Hillary Clinton verliest de Amerikaanse verkiezingen.

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 15 februari 2016) (Laatste bewerking: 16 november 2016)

Donald Trump heeft tot verrassing van velen, en tot groot verdriet van Hillary Clinton de Amerikaanse verkiezingen gewonnen. Zijn verkiezingsoverwinning heeft heel wat tandengeknars opgeleverd bij onder meer de Clinton-kliek, bij multimiljardair en parasiet George Soros en Barack Hussein Obama. Ook de clowns van de internationale media vielen van hun stoel van verbazing toen bleek dat hun maandenlange anti-Trump propaganda geen enkel effect had gesorteerd. Er waren kranten die Hillary Clinton een kans van 78% gaven de verkiezingen te winnen.  Pure anti-Trump leugenpropaganda.

Ingewijden Ėwaaronder een CNN verslaggever- zeggen dat Hillary Clinton Ďfysiek gewelddadigí tegen haar eigen campagnestaf werd toen ze zich realiseerde dat ze de verkiezingen van Donald Trump verloren had. Ze zou dronken en psychotisch zijn geworden en haar campagneleider John Podesta hebben aangevallen, waardoor ze door anderen in bedwang moest worden gehouden. Een arts zou haar zelfs kalmeringsmiddelen hebben toegediend. De verslaggever van CNN wilde dit al op de avond zelf in het nieuws brengen, maar werd tegengehouden door zijn meerderen. Officials van de veiligheidsdienst en ander stafpersoneel die nauw met of voor haar hebben gewerkt berichtten al eerder over haar frequente problemen met woede uitbarstingen. In 2015 zouden enkele stafleden huilend zijn weggevlucht toen ze compleet door het lint ging en als een klein kind alles en iedereen bij elkaar gilde en krijste. Auteur Ed Klein vertelde dat een bron hem had onthuld dat Hellary ontroostbaar had gehuild toen de definitieve uitslag bekend was, en ze vervolgens president Obama en FBI directeur de schuld gaf dat zij niet genoeg hadden gedaan om het FBI onderzoek naar haar e-mailschandaal te stoppen.

Het was de tweede keer dat zij een gooi deed naar het presidentschap. "Iedere Amerikaan wil een kampioen. Ik ben die kampioen. Ik heb a gezegd, nu is het jullie taak om mij te ondersteunen op weg naar het Witte huisĒ aldus Hillary Clinton. Op haar site presenteert ze zich nadrukkelijk als voorvechter van de 'gewone' Amerikaan. In 2008 werd ze in de voorverkiezingen uitgeschakeld door Barack Hussein Obama. Hij sprak tijdens de verkiezingscampagne van Hillary Clinton zijn steun voor haar uit en zei ervan overtuigd te zijn dat zij ,,een voortreffelijke president'' zou worden. Hij ging zelfs het land in om campagne voor haar te voeren. Paul Craig Roberts, in de jaren í80 een hooggeplaatst lid van de regering Reagan die meehielp de Koude Oorlog te beŽindigen, zei dat wanneer Hillary die hij ĎKillaryí noemt tot president zou worden gekozen, de mensheid zo goed als zeker een ongekend afschuwelijke periode vol oorlog, ellende en verwoestingen tegemoet zou gaan. Hij zegt dat het met name de Clintons zijn geweest Ėzowel president Bill als zijn vrouw Hillary, die de hoop op langdurige vrede tussen de supermachten hebben vernietigd met hun illegale imperialistische oorlogen, die al 8 landen in puin hebben gelegd en miljoenen slachtoffers hebben gemaakt.

Het was (eind 1999) toen de New York Post aan haar lezers vroeg een top 25 lijst samen te stellen van meest verfoeilijke personen van de laatste honderd jaar. Op deze lijst staan naast de namen van Adolf Hitler en Jozef Stalin, ook die van Hillary Clinton en haar liefhebbende man Bill. Hillary stond zelfs op de zesde plaats. Aantoonbare feiten vertellen wie zij werkelijk is, hoe ze bereid is te liegen, te tiranniseren te frauderen en te manipuleren in haar zucht naar macht. Hoe snel feiten worden vergeten en meningen veranderen, bleek toen ze binnen een jaar na de publicatie in 1999, op 7 november 2000 een Senaatszetel in New York behaalde. In haar campagne en in haar optreden in de Senaat manifesteerde ze zich als een 'main stream American'. De kiezers noemden haar eerlijk en betrouwbaar en spraken van krachtige leiderschapskwaliteiten.Ze legde de nadruk op haar christelijke geloofsachtergrond en noemde abortus een "verdrietige keuze". Maar toen ze onder de Ďabortuspresidentí Barack Hoessein Obama als minister van Buitenlandse zaken functioneerde, was ze plotseling een felle voorstander van abortus.

L.Brent Bozell III geeft in het boek Whitewash, een ontluisterend beeld over het duistere leven van de beide Clintons. De geschiedenis heeft geleerd dat deze vrouw staat voor alles wat slecht is. Dominee Jerry Fallwell zei het tijdens haar verkiezingscampagne in 2008 zo: ,,De duivel als kandidaat zou ongeveer dezelfde weerstand hebben opgeroepen.Ē In een uitgave van WorldNetDaily van 14 november 2007 noemt Joseph Farah Hillary Clinton een gevaarlijke en corrupte demagoog.

Hillary Clinton gaf er tijdens het presidentschap van haar man regelmatig blijk van aan de kant van terreurmiljardair Jasser Arafats te staan, de man wiens handen dropen van het bloed van onschuldige IsraŽlische slachtoffers. In die tijd zei ze ook ,,voorstander van een Palestijnse staat te zijn nog vůůr het officiŽle Amerikaanse standpunt .Ē Tijdens een bijeenkomst in het huis van Arafatís vriend Hani Masri in Washington pleitte zij zo enthousiast voor de ĎPalestijnseí zaak dat de gehouden "Fundraising" spontaan meer dan 50.000 dollar opbracht. Reeds in de jaren tachtig was zij actief in de New York Foundation, in het verwerven van fondsen ter ondersteuning van de ďBende van RamallahĒ. In februari 1996 trad zij op als gastvrouw voor leiders van de Amerikaanse Moslimraad voor Amerikaans islamitische betrekkingen die indertijd bekend stonden als steunverleners aan de terreurbeweging Hamas.

Net als in 2008 probeert zij nu opnieuw de Joodse kiezers in de VS te paaien door de BDS campagne te bekritiseren en tegen een Palestijnse staat te zijn. Zij zegt tijdens haar functie als minister van Buitenlandse zaken van de VS, tientallen anti-IsraŽl resoluties te hebben tegen gehouden. ďIk was tegen het Goldstone Report. Ik heb duidelijk gemaakt dat IsraŽl zich moet kunnen verdedigen wanneer het door wie dan ook wordt aangevallen. Ook heb ik duidelijk gemaakt tegenstander te zijn van het uitroepen van een Palestijnse staat. Al deze dingen zal ik blijven herhalen wanneer ik tot president gekozen mocht worden. Ik wil nog eens goed duidelijk maken dat Amerika altijd achter IsraŽl zal blijven staan en dat ik dat ook zal doen als president.Ē Allemaal aantoonbare leugens! Ze heeft bij herhaling haar minachting getoond voor de Joodse staat en premier Benjamin Netanyahu. In werkelijkheid steunt zij de moordpartijen van de volgelingen van de ďBende van RamallahĒ onder leiding van terreurleider Abu Mazen en gaat zij met regelmaat mee in het beschimpen van Israel en het te schande maken van de Joodse staat.

Het is nauwelijks te geloven maar haar kandidatuur veroorzaakte diverse positieve reacties in IsraŽl. Maar gezien haar voorgeschiedenis zal ze niets onderdoen voor Barack Hussein Obama in het demoniseren van IsraŽl. Gedurende haar rol als minister van Buitenlandse zaken van de VS heeft zij met overgave het afbraak beleid van Obama ten opzichte van IsraŽl uitgevoerd. Anderen in IsraŽl zitten echter niet te wachten op haar presidentschap. Publicaties van e-mails uit haar tijd als minister van Buitenlandse Zaken wijzen er op, dat indien ze zou winnen, Washington vijandig blijft tegenover de regering-Netanyahu. Uit eerdere publicaties van Clintons e-mails bleek dat ze Netanyahu ziet als een intrigant tegen de regering-Obama, en dat ze van plan was IsraŽl te schande te maken, en een Palestijnse Staat zou aanvaarden.

Ook was zij voorstander van het nepverdrag met Iran. Men moet toch wel bijzonder naÔef zijn om deze vrouw op haar woord te geloven. Een van haar topadviseurs was Huma Abedin de dochter van Saleha Mahmood Abedin, een pro-Sharia fanaat met banden met diverse terreurorganisaties waaronder de Moslimbroederschap.

Op 14 juli 2012 was Hillary Clinton in opdracht van Obama in Egypte om haar openlijke steun uit te spreken voor antisemitische racistische moslimbroederschapextremist Mohammed Mursi, de Ďwinnaarí van de verkiezingen in Egypte op 30 juni 2012.

Hillary Clinton bij de Moslimbroederschap extremist Mohammed Mursi

Diverse leiders van de Moslim Broederschap riepen na de benoeming van Mursi op om met miljoenen naar Jeruzalem op te marcheren om deze stad te bevrijden van wat men de ĎZionistische bezettersí noemde. Ze riepen op het op 26 maart 1979 gesloten vredesverdrag met IsraŽl nietig te verklaren en Egypte terug te brengen tot een staat van oorlog met IsraŽl om het vervolgens van de wereldkaart te verwijderen. Dat Mursi anti-westers, anti-christelijk, anti-Joods en anti-IsraŽl was, was voor Obama en Clinton geen reden hun enthousiasme voor deze schurk te wijzigen. Christelijke leiders in Egypte waren zo ontsteld over Clintons bezoek dat zij weigerden haar te ontmoeten. Demonstranten gooiden tomaten en schoenen naar haar auto.

Liegen en bedriegen zijn de handelsmerken van deze vrouw.

Hillary Clintons rol in de moordpartij op de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens in 2012 in het Libische Benghazi is ook lang niet vrij van smet en is in de mainstreammedia onder belicht gebleven. Deze moordpartij had voorkomen kunnen worden, maar Clinton weigerde te luisteren naar de waarschuwingen over een mogelijk op handen zijnde aanslag. Haar nalatigheid resulteerde op 11 september 2012 in de moordpartij op vier onschuldige Amerikanen. Direct na deze aanslag kwamen Obama en Hillary Clinton met het onzinverhaal dat de moord op Stevens, was uitgevoerd door een meute Libische demonstranten als een reactie op een satirisch islamfilmpje met de titel: ĎInnocence of IslamĎ. In dit filmpje wordt de Ďprofeetí Mohammed belachelijk gemaakt. De barbaarse moord op Stevens heeft echter helemaal niets te maken met het filmpje maar was vooraf gepland.

Het ging om een aanval met voorbedachten rade, die niets te maken had met een anti moslim video.In deze video die de boodschap van Hillary aan de Amerikaanse bevolking laat zien net na de aanslag, legt zij uit dat deze aanval plaatsvond door moslims als reactie op een voor hen beledigende film. Er is door onderzoekswerk van Judicial Watch informatie boven water gekomen waaruit blijkt dat ze heeft staan liegen. Via de Freedom of Information Act hebben zij de hand weten te leggen op documenten waarin onder ander het verslag (transcript) staat van een telefoongesprek tussen Hillary Clinton en de Egyptische premier, Hisham Kandil waarin het volgende door haar werd gezegd, net voordat zij publiekelijk haar boodschap aan het Amerikaanse volk had gegeven. ďWij weten dat de aanval in LibiŽ helemaal niets te maken had met de filmĒ, zei Clinton tegen Kandil. ďHet was een geplande aanval, geen protestĒ. Waarop Kandil antwoorde: ďJe maakt toch geen grap, want gebaseerd op de informatie die wij vandaag hebben gezien, denken wij dat de groep die de verantwoordelijkheid heeft geclaimd gelieerd is aan Al QaedaĒ.

Op 18 september 2012 schreef de IsraŽlische krant Arutz-7 dat de moord op Stevens geen spontane volkswoede was maar een geplande aanslag. Een voormalige piloot die voor de CIA werkte onthult dat Stevens werd vermoord om te voorkomen dat de rechtstreekse wapenleveranties van de VS aan de terreurbeweging Al-Qaeda aan het daglicht zouden komen. Ambassadeur Stevens zou geklaagd hebben over de aan islamitische jihadisten verstuurde Amerikaanse wapens, inclusief Stinger-luchtafweerraketten. Deze gang van zaken wijst erop dat Stevens werd vermoord nadat hij het ministerie had laten weten dat hij tegen de levering van hittezoekende raketten en andere wapens aan Al-Qaeda was.

De vermoorde Christopher Stevens

De terreuraanval op het consulaat in Benghazi zou dan een dekmantel zijn geweest om Stevens permanent het zwijgen op te leggen. In verband met deze megadoofpotaffairekreeg Hillary Clinton de bijnaam: ďde slager van BenghaziĒ. Tientallen verzoeken om hulp en extra beveiliging vanuit Benghazi werden door haar systematisch genegeerd. Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek, genaamd "Breach of Duty: Hillary Clinton and Catastrophic Failure in BenghaziĒ Vier Amerikanen opgeofferd op het altaar van het hogere doel. De bevolking voorgelogen en misleid. Allemaal zonder enige gewetenswroeging. Toen het Amerikaanse Congres aan haar vroeg hoe de ambassadeur precies om het leven was gekomen zei ze "Wat maakt dat uit?" Daarnaast verkneukelde zij zich over de afgrijselijke dood van Moeammer Gadhaffi: "Wij kwamen, wij zagen, en hij was dood ..... hahahaĒ.Klik hier voor deze korte video.

Benghazi is al lange tijd een belangrijke thuisbasis voor Al Qaida terroristen. Gaddafi stond in 2011 op het punt om deze stad binnen te vallen omdat hij (terecht) claimde dat Benghazi een broeinest was van Al Qaida terroristen en de voornaamste bron voor de Libische opstand. Hij werd tegengehouden door NAVO vliegtuigen die zorgden voor de bescherming van Benghazi. De opstandelingen in LibiŽ werden al sinds 2006 voorzien van wapens door de Amerikanen.

Hillary Clinton zegt de rechten van vrouwen te verdedigen, maar in werkelijkheid worden deze rechten door haar met voeten getreden en dan met name van vrouwen die door haar man Bill zijn aangerand. Dat is in ieder geval de mening van Roger Stone die een boek heeft geschreven met de titel: ďThe Clintonsí War on WomenĒ. Volgens Stone doet zij er alles aan om de misstappen van haar echtgenoot Bill voor het grote publiek verborgen te houden. Stone noemt Bill Clinton een seksueel roofdier. Hij heeft dan ook 27 vrouwen opgespoord die allen zijn aangerand of verkracht door haar liefhebbende echtgenoot. Stone legt er verder de nadruk op dat dit alleen de vrouwen zijn die door Bill werden gedwongen tot seks. Stone: wanneer ik de vrijwillige ďone night standsĒ ook had meegeteld dan zou het boek een encyclopedie zijn geworden. Wanneer Bill dan weer eens heeft toegeslagen, komt vervolgens Hillary opdraven met een batterij privťdetectives die een soort terreurcampagne richting de slachtoffers beginnen om ze op deze manier het zwijgen op te leggen.

Het zijn niet alleen maar aantijgingen in het boek van Stone, het zijn lange lijsten met namen en bijbehorende verhalen van terreur en intimidatie in opdracht van Hillary. Volgens Stone noemt de voorvechtster van vrouwenrechten de slachtoffers van haar man bimboís, hoeren, sletten en bitches.

Bernie Sanders beschuldigd IsraŽl van moordpartij op 10.000 onschuldige Palestijnen

Clintons uitgeschakelde Joodse tegenkandidaat Barnie Sanders blijkt een pro-Palestijnse activist. Hij beschuldigde IsraŽl van moordpartij op 10.000 onschuldige Palestijnen. Sanders lijkt op een knuffelbeer, een lieve oude man, maar als het om IsraŽl gaat slaat hij plotseling een andere toon aan. Zo beschuldigde hij IsraŽl ervan tijdens de oorlog ďOperation Protective EdgeĒ (Operatie Beschermende Rand) in de zomer van 2014 tegen de terreurbeweging Hamas in Gaza, 10.000 onschuldige Palestijnse burgers te hebben vermoord zonder daar ook maar enige controle op uit te oefenen. Ook beschuldigde Sanders IsraŽl van Ďdisproportioneelí geweld, tijdens een debat met Hillary Clinton.

Een dag na zijn beschuldiging dat IsraŽl 10.000 Palestijnse burgers zou hebben omgebracht, erkende Sanders daarmee volledig mis te zitten. Ook zei hij dat zijn uitspraken waren vervormd maar noemde vervolgens opnieuw verkeerde cijfers in een interview met het Amerikaanse TV-station MSNBC (Microsoft Network en NBC). In dit gesprek bracht hij het aantal burgerdoden van 10.000 terug naar 2000 maar ook dit aantal is niet correct. Om zich te verdedigen zij hij tegen de New York Daily News dat hij niet helemaal zeker wist wat er precies in Gaza was gebeurd. Maar door zijn demoniserende uitspraken over IsraŽl was het kwaad al geschied.

bernie_sandersSanders invloed is groot, vooral onder jonge studenten in Amerika die er sowieso al anti-IsraŽlische sympathieŽn op na houden. Het kan ze kennelijk weinig schelen dat hij onzin uitkraait en leugens verspreid.

Sanders roept maar wat en blijkt geen idee te hebben hoeveel Palestijnen er tijdens de betreffende Gazaoorlog werkelijk om het leven zijn gekomen. Het lijkt er op dat Sanders enige drijfveer is IsraŽl zoveel mogelijk te beschadigen. Dat twee miljoen onschuldige IsraŽlische burgers voor hun leven hebben moeten rennen vanwege honderden door Hamas afgevuurde raketten is niet iets waar hij zich druk over maakt.

Sanders: ĎEr zijn geloof ik ook ziekenhuizen gebombardeerd.í Natuurlijk vertelde hij er niet bij dat scholen van de Verenigde Naties, moskeeŽn, ziekenhuizen, huizen van burgers en andere faciliteiten door Hamas werden gebruikt als raketopslagplaatsen en afweergeschut. Er zijn zelfs lanceerinrichtingen in een woonkamer aangetroffen. Op deze video is te zien dat het IsraŽlisch leger eerst de bewoners waarschuwt alvorens de locatie te bombarderen. Terwijl IsraŽl al het mogelijke deed om te vermijden dat er burgerslachtoffers zouden vallen, deed Hamas precies het tegenovergestelde en voerde haar bevolking aan de frontlijn van het gevaar, en verscholen zich openlijk achter de burgers om van daaruit raketten en mortiergranaten richting IsraŽl af te vuren.

Na Sanders valse beschuldigingen over het aantal burgerdoden in Gaza, werd hij door Hillary Clinton aangevallen. In het praatprogramma ĎState of the UnionĎ van de Amerikaanse zender CNN van zondag 10 april 2016 noemde Hillary Clinton Hamas een oorlogszuchtige beweging ďdie IsraŽl uitdaagtĒ. Maar Hillary is zelf alles behalve een fan van IsraŽl en doet haar uitspraken alleen maar om de Joodse kiezers in Amerika te paaien. Ze heeft bij herhaling haar minachting getoond voor de Joodse staat en premier Benjamin Netanyahu.

Terug naar: Inhoud