Frankrijk in de ban van islamitische terreuraanslagen

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 23-11-2015) (laatste bewerking: 8 augustus 2022)

Opiniepeilingen in Frankrijk tonen aan dat meer dan 70% van de Fransen bang is dat Frankrijk zich aan de islam zal onderwerpen. Er wonen inmiddels meer dan 8 miljoen moslims in Frankrijk waaronder naar schatting 15.000 salafisten en dat aantal blijft gestaag toenemen. De Franse overheid publiceert al sinds 1996 een kaart waarop te zien is hoe honderden wijken in verschillende Franse steden door moslims zijn overgenomen en waar het Franse recht enkel nog op papier geld omdat verzekeraars de schade geleden in deze wijken niet meer vergoeden. Frankrijk kampt al vele jaren met moslimbendes die nauwelijks nog in de hand te houden zijn. In hun woonwijken zijn geweld en criminaliteit aan de orde van de dag. Ze proberen macht te verkrijgen door geweldpleging en angst te zaaien. De Franse politie durft nauwelijks nog tegen ze op te treden. Ze zijn bezig zichzelf totaal van de Franse maatschappij te isoleren. Hele wijken worden opgehitst door islamitische imams en kinderen bevinden zich steeds nadrukkelijker in een proces van radicalisering en terreur. Ze roepen op tot een burgeroorlog, waarbij het de verantwoordelijkheid van alle moslims is de ongelovigen uit de straten te vegen. De salafisten dagen de Franse manier van leven openlijk uit, en maken er geen geheim van de bestaande Europese orde middels geweld, terreur en fysieke intimidatie omver te willen werpen.

Op 7 januari 2015 vond een terroristische aanslag plaats op het hoofdkantoor van het satirische weekblad Charlie Hebdo in Parijs. De aanslag werd opgeëist door de islamitische terreurbeweging Al Qaeda. De aanslag werd gepleegd door twee gemaskerde mannen die waren uitgerust met kogelwerende vesten en kalasjnikovs. Bij de receptie werden twee mannen onmiddellijk onder vuur werden genomen. Een van hen, een onderhoudsmedewerker, bezweek aan zijn verwondingen. Vervolgens gingen de terroristen naar de tweede verdieping, waar op dat moment de wekelijkse redactievergadering aan de gang was, de enige gelegenheid waar alle redacteuren bijeen waren. De terroristen beschoten daarop de aanwezigen in de vergaderzaal. Hierbij kwamen tien personen om het leven: acht journalisten, een bezoeker en een aanwezige politieagent, die daar was ter bescherming van hoofdredacteur Stéphane Charbonnier.

Zeven slachtoffers van Charlie Hebdo

Getuigen hoorden het moordende tuig "Allahoe akbar" ("God is groot") schreeuwen. Na deze beschieting vluchtten de daders naar buiten en beschoten daar de inmiddels toegesnelde politie. Een agent te fiets werd neergeschoten. Toen hij weerloos op straat lag, beschoot een van de aanvallers hem van dichtbij en miste nog maar net zijn hoofd. De agent stierf ter plekke. Dit bracht het aantal dodelijke slachtoffers op twaalf. Op 9 januari begonnen ze een gijzeling in een drukkerij in Dammartin-en-Goële, waar ze bij een politiebestorming laat in de middag werden doodgeschoten. De daders waren de Frans-Algerijnse gebroeders Chérif Kouachi (32 jaar) en Saïd Kouachi (34 jaar), beiden geboren in Parijs. Het was de dodelijkste aanslag tot dan toe in Frankrijk sinds de Algerijnse Oorlog.

Na de aanslagen op de redactie van Charlie Hebdo, vroeg een leraar een moment stilte door leerlingen op Franse scholen voor de slachtoffers van deze slachtpartij. Dit verzoek werd echter met hoongelach, provocaties en woede ontvangen door veel van de islamitische leerlingen. Tijdens de minuut stilte bleven moslims praten. Ze zeiden verschrikkelijke dingen terwijl anderen lachten, waarop de leraren hen de klas uit stuurden. Een moslima sprak: “Mevrouw, we laten ons niet beledigen door een tekening van de profeet. Het is normaal dat we wraak willen. Het was meer dan een grapje, het ging om belediging!” Andere moslims waren het hier mee eens. Toen de leraar probeerde te praten over vrijheid en vrijheid van meningsuiting werd een groepje moslims kwaad: “Waarom gaan ze door mevrouw, we hadden ze gewaarschuwd”. Het argument dat Charlie Hebdo de draak steekt met ALLE godsdiensten maakte geen indruk.

Twee dagen de moordpartij aanslag op Charlie Hebdo, werden op 9 januari 2015 4 Joodse mensen vermoord in een koshere slagerswinkel in Parijs. Niet omdat ze een cartoon getekend hadden over Mohammed, niet omdat ze Zionist waren, niet omdat ze Israëlische soldaat waren, niet omdat ze in Israël woonden, niet omdat ze in 'bezette gebieden’ woonden, niet omdat ze anti-islam waren. Ze werden vermoord omdat ze Joods waren!

De Joodse slachtoffers

Het was voor het eerst sinds de 2e Wereld oorlog dat de synagoges in Parijs gesloten waren uit angst geweld tegen Joden. Het laat het gezicht zien van de met haat gedrogeerde moslimextremisten. Het gaat niet om een stuk land, of om een stad. Het gaat om pure haat tegen het Joodse volk. En wat ondernemen de Europese leiders hier tegen. Niets, helemaal niets! Het enige wat ze doen is Mohammeds volgelingen beschermen door op te roepen al dit soort gruwelijke moordpartijen niet in verband te brengen met de islam.

Bij de herdenking van aanslag op Charlie Hebdo en op de koshere slagerswinkel in Parijs liep ook de Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas mee. Wat die daar te zoeken had is een raadsel. Hij was echter niet de enige schurk die meeliep.

netan-abbas03Ook andere mensenrechtenschendende kampioenen liepen mee waaronder Turkije en het moslimterreurstaatje Qatar. De Israëlische premier Netanyahu was aanvankelijk niet uitgenodigd om aan de demonstratie deel te nemen. Uiteindelijk stemde Frankrijk toch in met zijn komst. De Franse president Hollande belde Netanyahu persoonlijk op om hem uit te nodigen, maar voegde eraan toe dat indien Netanjahoe de demonstratie zou bijwonen, Frankrijk tevens terreurleider Mahmoud Abbas zou uitnodigen. En zo geschiedde het. Het verschijnen van Abbas en dan nog op de eerste rij, op de massabetoging in Parijs gericht tegen de terreur en de gewelddadige onderdrukking van de persvrijheid en vrije meningsuiting, was natuurlijk niets anders dan toneelspel een om de wereld te laten denken alsof hij tegen aanslagen op Joden zou zijn terwijl zijn kliek in Ramallah op de volledige vernietiging van Israël uit is. Onder druk van Obama vrijgelaten Palestijnse moordenaars, worden door hem steeds groots onthaald.

BBC-verslaggever probeerde de aanval op de Joden in Parijs te rechtvaardigen Slechts enkele dagen nadat een CNN presentator probeerde om Israël bij het debat over de Parijse terreuraanslagen te betrekken, deed vervolgens BBC-verslaggever Tom Willcox een poging om de moordpartij op de 4 Joodse mensen in een koshere slagerswinkel in Parijs te rechtvaardigen. Tijdens de demonstratie interviewde Willcox een Israëlisch-Franse vrouw met de naam Chava, een dochter van overlevenden van de Holocaust, die waarschuwde dat de antisemitische sfeer in het Europa van vandaag gevaarlijk sterk doet denken aan de jaren 1930. Willcox viel haar in de rede, en wees erop dat 'veel critici van het beleid van Israël zouden suggereren dat de Palestijnen eveneens enorm lijden door Joodse handen'. Chava, die onthutst was voor de suggestie, zei dat de twee situaties niet met elkaar in verband gebracht moeten worden, waarop Willcox antwoordde, dat iedereen de dingen 'vanuit verschillende perspectieven' ziet. Critici in zowel Israël en Europa hekelden Willcox voor zijn 'schandelijke' weergave, en zeiden dat het voorval weer bewijst dat je er niet op kunt vertrouwen dat de BBC onpartijdig en objectief is in zijn berichtgeving over het Midden-Oosten conflict.

Zes moslimterreuraanslagen in Parijs

In de avond en nacht van vrijdag 13 november 2015 vonden er maar liefst zes terroristische aanslagen plaats in Parijs. Tijdens de aanslagen vielen 130 doden en meer dan 350 gewonden van wie er daags na de aanslagen nog veel in kritieke toestand verkeerden. Er waren acht aanslagplegers: zes kwamen om door eigen toedoen, een zevende door een politiekogel en een achtste vluchtte. De aanslagen zijn opgeëist door IS(IS). Tijdens de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen het Duitse en het Franse nationale voetbalelftal bliezen drie zelfmoordterroristen zichzelf op Saint-Denis, nabij het Stade de France.

Minstens 15 mensen verloren het leven toen een man het vuur opende op bezoekers van de bar Le Carillon en het Cambodjaanse restaurant Le Petit Cambodge, aan de rue Alibert. In het Café Bonne Bière aan de rue Feaubourg Du Temple 32 bracht een schutter 5 mensen om het leven. Aan de boulevard Voltaire 253 blies een man met een bomgordel zichzelf op bij het restaurant Comptoir Voltaire. Hierbij raakten verschillende mensen gewond en kwam alleen de dader om. Aan de rue de Charonne 92 schoot een man met een automatisch geweer op terrasgasten van café-restaurant La Belle Equipe. Bij deze aanslag kwamen 19 mensen om het leven. Onder de doden bevond zich een politieagent.

Aanslag in het Bataclan theater in Parijs

Tijdens de aanslag in de Bataclan op de avond van 13 november 2015, kwamen in totaal 89 mensen om het leven. Op het moment dat drie terroristen, onder wie de Fransman Omar Ismail Mostefai schietend het Bataclan theater in Parijs binnenkwamen was de  Eagles of Death Metal Band net begonnen met een van hun oude composities, 'Kiss the Devil', van hun album Peace Love.

Het auditorium veranderde vervolgens in het domein van de duivel. Eén getuige beschreef het als 'de hel'.Met automatische vuurwapens werd vanaf het balkon geschoten op de bezoekers. Verschillende malen herlaadden ze hun wapens en ondertussen schreeuwden ze Allahoe akbar. De schietpartij duurde ongeveer tien tot twintig minuten, sommige ooggetuigen verklaarden dat er ook met handgranaten werd gegooid. Gewonden kropen over de dode lichamen op de grond om naar buiten te vluchten. Degenen die niet weg konden komen werden één voor één neergeschoten. Toen het schieten ophield had er zich buiten het pand een grote politiemacht verzameld. Twee terroristen hielden zich met een twintigtal gijzelaars verschanst op de eerste verdieping. Na het schieten duurde het nog ongeveer twee uur voordat de politie het pand binnenviel. Alle drie daders kwamen vervolgens om: een werd doodgeschoten en de andere twee bliezen zich op.

IS(IS) heeft de aanslagen in Parijs opgeëist Aanhangers van deze terreurgroep en andere extremistische groeperingen hebben de terroristische aanslagen op Twitter bejubeld. Na de Franse misdaden in Mali en de bombardementen in Syrië en Irak is de strijd nu begonnen, klonk het op zondagochtend 15 november in een tweed.

Pas twee jaar later zijn de details aan het licht gekomen hoe de islamitische beesten te keer zijn gegaan en hoe de overlevenden van de slachting en de getuigen verboden werd om kritiek op de islam te uiten. Een onderzoekscommissie die na de aanslag is opgericht, heeft de gebeurtenissen rond de slachtpartij onderzocht. Voor dit doel werden betrokken politieagenten ondervraagd, waaronder een hoofd van de operaties, die alleen in het officiële protocol verschijnt als “M.T.P.” Volgens zijn verklaring waren er mensen onthoofd, afgeslacht en zelfs van ingewanden ontdaan. Vrouwen waren seksueel misbruikt en genitaal verminkt.  Bij sommige mensen hadden ze de ogen uitgestoken. De Franse overheid hield de Franse deze informatie aanvankelijk onder de pet. Pas met het verschijnen van het officiële protocol werd bekend aan welke martelingen de slachtoffers in de Bataclan waren blootgesteld. Reeds op 15 juli 2016 meldde de Engelse Daily Mail bijvoorbeeld: "Franse regering verdoezeld gruwelijke marteling van Bataclan-slachtoffers, omdat officieel onderzoek is verteld dat sommigen werden gecastreerd en hun ogen werden uitgestoken door de ISIS-moordenaars".

De psycholoog die na de aanslag de groep overlevende slachtoffers moest bijstaan, was een MOSLIM! Tijdens die “hulp”-sessies mochten de aanwezige overlevenden niet het woord ISLAM uitspreken. Dat was taboe. Tijdens hun ziekenhuisopname vroegen de artsen hen zich met de islam te verzoenen. De vrouw in deze video was getuige van de aanslag. Zij verteld o.a. dat de moslims lang van te voren van de dag van de aanslag al aan het dreigen waren en de politie al een aantal dreigementen had gekregen. Deze voorvallen werden voor het grote publiek verborgen gehouden. Na de aanslag selecteerden de journalisten uit de verklaringen van de getuigen de politiek correct in orde bevonden getuigenissen, d.w.z. die verklaringen die geen afbreuk deden aan het “vivre-ensemble”, het samenleven met moslims. De andere verklaringen werden gecensureerd. Patrick Jardin, die zijn dochter verloren had bij de aanslag, wilde het hypocriete spel van de overheid en politie niet meespelen, maar werd tengevolge daarvan bij de “Fichés S” ingedeeld (dit zijn mensen, die als een gevaar voor de Franse staat worden gekwalificeerd).Ook werd zijn Facebook-account opgeheven.

Aanslag in Nice

Op 14 juli 2016 reed een witte koelvrachtwagen met ongeveer 90 kilometer per uur in op de menigte die had staan kijken naar de vuurwerkshow ter gelegenheid van de Franse nationale feestdag op de Promenade des Anglais in Nice. Een motorrijder die de vrachtwagen wilde stoppen en de bestuurder uit zijn cabine wilde halen, werd overreden. Nadat dit werd gezien door de aanwezige politieagenten, werd er op de vrachtwagen geschoten. Volgens de politie slingerde de chauffeur doelbewust om zoveel mogelijk mensen te raken. Tijdens de aanslag kwamen zeker 86 mensen om het leven; daarnaast raakten 434 mensen gewond. Onder de slachtoffers waren 10 kinderen. De chauffeur reed twee kilometer over de boulevard en werd nadat de vrachtwagen tot stilstand was gebracht, doodgeschoten. In de cabine vond men een 7.65 mm-pistool met een lader alsook een identiteitskaart van de dader. De dader was Mohamed Lahouaiej Bouhlel, een 31-jarige Tunesiër geboren in M'saken in Noordoost-Tunesië. Bouhlel woonde al jaren in Nice en werkte er als chauffeur bij een bezorgdienst; hij was getrouwd en had drie kinderen. Hij had een strafblad voor geweldsdelicten, vuurwapenbezit, en huiselijk geweld. In maart 2016 was hij veroordeeld tot zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor een vechtpartij na een verkeersongeluk.

Het zal niemand verbazen dat ook in Nederland moslimjongeren enthousiast en met leedvermaak hebben gereageerd op de aanslagen in Parijs, en deze zelfs als een grote overwinning hebben gevierd. Zo werd de minuut stilte op tal van Nederlandse scholen verstoord door moslimjongeren, die ‘Allahu Akbar’ schreeuwden en zeiden dat de jihad nu eindelijk ook in Europa is gekomen. En dan de Turken! Tijdens de oefeninterland tegen Griekenland werd er een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Tienduizenden Turken begonnen echter met het zingen van het islamitische jihadlied ‘(Moslim) martelaren sterven niet’ – kortom: ze brachten massaal een ode aan de daders. Volgens Infowars verslaggever Paul Joseph Watson is niet alleen de ‘radicale’ islam het probleem, maar de hele islam. 

Op maandagmiddag 19 juni 2017 ontsnapte Parijs ternauwernood aan een aanslag toen een automobilist in de middag op de Champs-Elysées opreed op een politiebus. De politie in de Franse hoofdstad meldde dat er geen politiemensen of leden van het publiek gewond zijn geraakt. De overleden dader was een bekende van de inlichtingendiensten en stond bekend als een geradicaliseerde moslim. De man was van plan een grote aanslag te plegen want in de auto werden een gasfles en een kalasjnikov aangetroffen.

Wat Israël al tientallen jaren meemaakt, begint ook Europa en met name Frankrijk in toenemende mate aan de lijve te ondervinden. De aanslagen in Parijs zijn slechts voorbodes van gruwelijkheden waarmee de Europese bevolking te maken zal krijgen. De regerende ‘Elite’ roept om beurt dat deze moordende barbaren niets met de islam van doen hebben. Zij weten kennelijk exact wat er in de Koran staat terwijl diverse imams zeggen dat hun heilige boek maar één uitleg kent. Ook uit een onderzoek in Saoedi-Arabië is gebleken dat 92% van de Saoedi’s vindt dat IS(IS) zich geheel conform de koran gedraagt. Volgens de Egyptische tv-presentator Ibrahim Issa – durft niemand toe te geven dat de misdaden van IS(IS) gebaseerd zijn op islamitische bronnen. Klik hier om te zien en te horen wat de ‘vredelievende’ islam verder van plan is.

Federica Mogherini, vertegenwoordiger Buitenlandse Zaken en Veiligheid namens de Europese Commissie, noemt de ‘politieke islam’ een belangrijk onderdeel van de toekomst van Europa. Volgens haar hoort: ‘de islam bij Europa en heeft het een plek in de Europese geschiedenis, in onze cultuur, in ons voedsel, en –wat het belangrijkste is- in Europa’s heden en toekomst.’

Volgens Federica Mogherini hoort de islam bij Europa

Mogherini vindt dus dat de islam, mede de toekomst is van Europa. Maar de islam wil geen onderdeel van de toekomst van Europa uitmaken, maar wil heel Europa onder het juk van de islam brengen. De verdwaasde leiders in Brussel weigeren te erkennen dat al die jihadisten zo nauwkeurig mogelijk alle in de Koran geschreven regels en geboden opvolgen. Klik hier maar eens wat ex-moslims over de Koran te vertellen hebben. De aanslagplegers laten er geen twijfel over bestaan wanneer ze bij de gruwelijkste slachtpartijen schreeuwen hoe groot hun god is. Het zijn extremisten binnen de islam die in naam van hun profeet en teksten uit de Koran citerend, veroveren, onderdrukken, slachten en verkrachten al ruim 1400 jaar lang. Er zijn sinds 9 september 2000 al 31583 aanslagen (stand 17 augustus 2017) door islamitische extremisten uit naam van hun geloof gepleegd.

Wat ook opvalt, is dat de wereldleiders de naam IS(IS) hebben vervangen door de term Daesh. Vooral Barack Hussein Obama en zijn trekpop John Kerry gebruikten deze term veelvuldig. Men wil kennelijk vermijden IS(IS) in verband te brengen met de islam want de terreuraanslagen hebben volgens hen immers niets met de islam van doen. Dus geen IS(IS) maar Daesh. Maar ook in Daesh komt het woord islam gewoon voor. Politici die het Beest niet bij zijn naam durven noemen dienen gewantrouwd te worden.

En natuurlijk waren er weer diverse voorbeelden van allerlei zieke geesten die Israël ervan beschuldigen achter de aanslagen in Parijs te zitten. Zo staat ook Zweden al jaren bekend vanwege anti-Israël activiteiten. De huidige Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallstrom vergelijkt de moordaanslagen met de nood van de Palestijnen in Israël. Prompt werd zij in twitterberichten van de terreurbeweging Al Fatah en van de “Bende van Ramallah” officieel geadopteerd voor hun politieke doeleinden. Walström bevordert dus de politieke agenda van de Palestijnen tegen Israël. Ook de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Ierland, Dermot Ahern, noemde: 'ISIS het gevolg van het Israëlisch-Palestijns conflict. (...) Dat is de bron van de problemen in deze regio.' In Israël is men al lang niet meer verbaasd over dit soort krankzinnige standpunten. Ze nemen het op voor de landrovers in Ramallah maar mocht er ooit een Palestijnse staat komen dan zal die worden geregeerd door boeven van hetzelfde soort als die verantwoordelijk zijn voor de moordaanslagen in Parijs. Klik hier voor zo maar een voorbeeld van een moordpartij op donderdag 19 november. Zie ook deze video waarin een vrouw probeert veiligheidsagent neer te steken.

Een Israëliër die undercover is gegaan onder radicale moslimgroepen in Europa, geeft in een viertal video’s een duidelijk beeld over wat er leeft binnen de islamitische gemeenschappen in Europa. Deze video is het eerste deel van Israëlische documentaire makers Zvi Yehezkeli en David Deryi omtrent de radicalisering van moslims in Europa. De film is Hebreeuws gesproken maar Engels ondertiteld. De filmmaker kon zich dankzij zijn vloeiende kennis van de Arabische taal, moeiteloos mengen in de moslimgemeenschappen in de zogenoemde “no-go zones” van Zweden en Frankrijk en aldus van binnenuit een blik werpen wat leeft binnen islamitische geesten. De volgende drie delen zijn hier te bekijken: Deel 2; Deel 3 en Deel 4.

De Deen Lars Faaborg-Andersen, tot 31-08-2017 de ambassadeur van de Europese Unie in Israël zei op 22 augustus 2017 in Tel Aviv dat Israël nog veel kan leren van Europa hoe het terrorisme effectief moet bestrijden. Hij zei dat de “Strijd tegen het terrorisme een hele koffer instrumenten behoeft.” Een van die instrumenten, legde hij verder uit, is een “sterke beveiligings dimensie’, die Israël efficiënt gebruikt. Maar, voegde hij eraan toe, er zijn andere aspecten bij dit project betrokken, met inbegrip van “de-radicalisering,” het werken met sociale diensten en onderwijs. Richard Kemp, de voormalige Britse militaire officier en fervent verdediger van Israël, noemde de Faaborg-Andersen uitspraken een “gotspe”. “Niet alleen heeft Israël niets te leren van de Europese Unie”, aldus Kemp, “maar de EU maakt zich schuldig aan het stimuleren van het terrorisme in Israël. ” De eerste stap die Europa zelf moet nemen is het identificeren van de vijand en begrijpen wie het is waartegen het strijdt. De vijand heeft een naam en in dit geval is er sprake van radicale islamitische terreur.

Het blijkt dat er maar liefst 271 moordende islamitische hellehonden uit Irak en Syrië naar Frankrijk zijn teruggekeerd waarvan slechts enkelen gevangen zijn gezet. Onder hen bevinden zich figuren dat bij herhaling hebben opgeroepen Franse burgers te vermoorden. Onbegrijpelijk dat deze monsters de mogelijkheid hebben gekregen naar Frankrijk terug te keren gezien aanslagen in 2015.Volgens de Franse veiligheidsdiensten hebben zo’n 700 burgers met de Franse nationaliteit zich bij IS(IS) in Irak en Syrië aangesloten.

Op maandag 20 maart 2016 werd een onderzoek gepresenteerd dat na een peiling op Franse scholen liet zien dat 33% van de jonge moslims in Frankrijk het als acceptabel beschouwt om de islamitische aanspraken in de samenleving met geweld door te drukken. Van hen zou 20% de islam zelfs met wapens verdedigen. 32% van de nieuwe generatie Jihadisten sprak zich uit voor het “religieuze absolutisme”,

De Franse overheid kijkt de andere kant op alsof er niets aan de hand is. Overigens is dat in diverse andere Europese landen niet anders. Dat heeft alles te maken met het feit dat de leiders van diverse politieke partijen, weten dat ze zonder de stem van moslims, de verkiezingen niet kunnen winnen. De Franse overheid capituleert continu voor de druk vanuit islamitische hoek.

Ze zijn er niet onduidelijk over wat ze van plan zijn.

Robert Redeker, een Franse professor in de filosofie, die in een artikel op de opiniepagina van de krant Le Figaro, kritiek uitte op het moslimextremisme, werd prompt met de dood bedreigd. Op 19 september 2007 schreef hij: ,,wat moet de vrije wereld doen tegen de intimidaties van de moslimextremisten?” Het was een vrij gematigd stuk, geschreven naar aanleiding van de ophef in de islamitische wereld over de citaten van de voormalige paus Benedictus XVI die op 12 september 2006 Paleologus citeerde die zei: ,,Toon me wat Mohammed aan vernieuwing heeft gebracht, en alles wat u zult vinden zijn slechte en onmenselijke dingen, zoals zijn bevel zijn religie te verspreiden door het zwaard.” Redeker wees erop dat de islam, zeker in de begintijd, voornamelijk met het zwaard is verspreid. De dag na publicatie haalde een religieus commentator van de pro-moslimbroederschap tv-zender Al Jazeera uit naar het artikel. In Tunesië werd de editie van Le Figaro in beslag genomen en verboden wegens ‘vooroordelen en beledigingen tegen de profeet, de islam en de moslims.’ Egypte volgde drie dagen later. Per e-mail en post werd Redeker met de dood bedreigd. Daarbij werden foto’s adresgegevens en een routebeschrijving toegevoegd.

Klik hier voor mijn artikelTariq en Hani Ramadan Moslimbroederschap extremisten”

Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

De burgemeesters van Lille, Bordeaux, Strasbourg,  Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes hebben in een gezamenlijke brief aan de regering in Parijs de noodklok geluid over de onhoudbare situatie die in hun steden is ontstaan door de maandelijkse toevloed van vele duizenden migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika. Genoemde Franse steden slaan ‘sociaal alarm’ omdat ze ‘met hun rug tegen de muur staan’ en ‘compleet overspoeld’ worden door een eindeloze en aanhoudende stroom islamitische asielzoekers. De massa immigratie ‘veroorzaakt extreme spanningen in het klassieke publieke en institutionele beleid.’Zo kan er onmogelijk in zo’n hoog tempo nieuwe woonruimte voor al die migranten worden vrijgemaakt. ‘Het bewijs is er, voor onze ogen, in onze straten, in huizen, in opvangcentra. De nood is dringend.’ De burgemeesters wijzen erop dat het integreren van erkende migranten, en het helpen van afgewezen illegalen –die net als in de andere West Europese landen amper worden uitgezet- een enorme opgave is. In Parijs is de nood ook hoog. Daar slapen grote aantallen asielzoekers gewoon op straat.

Ook bezetten bezetten en blokkeren honderden moslims hele straten om er te gaan bidden, als een provocatieve demonstratie dat zij er nu de baas zijn. De Franse overheid heeft vanaf 23 september 2011 hier een verbod op ingesteld maar daar blijken de moslims zich niets van aan te trekken. Zij worden zelfs door de gevestigde politiek -ook financieel- gesteund en grijpt de politie, ondanks het feit dat de Franse wet met voeten wordt getreden, niet in. Frankrijk heeft in 2011 ook een wet aangenomen dat vrouwen die op straat of in openbare gebouwen gezichtsverhullende (Burka) kleding dragen, een boete kunnen krijgen van 150 euro. Mannen riskeren een boete van maximaal 30.000 euro als zij een vrouw dwingen om een boerka of nikab te dragen. Een Franse moslima heeft het verbod aangevochten omdat ze zich gediscrimineerd voelde maar het Europees hof voor de Rechten van de Mens heeft het verbod gehandhaafd.

Wat velen niet weten is dat de Burka afkomstig is uit de Astarte cultus uit het oude Mesopotamië. Alle vrouwen zonder uitzondering, moesten ééns per jaar prostitueren in de heilige bossen die rond de tempel van de godin stonden. Om niet erkend te worden, verscholen de vrouwen zich achter de viole van de Burka. Musstapha Kemal (Ataturk), de 1ste president van Turkije, van 1923 tot 1938, werd van dit gebruik op de hoogte gesteld en kwam met de volgende maatregel: “Alle Turkse vrouwen hebben het recht zich te kleden zoals ze willen. Doch, alle prostituees zijn verplicht een Burka te dragen.” Gevolg was dat de Burka binnen de kortste keren uit het straatbeeld in Turkije was verdwenen.

Op 13 september 2017 schreeuwt een man “Allahu akbar” in de Franse stad Toulouse en valt zeven mensen aan waaronder drie politieagenten. Nadat agenten hem op de grond hadden gewerkt bleef hij maar Allahu Akbar schreeuwen maar brak plotseling in huilen uit. Niets om ongerust over te zijn want het zou, net als in vele andere gevallen, weer gaan om een ‘psychiatrische patient.’

Op 1 oktober 2017 stak een cultuurverrijkende “Allahu akbar” schreeuwende man bij een treinstation in Marseille met een mes twee vrouwen dood. De vrouwen waren 17 en 20 jaar oud. De dader werd gedood door militairen die tegenwoordig overal rondlopen in Frankrijk om Fransen te beschermen tegen de terreurzucht van islamistische extremisten. Een getuige vertelde dat ze zag hoe de man een mes uit zijn mouw haalde. De NOS meldde dat het motief van de dader nog onbekend was!!!

In Bagneux in Frankrijk werd op 1 november 2017 een gedenkplaat vernield en bespoten met graffiti. Die was geplaatst ter herinnering aan Ilan Halimi, een jonge Jood die in 2006 door een “bende barbaren” werd vermoord. Ilan Halimi werd in januari 2006 gegijzeld en vervolgens voor drie weken wreed gemarteld. Hij werd uiteindelijk stervend achtergelaten aan de kant van een weg, waar hij een paar uur later stierf. De meeste van zijn ontvoerders, die een paar dagen na de moord werden gearresteerd, waren moslims. Ze bekenden onmiddellijk. Zij zeiden dat zij Halimi hadden uitgekozen omdat hij een Jood was, en ze dachten dat “alle Joden geld hebben”. Sommigen voegden toe dat Joden het “verdienden om te lijden”. De leider, Youssouf Fofana, riep tijdens het proces steeds hoe groot zijn god wel was zodat het Hof niet kon verbergen dat hij een islamitische antisemiet was. Hij werd veroordeeld tot “levenslang” — wat in Frankrijk 18 tot 20 jaar betekent. De andere leden van de bende werden door de aanklager beschreven op een afgezwakte manier als “schurken op zoek naar gemakkelijk geld”. Op de leider Youssouf Fofana na is het moorddadige moslimtuig inmiddels al weer op vrij voeten.

Aanslag Straatsburg

Op 12 december 2018 opende de 29-jarige islamitische terrorist Cherif Chekatt tegen 20.00 uur het vuur op bezoekers van een kerstmarkt in Straatburg. Een van de slachtoffers was een Thaise toerist zijn, die stierf door een schot in zijn hoofd. De moordenaar raakte in een vuurgevecht met de politie gewond maar wist te ontkomen. Hij overmeesterde een taxichauffeur en dwong hem weg te rijden. De chauffeur werd later in een afgelegen gebied van de stad heelhuids teruggevonden. Hij bevestigde tegenover de politie dat zijn ontvoerder gewond was. De dader was zoals gewoonlijk bekend bij de politie en bezat een lange criminele voorgeschiedenis en stond eveneens bekend  als een geradicaliseerde islamgelovige. Hij stond op de “bedreiger-lijst S”van gewelddadige radicale Salafisten. Zo was hij al in 2011 wegens een mes-aanval op een 16-jarige tot twee jaar gevangenisstraf veroordeeld zijn. ISIS claimde verantwoordelijk te zijn voor de aanslag. Bij huiszoeking zouden volgens de Franse zender France Info en de krant “Le Parisien”.o.a. granaten zijn gevonden. De moordenaar werd op 14 december door de politie gedood nadat hij op straat het vuur opende op drie politiemensen. 

Natuurlijk kwamen zoals gebruikelijk ook weer de blijken van medeleven van de Europese staatschefs binnen. De voorzitter van de Europese commissie, Jean-Claude Juncker zei ‘in gedachten bij de slachtoffers’ te zijn  en noemde Straatsburg een symbool voor de vrede en de Europese democratie. Macron sprak van ‘Solidariteit van de hele natie voor Straatsburg, de slachtoffers en hun families”. Niets natuurlijk over al die gewelddadige koranextremisten die door de straten van Europa ronddolen op zoek naar nieuwe slachtoffers. Het enige wat ze doen is de weerloze burgers tegen dit moordende tuig te beschermen met betonblokken maar die laten zich ook niet stoppen door dit soort “hindernissen”.

In maart 2015 maakte de Franse geheime dienst een rapport op over de preventie van terroristische radicalisering . Er staan 15.000 namen in. Maar er staan slechts een paar dozijn verdachten onder toezicht. In augustus 2017 gaf het Ministerie van Binnenlandse Zaken een verklaring uit dat bijna 300 moslimbarbaren teruggekomen waren uit Syrië en een risico inhouden. Allemaal konden ze terugkomen naar Frankrijk met een Frans paspoort. Geen van hen is gearresteerd.

Franse jihadist die Shoah overlevende vermoordde neergeschoten

In april 2012 vermoordde de amper twintig jarige Michael Chiolo, een tot de islam bekeerde extremist, samen met twee anderen, de 89-jarige Roger Tarall voor 300 euro en een paar medailles. De drie waren zijn appartement in Montigny nabij Metz binnengedrongen. Tarall was een overlevende van de Shoah (Holocaust). Hij ontsnapte uit het naziconcentratiekamp van Dachau en werd verschillende keren onderscheiden. Hij werd tot de dood gefolterd en overleed door verstikking. Zijn drie overvallers gebruikten hiervoor plaktape. Hij overleefde de Shoah en Dachau maar werd op zijn oude dag gruwelijk vermoord door een stel Allahu Akhbar schreeuwende moslimbarbaren. Chiolo werd gearresteerd voor de moord, nadat hij opschepte aan zijn vriendin van het martelen van Tarall tot de dood. Een maand voor het arrest in het moordproces had de rechtbank van Mulhouse hem veroordeeld wegens het verheerlijken van terrorisme. Chiolo had net na de terreuraanslagen van Parijs in november 2015 zijn medegevangenen opgeroepen om het bloedbad in concertzaal Bataclan na te spelen. Hij werd hierop overgeplaatst naar de extrabeveiligde gevangenis in Condé-sur-Sarthe in Normandië. In december 2015 werd Chiolo in hoger beroep veroordeeld tot 28 jaar cel wegens de moord op Tarall. Het psychiatrisch rapport beschreef de moordenaar als “gevaarlijk en manipulatief”, “zonder enige wroeging”. De drie werden ook schuldig bevonden aan gewapende overval, ontvoering en gijzeling.

Chiolo die zich in 2010 tot de islam bekeerde en zich vanaf dan Abdel-Karim liet noemen, stond datzelfde jaar voor het eerst voor de rechter wegens diefstallen en fraude. Hij pleegde vier dagen voor de moord op Tarall in het Duitse Saarland een overval op een juwelier waarbij hij 4.000 euro buit maakte.

Op 5 maart 2019 mocht zijn zwangere vrouw Chiolo privé ontmoeten voor een echtelijk bezoek in een van de familiekamers in de gevangenis. Zij wist daarbij een keramisch mes naar binnen te smokkelen. Chiolo belde vervolgens de gevangenisbeambten met de mededeling dat zijn vrouw zich niet goed voelde. Toen twee gevangenisfunctionarissen om ongeveer 9.45 uur de familiekamer binnengingen, stak Chiolo hen neer, waarbij hij onder het schreeuwen Allahu Akbar een in de borst verwondde, de ander in het gezicht en de rug. Het paar barricadeerde zich vervolgens in de ruimte voor het familiebezoek, wat leidde tot een urenlange impasse met de politie. Franse antiterroristische RAID-teams en zelfs legereenheden werden ingezet en rond 18.00 uur en werd de familiekamer bestormd. Contra-terreur-eenheden openden het vuur op het echtpaar toen ze door de deur braken, waarbij Chiolo ernstig werd verwond en zijn vrouw overleed ten gevolge van geweerschoten.

Op 9 oktober 2020 vermoorde een moslimbarbaar drie mensen in de basiliek Notre-Dame in Nice door ze de keel door te snijden. Tijdens de moordpartij schreeuwde de aanvaller “Allah Akbar”.De dader werd later neergeschoten door de Franse politie en zwaargewond overgebracht naar het Pasteur-ziekenhuis in Nice. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Franse persbureau AFP zou de dader, Brahim Aoussaoui, in september als migrant op het Italiaanse eiland Lampedusa zijn aangekomen. Na een periode van quarantaine werd hij vrijgelaten met de boodschap dat hij Italië moest verlaten. Hij arriveerde vervolgens in oktober in Frankrijk.

Op vrijdag 16 oktober 2020 werd de onderwijzer Samuel Paty door een moslim op straat werd onthoofd nadat hij kritiek had gekregen omdat hij karikaturen van de islamitische profeet Mohammed aan zijn studenten had getoond.De dader was een 18-jarige vluchteling uit Tsjetsjenië die leek te zijn ingegeven door video’s op sociale media. 

Franklin ter Horst

Terug naar: Inhoud