palestijns-Arabische advocaat Mohammed Allyan. Hij werd geŽerd voor zijn juridische vertegenwoordiging van de echtgenote van ťťn van de terroristen die betrokken waren bij het bloedbad in een synagoge in Jeruzalem, in 2014. Bij die aanslag doodden terrorist Ghassan Abu Jamal en zijn handlanger vier Joodse rabbijnen die aan het bidden waren, door hen neer te schieten, te onthoofden en op hen in te steken. Ook schoot de terrorist ťťn van de gealarmeerde politieagenten neer. Bij ondervraging door de politie sprak de vrouw van Jamal, Nadia, haar steun uit voor het bloedbad. Ook onthulde zij dat zij vooraf op de hoogte was van de bloedige plannen van haar echtgenoot. Vervolgens werd haar IsraŽlisch burgerschap ontnomen, evenals de gezondheidszorg die IsraŽlische belastingbetalers voorheen voor haar en haar familie hadden betaald. Nadia beweerde dat haar mensenrechten waren geschonden, en Allyan sprong als advocaat voor haar in de bres. Dat op zich maakt Allyan al meer tot schurk dan tot held. Maar daar eindigt het verhaal niet.

 

De aanslag op een autobus van lijn 78 in Jeruzalem in oktober 2015 (Foto: Kobi Gidon/GPO)

Allyan is ook de vader van Bahaa Allyan, ťťn van de twee terroristen die verantwoordelijk zijn voor de aanslag op een pendelbus in Jeruzalem, in 2015. Hierbij werden drie IsraŽliís genadeloos vermoord. Naast het feit dat Allyan een zoon heeft opgevoed die in staat is dergelijke gruweldaden te begaan, werd hij een jaar later, in 2016, gearresteerd omdat hij publiekelijk de afschuwelijke daden van zijn zoon prees tijdens lezingen op lokale basisscholen. Allyan probeert actief de toekomstige generaties Palestijnse Arabieren aan te moedigen om in de voetsporen van zijn zoon te treden, door IsraŽlische Joden te vermoorden. Europeanen beloonden hem alsof hij een voorvechter van vrede en mensenrechten is.

Toename antisemitisme brengt Duitse Joodse leider ertoe te vertrekken naar IsraŽl; spoort andere Joden aan te vertrekken nu het nog kan.

Volgens de Duitse Joodse leider Semen Gorelik heeft Duitsland met zijn anti-Joodse buitenlandse en binnenlandse beleid bewezen dat antisemitisme een onlosmakelijk onderdeel is van de staatspolitieke ideologie van dit land. Gorelik schreef: ďIk wil niet meer leven in een land waar ik me als Jood overal en altijd moet verschuilen. Ik wil niet leven in een land waar de helft van de bevolking onze IsraŽlische vlag als een provocatie ziet.ĒRabbi Abraham Cooper van het Simon Wiesenthal Center zegt Gorelik wel te begrijpen dat hij oproept Duitsland te verlaten. In het afgelopen jaar zijn daden tegen Joden met bijna 30 procent toegenomen aldus Cooper. ďJe ziet opnieuw dat Joden in elkaar geslagen worden in de straten van Berlijn Cooper zegt dat veel Europeanen de Joodse natie IsraŽl bestempelen als een plaats die verwant is aan nazi-Duitsland tijdens de Holocaust. ď150 miljoen Europeanen geloven dat wat de naziís in de jaren í30 en í40 met de Joden deden, de Joden hier met de Palestijnen doen,Ē legde hij uit. ďHet geloof dat IsraŽliŽrs de nieuwe naziís zijn is niets anders dan een monsterlijke leugenĒ aldus Cooper. Hij raad iedereen aan die het Jodendom belijdt om Duitsland zo snel mogelijk te verlaten.

Volgens Cooper is de situatie ontstaan doordat ze voortdurend zijn gevoed, niet alleen door de Duitse media, maar door de hele Europese media. Het huidige antisemitisme is geen nieuw probleem. De mentaliteit van veel Europeanen tegenwoordig lijkt op die van grote delen van de bevolking in de middeleeuwen en in de jaren van nazi-Duitsland, die een vergelijkbaar irrationeel en van haat vervuld beeld van het Joodse volk hadden. Schoolboeken in diverse Europese landen maken zich schuldig aan Joden-en IsraŽl haat. Leugens over IsraŽls geschiedenis worden ook in Nederland openlijk op scholen onderwezen.

Onderwijs is een voorbeeld hoe een hele generatie jongeren besmet kunnen worden met het anti-IsraŽl virus. Zo heeft een Duits-IsraŽlisch onderzoek vastgesteld dat de meeste Duitse schoolboeken IsraŽl als een oorlogszuchtige entiteit neerzetten. Daarnaast hebben ze de grootste moeite om de PLO-terreurmachine tegen onschuldige IsraŽlische burgers als terroristische activiteiten voor te stellen. Als men steeds opnieuw IsraŽl veroordeelt en aanvalt en grotendeels de enorme politieke criminaliteit in vele delen van de Arabische wereld buiten beschouwing laat, wordt er een sfeer gecreŽerd, waarin de meest absurde ideeŽn en leugens ontstaan.

In Duitsland is het naziverleden niet alleen blijven hangen bij neonazi-groepen. Jodenhaat leeft ook bij andere bevolkingsgroepen. Daarnaast heeft de Duitse ďwelkomstpolitiekĒ voor vluchtelingen, waaronder grote horden moslims voor toename van antisemitisme geleid. Ook de eenzijdige berichtgeving door Duitse media draagt in belangrijke mate bij aan de demonisering van IsraŽl. Het lijkt erop dat de Shoah (Holocaust) eenvoudigweg is ontsnapt aan het geheugen van een deel van de Duitse bevolking. De sympathie voor de Palestijnse landrovers van het Heilige land is ronduit schokkend. Duitsland doet zich naar buiten toe voor als onverschrokken vriend van IsraŽl, in de realiteit echter toont men alle begrip voor de doodsvijanden van de joodse staat. Bij iedere passende en niet passende gelegenheid bezweert men dat het bestaansrecht van IsraŽl tot het Duitse openbaar belang zou behoren en veroordeelt men luidkeels en met opgezette borst iedere vorm van antisemitisme. In feite laat men echter geen gelegenheid ongebruikt om IsraŽl grof te demoniseren.

 

Het is niet alleen de haat tegen IsraŽl maar Joden in Duitsland moeten zelfs opnieuw vrezen voor hun leven als ze herkenbaar zijn als Joden. ďJoodĒ is weer een scheldwoord op Duitse schoolpleinen geworden. ďJood, laf varken, kom naar buiten en vecht alleen. Joden zijn kindermoordenaars en Allahu AkbarĒzijn kreten die weer volop te horen zijn. Het is zelfs levensgevaarlijk om met een keppeltje op door Berlijn te lopen. Dat ervaarde dejournalist Claus Strunz van Sat1. Duitsland is al jaren een vooraanstaande financier van de genocidale terroristische PLO-bende in Ram-allah die zich bezig houdt met gruwelijke moordpartijen tegen onschuldige IsraŽlische burgers.

Er is weinig veranderd in Europa. Terwijl door de eeuwen heen het Joodse volk de schuld kreeg van alle ellende in de wereld moet vandaag de staat IsraŽl het ontgelden. ĎDe Europese elites zijn nog veel antisemitischer dan de doorsnee moslim,í schrijft Tuvia Tenenbom, auteur van het geruchtmakende boek ĎCatch A Jewí (2015). ĎWat de Europeanen met IsraŽl doen is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, om door middel van NGOís de klus te klaren die hun voorvaderen in de Tweede Wereldoorlog niet hebben afgemaakt.í Antisemitisme in Europa komt niet alleen vanuit de randgroepen. Het zijn voornamelijk de linkse liberalen - de "intellectuelen" - die de brandstof zijn voor de haat, net als in Nederland.

Het antisemitisme in Europa blijft maar stijgen terwijl het aantal Europese Joden zienderogen afneemt. Tijdens Internationale Herdenkingsdag van de Holocaust, is de Kristalnacht een gelegenheid waarin westerse leiders krokodillentranen plengen over de dode Joden van gisteren. Daarnaast zijn diezelfde figuren bezig met het demoniseren en belasteren van de Joodse staat IsraŽl voor het verdedigen van zichzelf tegen vijanden die zijn vernietiging zoeken. Dode en weerloze Joden zijn populairder dan ooit in het huidige Europa. Als het gaat om Joden en antisemitisme, stemmen de woorden van Europa nŗ 1945 ďnooit meer opnieuwĒ niet overeen met wat ze vandaag doen.

EuroBabel/IsraŽl

De hele wereld heeft zich tegen IsraŽl vergaderd maar God gaat Zijn doel met IsraŽl voor de volle 100 procent bereiken, nog Europa, nog enige andere macht zal in staat zijn dit te veranderen. Het feit dat de kinderen van IsraŽl nog steeds bestaan is het bewijs van Gods aanwezigheid en bemoeienis met Zijn volk. Het is een wonder om te zien hoe God hen door de wereldgeschiedenis heeft geleidt en heeft teruggebracht naar de bergen van hun aloude thuisland en hun eeuwige stad Jeruzalem. Niemand wenst er rekening mee te houden dat de wedergeboorte van de Joodse soevereiniteit op de oude Bijbelse gronden een vervulling is van de Bijbelse profetieŽn en het begin is van de verlossing van de mensheid. Ondanks al meer dan tweeduizend jaar het doelwit te zijn geweest van wereldmachten die haar volledige uitroeiing nastreefden bestaat het nog steeds, is het oude thuisland weer opgebouwd en keren duizenden vanuit de wereld terug naar huis.

Antisemitisme is in Europa een ziekte, besmettelijk en massief destructief. Na de Tweede Wereldoorlog, werd de anti-Joodse verachting in Europa beperkt tot neonazistische hooligans. In het boek "The war of Western Europe against IsraŽl" gaan de schrijvers Joseph en Arie Carmi ervan uit dat God een oordeel zal uitspreken over het hoogmoedige en arrogante Europa voor de schandelijke houding t.o.v. Gods volk. Het boek geeft een goed beeld van de toename van antisemitisch geweld in Europa en schetst een griezelig beeld van de betrokkenheid van Europese leiders en de media in het verspreiden van het antisemitisme. Europa maakt zich schuldig aan een maffia-achtige politiek t.o.v. IsraŽl. Er heerst zwijgplicht over alles wat het daglicht niet kan verdragen en hoongelach t.a.v. de kritiekloze massa die zonder morren de perfide leugens van de antisemitische Europese doodgravers accepteert. Zetbazen van Lucifer zijn het! Men moet er rekening mee houden dat iedere vorm van anti-judaÔsme een oorlogsverklaring is aan Gods heilsplan. Gezegend zijn zij, die zich niet laten meeslepen in de maalstroom van Joden-en IsraŽlhaat.

Scherp protest van de Europese Unie en Frankrijk

De Europese Unie en Frankrijk haalden op 27 december 2018 scherp uit naar IsraŽl vanwege de goedkeuring van 2191 nieuwe Joodse woningen in de Bijbelse gebieden Judea & Samaria. ďAlle nederzettingen activiteiten zijn illegaal onder internationaal recht. Het ondermijnt de levensvatbaarheid van de tweestatenoplossing en de vooruitzichten op een duurzame vrede,Ē zei de Europese Unie. Het Franse Ministerie van Buitenlandse Zaken veroordeelde het besluit van IsraŽl eveneens. Het voegde daaraan toe dat een dergelijke activiteit niet in overeenstemming was met Resolutie 2334 van de VN-Veiligheidsraad, die het bouwen van nederzettingen verbiedt. ďDe nederzettingen brengen de tweestatenoplossing in gevaar, wat de enige oplossing is die de vrede tussen de IsraŽliís en de Palestijnen mogelijk zou makenĒ, aldus het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken. Nabil Abu Rudeinah, de woordvoerder van de ďBende van Ram-allahĒ zei dat alle nederzettingen uiteindelijk zouden worden ontmanteld. ďNederzettingen zullen uit alle Palestijnse gebieden worden ontmanteld op dezelfde manier waarop (IsraŽlische) nederzettingen in Gaza werden ontmanteldĒ, zei hij volgens het Palestijnse persbureau WAFA. Het is goed te constateren dat de IsraŽlische regering de wil van de internationale gemeenschap volledig negeert en voorbijgaat aan de illegale resoluties van internationale gemeenschap.

De duivel weet dat zijn einde snel nadert. Daarom laat hij niets onbeproefd, om de joden toch nog op de een of andere manier te vernietigen. Dat hij daarvoor in het bijzonder de islam en Europa gebruikt is niet toevallig. Het toenemende antisemitisme/antizionisme in Europa is voor de duivel een soort generale repetitie van de toekomstige wereldwijde veldtocht tegen het Joodse volk. Europa zal zich tot een grote macht ontwikkelen maar deze macht zal van zeer korte duur zijn. De Europese Unie is een verzameling van landen die als los zand aan elkaar hangen. "Het is als leem dat zich heeft vermengd met ijzer"om met de woorden van de profeet DaniŽl (2:33) te spreken. IJzer en leem laten zich niet vermengen. De toekomst zal echter leren dat het Woord van de Almachtige meer kracht heeft dan welke mening van politieke leiders uit Europa dan ook. Europa is bezig de "steen Jeruzalem" te heffen maar ook de Europese leiders zullen zich daaraan vertillen. Er zal echter een moment komen dat Europa zal gaan inzien dat hun hulp aan de Arabische terreurbendes ,verbaal en financieel, ook niet tot de gewenste oplossing zal leiden. Dan zal men het over een andere boeg gooien en IsraŽl gaan paaien want hun uiteindelijke doel is de antichrist op de zetel in Jeruzalem te helpen. Men hoopt zo de God van IsraŽl te kunnen uitschakelen zijn volk alsnog te kunnen vernietigen en de komst van Jezus de Messias te verhinderen. Europa gaat nog zeer barre tijden tegemoet omdat het zich openlijk heeft gekeerd tegen de God van IsraŽl en Zijn volk.

CorinthiŽrs 1:26-27-28-29 Ziet slechts, broeders, wat gij waart, toen gij geroepen werdt: niet velen wijzen naar het vlees, niet vele invloedrijken, niet vele aanzienlijken. Integendeel, wat voor de wereld dwaas is, heeft God uitverkoren om de wijzen te beschamen, en wat voor de wereld zwak is, heeft God uitverkoren om wat sterk is te beschamen; en wat voor de wereld onaanzienlijk en veracht is, heeft God uitverkorenÖWie roemt, roeme in de Here.

Zacharia 12:3 allen die hem heffen, zullen zich deerlijk verwonden.

Dat is de boodschap die de Here aan de naties geeft. God zegt niet, dat Hij de naties die zich tegen IsraŽl keren zal straffen! Nee, Hij zegt, Ik zal hen zoeken te verdelgen, dat is uitroeien. Hij zal zoeken te verdelgen wie zich verzet tegen de volvoering van Zijn plan met IsraŽl. En dit plan is de oprichting van Zijn Koningsheerschappij op aarde, vanuit Jeruzalem.

Jezus komt

Franklin ter Horst

E-mail: Hijkomt@hetnet.nl

Terug naar: Inhoud