Gedwongen vaccinaties zullen ons leven gaan beheersen

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 25 november 2019) (Laatse bewerking: 26 januari 2023)

Ik heb in de voorbijgaande jaren al heel wat geschreven over de plannen van de maniakale globalisten om de hele wereldbevolking van een vaccinatiepaspoort te voorzien. Uiteindelijk zal dit paspoort worden gebruikt om de hele wereld tot slaaf te maken onder medische tirannie. Reeds in 2018 heeft de Europese Commissie een voorstel over vaccinatiepaspoorten gepubliceerd in een document wat door de overheden en de mainstream media is verzwegen. Na de publicatie van het document vond er een globale vaccinatietop plaats, die door de Europese Commissie en de WHO werd georganiseerd. Deze topontmoeting vond op 12 september 2019 plaats in Brussel, slechts een maand voor de uitbraak van het bewust in China losgelaten Wuhan-virus dat zich al in oktober 2019 begon te verspreiden onder de 10.000 atleten uit 100 landen die deelnamen aan de Military World Games in Wuhan van 18-27 oktober 2019 in Wuhan. Tot de deelnemers aan de globale vaccinatietop behoorden vooraanstaande politici, ministers van Gezondheid, vooraanstaande wetenschappers en VN-functionarissen. Om dat plan verder uit te voeren heeft de Europese Commissie de invoering van een Europees “vaccinatiecertificaat” voorgesteld.

Bill Gates voorspelde de komst van zo’n vaccinatiepaspoort al in het voorjaar van 2020, en enkele maanden later beloofden de leiders van het Westen zijn vaccinatie agenda volledig uit te voeren. Op 24 maart 2020 zei Bill Gates in een geruchtmakend Ted interview dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort. De Ted-lezing die Bill Gates gaf, blijkt later te zijn aangepast. Zijn voorspelling dat we digitale vaccinatiepaspoorten nodig hebben, is uit de lezing geknipt. De website Children’s Health Defense van Robert F. Kennedy jr. heeft de oorspronkelijke beelden opgediept.

 

Bill Gates

Zo’n vaccinatiecertificaat (Certificate of Vaccination) zal eerst nog als ‘vrijwillig’ worden gebracht maar later ongetwijfeld verplicht worden. Iedereen moet een digitale identiteit krijgen waarmee hij of zij zich lokale en mondiale toegang tot diensten verschaft, van digitaal geld tot onderwijs, toegang tot tal van gebouwen waaronder ziekenhuizen, supermarkten, vliegtuigen, treinen en bussen. Zonder zo’n digitale identiteit kom je nergens meer binnen. Er zullen controleposten worden ingesteld om te controleren of u wel of niet de weg op mag want zonder vaccinatiepaspoort zal dat worden verboden. U mag zelfs de deur niet meer uit op straffe van forse boetes, of nog erger, in een heropvoedingskamp opgesloten worden. Het leger, politie en zelfs BOA’s mogen u arresteren en laten opsluiten. Een samenzwerings theorie? De bewijzen zijn volop aanwezig dat ze deze plannen zo zullen gaan uitvoeren.

Dat hoort allemaal thuis in de plannen van Agenda 2030 en de The Great reset van de WEF-sekte van Klaus Schwab. Tijdens de Davos Agenda 2021 zei Schwab: “Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.” Massavaccinatie, is dé manier om iedereen aan zo’n vaccinatiepaspoort te helpen. In mijn nieuwsbrief van 14-12-2020 schreef ik dat ook Maxima op 21 oktober 2020 een digitale keynote toespraak heeft gehouden over een vaccinatiepaspoort bij het evenement ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’.

 

Ook een coalitie van Big Tech bedrijven, waaronder Microsoft, werkt aan een door de Rockefellers gefinancierd wereldwijd vaccinatiepaspoort dat voor iedereen verplicht zal worden gesteld. De groep noemt zichzelf het Vaccination Credential Initiative (VCI), en omvat naast Microsoft, Oracle en Salesforce ook de Amerikaanse zorgverlener Mayo Clinic. De Rockefeller Foundation vindt dat ‘dit massale vaccinatieprogramma ‘als een oorlogsinspanning’ moet worden behandeld. ‘Big Tech, NGO’s en alle soorten overheden moeten de handen ineen slaan om zo snel mogelijk de hele wereldbevolking verplicht te vaccineren.’ De coalitie werkt samen met diverse regeringen bij het opstellen van standaarden om mensen te verplichten zich te laten vaccineren als ze willen deelnemen aan de samenleving.

 

Logo The Rockefeller Foundation

Wat de globalisten van plan zijn is meerdere vaccinaties per jaar voor de rest van ons leven. Op basis van talrijke medische studies blijken deze vaccinaties echter niets van doen te hebben met volksgezondheid maar met het afdwingen van gehoorzaamheid. Wat ze de mensen tot dusver hebben ingespoten zijn geen echte vaccins maar experimentele mRNA technologie nader omschreven als gentherapie.

De gevaccineerden zijn deelnemers aan een experiment dat volgens Pfizer zelf nog minimaal tot december 2023 zal duren. Inmiddels is de waslijst van bijwerkingen gigantisch en is er sprake van een onrustbarend aantal doden. Duizenden artsen waarschuwen voor de gevaren van de zogenaamde coronavaccinaties. Wat de overheden doen is doodsangst kweken en velen de stuipen op het lijf jagen. Door de voortdurende propaganda door onze politieke leiders en de media denken vele burgers dat ‘het vaccin’ hun enige uitweg is om in leven te blijven. Maar dat is het niet want ze gebruiken de gifspuit om de satanische Great Reset plannen van Klaus Schwab verder uit te voeren.

 

Duizenden artsen, hoogleraren en professoren die met wetenschappelijke feiten de zogenaamde coronavaccinaties weten te ontmaskeren, worden door de marionetten van Schwab genegeerd en als viruswaanzinnigen gekwalificeerd. Corrupte goochelaars hebben het gewone griepseizoen gepromoveerd tot een permanente bioveiligheids-noodsituatie, met op termijn jaarlijkse terugkerende injecties. Willen wij ons in de nabije toekomst nog begeven in openbare ruimtes dan zullen wij een vaccinatiepaspoort of een andere soort van vaccinatiebewijs moeten kunnen tonen. Je zult worden bestempeld tot een tweederangsburger met allerlei beperkingen wanneer dit bewijs niet kunt tonen. Ieder individu dat weigert zich te laten vaccineren zal als een groot gevaar voor de samenleving worden aangemerkt.

 

Reeds in mei 2019 is in Duitsland een maffia-achtige bijeenkomst over een komende pandemie georganiseerd. Te zien waren onder meer Drosten, de man van de fake PCR-test, Tedros Adhanom Ghebreyesus, de grote baas van de Wereldgezondheids organisatie (WHO) en Angela Merkel. Op dat moment wisten zij al precies wat er komen ging.

 

De Europese commissie samen met de Wereldgezondheidsorganisatie organiseerden al op 12 september 2019 in Brussel de “Global vaccination Summit” onder de slogan: “In vaccines we trust”! En op 18 oktober 2019 organiseerde het “Johns Hopkins Center for Health Security” samen met het Wereld Economisch Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation in New York een simulatie voor een wereldwijde strijd tegen de pandemie van een coronavirus: Event 201!

 

Het ontwikkelen van een -verondersteld werkend- vaccin duurt normaal gesproken tussen de 8 en 10 jaar, terwijl pas na 15 tot 20 jaar kan worden gezegd of een vaccin daadwerkelijk ‘veilig’ is. Dat betekend dat de coronagifspuit niets anders is dan een nepvaccin. De ware bedoeling is de wereldbevolking van een vaccin te voorzien waarin sprake is van genetische manipulatie, het verminken van onze beschaving. Zo’n vaccin ontstaat niet na een paar maanden experimenteren. Daar is lang aan gewerkt.

Verplichte vaccinaties zijn volgens de standaardcode voor medische ethiek niets minder dan misdaden tegen de menselijkheid. Degenen die het vaccin weigeren zullen te maken krijgen met vaccinterrorisme. Zo pleitte op 13 augustus 2020 op Fox News, Dr. Marc Siegel ervoor om ongevaccineerde kinderen van een gele button te voorzien met de tekst ‘no hugs please’, zodat iedereen meteen kon zien dat ze bij de verkeerde categorie mensen horen. In 2019 eiste deze figuur dat mensen die vaccins weigeren zouden moeten worden aangeklaagd en gevangen gezet, inclusief artsen die weigeren aan vaccinatiecampagnes mee te doen. De film ‘Plandemic – Indoctornation’ onthult de drijvende krachten achter de vaccinatieagenda. De rol van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO), Bill Gates, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dr. Anthony Fauci, de mainstream media, de hightech-bedrijven van Silicon Valley, de farmaceutische industrie en vele anderen die betrokken zijn bij de plandemie komen aan de orde.

Het is geen kwestie meer van of, maar wanneer ongevaccineerde mensen zullen worden uitgestoten uit de samenleving.  Vaccinaties zullen een vast onderdeel gaan vormen van onze maatschappij. Zonder de gifprikken zal het leven zeer ongemakkelijk gemaakt worden. Zonder ‘vaccinatiecertificaten’ zullen uw vrijheden drastisch worden beperkt met het argument dat ze niet het risico willen lopen dat u de gezondheid van anderen in gevaar brengt. Verplichte vaccinatie is bedoeld als openlijke controle over het lichaam en de geest van mensen (menselijke slavernij). Verplichte vaccinaties zijn echter volgens DE standaard code voor medische ethiek niets minder dan misdaden tegen de menselijkheid.

IBM wat de nazi’s voorzag van ponskaarten werkt nu aan vaccinatiepaspoorten

Een van de bedrijven die zich ook bezig houdt met de ontwikkeling van deze paspoorten is IBM. Dit is hetzelfde bedrijf dat heeft bijgedragen aan de organisatie van de Holocaust. Lang voordat de computers ten tonele verschenen kwam IBM met een geavanceerd ponskaartsysteem waarmee nazi-Duitsland een samenleving met twee niveaus kon creëren: de "gewenste" en "ongewenste" personen. Dit ponskaartsysteem zou later worden gebruikt om via sorteermachines alle Joden op te sporen om ze vervolgens vlot naar concentratiekampen te afvoeren, wat nooit mogelijk zou zijn geweest als IBM er niet was geweest.

 

Image: IBM, which provided punch card computing systems to power the Holocaust, now in charge of “vaccine passports”Tegenwoordig doet IBM precies hetzelfde en werkt het aan een geavanceerd 'vaccin'. paspoort ”-systeem. Het digitaliseren van elke persoon op aarde heeft enkel tot doel de hele mensheid onder totalitaire controle te brengen. Onder het mom van het 'veilig' houden van mensen, ontwikkelt IBM een protocol voor het identificeren van gevaccineerden-en ongevaccineerden. Uiteindelijk zullen de "ongevaccineerden" worden gestraft met uitsluiting uit de samenleving, of erger. In nazi-Duitsland werden ponskaarten gebruikt voor de genocide van joden, ouderen, gehandicapten en verstandelijk gehandicapten.

 

Ook nu horen we regelmaat dat alleen gevaccineerde mensen het recht zouden moeten hebben om deel te nemen aan de maatschappij. Als dat wordt getolereerd, zal regelrechte vervolging de onvermijdelijke volgende stap zijn. De plannen maken deel uit deel van de Mark of the Beast-agenda. Het losgelaten Wuhan-virus is de katalysator geweest die ervoor zal zorgen dat alles verloopt zoals gepland. Vaccinpaspoort' klinkt als iets goeds als je niet begrijpt wat de globalisten hiermee werkelijk van plan zijn. Ze zullen ons volgen overal waar we gaan.

De firma Hollerith, verspreidde een affiche die niets aan de verbeelding overlaat. In zijn boek "IBM en de Holocaust”toont Edwin Black op Blz.137 een foto van die affiche. Een ponskaart met daarin een verbrandingsfabriek met rokende schoorsteen onder toezicht van het "alziend oog" zoals ook op het Amerikaanse 1 dollar voorkomt. Terwijl Schwabs kwaadaardige dromen over het herontwerpen van de wereld gepaard kunnen gaan met corruptie, omkoperij en invloed, is het einddoel echt niet veel anders dan van de communistische revoluties en Adolf Hitler.

En zo is de wereldbevolking getuige van een operatie die volledig in overeenstemming is met Klaus Schwarbs Great Reset. Ze sturen aan op een moment dat we niets meer kopen of verkopen als we niet aan alle eisen van deze satanische kliek voldoen. Er is er geen ontkomen meer aan. Een enkele overtreding heeft onmiddellijke consequenties. Niet meewerken aan vaccinatieplicht en de andere dwangmaatregelen zal betekenen dat u wordt uitgesloten van deelname aan de maatschappij. Wat wij nu beleven heeft niets te maken met een gezondheidscrisis, maar met een staatsgreep op wereldwijd niveau opdat voor  hen die de orde bepalen de absolute macht zou verzekerd zijn op grond van een wrede dictatuur.

De indruk dringt zich op dat WEF-chef Klaus Schwab en zijn gasten al ijverig bezig zijn de volgende “pandemie” te plannen. Zo sprak de voormalige Britse premier Tony Blair, trekpop van Klaus Schwab, zich in een gespreksronde op het WEF uit voor een noodzakelijke digitale registratie van de vaccinatiestatus. Daarbij kondigde hij “komende vaccinaties” aan, die uit meerder injecties zouden bestaan. Blair zei letterlijk: “Men moet weten wie gevaccineerd is en wie niet. Enkele van de komende vaccins zullen uit meerdere injecties bestaan, daarom moet men, ook om redenen van het gezondheidswezen in het algemeen, echter in het bijzonder voor een pandemie, een goede digitale infrastructuur hebben en veel landen, ja, zelfs de meest elanden, hebben deze infrastructuur niet.”

Tony Blair was als premier van Groot-Brittannië van 1997 tot 2007 een van de grootste voorstanders van de oorlog in Irak de zogenoemde ‘coalition of the willing’ om het bewind van Saddam Hoessein te verdrijven. Volgens de onafhankelijke website icasualties.org zijn 179 Britten in Irak omgekomen iets wat Blair bijzonder kwalijk wordt genomen. Daarnaast wordt Blair ervan beschuldigd mede verantwoordelijk te zijn voor de honderdduizenden doden in Irak en dat hij voor deze misdaden voor een oorlogstribunaal zou moeten verschijnen. Blair zegt geen spijt te hebben van de Brits-Amerikaanse aanval op het Irak van Saddam Hoessein in 2003. "Ik kan geen spijt hebben van het besluit de oorlog te beginnen", schrijft Blair “Wat ik wel kan zeggen is dat ik nooit had verwacht wat voor nachtmerrie het zou worden".

Tony Blair beschuldigd van oorlogsmisdaden

WHO voert patiëntendatabank in met gevaccineerden en ongevaccineerden

De WHO is inmiddels druk doende met het invoeren van een globale patiëntendatabank waarin gevaccineerden en ongevaccineerden worden gecodificeerd.

Bijzondere explosiviteit krijgt de eis van Blair tegen de achtergrond dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op dit moment sowieso zonder veel opzien vaart zet achter de complete digitalisering van de wereldwijde patiënten databanken. En: voor het eerst wordt in overeenstemming met de eis van Blair ook de vaccinatiestatus geregistreerd en gecodificeerd. De digitale diagnosecode van de WHO voor corona-ongevaccineerden is al ingevoerd. Sinds januari 2023 is hij voor alle artsenpraktijken en ziekenhuizen beschikbaar.

Dit grootse gentherapie experiment is in strijd met de Wet Medisch wetenschappelijk onderzoek (WMO) en tart de Code van Neurenberg (1947). Gedwongen vaccinaties en verplichte medische experimenten die worden uitgevoerd zijn tevens in strijd met het Verdrag van Genève en in de Universiele Verklaring van de rechten van de mens. Alle wereldburgers hebben het volste recht om een opgedrongen vaccin te weigeren. Regel 92 "Biologische experimenten" zijn verboden door de eerste en tweede Conventie van Genève, terwijl de derde en vierde conventie van Genève "medische of wetenschappelijke experimenten" verbieden die niet gerechtvaardigd zijn door de medische behandeling van de betrokken persoon. Er zijn al heel wat artikelen verschenen waarin onderzoekers van mening zijn dat het bij het vaccin gaat om genetische manipulatie, het verminken van onze beschaving.

Velen zijn inmiddels bijzonder waakzaam over wat de machthebbers aan het uitbroeden zijn en vragen zich af of het geplande identificatieprogramma waar ze nu mee bezig zijn iets te maken kan hebben met het merkteken zoals Openbaring 13 ons duidelijk maakt. Het is daar zeker een voorloper van maar het merkteken in Openbaring wordt pas aangebracht nadat de antichrist op het wereldtoneel is verschenen. Die zal komen op het moment dat de wereldwijde chaos apocalyptische vormen heeft aangenomen en de wereldbevolking zal schreeuwen om een ‘verlosser’. Dat er een totalitair identificatiesysteem aan de hele wereldbevolking zal worden opgedrongen is zeker. Wie vanuit de Bijbel de werkwijze van Gods tegenstander kent, weet dat deze zich bedient van allerlei dubieuze tactieken om mensen te misleiden en zijn greep op hen te verstevigen.

Efeziërs 5:11 “En neemt geen deel aan de onvruchtbare werken der duisternis, maar ontmaskert ze veleer, want het is zelfs schandelijk om te noemen, wat heimelijk door hen wordt verricht.”

Psalm 146:3-4-5Vertrouwt niet op edelen, op een mensenkind, bij wie geen heil is; gaat zijn adem uit, dan keert hij weder tot zijn aarde, te dien dage vergaan zijn plannen. Welzalig hij, die de God van Jakob tot zijn hulpe heeft, wiens verwachting is op de Here, zijn God…”

Gods profetische blauwdruk de Bijbel, geeft een prachtig inzicht hoe het er in de ‘laatste dagen’ zal toegaan. Een scenario dat God op wonderbaarlijke wijze, reeds lang van tevoren, aan Zijn profeten heeft doorgegeven. Bijbelse profetieën onthullen dat de hachelijke eindtijd gekenmerkt zal worden door bedrog, verraad en chaos. Velen dragen oogkleppen waar het gaat om de machten die dagelijks aan het werk zijn om de wereld straks volledig te overheersen. Vrijdenkers die de waarheid te dicht benaderen worden voor fantast uitgemaakt, belachelijk gemaakt, of in het ergste geval bedreigd. Nieuwe leugens worden ontworpen om de volksmassa te hypnotiseren en af te leiden van de oorspronkelijke (Bijbelse) echte waarheden. Er is altijd met de waarheid gemanipuleerd en samenzweringen zijn er altijd geweest. Zoals de waarheid vroeger werd opgesloten in het omhulsel van legenden, of bewust verdraaid om politieke of religieuze reden, zo is dat in onze tijd niet anders. De Masterplan machthebbers hebben de mensheid in feite al vele jaren rechtstreeks geregeerd.

We beleven een eindstrijd van de Satan tegen God. Het laatste Bijbelboek, de Openbaring van de heilige Johannes, vanaf hoofdstuk 13, werpt helder licht op deze eindstrijd. De draak, de beesten en hun trawanten over de hele wereld, vechten tegen de volgelingen van het Lam. Op het ogenblik dat het kwade de absolute overheersing blijkt behaald te hebben, zal het vernietigd worden. In feite gaat het om het manipuleren van het door God in de mens aangebrachte DNA. We weten vanuit de Bijbel dat ons DNA ook de symbolische betekenis is van de boom des levens en daarom wil Satan Gods Schepping met gemanipuleerde vaccins proberen de wereldbevolking onder zijn gezag te krijgen. Het zal de kudde echte gelovigen van de ongelovigen scheiden. De Here Jezus geeft daar een mooi voorbeeld van:

Matthéüs 13:24-30Nog een gelijkenis hield Hij hun voor en Hij zeide: Het Koninkrijk der hemelen komt overeen met iemand, die goed zaad gezaaid had in zijn akker. Doch terwijl de mensen sliepen, kwam zijn vijand en zaaide er onkruid overheen, midden tussen het koren, en ging weg. Toen het graan opkwam en vrucht zette, toen kwam ook het onkruid te voorschijn. Daarna kwamen de slaven van de eigenaar en zeiden tot hem: Heer, hebt gij niet goed zaad in uw akker gezaaid? Hoe komt hij dan aan onkruid? Hij zeide tot hen: Dat heeft een vijandig mens gedaan. De slaven zeiden tot hem: Wilt gij dan, dat wij het bijeenhalen? Hij zeide: Neen, want bij het bijeenhalen van het onkruid zoudt gij tevens het koren kunnen uittrekken. Laat beide samen opgroeien tot de oogst. En in de oogsttijd zal ik tot de maaiers zeggen: Haalt eerst het onkruid bijeen en bindt het in bossen om het te verbranden, maar brengt het koren bijeen in mijn schuur.

Jezus komt

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud