Farmaceut Pfizer wilde bijwerkingen van haar vaccin 55 tot 75 jaar geheim te houden

 

Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 28 maart 2022) ( Laatste bewerking: 13 oktober 2022)

 

De Amerikaans politiek commentator Liz Wheeler verteld dat uit vertrouwelijke documenten is gebleken dat bijwerkingen van het ‘coronavaccin’ van farmaceut Pfizer reeds in februari 2021 bekend waren bij de farmaceut. Het gaat om bijwerkingen die zijn opgetreden nadat het vaccin al werd toegepast. “Dat zou alarmbellen moeten doen rinkelen,” aldus Wheeler. “Dit is één van de documenten die Pfizer de komende jaren geheim wilde houden.”Het document bevat vele pagina’s aan bijwerkingen en dat terwijl de gezondheidsinstanties verzekerden dat dit vaccin volstrekt veilig was en dat bijwerkingen zeer zeldzaam waren. Wheeler noemt een aantal bijwerkingen zoals: epilepsie, lupus, beroerte, hersenontsteking, acute nierschade, hartinfarct, anafylactische shock, trombose oftewel bloedproppen, en artritis. Er staat in dat je een miskraam kunt krijgen en dat je op allerlei gruwelijke manieren kunt sterven als gevolg van het vaccin, aldus Wheeler. Allemaal bijwerkingen waar Pfizer volledig van op de hoogte was. “Je kunt zelfs Covid-19 krijgen van het Covid-19-vaccin, terwijl we te horen kregen dat dit niet zou gebeuren. En als Pfizer ervan wist, wisten ook de gezondheidsinstanties en overheid ervan, en toch hebben ze het verborgen gehouden voor de bevolking,” Zie ook hier.

 

De waslijst aan bijwerkingen is niet het enige. De verschillende farmaceuten waaronder Pfizer blijken ook wetenschappers en medici die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins te intimideren. Als dat niet lukt, proberen ze deze mensen om te kopen. Epidemioloog Paul Alexander, die zeer kritisch is over de mRNA-vaccins, schrijft in een bericht op Substack dat Pfizer hem een miljoen dollar en een salaris van 50.000 dollar per maand heeft geboden om zijn mond te houden over Pfizer en directeur Albert Bourla.

 

Pfizer wist dat er al in het begin van de vaccinatiecampagne 1223 mensen waren gestorven, dat er 1290 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot nieuwe varianten. Deze informatie mocht niet openbaar gemaakt worden en 55 tot 75 jaar geheim blijven, aldus Alexander. Als aangetoond wordt dat de acties van Bourla, Moderna-topman Bancel en mensen als CDC ‘corona tsaar’ Anthony Fauci levens hebben gekost en dat mensen en kinderen als gevolg hiervan zijn overleden, moeten ze de gevangenis in, benadrukt dr. Alexander. John F. Kennedy jr. voorzitter van Children’s Health Defense, heeft een boek over deze Antony Fauci geschreven waarin al diens misdaden worden opgesomd. Niet voor niets heeft hij inmiddels de infame bijnaam ‘Dr.Death’ verworven. Het boek Kennedy is een bestseller geworden.

 

Alexander wijst er verder op dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsfunctionarissen, technocraten, overheden en taakgroepen zich hebben laten omkopen. Hun salaris was belangrijker en zij hielden hun mond. Hij noemt de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna ‘crimineel’.Eerder zei Alexander dat er nooit sprake is geweest van een coronapandemie. “De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei hij. Kennedy zegt dat er in acht maanden meer mensen zijn overleden aan het ‘coronavaccin’ dan in de afgelopen 30 jaar aan alle andere vaccins bij elkaar. Officieel zijn er in de Verenigde Staten een slordige 20.000 sterfgevallen geregistreerd na coronavaccinatie, maar volgens Kennedy ligt het sterftecijfer waarschijnlijk 40 keer zo hoog’. “Als mensen de waarheid kenden, zouden ze dit vaccin beslist niet nemen,” zei hij. “We weten dat Pfizer wist dat dit zou gebeuren,” aldus Kennedy. Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen dan ongevaccineerde mensen, stelt Kennedy.“Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden. En toch deden ze het.”

 

Elizabeth Eads, die al 25 jaar in het vak zit, zei op 22 maart dat drievoudig gevaccineerde mensen symptomen van aids vertonen en dat zij en haar collega’s moeite hebben om deze patiënten te behandelen. Ze zegt ook dat veel geboosterde mensen de ziekte waarschijnlijk de komende maanden zullen krijgen. “Dit wordt veroorzaakt door het vaccin en we weten niet echt hoe we dit moeten aanpakken,” zei de arts. En hoe meer coronaprikken mensen halen, hoe erger de klachten worden. De derde prik, die ze de kill shot noemde, “verwoest je immuunsysteem uiteindelijk”. Ze verwees naar een recente Stanford-studie, waaruit blijkt dat het spike-eiwit dat na vaccinatie wordt aangemaakt het lentivirus wat Aids kan veroorzaken. “Het brengt blijvende schade toe aan het genoom van de cel. Dat is waarom dit zo beangstigend is voor ons. We weten gewoon niet hoe we dit moeten behandelen.” zei de arts. Hunter vroeg Eads hoe erg de situatie is. “Ik denk dat van april tot en met de zomer meer mensen gediagnosticeerd zullen worden met aids, met name in de leeftijdsgroep 18-39 jaar. En waarschijnlijk zal het immuunsysteem bij de veertigers en vijftigers het komende jaar instorten.” Het gaat volgens haar om miljoenen mensen. EudraVigilance de Europese Databank meldt op 15 maart 2022 41.834 vaccinatiedoden in Europa en 3.900,241 mensen met bijwerkingen waarvan 1.672.872  met ernstig letsel. Diverse deskundigen zeggen dat deze aantallen slechts het topje van de ijsberg zijn.

 

De vaccinatiecampagne tegen de varkensgriep van 1976 werd stopgezet na 53 meldingen met dodelijke afloop. Het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen. Nu gaan ze gewoon door alsof er helemaal niets aan de hand is. Het begint steeds duidelijker te worden wat de verwoestende effecten zijn van de vaccinaties. De Amerikaanse Hartstichting zegt bewijs te hebben dat vaccins moord is. De oversterfte neemt met de week toe en dat is volgens diverse deskundigen het gevolg van vaccinaties.

 

Er is zelfs al sprake van oversterfte bij kinderen in Groot-Brittannië na uitrol van de coronaprik. One America News Network bericht dat uit de officiële data van The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) blijkt dat de Covid injecties nu al direct verantwoordelijk zijn voor ruim 300.000 doden in de Verenigde Staten. Ondertussen hebben honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, enkel omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd, aldus News Network.

De Britse schrijver en voormalig huisarts Dr. Vernon Coleman zegt in deze video dat er inmiddels voldoende bewijs is dat de covid-prik moord is: “We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Er zijn grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.” Zie ook deze link. De prominente Zuid-Afrikaanse arts, Dr. Shankara Chetty zegt dat de huidige vaccincampagnes maar één doel hebben: “Een groot deel van de bevolking onder controle houden en doden zonder dat iemand vermoedt dat ze zijn vergiftigd.” Zie ook: Wij wisten het al: alles is van tevoren gepland aldus een Duitse politica. De Duitse longarts en internist Dr. Wolfgang Wodarg waarschuwt dat de bijwerkingen van de vaccinaties verwoestend zijn. Hij noemt “hartritmestoornissen, hartspierontsteking, anafylactische shock of zelfs onvruchtbaarheid enkele van de verschrikkelijke mogelijke bijwerkingen van deze experimentele injecties.” Ook raadt hij mensen af om nauw contact te hebben met iemand die net gevaccineerd is. Volgens de eminente pro-vaccin expert dr. Geert Vanden Bossche zouden de gevaarlijke ‘varianten’ zoals Delta nooit zijn ontstaan als de politici niet – tegen alle logica en geldende wetenschappelijke principes in – tijdens deze ‘pandemie’ met massa vaccinaties waren begonnen.

Ook de Nederlandse radioloog Frits Jansen stelt in een opiniestuk dat vaccinatie juist zorgt voor meer varianten. Eerder zei ook de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Ook de coronavariant Omicron blijkt te worden verspreid door volledig gevaccineerden. Covid-19 deskundige Dr. Peter McCullough noemt de vaccinaties “bioterrorisme”.

Diverse rapporten melden dat de Pfizer vaccins verantwoordelijk zijn voor de dood van velen

Begin april 2022 was al d.m.v. een WOB-verzoek bekend geworden dat de farmagigant Pfizer volledig besefte dat hun middel, nog voor het op de markt werd gebracht, zeer ernstige, en vaak dodelijke, gevolgen had. Het moest 2400 volledige werkkrachten erbij huren om de meldingen van deze gevolgen te kunnen verwerken. Maar de CEO van het bedrijf Albert Bourla noemde het ‘crimineel’ om berichten te verspreiden die twijfel aan de werkzaamheid van de injecties zouden kunnen zaaien: “Onze successen in het leiden van de strijd tegen Covid-19 hebben niet alleen een positief verschil gemaakt in de wereld; ik geloof dat ze ons bedrijf voor altijd fundamenteel hebben veranderd.” Journalist Naomi Wolf, die de taak op zich heeft genomen om 300.000 Pfizer-documenten te analyseren, is tot de ontdekking gekomen dat 44 procent van de zwangere vrouwen een miskraam heeft gekregen tijdens het vaccinonderzoek van Pfizer.

 

Pfizer will provide meds to poor countries at manufacturing costAlbert Bourla

 

En dan al die mensen de sinds de uitrol van de mRNA spuit wereldwijd zijn gestorven waaronder gezonde jonge sporters die op het veld in elkaar zakken en overlijden? Cardioloog Peter McCullough vertelde in gesprek met journalist Kim Iversen wat er precies aan de hand is. Het gaat hier om subklinische myocarditis, oftewel myocarditis die onder de radar is gebleven en niet is gedetecteerd.

 

Dat zou kunnen verklaren waarom er zoveel sporters zijn gestorven op het veld of tijdens de training, namelijk vanwege subklinische myocarditis in combinatie met adrenaline, aldus de arts.

 

Uit de tot nu toe gepubliceerde documenten blijkt onder meer dat Pfizer/Biontech meer dan 150.000 (!) meldingen heeft ontvangen van “ernstige ongewenste voorvallen/bijwerkingen”.Nog explosiever zijn echter de gegevens in een tabel over zwangere en zogende vrouwen die de injectie kregen in de eerste maanden na 11 december 2020 toen men met het injecteren begon. Uit dit artikel blijkt dat maar liefst 44 procent van de zwangere vrouwen een miskraam hebben gekregen na ontvangst van het pfizer-vaccin. In het licht van deze onthullingen is het ook niet verwonderlijk dat er wereldwijd een enorme toename is van doodsoorzaken onder alle gevacineerden. Gegevens en meldingen komen onder meer uit Schotland en van klokkenluiders uit Canada. En toch promootten ze dit gif agressief. Het is in feite een van de grootste medische misdaden in de geschiedenis.

 

Een peer-reviewed artikel in het gerespecteerd en toonaangevend medisch blad, het Britisch Medical Journal (BMJ) meldt dat de medische universiteiten en toezichthoudende overheidsinstellingen ernstig gecorrumpeerd zijn geraakt door de invloed van de grote farma-bedrijven. Mogelijk leidden de op last van de rechter door Pfizer vrijgegeven documenten over de fake-injecties tot een doorbraak. Hiermee kunnen mogelijk eindelijk de grote gevaren van fake-injecties tot het publieke bewustzijn doordringen.161 advocaten, onder leiding van Naomie Klein, hebben zich op deze Pfizer-documenten vastgebeten. Deze onthullen dat Pfizer door haar dierproeven al wist dat de injectievloeistof niet in de spier op de injectieplaats blijft, zoals Pfizer beweerde, maar zich binnen 48 uur via de bloedstroom door het lichaam verspreidt en zich ophoopt in onder andere de lever, bijnieren, milt, zaadballen en vooral de eierstokken.

Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration FDA in de Verenigde Staten wisten dit, en logen erover. De FDA is een agentschap van de federale overheid in de Verenigde Staten, dat onder andere de kwaliteit en veiligheid van voedsel en aanverwante zaken bewaakt. In het Verenigd Koninkrijk werd over de eerste maanden van 2021 reeds een duidelijke toename van eierstokkanker geconstateerd. De advocaten onderzoeken of zij een zaak kunnen maken van de delicten die zij in de documenten aantreffen, zoals medische wanpraktijk, criminele bedrijfsvoering zoals omschreven in de ‘Racketeer Influenced and Corrupt Organizations (RICO) Act, het schenden van burgerrechten en medisch handelen zonder informed consent’. Dit laatste is een schending van de Neurenbergcode waarvan WEF-sekte Ursela von der Leyen, de grote baas van EuroBabel vindt dat deze code bij het oud vuil gezet moet worden.

Klaus Schwab met Ursela von der Leyen.

Von der Leyen is een fanatiek voorvechter voor de covid-19 gif prikken. Ze voelt voor dwangvaccinatie van alle 340 miljoen inwoners van de EU. In verband daarmee heeft ze tijdens een interview met de BBC uitgelegd dat de Code van Neurenberg, een grondprincipe voor medisch handelen dat in 1947 werd opgesteld als antwoord op de Nazimisdaden, niet langer als relevant moet worden beschouwd. Von der Leyen wil hiermee voorkomen dat allen die aan het promoten van de prik hebben meegewerkt, daarvoor gestraft kunnen worden. De code van Neurenberg legt vast dat medische experimenten uitsluitend mogen plaatsvinden indien de patiënten volledig over de inhoud en risico’s zijn geïnformeerd, en vrijwillig meewerken. Zij die aan deze medische experimenten meewerken zijn dus zwaar in overtreding.

Ondanks dat uit de WOB-documenten van Pfizer blijkt dat de vaccinaties zeer ernstige, en vaak dodelijke, gevolgen heeft gaf de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA toch gewoon groen licht voor het toedienen van de coronavaccins van Moderna en Pfizer aan kinderen van zes maanden en ouder. Na een ‘grondige’ beoordeling concludeerde de FDA dat de vaccins ‘ook veilig en effectief zijn’ voor heel jonge kinderen. Onvoorstelbaar! Het document is hier in te zien. De Amerikaanse president Biden verkondigde zelfs vol trots dat zijn land het enige ter wereld is dat heel jonge kinderen vanaf zes maanden oud inspuit met een levensgevaarlijke experimentele gentherapie. Zelfs in mainstreamland is dit voor sommigen te gortig en komen velen met het argument dat kinderen onder de 5 jaar niet of nauwelijks ziek worden van wat men covid-19 noemt. Het verbergen van de bijwerkingen en het aantal mensen dat na de gifprik komt te overlijden is inmiddels zo gigantisch dat het verbergen hiervan door de overheden steeds duidelijker aan het licht begint te komen.

Uit gegevens van het Britse statistiekbureau ONS valt op te maken dat de coronavaccins geen enkele bescherming bieden tegen sterfte, schrijft The Daily Sceptic. In april en mei 2022 was 93 procent van de 5678 Britse coronadoden gevaccineerd. Eerder schreef The Daily Sceptic al dat de vaccins ook in Nederland en Canada niet beschermen tegen ernstige ziekte en sterfte.

De Amerikaanse overheid geeft toe dat er geen wetenschappelijke onderzoeken bestaan die aantonen dat kleine kinderen die worden ingespoten minder kans hebben om in het ziekenhuis te belanden of dood te gaan dan niet ingespoten soortgenoten. Ook zijn er geen onderzoeksgegevens beschikbaar om de langere termijn effecten te kunnen beoordelen, desondanks is men toch gewoon begonnen met het inspuiten van deze jonge onschuldige kinderen. “Het is geen vaccin. Het is een in 2015 gepatenteerde gif injectie” aldus Karen Kingston (ex-Pfizer). Over de hele wereld sterven elke week tienduizenden of zelfs honderdduizenden mensen meer dan vóór de plandemie. En al het beschikbare bewijs wijst naar de COVID-19 “vaccins” als de boosdoener, schrijft Ethan Huff. Een Kill Shot, een sluipmoordenaar, dat is wat het is. Er zijn verschillende weloverwogen meningen over het werkelijke aantal sterfgevallen veroorzaakt door het Wuhan coronavirus "vaccins" wereldwijd. Volgens Steve Kirsch gaat het om circa 10.000 mensen per dag en is de conservatieve schatting dat er inmiddels ongeveer 12 miljoen mensen zijn overleden.

Franklin ter Horst

Terug naar : Inhoud